tejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Imajo pa vsako leto dobra darila A pa to oni sami zberejo? K pol so pa res trefli . Pa tudi fajno so mošnjiček odprli Jp, sami izberejo. Lani je Taja dobila Barbie hišo, prvo leto ta velko škatlo lego kock, pa enkrat eno glavo za frizirat + hiško s familijo, pa zmeri še kej zraven... Sam škoda k so začel letos na prireditvi šparat in imajo skupaj z enimi ki imajo bolj skromna darila, tako da bo tam dedek M. prinesel nekaj malega, ta glavno darilo pa smo že dobili domov. Lansko leto je bila tolk dobra, ko je vrečo z darilom komaj za sabo vlekla. Moram prov sliko poiskat. Sicer je pa res tako z igračami, starejši ko so, manj so zadovoljni z našo izbiro oz. mi z njihovo. No, naša pupa pali na vse kar je roza, tako da tu ne morem falit. Ampak to ne pomeni, da bo kanarček roza!!! IZVIRNO SPOROČILO: dskubin btw - a je mogoče videt, da otroc spijo, jaz pa vse skuhano, počiščeno,... Prid še k men! Najboljš da se v ponedeljek kar pri men na kavici dobimo, jaz bom pa vse moje kupe prištimala in mogoče se kateri kaj zasmilim in mi kaj podela. Tinaaja, , sam da je vse ok z Brino. Izkušnja je pa to kruta, ja. Mene še zdej pošteno zruka ko se spomnem, kako mi je Vid pri 4-5 mesecih padel s Tajine postelje. Ne vem kako sem takrat do ZD pripeljala... IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Drgač pa - jaz še vedno v čestitkah. Ampak sem že vse končala, pa na kuverte naslove napisala. Zdej si morem pa sam še spomnit, kaj bomo notri napisal, pol pa še napisat, a ne? Mačji kašelj, teh 60 komadov ;) 60 komadov!?! Dobra si. Dej kakšno slikco nalimej. Midve s Tajo jih imava 25 za naredit, pa se že več kot teden s tem ukvarjava. Me je pa tudi vsako leto morilo kaj notri napisat, letos sem pa tudi to Taji prepustila. Sem ji na en listek napisala SREČNO 2008 in ona to veselo prepisuje v čestitke. Izvirno, kaj? Čeveljčki - mi jih bomo moral začet nosit, ker tako velikih copatkov ne dobim, sedaj pa ga ne morem imet zunaj samo v nogavičkah. Pa še kombinezon imamo brez copatk, tako da bo mali v šulnih. Je pa tudi res, da je najraje na nogah in bi bile copatke za zunaj itak premalo. Vtičnice, kabli - naš je tut čist nor sam da kej od tega zagleda. V vtičnice sem že dala zaščito, pa so, ko sem kaj vštekala in potem izštekala, napol ven padle. In sedaj se ubadam s tem, kako to do konca ven dobit da nove - une na ključek, dam notri. Pri Taji sem tudi imela vse zaščiteno, ampak nje to sploh ni mikalo, ta je pa čisti kablar. Pol mamo pa zdej še itak norijo s temi kabli čez vse prostore (ni še do konca uštimano), tako da ima mali kaj vlečt pa grizt. Npr. kabel za net moram povlečt čez celo dnevno do jedilnice, kjer imam na mizi računalnik (smo čist pozabli da bi rabli tud kakšno rač. mizico ) in da mali to vidi...jupiiiiii! In tako imam net lahko priklopljen samo ko on spi. Zdej, zjutrej, pa ene pol ure čez dan! IZVIRNO SPOROČILO: pocka Taja je pa prav posebaj navdušena nad grizenjem kabla od sesalca,ko jaz sesam seveda , kar se mi tudi ne zdi glih najbolj zdrava navada. Men Vid ne dovoli sesat - potegne ven kabel! Jao meni, sem mislila da je Taja nabrita, ma ta bo še parkrat hujši, ampak kot je napisala Naomi... IZVIRNO SPOROČILO: Naomi ...lupckejmo jih, crklejmo, kwa ustajanje sred noci, kwa nejsecost...vazn, da so zdravi in zivahni in da so lumpi
|