kjava
|
Evo mene! Rožica, niso me parkeljni odnesli, sam čekiram, če me kera kaj pogreša, pa nič (no, edino ti ). Aja, veš kaj , zarad Naceta, ki noče jest- Andrej nekje do 8. meseca ni skor nič hotel, sam na joški bi bil. Sem bla že čist obupana, pol je pa vseeno speljal. Ampak jedec pa še danes ni ne vem kakšen . Joj, rogljiček, men pa spet ne odpre filmčka, kot mi takrat juniorkinega ni . Pa mam windows media player, kaj je pol narobe? A se plazi Reya al kaj? Iwa, vidiš, ko si rekla, kolk je luštno, ko so otročki večji, da se že sami zamotijo. Je že lažje zdaj, ko Ema sedi . Putka, ti pa si, ej! Kar naprej neki nabavljaš. No, sej jest bi tud, sam mi finance ne dopuščajo . Je pa en kolega predlagal, da bi šli na božični sejem v Celovec, pol valda še mal C&A pa tko. A je gor ceneje? Če je, si bom dala duška. Sej sem si dons spet ene kavbojke kupila. Ravne sem dobila, kolk so mi smotane, sploh nimajo več na zvonc Joj, da vam povem, kok sem vesela! Sem srečala eno kolegico, ki že skoraj 5 let skuša zanosit, pa ne more. Je že mela zamrznjenčke, pa to, zdaj jima je pa po naravni poti uspelo! Kok jima privoščim! Felicia, daj še petrinjo na seznam za VDS, no! Se je že zdavnaj prijavila, pa je ni gor . A mam prav, petrinja? Mi bomo dons meli za kosilo zelje pa pečenice. Smo meli koline za vikend .
|