|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
14.12.2007 15:48:01   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image ABRAuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AVGUST BO TVOJ MESEC!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
14.12.2007 16:21:10   
arneja
Mami, nam bo pa naslednjič uspelo, boš videla user posted image .

Amelia, saj veš, nemogoče je mogoče - četudi komaj verjamemo v to user posted image . In ti si že tako blizu uspehu user posted image .

Pija, itak da bodo otroci preživeli odmrznitev, jim bo pa ja luštno pri mamici se crkljati user posted image .

Tassi, sorry, če sem te jaz okužila user posted image . Jaz pa na srečo zdaj že prihajam k sebi.

Kaj pa jaz, mislite, da bom normalno dobila M ali kaj prej ali kaj kasneje zaradi vseh teh hormonov user posted image ?

Abra, zdaj že imaš še eno potrdilo v roki user posted image ? Joj, jaz tudi ne bi mogla odvrniti pogleda od tistega testerčka user posted image .

Amelia, jaz pa mislim, da bi se Rešu fino zdela, če bi ga ti buzerirala s svojimi vprašanji na sosednjem sedežu user posted image . Veš, da bo spet samo gledal, kje je kakšna user posted image , da ji UZ naredi user posted image .

Kitty, imaš same dobre znake user posted image .

Lotty, tudi tebe čakata user posted image  user posted image .

Amelia, jaz bi enostavno zavrnila alkohol, mislim, meni gre to siljenje full  na jetra. Pa bodi vse do novega leta na antibiotikih pa bo user posted image . Na tisti izcedek pa kar pozabi - Abri je lepo user posted image  prinesel user posted image

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
14.12.2007 16:50:33   
Stormy
Abra to!!! Čestitke!!!! Bravo...petki so res najini. To je sedaj potrjeno!!

user posted image

Jaz sem bila danes na 1. UZ pregledu po transferju in se je lepo videla vrečka z enim srčkom, ki že bije. Dolg je 9mm. Slikco sva dobila. Zelo sva vesela in upava, da bo šlo tako dobro naprej....da bo vse ok!! user posted image

Abra, verjetno sta res dva, jaz sem imela takle čas, mogoče še kak dan za tabo, beta hcg 967, pa imam sedaj enega srčka. Krvavela nisem nič, tako da je bil ta drugi verjetno preslab, da bi se sploh vgnezdil.

Za Kajsico me ful zanima, kaj se dogaja. A katera ve, kaj je z njo?

Vsem ostalim puncam želim vso srečo!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
14.12.2007 17:08:21   
maja24
Stormy hočemo slikico!!!!user posted image user posted image user posted image
Pa bravo za srčkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
14.12.2007 17:10:55   
blanč
user posted image
Bravo Abra in bravo vse nove srečke nosečke.

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
14.12.2007 17:11:59   
DaisyE
Stormy, čestitke!

Čestitam Abri, sayuri in stormy, pa seveda vsem ostalim.

Žal se ni srečno končalo, UZ ni pokazal ničesar, user posted image user posted image  so se očitno nehali razvijat. user posted image  ni, v ponedeljek ponovna kontrola.

Sesul se ji je računalnik, vse vas pozdravlja in se javi takoj ko bo možno.

Kajsica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
14.12.2007 17:14:48   
maja24
Kajsica žal mi jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
14.12.2007 17:16:10   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
He he he kaj a praviš naj mi dedek Mraz že 31.12. dostavi darilo? Kaj pa če grem bolj kmalu spat, pa ga zjutraj v WC-ju zagledamuser posted image ?

Pija, tko bo pa še najlepš!!! user posted image

kitty čestitke tudi tebi. user posted image user posted image
pf dobrodošla še ena trepetalka user posted image user posted image

Amelia, Macka, Lotty zdaj ste ve na vrsti

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
14.12.2007 17:17:41   
Anonimen
Stormy, čestitke za user posted image .

Abra, ziher je ziher a ne? Bravo za velik betaHCG.

Sonček75, držim ti pesti za uspešno punkcijo.

Amelia, izcedek je lahko tudi dober znak. Pusti se presenetiti pozitivno. Držim pesti.

Kitty, dobrodošla med nami in čestitke za user posted image . Probaj nehat kadit. Zase in za svojo bebico. Boš hvaležna ko boš nehala kadit. Verjami. Jst že dve leti ne kadim in sem vesela, da je tako.

pf, lepo grej svoja sončka in držim pesti na uspeh.

DaisyE, a ti je še vedno dolgčas. Sem brala tvoj post v službi in sem se res nasmejala tvojim komentarjem in slikicam. Faca

Danes sem nekam otožna user posted image . Ne vem kaj mi je. Sicer me zelo razveselijo te lepe novičke, da ste user posted image . Ampak očitno danes ni moj dan.
No, bom že preživela.

Še malo, a ti nas pa nič več ne pogrešaš?

(odgovor članu Stormy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1509
14.12.2007 17:20:32   
Stormy
Hvala vam punce. Seveda vam pokažem slikco, ampak maja24, rabila bi malo pomoči. Kam jo naložim?

Joj, kako mi je žal za Kajsico. Joj, kako je to hudo. Pa tako se že veseliš, potem pa takole. Kajsica, zelo mi je žal....iskreno.  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
14.12.2007 17:21:07   
Anonimen
Kajsica, žalujem s tabo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1511
14.12.2007 17:30:42   
maja24
Stormy imaš ZSuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
14.12.2007 17:54:41   
Anonimen
Punce moje, mene še vedno ful ful boli jajčnik. Sem si izmerila temperaturo in je povišana. Se šla po CB, in bom čez par minut ga tudi uporabla.
Zelo mi je sumljiva ta bolečina.

Vam sporočim.

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1513
14.12.2007 18:05:52   
Stormy
Punce, slikca je gor.

Dakec, držim pesti, da bo vse v redu. Javi nam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
14.12.2007 18:06:51   
Abra
Stormy user posted image user posted image user posted image super za user posted image Ti petki so res najini, naj bo tko še naprej user posted image

Kajsica sploh nisem upala pomislila na kaj takega user posted image user posted image user posted image ah, to bo tvoj najdaljši vikend. user posted image Drži se.

dakec, kaj se dogaja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
14.12.2007 18:07:04   
Pija76
Abra ko si imela ti zamrznjenčke ali si imela stopko in pol kakšne tablete kot je npr.Ustrogestan?

Dakec čakamo.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
14.12.2007 18:14:30   
Abra
Pija jaz nisem imela stopke. Sem od 2. dne M jemala estrofem, ta mi je zaviral ovulacijo in spodbujal sluznico, da je lepo rasla. Ko je bila dovolj debela, se mi zdi da 8, sem začela jemati še prometrium, čez pet ali štiri dni pa transfer. V ciklusu takoj po postopku so se mi pojavile ciste (oz. folikli), ki niso hotli dobro rast, s tem so pa zavirali tudi rast endometrija. Reš se je pol odločil, da tisti mesec prekinemo in da z M začnem z estrofemom.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
14.12.2007 18:19:07   
Anonimen
Joj, ne morem spravit iz sebe niti kapljice urina. Moram počakat, da se mi napolni mehur.
Punce ni fajn, komaj hodim. Najhujš je, ko se vstanem.

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1518
14.12.2007 18:20:24   
Anonimen
Abra čestitke user posted image user posted image Vsem ostalim veliko sreče za vnaprej.Jaz se poslavljam, ker sem prejšnjo noč preživela v bolnici.Prišlo je do splava.Zdaj ne morem nič več napisati, ker sem razočarana nad dežurno zdravnico, ki je tako vrtala po meni, da se je kri še bolj vlila.Februarja grem po zamrznjenčke in zdravniki me ne vidijo do najmanj 10.tedna nosečnosti.Nisem si mislila, da me lahko kakšna stvar tako podre.Mene in moža.
Hvala vam, ker sem z vami lahko delila vesele trenutke, ki so na žalost kratko trajali.

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1519
14.12.2007 18:29:47   
**NiNa**
Stormy, Abra, Kitty - ČESTITKE user posted image user posted image user posted image
Kajsica - zelo mi je žaluser posted image
dakec - držim pesti da so znaki pravi in da zagledaš user posted image user posted image
sonček75 - naj foliklčki čim lepše rastejo in uspešno punkcijo
Amelia - počivaj in misli pozitivno, držim pestke zate in tvojo pikico
Pija76 - naj ti dedek mraz dostavi darilo, mislim da ga boš najbolj vesela

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
14.12.2007 18:31:52   
**NiNa**
kind lady user posted image user posted image user posted image , tako mi je hudo za vaju. Bodita močna, v mislih sem z vama.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
14.12.2007 18:33:11   
Anonimen
Punce moje, test je negativen, tko da noseča nisem. Če ne bo bolečina prenehala bom pa res šla k mojemu G.

Ve ste tko zlate. Prav rada vas mam in hvala za skrb.

Kind lady, mi je zelo žal, da si to doživela.user posted image

(odgovor članu **NiNa**)
  Neposredna povezava do sporočila: 1522
14.12.2007 18:37:51   
Pija76
Stormy in Kitty čestitke!!!!

Kajsica in Kind lady user posted image user posted image , držita se, opomorita si, potem pa pogumno naprej!

Dakec kaj če je za test še prekmalu, a user posted image  kaj zamuja? Če v ponedeljekbolečina ne izgine, maš da gatke pred G slečeš!!!!

"Nina" hvala!!
Konina tolk so luštni kužki, da če bi imela več časa, bi tud enega imelauser posted image .

Abra ne vem, a se nisva dobr zastople, sej ti si šla zadnjič po zamrznjenčke, a pol si bila praktično kot brez vseh tablet in injekcij? Ker meni niso nič dali, tako da imam malinov čaj, ananas in našo zlato Karmen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
14.12.2007 18:37:56   
Stormy
Kind lady, ostala sem brez besed. Bodita močna v teh hudih trenutkih in mislita na nove priložnosti. user posted image user posted image user posted image

dakec, če je res tako hudo, pojdi še danes k zdravniku ali pa na urgenco. Še posebej, če ne moreš lulat in komaj hodiš. Pojdi se pokazat, da izključijo kakršnekoli zaplete. Bolje se boš počutila.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
14.12.2007 18:40:14   
pf
Stormy želim ti vso možno srečo za naprej in pa lepo nosečnost, vsem ostalim puncam pa srečno na poti. Res bi prosila, če mi katera odgovori, če ste kaj počivale po transferju, ali ste šle kar v akcijo.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.