Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 15:48:01
|
|
|
|
DaisyE
|
ČESTITAM!!!!! AVGUST BO TVOJ MESEC!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 16:21:10
|
|
|
|
arneja
|
Mami, nam bo pa naslednjič uspelo, boš videla . Amelia, saj veš, nemogoče je mogoče - četudi komaj verjamemo v to . In ti si že tako blizu uspehu . Pija, itak da bodo otroci preživeli odmrznitev, jim bo pa ja luštno pri mamici se crkljati . Tassi, sorry, če sem te jaz okužila . Jaz pa na srečo zdaj že prihajam k sebi. Kaj pa jaz, mislite, da bom normalno dobila M ali kaj prej ali kaj kasneje zaradi vseh teh hormonov ? Abra, zdaj že imaš še eno potrdilo v roki ? Joj, jaz tudi ne bi mogla odvrniti pogleda od tistega testerčka . Amelia, jaz pa mislim, da bi se Rešu fino zdela, če bi ga ti buzerirala s svojimi vprašanji na sosednjem sedežu . Veš, da bo spet samo gledal, kje je kakšna , da ji UZ naredi . Kitty, imaš same dobre znake . Lotty, tudi tebe čakata . Amelia, jaz bi enostavno zavrnila alkohol, mislim, meni gre to siljenje full na jetra. Pa bodi vse do novega leta na antibiotikih pa bo . Na tisti izcedek pa kar pozabi - Abri je lepo prinesel .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 16:50:33
|
|
|
|
Stormy
|
Abra to!!! Čestitke!!!! Bravo...petki so res najini. To je sedaj potrjeno!! Jaz sem bila danes na 1. UZ pregledu po transferju in se je lepo videla vrečka z enim srčkom, ki že bije. Dolg je 9mm. Slikco sva dobila. Zelo sva vesela in upava, da bo šlo tako dobro naprej....da bo vse ok!! Abra, verjetno sta res dva, jaz sem imela takle čas, mogoče še kak dan za tabo, beta hcg 967, pa imam sedaj enega srčka. Krvavela nisem nič, tako da je bil ta drugi verjetno preslab, da bi se sploh vgnezdil. Za Kajsico me ful zanima, kaj se dogaja. A katera ve, kaj je z njo? Vsem ostalim puncam želim vso srečo!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 17:08:21
|
|
|
|
maja24
|
Stormy hočemo slikico!!!! Pa bravo za srčka
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 17:10:55
|
|
|
|
blanč
|
Bravo Abra in bravo vse nove srečke nosečke.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 17:11:59
|
|
|
|
DaisyE
|
Stormy, čestitke! _______________________________________________ Ravnokar sva s kajsico ugotovili, da se tud osebno poznava in imam pooblastilo, da vam sporočim naslednje: Čestitam Abri, sayuri in stormy, pa seveda vsem ostalim. Žal se ni srečno končalo, UZ ni pokazal ničesar, so se očitno nehali razvijat. ni, v ponedeljek ponovna kontrola. Sesul se ji je računalnik, vse vas pozdravlja in se javi takoj ko bo možno. Kajsica
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 17:14:48
|
|
|
|
maja24
|
Kajsica žal mi je
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 17:16:10
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 He he he kaj a praviš naj mi dedek Mraz že 31.12. dostavi darilo? Kaj pa če grem bolj kmalu spat, pa ga zjutraj v WC-ju zagledam ? Pija, tko bo pa še najlepš!!! kitty čestitke tudi tebi. pf dobrodošla še ena trepetalka Amelia, Macka, Lotty zdaj ste ve na vrsti
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 17:17:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Stormy, čestitke za . Abra, ziher je ziher a ne? Bravo za velik betaHCG. Sonček75, držim ti pesti za uspešno punkcijo. Amelia, izcedek je lahko tudi dober znak. Pusti se presenetiti pozitivno. Držim pesti. Kitty, dobrodošla med nami in čestitke za . Probaj nehat kadit. Zase in za svojo bebico. Boš hvaležna ko boš nehala kadit. Verjami. Jst že dve leti ne kadim in sem vesela, da je tako. pf, lepo grej svoja sončka in držim pesti na uspeh. DaisyE, a ti je še vedno dolgčas. Sem brala tvoj post v službi in sem se res nasmejala tvojim komentarjem in slikicam. Faca Danes sem nekam otožna . Ne vem kaj mi je. Sicer me zelo razveselijo te lepe novičke, da ste . Ampak očitno danes ni moj dan. No, bom že preživela. Še malo, a ti nas pa nič več ne pogrešaš?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 17:20:32
|
|
|
|
Stormy
|
Hvala vam punce. Seveda vam pokažem slikco, ampak maja24, rabila bi malo pomoči. Kam jo naložim? Joj, kako mi je žal za Kajsico. Joj, kako je to hudo. Pa tako se že veseliš, potem pa takole. Kajsica, zelo mi je žal....iskreno.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 17:21:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Kajsica, žalujem s tabo .
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 17:30:42
|
|
|
|
maja24
|
Stormy imaš ZS
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 17:54:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce moje, mene še vedno ful ful boli jajčnik. Sem si izmerila temperaturo in je povišana. Se šla po CB, in bom čez par minut ga tudi uporabla. Zelo mi je sumljiva ta bolečina. Vam sporočim.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 18:05:52
|
|
|
|
Stormy
|
Punce, slikca je gor. Dakec, držim pesti, da bo vse v redu. Javi nam.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 18:06:51
|
|
|
|
Abra
|
Stormy super za Ti petki so res najini, naj bo tko še naprej Kajsica sploh nisem upala pomislila na kaj takega ah, to bo tvoj najdaljši vikend. Drži se. dakec, kaj se dogaja?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 18:07:04
|
|
|
|
Pija76
|
Abra ko si imela ti zamrznjenčke ali si imela stopko in pol kakšne tablete kot je npr.Ustrogestan? Dakec čakamo.....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 18:14:30
|
|
|
|
Abra
|
Pija jaz nisem imela stopke. Sem od 2. dne M jemala estrofem, ta mi je zaviral ovulacijo in spodbujal sluznico, da je lepo rasla. Ko je bila dovolj debela, se mi zdi da 8, sem začela jemati še prometrium, čez pet ali štiri dni pa transfer. V ciklusu takoj po postopku so se mi pojavile ciste (oz. folikli), ki niso hotli dobro rast, s tem so pa zavirali tudi rast endometrija. Reš se je pol odločil, da tisti mesec prekinemo in da z M začnem z estrofemom.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 18:19:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, ne morem spravit iz sebe niti kapljice urina. Moram počakat, da se mi napolni mehur. Punce ni fajn, komaj hodim. Najhujš je, ko se vstanem.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 18:20:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Abra čestitke Vsem ostalim veliko sreče za vnaprej.Jaz se poslavljam, ker sem prejšnjo noč preživela v bolnici.Prišlo je do splava.Zdaj ne morem nič več napisati, ker sem razočarana nad dežurno zdravnico, ki je tako vrtala po meni, da se je kri še bolj vlila.Februarja grem po zamrznjenčke in zdravniki me ne vidijo do najmanj 10.tedna nosečnosti.Nisem si mislila, da me lahko kakšna stvar tako podre.Mene in moža. Hvala vam, ker sem z vami lahko delila vesele trenutke, ki so na žalost kratko trajali.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 18:29:47
|
|
|
|
**NiNa**
|
Stormy, Abra, Kitty - ČESTITKE Kajsica - zelo mi je žal dakec - držim pesti da so znaki pravi in da zagledaš sonček75 - naj foliklčki čim lepše rastejo in uspešno punkcijo Amelia - počivaj in misli pozitivno, držim pestke zate in tvojo pikico Pija76 - naj ti dedek mraz dostavi darilo, mislim da ga boš najbolj vesela
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 18:31:52
|
|
|
|
**NiNa**
|
kind lady , tako mi je hudo za vaju. Bodita močna, v mislih sem z vama.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 18:33:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce moje, test je negativen, tko da noseča nisem. Če ne bo bolečina prenehala bom pa res šla k mojemu G. Ve ste tko zlate. Prav rada vas mam in hvala za skrb. Kind lady, mi je zelo žal, da si to doživela.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 18:37:51
|
|
|
|
Pija76
|
Stormy in Kitty čestitke!!!! Kajsica in Kind lady , držita se, opomorita si, potem pa pogumno naprej! Dakec kaj če je za test še prekmalu, a kaj zamuja? Če v ponedeljekbolečina ne izgine, maš da gatke pred G slečeš!!!! "Nina" hvala!! Konina tolk so luštni kužki, da če bi imela več časa, bi tud enega imela . Abra ne vem, a se nisva dobr zastople, sej ti si šla zadnjič po zamrznjenčke, a pol si bila praktično kot brez vseh tablet in injekcij? Ker meni niso nič dali, tako da imam malinov čaj, ananas in našo zlato Karmen!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 18:37:56
|
|
|
|
Stormy
|
Kind lady, ostala sem brez besed. Bodita močna v teh hudih trenutkih in mislita na nove priložnosti. dakec, če je res tako hudo, pojdi še danes k zdravniku ali pa na urgenco. Še posebej, če ne moreš lulat in komaj hodiš. Pojdi se pokazat, da izključijo kakršnekoli zaplete. Bolje se boš počutila.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 14.12.2007 18:40:14
|
|
|
|
pf
|
Stormy želim ti vso možno srečo za naprej in pa lepo nosečnost, vsem ostalim puncam pa srečno na poti. Res bi prosila, če mi katera odgovori, če ste kaj počivale po transferju, ali ste šle kar v akcijo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.