|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
13.12.2007 22:05:20   
kofetek2010
Hvala!
Ni petek, ker takrat, ko se jaz rodila je bil. user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
13.12.2007 22:07:52   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Hvala!
Ni petek, ker takrat, ko se jaz rodila je bil. user posted image

ja, najbrž bo to krivo. user posted image

si pa res ujela tanajboljši datum, na najboljši dan. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
13.12.2007 22:13:12   
kofetek2010
Za enkrat je mulc pravi user posted image  in upam, da tako tud ostane. Bog ne daj, da se spremeni v user posted image  in bo kriv petek, 13 in jaz, ker sem ga takrat rodila. user posted image user posted image user posted image

raho mi lepo pozdravi user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
13.12.2007 22:26:51   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Za enkrat je mulc pravi user posted image  in upam, da tako tud ostane. Bog ne daj, da se spremeni v user posted image  in bo kriv petek, 13 in jaz, ker sem ga takrat rodila. user posted image user posted image user posted image

raho mi lepo pozdravi user posted image

tamal bo čist OK, drugače ne more biti. user posted image

bom pozdravila Rahojko, sicer se pa, po moje, jutri sem gor nalima. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
14.12.2007 8:12:35   
pikica*
Dobro jutro!

Danes ste pa očitno dobro spale, ker ni bilo nobenega nočnega čveka tukaj gor.

Magi*, zaenkrat vreme izgleda kar ok. Očitno sta naju rešila najina fantiča, ki sta bila ves čas poleguser posted image .

Mi smo imeli spet eno zanimivo noč. Zoja je kar bz jokala. No zjutraj sem ugotovila, da najbrž zato, ker je bila totalno polulanauser posted image .

Drugače pa čisto nič posebnega. Standardno špikanje, ampak to je res že čisto normalno in me ne gane več. Enkrat bo žeuser posted image .

Zdaj grem pa na jutranjo dozo čokolina.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
14.12.2007 8:32:24   
Magi*
ja, pikica*, sem čisto pozabila, da imam zdaj vedno pri sebi tudi moško družbo. user posted image

punce, naša loncica je sinoči ob 20.25 rodila Timoteja Iana, krepkega fantiča od 3860g in 52cm! Iz srca ji čestitam!!!

user posted image

obenem sem kar mao žalostna, da se pri nas še vedno ne dogaja nič (razen brez veznega špikanja in tiščanja).

drugače pa naša noč ni bila ravno najboljša. jaz sem se od 3. dalje sprehajala in očitno je moje lomastenje po škripajočem parketu prebudilo Zarjo in je potem tudi celo noč nekaj jokcala, pa filozofirala, pa vstajala in se nazaj vlegla... pikica*, ideja o čokolinu sploh ni tako slaba. eno skodelico si privoščim potem pa grem še malo dremat.

torej, kdaj bomo me, 30+, šle rodit?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
14.12.2007 8:44:35   
DANVARI
EVO ČESTITKE LONCICI ZA FANTA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JE MALO POPRAVILA NAŠE RAZMERJE FANTJE:PUNCE user posted image user posted image user posted image user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
14.12.2007 8:53:05   
pikica*
Ooooo..čestitke lončiciuser posted image user posted image user posted image !!! Pa je končno dočakala svojega fantiča, ki jo je toliko časa hecaluser posted image .

Ste imele pa nekatere prav preroške sanje, ko ste sanjale, da je lončici odtekla voda. Dajte mi sporočit, ko boste zame sanjale podobnouser posted image .

Ja, magi*, zdaj še uživaj, dokler je moška družba vedno ob tebi.....kmalu bo tega konec. No, če bolje razmislim, niti ne tako hitro, ker bomo še nekaj časa imele te naše fantiče prilepljene naseuser posted image .
Drugače pa me 30+ res nekaj štrajkamo. Ampak to je po moje zato, da se potem vse skupaj dobimo v Puser posted image . Dajmo punce, gremo počasi zaštartat.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
14.12.2007 10:20:00   
pikica*
Jaz imam pa danes EloM na sumu, da je pobegnila v P. A smo 30+ štartale?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
14.12.2007 10:35:52   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Jaz imam pa danes EloM na sumu, da je pobegnila v P. A smo 30+ štartale?

se glih sprašujem kje je bejba. user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
14.12.2007 10:56:02   
t*e*j*k*a
Čestitke loncicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi včeri mogla met pregled pri G in je ženska zbolela, tko da sem bla naročena danes in me danes spet sestra kliče da je še kr bolana in tako morem  it na pregled v torek zjutri.

Berem da vas vse neki špika, pa čepi grejo, meni pa ničuser posted image . Sploh ne čutim nobene bolečine, trebuh tu pa tam otrdi, se niti ne oziram preveč na to. Upam da ne bom tazadna decembrkauser posted image .
Mogoč bo pa vse tok nahitro šlo da potem sploh ne bom vedla da smo že pripravleni za rodituser posted image .

Uživajte čao

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
14.12.2007 10:58:48   
kajča
najprej Magi* MAJA je ob rojstvu imela 3740g in ne 2740g.

No, da vam še jaz povem mojo porodno izkušnjo. Vse se je začelo v soboto 1.12. V P sem šla z popadki na 4 min. Po pregledu so ugotovili, da sem odprta 3 cm in da je glavca še malo visoko. Dobila sem klistir in potem 4 ure hodila po hodniku, da bi se glavca spustila ali da bi odtekla vodauser posted image , pa se nič od tega ni zgodilo, samo zmatrala sem se. Poslali so me na oddelek in ponoči so se popadki umirili. naslednji dan sem spet imela CTG z močnimi popadki, ki pa jih nisem čutila tako močno. Potem v ponedeljek, na PDP, sem imela amnio, kjer so ugotovili, da plodovnica postaja mlečna in da imam visok razpok mehurja. Plodovnica mi je odtekala p'očasi, dobila sem antibiotike. Odprta sem bila še zmeraj samo 3 cm. Rekli so mi, da če do srede 5.12. ne bo nič, mi bodo sprožili porod. Na vsak način so hoteli, da se samo zaćne, ker imam visoko dioptrijo in me niso hoteli preveč mučit user posted image . No potem v torek 4.12. sem imela spet CTG, spet popadki, ki jih nisem čutila tako močne kot so zgledali, odprta pa še vedno isto, ampak me je G poslal v porodno. No še prej so me klistiral in mi je na WC mehur počil do konca, potem se je pa začelo. Popadki na 3, 2 in nato na minuto in to tako močni, da se mi je mešalo. Vmes nisem mogla niti sekunde počivat, ker ko se je en končal se je takoj začel drugi. Hitro sem se odprla na 7 cm, potem pa so se popadki nekoliko umirili, ampak ne po moči, ampak po pogostosti, vmes sem lahko kakšne 20 sekund počivala. No sam iztis je trajal dva popadka in naša velika punčka se je rodila. Vse skupaj je v porodni sobi trajalo 2h. Je bilo kar hitro. Pa še prerezana ali strgana nisem bila.user posted image user posted image

Pa pri porodu je pomagal tudi reševalec, ker se je učil za porod na domu in sem mu rekla, da naj naslednjič pride kar k meni domov user posted image user posted image .

Maja je ful pridna in res malo joka. Včasih jo malo zvija, amapk ne vsak dan, pa ful gledam kaj jem. Očitno ni vzrok moja prehrana.

Aja, pa čestitke vsem novim mamicam, za vse nosečke pa držim pesti za čimlažji porod.

Pa še nekaj, sem ful jezna user posted image , ker sem v ponedeljek, skor en teden po porodu na trebuhu okrog popka opazila ful strij. In to po porodu????? Prej sem imela pa tak trebuh in sem bila ful vesela, ker ni bilo nobene strije, zdej mi gre pa kar na jok. Je pa res, da se mi je trebuh za 20 cm zmanjšal v enem tednu (iz 102 na 82 cm)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
14.12.2007 11:07:52   
Magi*
user posted image
user posted image    

SREČKE user posted image  po PDPju (51):

27.11. 
Dajica user posted image  

03.12. 

Mermaid user posted image  - 3. user posted image , LJUBLJANA, user posted image
Rozika12 user posted image  - 3. user posted image ,user posted image  

06.12. 
Foxina user posted image   

10.12.
Anakarin user posted image   - 3. user posted image , POSTOJNA   

12.12. 
Marakva user posted image   - 2. user posted image

14.12.
SašaL user posted image - 2. user posted image , CELJE 

17.12. 
loncica  user posted image  - 22 let, 1. user posted image , POSTOJNA/ LJUBLJANA, user posted image     

poka 1 - user posted image   -  27 let, 1. user posted image , KOPER/IZOLA  
baby27 user posted image

18.12.
ElaM user posted image  - 30 let, 3. user posted image , LJUBLJANA 
Ayo user posted image - 32 let, 1. user posted image    

19.12.
Matja user posted image  - 3. user posted image , TRBOVLJE 

dragulj user posted image  - user posted image  
Magi*user posted image  - 34 let, 2.user posted image ,  LJUBLJANA,  user posted image
15.7. user posted image  - 20 let, 1.user posted image ,  LJUBLJANA,   user posted image , Klemen

20.12.
Pikica07 user posted image  - 1. user posted image , LJUBLJANA, user posted image   

23.12. 
hokejistka user posted image  - 25 let, 1. user posted image , LJUBLJANA/POSTOJNA  
pikica*user posted image - 30 let, 2. user posted image , LJUBLJANA, user posted image     

cebelicamaja user posted image  - user posted image

24.12. 
skyline user posted image  - 28 LET, 1. user posted image , ŠEMPETER, user posted image  

25.12.
NELY00 user posted image  - 1. user posted image  
NatašaC user posted image  - 27 let, 2. user posted image , LJUBLJANA 

28.12. 
t*e*j*k*a* user posted image -  24. let, 1. user posted image , CELJE 
smeško user posted image    
Ulla user posted image

29.12.
lana38 user posted image  - 39 let, 3. user posted image , PTUJ, user posted image    
benika user posted image - 28 let, 2. user posted image , KRANJ user posted image

30.12.
bauka user posted image  - 2. user posted image , user posted image

31.12.
sade user posted image

16.01.2008
piškamiška user posted image user posted image

Z nami so pot začele še:
1. upajoča user posted image
2. Tinkamiška user posted image
3. skorpija user posted image
4. Kodrana user posted image
5. Nanaa user posted image
6. Na5o user posted image
7. Medika 13user posted image

ŽE POKUKALI NA SVETuser posted image  

user posted image
4.11.2007
LINA - mamica NANA22

17.11.2007
TJAŠ - mamica ajtak (4280 gramov, 55 cm)

user posted image

28.11.2007
VANA - mamica Vrtnica79 (2860 gramov, 45 cm) 

29.11.2007
ALEKSEJ - mamica Skaana (3330 gramov, 51 cm)
NIK - mamica Maja127 (3440 gramov, 49,5 cm)

30.11.2007
VICTORIA (2044 gramov, 44 cm) in SARA (1830 gramov, 45 cm) - mamica soncek.djukelica

01.12.2007
AŽBE - mamica copatek (3460 gramov, 51 cm)
ANJA - mamica Urša1981 (3360 gramov, 50 cm)

02.12.2007
TJAŠA - mamica lorch (3200 gramov, 49,5 cm)
LARA - mamica Kim80 (2890 gramov, 48 cm)
ZOJA - mamica lilprincess (3090 gramov, 50 cm)

03.12.2007
BRINA - mamica NosečkaL

04.12.2007
MAJA - mamica Kajča (3740 gramov, 55 cm)

05.12.2007
AJDA - mamica DANVARI (3630 gramov, 51 cm)
HANA - mamica MojcaG (3710 gramov, 52 cm)
Teo - mamica MT (3340g, 50cm)

06.12.2007
EVA - mamica Andreja2000 (4200 gramov, 54 cm) 
IVA - mamica Trdozimc (???? gramov, ?? cm)

07.12.2007
MANCA - mamica želva (3130 gramov, 51 cm)

08.12.2007 
NICK - mamica Mat3ja22 (3400 gramov, 51 cm)
ZOJA - mamica Vetrnica (3700g, 55cm) 
ŠPELA - mamica Klarisima

10.12.2007
IRAJA ŽIVA - mamica Raho (3480g, 52cm) 

13.12.2007
TIMOTEJ IAN - mamica loncica (3860 gramov, 52 cm)

Do današenjega dne smo dobili: 
18 user posted image user posted image      
7 user posted image user posted image

ekola, seznam popravljen!

kajča, ne ti bit hudo zaradi strij. če niso zelo velike, se bodo s kremicami v enem letu skoraj zabrisale. ko bi videla moj trebuh, najbrž ne bi moga niti jokat. z eno besedo: grozno.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
14.12.2007 11:20:31   
Ayo
Se tukaj cestitke loncici, sem vedla, da nase sanje o tem da je rodila niso bile kar tako! user posted image user posted image

Pri meni nic novega, noc katastrofalna, pocutje porazno.
Cez noc sem imela tudi popadke, sicer zelo neredne, cep se mi pa se kar lusci, sploh nisem vec na mini vlozkih, mam une ultra ta velke... user posted image

Upam, da me 30+ res hitro pridemo na vrsto.
Lep dan vam zelim, jaz grem lezat.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
14.12.2007 11:24:02   
sade
hoj so

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
14.12.2007 11:29:44   
sade
hoj sonosečke, ki še vstrajamo v decembru s user posted image . Kje je ElaM je mogoče res šla rodit... tudi na messengerju je ni.... če je tako ji držimo pesti.
Kajča
si napisala da si dobila strije po porodu ali je to tudi možno????? No sej je logično če ti je trebuh upadel za 20 cm ampak na to nisem nikoli pomislila in sem mislila, da če jih do poroda ani sem zmagala user posted image . Pol se je treba tudi po porodu mazat s temi kremami in upat na srečo.-... no sicer se mogoče preveč sekiram za to... ampak sedaj imam še čas in se bom trudila ostat v formi tudi po porodu.
Drugače pa nobenih znakov razen vsake tolko trd trebuh, kar ne jemljem več resno, sicer imam še čas ampak postajam malo nepotrpežljiva.
Vsem novim mamicam čestitke in še eno vprašanje vse, ki ste rodile z EA bi nam čakajočim vaša izkušnja dobro dela, ker jaz še vedno razmišljam ali bi rodila z EA ali brez. Čeprav koliko berem vas ni veliko imelo EA pa še tiste, ki ste želele ste rodile prehitro, da bi jo dobile... kar je ok.
Pozdrav vsem tistim, katerih je pa danes dan za rodit pa vse naljlepše!!!
sade

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
14.12.2007 11:30:01   
Anonimen
Sem prišla čekirat, če vam je ElaM že kaj sporočila, pa vidim da ni nič novih novičk, čeprav ima veliko za povedat. user posted image

No, pravkar sem dobila sporočilo da že koristi ALL ponudbo v porodnišnici in se veselo crklja z Manco.

Kaj več pa bo sporočila njena uradna poročevalka. user posted image  Samo jaz nisem mogla novičke držat zase. Saj oprostiš elaM, ne?

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1217
14.12.2007 11:33:38   
lana38
loncica, čestitke za Timoteja!user posted image user posted image user posted image

Jaz bom pa še kar nekaj časa 2 v 1. CTG nič ne kaže, da bi imel user posted image  kakšen namen priti med nas. Danes teden imam spet CTG. takrat pa se bova tudi dogovorila, kako in kaj za naprej. Če bi morda sprožili porod, ko bo moj G delal v bolnici. Naj se on odloči glede tega, čeprav bi jaz raje počakala leto 2008. Ampak če bo rekel, da pridem ko bo on tam, bi mi pa tudi ustrezalo.user posted image  Vsak ponedeljek in četrtek dopoldan namreč dela v bolnici in opravlja sam manjše posege. Tudi HSG in diag. HYSC mi je on sam naredil.
LP

lana38

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
14.12.2007 11:35:03   
lana38
ElaM, čestitam!user posted image user posted image user posted image

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
14.12.2007 11:35:40   
Ayo
Pa saj to ni res!!!! ElaM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In uspelo vama je z loncico skupaj!!! Veseli december!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
14.12.2007 11:37:47   
želva
Čestitke lončici za user posted image  in ElaM za user posted image , imejte se lepo s svojimi user posted image . user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
14.12.2007 11:38:37   
Magi*
OOOOOO, tudi ElaM že stiska svojo princesko. ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

Ayo, pikica*: kaj za vraga še me čakamo?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
14.12.2007 11:42:15   
pikica*
ElaM, se mi je zdelouser posted image . Punca, čestitkeuser posted image user posted image user posted image !!!!!

Magi*, Ayo....jaz res srčno upam, da je ElaM naredila otvoritev za nas, 30+. Sicer imam še dober teden do roka, ampak jaz imam dovolj.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
14.12.2007 11:47:11   
sade
user posted image user posted image user posted image ELAM čestitke za Manco in Lončica tudi teebi za user posted image !!!!!
Upam da smo res 30+ na vrsti... lepo se je dan začel !!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
14.12.2007 13:26:57   
ursa1981
Čestitke vsem mamicamuser posted image user posted image user posted image

Jaz pa še prilagam obljubljene slike naše male Anje.

user posted image

user posted image

user posted image

LP

URŠA

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?