|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
13.12.2007 20:44:27   
nicolina
Vanja, dobrodošla doma user posted image user posted image , uh kakšno izkušnjo si prestala, samo da je zdaj vse dobro in sta S Timonom doma. Zdej se pa veselo cartajte. user posted image

Naraščaj, naš tudi neče takoj dude zagarbit, se od začetka mal davi, jaz mmu joj kar držim v ustih, mu kaj zapojem in potem lepo zagrabi. Ne rata mi vedno, ampak večino. No, pol se lepo pomiri, drugač bi mi tudi men skos na joški visel.
Za uspavanje pa tud pr nas včasih rata, včasih ne. Ga tud zibam, pojem, božam po riti, pa včasih čist brez uspeha. user posted image
Evo, zdej smo se skopali, sem ga podojila, prestavla v posteljico in spi. Ne vem kolko časa bo trajalo, ampak nisem mogla verjet, da ni blo nič protestiranja. In po pol ure on še skos spi v posteljici, ko bi le še tako naprej.

Sem se pa prej ful ustrašla. Ko sem ga dala v posteljico, sem vklopila Angel care, grem v dnevno sobo in se čez nekaj minut vklopi alarm. Sem ratala čist zelena, tečem v sobo in je blo vse ok. Zakaj se je vklopil, mi ni jasno. A se je to še kateri zgodilo? Nič več ne zaupam preveč tem napravam.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 576
13.12.2007 21:20:57   
Ilije
Oj!

Da vas danes še enkrat pozdravim...no na večerni zmenek pa po vsej verjetnosti ne pridem, sem sama doma in imam upanje, da bomo spale, če ne drugač pa vse tri na taveliki postelji...

To z dudo tudi meni ne uspeva. Aventove mi sploh ne zagrabi, tud če je sladka, nukovo sem pa šele naročila in jo pričakujem naslednji teden...

mamuška, kaj pa potem še sploh lahko ješuser posted image  Meni že sedaj primankuje idej za kvalitetna kosila oziroma obroke, če bi mogla pa še mleko, gluten in jajca črtat, bi me pa kljub ogromnim zalogam pobralo. no samo če pomaga našim pikecem, se verjetno tud ni tako težko odrečt tem stvarem...

Se strinjam vanja, konec dober, vse dobrouser posted image user posted image user posted image ...

Sedaj je pa čas, da se gremo še z Iris umit in potem ji jaz eno pravljico preberem in ona men eno (upam, da ne bom tako kot včeraj, ko sem zaspala še pred koncem njene pravljiceuser posted image )...

p.s. vsem želim eno mirno noč, da nas bo čim manj na zmenku...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 577
13.12.2007 21:24:44   
gruška
Evo še mene mal med vami;

prvo stvar, ki sem jo zdaj naredila, sem priklopla lap top na kabel, ker sem včeraj zvečer napisala pol strani dolg roman, odgovorila na vsa živa vprašanja in ko sem kliknila pošlji mi je crknila baterija .... sem bla jezna kot sto user posted image  ....... Še danes zjutraj, ko sva šli s Slivo na kavo sem se kregala na računalnik ...... ampak važno da so otroc zdravi, a ne Jooly?  Vidim da si konektana, kako se imate v Čatežu?
Sem ti že včeri napisala, pa ponavljam: jaz tudi uporabljam od to-to krpice že od začetka, pa sem ful zadovoljna. Čeprav včasih uporabim tudi vlažilne robčke in sicer Becutan, so mi všeč. Lepo dišijo, pa zelo so mehki in ne zdijo se mi tako mrzli za to malo toplo ritko.......
Aja Jooly, pa ful dobr si napisala kako se citira poste, da se ne boš sekirala user posted image  ... Verjetno si lepše napisala kot sem jaz tebi razložila kje je Marn user posted image

Mozoljčke je Taja imela, nisem nič mazala, razen fino umivala z vodo in že izginjajo.....
Mamathea - dobrodošla user posted image

Nosečniški koledar tud men še laufa, sem se že matrala pa ne znam izklopit user posted image user posted image

Krči - hvalabogu nimamo, čeprav se mi zdi da je po AD3 bolj nemirna in čez dan več budna user posted image

Scuba - lepo se imej na zabavi. In ja, tudi Taja včasih neenakomerno diha, in dela razne face zraven, takrat baje sanjajo......

Cunj imam od otrok toliko, da njihove skupaj perem najine pa posebej.

Že 35, svašta, ne morem verjet od česa je bila bula...... važn, da so ti zrihtal......

Nastavkov ne uporabljam

Pleničke: poljske Pamperske, pa Fixies, z obema zadovoljna......

Spanje:se ne bom preveč hvalila, da se ne bo kaj spremenilo, pa da me ne boste grdo gledale, ampak mi že tri tedne spimo celo noč (v svoji posteljici), danes ponoči npr. od 22:25 - 05:10. Jaz se ful naspim in med 2-6 se vam ne mislim pridružit na čveku, tko da me takrat komot opravljateuser posted image user posted image user posted image  .........
Ampak se bom zdaj nehala hvalt, da ne bom na koncu kot Ajtak, a ne? ......

Mirena: ja, čez eno leto na kontroli, sem že zmenjena z G. Prej moram do nje po recept, potem pa v lekarno in nazaj k njej, da mi vstavi. Sestrična si je dala vstavt prejšnji teden, pa jo ni nič bolelo. Baje ženske različno reagirajo.

Duda: nimamo, ne mara. Tudi Pika je ni imela nikoli, Tevž pa samo kratek čas......
Vanja - tudi ti dobrodošla user posted image

Sigurno sem kaj pozabla napisat, bom pa jutri ....... Nočko!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 578
13.12.2007 21:48:31   
gruška
Aja, pozabla napisat: v torek sem imela pregled pri G., mi je dala obratovalno in podaljšala obrtno dovoljenje user posted image user posted image user posted image  .........

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 579
13.12.2007 22:56:57   
scubadiver
Sem nazaj z večerje. Je blo prav luštno. Jaz sem bila vesela da sem med ljudmi, sodelavci in šefi pa so bli prav veseli da sem se primajala 14 dni po porodu. Pozitivna stvar da se ne dojimo ravno na polno in je očka pridno prevzel vlogo nahranjevalca in varuške. Ampak naša Lana je vso to dobroto kar prespala in spi odkar sem šla user posted image .

Hvala vsem za odgovore okoli dihanja. Vidim da je to potem čist normalno.

Vanja dobrodošla nazaj. SUper da si imela tak fajn porod, za strah in težave kasneje pa ti nisem nič fouš. Boga revica, si sploh ne predstavljam user posted image
Joj Gruška vi imaste pa res srečo da tko pridno pančka. Nayya jaz srčno upam da me danes pspet ne bo na zmenku user posted image

Nicolina meni se še nikoli ni prižgal Angel care. Še sreča da je bil lažen alarm si pa predstavljam kako si se ustrašila.

Naraščaj nimam nobene ideje kako navadit otročka na dudo. Naša Lana kar pridno zagrabi dudo, ampak na srečo samo toliko da se potolaži za recimo 5 minut, potem pa jo sama pljune ven.

Mamuška prav revčka si za tole dieto. Grozljivo user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 580
13.12.2007 22:59:51   
zirafa76
se predno zaspim..no, letim do Izabele..na hitro..

NICOLINA...jaz sem imela tezave iste z Angel Care...Eni imajo nastavitve,mi jih nimamo..skoz tulilo, jaz pa v sokih, se posebej ponoci..pol pa sva ugotovila, da sva ga dala predalec in ni zaznaval utrripa.Odvisno je tudi debelina jogija, ..
no, midva ga imava pod jogijem in tocno v poziciji.precni,tam pod vzglavjem, kjer vedno spi..in je vredu.Od takrat ni vec panike...no, upam, da je ne bo..ce je pa po dolgem obrnjen, pa ponavadi ne zagrabi...Upam, da sem ti pomagala..

PA SE DUDE..hecna zgodba..jaz imam kolekcijo dud doma, nekaj kupla, nekaj dobila..pa ni hotela nobene, se posebej ne Aventovo..No, pa po naklucju kupim revijo, ki je imela prilozen cucelj..MAM,pa sem poskusla in se ne loci od nje...mislim..kr nekaj..in sedaj imam eno dudo, ki jo obozuje in cel kup za okras...

zdaj pa letim..

lahko noc

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 581
13.12.2007 23:13:49   
Dajica
Vanja-doborodosla doma in dobrodosla na novem forumu! Si pa dobila stavo! user posted image

Mi smo sli danes prvic na sprehod, user posted image saj je bilo do zdaj tako cudno vreme, danes pa soooncek!Kaji je ocitno ful ugajalo, saj je celo pot spala. Ocka je pa vse slikal in snemal. Pa tudi meni je pasalo it ven na svez zrak, ko pa smo prisli nazaj, je sel ocka v sluzbo, midve pa sva po previjanju in hranjenju zaspali za cele 3 ure. Kaj svez zrak naredi, a ne!! user posted image

Mene pa nekaj zanima, tiste, katerim se je naredila rjava crta po trebuhu, a se vam se pozna ali je ze izginila? Meni se namrec se pozna.

Zdej pa se gremo pocasi spet se zadnjic za danes previt pa podojit, potem pa v posteljico...

Lahko nocko vsem!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 582
14.12.2007 0:30:02   
mamuška
Gruška - ti odpišem, ampak enostavno mi ne zneseuser posted image

Punce, tkole am povem, jaz sem bila prvič tudi Toni Kukočuser posted image user posted image user posted image , pa mi je še danes žal! Tegale škratka kar lepo parkiram v košek, pobožam, pridem po 10 x nazaj, ampak zaspi pa sam in tam, pa je ni inštance, da ga dam k sebi. vedite, da kakor boste štručke zdaj navadile, tako bodo štruce in ne-več-štruce zahtevale. Kaka jajca so, ko 2, 3, 4 -letnik ne zapsi brez vas, vam pa jaz lahko narišemuser posted image user posted image Bodite malo vztrajne, tudi kakšna minutka joka ne ubije. Govorim o MINUTKAH, ne o 10 ali č minutnem joku, da se razumemo.

Duda - mi imamo eno miceno chiccotovo - je bla edina, ki se mi ni zdela OGROMNO za ta mala usteca. In je zakon!

Dieta: edino, kar se mi sanja, je ČOKOLADA user posted image user posted image in motovilec, pa ne enega ne drugega pogledat ne smem user posted image Sicer pridno tamanim riževe in koruzne testenineuser posted image , pa izdelke iz teh dveh vrst moke, berem deklaracije na vsem, kar kupim in za kriščevo voljo mi ni jasno, kaj ima mleko v prahu za delat v kuahnem pršutuuser posted image user posted image user posted image ?!!! Ne predstavlajte si, kam vse žokajo tako mleko, kot jajčni lecitin, da o pšenični moki sploh ne govorim. GRRRRRRRRRRRR!!! Včer sem vislea 2 uri v štacuni, domov sem pa prinesla 6 stvari! In zanje sem dala 80 (!!!!!)  eur. Jep, otroci so naše največje bogastvo!

Zdaj grem pa spat. upam, da bomo spali vsaj tako kot včeraj, brez krčev, pa četudi jemo na 2 uriuser posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 583
14.12.2007 8:33:14   
Ilije
Dobro jutro!

Me veseli, da ste vse lepo spale in ni bilo nobene na zmenekuser posted image . Vas počastim z eno user posted image , kaj sladkega zraven si pa same omislite.

čokolada je pa tudi moja šibka točka in še celo zalogo imamo v omari še od miklavža... sem si pa na vrata hladilnika (bom mogla verjetn tud na vrata omare) prpopala eno mojo fotko na kateri sem si všeč in sedaj že delam na tem, da pridem spet na to stanje, sam me še čaka kar nekaj mesecev truda in garanjauser posted image .

črte po trebuhu pa jaz v nosečnosti nisem imela, tako da nimam pojma, kdaj bo izginila.

Lep dan in držte pesti, da bo res sneg, ker komaj čakam, da se gremo z Iris sankat.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 584
14.12.2007 9:28:57   
Anonimen
Dobro jutro tudi od mene, Ilije hvala za  kavico, danes jobom krepko potrebovala, se sploh ne morem skup sestavit.

No, kot je že Gruška napisala sva bili včeraj skupaj na kavi in mi naročila naj vas vse skupaj pozdravim in povem kaj se ji je zgodilo z računalnikom, pa me je prehitela se je že sama oglasila. Včeraj sva bila cel dan naokoli, domov sem prišla ob 7 ih zvečer, moje popotovanje se je začelo ob 9 ih zjutraj. Ko sem prišla domov je bil cel kažin, mali zmatran, jaz še bolj, noge so me bolele kouser posted image , Neža je že kar okol letela tako je bila zaspana... Oh, radosti starševstvauser posted image .

G sem imela v torek, vse ok, kontracepcije nobene. Probala sem že vse. Tabletke imam visok pritisk, obroček ga telo zavrne, sem po dveh mesecih bila en teden v bolnici, Mirena ja sem jo imela leta 2001 alergija na hormon 14 dni bolnice, komaj so mi rešili jajčnik. Kondomi, imam 3 hčerkouser posted image . Tako ne bom imela ničesar. Moja G pravi da sem zdrava in če bom zanosila pač bomuser posted image  evo tako, zdaj sem na temu kar bo pa bo. Sicer pa pustimo času čas.

Vanja dobrodošla.

ŽE35 SA M DA SE JE DOBR KONČAL

Mamuška bogauser posted image   jaz jem vse pa še mislim kolk mi je hudo, imam srečo pa še tamalga nič ne zvija, moram potrkat

Za črto pa tud jaz ne vem ker jo nisem imela

Zdaj grem,  jooooka

se še kaj oglasim

(odgovor članu Ilije)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
14.12.2007 9:51:07   
Anonimen
A ste vidle, da ŽE35 NI VEČ ŽE35 AMPAK LAUBICA

LAUBICA SAM DA SI OK user posted image , ŠE ENKRAT

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 586
14.12.2007 9:54:09   
Špelka
Uh, šele zdej sem šla mal vas brat za nazaj... In glej, glej - se mi zdi da nas ima kr veliko iste štorije z dojenjem. Al nam visijo na joški ful dolgo, al pa sploh ne potegnejo. In zato mi je zdej veliikoo lažj, ko vidim, da nisem edina reva, ki doji, pa črpa, pa dodaja. In Mamuška hvala za tvoj post z 9.12. - me je ful pomiril. In mi dal upanja, da se bova tudi midve še n polno dojile... user posted image user posted image user posted image  Hvala seveda tud vsem ostalim ker ste tukaj in delite vaše zgodbice z drugimi - ful pomaga!

Pa še glede zaščite: midva je ne rabiva, saj sva Kajo spočela z IVF! user posted image user posted image  Vsaj ena dobra plat neplodnosti! In še nekaj, sem zadnjič razmišljala, da sedaj prvič po 4 letih lahko rečem, DA SI NE ŽELIM ZANOSITI!  JEEEEEEE! user posted image user posted image user posted image

Ajde punce in vaši sončki - lepo preživite dan! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 587
14.12.2007 10:02:04   
nemrak
user posted image user posted image ,
ajtak, povej ko boš prišla v mesto. Midve sva vsak dan na sprehodu. Do mesta imam 15 min hoje, tako da javi.
Glede prekuhavanja vode ponoči! Jaz jo prekuham in dam v termovsko, tako, da jo moram kdaj celo hladiti.

Špelka, glede zaščite. Poznam eno punco, ki ni mogla zanosit naravno in je zanosila "umetno". Oprosti izrazu, ker se ne spoznam na te stvari. Otrok je sedaj star 3 leta in ona je sedaj v 36t. NARAVNO spočet. Pa so ji vsi G rekli, da to pa ne bo mogoče. user posted image

Pa me zopet kliče!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 588
14.12.2007 10:26:42   
Tanayya29
Dobro jutro!

No,za nami je kar fajn noč,zaspal je ob 11h,spal do 4h,pol je jedu,pa spet malo spal pa malo jedel,no sedaj spet spi;imam čas vsaj nekaj napisat.

Tudi meni se dogaja,da mi joško mal povleče,tok,da se malo nasiti pol pa zaspi,in se seveda hitro zbudi,mal potegne in spet zaspi....user posted image ;seveda je cel dan priklopljen na joški....
dodajam samo pred spanjem,pa mogoče še kakšen obrok vmes,če se mi zdi,da je še lačen,ampak poje iz flaške tam nekje 30-60,če prej ne zaspi zravenuser posted image ...
ah,te škratki.

Jaz uporabljam novalac NF(nočni),čez dan,če je potrebno mu dam pa novalac 1,prej sem imela proti krčem,ampak se mi zdi,da ne potrebujem,odkar mam olevit kaplce je prov fajn.

Ilije,super nalogo si si zadalauser posted image .Fajn domislica.

a mogoče kdo ve kje je murenček? mi2 sva se nazadnje slišali,ko sem bila v P.naraščaj se vidve kaj slišita?
Ji bom kakšen sms poslala,dolgo se ni oglasila,in debeluška tudi ne....

a še koga pogrešamo iz nosečniških časov? pomagajte mi.....

Spet imam vprašanje....tokrat pa me zanima,če vi likate vse od dojenčka..nam je v MŠ rekla,da mormo,do 3 meseca vse likat,da se prekuži,no men se zdi to tko mal mimouser posted image .Zdj pač likam,da ne bom kej falila....

dajica jaz imam črto še vedno,ne vem kdaj to izgine?

nicolina upam,da se ti AC,ne vklopi več,si ne predstavljam kok si se mogla vstrašit...user posted image user posted image

aha,jaz imam grelec za flaške,sam osebno se mi zdi brezveze,ker jaz vedno sveže mleko naredim,sem ga kupla na začetku,ko je zgledalo,da bo treba full dodajat,ampak uporabla ga pa še nisem....user posted image No,fajn je predvsem to,ker nukova flaška sploh ne gre notr,bi mogla imet uno podolgovato..tok o tem.Tko,da morm najprej flaško zamenjat.user posted image

Še eno vprašanje...vzadnjič sem kupla v lekarni flaško za čaj,pa me je vprašala,če mi da z eno luknco al z dvema...sm vzela z eno..
A mislite,da je za mleko bolje z dvema lukncama?Ko je bolj gosto?Kako mate vi to ?

Verjetno sem kaj pozabla odgovorit.Sem pa vidla,da so nam nakazali porodniško,user posted image

Lep dan!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 589
14.12.2007 10:30:06   
makica
Sem se pa prej ful ustrašla. Ko sem ga dala v posteljico, sem vklopila Angel care, grem v dnevno sobo in se čez nekaj minut vklopi alarm.

Mi smo lažne alarme odpravili tako, da smo pod jogi dali ravno desko. Če so bili ti senzorji na letvah posteljice pa čeprav je delovalo da so ravne se je dostikrat sprožil alrm. Potem pa smo dali ravno desko in od takrat nikoli user posted image . Se mi pa vedno vklopi ko jo vzamem iz posteljice, da jo nahranim, kar pomeni da deluje. Res super zadeva pa še prima varuška.

Kak jo naj pripravim, da bi sprejela dudo. Jo namreč noče vzet, se kar davi in pluva. z vsem je tako kar ni moja ziza . No saj po eni strani je to dobr, sam ne bi pa jaz rada bla tista duda, sploh pa ponoč, ko hoče sam na men visset. Še paTRONAŽNA MI JE DANES REKLA, DA JI NAJ DAM DUDO, DA ME NE BO PREVEČ ZMOVZLA.

Glede dude ti tudi jaz težko svetujem. Imam doma aventovo, nukovo in chiccotovo pa nobene noče. Sicer kadar ima krče ji ful nakapam sladkih kapljic in jo sicer za silo vleče samo da je tistih 5 minut tišine, da pa bi jo imella za spat pa ni variante. Moja prva user posted image je pa pravi dudoman. Si ne predstavljam kako jo bomo odvadili, tako da ni vse pozitivnega v dudi. Se pa vedno držim če je jedla in da je res veliko pojedla in če jo črviči ji prej kot v uri ne dam jesti več , ker je potem še slabše. Ponavadi jo kar razvijem ali pa jo mož skuša potolažit. Tako najhitreje krči minejo.Jaz sem si tudi rekla, duda pa ne bom in se tega držim. Ko ni interesa za hrano ali ko se skozi buni na joški, kar pomeni da jo zvija se zaprejo mlekarne.

Kak jo naj uspavam. Zaspi mi sam na rokah in jo pol prestavim. Včasih rata, večkrat pa se po parih minutah zbudi. Nimam več ideje. Božanje, mobili, tapkanje po riti ni efekta. Nanice nezaznava kot tolažbo. Jaz bi tak rada, da bi sma kdaj zaspala ne sam na rokah, ker bom ko Toni kukoč (roke do tal , joške pa tut)

Težko je uspavat otroka ki ga nekaj muči. Mi čez dan ko je ponavadi nič ne boli ni problema, zvečer pa je kar. Jaz vedno pazim da mi ne zaspi na joških (včasih ne rata) in ko jo dam v njeno posteljico da je malo budna, da se zave da je šla stran od mene. Kot sem reekla, to deluje ko je nič ne moti, ko pa jo šraufa pa ni variante. Jo dam v posteljo ko trdno zaspi. Knjiga brez joka v spanje je meni kar velik pomagala, vsaj razumevanja spanja. -nikoli nisem prakticirala pa nošenja. Vedno jo tolažim v mojem naročju SEDE. Če otrok rabi bližino in toploto jo lahko dobi sede enako kot stoje, le lažje je.

Mene pa nekaj zanima, tiste, katerim se je naredila rjava crta po trebuhu, a se vam se pozna ali je ze izginila? Meni se namrec se pozna

Jaz sem jo prvič imela kar nekaj časa (pol leta), potem pa sem bila enkrat pod tušem in sem ornk s krtačo podrgnila in je šla dol. Me je od sramu kar fršlok, pa se vsak dan tuširam, le groba nisem bila. Jo imam tudi sedaj pa jo z grobo tehniko še ni mogoče odstranituser posted image

mamuška: se mi kar smiliš., jaz sem na brezmlečni pa se mi zdi da jem kruh in čaj

vanja.v : dobrodošla iz porodnišnice, samo da  se je vse dobro izteklo.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 590
14.12.2007 10:32:31   
Tanayya29
mamuška kje si kupla une flaške kako so že na t?tomi pa še neki.A so fajn?nekje sem jih vidla,pa ne vem točno kje...

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 591
14.12.2007 10:34:26   
scubadiver
Dobro jutro punce in hvala za kavico user posted image
Sem zelo zelo vesela da spet nisem prišla na zmenek. Naša princeska je na srečo takoj po vsakem hranjenju zaspala. Razen pri zadnjem ob 7h ko je že med tem ko je sesala flaško jokala in se pačila in ko je skoraj vse pojedla je naša revica vse v curku polila ven. Se mi je prav zasmilila. Sploh ne vem kaj ji ni pasalo. No je vseeno zaspala in sva se zdajle še enkrat najedli.

Dajica ČRTA - meni se je naredila in še nič ne kaže da bi izginjala. je še vedno enaka kot je bila.

Sem pa včeraj prvič po porodu stopila na mojo sovražnico - vago. pa sem bila prav prijetno presenečena. Imam +3 kg od pred nosečnosti. Sploh ni tako slabo user posted image . Sem potem preden sem šla na zabavo hotela obleči pred-nosečniške kavbvojke. Oblekla sem jih, gumb sem tudi zapela, zadrge pa nisem mogla. No ampak že to mislim da je čist lep uspeh za 14 dni po porodu. Sem bla kar ponosna nase user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 592
14.12.2007 10:40:54   
potepinka
Kak jo naj pripravim, da bi sprejela dudo
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Kak jo naj pripravim, da bi sprejela dudo. Jo namreč noče vzet, se kar davi in pluva. z vsem je tako kar ni moja ziza user posted image user posted image . No saj po eni strani je to dobr, sam ne bi pa jaz rada bla tista duda, sploh pa ponoč, ko hoče sam na men visset. Še paTRONAŽNA MI JE DANES REKLA, DA JI NAJ DAM DUDO, DA ME NE BO PREVEČ ZMOVZLA.

jaz sem ga navadla malo kapljic koroških sem dala na dudo pa lepo sem mu jo dala nad jeziček in je lepo vlekel,seveda ne takoj je bilo potrebno malo učenja zdaj pa gre.Imam pa NUK-ovo

vanja v-boga revčka no sam da je zdaj vse dobe in dobrodošla nazaj
mamuška-joj,se miprav smilita čist vse se vaju loteva,ta alergija je pa ful nadležna,ima jo sin od svakinje zdaj je star 10 let pa še ni izginila,pravijo da mogoče v puberteti.Se mora ful pazit kaj je
zaščita-Še ne vem 27.12 imam G se bova pogovorili,v januarju me čaka še operacija na materičnam vratu,potem bom pa videla kako in kaj

ČRTA-meni se še pozna
CUCLJI-uporabljam nukove in so prav določeni za redke tekočine,za mleko itd

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 593
14.12.2007 10:43:18   
Anonimen
nayya jaz ne likam ker imam sušilca pa sproti ven pobiram in zlagam. Operem pa tudi vse na 95C

(odgovor članu Tanayya29)
  Neposredna povezava do sporočila: 594
14.12.2007 10:45:56   
Ilije
user posted image    

ŠE ČAKAJO NA POT V RIM:

6.11.07 azarmitra,24, morf. user posted image ;   
11.11.07 mklks, 
14.11.07 velika britanija,
15.11.07 babsy77, mofr user posted image  (Ana) 
18.11.07 Nada79
22.11.07 scubadiver,31, LJ; NSuser posted image , morf user posted image ,3Duser posted image   ( user posted image Lana)
26.11.07 Mamathea, 
27.11.07 Dajica, mofr. user posted image  (Kaja) ;
27.11.07 mila1,
27.11.07 neli99, user posted image  (Nataša) 
29.11.07 nicolina,31, NM, morf user posted image  (user posted image Tin ali user posted image Lana, hana, nika..)  
29.11.07 Vanja.v
30.11.07  tago, user posted image  (Lea)

Začele z nami:
user posted image  Katina user posted image
user posted image  Teja*user posted image
user posted image  Aleksejauser posted image
user posted image  Afnica malauser posted image     

Jih že dolgo ni na forumu oziroma so na kateri drugi temi. lahko pa se še vedno tukaj javijo in jih ponovno dodam na seznam!!!::
bancha, bts, tjuša, lajla, mmajaa,  alter_ego, Loni76, anastasija, Nežka, Bauka29, Petra1976,

user posted image RODILI SMO user posted image user posted image user posted image   

DO SEDAJ:    29 X user posted image ,    25 x user posted image     user posted image        
 zaenkrat vodijo fantje!!!

user posted image   (23.9. - 23.10.)

1.10.2007 Murenček (1.11.) -user posted image  Staš (2040g, 44cm)
3.10.2007 Hruškica84 (5.11.)- user posted image  Filip (2630g 48cm)
7.10.2007 Mamuška (24.11.) - user posted image Dominik (2670g, 50cm)  

12.10.2007 Katka3 (18.11.)- user posted image user posted image  Klara(1970g) in Aljaž (2070)
16.10.2007 Žirafa76 (12.11.)- user posted image user posted image  Isabela(2460g, 46cm) in user posted image Sofija (2570g, 47cm)
16.10.2007 Nikkita10 (5.11.)- user posted image  Lara (3290g, 52 cm) 
23.10.2007 Nemrak (5.11)- user posted image  Žana (3060g, 50 cm)

user posted image (24.10. - 22.11.) 
24.10.2007 Že 35 (4.11) - user posted image  Timon (3640g, 52,2cm)
25.10.2007 Bella469 (4.11)- user posted image    ??? (???)
27.10.2007 Sliva10 (19.11) - user posted image  Anže (2910g, 50 cm)
28.10.2007 Martita (5.11)- user posted image    Maja (3530g, 53 cm)
29.10.2007 Ninocka (6.11)- user posted image   Ruben Cal (3360g, 51 cm)
29.10.2007 Sonček5 (11.11)- user posted image  Aljaž (3250g, 51cm)
30.10.2007 Gruška (6.11)- user posted image   Taja (3570g, 50 cm)
30.10.2007 Maks (2.11)- user posted image  Matija (3520g, 47cm)
30.10.2007 Alina_Alin (6.11)- user posted image   Tjaša (3190g, 48 cm)

30.10.2007 soni (16.11.)- user posted image user posted image   Patricija(2350g, ?cm) in Lan (2650g, ?cm)
01.11.2007 Jooly (13.11)- user posted image  Kim (2690g, 48 cm)
02.11.2007 makica (10.11)- user posted image   Lana (?g, ?cm)
04.11.2007 TANTRA (8.11)- user posted image   Luka (3100g, 52cm)
04.11.2007 Heaven (8.11)- user posted image   Enja (2600g, 52 cm)
05.11.2007 peska (5.11)- user posted image    Oskar (3610g, 53cm)
06.11.2007 Nayya (10.11)- user posted image    Taj Tristan (3150g, 50cm)
06.11.2007 naja08 (3.11)- user posted image   Blaž (3600g, 53cm)
06.11.2007 MojVal (4.11)- user posted image    Neža (3580g, 53 cm)
07.11.2007 deena (11.11) user posted image  Melina (3070g, ?? cm)
08.11.2007 tintin (4.11)- user posted image    Vasja (4200g, 54cm)
08.11.2007 Kada (10.11)- user posted image    Žiga (3050g, 51cm)
09.11.2007 Ilije (9.11)- user posted image     Ajda (3475g, 54 cm)
09.11.2007 kesi (7.11)- user posted image      Tian (2900g, 52cm)
10.11.2007 potepinka (7.11)- user posted image     Mark (3140g, 50cm)
12.11.2007 pikapikica (6.11)- user posted image   Klara (? g, ? cm)
13.11.2007 matea1 (2.11)- user posted image Zoja (3720g, 51cm)
?15.11.2007 Tinna (23.11)- user posted image   Maj (?g, ?cm)
16.11.2007 manca (15.11)- user posted image  Maja (3590g, 52cm)
16.11.2007 kanarka (20.11)- user posted image  Sara (2750g, 47 cm)
16.11.2007 pikec mali (21.11)- user posted image   Sanja (?g, ?cm)
16.11.2007 marinci (9.11.) - user posted image  Jan (3110g, 49cm)
17.11.2007 ajtak (27.11)- user posted image  Tjaš (4280g, 55cm)
17.11.2007 mama11 (8.11)- user posted image   Tamara (3870g, 55cm)
18.11.2007 Špelka (29.11)- user posted image  Kaja (3580g, 53cm)
18.11.2007 analana (16.11)- user posted image  Lan Tian (3750g, 51cm)
20.11.2007 Barika (8.11)- user posted image    Martin (3805g, 51cm)
20.11.2007 Barbi195 (21.11)- user posted image   Lovro (3140g, 53cm)
21.11.2007 buba1131 (25.11)- user posted image    Filip(3740g, 53cm)
21.11.2007 Viki-2 (24.11) - user posted image  Aleksej (3420g, 52 cm)
22.11.2007 Nana Liza (28.11)- user posted image    Tevž (2940g, 50cm)
??????? kimi6 (6.11.)- user posted image  Enej ???

user posted image  (23.11. - 21.12.)
23.11.2007 naraščaj (14.11)- user posted image   Taja (3670g, 51cm)
24.11.2007 rozika12 (30.11)- user posted image    Neža (3460g, 53cm)
26.11.2007 Debeluška30 (29.11) - user posted image  Erna (3810g, 54cm)
26.11.2007 Sonchek (19.11.2007) - user posted image  -Neli (3070g, 50cm)

A BOSTE POMAGALE ZAKLJUČIT NAŠ SEZNAM?

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 595
14.12.2007 10:49:15   
nemrak
user posted image user posted image ,
no, pa mi je ratalo naredit album!! user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 596
14.12.2007 10:56:08   
makica
02.11.2007 makica (10.11)- Lana (?g, ?cm)

Sporočam naše mere, 2760 in 48 cm

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 597
14.12.2007 11:07:44   
nicolina
Dober dan,
naša noč je bila kar dobra, zgleda da je pomagalo kopanje. Sicer se je zbujal na 2, 5 ure do 3, ampak ni blo nič strašnega. Je pojedel in zaspal nazaj. user posted image

Jaz imam tuid Nukovo dudo in se, zadovoljna.
Dajica, meni se črta še skos pozna, samo je bolj bleda, je bila že med nosečnostjo taka.
Nayya, jaz kar likam stvari za tamalga, vbistvu jih mami. Flaške od Tommee Tippee pa mislim da se dobijo v Arielu, mogoče tudi v BC.
Mamuška,prav smiliš se mi, ker ne smeš jesti toliko stvari..

Mi bomo šli danes mal na sprehod, je tak lep sonček....
Če sem kaj pozabla, bom še pol odgovorila, se beremo....

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 598
14.12.2007 11:08:17   
makica
Še jaz imam eno vprašanje. Kam daste svoje user posted image čez dan spat. Jaz sem jo na začetku imela v dnevi sobi pa sem jo sedaj prestavila kar v našo spalnico kjer spimo tudi ponoči, le da ji popoldne prižgem luč in pa skozi se ji vrti radio.

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 599
14.12.2007 11:10:06   
nicolina
Še mi manjkamo na seznamu

28. 11. nicolina  (29.11.) -  Tin 3250 g, 52 cm

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?