|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
13.12.2007 16:43:05   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah
Še par dni doma pred TV pa bom našmu user posted image  dala ime Hose Armando al pa mogoče Santiago - po glavnih igralcih user posted image user posted image user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    tudi ti si me zdajle oreng nasmejala user posted image user posted image user posted image .... pa še kako res te lahko te nadaljevanke zavedejo. Nič čudnega, da so bile par let nazaj tudi Esmeralde in Leticije user posted image user posted image user posted image . Jaz nimam več teh problemov, ker ne vidim POPa, ko sem ga pa še videla, sem bila pa velikokrat prav prilimana pred TV user posted image user posted image

A spet je ena januarka že rodila user posted image . Te so pa hitre. Bo sploh katera dočakala PDP user posted image   Samo da je vse vredu user posted image .

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
13.12.2007 16:57:33   
Marusah
Sem se ob novici, da je ena izmed januarčic rodila kr malo zamislila. A si predstavljate, da še čisto malo, pa si bomo že me čestitale za user posted image ? Kako gre hitro čas, pa se mi zdi, da sem komaj zvedela za nosečnost.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
13.12.2007 17:42:46   
srečka nosečka
dober večer user posted image

Ste mi dala, kar nekaj dela, da sem vse skupaj prebrala. user posted image
Sem zadnje čase bolj lena za pisanje. Saj veste, sem kot upokojenec, ki nima nikoli časa. No, jaz pa na bolniški, namesto v penziji, pa tudi nimam časa. user posted image

Lahko pa se pohvalim, da imam za našo user posted image  že vse oprani, zlikano in zloženo v omari. user posted image  Dokupim samo še kozmetiko pa smo gotovi.
Saj bi jaz verjetno s tem še malo počakala, pa je bil ati bolj nestrpen. Sedaj pa me že pošteno gnjavi, kdaj bo nared torba za v porodnišnico. user posted image  Je kar malo v strahu in je bolje, da mu ne povem, koliko januarčic je že rodilo. user posted image

Janey - bila sem v drugi skupini na MŠ. Pa ti?

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
13.12.2007 17:57:50   
pina-1
bamby, vrtnica, marusah...vse to smo že probali za copate pa pali točno eno sekundo... sedaj dam kar po riti pa so copate na nogi...Ne za dolgo.
mi smo od zdravnika. Mia ima samo virozo- potrjeno. Test za škrlatinko je bil negativen. Zagotovili so mi, da je zame ni nevarnosti, tako da malo laže diham.

Januarčice res rojevajo kot za stavo. No upam, da bomo me počakale februar.

srečka, a tvoj tudi teži za torbo za porodnišnico. Tudi pri na je tako. Moram kar kmalu tudi to nardit, da bo mir. Sestavine so že pripravljene, samo zmečem v torbo in je.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
13.12.2007 18:05:54   
srečka nosečka
pina - user posted image  za Mio, da virozica čimprej mine. Fino, da to nič ne vpliva nate in na user posted image .

Res je, še malo, pa bomo tudi me javljale, da smo naše user posted image  že spoznale. Ampak, tako kot je rekla Dolenjka - nič pred februarjem!!!!

Naša "žabica" je danes tako aktivna. Skače, brca, telovadi, pleše pa ne vem kaj še. Me to kar prseneče, ker je drugače bolj zadržana z gibi. Upam, da bo tako nadaljevala, ker sem potem tudi jaz vesela. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
13.12.2007 18:12:02   
katka37
Bamby, sem si spet po dolgem času zvila nogo-gleženj, zgrešila zadnjo stopnico v klet, neroda. Zdaj pa skačem po stanovanju z berglami, prav smešno zgledam, pa še s takim trebuhom zraven. Ja, Pina, malo boljše je že, otečeno, boleče, vijolično pa še vedno precej. Mi je vse načrte za december porušilo, keksi morajo še počakati. Saj bo, glavno da nisem padla  in je user posted image  dobro. Sem pa bolj tečna zadnje dni in bolj berem, pa malo skomentiram kar napišete in to je to. Nisem ravno čvekica te dni.

Meni pa je kolegica zašila še posebno podlogo iz pliša za previjalno, mi jo je ravno včeraj pripeljala nazaj. Potem pa lahko še kako brisačko ali pa pleničko gor.

Janey, naš najstarejši je babico sredi previjanja kar v usta zadel, ko je začel lulati, previjala bom z zaprtimi usti.user posted image

Kar se tiče cotik, jaz dajem k vsem malo mehčalca.

Ojoj, Nuka, zdaj vsaj veste, na čem ste.

Meti, nisi zdržala brez šopingauser posted image .

Pina, kar se tiče copat, sem jaz tudi  obupala pri mulcih in sem jima raje še ene zokne z nedrsečim podplatom dala, še zdaj pa ponavadi copati ležijo vsepovsod, samo na njunih nogah niso.

Vrtnica, tudi jaz bi imela kakšen svoj nosečniški akt v spalnici na steni, pa mislim, da bom šla prej rodit, kot se spravila to naredit. Mogoče pa se bom sama pofotkala pa kdaj dala iz fotke naslikat akt.

Anariya,user posted image , saj vama bo s februarko obema uspelo.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
13.12.2007 18:23:29   
Februarka08
No, da se še jaz malo javim...
Sva se z mojim odločila po kosilu mal okrasit stanovanje, tako da je zdej v decemberskem vzdušjuuser posted image , čeprav me sploh ne potegne, ker ni zunaj snegauser posted image . Še nisem dojela, da bo kmalu novo leto...user posted image Smrekica je postavljena, lučke že gorijo, bom malo poslikala en dan, da boste vidle, kako to pri nam izgleda... Nič kaj posebnega, meni pa vseeno lepouser posted image . Pol sm mela pa kuj kaznovanje za letanje po stanovanje - me je križ začel bolet kot user posted image . Pa še trebuh neki čudn. Tko da sem šla mal ležat in mi je 2x otrdel, zdej sem pa raj mal vstala, ker mi otrdi samo, ko ležimuser posted image . No, vsaj do zdaj mi je.
Pridno čvekajte, vas še kaj pridem pogledatuser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
13.12.2007 18:48:28   
srečka nosečka
februarka - pri meni je enako. Sploh nimam občutka, da je že december. Snega ni, pa še kar toplo je zunaj. Mi ponavadi postavimo smrekico za božič. Sva pa zadnjič rekla, da jo bova leto prej. Tako, da bo potrebno iti v klet in poiskat smrekico in vse kar sodi zraven.

Bo potrebno kmalu iti tudi v akcijo za darili. Mi smo se včeraj (mami, ati, sestra, svak in midva) odločili tako: napisali smo 6 listkov, na vsakem eno ime. Potem smo žrebali. Katerega si izžrebal tistemu kupiš darilo. Če bi izžrebal kdo sebe bi ponovili žrebanje.
Tako smo se izognili kupom božičnih daril, ko ne več kaj na kupiš. Sedaj pa lahko daš za darilo malo več, ker obdaruješ v bistvu samo enega.

V stanovanju pa je tudi že nekaj drobnarij, ki pričarajo to decembrsko vzdužje - pomaranče s klinčki, svečke v "prazničnih" svečnikih, dišavice ala cimet, ...
Ja, pa dragi mi ja zadnjič kupil božično zvezdo.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
13.12.2007 18:50:05   
Marusah
Boga katka user posted image  Oprosti, nočem bit nesramna, ker vem da te boli, ampak se te sploh ne morem predstavljat s trebuščkom in berglami user posted image

Februarka ti si pa res že čisto praznično razpoložena user posted image user posted image user posted image  Pri nas pa pride smrekica šele tam okrog božiča...

Neposredna povezava do sporočila: 4584
13.12.2007 18:54:30   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Bo potrebno kmalu iti tudi v akcijo za darili. Mi smo se včeraj (mami, ati, sestra, svak in midva) odločili tako: napisali smo 6 listkov, na vsakem eno ime. Potem smo žrebali. Katerega si izžrebal tistemu kupiš darilo. Če bi izžrebal kdo sebe bi ponovili žrebanje.
Tako smo se izognili kupom božičnih daril, ko ne več kaj na kupiš. Sedaj pa lahko daš za darilo malo več, ker obdaruješ v bistvu samo enega.

Jaz pa sem letos že bila pridna in sem kupila že čisto vsa božična darila, tako da ne rabim več tekat po trgovinah...razen za mojega dragega še nimam. Dobi pa en lep polover, ker imam občutek, da jih ima vedno premalo user posted image

Srečka nosečka ste se pa fajn spomnili to z listki!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4585
13.12.2007 19:01:01   
srečka nosečka
marusah - ti pa si bila pridna. Jaz vedno zadnjo sekundo laufam po trgovinah. user posted image  Darilo od mene dobi tudi moj user posted image , pa ni bil na listku. user posted image
Jaz sem od njega že dobila darilo. Tako, da pod smrekco ne pričakujem nič več.
No, letos si vsaj ne bova izmenjala istih daril kot lani. user posted image
Je bilo prav zanimivo, ko sva en drugemu podarila enako darilo.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
13.12.2007 19:04:52   
Februarka08
Ja, malo hitra sem, samo jaz takoooo uživam ob lučkah in vsem tem, da mi ni čakat do božičnega večera...user posted image Glede daril pa bo pri meni letos bolj tako, tako - samo kaj simboličnega, večino so že dobili za Miklavža... Zdej morm pa v frizerski salonuser posted image - morm user posted image ušišat... Že cel dan utruja kdaj ga bom...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4587
13.12.2007 19:21:06   
Marusah
Srečka nosečka sej še sama ne morem verjeti, da mi je letos uspelo prej vsa darila nakupit user posted image  ponavadi sem tut jaz zadnje minute za darili laufala. Letos pa vedno ko sem kaj vidla, sem kr kupla.

Neposredna povezava do sporočila: 4588
13.12.2007 19:26:50   
bamby
Pina, da le Pri Mii ni škrlatinke user posted image , virozica se bo pa že pozdravila.

Wav, kako ste zgodnje za okraševanje smrekice in stanovanja user posted image user posted image . Pri nas pa to vedno delamo le na predbožični dan, lani smo prvič še en dan prej, da na zadnji dan nismo imeli vsega na kupu.
Darila po večini imamo. Nekaj malega še fali, pa bomo tudi to zrihtali. V glavnem, da so otroci odpravljeni user posted image . Božiček prinese pod smrekico darila za vse nečake in Timu tudi.

Neposredna povezava do sporočila: 4589
13.12.2007 20:07:42   
*Naja
Srečka nosečka- mi smo letos doma enako naredili...žrebali in vsak kupi le eno darilouser posted image .

Sem cel dan že pokonci, tako da bo moje javljanje čist kratko....
Sam tolk se oglašam, da se pohvalim, da se grem zdej basat s trojanskim krofom....bom mislila na vas vmesuser posted image user posted image user posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
13.12.2007 20:12:07   
katka37
Marusha, dovoljeno smejanje, še sama sebi smešno zgledam.

Je pa žalostno, ko zdaj res ne morem niti malo na sprehoduser posted image . Saj bo boljše, novo leto je pred vrati, pa svečke, pa dišave...

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
13.12.2007 20:25:41   
katka37
Katera je že poročala, da je naročila posteljnino iz neckermannovega kataloga za dojenčke in ima dva, bi ga imela, prosim?

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
13.12.2007 20:27:44   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Janey - bila sem v drugi skupini na MŠ. Pa ti?

Škoda jaz sem bila v prvi. V torek sem pa pozabila ituser posted image user posted image user posted image moja raztresenost--joj

Neposredna povezava do sporočila: 4593
13.12.2007 20:29:58   
Janey
Pina sem vesela zate in za Mio. Zdaj se pa lepo pocartajte in bo bolše. 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
13.12.2007 21:01:38   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Katera je že poročala, da je naročila posteljnino iz neckermannovega kataloga za dojenčke in ima dva, bi ga imela, prosim?

Katka jaz sem ravno danes dobila posteljnino po pošti. Sem jo naročila pri Quelle, ker je zelo poceni - prevleka za odejo in poušter + jogi rjuha za otroško posteljico za 12 eur. Imaš pa v treh barvah -  Modri, roza in oranžni. Ni nič posebnega, za preoblečt pojstlco bo. Meni prav pride, ker od posteljnine za user posted image  nimam nič.

user posted image

< Sporočilo je popravil Marusah -- 13.12.2007 21:04:04 >

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
13.12.2007 21:35:24   
anariya
Ja že Marusah sam kolk maš mere, k ne paše povsod,lp

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
13.12.2007 21:43:59   
vrtnica76
Pina,če pa ima Mia virozo pa ni take sile.Bo gotovo hitro šlo na boljše.Res bi bila kriza, da ti iz vrtca kaj hujšega prineseuser posted image .Pa tudi za Ano boš morala biti potem previdna.Če bo v vrtcu kaj razsajalo, je bolje, da imaš takrat Mio doma.
Molo se stisnita in pocartejta, pa bo.
Naši Tamari pa se letos tako mudi z okraševanjem,da smo morali to storiti danes.Vse živo je obesla na smrečico.Bom prilimala kakšno fotko.
Lepo se imejte,jaz grem pod tuš,pa tudiuser posted image že daje signale,da je lačen,zato mu bom poslala čokouser posted image .
Lepo pančkejte in se cartejte s svojimiuser posted image ,pa se tipkamo jutri.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
13.12.2007 22:11:45   
MetiLu
Čer punce, tkole, midva sva opravila MŠ, moj pa je dobil tudi potrdilo user posted image user posted image  danes smo dihali, pa sem mislila kolk bo to smešno, pa je bilo čist super user posted image user posted image  pa kar precej časa je o dojenju predavala. je rekla, da je fajn, da si nabavimo pumpice, da si lahko ob navalih mleka spumpaš in spraviš za kasneje. jaz je nisem nameravala kupit, zdej jo pa najbrž kar bom. Sem mislila, da pumpico rabiš samo če otroček noče pri tebi vlečt user posted image  kako je stem, imate kakšne drugačne informacije oz. izkušnje?

Po koncu predavanja sva potem letela še v Begunje k enemu kolegu, ki je imel fešto za otvoritev nove hale, v kateri ima bokse za konje in lokalček. Kaj naj rečem, povabljenih je bilo ene 100 ljudi, gužva za ****, ansambel, v glavnem cela fešta, sva se po hitrem postopku pobrala domov, ker men ni blo za zdržat, mali je dobil cel ****is v petih minutah. No tko, volk je sit in koza cela user posted image  user posted image  user posted image  Aja, pa še celo mojga bivšega sva srečala tam, pa vsakič ko ga zagledam se pošteno zamislim, kakšno srečo imam, da sem našla tko fejst moža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Toliko o letanju naokol user posted image , že vidim, da me bo povsod zadost, sam da ne grem rodit pred februarjem, tok me je pa izučil zadnjič, da poslušam svoje telo oz. user posted image !!

Sva pa na poti malo debatirala o letošnjih praznikih, pa vam odkrito povem, da mi tudi do smrekce ni. Letos se naju pa tole praznično vzušje sploh še ni dotaknilo in trenutno nama je čist ravno al postaviva smreko al ne user posted image  user posted image  user posted image  Za darilo je dones moj lubek dobil swivel sweeper user posted image  user posted image  user posted image  naš mali nočno lučko, mami ... hm, mami bo pa na razprodaje počakala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Niti tega ne registriram, da je že zima in zunaj mraz. Jaz komaj čakam, da bo pomlad, da bom šla lahko z vozekom ven. Letos se bo najino novo leto začelo s februarjem user posted image  in po eni strani komaj čakam, da tale december mine. A sva mal za na luno a ne? user posted image  user posted image  user posted image

Zdele sva zmazala gresek user posted image  (ga že par večerov ni bilo), pa še lubeka počakam, da mi namaže bauhija, pol pa pančkat user posted image

Lepo pančkajte, jutri bom bolj pridna na čveku, bom doma user posted image  (ker moram diplomco pisat!)

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
13.12.2007 23:24:28   
Janey
Pridem rečt še lahko noč. Če me boste jutri kaj pogrešale...sem božiček in kupujem darilauser posted image zvečer se javim kaj vse smo nakupili in če je bil rudolf pridenuser posted image user posted image

Boli me zobuser posted image a je katera že bila zobozdravniku?Kaj nardijo? A vse zrihtajo?

papa

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
14.12.2007 0:22:18   
mlavla
ojla sonosečke

No jst sem bila ravno včeraj (četrtek) pri zobarju..ma vse zrihtajo...sicer sem jst imela redni pregled.
Zdej mi je pa rekla,da naj pokličem po porodu...in da bomo pol videli kdaj bom lahko prišla.
Drugače pa vam moram povedat, da se počutim zelo dobro, pa da sem dobila apetit..pa je šlo spet končno eno kilo gor....

se še jutri kaj oglasim
nočko

ps:Drugače pa ima jutri moj mož zobarja oz. bolj natančno gre na puljenje..pa grem z njim, ma je glede tega kar občutljiv, pa še prvič bo zanj...poročam jutriuser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?