|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
14.12.2007 7:23:46   
sayuri
Abra moja zlata, kako si mi polepšala tole petkovo jutro, pa vikend, pa praznike, pa novo leto.....user posted image user posted image user posted image  Jaz sem te itak "vohala", _rebeca_ itak nikol ne laže, njena kugla je čudežna......

Joj, kako sem vesela zate user posted image user posted image user posted image . Zdajle nimam cajta unih smajlijev iskat, ker se mi mudi v službo....

Še enkrat čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
14.12.2007 8:01:39   
lejla007
ABRA - ČESTITAM!!!
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
14.12.2007 8:02:48   
Sulfinija
Abra,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
14.12.2007 8:13:19   
taraji
Imam ravno 20 s časa, da sem prišla pogledat

ABRA  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM

tko se dela

La vita e bella

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
14.12.2007 8:13:55   
Amelia
TO Abra, čist norouser posted image , čestitke novopečena user posted image !!!! Sem vedela, da sem dobr user posted image !!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
14.12.2007 8:19:33   
Abra
user posted image user posted image user posted image

Prej sem bla čisto brez besed user posted image itak še nisem čisto dojela. Brez vas bi se mi pa najbrž zmešalo user posted image
Pa kako brez domišljije sem novico sporočila user posted image sem si zmeri predstavljala kakega solista na kitari, pa hudga bobnarja user posted image evo, ko je cajt za to, pa vse zablokira. user posted image

Daisy tebe bomo pa januarja pri inventuri odpisali, ker boš srečka nosečka in na listo bork ne boš več pasala. Boš samo še navijačica user posted image

konina, tvoji kužki so pa res tko luštni. Če bi živela v hiši, bi takoj enega mela.

Sayuri, tista kugla pa res še ni sfalila. Ker pa nikoli ne veš, sem bla živčna in tečna čisto do konca.

Zdej pa razmišljam, da bi šla še na krvni test. user posted image Da vidmo, kolko je hormona, čeprav se je plusek čist takoj izrisal. Sem firbec do konca.

Sej vem, da se zdaj skrbi pravzaprav šele začnejo, ma jaz sem za plus tko srečna, da bi objela cel svet.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
14.12.2007 8:20:00   
maja24
To Abra čestitkeuser posted image ,pa čim lepših 9 mesecev!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
14.12.2007 8:31:55   
arneja
Abra, moja zlata, zdaj ti pa jaz pošiljam tisoč objemčkov, ampak tistih ta srečnih user posted image . Bravo, punca user posted image user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
14.12.2007 8:50:02   
Pija76
Abra JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo bravo bravo, zdaj pa srečno 9 mesecev!!!!!

Mlinčka in Dejzi moj folikl je vajini dve user posted image user posted image  zapustil.
To pomeni punce, da imam v sredo ET!
Dejzi, kot je Pikovit rekla, menimo se za Rožnik, gresta z Mlinčko?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
14.12.2007 8:54:14   
arneja
Abra, še enkrat, noooooro user posted image . Kako je očka reagiral user posted image ? Sem tudi jaz že razmišljala o tem, kako bi obelodanila, da smo plusek zagledali, pa potem verjetno res vsi načrti propadejo, ker hočeš čimhitreje svoj srečo sporočiti svetu user posted image . Aja, se pravi, ni nujno, da user posted image  joške bolijo, si ti živi dokaz user posted image .

Pija, a ti samo B kompleks jemlješ ali tudi Elevit? Se bojim, da se ne predoziram user posted image . Je foliklček končno poknil user posted image ?

Mlinčka, ti dolgo  nič ne napišeš, ko pa, se pa full potrudiš s sličicami user posted image . Narobe pa itak nima nič iti, ko boš trepetalka, ne user posted image ? Imaš prav, med tednom po službi verjetno res ne bomo skupaj v hribe hodile, razen s kakšno veliko baterijo user posted image . Pivo bom pa pila, ko bom spet v postopku, prej sigurno ne, ker mi ni nič kaj preveč k srcu prirastel user posted image . Si včeraj fino navijala z glavo družine - vsaj predvidevam, da je šel tudi on zraven user posted image ?

Kajsica, a si spet k mamici pobegnila, pa ne moreš nam reportirati user posted image ?

Dakec, če bi hodila k Reškotu, bi bila v decembru isti trenutek na vrsti, pa po novem letu tudi verjetno. Pa še stokrat bolj zabavno je pri njem kot kje drugje user posted image .

Abra, imaš prav, potem nobena vegetarijanka ne bi imela otrok. Mora biti pri meni nekaj drugega krivega, da celice niso zrele. Pa Mišek vem, da je meso, pa je imela enak problem. Mišek, daj javi, vsaj na ZS, prosim user posted image . Koliko Menopurja si imela pa ti v prvem postopku in koliko sedaj? Pa koliko celic prvič? Jaz sem pa danes že malo bolje, saj enkrat do drugega tedna bo že spet vse ok z mano user posted image . In glavno, da je tvoja palčka resnice pokazala resnico - da si srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image .

Konina, Sharm je menda super, boljši kot Hurgada. Jaz sem sicer bila v Hurgadi dva dni, pa je bilo tudi tam super, tako da bo v Sharmu noro user posted image . Pa raj za potapljanje je Sharm user posted image .

Dejzi, ti bi pa mene kar s Smile-om nalivala user posted image ? Jaz sem ponoči šla spet na čaj z medom, ne pa na pir user posted image . Je pa tisti tvoj Rambo včeraj moral kar nekaj viruskov včeraj pobiti, ker malo bolje sem pa zdajle že res. Vsaj ne rabim vsako sekundo robčka, pa kihnila tudi še nisem danes user posted image . Super, da so tvoji virusi tako razumne sorte in so samo po malo strožjem pogovoru odšli stran user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
14.12.2007 9:03:19   
arneja
Joj, Konina, kakšne lepe kužeke imate res vi user posted image . Da bi bila midva v hiši, bi takoj enega vzela user posted image . A jim daš imena po nas, RR-jovkah user posted image ?

Dejzi, jaz nisem gledala košarke, ampak v postelji brala kot kakšna stara mama user posted image . A ti nimaš nič za polikat it, če ti je dolgčas user posted image ? Ali pa kuhinjo za spucat  pa okna user posted image ? Si pa faca s svojimi posti, ni kaj user posted image .

Pija, tudi ti boš že v sredo srečka user posted image . Bravo za tvoj folikl, ki je eksplozijo doživel user posted image user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
14.12.2007 9:06:26   
arneja
Amelia, zdaj pa zate navijamo user posted image . Glej, da greš po Abrini poti, da bosta z Abro skupaj na roditeljskih sestankih sedeli, ko ga bodo fižolini kaj biksali user posted image .

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
14.12.2007 9:12:31   
mami 26
to abrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no jaz sem danes delala test in je bil negativen..........
konina jaz sem bila dva meseca nazaj v egiptu v sharmu tako da karkoli te zanima sem tukaj...
lp

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
14.12.2007 9:12:40   
Amelia
Macka27, Lotty kje ste punce, evo en teden od ET je že mimo, na začetku se je kar vleklo, sedaj mi gre pa kar hitro. Drug teden imamo pa v službi skoz ene zabave, bo pa še hitreje vse skupaj minilo.

Jaz kakšnih nosečniških znakov nimam, so me joškice prvič bolj bolele kot sedaj, zvija me tud nič ne, tako da ne vem kaj naj si mislim. Takoj na začetku 1-2 dan po ET, sem imela na momente tak čuden občutek v trebuhu, sedaj pa nič. Mah, saj ne moreš biti tako pameten, da bi vedel kaj to pomeni, bo treba kar počakat do 21.12., do takrat pa user posted image .

Abra še enkrat čestitke, uživaj v nosečnosti maksimalno!!! Sedaj si kot v semih nebesih user posted image , a ne?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
14.12.2007 9:16:49   
Amelia
Arneja, hvala za navijanje,  meni se še vedno zdi, da je čist nemogoče, da bi bila JAZ enkrat noseča, si tega tako zelo želim, da kar ne morem verjet, da se bo enkrat uresničilo...

Mami26 žal mi je, ampak ali nisi ti malo prezgodnja za test, upam, da je tole lažni minusek..

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
14.12.2007 9:18:05   
MARTINŠČICA
Uauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, Abra!  Tooooooooooooo!
Č user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image E  !

Vse lepo v nosečnosti pa pridnega in zdravega user posted image !

200% MAMI

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
14.12.2007 9:23:22   
mami 26
amelia prezgodaj?????danes je 13 dan po et, vmes pa manjša krvavitev ki je trajala cerka 1 dan in pol???
jaz mislim da je to to da je konec vsega...???

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
14.12.2007 9:47:31   
Pija76
Arneja jaz samo B kompleks jem, pa če se spomnim kdaj kakšen Tifol, ampak to je 1x tedensko mogoče! Ja od srede naprej sem pri trepetalkah....če seveda otroci preživijo odmrznitevuser posted image

Mami 26 počakaj še malo, mogoče še ni dosti hormona, krvavitev 1,5 dni ni pomoje dovolj!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
14.12.2007 9:53:01   
tassi1
mami-jes sem tudi delal test na 13 dan,ker nisem dobilauser posted image ,pa je bilo neg.tudi krvni test na isti dan je pokazal žal enako!nato sem nehala jesti utrogestan in user posted image je prišla potem čez 2 dni,je pa tako močna,da fuuulll lije!!
zdej sem pa od vas čvekice dobila še internetni virus in smrkam,grlo boli,vročino sem fasala-mam pa celo stanovanje za pospravt in to generalno!user posted image

ABRA-ČESTITKE še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
14.12.2007 10:53:39   
konina
user posted image  ToOOOOOO! Abra, čestitam. Jutro, no dopoldne,je takoj lepše. Bravo, punca, sedaj pa srečno do konca nosečnosti in potem čudoviti user posted image user posted image  (saj sta dva, kajne?) v naročje! user posted image

Hja, moje razpoloženje pa niha in skače. Je sedaj še prišlo za mano, me kar malo vrže. Ampak se ne dam.Moram pa malo oddahnit in pozabit na vse skupaj, pa bo bolje.

Mami26, saj ne vem kaj bi vprašala. Bolj me zanimajo splošne zanimivosti glede Sharma, kaj moramo pogledat in kaj se ne splača Pa koliko denarčka je dobro imeti za sabo. user posted image  Karkoli boš povedal, bo prav prišlo. Lahko na ZS pošlješ.

Lp, Nina

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
14.12.2007 10:58:13   
pikovit
Yes bejbauser posted image user posted image user posted image user posted image  kolk sm jst veeeeeeeeseeeellllla,kolk sem jst vesela.
ČESTITKE MOTHER TO BEuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
   [Brisano sporočilo]
14.12.2007 11:05:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu konina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1472
14.12.2007 11:10:58   
macka27
ABRA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SUPERCA , ČESTITAM JUPI

AMELIA  ja že kr en teden je okoli...kaj gre hitro.. še drugi teden pol pa testek.. Jest se tut nič kaj drugače ne počutim, edino včeraj in danes me tare glavobol,vrtoglavica in rahla slabost ampak menim da se me loteva kakšna viroza...  edino, kar čutim je da me na vsake toliko časa spodaj dol špikne tako kot pred M , drugače pa nobenih posebnosti..
Držim pestke in močno navijam za vse nas da še me zagledamo pluske oz user posted image user posted image .

Nushy

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
14.12.2007 11:11:12   
cati
Abra nebom ti čestital (ker sem ti že)user posted image
Samo to SAJ SEM TI REKLA PA user posted image user posted image  STA

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
14.12.2007 11:42:28   
Amelia
Konina, če greš jutri v Sharm, boš pa na avionu skupaj z našim Rešem!!!user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.