|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
13.12.2007 17:46:35   
A-N-J-A
skačica iskreno sožalje ob izgubi očetauser posted image user posted image

tinaaja ne se preveč sekirat.Samo da je Brina dobrouser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
13.12.2007 17:49:31   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

A lahko ena prilepi link za izdelavo koledarjev

Js mam tegale: http://asp02.photoprintit.de/microsite/10853/products.php?detection=os:winxpsp2;java:true;activex:true;iu:false;

Drugač si pa potegni dol program Zoner Photo Print, z njim lahko ful easy narediš koledar... Škoda, da nisi včeraj rekla, ker je bla brezplačno verzija na www.giveawayoftheday.com.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
13.12.2007 18:51:52   
pocka
skačica - iskreno sožalje ob izgubi očeta user posted image user posted image , drži seuser posted image user posted image user posted image

tinaaja - user posted image user posted image važno,da je vse v redu z Brino, vsakemu se lahko zgodi user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
13.12.2007 18:53:58   
tinaaja
Hvala punce za podporo... Jaz sem dol padala za dobri 2 uri, brina pa se bliza ze 3 uram spanca.. Hmm kaj bo ponoci user posted image

Skratka, ja padala je, jok takoj, buska na arkadi in navzdol ob ucku.. OK, bomo opazovali.. In mi po dojenju malo ven mleka pljune in po sadni kasici cez pol ure se malo vec -kot da bi se ji spahovalo. Klicem P in rece urgenca user posted image Tam so bili vsi racunalniski sistemi sesuti in cakamo. Rentegn in pregld mimo, zaradi previdnosti boste sprejeti not user posted image   Vse ok DOKLER ne stopimo v sobo, kjer naj b bila B... V sobi 2x5m so 3 otroske posteljice,  3 stoli, ena miza in poleg 3 otrok se 3-8 odraslih user posted image user posted image user posted image In mamica zraven rece, da je njena ful kaslat zacela, da so bolanckani tukaj ... In valda mi2 v pecepu - ali je bolj varno doma malo opazovat ali pa reskirat okuzbo.. In gre moj do zdravnice, da ja ne moremo bit tukaj glede na njeno diagnozo.. No na sreco so nas premestili v svojo sobo...
ker ce nas ne bi., sploh ne vem, kako bi dojila, kje bi B uspavala,.. res obupne razmere, svaka cast mamicam, ki morajo biti tam user posted image jaz sem bila kot dojeca mati sprejta 4 nad visje user posted image kljub temu, da sem imela dve veliki postelji v svoji sobi. mi je pa nocna sestra pol dovolila spat na eni user posted image tko da sem vsaj malo zatisnila oci. itak se spat ni dalo, ker je skoz nekaj - glasno govorjenje, vrata, pregledi, akcija,... in seveda me od vsega zacne bolet glava in migrena juhuhu tok sem bila out zjutraj, da sem se komaj vlekla.. zdaj pa si perdstavljajte - otroka imas lahko ali v mali postelji ali v narocju.. user posted image user posted image user posted image user posted image na tla bog ne daj, igralnice ni, skratka ornk matranje.. spet: hvala bogu za svojo sobo!
ne morem prehvalit sester, res prijazne... vse skupaj pa zelo user posted image

mala se je zbudila, grem jo lubckat

erna .. mi2 sva cakali na odpustnico 3,5 ur user posted image user posted image user posted image kwa bi dala za 2 uri user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
13.12.2007 18:57:40   
Naomi
joj boga Tina in boga Brinca...me kr ganejo takele zadeve...in sej...ni prav, da se komurkoli zgodi, ampak da mislt vsem...res...lupckejmo jih, crklejmo, kwa ustajanje sred noci, kwa nejsecost...vazn, da so zdravi in zivahni in da so lumpi user posted image
...polupckam vse jencije mejckene marcevske...user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
13.12.2007 19:16:30   
dskubin
upckejmo jih, crklejmo, kwa ustajanje sred noci, kwa nejsecost...vazn, da so zdravi in zivahni in da so lumpi

upckejmo jih, crklejmo, kwa ustajanje sred noci, kwa nejsecost...vazn, da so zdravi in zivahni in da so lumpi

Ne bo nkoll zadostkrat izrečeno...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
13.12.2007 19:52:46   
tinaaja
kwa ustajanje sred noci, kwa nejsecost...

ja res je... tok kot sem jo prenosila v zadnjih 30 urah, je ze dolg nisem... tok kot sem jo k sebi stiskala, lubckala, .. sploh nisem vedla, da lahko se  vec kot prej user posted image user posted image
mislim, da je bila Pocka tud na opazovanju in takrat je mene streznilo glede previjalke.. upam, da bo tole za kaksno lekcija preden naredi tako neumnost kot jaz.. res... pa jo se zdaj gledam, ce je kaj drugacna, pa pol prej spet mal polije in a je to pa ker je prevec sita al zradi padca al kaj.. skratka skrbi.. ampak je razpolozena, nabrita rita user posted image tko da bomo lepo v domaci oskrbi..

aja, pa na novi pediatricni kliniki pravijo sestre, da ne bo fuuul boljse, da bodo mamice morda imele zlozljive postleje, namesto stola - kar vam povem, je luksuz.. Jaz sem imela vceraj "posteljo" iz 3 stolov najprej, pa sem bila cist happy user posted image

zdaj se z ocijem kopata in veselo vriska user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
13.12.2007 20:08:13   
K_a_t_i
Čer.
Mi smo danes pohajali po Kranju. Svit se je izkazal za zelo družabnega fantka, Žiga pa malo manj user posted image . Je pa mama Naomi Svita že zelo dobro naučila lekcije "TO JE MOJE", tko da je bogi moj sine konstantno ostajal brez igračk user posted image .
Otrokoma sva seveda privoščile zdrav obrok v Mcdonaldsu po katerem sta družno zaspala, tako da smo mame lahko v miru pokofetkale na Brionih (PikaPola, sva mislili nate, sam potem sva se tko začvekale, da je blo prepozno user posted image ).
Tole za danes, upam, da bo noč mirna (ven leze osmi zob - ja, grebatorji smo, kwa hočmo user posted image ). Pa še za en korak smo se odločili (ne vem še, če bom zdržala) - ukinjamo dojenje. Za začetek pred spanjem, na koncu pa še nočnega.

Naj bodo jutrišnje novičke same lepe in vesele,
K_a_t_i

ps. Tinaaja - iz kere postelje je padla Brina? Svoje ali vajine? Sam, da je OKuser posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
13.12.2007 20:37:22   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

mislim, da je bila Pocka tud na opazovanju in takrat je mene streznilo glede previjalke..

a a, nismo bili mi...ampak vseeno, tudi jaz sem ful v strahu,da se nebi kaj naredilo,je Taja taakooo živahna, da jo komaj dohajam...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
13.12.2007 20:48:49   
pocka
Mi smo pa bili danes na gorenjskem, smo šli mojo babi obiskat....skratka imeli smo se super, je bil tak lep sonček,da smo lahko pohajali...je pa Taja spala celo pot nazaj,jo zgleda zdrav gorenjski luft utrudil, zdaj pa noče zaspat in šeta po posteljici in se nekaj buni.
Ah ja, raje danes kot jutri, grem na fešto, upam,da bo pridna in ne bo očiju preveč nagajala user posted image .

tinaaja -
ojoj,to so pa res grozne razmereuser posted image

kati - želim ti čim lažje odvajanje od dojenja

vprašanje - kdaj je čas za nakup prvih čeveljčkov? Ko se začnejo postavljat na noge ali šele kasneje,ko začnejo delat prve korake?

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
13.12.2007 21:03:32   
tinaaja
no, sem mal zamesla pocka. upam, da vam ne bo nikol treba tega izkusit.

ceveljcke bom jaz kupovala, ko jih bo rabila za ven. prej jih naceloma ne rabijo, ker se misice v stopalu in sopalo najbolje ravijajo samo v nogavickah oz bosi. ceprav me itak fuul matra, ampak so na sreco tok dragi, da si nocem narest tega, da bodo premajhni, ko jih bo dejansko rabila user posted image

B je padla z najine pojstle, ki niti ni tok visoka. ce ne bi zacela bruhat oz se ji spahovat, je ne bi peljala,ampak samo doma opazovala.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
13.12.2007 21:09:16   
Lejci
Tinaaja - glavno, da je vse ok. Mene tut zanima, če je padla iz svoje ali vajine postle? Ines je tut že 2x - ampak iz najine. Enkrat je sama zlezla in pikirala na glavo, drugič pa sem jo ponoči dojila leže in je bila na zunanji strani. Sem enostavno zaspala, ona pa, je ful vrtavka in je sam enkrat bum nardil... Sam ji nič ni blo, k sreči!

V njeni postli pa ji tut še nisva dna spustila in me je po tem tvojem postu zdej pošteno strah, ker prvo, kar nardi, ko se zbudi je to, da se postavi na noge. In kaj če spleza čez... tekoj jutri bo akcija...

Sam so pa to ful lekcije. Par dni nazaj sva morala umaknit nek kabel, ker ga je konstantno hodila dregat. In prvo kar je naredila je bil prst v vtičnico. Me je skor kap!!! Sem jo za eno roko dvignila stran. In direkt po zaščite...

Prvi čevlji - jaz sem jih kupila, ko je začela se postavljat na noge in stopicat ob opori sem in tja. Sicer je prej mela ene supergice, ful mehke, pa se ji je ful gleženj tresel, ko pa je dobila cicibanove gležnjarje na nogo, je lepo stabilno stala in stopala na noge.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
13.12.2007 21:10:51   
Žabika
Encijan: Hana je začela jesti dobesedno čez noč. Mislim, da je pomagalo, da sem se jaz skulirala in si pač rekla, ko bo pač bo in ji ponujala tisto, kar je rada jedla. Tudi zdaj jo pač ne silim z zelenjavo, ki je očitno ne mara preveč, ko pa mi jemo ji pa vedno dam vsaj malo tistega kar jemo mi. In tako je poskusila že kar nekaj reči in vse lepo poje. Mislim, da se kar kaže, da bo gurmanka in pač ni zadovoljna z na vodi kuhano zelenjavo, ampak vsaj z malo "zabeljenimi" rečmi.
Nikoli je nisem posebno silila s hrano in komaj prejšnji teden sva zamenjali prvi obrok dojenja z GH. No ta teden pa se čez dan niti ne bi rabila dojiti, ampak kljub temu jo vsaj enkrat še pristavim, ker mi je to luštno.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
13.12.2007 21:19:57   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Lejci
In prvo kar je naredila je bil prst v vtičnico.

Naš ima konstantno prste v vtičnici. Sploh ne vem, kako naj ga to odvadim. Nobenega NE ne razume user posted image  Sej doma je ok, ampak me je pa strah, če kam gremo, on pa s takim veseljem rovari po kablihi in vtičnicah user posted image . Any idea?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
13.12.2007 21:23:33   
Sibil_
Kati-ponavljaj ne do onemoglosti-na koncu bo že tebe utrujal ta ne, verjemi, pa še ni ziher da kaj pomaga.....user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
13.12.2007 21:23:35   
dskubin
tekoj jutri bo akcija...

evo, to je tist, kar sem prej rekla, nismo dovolj pazljivi. Jutri je lahko že prepozno, včeraj bi mogla. pa na kolena, pa po stanovanju. Prej je treba poštimat, ne ko ma otrok že prst v vtičnici.

Encijan - glede hrane je pri nas skor popolnoma enako, kot pri Žabiki. Jest smo začeli zelo pozno, pasiram pa samo kako malenkost še, ker se mi zdi, da rajši poje tako, kot jemo mi.

prvi čevlji - ko otrok začne hodit, prej načeloma ne rabi. No, mi jih imamo že nekaj časa, ampak samo zato, ker je Diti na nogicah tudi zunaj. Kamorkoli jo odložim, se dviga in hodi. Mi gre narobe letni čas, če bi blo poletje, bi bla sigurno še brez čevljev. Doma pa je vedno samo v nogavičkah, nikoli obuta. Sploh ni važno, če je nestabilna, tko se more navadit hodit. Pa tudi Draža imam še zdej v unih nogavicah s podplatom od H&M, itak je najboljš, če je karseda podobno bosi nogi.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
13.12.2007 21:24:08   
Anonimen
Cer,

res same slabe novice danes... pa tako lep dan je bil..

Skacica - iskreno sozalje ob izgubi oceta

Tinaajauser posted image user posted image user posted image za Brino in zate..  spomnila sem  se,  kako je nasa padla dol s previjalne, pa me je kar streslo. Moram pa rect, da sva bile takrat na Jesenicah v bolnici in sva imeli svojo sobo, s svojo tus kabino in wcjem. Res pravi luksuz, kakor sem navajena od drugod. Pa kar se mi je zdelo najbolje, je to, da so sestre res prisle vsako uro cekirat,c e je vse OK. Prisla je tudi, ko je Livija jokala, ker jo je bolela glava.. res vse pohvale... resnicno pa tudi upam, da bomo bolnice in podoben ustanove cim manj rabili...

IZVIRNO SPOROČILO: pocka
vprašanje - kdaj je čas za nakup prvih čeveljčkov? Ko se začnejo postavljat na noge ali šele kasneje,ko začnejo delat prve korake?

Mi smo jih kupili malo prehitro.. je babice zaneslo user posted image tako, da nam sedaj lezijo doma. No, kupili smo jih, ko se je zacela postavljat na noge, potem smo jih nekajkrt imeli in jih je vsakokrat dol vrgla... so jo motile.. sem videla, da zdaj ful vec s prsti miga in si sploh en predstavljam, da bi imela cevlje gor, se copatke dol vrze, najraje je seveda bosa....
Mi jih bomo dali gor, ko bo ze hodila in bo sla ven z njimi, prej ne...

Kati, Naomi - skoda, da nista prej povedale, bi se vam pridruzile...

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4442
13.12.2007 21:45:54   
pocka
hvala vam za nasvete glede čeveljčkov..user posted image ,bomo še malo počakali

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

tekoj jutri bo akcija...

evo, to je tist, kar sem prej rekla, nismo dovolj pazljivi. Jutri je lahko že prepozno, včeraj bi mogla. pa na kolena, pa po stanovanju. Prej je treba poštimat, ne ko ma otrok že prst v vtičnici.

to se pa popolnoma strinjam, saj ne,da smo mi vse že zaščitili, ampak smo pa posteljico spustili takoj,ko se je sama vsedla, vtičnice zaščitili preden je spolh nakazala,da se ima namen plaziti, ko je začela plaziti pa sem še vsa (upam,da so vsa) čistila in te zadeve spravila na najvišjo polico v kopalnici, pa še vedno se bo kaj našlo...user posted image

pasiranje hrane - naša že kar nekaj časa je malo večje koščke,naprimer riž lahko poje cel, zelenjavo ji samo malo pretlačim, meso ji pa še vedno fajn sesekljam z nožem, ji pa zadnje dni dajem tudi naše kosilo za poskusit in ji je ful všeč, tako,da ji delam kar enako kot za nas, malo prirejeno no, brez soli  pa teh zadev. Smo začeli počasi kar vse jesti,edino pri mlečnih izdelkih smo precej v zaostanku, gremo zeloooo počasi...

kati - žal ti ne znam svetovati drugega kot to,da vztrajaj z NE, čeprav vem kako je to,ko sploh ne pali, meni se mala začne še smejati in nekaj komentirati, če ji bolj strogo rečem NE (bogsigavedi kam me pošiljauser posted image ). Taja je pa prav posebaj navdušena nad grizenjem kabla od sesalca,ko jaz sesam seveda user posted image , kar se mi tudi ne zdi glih najbolj zdrava navada.

Taja je omagala...ne morem verjet, brez zize...(no,jo je dobila pred tem), ampak pol pa je še malo žurala po posteljici, pa sem jo po enih 20 minutah šla malo pobožat in zdaj SPI user posted image user posted image

...grem,ker še komaj gledam,nočko..

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
13.12.2007 21:46:19   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: Lejci
In prvo kar je naredila je bil prst v vtičnico.

Naš ima konstantno prste v vtičnici. Sploh ne vem, kako naj ga to odvadim. Nobenega NE ne razume user posted image  Sej doma je ok, ampak me je pa strah, če kam gremo, on pa s takim veseljem rovari po kablihi in vtičnicah user posted image . Any idea?

Isto je pri nas in se tut js priporočam! Trenutno probavam preusmerjat pozornost, nosim jo stran... kolkor pač zaleže.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
13.12.2007 22:16:34   
erna14
tinaaja-boscek mali,sam da je z brino vse uredu sicer sama ves da je clovek vedno previden in cuva otroka iz vseh koncev,pa se vedno najde kaka luknja kjer bo otrok neki uspicil,padel,kaj prezvecil....tako dauser posted image ,pomembno je da sta dobro kot ena tako tudi druga.user posted image user posted image user posted image .kar se pa tice pediatricne,osebje full prjazno od zdravnice dalje,res se posveti maximalno,sobe pauser posted image ,kot si rekla 2x5 m tud pr nas,3 postlce in 3 mali stoli leseni za sedet in en za dojit pa mi smo mel se tip trap stolcek not,brez kaksne mize se k sm ga previjala sem ga morala na postli,res zalostno.sem bla pol tok jezna mislm za vseeeeeeeeee je denar sam za pediatricno pa ne,a ni to hudo
kati-jaz ti predlagam da ga naucis da po uticnicah ne sme vrtat,ker bols 100x rect ne,ga odmaknit stran,kot pa da ga streseuser posted image

nocka

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
13.12.2007 22:42:17   
tejčica

Imajo pa vsako leto dobra darila

A pa to oni sami zberejo? K pol so pa res trefli user posted image . Pa tudi fajno so mošnjiček odprli user posted image

Jp, sami izberejo. Lani je Taja dobila Barbie hišo, prvo leto ta velko škatlo lego kock, pa enkrat eno glavo za frizirat + hiško s familijo, pa zmeri še kej zraven...  Sam škoda k so začel letos na prireditvi šparat in imajo skupaj z enimi ki imajo bolj skromna darila, tako da bo tam dedek M. prinesel nekaj malega, ta glavno darilo pa smo že dobili domov. Lansko leto je bila tolk dobra, ko je vrečo z darilom komaj za sabo vlekla.user posted image Moram prov sliko poiskat.

Sicer je pa res tako z igračami, starejši ko so, manj so zadovoljni z našo izbiro oz. mi z njihovo.user posted image No, naša pupa pali na vse kar je roza, tako da tu ne morem falit. Ampak to ne pomeni, da bo kanarček roza!!!user posted image

btw - a je mogoče videt, da otroc spijo, jaz pa vse skuhano, počiščeno,... user posted image

Prid še k men! Najboljš da se v ponedeljek kar pri men na kavici dobimo, jaz bom pa vse moje kupe prištimala in mogoče se kateri kaj zasmilim in mi kaj podela.user posted image user posted image user posted image
Tinaaja, user posted image , sam da je vse ok z Brino.user posted image Izkušnja je pa to kruta, ja.user posted image  Mene še zdej pošteno zruka ko se spomnem, kako mi je Vid pri 4-5 mesecih padel s Tajine postelje. user posted image  Ne vem kako sem takrat do ZD pripeljala...

Drgač pa - jaz še vedno v čestitkah. Ampak sem že vse končala, pa na kuverte naslove napisala. Zdej si morem pa sam še spomnit, kaj bomo notri napisal, pol pa še napisat, a ne? Mačji kašelj, teh 60 komadov ;)

60 komadov!?! Dobra si.user posted image  Dej kakšno slikco nalimej. Midve s Tajo jih imava 25 za naredit, pa se že več kot teden s tem ukvarjava. Me je pa tudi vsako leto morilo kaj notri napisat, letos sem pa tudi to Taji prepustila. Sem ji na en listek napisala SREČNO 2008 in ona to veselo prepisuje v čestitke.user posted image  Izvirno, kaj?user posted image

Čeveljčki - mi jih bomo moral začet nosit, ker tako velikih copatkov ne dobim, sedaj pa ga ne morem imet zunaj samo v nogavičkah. Pa še kombinezon imamo brez copatk, tako da bo mali v šulnih. Je pa tudi res, da je najraje na nogah in bi bile copatke za zunaj itak premalo.

Vtičnice, kabli - naš je tut čist nor sam da kej od tega zagleda. V vtičnice sem že dala zaščito, pa so, ko sem kaj vštekala in potem izštekala, napol ven padle.user posted image  In sedaj se ubadam s tem, kako to do konca ven dobit da nove - une na ključek, dam notri. Pri Taji sem tudi imela vse zaščiteno, ampak nje to sploh ni mikalo, ta je pa čisti kablar. Pol mamo pa zdej še itak norijo s temi kabli čez vse prostore (ni še do konca uštimano), tako da ima mali kaj vlečt pa grizt. Npr. kabel za net moram povlečt čez celo dnevno do jedilnice, kjer imam na mizi računalnik (smo čist pozabli da bi rabli tud kakšno rač. mizicouser posted image user posted image ) in da mali to vidi...jupiiiiii! In tako imam net lahko priklopljen samo ko on spi. Zdej, zjutrej, pa ene pol ure čez dan!user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
Taja je pa prav posebaj navdušena nad grizenjem kabla od sesalca,ko jaz sesam seveda user posted image , kar se mi tudi ne zdi glih najbolj zdrava navada.

Men Vid ne dovoli sesat - potegne ven kabel!user posted image user posted image

Jao meni, sem mislila da je Taja nabrita, ma ta bo še parkrat hujši, ampak kot je napisala Naomi...
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi
...lupckejmo jih, crklejmo, kwa ustajanje sred noci, kwa nejsecost...vazn, da so zdravi in zivahni in da so lumpi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
13.12.2007 22:59:02   
Pikca
Tinaaja, samo da je vse v redu z Brinouser posted image , naš je zadnjič s sedežne na glavo pikiral, grozen občutekuser posted image , na srečo niti buške ni blo.

glede pediatrčne pa... jaz imam enega medota doma iz dobrodelne akcije za novo pediatrično - iz leta 1997! Ma ne morš verjet, da se že 10 let vleče...
razmere pa vem, kakšne so - sva bili z Živo na preiskavah pri 8 mes. (na srečo samo dnevno bivanje)... na WC recimo sem morala 2 štuka nižje v pritličje, in mi je blo groza tamalo pustit samo v tisti posteljici...

< Sporočilo je popravil Pikca -- 13.12.2007 23:05:47 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
14.12.2007 7:25:47   
tejčica
Jutro zaspanke!
Bor, Diti, Anja in Livija, user posted image  za 9 mesecev.

Ekola user posted image  za vse, sedaj pa šibam naprej likat, dokler bo pač mali dovolil. Sem dve žehte danes že popidenala, 4 me pa še čakajo. Pride katera?

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
14.12.2007 8:18:50   
tinaaja
Dober dan user posted image
Ja, dol sva obe padli, spali kot top, ene 2x mislim, da sem se zbudila, nisem ziher, ziza je bila v samopostrezbi za ostalo ne vem user posted image Komirali do 7:30, psihicno in fizicno prerojena user posted image Brina pa je tud super!

Akcija tega vikenda: zascita stanovanje.. Torej na plan z izkusnjami - kaksne zascite za vticnice, predale, ...

Tejcica, jaz ti lahko s hitro posto dostavim se ene 6 nsaih zeht, saj oprano je ze user posted image user posted image

Dan je zgleda lep, tko da bova sli mal do prometeja verjetno, rabim se par zadev ala cebelji vosek za stoflce zadihtat, kaksen kuli za pisat po steklu, pa tko... aajjjaaa pa medenjake bo treba pect user posted image user posted image user posted image se morajo dobro ulezt preden jih das v usta..
grem malo zabavat user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
14.12.2007 8:37:44   
sezam
Jutro

Hvala tejči za kavo, jaz vam pa z zajtrkom postrežem user posted image

user posted image ,user posted image  aliuser posted image  

Bor, Diti, Anja in Livija - čestitke za 9 mesecev

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?