|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
13.12.2007 11:44:10   
ella79
o raztresenosti...pravkar sem ugotovila da sem še kar v pižami

uuu kok je men fajn bit v pižami. Če bi bila doma, bi bila zagotovo user posted image user posted image
sem pa jaz tudi čist raztresena oz. bolje rečeno - zelo pozabljiva user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
13.12.2007 11:53:02   
brina2006
Pozdravljene , včeraj sva imela pregled pa se ni dalo G veliko govoriti tako ,da  je rekla samo "vse je v mejah normale" user posted image   sem kar vidla da se ji ne da in nisem hotela biti sitna z vprašanji, pa naslednjič!
Anandrej za statistiko naslednji pregled 03.01.08.

CIAO!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
13.12.2007 12:02:30   
bamby
Jaz sem kar malo presenečena, da vam šele po 4 tednih dajajo sedaj preglede user posted image . Mene je naročil sedaj že čez 14 dni. Sem bila pa tudi presenečena, ker mi tokrat prvič ni delal ginekološkega pregleda user posted image . Ponavadi je vedno preveril, če je MV zaprt.

katka, kaj se pa dogaja s tvojo nogo? Ne vem nič, ali sem spregledala user posted image  Upam, da ni kaj hujšega!
janey, samo da je pica že v pečici user posted image user posted image user posted image . Saj bo boljše!

Za kosilo bomo pa danes papcali kuhana suha rebrca in kisel krompir.

(odgovor članu brina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
13.12.2007 12:05:02   
*Naja
Pa kake ginekologe imate to ženskeuser posted image user posted image user posted image Jst imam že od vsega začetka kontrole na 4 tedne....zdej bodo na 2 in potem vsak teden. Uz-jev so mi naredili že juhuhu velik-ok, to je bilo pač zato, ker so se morali prepričati, če je vse vredu, kadar sem imela kakšne težave. Na popolnoma vsakem pregledu dam kri in vodo. Jst hodim v Celje, v porodnišnico in morem rečt, da so res super.

Dejte mal povedat, a se še vse uspešno bojujete proti strijamuser posted image Jst imam včasih ob jutrih tolk rdečo kožo okol popka, da sam čakam, kdaj se bo kakšna avtocesta pojavilauser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu brina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
13.12.2007 12:07:08   
pina-1
katka, ti si pa tudi uboga s to tvojo nogo. Pa je kej boljši ali še vedno isto?

janey sem se nasmeljala tvojim dogodivščinam. Pizza bi pa lahko bila jutri pri nas na jedilniku..Moram samo mojga še prepričat, da bi blo dobeo če bi jo jedli..

me je moj pravkar klical,da je polica za previjalno končno naročena.user posted image user posted image user posted image  upam samo , da bo do februarja narjenauser posted image . sedaj grem pa lahko po blazino za na prvijalno.
Eno ? kaj boste dale čez te spužve na previjalnih. Jaz sem mela pri Mii brisačo, pa se ni glih najbolje obneslo.

kje je pa Meti danes?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
13.12.2007 12:15:23   
Janey
Pina me veseli, da so te nasmejale. Tudi jaz se jim lahko samo še smejim. Najprej sem bila prav jezna nase, ko ni šlo vse po načrtih večuser posted image

Obesla perilo...kak diši pol celo stanovanje...kak fino. Kaj boste prale z mehčalcem za user posted image ? Baje da obstajajo neki pralni oreščki ki tudi mehčajo perilo. Jaz bom na začetku poskusla kar z mehčalcem pa če bo kaj bom vse preprala. Če ne pa hvala boguuser posted image

grem vklopit pečico. Lubek klical da prihaja

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
13.12.2007 12:15:37   
anariya
OLA, mi bomo pa dons golaž pa makarone, pa kitajsko zelje v solati, njami,njami, user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
13.12.2007 12:17:30   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1
kaj boste dale čez te spužve na previjalnih. Jaz sem mela pri Mii brisačo, pa se ni glih najbolje obneslo.

kje je pa Meti danes?

Jaz pa tetro plenico. Meni je bilo kar vredu. Važno je, da ni otrok direkt na tisti spužvi, ker je meni prav mrzla user posted image .

Meti pa tudi jaz pogrešam. Se nič ne javlja user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
13.12.2007 12:19:16   
Janey
Lara jaz se bojujem proti strijam ž od 4meseca. Pa morem rečt da sem vrgla veliko denarja dobesedno STRAN. Bi kupila navadno mandljevo olje...pa bi desetpasovnica vseeno bila zgrajena na mojem bušiju. Sem se full sekirala, zdaj je pač kaj je...jaz sm naredila vse kar sem lahko. Sem se po 3x na dan mazala in masirala. Pač imam smolo, da imam tako kožo. Je rekla G da so še hujši primeri in da je odvisno od prožnosti kože. Pri nas je pa ž mami skasirala celo slovensko infrastrukturo, tako da meni tudi ni bilo prikrajšano. Bomo pač potem lepo vse posončili da se nebofejst videlouser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
13.12.2007 12:20:49   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

kaj boste dale čez te spužve na previjalnih. Jaz sem mela pri Mii brisačo, pa se ni glih najbolje obneslo.

kje je pa Meti danes?

Jaz pa tetro plenico. Meni je bilo kar vredu. Važno je, da ni otrok direkt na tisti spužvi, ker je meni prav mrzla user posted image .

Jaz sem mislila, da bi dala eno tako tanko odejico. Bomo videli kako bo...če nebo drselo, če ne pa kar plenico. Meni se tut zdijo zelo mrzle te spužve.

Meti pa ima pomoje cele dneve obiske zdaj ko je domauser posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
13.12.2007 12:22:28   
MetiLu
Dan punce!

Danes sem malo bolj pozna. Meti ne bi bla Meti, če ne bi šla mal v šoping user posted image  ne em kregat. Sem se včeraj tko dobr počutila, da sem si danes privoščila en krog. Sej sem šla samo v Baumax in v Merkur. Kupila sem lučko z motivom mikimiške, ki se všteka v štekar (logično ne user posted image ) in čist malo sveti. Za ponoč, da ne bo treba taglavne luči prižigatuser posted image  Pa še en reflektorček, ker na galeriji še zmeraj kabel visi iz stropa in žarnica na njem user posted image , potem pa še Swivel sweeper user posted image  user posted image  user posted image  jeeeeeeeeeeee user posted image  user posted image  user posted image  Sem kar original kupila v Merkurju unih tacenejših v baumaxu je zmanjkalouser posted image  No, pol me je ša že križ začel bolet, pa trebuh otrdevat, sem prec šviglna domov.
Dolenjka, ne vem kako bom jest preživela najin šoping user posted image user posted image  zdele sem urco in pol zlo na izi bluzila po omenjenih dveh štacunah, pa sem čist konc. Da ne govorim,da je cela božja slo v BTC-juuser posted image user posted image , jest ne vem kdo sploh še na šiht hodi tale december user posted image
Bejbka, ti pa lepo potuj domov, potem se pa le oglasi, ko prideš k seb user posted image

Zdele grem pristavit za rižotko, da bova potem ko pride lubek na hitro pojedla, popoldan imava še MŠ. Še preberem kaj ste načvekale, pol pa za štedilnik, pa spet nazaj na čvek user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
13.12.2007 12:25:48   
ella79

Jaz sem pa kupila une podloge previjalne, jih ima Muller pa DM tudi. Mi je fajn, k je bolj kompaktna in se ne premika. Jih je 10 skupaj, cena pa cca 10 EUR.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
13.12.2007 12:27:10   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

kje je pa Meti danes?

Jaz sem mislila, da bi dala eno tako tanko odejico. Bomo videli kako bo...če nebo drselo, če ne pa kar plenico. Meni se tut zdijo zelo mrzle te spužve.

Meti pa ima pomoje cele dneve obiske zdaj ko je domauser posted image user posted image

Janey, ne pozabi, da se ti otrok lahko tudi polula medtem ko ga preoblačiš user posted image . Zato se je meni zdela plenica najbolj primerna.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
13.12.2007 12:31:13   
nuka
Oj čveke!
Zadnje čase vas prav zanemarjam. Saj včasih mi rata še kaj prebrat za pisat pa zmanjka časa. Že 3 tedne samo skačemo okrog zdravnikov. So pa končno ugotovili kaj je narobe z Nejcom. Tako da ima bronhitis, senen nahod in astmo. Da so to ugotovili sem ga od avgusta vozila na 14 dni h zdravniku.

Sayuri čestitke za dvojno veselje!
Pina če ima Mia rdeča lička in bradico, da je okrog ustnic bel trikotniček pol je škrlatinka. Smo dal danes zadnji pregled skozi pri Niki in je vse ok.
Februarka si bla bol pridna z diplomco kot pa jaz. Čestitam!

Na previjalno podlogo bom pa dajala kar tetra pleničko in brisačo. Se velikokrat naredi kakšna 'nesreča' in je to dvoje najlažje oprati.
Samo vprašam a je mogoče kateri začela padati teža. Sem zdele v 1 tednu zgubila 2 kg pa me mal skrbi.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
13.12.2007 12:36:40   
Janey
Nuka vi pa imate smolo. Da se le Nejc hitro pozdravi zdaj ko vejo kaj je. Benti pa ti zdravniki...ko te samo pošiljajo domov z tabletami, pa se nič kaj ne potrudijo. Potem ko pa ni nič bolše pa ne vedo kaj bi.

Torej bo pri nas tut plenička in brisačka. Pozabila na lulanjeuser posted image user posted image Bi me hitro izučilo...ampak zato pa imamo vas izkušene mamice. HVALA za vsako infuser posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
13.12.2007 12:41:59   
dolenjka
Ok, 2 vrstici pa moram napisat user posted image

Meti, a to danes je bil trening za najin šoping? Če je tko, pol ti je oproščeno user posted image
Itak da boš zdržala, ker boš za Janeza kupovala. Je pa res, da bi bil šoping ziher prijetnejši, če bi nosila punčko, ker bi bila po tebi, vajin Janez je pa zgleda po atiju, ki mu ni za po štacunah hodit user posted image
Predlagam, da greva midve zgodaj (beri ob 9h najkasneje) v ekšn in ko bodo tile klobasarji slovenski nedelavni (pol si pa še s stavko upajo ob 11h začel v BTC uletavat, se bova midve že s kosilom in marciapnovo tortico basale user posted image

Bejbike, odštevam - še 3 ure in pol user posted image  user posted image  user posted image  Do odhoda pa še 21 uruser posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
13.12.2007 12:54:03   
vrtnica76
Ku-ku,sem bla pridna in sem še nekaj novoletnih čestitk naredilauser posted image ,pa dala perilo prat in še mal posesala po stanovanju in hodniku,zdej morm pa mal počivat-sem se tolk zmatralauser posted image .Danes sem dobila odločbo v kateri navajajo samo za porodniški dopust(105 dni).A odločba za nego in varstvo otroka pa dobim,ko se izteče porodniški dopustuser posted image .Sem mislila, da bo oboje v enem kosuuser posted image   Kako je s tem????

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
13.12.2007 12:55:49   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Ku-ku,sem bla pridna in sem še nekaj novoletnih čestitk naredilauser posted image ,pa dala perilo prat in še mal posesala po stanovanju in hodniku,zdej morm pa mal počivat-sem se tolk zmatralauser posted image .Danes sem dobila odločbo v kateri navajajo samo za porodniški dopust(105 dni).A odločba za nego in varstvo otroka pa dobim,ko se izteče porodniški dopustuser posted image .Sem mislila, da bo oboje v enem kosuuser posted image   Kako je s tem????

Jaz mislim, da moreš za nego in varstvo dat potem še enkrat vlogo. Ker jo lahko da tudi ata. Ampak nisem ziher

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
13.12.2007 13:00:55   
anariya
Ojla, no sedaj pa upam, da bo moji mentorci končno všeč moja diplomska, da jo grem 19.ta mesc končno zagovarjat, da nam prej rodila. Aja zanima me kje boste kej za novo leto, ja drugač se pa meni tudi strije poznajo oz. jih imam že kar čez popek, pa se prav tako že od samga začetka mažem z zelo mastno kremo, pa nič ne pomaga.lpuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
13.12.2007 13:04:42   
vrtnica76
Janey hvala za informacijo,se bom še pozanimala,kako je točno s tem.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
13.12.2007 13:05:36   
bamby
Vrtnica, po moje boš drugo odločbo dobila kasneje. Je pa res, da ima pravico do nege in varstva otroka tudi oče, vendar se o tem lahko že prej zmenita. Če si pa vlogo odddala za oboje (porodniški + nego in varstva otroka) se pa nimaš kaj bati.
dolenjka, da ne boš ti meti čisto do onemoglosti spravila, ko prideš v SLO user posted image user posted image user posted image . Pol bo revca res mogla iti že prej rodit. Se pravi, da jutri štartaš s svojo strelco za via SLO user posted image . Fajn! Pa toliko glej, da boš zase v njej toliko platca pustila, da boš tudi ti lahko sedla vanjo, drugače prideš šele z naslednjim vlakom v SLO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
13.12.2007 13:08:51   
vrtnica76
user posted image Anariya za diplomco!
Za novo leto bomo kar doma in mogoče še eni kolegi pridejo k nam.V takem stanju mi je to najboljš, ker  grem lahko počivat kadar mi paše.Če pa kam greš je pa to mal zoprno.

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
13.12.2007 13:09:56   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: nuka

So pa končno ugotovili kaj je narobe z Nejcom. Tako da ima bronhitis, senen nahod in astmo. Da so to ugotovili sem ga od avgusta vozila na 14 dni h zdravniku.

Ta tvoj Nejc je pa tudi en ubogec user posted image user posted image user posted image . Bronhitis se bo že pozdravil, vprašanje je pa z astmo in senenim nahodom user posted image . Tu gre predvsem le za lajšanje težav. Če boste pa tudi to dvoje uspeli odpraviti, potem boste imeli veliko srečo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA SREČO!!!

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
13.12.2007 13:11:00   
vrtnica76
Dolenjka, kolk časa vožnje pa rabiš do SLO?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
13.12.2007 13:15:30   
Februarka08
Anariya user posted image user posted image user posted image za diplomo!!! Pol bova mele pa na isti dan zagovor!! Sej nama bo ratal, a ne? A že kej živčkiuser posted image ?
Drugače pa jaz nisem še dobila nobene strije na račun user posted image . Je pa res, da nimam pretirano velikega bauhija, koža se mi je pa itak že raztegnila prej ko sem bla mal bolj buškasta... user posted image Ampak pridna jest, shujšala za 20 kg.user posted image
Nuka držim pesti za Nejcauser posted image . Kot pa je že Bamby povedala, pa tudi jaz mislim, da bo šlo le za lajšanje težav... Delam namreč v bolnišnici Golnik, ki je znana po tem in da bi čisto omilili zadevo, ne verjamem oz. ne poznam. Lahko se pa še vse spremeni, seveda. Držim pesti za najboljše!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?