|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
13.12.2007 9:56:57   
pina-1
žogi marogi, ne se sekirat zaradi teže dojenčka. Niso vsi otroci po jusu. Bo mogoče malo bolj droben. NI pa nujno..te meritve z UZ so bolj tako tako. Niso glih najbolj točne.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
13.12.2007 10:02:10   
Februarka08
Joj, kolk ste vse pridne s peko piškotkov in slaščic... Jest pa brez voljeuser posted image . Verjetno se mi bo volja povrnila, ko dam mimo zagovor, potem bom pa tudi jaz kaj sladkega spekla, obljubim.user posted image
ŽogiMarogi, tudi moj user posted image je bolj mali/a. Bo pa potem nadoknadil/a. Koliko pa imaš dolg MV?

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
13.12.2007 10:03:17   
bamby
Pri nas imamo pa tako lep sonček user posted image , čeprav se že nabirajo oblaki in bo te lepe pravljice verjetno kmalu konec user posted image .
meti, jaz sem dudice in stekleničke kar prekuhala. Na navodilih točno piše, koliko časa je to potrebno. Stekleničke sem jaz še potem po vsaki uporabi sterilizirala, pa je bila babca prav huda, da sem to počela user posted image . Mi je pa prihranila ogromno dela, saj sem večkrat sredi noči to delala, ker mi je zmanjkalo stekleničk. Potem sem jih samo fajn oprala in ponovno uporabila, pa je bilo s Timom vse OK.
pina, imate pa sedaj tudi smolo glede zdravja user posted image . Ko se enkrat začne se kar vleče in vleče in temu ni konca. Samo da ni res kakšne hudo nalezljive bolezni, ki lahko morebiti škodila tudi vama z user posted image !

Kako ste nekatere že pridne in lepo pečete piškotke za praznike user posted image user posted image user posted image . Se bom mogla tudi jaz lotiti, še prej pa nekaj sestavin nabaviti. Imam v planu pečt brizgane piškotke, pa nekaj linških oči in ob Božiču še sadni kruh user posted image . Sem ga že lani spekla in je bil odličen user posted image . Zdaj samo upam, da bo zadosti volje in da bo zdravje služilo, da bom lahko vse to spekla. Imam pa namen tega speči le po nekaj kosov in ne po cel kilogram vsakih piškotov.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
13.12.2007 10:06:36   
Janey
Jutro
danes ste pa  v zagonuuser posted image user posted image
suzi lepo nakupuj..upam da najdeš vse kar si želišuser posted image

Pinika...držim pesti, da je stanje najbolše kar je lahko. Da se Mia čimprej pozdravi in da na vaju z Ano to ne vpliva.

Misar super za počutje in user posted image user posted image user posted image za joticouser posted image user posted image Pri nas je še kar nekaj časa nebo.
Aja da povem, da sma zakopala bojno sekirouser posted image zdaj sma že na ti in se že lepo gledama in vse. Ampak meni kar ni do jotice. Me je strah da ne poškodujem Jakeca. Pa še baje da sperma mehča mat vrat...tega nebi rada zdaj. Sem se zmenla z Jakecom že da pride šele febreuarja, nebomo zdaj načrtov spreminjaliuser posted image user posted image

Marusah upam, da čimprej ozdraviš...malo domače lekarne...žajbelj, med limona, pa bo grlo takoj bolše.

Zdaj se pa podam v lov na umazano perilo...to bo prva rudna, druga pa bojo že cotike od Jakecauser posted image user posted image user posted image al pa kaka posteljnina in to...bom še videla koliko bo placa na stojaluuser posted image

Potem pa zamesim testo in pripravim vse za pico, da ko pride lubek samo pečico vklopim in že imama kosilo.

Keksi so pri meni na vrsti naslednji teden, ko se mami vrne s smučanja. Boma kar pri njej spekle GORO piškotov in vsaka jih bo imela pol. Se morajo lepo vlečt do božička.

Danes grema pa mogoče popoldan po smrekico. Moj bi rad šel kar v gozd, jaz pa će ze ne umetne bi jo rada vsaj v loncu. Potem pa začnem delat obeske.
ENkrat je ena spraševala...mam iz ene revije eno dobro:

Iz das mase narediš zvezdice in jih z lepilom( vprašaj v papirnici katero prime na das maso) namažeš črtice...tako da je med njimi pol cntimera samo das mase. Das maso lahko prej pobarvaš na oker (akrilne barve), no ko si namazala črtice posuješ čez rdeče bleščice,pustiš da se posuši in obesiš. Lukno narediš na začetku.  In pa še za kroglce: Kupiš kroglice iz stiropora, velikost kakšno želiš jih pobarvaš oker, premažeš z lepilom za les in pomočih v bleščice.

Jaz sem si pa že kupila in bom delala iz gipsa take modelčke in jih potem barvala rdeče in zlato. Poslikam po bom gotovauser posted image

Zdaj sem napisala cel roman, v zameno za to, da vas 14 dni že grdo zanemarjam...se samo javim tu pa tam in niti nimam časa vedno vse prebrat.

Grem

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
13.12.2007 10:07:38   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

pina, imate pa sedaj tudi smolo glede zdravja user posted image . Ko se enkrat začne se kar vleče in vleče in temu ni konca. Samo da ni res kakšne hudo nalezljive bolezni, ki lahko morebiti škodila tudi vama z user posted image !

jaz tudi upam, da ne bi nič hujšega, čeprav sta obe varianti za nosečnico nista priporočljivi. Moram priznat da me kar malo skrbiuser posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
13.12.2007 10:15:38   
Februarka08
Pina držim pesti, da bo vse ok in da ne bo vplivalo na vaju z Ano.user posted image
Eno vprašanje (zih bo smešno izpadlo): v nosečnosti se je treba izogibat alkohola in v vsej user posted image sem spila 1 požirek vina. Ali lahko kaj pecivo napojeno z rumom vpliva na user posted image ? Predvidevam, da ne, ampak me vseeno zanima. Včeraj sem jedla ježka z rumom, en dan prej pa lunice, ki so prav tako malo napojene z rumom. user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
13.12.2007 10:18:28   
ella79
kaj je zdej to, vse neki bolehate user posted image jaz pa morm prav nekam potrkati, da letos še nič, niti grlo niti vročina user posted image
bila danes na pregledu, vse kot je treba user posted image naš user posted image težek že 2200 g, tako da pridno raste, men pa kile na ta račun user posted image user posted image user posted image sem rekla naj še med noge pogleda, če je še user posted image , pa se nič ni vidlo user posted image je tako obrnjena, da ni nič videla user posted image ah sej je vseeno kaj bo user posted image je rekla važno je, da je moj user posted image user posted image aja, je pa od prejšnjega pregleda v 29. tednu ostala obrnjena navzdol user posted image user posted image user posted image
naslednji pregled 17.1.08, to je že 38. teden user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
13.12.2007 10:21:21   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

naslednji pregled 17.1.08, to je že 38. teden user posted image

Zakaj nas tako pozno naročajo?? A nebi morale imeti v osmem na vsakk tedn pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
13.12.2007 10:24:03   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08
v nosečnosti se je treba izogibat alkohola in v vsej user posted image sem spila 1 požirek vina. Ali lahko kaj pecivo napojeno z rumom vpliva na user posted image ? Predvidevam, da ne, ampak me vseeno zanima. Včeraj sem jedla ježka z rumom, en dan prej pa lunice, ki so prav tako malo napojene z rumom. user posted image

Alkohol v majhnih količinah sploh ne škodi ne otroku ne nosečnici!!! Če ti zapaše, komot spiješ kozarec piva, 1-2 dcl vina.... To ne more škodovati in je celo priporočljivo, da nosečnica spije kakšno pijačo z alkoholom, če ji zapaše. Ni pa za pretiravat. Meni je npr. v nedeljo zapasalo kuhano vino, pa mi ga je mož skuhal in sem ga z velikim užitkom spila in potem te želje ni bilo več user posted image , ne vem pa do kdaj je ne bo user posted image user posted image . In rum v slaščicah ti tudi ne bo škodil in ne otroku. Bodi brez skrbi!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
13.12.2007 10:27:13   
ŽogiMarogi
februarka ne vem koliko je dolg, ker me je G samo ročno pogledala, če je zaprt. Ne vem a ne zna merit al nima taprave mašine. V zadnje to je en mesec nazaj je bil 35 mm na morfologiji.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
13.12.2007 10:27:59   
*Naja
Dobro jutro....

Ella- fuuuul lepe fotkice si naredila.....tista mi je še posebej všel, ko narediš z rokami srček na trebuhuuser posted image user posted image user posted image . Zelo lepo.....lep bauhiuser posted image .

Ne vem več točno, katera je spraševala za gibe otročka....Velikokrat migajo, pa mi tega sploh ne občutimo. Mene je moj G včerej na Uz-ju, vmes ko ga je delal, spraševal:"A zdej jo čutite?", ko je ravno ful migala in ni mogel nič izmeriti...pa je jst npr. nisem čisto nič čutila...tamala pa ful v akciji. Drugače pa našauser posted image zdej spet veselo dela prevale...kak je fajnuser posted image . Zna pa biti boleče, kot je že Pina omenila....včasih kr orenk.

Jst sem se ravno napapcala....pol grem pa v službo, da nesem papirje od CSD, pa da mi vpišejo plače.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
13.12.2007 10:30:42   
ella79
Men je g. še sama rekla, da naj za kri ob hrani popijem občasno 1 dcl rdečega vina. Pa ga tudi res spijem, ker mi pač paše 1x na teden, k mava vsaj tok časa da v miru pojeva kosilo, pa lepo zravn vinček...
Kar se naročanja v zadnjem mesecu tiče... moja g. je lepo od 21.12. pa do 15.1. na dopustu user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
13.12.2007 10:35:39   
Februarka08
Bamby, hvalauser posted image .
ŽogiMarogi men je tud G rekla, da mam skrajšan MV in me poslala na specialni UZ in tam mi je izmeril 2.3 cm, reku pa ni nič. Pol sm pa poslala dr. Pušenjaku vprašanje, če je to res ful mal in je reku, da je za toliko dolgo nosečnost to čisto normalnouser posted image . Na prejšnjem merjenju sem imela pa 3.6 cm, sam to že tud en cajt nazaj... Važn, da je zaprt. Pred februarjem itak nimajo naši user posted image kej iskat zunaj!!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
13.12.2007 10:40:05   
Janey
Glede alkohola je pisalo v novi reviji nosečnost, da ker ni dokazljivo ali ima alkohol sploh vpliv na plod in kakšen da naj ga nosečka sploh nebi pila. Ampak v majhnih količiah zagotovo ne more škoditi.

Neposredna povezava do sporočila: 4514
13.12.2007 10:41:18   
Marusah
Ko smo že glih pri naročanju - jaz sem imela do sedaj samo 4 preglede, v ponedeljek bo 5., pa sem v 32 tednuuser posted image  Pa naj bi vsaka user posted image  imela vsaj 10 pregledov. Očitno so ginekologi preveč prezasedeni user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

Neposredna povezava do sporočila: 4515
13.12.2007 10:52:51   
Janey
To je vse skupaj ful čudno. Moja kolegica je lani ob takem času (rok je imela konc januarja) že hodla enkrat na tedn, al pa na dva na pregled. Najbrž je res odvisno od G. Pač moja je rekla da je vse ok. Dajte jo naročit 3.1
Jaz pa samo AAAuser posted image user posted image Mislim sej će je kaj...te vedno vzamejo brez vprašanj, samo, pač bolj varno se počutiš če te nekdo redno pregleda, po posluša srčka in to.

Ravnokar sem zamesla testo, zdaj pa čakam da vzideuser posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
13.12.2007 11:03:11   
pina-1
moja me bo sedaj naročala na 3 tedne, zadnji mesec na 14 dni in februarja bom po moje hodila enkrat na teden. vsaj pri Mii je bilo tako.
Pa mislim, da se v redni pregled štejejo tudi UZ ji tako da... po moje bo vsaka mela vsaj 10 pregledov.

Jaz sem pri Mii imela pregled in Uz izmenično na 14 dni, ker sem mela skrajšan MV, pa mi je blo kar zoprno skozi gor hodit, pa 2 uri čakat. Mi je bolje tako, ko grem enkrat na mesec.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
13.12.2007 11:08:20   
Janey
Jaz sem zdaj jezna ko hudičuser posted image user posted image
Sem vse pripravila za pico...in dala stroj prat. Nakar hočem še sirčka naribat...in kje je ribež?? V STROJUuser posted image user posted image Mater sem čohjena...aaaaa

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
13.12.2007 11:14:21   
ella79
Men MV sploh nikoli ni merila. Tudi danes ni nič pregledala, pa sem mislila, da bo vsaj sedaj, če je vse zaprto user posted image No sej zagotovo je, sam zaradi filinga... Mah važno je, da je z user posted image , pa da raste... 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
13.12.2007 11:18:45   
katka37
Dobro jutro!

Janey, torej nisem samo jaz pozabljiva in raztresena, mi je kar malo lažje.user posted image

Preglede pa imam jaz tudi redno vsak mesec, pa ultrazvok mi je delal do zdaj 6 krat, kako bo pa naprej, pa bomo videli, mislim, da bo potem pogosteje naročal.

Kar do sem diši po keksih, jaz pa bom morala še malo počakati, noga preveč boliuser posted image .

Sayuri, čestitkeuser posted image , dvojne!

Ella, tudi tvoja fotoknjižica je super.

Pina, uboga tvoja Mia.

Dolenjka, še malo, pa bo črna strelca na poti, čeprav bo naložena.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
13.12.2007 11:29:13   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: Janey
Sem vse pripravila za pico...in dala stroj prat. Nakar hočem še sirčka naribat...in kje je ribež?? V STROJUuser posted image user posted image Mater sem čohjena...aaaaa

user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
13.12.2007 11:31:27   
anandrej
Seznam glede na datum pregleda:

13.12. ella79
13.12. delfa
13.12. nizy
13.12. mesecnica

17.12. Marusah
17.12. ŽogiMarogi
17.12. listek1
18.12. MetiLu
18.12. Suzi* (cuker)
18.12. katka37
18.12. anandrej (cuker)
18.12. p@tricij@
18.12. Februarka08
19.12. nuka
19.12. anariya
19.12. srečka_nosečka
19.12. dolenjka
20.12. Suzi*
21.12. nejč008
21.12. mala_pikica
21.12. pina-1
24.12. vrtnica76
24.12. bamby
27.12. ARIANNA L.05
28.12. anandrej
03.01. Janey
03.01. larisa
04.01. Lanchy
04.01. Mateja81
04.01. misar
04.01. Bajsa
09.01. mami28
09.01. torcica
10.01. listek1
10.01. itata
11.01. polonca78
14.01. mlavla
17.01. ella79

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
13.12.2007 11:34:15   
anandrej
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

-02. user posted image mala_pikica, ? let, 2.user posted image (?) pregled: 21.12.
01. zoya24, 28 let, 2.user posted image (B+) pregled: ?
01. maja80, 27 let, ?.user posted image (AB-) pregled: ?
02. user posted image ella79, 28 let, 1.user posted image (A-) pregled: 17.01.
02. 
user posted image Lanchy, 27 let, 1.user posted image (A+) pregled: 04.01.
02. bleščica, 29 let, 2.user posted image (?) pregled: ?
02. user posted image neja.mat, 23 let, 1.
user posted image (A+) pregled: ?
03. pajkica, ? let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ? let, ?user posted image (?) pregled:?
03. user posted image user posted image speli, 31 let, 2.user posted image (?) pregled:?
03. user posted image
nizy, 28 let, 3. user posted image (A-) pregled: 13.12.
03. user posted image Vrtnica76, 31 let, 2.user posted image (0) pregled: 24.12.
03. p@tricij@, 28 let, 3.user posted image (0+) pregled: 18.12.
04. user posted image brina2006, 30 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
04. user posted image Janey, 22 let, 1.user posted image (0) pregled: 03.01.
04. Bajsa, 25 let, 1.user posted image (0) pregled: 04.01.
05. itata, 29 let, 1.user posted image (A+), pregled: 10.01.
05.
user posted image srečka nosečka, 30 let, 1. user posted image (A+) pregled: 19.12.
05. user posted image
Mbee, 24 let, 1.user posted image (0) pregled: ?
05. user posted image polonca78, 29 let, 1.user posted image (A-) pregled: 11.01.
05.
nejč008, 26 let, 1.user posted image (A-) pregled: 21.12.
07. Shana banana, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
07.
user posted image Neni13, ? let, ?.user posted image (?) pregled: ?
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
08. user posted image Guerina, 29 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. user posted image misar, 25 let, 1.user posted image (B+) pregled: 04.01.
09. user posted image anandrej, 34 let, 1.user posted image (B+) pregled: 18.12., 28.12.
09. user posted image Marusah, 24 let, 1.user posted image (B+) pregled: 17.12.

09. Sandra*, ? let, 2.user posted image (?) pregled: ?
09. ARIANNA L.05, 32 let, 2.user posted image (?) pregled: 27.12.
10. delfa, 29 let, 1.user posted image (0+) pregled: 13.12.
11. user posted image katka37, 37 let, 4. user posted image (A+) pregled: 18.12.
11. user posted image mesecnica, 30 let, 1. user posted image (A+) pregled: 13.12.
12. mateja j., 29 let, 1.user posted image (?) pregled:?
13.
livia, 31 let, 2. user posted image (?) pregled:?
13.
user posted image lillchy123, 29 let,1. user posted image (0+) pregled: ?
14. ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image (B+) pregled: 17.12.
14. user posted image mary_lou, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
14. user posted image bamby, 36 let, 2.user posted image (0+) pregled: 24.12.
14. user posted image
tani22, 23 let, 1.user posted image (0-) pregled: ?
14. user posted image Ms. Anna, ? let, 1.user posted image (?) pregled: ?
15. user posted image MetiLu, 25 let, 1.user posted image (AB+) pregled: 18.12.
15. anariya, 24 let, 1.user posted image (?) pregled: 19.12.
16.
mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled: 14.01.
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image (A+) pregled: 17.12., 10.01.
16.
user posted image larisa, 29 let, 1. user posted image (A+) pregled: 03.01.
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
17. gerilum, 23 let, 1.user posted image (?) pregled: ?
18. user posted image Mateja81, 25 let, 1.user posted image (0+) pregled: 04.01.
19. Minky, 28 let, 2.user posted image (?) pregled:?
22. melanija, 28 let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. user posted image  user posted image Suzi*, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: 18.12., 20.12.
22. user posted image pina-1, 29 let, 2. user posted image (0+) pregled: 21.12.
22. user posted image dolenjka, 30 let, 1. user posted image (0+) pregled: 19.12.
22. Februarka08, 23 let, 1. user posted image , (A+) pregled: 18.12.
22.
user posted image oton, 31 let, 2. user posted image (A+) pregled: ?
22. user posted image Lara76, 31 let, 1. user posted image (B-) pregled: ?
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. user posted image mami28, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled: 09.01.
25. Kuba, 30 let, 1.user posted image (?) pregled:?
26. nuka, 32 let, 3.user posted image (AB+) pregled: 19.12.
26. amaya, 29 let, 1.user posted image (B+) pregled: ?
26. matejjana, 29 let, 1.user posted image (A+) pregled: ?
26. tamala_82, 24 let, 1. user posted image (0+) pregled: ?
27. user posted image torcica, 30 let, 2.user posted image (A-) pregled: 09.01.
27. user posted image
mojani, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
29.
BarbikaB, ?let, 2.user posted image (B+) pregled: ?
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled: ?
? Lejči, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: ?

72 user posted image , pričakujemo 18 deklic, 19 fantkov in 36 user posted image .

SEZNAM IZKUŠENE MAMICE (hvala pina-1)

SEZNAM IZ ŠOLE ZA STARŠE
(hvala ella79)
RAZPRAVA NAŠIH MAMIC O SEZNAMIH (hvala Janey in sodelujoče v razpravi - preberite si komentarje pod seznamom)

PODATKI O VELIKOSTI PLODA (hvala srečka nosečka)

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
13.12.2007 11:38:16   
Janey
Operacija odpri stroj medtem ko pere uspelauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sirek nariban in pica v pečici, čaka da jo jaz lepo vklopim. To pa bo ko lubek pride...čez kako uro. Pridna jaz...kako hitro imam danes kosilo  pripravljenouser posted image user posted image

Katka meni je to da sem pozabljiva in raztresena že par tednov nekaj čist normalnega. Se samo še nasmejim svoji neumnosti. Ni drugeuser posted image user posted image
Mogoče sem si pravkar izborila, da gremo jutri v lov na božična darilauser posted image user posted image user posted image kak bi bilo FINO...seznam sem že naredila, tako da moram samo še do trgovinc. Će mi rata še to...gremo v avstrijouser posted image user posted image

Zdaj se je pa opralo perilo. Grem obesit.

Katka...o raztresenosti...pravkar sem ugotovila da sem še kar v pižamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
13.12.2007 11:43:52   
katka37
Janey, user posted image user posted image user posted image , še kar se pižame tiče, sem te danes prehitela, bravo jazuser posted image .

Jaz šele zdaj papcam zajtrk, danes pa bo za kosilo kar enlončnica z mletim mesom, pa moji imajo še biftek.

Sem ravno razmišljala, še moram tudi nekaj malega kupiti za darila, kdaj bo noga boljše, da bom šla to nabavit. Moji pa itak grejo naslednji petek za par dni v Avstrijo, pa še takrat bom brez avta.user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?