|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
14.12.2007 11:12:26   
nicolina
Makica, jaz ga imam včasih čez dan v dnevni sobi, kjer spi v počivalniku, včasih ga dam v posteljico v spalnici, s tem da dvignem rolete in je čist svetlo. Mi je svetovala patronažna, naj bo čez dan kar svetlo, da se navadi kdaj je dan in kdaj noč.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 601
14.12.2007 11:21:01   
Oranža
Ciao babuške,

Tud nas še ni na seznamu; Timon - 3720 g, 52 cm.
No vidim da smo vse ok. Mi smo danes ponoči spali od polnoči do 5h zjutraj pol smo pa malce popacali, pa smo spali do 8h pol smo pa do 9.30 jedli, zdej pa spimo. Malce pojokcamo, ker nas še malček buši daje (ampak ne od hrane, ker ful pazim). Zdej čakam patronažno da pride. Punce kaj mislite a moram še iztiskat mleko, če potem po flaški ne želi več pit, ko se naje pri meni na dojkah. Bom vprašala P. ko pride.
Makica jst ga imam trenutno kar v vozičku, pol ko bomo enkrat šli ven, ga bom pa v dnevni v prenosljivi pojstli mela - po vsej verjetnosti.
Lep se mejte, začel se je prebujat.
Ciao

p.s. sem dodala slikco našega korenjaka. geslo je vanja

< Sporočilo je popravil vanja.v -- 14.12.2007 11:22:48 >

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 602
14.12.2007 11:42:02   
Davana
Jaz pa sem prva na seznamu
user posted image
Davana (29.8.) - Gal (1170g, 39 cm)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 603
14.12.2007 11:54:11   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Naraščaj, naš tudi neče takoj dude zagarbit, se od začetka mal davi, jaz mmu joj kar držim v ustih, mu kaj zapojem in potem lepo zagrabi. Ne rata mi vedno, ampak večino. No, pol se lepo pomiri, drugač bi mi tudi men skos na joški visel.
Za uspavanje pa tud pr nas včasih rata, včasih ne. Ga tud zibam, pojem, božam po riti, pa včasih čist brez uspeha. user posted image

Sem se pa prej ful ustrašla. Ko sem ga dala v posteljico, sem vklopila Angel care, grem v dnevno sobo in se čez nekaj minut vklopi alarm. Sem ratala čist zelena, tečem v sobo in je blo vse ok. Zakaj se je vklopil, mi ni jasno. A se je to še kateri zgodilo? Nič več ne zaupam preveč tem napravam.

hvala za odgovor.

glede angelcare: man sicer eno prejšnjo verzijo, venadar je sistem poplnoma isi ko pri novih. men se doskrat vkloipi, je moj v navodilih prebral, da kadar je otrok v ful globokem spanju (plitko in počasno dihanje) se vklopi lažni alarm. če ti to kaj pomaga. jaz sem sprva bla čist panična, zaj pa avtomatsko stegnem roko k obrazu in prečewkiram. no tolko. na srečo je bil vedno lažn. al pa še se ti otrok premakne preveč na enostran in jo senzor ne zazna.

skuba super, da ti je ratal it. jaz še do prve trgovine ne morm, ker tut flaše neče zgrabit in da bi si stisnla prej mleko user posted image user posted image user posted image user posted image

rjava črta, še vedno prisotna

mamuška, tole z dieto je pa res kriza. men je hudo ker svežega sadja in še par stvari ne jem. si kr ne predstavljam kak bi mi to znesl. pa kot ste rekle, za otroka vse.

hvalA za kavo. no dle nisem prišla. bom pol nadaljevala. greva mal ven.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 604
14.12.2007 12:30:36   
potepinka
Mi bomo šli danes mal na sprehod, je tak lep sonček....
Če sem kaj pozabla, bom še pol odgovorila, se beremo....
IZVIRNO SPOROČILO: nicoli

Daj ga še nam malo pošlji,pri nam pa ful oblačno

Še jaz imam eno vprašanje. Kam daste svoje user posted image čez dan spat.

naš spi v dnevni

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 605
14.12.2007 12:38:33   
Mamathea
Pozdravljene

Uboga Vanja kaj vse si morala pristai v P, amapk važn je, da se je vse skupaj dobro končalo. Mamuška pred dvema letoma sem imela sama zelo podobno dieto, kot jo imaš ti, saj sem bila alergična na mleko in vse mleče dodtake, laktozo... pa na jajca, pa na sojo, pa na žitarice. Jedla sem samo kuhan riž na vodi, riževe vaflje in prav razumem te, kako težko najdeš primerno hrano. Upam, da vam gre ćimprej na bolje.
Glede perila jaz perem vse skupaj in sicer s Persil sensitive, pa brez mehčalca.
Dude tudi naš noče, sicer imamo sedaj Chicotovo najmanjšo in jo za silo potegne pa še to moram prej pomočit v sladke koroške vetrovne kapljice, vendar jo po 3 min pljune ven.
danes smo spet imeli patronažno in naš srček se je končnop yredil v 3 dneh za 200g in je sedaj ujel porodno težo(danes je star 10 dni). Sem se ful pomirila, ko sem slišala, da končno le napreduje pri teži.
Ven še ne smemo it, šele, ko bo star 3 tedne je rekla patronažna, men se pa to tolk veliko zdi, sam zaenkrat jo bomo še ubogali.
Moji šivi še vedn niso ok, eden se mi je raytrgal, vsi ostali se počas celijo, dva sta vneta... Madonca kdaj bom js lahk končno normalno sedela? Je rekla patronažna, da šele čez kakih 5 dni. Komaj čakam, da bom lahko kolsilo pojedla sede in da končno lahko probam tudi dojenje sede.
Mal je nadležno, ker moram sam ležat, pa stat ampak bo že.
Podnevi naš malček spi v dnevni v torbi, ki so jih pred nekaj leti dajali v paketu in v katerih so mamice nesle domov svoje štručke. Torba je res zakon, jo prestavljava po sedežni sem in tja, pa na mizo... Skratka fajn se obnese, pa podnev nam skoz muzika igra, pa kuhamo normalno, napa je vklopljena kar ga zelo pomirja...
Na seznamu pa tudi mi še manjkamo, čeprav smo štrajkal in namest novembra prišli ven šele decembra: Tijan - 3660g in 53 cm, 04.12.2007
Počas se prebuja detece bo treba it dojit, od danes anprej dojimo na 3 ure, do zdaj pa smo moral na dve, jupi, jupi kok je to fajn.
Lepo se imejte, bodite krasno, pocartajte svoje bebice in se beremo še kaj.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 606
14.12.2007 14:08:42   
neli99
ojla user posted image

še midve bi ble na seznamu

neli99 PDP 27.11. - rodila 28.11. Nataša , 3870g in 54cm

vse, ki mate črto, jst sem jo mela v prvi nosečnosti ful močno in je začenjala zginjat šele po pol leta ... pol sem pa itak zanosila, mam še zdej tisti ostanek od črte, ker v drugo se mi ni več naredila. baje bolj počasi zgine, je rekla moja G.

spanje - naša spi kar v svoji postelji, ma najbolj mir ... včasih jo le zvečer dam v prenosno torbo v dnevno. ma pa podnevi svetlo v sobi, nič rolet ne dajemo dol.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 607
14.12.2007 14:39:18   
soni
Naj dodam tudi naše mere:30.10.2007 - Patricija(2350g, 47cm) in Lan (2650g, 47cm)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 608
14.12.2007 14:44:03   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

a mogoče kdo ve kje je murenček? mi2 sva se nazadnje slišali,ko sem bila v P.naraščaj se vidve kaj slišita?
Ji bom kakšen sms poslala,dolgo se ni oglasila,in debeluška tudi ne....

a še koga pogrešamo iz nosečniških časov? pomagajte mi.....

Spet imam vprašanje....tokrat pa me zanima,če vi likate vse od dojenčka..nam je v MŠ rekla,da mormo,do 3 meseca vse likat,da se prekuži,no men se zdi to tko mal mimouser posted image .Zdj pač likam,da ne bom kej falila....

Še eno vprašanje...vzadnjič sem kupla v lekarni flaško za čaj,pa me je vprašala,če mi da z eno luknco al z dvema...sm vzela z eno..
A mislite,da je za mleko bolje z dvema lukncama?Ko je bolj gosto?Kako mate vi to ?

murnček, nč se ne javi
jaz likam sam plenice in kar je res zmečkan, saj je pa vse sušeno še v sušilcu
flaške, za čaj mam eno luknco, pa še to ne nucam

jaz sem ga navadla malo kapljic koroških sem dala na dudo pa lepo sem mu jo dala nad jeziček in je lepo vlekel,seveda ne takoj je bilo potrebno malo učenja zdaj pa gre.Imam pa NUK-ovo
vse to mam, mi je pa prejle ratal, da jo je mele cele 5min. pol je pa popizdla

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Dober dan,
naša noč je bila kar dobra, zgleda da je pomagalo kopanje. Sicer se je zbujal na 2, 5 ure do 3, ampak ni blo nič strašnega. Je pojedel in zaspal nazaj. user posted image
tak je blo tut pri nas danes ponoč - za spremembo. zgleda, da je tut kopanje pomagalo. bomo danes spet.

makica, naša je čez dan v zibki v dnevbni, radio skos prižgan, normalno govorimo,..

no pred pol ure je spet jedla, pol se je pa spet neki zvijala, zdaj pa mi je zaspala na roki. nč jo grem prestavt v zibko, če bo ratal.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 609
14.12.2007 15:12:11   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica
Mene pa nekaj zanima, tiste, katerim se je naredila rjava crta po trebuhu, a se vam se pozna ali je ze izginila? Meni se namrec se pozna.

Kolegica je rodila februarja pa se ji se kar pozna...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

mamuška kje si kupla une flaške kako so že na t?tomi pa še neki.A so fajn?nekje sem jih vidla,pa ne vem točno kje...

jaz jih mam tud in sem eno kupla v Arielu, dva pa v BC . So pa Tommee Tippee user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: makica
Še jaz imam eno vprašanje. Kam daste svoje user posted image čez dan spat.

ce sem v zgornjem nadstropju spi v posteljici, ce pa v kuhni ali jedilnici pa v lezalniku. Razen seveda ce on zaspi v posteljici potem stekam varusko in ga pustim, da spi v spalnici.

duda- smo tudi na chiccotovi in ratuje, je pa res da jo velikokrat ven vrze oz mu pade ko pozabi sesat potem se pa spomni in jo hoce nazajuser posted image .

Ponoci smo spet spali po nasem starem urniku tako da sem kar boljse volje!!!

A pri vas tudi snezi?? Sva se midva po snegu danes sprehajala...

Nemrak, velja!! Ne vem pa kdaj bo to ker se ne znam globoke kosare v avto fiksirat z lupinco mi ga pa ni po tem mrazu za vozit...

Grem gledat ce se mi ze kosilo zge...

Aja, BARIKA vas vse lepo pozdravlja je se kar brez rac. in pravi da se bo javila ko bo pri mami na oisku... Sta pa z Martinom ok!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 610
14.12.2007 17:16:16   
Dajica
Se midve za na seznam: 03.12.2007 (PDP 27.11.2007) , 3210g in 51cm

Nemrak-lepe slikice! user posted image

Jaz imam Kajo cez dan kar v dnevni sobi na kavcu, ponoci pa je v spalnici v svoji posteljici (malo pa tudi pri nama). user posted image

Danes smo se imeli namen kopati, pa popek se ni cisto suh, tako da verjetno drug teden. Se je pa od ponedeljka do danes zredila za 170g, super! user posted image Sem sprasevala babico, ce je kaj narobe, ker toliko spi, pa je rekla da cisto nic, saj lepo pridobiva na tezi in da je res full pridna.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 611
14.12.2007 17:17:47   
mamuška
Sem že parkrat hotla napisat, pa zmer pozabim: jaz imam po priporočilu EINT namesto angel care babysense - in ko vas berem, vem, zakaj so mi AC odsvetovaliuser posted image Mene bi kap, če se mi zlodej sproži! Če ti pa nekaj stalno piska, je pa isti cucek, če zadeve nimaš, saj je itak ne jemlješ resno. Podn, no. Res, da je baby sense 50 eur dražji, je pa (očitno!9 vreden svojega denarja. Zdaj uporabljamo samo 1 senzor, ko bomo šli v posteljico, bosta pa oba prišla v uporabo. Skratka - pri nas senzor dihanja dela b.p.!

Tommee Tippe - dobiš v Baby centru, pa menda ga ima Ariel tud.

Čez dan večinoma prav tako spi v košu, ker imamo težave s tonusom in se kar se da izogibamo ležalnikom in vsej ostali ropotiji. Ležalnik sicer imamo, ker se bojim, da bi se sicer ta velik usedel tamaumu direkt na glavouser posted image , buldožer kakršen je, ga ponucam za kakih 15-20 min, več pa ne. V spalnici so zavese dvignjene in štruca spi tam. Paše vsaj 5 dag miru ima pred ta velikim indijancem.

O črti nič ne vem.

Že 35 - super! No, jaz sem imela pred 5 leti kolegico v službi s podobnim problemov. Je pojamrala, pa smo ji vsi rekli," eh, saj ni nič, bo že šlo" in podobne kozlarije. Ko se je končno skoprcala k zdravniku, je bilo prepozno. user posted image user posted image Punco smo lani pokopali, izgubila je borbo z limfomom, pri 32-tih letih user posted image . Od takrat NIKOMUR več ne rečem "nič hudga, vse bo OK", ampak vsakega našibam k dohtarju. Ti si že itak sama rekla, da greš k zdravniku, zato sem samo tiščala pesti zate.

Dieta pa deluje, koža se umirja, umirja se tudi prebava, nič več ne kaka rjave vode 8 x na danuser posted image Menis e bodo pa oči postrani postavile od vsega riža, ki ga pojem na 100 in 1 način. Ampak zajutri imam že ajdove žgance kuhane. Drek je samo, ker ne morem zraven ene latvice kislega mleka, ampak le "ajmoht" (obara po slovensko). Ampak glavno, da tamau normalno živi, mene lahko pol pobere, pa še ne bo panikeuser posted image

Likam ne nič, si je to moj oče vzel za življenjsko poslanstvo in stoji zraven stojala in vsako cotko sproti zlika- Če on slučajno ne utegne, pa lika mož. Likamo samo tisto, kar gre na kožo.

Zdaj pa že ta velik hoče svojo porcijo pozornosti, tamau spi spanje pravičnega. Vse, ki se še matrate z dojenjem - ne obupat, vse do 3-4 mes imate čas, da produkcija zalaufa na polno. Ve samo vztrajajte s čimbolj mirnimi živci, pa boste zmagale - 100%user posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 612
14.12.2007 17:25:08   
gruška
Mamuška, ni panike, ko boš utegnila se javi ........... Si predstavljam, da imaš pestro ob dojenju in z dieto....

IIZVIRNO SPOROČILO: Dajica
Mene pa nekaj zanima, tiste, katerim se je naredila rjava crta po trebuhu, a se vam se pozna ali je ze izginila? Meni se namrec se pozna.

Moja sestra jo je imela skoraj leto in pol. Se je pa za glavo prijela, ko sem ji povedala, da si jo ti, Makica, zdrgnila dol ..... Tud njej je kar nerodno ratal, ampak ker vem da je že tko obsedena s tuširanjem, je moral biti vzrok res druje........ Jaz jo imam še, pa jo bom probala danes zdrgnit dol user posted image

Nayya, jaz ne likam vsega.... bodyje mal s paro potegnem, pajacke pa nič ne likam, vzamem direkt iz sušilca in pospravim...... Edino tetra plenice (jih uprabljamo za gazico) obvezno likam, ker mi je ful grdo, ko vidim mamice z zmečkanimi plenicami z zavihki (pomožnosti še zaprane)...... to mi pa res ni všeč.......user posted image

Zdaj gremo pa smrečico postavit, so otroc že neučakani ......

Uživajte!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 613
14.12.2007 18:43:55   
nicolina
Čer, pr nas tolk lepo sneži. user posted image
Sicer je spet na sporedu nek spalni dan, poje in zaspi nazaj. Sva prej skupaj spala 2 uri, on v posteljci, jaz pa na svoji. sem se prav spočila. user posted image  Ko bi vsaj bila še taka noč.

Sem neki lačna ratala, se mi je zaluštalo mareličnih cmokov, si jih bom kar prvoščla. Se mi zdi, da mi gredo kile kar dol, hlače oblečem že vse od prej. user posted image

lep večer vam želim... se pol še kaj oglasim

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 614
14.12.2007 18:47:05   
Laubica
Že 35 - super! No, jaz sem imela pred 5 leti kolegico v službi s podobnim problemov. Je pojamrala, pa smo ji vsi rekli," eh, saj ni nič, bo že šlo" in podobne kozlarije. Ko se je končno skoprcala k zdravniku, je bilo prepozno.

Ojej-to je pa kruto-pa hvala vsem da ste držale pesti zame
Kod vidite nisem več že35-ampak laubica-ja še mesec in bo 6user posted image user posted image zato sem si menjala-pa saj vam je Sliva že to sporočilauser posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 615
14.12.2007 19:03:24   
Davana
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška
Sem že parkrat hotla napisat, pa zmer pozabim: jaz imam po priporočilu EINT namesto angel care babysense - in ko vas berem, vem, zakaj so mi AC odsvetovaliuser posted image Mene bi kap, če se mi zlodej sproži! Če ti pa nekaj stalno piska, je pa isti cucek, če zadeve nimaš, saj je itak ne jemlješ resno. Podn, no. Res, da je baby sense 50 eur dražji, je pa (očitno!9 vreden svojega denarja. Zdaj uporabljamo samo 1 senzor, ko bomo šli v posteljico, bosta pa oba prišla v uporabo. Skratka - pri nas senzor dihanja dela b.p.!

mamuška -
Jaz sem si tudi sposodila na EINT Babysense, pa sem ga imela vklopljenjega le nekaj noči. Že takoj drugo noč, ko sem Gala po 44ih dneh dobila domov iz bolnice, se je namreč začel lažno oglašati in groze, ki sem jo doživela vedno, ko se je oglasil ne morem opisati. Potem smo poklicali uvoznike, da smo se pozanimali kaj vse lahko vpliva na lažno sprožitev alarma in spisku ni bilo konca. Ugotovili smo, da pri nas preprosto ne more normalno funkcionirati - posteljica ima namreč letvice in ne trde podlage, jogi se tesno prilega obodu posteljice, prav tako je morda malenkost predebel, iz napačnega materiala, preblizu možnemu izvoru električnega sevanja... in sem ga snela. Ker kot si rekla - jaz mu potem nisem več zaupala. Se mi je zdelo, da če lahko lažno piska, potem lahko morda kdaj tudi ne piska???
Tako da očitno ni vse v denarju. Je le elektronika, ki ji ni vedno za zaupat.
Žal.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 616
14.12.2007 21:06:15   
jooly
Čao borci in borke!

Najprej en moker pozdravček iz Čatežkih. Mi smo glih iz večerje, pred tem sem si pa privoščila eno refleksno masažo stopal in morm rečt, da sem mislla, da je to bol na relakscijski bazi, pa niii! Je kr mal boleče, tiste točke ti kr močno prtiska, tko da...user posted image  Bom jutr zbrala kej druzga user posted image

In seveda opravičilo, ker zamujam na nočne seje. Kim namreč že 2 noči krsno spi - zadnjo noč doma od polnoči do 7h, včeraj v Čatežkih pa od polnoči do 6h, potem pa naprej do 8h user posted image . Je pa res, da je obakrat zadnji obrok dobila po flaški, in jo je verjetn bolj nasitlo. Mogoče se dons kej skonektam user posted image

Sporočam naše mere, 2760 in 48 cm

makica... tvoja Lana je imela pa zlo podobne mere ob rojstvu, kot Kim (48 cm in 2.690 g). Kako se držite zdaj? Midve sva do prvega pregleda "pridelali" 4 cm (52 cm) in dobro kilo (3.745 g). Glede spanja čez dan pa... zelo različno - v ležalniku, vozičku, na kavču, v najini postli, v njenem košku, v avtosedežu... ni mi važno, ne kompliciram - sam da spi user posted image  Glede na to, da imamo doma še 5-letnega divjačka, je pa itak skoz rompompom in Kim niti slučajno ne more bit v dvomih kdaj je dan in kdaj noč.

gruška... a si se skregala z računalnikom al kje si bla tok časa??!! user posted image  Sem se že kr mal ustrašla, da so te otroc in možek preveč okupiral. Pa vidm da se ne daš! user posted image

A pri vas tudi snezi??

v Čatežu je vse belo!!!!!

Otroci spijo, tko da bom še jaz mal probala.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 617
14.12.2007 22:04:28   
Ilije
scuba in sonchek ne bit jezne za seznam, sem ga sam tolk poiskala na stari temi, da se ne izgubi.

user posted image    

ŠE ČAKAJO NA POT V RIM:

6.11.07 azarmitra,24, morf. user posted image ;   
11.11.07 mklks, 
15.11.07 babsy77, mofr user posted image  (Ana) 
18.11.07 Nada79
27.11.07 mila1,
30.11.07  tago, user posted image  (Lea)

Začele z nami:
user posted image  Katina user posted image
user posted image  Teja*user posted image
user posted image  Aleksejauser posted image
user posted image  Afnica malauser posted image     

Jih že dolgo ni na forumu oziroma so na kateri drugi temi. lahko pa se še vedno tukaj javijo in jih ponovno dodam na seznam!!!::
bancha, bts, tjuša, lajla, mmajaa,  alter_ego, Loni76, anastasija, Nežka, Bauka29, Petra1976,

user posted image RODILI SMO user posted image user posted image user posted image   

DO SEDAJ:    29 X user posted image ,    25 x user posted image     user posted image        
 zaenkrat vodijo fantje!!!

user posted image (24.08. - 22.09.)

29.08.2007 Davana (???) - user posted image  Gal (1170g, 39cm)

user posted image   (23.9. - 23.10.)

1.10.2007 Murenček (1.11.) -user posted image  Staš (2040g, 44cm)
3.10.2007 Hruškica84 (5.11.)- user posted image  Filip (2630g 48cm)
7.10.2007 Mamuška (24.11.) - user posted image Dominik (2670g, 50cm)  

12.10.2007 Katka3 (18.11.)- user posted image user posted image  Klara(1970g) in Aljaž (2070)
16.10.2007 Žirafa76 (12.11.)- user posted image user posted image  Isabela(2460g, 46cm) in user posted image Sofija (2570g, 47cm)
16.10.2007 Nikkita10 (5.11.)- user posted image  Lara (3290g, 52 cm) 
23.10.2007 Nemrak (5.11)- user posted image  Žana (3060g, 50 cm)

user posted image (24.10. - 22.11.) 
24.10.2007 Že 35 (4.11) - user posted image  Timon (3640g, 52,2cm)
25.10.2007 Bella469 (4.11)- user posted image    ??? (???)
27.10.2007 Sliva10 (19.11) - user posted image  Anže (2910g, 50 cm)
28.10.2007 Martita (5.11)- user posted image    Maja (3530g, 53 cm)
29.10.2007 Ninocka (6.11)- user posted image   Ruben Cal (3360g, 51 cm)
29.10.2007 Sonček5 (11.11)- user posted image  Aljaž (3250g, 51cm)
30.10.2007 Gruška (6.11)- user posted image   Taja (3570g, 50 cm)
30.10.2007 Maks (2.11)- user posted image  Matija (3520g, 47cm)
30.10.2007 Alina_Alin (6.11)- user posted image   Tjaša (3190g, 48 cm)

30.10.2007 soni (16.11.)- user posted image user posted image   Patricija(2350g, 47cm) in Lan (2650g, 47cm)
01.11.2007 Jooly (13.11)- user posted image  Kim (2690g, 48 cm)
02.11.2007 makica (10.11)- user posted image   Lana (2760g, 48cm)
04.11.2007 TANTRA (8.11)- user posted image   Luka (3100g, 52cm)
04.11.2007 Heaven (8.11)- user posted image   Enja (2600g, 52 cm)
05.11.2007 peska (5.11)- user posted image    Oskar (3610g, 53cm)
06.11.2007 Nayya (10.11)- user posted image    Taj Tristan (3150g, 50cm)
06.11.2007 naja08 (3.11)- user posted image   Blaž (3600g, 53cm)
06.11.2007 MojVal (4.11)- user posted image    Neža (3580g, 53 cm)
07.11.2007 deena (11.11) user posted image  Melina (3070g, ?? cm)
08.11.2007 tintin (4.11)- user posted image    Vasja (4200g, 54cm)
08.11.2007 Kada (10.11)- user posted image    Žiga (3050g, 51cm)
09.11.2007 Ilije (9.11)- user posted image     Ajda (3475g, ?54? cm)
09.11.2007 kesi (7.11)- user posted image      Tian (2900g, 52cm)
10.11.2007 potepinka (7.11)- user posted image     Mark (3140g, 50cm)
12.11.2007 pikapikica (6.11)- user posted image   Klara (? g, ? cm)
13.11.2007 matea1 (2.11)- user posted image Zoja (3720g, 51cm)
?15.11.2007 Tinna (23.11)- user posted image   Maj (?g, ?cm)
16.11.2007 manca (15.11)- user posted image  Maja (3590g, 52cm)
16.11.2007 kanarka (20.11)- user posted image  Sara (2750g, 47 cm)
16.11.2007 pikec mali (21.11)- user posted image   Sanja (?g, ?cm)
16.11.2007 marinci (9.11.) - user posted image  Jan (3110g, 49cm)
17.11.2007 ajtak (27.11)- user posted image  Tjaš (4280g, 55cm)
17.11.2007 mama11 (8.11)- user posted image   Tamara (3870g, 55cm)
18.11.2007 Špelka (29.11)- user posted image  Kaja (3580g, 53cm)
18.11.2007 analana (16.11)- user posted image  Lan Tian (3750g, 51cm)
20.11.2007 Barika (8.11)- user posted image    Martin (3805g, 51cm)
20.11.2007 Barbi195 (21.11)- user posted image   Lovro (3140g, 53cm)
21.11.2007 buba1131 (25.11)- user posted image    Filip(3740g, 53cm)
21.11.2007 Viki-2 (24.11) - user posted image  Aleksej (3420g, 52 cm)
22.11.2007 Nana Liza (28.11)- user posted image    Tevž (2940g, 50cm)
??????? kimi6 (6.11.)- user posted image  Enej ???

user posted image  (23.11. - 21.12.)
23.11.2007 naraščaj (14.11)- user posted image   Taja (3670g, 51cm)
24.11.2007 rozika12 (30.11)- user posted image    Neža (3460g, 53cm)
26.11.2007 Debeluška30 (29.11) - user posted image  Erna (3810g, 54cm)
26.11.2007 Sonchek (19.11) - user posted image  -Neli (3070g, 50cm)
28.11.2007 neli99 (27.11) - user posted image  Nataša (3870g, 54cm)
28.11.2007 velika britanija (14.11) - user posted image  Tianna (4280g, ??)
28.11.2007 scubadiver (22.11) - user posted image  Lana
28.11.2007 nicolina (29.11) - user posted image  Tin (3250g, 52cm)
03.12.2007 Dajica (27.11) - user posted image  Kaja 3210g in 51cm
04.12.2007 mamathea (26.11.) - user posted image  Tijan (3660g, 53 cm)
08.12.2007 vanja (29.11) - user posted image  Timon (3720g, 52cm)

A BOSTE POMAGALE ZAKLJUČIT NAŠ SEZNAM?

< Sporočilo je popravil Nalin RR -- 14.12.2007 23:15:40 >

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 618
14.12.2007 22:24:15   
makica
Kako se držite zdaj? Midve sva do prvega pregleda "pridelali" 4 cm (52 cm) in dobro kilo (3.745 g).

Tudi te mere so popolnoma podobne. 51,5 cm in 3840 g.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 619
14.12.2007 22:46:43   
scubadiver
Ilije ravno nasprotno. Nisem čisto nič jezna ampak sem ti iz srca hvaležna da si ga poiskala in dopolnila. Zlata si user posted image user posted image . Že itak je škoda da imamo seznam na 25 strani namesto da bi ga imele na začetku. A mislite da bi kakšen od moderatorjev tole lahko spravil na prvo stran? Bom probala kakšno moderatorko prositi če je možno.

Naša Lana je bila danes cel dan tako nemirna da nisem imela skoraj nič časa za računalnik. Me je kar pridno okupirala. Upam, da to pomeni da bo ponoči spala kot angelček. Zdele je zaspala pri meni v naročju in ko sem jo odnesla v njeno posteljico ni niti trznila.

Jooly me veseli da uživate in sem kr mal fouš za snegec. Čeprav je zdej začel tud v Lj. naletavat, sam dvomim da se bo kaj prijelo. Moj je že predlagal da se gremo jutri z Lano kepat user posted image .

Angel sound: prav čudi me da vam tako nagaja. Nam dela super tako seznor za dihanje kot baby phone. Sproži se samo kadar vzamem LAno ven in ga pozabim izklopit.

Makica naša je tudi čez cel dan v dnevni sobi (kuhinja in dnevna sta v enem prostoru) in mi kuhamo, pospravljamo, klepetamo, gledamo TV.. skratka je okoli nje cel dan šudner. V spalnico gre čez dan samo če gre mami spat in jo potem vzamem sabo, ker je ne upam pustiti same z mačko. Imava pa jo podnevi kar v košari od vozička. SE mi zdi, da je še premajhna za ležalnik. Bomo ene 3 mesce kar tole košaro uporabljali oz. do takrat ko bo Lano bolj zanimalo kaj se okoli nje dogaja. Takrat bo šla pa potem v ležalnik.

Mamathea držim pestke da te čimprej nehajo matrat šivi. Prav smiliš se mi. Meni se ni nič vnelo pa sem trpela, kaj šele tko  user posted image

A sem kaj pozabila? če sem se opravičujem user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 620
15.12.2007 8:46:14   
Tanayya29
Dobro jutro... Enouser posted image ali dveuser posted image user posted image .Mi 3 je odhajamo na enodnevni dopust k mojim staršem...
Spali smo lepo.
Lepo se imejte..pošiljam vam malo snega,v Medvodah ga ni nič....user posted image .

se tipkamo jutri......lep vikend vam želi klopek na joški Tajuser posted image user posted image ...

user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 621
15.12.2007 9:07:42   
Ilije
dobro jutro in hvala za kavice. Jaz si jo ravnokar kuhamuser posted image . Tale klopek me je pa ful nasmejaluser posted image .

Pri nas je pa za en vzorec snega, glih tolk, da se bova lahko potem z iris kepali, no mogoč tud sankali. Drugače pa čakamo na drugo pošiljko, ki pride baje jutri.

Toliko zaenkrat od mene, papa.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 622
15.12.2007 10:47:05   
naraščaj
Jutro in hvala za kavico.

Spali relativno dobro (na 3h jedli in nato podirali in spali dalje). Je pa bla čez cel dan budna in nemirna.  Sva pa zvečer dobla v varstvo za dobro urco in pol še 6 tednov strga sosedsa, saj sta starša mela prometno (sam materjalna in oči nekaj porezan, bil tamali tut v avtu, sam mu ni blo nič - hvala bogu). Si kr ne predstavljam 2 na enkrat. Se je naša drla, ker je bla lačna, jo fotram, moj je previjal in crkljal sosedovga, ker se je pokakakl, pol je bil tut on lačn, sva mu dala dudo (ja jih mam na zalogi). Skratka pestro popoldne in ni blo časa za RR. Pol pa sva našo ob 9 šla kopat in je bla budna do mal pred enajsto, koje zaspala.

No zdaj pa je tut pokonc že od pol 9ih. Je že jedla in zdaj bi spet user posted image user posted image . Mojmali požeruhec. user posted image Sem i pa parkrat uspela stišat dudo in ko jo je zagrabla je vlekla ko zmešana. Res je držat sem ji jo mogla, drgač ni htela, ker se je kr davla.

jooly super, da uživate. jaz bi tut.

mi pa mamao vse belo. Včeraj ni blo s sprehodom nič, ker je začel snežit in je snežilo celi dan in mislim, da tut ponoč. Zdaj pa je videt kr lep dan. Mislim, da bomo vseen šli mal ven.

Nč, pridne bote, se še kaj oglasim.

p.s.s: super za seznamček.user posted image user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 623
15.12.2007 10:48:43   
potepinka
Dober dan

No pri nas je tudi malo snega,tak za vzorec,punce ne boste verjele da sem si včeraj privoščila shoping,o kako je bilo fajn,Sva šle z hči po trgovinah,ati je pa Marka pazu.No danes pa gremo vsi štirje v Celje,bomo videli kako se bo Mark obnašal po trgovinah,ker to bo njegov 1 shoping.
Spali smo dobro z 2X zbujanjem.No lepo se imejte

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 624
15.12.2007 11:05:36   
scubadiver
Punce dobro jutro in hvala za kavico user posted image

Kot sem obljubila sem prosila Nalin RR če nam lahko prestavi naš seznamček na prvo stran teme, tako da imamo seznamček tudi tam. Nalin RR najlepša hvala za pomoč user posted image  Če bomo še kaj spreminjale oz ko bo res dokončen (da je ne bomo gnavile vsak dan user posted image ) pa jo lahko spet prosimo, da bo skopirala tja dokončen seznam.

Spali smo fajn. Zbujali smo se na 3 ure za papico ampak je Lana takoj zaspala nazaj, tako da je blo super. Aja razen enkrat je očita vmes čist pobruhala med podiranjem kupčka. No ja, tud to spada zraven.

Vse ki imaste sneg dajte prosim nardit še eno kepo zame user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?