MetiLu
|
Čer punce, tkole, midva sva opravila MŠ, moj pa je dobil tudi potrdilo danes smo dihali, pa sem mislila kolk bo to smešno, pa je bilo čist super pa kar precej časa je o dojenju predavala. je rekla, da je fajn, da si nabavimo pumpice, da si lahko ob navalih mleka spumpaš in spraviš za kasneje. jaz je nisem nameravala kupit, zdej jo pa najbrž kar bom. Sem mislila, da pumpico rabiš samo če otroček noče pri tebi vlečt kako je stem, imate kakšne drugačne informacije oz. izkušnje? Po koncu predavanja sva potem letela še v Begunje k enemu kolegu, ki je imel fešto za otvoritev nove hale, v kateri ima bokse za konje in lokalček. Kaj naj rečem, povabljenih je bilo ene 100 ljudi, gužva za ****, ansambel, v glavnem cela fešta, sva se po hitrem postopku pobrala domov, ker men ni blo za zdržat, mali je dobil cel ****is v petih minutah. No tko, volk je sit in koza cela Aja, pa še celo mojga bivšega sva srečala tam, pa vsakič ko ga zagledam se pošteno zamislim, kakšno srečo imam, da sem našla tko fejst moža Toliko o letanju naokol , že vidim, da me bo povsod zadost, sam da ne grem rodit pred februarjem, tok me je pa izučil zadnjič, da poslušam svoje telo oz. !! Sva pa na poti malo debatirala o letošnjih praznikih, pa vam odkrito povem, da mi tudi do smrekce ni. Letos se naju pa tole praznično vzušje sploh še ni dotaknilo in trenutno nama je čist ravno al postaviva smreko al ne Za darilo je dones moj lubek dobil swivel sweeper naš mali nočno lučko, mami ... hm, mami bo pa na razprodaje počakala Niti tega ne registriram, da je že zima in zunaj mraz. Jaz komaj čakam, da bo pomlad, da bom šla lahko z vozekom ven. Letos se bo najino novo leto začelo s februarjem in po eni strani komaj čakam, da tale december mine. A sva mal za na luno a ne? Zdele sva zmazala gresek (ga že par večerov ni bilo), pa še lubeka počakam, da mi namaže bauhija, pol pa pančkat Lepo pančkajte, jutri bom bolj pridna na čveku, bom doma (ker moram diplomco pisat!)