|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
14.12.2007 20:20:22   
DaisyE
arneja, nič nismo naredile. In kar je še huje, vse skupaj nima nobene veze s poštenostjo. Tako je in čisto nič si ne moremo pomagat. Pač šit z eno besedo.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
14.12.2007 20:32:06   
arneja
Abra, vsaj ti me pokonci držiš user posted image . Da bi pa še ti sporočila grdo novico, ma, bi me pa kap user posted image . In kar naj bosta dva, si si prigarala oba user posted image . Dejzica naša je spet takšne lepe pingvinčke zate našla, da ti kar nasmeh na usta privabi user posted image .

Stormy, tudi ti že imaš sličico vajine pikice user posted image ? Vidva samo uživajta v teh nepopisnih trenutkih sreče user posted image .

Kajsica, tebe bi pa jaz zdaj zares objela user posted image . Ampak vem, da to počne tvoj dragi ravnokar user posted image . Nimam besed, ta nenehna razočaranja človeku zares jemljejo voljo.

Kind lady, z zamrznjenčki bo pa moralo uspeti user posted image . Vem, da tudi tebe dragi stiska k sebi user posted image .

Dakec, pojdi k zdravniku, takšne bolečine niso ok user posted image .

Pija, kaj se kaj novega pri Karmen dogaja user posted image ? Naš Reško bo pa jutri v Afriko odletel user posted image .

Lotty, ti si imela že drugi IVF? 21. december bo definitivno vaš dan user posted image .

Dejzi, danes ga ne bom srala z vami user posted image . Je očitno tudi za mano zdaj prišlo vse skupaj user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
14.12.2007 20:32:52   
arneja
Saj vem, Dejzi, da nismo nič naredile, ampak me boli in jezi user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
14.12.2007 20:42:08   
DaisyE
Ja arneja, saj pridejo taki dnevi. Pa že misliš, da si ok, pa ugotoviš, da si daleč od tega. Potem si pa po eni strani želiš, da bi kar nehal upat, da ne bi več bolelo, ampak kaj, ko si pa tako želiš, da bi tudi tebi enkrat uspelo.

Zadnjič enkrat sem razmišljala, pa kako to, da se moram ubadat s stvarjo, ki je drugače nekaj popolnoma naravnega in normalnega. S stvarjo, ki naj bi bila samoumevna, s stvarjo, ki je logična. Zakaj jaz? Zakaj kdorkoli? No potem sem se malo smilila sama sebi user posted image , ampak je čez čas minilo. Saj ne morem kaj. Saj ne morem nič spremenit. Samo vztrajam lahko. In upam. In dokler ne izgubim upanja, imam še kakšno šanso. Brez upanja pa nimam nič. Mora že bit za nekaj dobro. Bom pač morala ugotovit, za kaj.

Zarad žurke se pa ne sekiraj, saj jih bo še veliko. Tak je pač naš forum. Solze in smeh. Vsaj same nismo. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
14.12.2007 20:55:32   
Mišolina
Abra ČESTITKE za user posted image in Stromy ČESTITKE za user posted imageŽelim vama lepo in mirno nosečnost.

Kajsica in Kind lady - iskreno mi je žal, da se je tako končalo. Včasih je narava res tako kruta.Ko že mislimo, da nas je končno obsijala z žarkom sreče, nam čez čas zarine nož naravnost v srce.  Še dobro, da čas celi rane.

Sonček 75, čestitke za folikle in uspešno ter čim manj bolečo punkcijo ti želim.

Sonček 33, kako napreduje špikanje? Še malo pa bo 1 UZ. Držim pesti, da bo pokazal veliko lepih foliklov.

Tudi jaz sem bila danes na UZ in jutri me že čaka stopka, v ponedeljek pa punkcija user posted image .Imam 6 foliklov, velikih od 18-21 mm, ter 2 manjša folikla, velika 12 in 14 mm. Najprej je zdravnik mislil, da bo že danes padla stopka, no potem pa si je premislil zaradi teh dveh manjših foliklov in jima dal še  možnost da zrasteta. Jutri imam tako še zadnji UZ pred stopko.

Trepetalkam močno držim pesti, da zagledajo user posted image user posted image .

Lep večer vsem.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
14.12.2007 21:00:18   
Lotty
arneja
ja to je moj 2. ivf. 1. sem imela lani novembra v MB, bil je dolgi postopek, in se je ze od 5 dne po ET zacelo z izcedkom, ki mu je sledila user posted image  tako da nisem prisla niti do testa. Sedaj sem menjala center in ginekologa, ki mu veliko bolj zaupam, in sem tudi veliko bolj mirna kot sem bila. Me je pa lani posteno sesulo, tako da me je bilo letos sprva kar malo strah zaceti, pa sem vse premagala in sem pozitivna!!!!!!!
Mi je pa zal zate, da ni prislo niti do ET/ja. A sva se medve morda prejsnjo soboto srecali pri Resu? Jaz sem cakala na dr. Merla, imela sem pa zivo oranzen pulover. Mislim, da si bila ti pred menoj notiri. A si bila sama?
Upam, da si kaj boljse in da bo zate februar cimprej tle.

Zivljenje pa ni vedno pravicno in moje mnenje je, da ni prav, da iscemo vzroke v tem, kaj smo naredili narobe, ker je ni pravice na tem svetu. In je nesmiselno se obremenjevati s tem in se morda se za kako napako ki smo jo naredili v preteklosto potem obremenjevati. Sprejeti moramo zivljenje tako kot je in iz njega cimvec potegniti in se imeti cimlepse, ceprav je res, da vcasih ne ves, kaj povleci dobrega iz negativnih izkusenj. Jaz sama sem v teh 4 letih odkar se trudiva za user posted image  spoznala, da bo to najvecji dar, ki ga bova z mozem delezna. Vsekakor pa je najpomembnejse tudi, da sva midva skupaj in da naju je to vse se bolj zblizalo in vedno izkoristiva trenutke, ki jih imava skupaj. Ko bo prisla pa se najina pikica bo pa vse le se lepse in popolnejse.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
14.12.2007 21:10:40   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINŠČICA

... za Kajsico in Kind lady:

Življenje kdaj kruto se z nami igra,
nam kaj podari, pa tisto spet vzame.
S tem nož nam zasaja v sredino srca,
pretežka bremena nam daje na rame!

V teh bridkih trenutkih čustvujemo s teboj,
želeč, da usoda bi te ne zlomila.
Morda pa – kdo ve – za duhovni razvoj
preizkušnjo to kruto ti je namenila?!

Čeprav preizkušnja neznosno boli,
usoda obliže že zate pripravlja.
Ko tema odide, nov dan se rodi,
in spet nova sreča se zate najavlja.

Čeprav ti težko je, zdaj sredi poti
ne oziraj nazaj se! Pogum in moči
usmeri v prihodnost, ki čaka te že,
saj skupaj s soprogom ti uspelo bo vse!

Jaz bom user posted image  začela, ta je pa res lep!

user posted image user posted image user posted image tud jaz...
...se pridružujemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
14.12.2007 21:29:27   
tita13
Abra, definitivno moraš nehat z aspirinom, nadaljuješ pa prometrum - enako kot do sedaj.

Lep pozdrav vsem, mislim na vas, čeprav me kar stiska, ker je bilo danes preveč slabih novic. Punce držite se.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
14.12.2007 21:38:31   
DaisyE
Jejhata, je danes tule en čuden dan! user posted image

Pupe drage, dajmo se malo skupaj sestavit! user posted image

Saj vem, da je včasih presneto težko, ampak če se bomo sekirali, ne bo situacija nič boljša. Toliko je stvari, ki se jih lahko veselimo, samo priložnost si je treba dati!

Pa poglejmo:
- december je user posted image
- v vzhodni sloveniji sneži user posted image
- postavljali bomo jelko user posted image
- pisali bomo božičku in dedku mrazu user posted image
- in skupaj se bomo imeli fajn user posted image .

Dovolj žalosti, solze na stran. Tako je in pika.
Spremenit ne mormo nič, med čakanjem se lahko imamo pa vsaj malo fajn!

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
14.12.2007 21:51:48   
taraji

kajsica, kind lady  user posted image user posted image user posted image user posted image

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko ostaja;
in čeprav sedaj nimamo tiste moči,
ki je nekoč premikala nebo in zemljo,
smo, kakršni smo; z enakim junaškim srcem,
ki sta ga oslabila čas in usoda,
vendar z močno voljo, da bi se borili,
iskali, našli in ne popustili.

Alfred, lord Tennyson

La vita e bella

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
15.12.2007 0:03:05   
DaisyE
Evo bom si nekaj iz Potterja sposodila.
Za zaključek tega dneva in za nov dan.

Ni se pametno predajati sanjam in pozabiti živeti.

Eno lepo soboto vam želim. Gremo naprej.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
15.12.2007 1:51:02   
Abra
Evo, mene je prej kar zmanjkalo. Sem se vmes še uspela s kavča v postlo prestavit, zdaj sem se pa lačna zbudila in spat ne morem. user posted image Tudi moj tajming ni glih pravi user posted image

Daisy hvala za smajlije, bom naslednjič še enkrat častila, ni bil glih ta pravi dan
Tvoji pingvinčki so bli pa res super, fina koreografija user posted image user posted image
Z aspirinom sem pa kar nehala, tudi meni se zdi, da je ko prav

Arneja Reš je pa baje že v Egiptu. user posted image user posted image Mi je Karmen tko rekla user posted image user posted image
Je Daisy tko fino napisala, dnevi so res taki in drugačni. Jaz sem imela slabih še v tem postopku toliko ... tko sem čakala današnji dan, da bo vsega konec, s takšno ali drugačno novico. Na srečo je meni tokrat posijal sonček. Tudi tebi bo.

Mišolina, fajn si jo zapiči jutri (oz. danes)

Daisy, prav imaš, vesele stvari šele prihajajo. Mene je Miklavž uslišal, vas bo pa dedek mraz! Dejmo mu čimprej pisat, pa večkrat, za ziher user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
15.12.2007 7:56:20   
sayuri
user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 17.12.
gold fish - UZ
mami26 - TEST
gloria - UZ
Mlinčka - UZ
Mišolina - punkcija

Torek, 18.12.

Sreda, 19.12.
**Nina** - UZ

Četrtek, 20.12.

Petek, 21.11.
Amelia -TEST
Lotty - TEST
macka27- TEST

Sobota, 15.12.
sonček75 - UZ

Nedelja, 16.12.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11. ????
sonček500 greje user posted image user posted image  - TEST ???
Amelia greje user posted image user posted image  - TEST 21.12.
Lotty greje user posted image user posted image  - TEST 21.12.
macka27 greje user posted image user posted image  - TEST 21.12.
pf greje user posted image user posted image - TEST 26.12.

user posted image dakec (MB)user posted image
user posted image m.rudovic (PO)user posted image
user posted image bilka (LJ)user posted image
user posted image Sulfinija (LJ)user posted image
user posted image T1979 (PO)user posted image
user posted image SAFIRA (MB)user posted image
user posted image citrončica (LJ)user posted image
user posted image maša74user posted image
user posted image barbarela77 (MB)user posted image
user posted image tobika (LJ)user posted image
user posted image Linda25user posted image
user posted image tassi1 (MB)user posted image
user posted image konina(LJ)user posted image
user posted image mami26user posted image
user posted image kajsica (LJ)user posted image
user posted image kind lady (Praga)user posted image
user posted image
user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image

• Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • Amelia (31let)(2.ICSI;PO,dr.Reš), 14.11. začetek Diphereline,19.11. Menopur, punkcija 2.12., ET 7.12.
  • macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 15.11. in začetek Diphereline, nato Menopur, punkcija 4.12., ET 7.12.
  • gloria (27let)(2.IVF;LJ, dr. Bokal), Suprefact
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), 18.10.začetek špikanja, 22.11. punkcija,ET 27.11.
  • babylove (IVF;Francija), punkcija 7.12., ET 10.12.
  • gold fish (33let) (LJ) 23.11. začetek Suprefact, 8.12. Menopur,
  • Mišolina (32let)(3.ICSI;LJ) začetek 28.11. 6.12. začetek Menopur, punkcija 17.12.
  • Rmeli (3.IVF/ICSI?;LJ;dr.Vogler) Suprefact
  • Lotty (2.IVF,PO,dr.Merlo) 21.11. začetek Diphereline in Menopur. punkcija 5.12.,ET 8.12.
  • pf (2ICSI;PO,dr.Reš)

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (31let),(LJ) zamrznjenčki v decembru,
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (28let),(1.IVF;LJ) 3.12. razgovor, 12.12. začetek Menopur, nato Cetrotide 
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) januarja v nov boj
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek Suprefact,nato Menopur,17.12.UZ
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • sonček75 (32let)(2.IVF;LJ?) 3.12. razgovor, 9.12.začetek Menopur
  • GITA14 (LJ) januarja v nov boj
  • jadrnica (PO) januarja po zamrznjenčka
  • tejka** (LJ)
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) januarja po zamrznjenčke
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor
  • **NiNa** (1.IVF;LJ,dr.Bokal) 5.12. začetek Suprefact
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) začetek špikanja januarja, punkcija in ET po 19.2.
  • DaisyE (3.ICSI;PO,dr.Reš) v začetku januarja v boj
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 jan ali feb v nov boj
  • lara light (1IVF;PO,dr.Reš) 10.1 razgovor

user posted image  
    koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image user posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74user posted image , MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , *ajetam*, micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, m.rudovic, sayuriuser posted image ,Sulfinija,Pamela,blanč, konina, Stormyuser posted image , tassi1

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image , žani4 (LJ), _____________________________________________________
user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image  

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
user posted image ANA_P (MB) pregled 21.12.
user posted image MEERYANA (30let),(MB) pregled 21.12.
user posted image ABRA (PO) pregled
user posted image KITTY pregled 28.12.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.
  •  
    Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na zelenem ali modrem seznamu in se že tako spodbujate med seboj.
    Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako som med navijačicami dekleta, ki smo že mamice ali nosečke.

(odgovor članu Abra)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1563
    15.12.2007 7:59:05   
    sayuri
    kind lady in kajsica user posted image user posted image user posted image user posted image . Nimam beseduser posted image user posted image user posted image . Razumem pa obe od vaju, kako se počutita in kakšno bolečino doživljata user posted image user posted image user posted image . Čas bo prinesel moč. Ne vdajta se in se borita naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1564
    15.12.2007 8:57:42   
    Sulfinija
    IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

kind lady in kajsica user posted image user posted image user posted image user posted image . Nimam beseduser posted image user posted image user posted image . Razumem pa obe od vaju, kako se počutita in kakšno bolečino doživljata user posted image user posted image user posted image . Čas bo prinesel moč. Ne vdajta se in se borita naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image

Se bom kar pod tale post podpisala tudi jaz.Ja ni pošteno,resnično ni.

Vendar,kot je DaisyE napisala punce ne dajmo in med čakanjem se bomo prav fanj sploh v tem veselem decembru.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1565
    15.12.2007 9:04:08   
    sonček33
    Mišolina, hvala na vprašanju. Špikanje kar gre. Ne vem, morda sem malo čudna, ampak meni je to kar velika stvar. Se počutim, kot da sem naredila nekaj res velikega, ker mi dragi daje te inekcije in sem pravi heroj. A ne da sem? user posted image

Tebi Mišolina, pa želim v ponedeljek malo bolečin in veliko dobrega. Naj bo konec leta zate eno samo veselje.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Sulfinija)
    Neposredna povezava do sporočila: 1566
    15.12.2007 9:26:12   
    arneja
    Punce, jaz vas bom verjetno kar zapustila. Danes ob točno takšni uri sem izvedela, da zame ni nobene pikice user posted image . Prej nisem pustila čustvom na površje, ampak zdaj boli, do nezavesti boli. In kup žalostnih novičk, jaz tega enostavno ne prenesem več. In v vsej svoji žalosti, sem včeraj še svojemu rekla, da mi je otrok najpomembnejši na svetu, pomembnejši kot on. Se nisem mogla zadržati, tako žalostna in jezna sem v sebi. Na koncu bom ostala še brez moškega, in novega upanja v februarju. Jaz res ne zmorem več, nimam več energije. Vsaj trenutno ne. Žal mi je, da negativnost tukaj trosim, ampak sem vam morala povedati. Držim pesti za vsako od vas posebej, da boste močnejše kot jaz. Trenutno lahko samo še jokam in jokam. In hvala vsaki posebej, ki je mislila name in me spodbujala.

Lotty, midve sva se videli v Postojni. Se mi je zdelo, da si tisto ti, ampak ne moreš kar priti tja in reči, a si ti Lotty user posted image . Vama bo uspelo, boš videla user posted image .

Punce moje, ostanite pogumne. Jaz bom rabila nekaj časa, da se poberem.

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1567
    15.12.2007 9:37:47   
    Abra
    Arneja user posted image user posted image user posted image naredi tko, kot najbolj čutiš. Bolečine ne smeš zadrževat v sebi, jokaj in počni vse kar je potrebno. Če rabiš odklop, se odklopi. Me ti bomo tukaj vedno stale ob strani, ko boš potrta in vesela. Nas nič ne moriš, zato pa smo tukaj, vsi v istem dreku. Na koncu pa vsem slejkoprej rata.
    Tudi našim dragom je hudo, prenesejo pa tudi precej več, kot mislimo. Naj te prvi neuspeh ne vodi k kakšnim neumnostim. Jaz vem, da se boš ti februarja tukaj borila. In navijale bomo zate do onemoglosti, ni vrag, da ti ne rata. Ne smeš pa obupat! Zeloo redkim prvič rata. Zdaj moraš to prebolet. Na srečo čas celi rane in ko boš vidla plusek, boš vse to v trenutku pozabla.

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 1568
    15.12.2007 9:45:06   
    sayuri
    arneja user posted image Ti najbolje veš, kaj je dobro zate, za vaju. JAz te razumem in te bom podpirala, za karkoli se boš odločila. Čas veliko prinese in tudi veliko odnese. Verjetno potrebuješ čas predvsem zase, za vaju, da odklopiš vse skupaj in da nabereš moči za nov boj. Ljudje smo si zelo zelo različni. Enim vsekakor pomaga tudi odklop od vsega skupaj. Vsekakor pa ne smeš vreči puške v koruzo že po prvem neuspehu. Vem, da si razočarana, imaš čustva, imaš močno željo po otroku.... Ampak za to se boš morala borit. Moraš iti naprej v boj....takrat seveda, ko boš pripravljena. Me bomo tukaj in te bomo čakale. user posted image

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1569
    15.12.2007 9:48:04   
    pf
    Arneja boš videla, da bo bolje. Saj tvoj ti ni zameril, veš da ve, da ti je grozno. Konec koncev  ženske to občutimo nekako drugače kot moški, pa ne da sem nesramna do njih, ampak vse karkoli se dogaja se dogaja pri ženski in zato je lahko ženska bolečina še hujša. Držim pesti zate in boš videla, da bo vse vredu. Malo se pocartaj, potem pa ti rečem, da je najbolje, da greš veselemu decembru naproti, ker ti bo dobro delo. Da pa je težko, pa verjamem.  

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1570
    15.12.2007 12:26:02   
    kajsica
    Punce pozdravljene!

No končno mi je uspelo nekako priti do računalnika, da se vsaj malo javim. Moj PC je še vedno na servisu, tako da sem pri tašči smuknila malo vas sem pogledat.

Kot vas je naša DaisyE obvestila se moja nosečnost ni končala kaj prelepo, pa da vam povem celo štorijo.

Začelo se je že prejšnji vikend, ker ne vem zakaj ampak 6 čut mi ni dal mira in sem bila kar malo slabe volje. V sredo pa moj rojstni dan in 1. UZ. Pridem na pregled in men tam reče, ja gospa to pa neki ne bo OK, ne vidim nič. Na koncu pa je G videla samo majhno vodno vrečko nepravilnih oblik 6 mm, ampak da to ni to. Men se je svet podrl. Zunaj me je čakal dragi in ko sem prišla ven je takoj vedel koliko je ura in mi še besede ni bilo potrebno spregovoriti. Morala sem dati še enkrat kri in so ugotovili da mi HCG absolutno premalo narastel. Potem pa panika, da ne gre za izvenmaternično nosečnost, ampak mene nič ne boli, normalne nosečniške težave....

No potem, sem včeraj morala še enkrat na UZ, kjer se ni videlo popolnoma nič in sedaj je res postal sum na izvenmaternično, tako da morem v ponedeljek še enkrat it dat kri in če mi hormon ne začne padati ali pa če se ne pojavi M, bo pa še abrazija. Men se bo resnično utrgalo. Ampak vem samo to, da bi raje videla, da bi se na samem začetku pokazal - kot pa da sem dobila upanje in je le to odplavalo iz mene. Ampak, je pa res da imam še 2 zmrznjenčka in enkrat mi bo sigurno uspelo.

Arneja, vem da ti je težko, naredi kot se ti zdi najbolj prav, ampak neki vam bom povedala vsem, ja velika želja je po otroku, verjetno naša največja, ampak ta se nam bo izpolnila nekoč, ampak naš odnos s partnerji pa je najpomembnejši. Kaj mi pomaga otrok, ki bi naj predstavljal plod najine ljubezni in odnosa, če ne bo njega zraven. Tako da jaz mislim, da je najpomembnejši naš odnos z našimi srčki, potem pa naše želje po naši skupni potrditvi in to je otrok.

Jaz ko sem pogledala mojmu v oči, sem vedela da ga boli ravno tako kot mene in da izguba otroka je boleča za oba. Midva sva se samo objemala sedaj par dni in se tolažila, še besede niso bile potrebne, ampak sva si dala vedet da si stojiva ob strani in da sva si midva najpomembnejša, ta izkušnja naju bo samo še bolj zbližala. Je pa res, da sva sicer žalostna in razočarana, vendar sva ob pomoči drug drugega dvignila glavo in zreva naprej. BO NAMA USPELO, ČE NE SEDAJ PA NASLEDNJIČ ALI PA NASLEDNJIČ. BOM MAMICA IN ON BO OČKA.

(odgovor članu pf)
    Neposredna povezava do sporočila: 1571
    15.12.2007 12:43:42   
    Sulfinija
    Arneja,hudo mi je zate,a vaju in za vajino user posted image .Popolnoma te razumem.Naredi tkole kot misliš,da bo prav zate in za tvojega user posted image .Ti pa povem eno moj je bil vendo zadržan tudi se mogla na abrazijo vendar sem kar naenkrat ugotovila,da čuti na drug način bolečino kot jaz.Sedaj ga je žal tale trteji neuspeh bolj potrl kot mene vendar sma ga s skupnimi močni prebrodila.Tudi sama sem si rekla ne grem se več teh igric,tega nabijanja in uničevanja svojega telesa z temi hormoni,vendar sem se kljub vsemu še vedno nročila na ponovni IVF.Mogoče bom začela po februarju drugače ramišljati.SEdaj pa sma se absolutno posvetila le drug drugemu in boma oziroma veeslo uživama tale veseli december kljub temu,da nisem user posted image .Tudi vama priporočam en fini odklop če imata možnost pa ga le kam mahnita čez te lepe praznike,ki se z naglico bližajo,midva boma namreč takole storila.In ko boma oba najmanj čakala,pričakovala se bo tudi nama zgodil enkrat čudež,verjamem v nje se nama je žeenkrat zgodil ,vendar očitno še sedaj za ponovni čudež nisma na vrsti,boma pa ziher kmalu.

Kajsica tudi zame mi je zelo žal,da se vama je tole moralo zgoditi.V mislih sem z teboj,...

Punce lep sneženi vikend vsem skupaj,mene je namreč zalotila virzoa in počivam.Papa.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1572
    15.12.2007 12:46:20   
    kajsica
    Aja pa še to sem pozabila dodati. Še vedno me mučijo nosečniški znaki M ni od nikoder in sedaj me je pa še malo strah da ne bo še abrazije.

Punce, ki imate izkušnje ali pa poznate zadevo, koliko časa po ss ali pa abraziji lahko grem po moje pingvinčke, da ni nevarnosti zame ali pa da so možnosti. Kako poteka tak cikel?

pf, poglej s tvojo trditvijo, da moški manj čutijo kot me se pa nikakor ne morem strinjat ali pa partnerja tolk slabo poznaš. Je pa res da se popolnoma drugače odzivajo na določeno situacijo in ne kažejo svojih čustev navzven tako kot jih kažemo mi, saj če so pravi moški (narava) nas želijo zaščititi in zaradi tega morajo že izgledati močnejši kot mi. Poglej, mojemu sem samo pogledala v oči in sem videla kako se mu srce in duša para, ampak stekla pa ni niti ena solzice.

Je res, da v navalu besa in jeze in žalosti izustimo kaj kar partnerji prenesejo (tudi mi požremo kako grenko), samo jih pa ravno tako boli kot nas, saj niso roboti.

Ne vem, jaz svojega dragega nikakor ne cartlam da bi ga ćesa obvarovala, prej on mene, ampak zagovarjala pa ga bom in najinega odnosa te zadeve ne smejo krhati.

Pa še to, vsem novim nosečkam vso srečo in trepetalkam prav tako in vsem ostalim prav tako.

Javim pa se vam ponovno verjetno šele v torek, ker verjetno PC dobim šele takrat nazaj.

Uživajte in upam, da s svojimi besedami nisem katere prizadela, samo res tiste ki imate težave s temi zadevami, dajte se vsest in premislit, kaj je partner in kaj je vaša želja po otroku.

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1573
    15.12.2007 13:09:10   
    sonček75
     kajsica zelo mi je žal in vem kaj prestajaš.Enako je bilo z menoj poleti.14 dni sem hodila na kontrolo krvi,ker mi je hormon počasi naraščal.Potem so me urgentno sprejeli na laparoskopijo,ker so sumili na IUN .Ampak mene ni nič bolelo,nobene krvavitve..Po lapar. so ugotovili da je plod vendarle v maternici in sem ponovno hodila na kontr. krvi in po 14 dneh je vendarle sledila abrazija.
    Sedaj sem v novem postopku in v ponedeljek me čaka punkcija.
    Moji folikli so veliki 16,16,17,17,zvečer pa že stopka user posted image
    Je pa res da je to šele 8 dan po user posted image in folikli zelo hitro rastejo

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1574
    15.12.2007 13:11:21   
    mandarinca
    Ojla!
    Kajsica, najprej ti pošiljam objemček user posted image ; vem, kako to boli, kar dajaš skozi, meni bo jutri en mesec od abrazije, pa še vedno mi pritečejo user posted image , ko se spomnim. Vem, da pozabila ne bom nikoli, upam pa, da bo s časoma manj bolelo, ko se bom spomnila na to.
    In jaz sem tudi na tem, da grem po zamrznjenčke; sestra Marija v Mb mi je povedala, da lahko že konec januarja pokličem, pa se zmenimo. Uradno pravijo, da je dobro počakat vsaj tri user posted image cikluse, da se telo odpočije in opomore od vseh teh hormonov, s katerimi smo se filale v postopkih, pa tudi, ko se psihično in fizično dobro počutiš. Jaz sem že 110% fizično pripravljena, jaz bi kar že danes letela po moje pingvinčke. Je pa tudi res, da moje user posted image še ni - upam, da mi ne bo zdaj kaj biksala!

Kot so ti že druge napisale, izjoči se, ne drži bolečine v sebi; z dragim se objemita, in 1, 2, 3 bo prišel dan, ko boš šla po zamrznjenčka!

Vsem ostalim pa en zasnežen pozdrav!

P.S.
    Sulfinija, drugi teden pa bi lahko padla ena user posted image , kaj? Oglasi se!!!

LPuser posted image

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1575
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.