|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
14.12.2007 11:42:36   
Abra
Drage moje, kar ne morem verjet, da so vse te čestitke meni namenjene. Gledam tisti plus, pa mi ni nč jasno user posted image Sem šla še na krvni test za vsak slučaj, bom popoldne vidla še eno potrdilo user posted image
Se mi zdi, da mi je eno tako breme padlo, vsa tečnoba je trenutku izpuhtela. Po malem mi že par dni smrdi normalna hrana, pa sem mislila, da si vse to samo domišljam.
Drugih znakov pa ni. Joški še zmeri nič ne bolijo user posted image user posted image user posted image to je za trepetalke, čeprav dobro vem, kako živčki delajo user posted image
Bodoči očka se kar smeji, tudi on še ni čisto dojel ...

Amelia, če se spomniš mojih postov, kako sem čisto brez znakov user posted image čisto nobenega ne rabiš!! Zdaj pa jaz zate tko navijam, da se bo v petek ziher tudi tebi plus pokazal.

Pija zamrznjenčki so hudi borci, veš da te bojo počakali. Na silvestrovo bo 12. dan in bo testek že čist prav pokazal user posted image

mami26, prav hudo mi je, ko se jaz tko veselim, ti pa tko žalostna. Tudi tebe čaka plusek, če je mene našel ...

konina, dva smo vstavili, ja. 8. dan sem malenkost krvavela in je čisto možno, da se je en poslovil, ni pa rečeno. Si pa čisto predstavljam tvoje razpoloženje, bo po dopustu precej bolje. Potem bo pa že novo leto in nov boj user posted image

_rebeca_ zdaj si potrjena prava šlogarca user posted image

Zdaj pa samo še navijam za naše trepetalke!! Do spomladi bomo fejst skakale, potem pa lahko počasi temo zapremo. Takrat bomo že vse s trebuhi okrog težile. user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
14.12.2007 11:45:17   
Abra
Amelia, a ne greš tudi ti z Rešem na dopust? Bi ti lahko skoz nasvete dajal. user posted image Po mojem bi se prav fajn počutu, če bi imek kako nosečko blizu. user posted image Ti pa tut.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
14.12.2007 11:54:16   
Amelia
Midva sva prestavila dopust na drugo leto, se ni izšlo, drugač bi se pa po mojem Rešu kar zmeglilo, da gre končno na dopust, da odmisli mal vse skupaj, pa da se mu jaz nalimam na sosednji sedež na letalu "Dober dan, remember me?"user posted image in ga začnem buzerirat z vprašanji...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
14.12.2007 11:56:46   
Anonimen
Abraaaaaaaa, tooo bejba user posted image .

Čestitke mami user posted image . I am so happy, so so hapy user posted image

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1479
14.12.2007 12:04:15   
Anonimen
Spet mi niso slikice uspele. Pa kaj je sedaj to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1480
14.12.2007 12:05:16   
kitty
Vsem novim srečkam nosečkam čestitam za user posted image , vsem, ki še čakajo pa čimveč user posted image

Tudi jaz sem postala nova srečka user posted image  in sicer z IVF postopkom in to kar v prvem kratkem postopku. Na prvi ultrazvok sem naročena 28.12. že komi čakam. Vstavili so mi dva.
Do danes še nisem nič krvavela oz. imela rjavega izcedka zato predvidevam, da se še oba grejeta pri meni. Nekaj izcedka imam samo je bel in mislim, da je posledica utrogestana. Povejte mi punce kaj bodo vse vidli na UZ ?  A se srček že vidi? Jaz za enkrat nimam nobenih znakov razen izredno boleče prsi.

Hvala za odgovor user posted image

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image sem!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
14.12.2007 12:20:55   
MARTINŠČICA
Braaaaavo, Kitty! Še ena srečka nosečka. user posted image user posted image user posted image

Tale petek je pa res pravi zametek, a?

200% MAMI

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
14.12.2007 12:21:10   
Lotty
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BRAVO ABRA, ISKRENE CESTITKE!!!!!
SEM PRAV VESELA.

Amelia, macka27
pri meni je sicer en teden mimo jutri, ker sem bila na ET v soboto, samo dr. Merlo mi je narocil naj test naredim 21.11. In ga bom kar ubogala, tako da se bom striktno drzala datuma in testa ne bom delala niti en dan prej.
Drugace pa je stanje se vedno isto, joskice so obcutljive, vsake toliko malo spikne tam doli, ampak nic pretresljivega.
Sitno 7 , kot so vcasih v vojski rekli user posted image
Tudi jaz imam drugi teden 3 praznovanja, tako da upam, da bo cas minil hitro in brez težav.
NAVIJAM ZA NAS!!!!
In seveda za vse ostale, ki trepetate za druge datume.

Lotty

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
14.12.2007 12:28:57   
kitty
Meni so v torek potrdili uradno, da sem noseča s krvnim testom. Drugače sem pa jaz že 9. dan po ET naredila BC in prikazala se je zelo rahla črtica in se mi je kr dozdeval, da je to to. Ja tudi mene tu pa tam malo zašpikne bol pa vzamem buscopan. Jaz imam tudi drugi teden zabavo...sej kaki kozarček da nazdravim menda lahko spijem, nebi rada popolno abstinirala, da nebi kdo kaj posumil, da sem user posted image -je še prezgodaj. Ples pa tud menda ne more škoditi ?Ne morem pa se odpovedati kajenjuuser posted image .

Lp. od user posted image

(odgovor članu Lotty)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
14.12.2007 12:46:05   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Pija zamrznjenčki so hudi borci, veš da te bojo počakali. Na silvestrovo bo 12. dan in bo testek že čist prav pokazal user posted image

He he he kaj a praviš naj mi dedek Mraz že 31.12. dostavi darilo? Kaj pa če grem bolj kmalu spat, pa ga zjutraj v WC-ju zagledamuser posted image ?

Kitty a s cigareti ti je ratalo zanositi?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
   [Brisano sporočilo]
14.12.2007 12:54:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1486
14.12.2007 13:08:55   
kitty
Hvala rebeca za prijazne besede.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
14.12.2007 13:28:07   
pf
Pozdravljene punce. Med trepetalke za ta mesec lahko daste tudi mene. Sem v drugem postopku ICSI pri dr. Rešu in imam test 26.12.2007. Sedaj grejem dva sončka in upam, da se bosta obdržala. Smešne ste glede piva, moram pa priznat, da sem tudi sama vsak dan enega ruknila, kar alkoholnega. Zanima me kako kaj potekajo vaši dnevi po transferju? A ležite, ali hodite v službo, ali kaj drugega? Ne vem kam se naj dam. Če ne bi bilo foruma, da lahko človek malo prebere, ne vem. Kriza totalna. 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
14.12.2007 13:33:56   
Amelia
Kitty čestitke!!Uživaj maksimalno v nosečnosti!user posted image

Drugač imam pa jaz tud ful probleme zaradi veselega decembra, ker imam skoz ene prednovoletne zabave, kjer ne moreš manjkat (drug teden v službi kar 3), jaz sem sicer šele trepetalka, ampak ne glede na to se izogibam alkoholu. Kaj pa vem, saj najbrž kakšen kozarček vina ne škodi, ampak jaz ga rajši ne bi. Ampak folk je tolk zoprn, kar vsi nekaj posiljujejo s pijačo, včeraj sem bila tud na eni zabavi in sem slišala najmanj trikrat: " A ti si pa na soku, daj spij enega!" In sploh ne nehajo težit, včeraj sem naložila, da sem na antibiotikih in da ne smem. Ne vem kaj naj si drug teden izmislim, ker nočem da v službi karkoli zvejo, da se matram zanositi. Se mi namreč obeta eno napredovanje in če bodo zvedeli kakšne namene imam ne bo nič iz tega. Sploh pa kaj jih briga.

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
14.12.2007 13:33:59   
mami 26
konina imas zs

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
14.12.2007 13:40:09   
Amelia
PF dobrodošla user posted image , upam, da vama uspe, evo enega user posted image  za srečo!

Jaz imam test mal pred tabo, 21.12., sem pa tud pri Rešu, hodim pa normalno v službo, sem manjkala v celem postopku samo 1 dan, in sicer na dan ET (punkcija je bila pa na nedeljo). Če bi bila doma bi se mi kar zmešalo, v službo pa čist rada hodim tako da je čist OK, vsaj ne razmišljam cel cajt o temu. Kolk si pa imela jajčec, zarodkov, zamrznjenčkov, ET na 3 al 5. dan? Sem firbčna , a ne, ampak take smo punce tukaj user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
14.12.2007 13:53:15   
Amelia
Punce, kap me bo, danes je 7 dan po ET, sem šla pravkar na WC in imam en rjavkast izcedek, tako se pri meni ponavadi menstruacija začne,...strah me je....Vgnezditvena krvavitev po mojem ne more biti, je že mal pozno za to, a ne?user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
14.12.2007 13:58:50   
Pija76
Amelia ne paničari, počivaj in odmisli, pa počakaj! Želim ti najboljše.....Abra je tud imela en izcedek se mi zdi, pa si brala danes kaj je pisala.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
14.12.2007 14:34:58   
Amelia
Se bom potrudila in ne bom paničarila, kar bo bo, če ne tokrat pa s pingvinčki. Prvi IVF, ko nama ni uspelo, so me prsi ful bolj bolele, sedaj skoraj nič, user posted image  sem takrat dobila 1 dan pred testom, prej pa nobenega izcedka, sedaj pa neboleče prsi pa rjav izcedek na 7. dan? No, bomo videli kaj bo,...vam poročam....držte pesti,...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
14.12.2007 15:04:54   
pf
Amelia mislim, da bi lahko bila vgnezditvena krvavitev, zato samo mirno. Jajčec sem imela sedem, vendar sta se oplodili le dve. Žal. Transfer pa sem imela tretji dan. Malo sem bila razočarana, ker sem mislila, da bo še kak zamrznjenček, pa nič. Opažam, da ima ful malo punc zamrznjenčke, so res prava redkost. Kolikor vidim si lahko srečen, če je sploh kaj za vstaviti. Jaz imam bolniški stalež. A tebi je dr. Reš rekel, da ne priporoča nič staleža, ali si se sama odločila tako? A si bila sedaj prvič? Jaz sem bila v drugem postopku.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
14.12.2007 15:08:33   
sonček75
ČESTITAM vsem novim user posted image ,ki jih je ta mesec res polno user posted image  user posted image  user posted image
Jaz sem danes imela UZ,7 dan po user posted image imam 4 folikle velike od13-15.
Jutri grem spet na UZ in punkcijo pričakujem  v torek ali sredo (tako je rekla sestra)

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
14.12.2007 15:12:45   
pf
Sonček držim pesti, da bi imela čimveč jajčec in da punkcija ne bi bolela. Kako pivce še spi, zdaj še lahko malo deluje  na foliklčke pred stopko. Drugače pa me punce zanima, če se strogo po večini držite mirovanja vsaj prve tri dni ali ne?

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
14.12.2007 15:18:44   
Abra
Punce, jaz sem pravkar iz Adrialaba. Moj betaHCG je 1492. to sta ziher dva, ane?

Rebeekaaaaaa, poglej v kuglo!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
14.12.2007 15:21:51   
Abra
Amelia, tebi se čist isto dogaja, kot meni. Jaz sem 8. dan zjutraj imela rjav izcedek, pa mali flekec na dnevnem vložku. Pol pa nič več. Glej zdaj zgoraj betaHCG. Pa veš, da nisem imela čisto nobenega znaka. Še zdaj ne.
Ti si naša naslednja nosečka!!!

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
14.12.2007 15:32:45   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
He he he kaj a praviš naj mi dedek Mraz že 31.12. dostavi darilo? Kaj pa če grem bolj kmalu spat, pa ga zjutraj v WC-ju zagledamuser posted image ?

Pija, tko bo pa še najlepš!!! user posted image

kitty čestitke tudi tebi. user posted image user posted image
pf dobrodošla še ena trepetalka user posted image user posted image

Amelia, Macka, Lotty zdaj ste ve na vrsti

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.