|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
12.12.2007 14:58:53   
kjava
Evo mene!

Rožica, niso me parkeljni odnesli, sam čekiram, če me kera kaj pogreša, pa nič user posted image user posted image  (no, edino ti user posted image ). Aja, veš kaj , zarad Naceta, ki noče jest- Andrej nekje do 8. meseca ni skor nič hotel, sam na joški bi bil. Sem bla že čist obupana, pol je pa vseeno speljal. Ampak jedec pa še danes ni ne vem kakšen user posted image .

Joj, rogljiček, men pa spet ne odpre filmčka, kot mi takrat juniorkinega ni user posted image . Pa mam windows media player, kaj je pol narobe? A se plazi Reya al kaj?

Iwa, vidiš, ko si rekla, kolk je luštno, ko so otročki večji, da se že sami zamotijo. Je že lažje zdaj, ko Ema sedi user posted image .

Putka, ti pa si, ej! Kar naprej neki nabavljaš. No, sej jest bi tud, sam mi finance ne dopuščajo user posted image . Je pa en kolega predlagal, da bi šli na božični sejem v Celovec, pol valda še mal C&A pa tko. A je gor ceneje? Če je, si bom dala duška.

Sej sem si dons spet ene kavbojke kupila. Ravne sem dobila, kolk so mi smotane, sploh nimajo več na zvonc user posted image

Joj, da vam povem, kok sem vesela! Sem srečala eno kolegico, ki že skoraj 5 let skuša zanosit, pa ne more. Je že mela zamrznjenčke, pa to, zdaj jima je pa po naravni poti uspelo! user posted image user posted image user posted image user posted image Kok jima privoščim!

Felicia, daj še petrinjo na seznam za VDS, no! Se je že zdavnaj prijavila, pa je ni gor user posted image . A mam prav, petrinja?

Mi bomo dons meli za kosilo zelje pa pečenice. Smo meli koline za vikend user posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
12.12.2007 15:00:29   
kjava
Erika je pa ta čas, ko sem pisala, sama zaspala v postelji. user posted image Končno spet enkrat.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
12.12.2007 15:07:43   
Majchi
Mi smo pa včer udarli eno drugo varianto za zaspat. Po kopanju in hranjenju sva jo še mal pri nama v dnevni obdržala, mal smo se igrali, crkljali, midva sva zraven povečerjala, tv gledala, potem sem jo pa še mal na joško dala in je hotla kar na zizi zaspat. V glavnem, ko sem jo nosila v spalnico, se je itak predramla in brez ugovarjanja takoj zaspalauser posted image . Upam, da bo danes isto ratalo.
Felicia, se mi pa že par večerov zbuja ob enih 23ih in kar joka. In sem se včeraj nate spomnila, ko si rekla, da te očitno Uroš samo malo pogreša, in ga malo pocrkljaš in potem spi naprej. Jaz sem ji pa do zdej skoz neki joško turila, včeraj sem pa naredila isto kot ti: dvignila sem jo, stiskala k sebi eni dve minuti, odložila nazaj in je sama nazaj zaspalauser posted image . Tko da, Feliška hvala za nasvetuser posted image .

Joj, ko bi še za dnevno spanje najdla rešitevuser posted image . Grem, ker spet joka, ker ne more zaspat. Sitka mala.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
12.12.2007 15:18:50   
rogljicek
Sedaj Reyo navajam 2 dni na samostojno uspavanje. Jo dam v posteljo in je. No, 3x je bil jok 10-15 min. Sedaj je pa miška zaspala skor brez joka. Včer zvečer sem prakticirala Majcino tehniko in je blo super, Reya zaspala v cc 20 min brez joka. Kolk sem bla vesela. Ampak seveda jezna na Deza, ker ma vedno tolk dela, da nima prav nič časa za Reyo. Potem se pa pritožuje, da ga ne mara in, da kako se ji učki zasvetijo, ko mene zagleda. Halo!!!!????
Včer me je on ignoriral, ko sem ga prosila naj da Reyo spat, dones ga bom pa jaz karkoli me bo prosil in se bom delala, da mam ful dela.
Veste, da sploh ni dost drugač, ko pa prej, ko sva bli sami v Slo. Sama za vse, itak!!! Ko bom šla pa jaz na večerni tečaj, naj pa kar švica. Sploh ne ve kaj lahko Reya je in kaj ne. Včer ji je pri večerji ponujal kruh namazan z maslom. Ma, me je ju prav strah pustit same. Je tko, ko bi tamalo zaupala mojmu očetu, ki bi ji vem, da kar kak med ponujal, pa piškote, pa po možnosti kako čokolado (ane Majci) al pa salamo. Jao, ti moški user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
12.12.2007 15:24:47   
rogljicek
A ni super, ko nas je tolk na kupu in ma vsaka drugačno tehniko za uspavanje, hranjenje, učenje, igranje,.... Felicia, tole nočno rešitev bom tud jaz sprobala, da vidim, če rata. Ampak, Reya mislim, da kar joško hoče, itak bi jo kadarkol. Zjutraj, ko gre Dez v službo jo dam k sebi v posteljo in tamala je približno budna in se začne k men obračat in za joško grabit. Men je tolk smešna. Al pa, če jo dam nase in ma glavico v višini mojih prs me začne napadat in sesat vso golo kožo, ki ji pride pod usta, tudi, če je kost user posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
12.12.2007 15:25:19   
kristi79
živjo

Do sedaj se vam še nikoli nisem priključila, saj doma
nisem imela računalnika. Moj sin Anže user posted image
je rojen 2.5.2007.
Zanima me kako- v kaknišni pozi spijo vaši sončki?
Moj Anže hoče skoz spat na trebuhu, a zbudi že po 1/2h in joka.user posted image  

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4131
12.12.2007 15:36:23   
Majchi
Jao Rogljiček, ne govoruser posted image . S to hrano me ubijajo ti moji zmešani bližnjiuser posted image . Mojga moram pa pohvalit, da se je precej unesel in da Lano fuuul dobr obvladuje. Pri nama je bilo tako: prva dva tedna po porodu mi je ful pomagal, potem se je dec mal umaknil in se je neumnega delal, potem sem zaropotala in potem je bilo ok in je še vedno ok. No, takrat, ko ni blo ok, sem se tud jaz tuki gor pritožvala, pa mi je bilo že samo zarad tega lažje.
Jaz sem vztrajala, da jo zvečer vse od A do Ž (razen D kot dojenjeuser posted image ) on zrihta. Na začetku je isto govoril kot Dez, kao, saj se skoz joka pri meni, ni navajena name, me ne mara in podobne fore. Jaz sem mu pa brez usmiljenja nazaj zabrusla: ja valjda, če te pa sploh ne pozna! Ampak si ti odrasel tukaj in ti si tisti, ki boš moral prekinit ta začarani krog. Manj ko te vidi, manj je navajena nate. Vsakič, ko joka, se umakneš. Enkrat vztrajaj in ji dokaži, da ti lahko zaupa!
No, in se je zamislil in že po nekaj dneh so se ji tudi ob njem učke zasvetileuser posted image . Ampak tistih nekaj dni je bilo pa res bedno vse skupaj, ampak sva oba vztrajala.
Rogljiček, po mojem si ti glih v tisti fazi tistih parih pasjih dni, potem bo pa zalaufalo vse skupaj. Sem prepričana. Reya namreč ne goji nobenih zamer, vse je na Dezu. Če se ji želi približati, se ji tudi bo, in sicer z nekaj vztrajnosti. Ti ga pa vzpodbujaj v smislu, kao da Reya rabi nekaj časa in naj vztraja. Po mojem se moški tud mal bojijo zavrnitve, pa čeprav s strani dojenčka. No, pri nas je to palilo.
Zdaj sta praktično nerazdružljiva. A veš kok bo Dez šele ponosen na njo, ko mu bo uspelo? Moj kar sije in včasih pogleda Lano, se potrka po prsih in meni prov važno reče: Moja hčerkauser posted image !
Saj bo šlo!

Neposredna povezava do sporočila: 4132
12.12.2007 15:40:16   
Majchi
Kristi, dobrodošla! Meni tud Lana včasih na trebuhu zaspi, ampak jo kasneje, ko že trdno spi, obrnem nazaj na hrbet ali bok, če ne se zbudi po nekaj urah in joka. Po mojem se zaleži al pa jo že vse boli.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
12.12.2007 17:40:33   
kjava
O, kristi, čav user posted image !

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
12.12.2007 17:46:04   
iwa
Kristi welcome! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjava ja prov maš res je vsak dan lepše! Ema že poskuša ploskat in delat prrrrrrrrrrr tko da vse šprica, še posebej korenčkov sokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majchi želim ti da bi blo s tvojo sončico kmal vse OK z dihali....in da se poštima! Fejst mislim na vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image Dobr da sta šli k P.

Pa še glede dedcev, jest morm mojga samo pohvalit, že od začetka mi res fulllll pomaga in me vsak dan preseneti s kako foro da čez dan kr tko vzame Emo in se ful z njo ukvarja in mi zateži!!! da si vzamem cajt zaseuser posted image ja res je super, sm prov ponosna nangauser posted image veseli me da tud ostalim vse bolj laufa in res je več se oni družijo z otročki, bolj jih ti sprejemajo in oboji so bolj contentuser posted image

Nč grem zej sm mela dost pavzeuser posted image user posted image user posted image mojedva gledata Razigrani par in se režita - ful majo odbite fore v tej seriji na cajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Papa

Življenje je lepo!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
12.12.2007 18:00:50   
indy
Oj.

Kristi 79 dobrodošla pri majčicah.Kdaj pa si imela PDP?
Jaz dam mojega spat na bok, ker samo tako mi zaspi.Na trebuhu pa ni varijante, še ko se sam prevali na trbuh se kmalu začne dreti.

Dons mi je pa Mark padel iz kavča na  puzle-peno.Kolk sem se ustrašila on pa tudi.Malo je jokal pa je bilo hitro dobro.user posted image user posted image

Midva sva šla popoldan malo ven, čeprav je rosilo.Če cel dan ni zunaj je tako zoperen in se dere za brezveze, sploh ga ni mogoče potolažiti.Potem sem ga pa dala v vožiček v kontra smer , tako daje gledal naprej in sva šla.Pa je blo spet vse ok.user posted image user posted image

Zdaj pa grem,ker se je zbudil in me očitno pogreša.Ahhhhhhhhhh,.....user posted image

Lep večer

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
12.12.2007 18:16:59   
indy
No zdej je pa Mark z menoj.
Mene je pa dons moj presenetu, mi je dal 100eur, da si kaj kupim.Pa ne hrano ali za Marka pač pa zase.user posted image user posted image user posted image Ko bi bilo več takih dni.user posted image Mogoče je pa to kakšna slaba vest?user posted image Samo problem je zdaj kdaj naj to zapravim, ko sem pa skos sama z našim škratkom.Tko da v trgovini še probat nič ne morem.user posted image On že ve.
Tudi meni je na začetku ful pomagal, zdaj ima pa toliko dela(kao), da se komaj kaj vidimo.Žalostno. Kaj bo šele potem ko bom šla še jaz v službo.A se bomo sploh še poznali?Pa mu včasih rečem da bilo lepo če bi ga mal popazil, da bi jaz lahko kam šla.(trgovina, pokopališče,....)Pa pravi daj ga zvečer spat, potem pa pojdi saj merkator je do devetih odprt.user posted image Res prov rada bi ga enkrat vidla, da bi bil cel dan sam z njim. Kako bi to zgledalo?Hudo čudno, pa živčni zlom pa to.Jaoooooouser posted image user posted image  
Zdaj pa res grem ker je večerja na programu.
Nočko.

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
12.12.2007 18:59:33   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: indy
Mene je pa dons moj presenetu, mi je dal 100eur, da si kaj kupim.Pa ne hrano ali za Marka pač pa zase.user posted image user posted image user posted image Ko bi bilo več takih dni.user posted image Mogoče je pa to kakšna slaba vest?user posted image

Mater smo babe od hudiča. Če dec nič ne prinese, je smotkovič na kubik, če se pa spomni in kaj pokloni, ima pa morda slabo vestuser posted image ? Indy, uživaj in ne razmišljaj, knock your self out! Ko bom pa jaz kaj tazga jamrala (ker sem ista babauser posted image ), me pa ti spomni na tole, a provuser posted image ?

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
12.12.2007 19:40:38   
juniorka
tejč- ti se pa lepo pozdravi, namesto aerobike pa lahk malo z možekom user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
12.12.2007 19:43:38   
felicia
sam na hitr, sem se izkradla mojmu in Uroš pa direkt na RRuser posted image

glede spanja- jaz Uroša probam potolažit prvo v posteljici in ker res ne gre drugače ga pač dvignem in potolažim v naročju, pa sej čez kakšno leto ne bo več hotu se na noben način crkljati.

kristi- dobrodošla

user posted image
VDS- veselo decembersko srečanje                          user posted image
20.12.07 četrtek, center Ljubljane ob 19.00?

- Felicia
- Majchi
- Ancka1
- Putka če dobi varstvo
- Indy
- tejč
- petrinja

user posted image

aja rogljiček, ko sem gledala tole fantastično puzanje, sem mela Uroša v naročju in je gledal kaj to Reya dela in se je tako lepo smejčkal.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
12.12.2007 19:47:39   
kristi79
hi

Indy PDP sem imela 29.4., pa se je mal zavleklo. Anže ni in ni hotel na svet pa so mal pospešl.

MIdva sva šla danes 2x ven po 1,5h, tako je sedaj takoj zaspal.
Pogosto greva ven tudi po 17h,  saj je drugače zelo sitenuser posted image in ga moram met skoz po rokah. Ali greste ve ven tudi po temi oz. zvečer?

lahko noč

2.5.2007 Anže

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
12.12.2007 19:56:40   
Eca
Hej!

Kot običajno sem v gužvi. Mark je trenutno pri babici v zgornjem nadstropju user posted image user posted image user posted image user posted image ,  zdajle popoldan je malo k sebi prišel. Včeraj ga je cel dan kuhalo, v ponedeljek je bruhal, danes pa je kakal in na koncu še ena driska.... zgleda je res neka trebušna ali črevesna zadeva. Zdaj samo upam, da ne bo kdo od nas kaj dobil. Moj je sicer nekaj pojamral prejle, da mu v želodcu ni dobrouser posted image . Se vidi, da so prazniki na obzorju - takrat smo pri nas vedno bolani in si podajamo viruse....od kar imamo prvega otroka. user posted image Me je moj danes vprašal, če bi kam za praznike šli, pa sem mu rekla, da ne, ker bomo sigurno bolani (kot vsake praznikeuser posted image ).

V petek grem v A, malo po Ikei pa v C&A, mogoče zavijem tudi v toysa. Putka napiši mi na ZS za kak sedež naj pogledam.
Mi Doriana že vozimo v sedežu skupine I, imamo sposojenega Romerja.

Danes smo našli zeleno plesen tudi v dnevni sobiuser posted image user posted image user posted image . Tiste, ki imate s tem izkušnje a mi lahko svetujete, kje kupite tiste posodice, ko zbirajo kondenz in katero znamko oz. ime. Moram nekaj pod nujno nabavit.

Jutri pride nova "Fata" k nam pucat. Se sploh ne veselim, ker sta me zadnje dve pustili na cedilu. Upam, da ta ni iz istega krožka.

Uspavanje.....kaj je to?????? Moj Dorian po kopanju in preoblačenju gre v spalko, dobi flaško (ni občutljiv kdo jo drži) in nato sam zaspi v roku ene minute. Čez dan spi tudi precej. Ko si začne očke mencat ali zehat ga nesem v spalnico, dam dudo, pokrijem pleničko čez obraz (ne vem od kod ta finta), pokrijem z odejico, odprem okno in ga tudi zmanjka v par minutah. Spi od pol ure pa tudi 2 uri zna potegnit in to ene 3x - 4x na dan. Pravi zaspanko je postal.
Zvečer zaspi okoli 19h (smo komaj to uro prestavili iz 18h) in potem spi do 5h ali 6h zjutraj, razen če se ni čez dan dovolj najedel, potem me vrže ob 1h in hoče flaško. Naredim mu 150ml, poje in že spi (pa nič ga iz njegove postelje ne jemljem ven).

Tak, Mark prihaja dol.....akcija se pričenja (kopanje, listanje  knjigic, petje, večerja in uspavanje - pri Marku ni nikoli šlo gladkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
12.12.2007 19:57:17   
kristi79
Hvala vsem za dobrodošlico. 

vvvvvaauuuuu, bravo Reyauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Še mal pa jo bo treba že po stanovanju lovit.

Mi smo tudi že zelo na dobri poti proti plazenju.

lp

2.5.2007 Anže

(odgovor članu kristi79)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
12.12.2007 19:59:40   
Eca
Aja, še mere pri 7.mesecih: 8900g in 73,5cm

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
12.12.2007 20:11:20   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Putka, ti pa si, ej! Kar naprej neki nabavljaš. No, sej jest bi tud, sam mi finance ne dopuščajo user posted image .
user posted image Bolj fantaziram, veš. No, avtosedež bomo rabili nov, Vesnin bo pa rezervni. Tudi meni mal € nagajajo, pa še tale december . Pa itak za otroke največ zapravim, šele potem pridem jaz na vrsto. In moram pridno Montija čez praznike trenirat, da bom sploh kaj imela za službo (čez nekaj mesecev) oblečt. Ker si ne bom nove garderobe mogla kupiti, v trenirkah pa tudi ne morem hodit.user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
12.12.2007 20:13:03   
kristi79
Eca ste pa dolgi. Mi imamo komaj cca.68cm in 8kg.

2.5.2007 Anže

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
12.12.2007 20:21:41   
tejč
kristy79, dobrodošla.user posted image

Juniorka, hvala za nasvet, kaj je že to?user posted image  

Evo, spet mir v bajti...no, stanovanju.user posted image  Grem uživat v brezdelju-sem že super boljš-počistila celo stanovanje, cote se perejo, bila sem na govorilnih urah za Ajšo (same pohvaleuser posted image user posted image user posted image  in povabilo na vodenje dejavnosti en dan v vrtcu), dokončevali smo novoletne čestitke (no, tisto ročno delo od čestitke, zdaj pride na vrsto še fotomontaža parih fotk princesk)..MAtr, si dam dela.user posted image
Pol pa še razmislim, kaj bom jutri kuhala-danes sem jedla kolerabično omako čez piščančji file + solata. Pa še veliko Hiconcilov, hehehehe. Maša je tudi že 3. dan jedla rumeno kolerabo, prav uspešno. PA dopoldan Frutek sliva. In zdaj sem ugotovila: Frutki imajo not cukr, zato pa je!user posted image  JAo,. jao.

Evo, cote dam v sušilca. Dejte mi povedat,a vi tud vsak dan perete cote?

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu kristi79)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
12.12.2007 20:30:58   
kristi79
Tejč jaz perem 2-3x/teden. Res pa smo zaenkrat samo trije, mož ima v službi unihormo.

Putka vidim, da si še ena v klubu, ki mora še malo shujšati, če noče zamenjati vso grdarebo. Tudi jaz imam še ene 7 kg viška. Pa SREČNO.

2.5.2007 Anže

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
12.12.2007 20:35:03   
Putka
Čer!
Takole ja, kar na RR pojamrat čez dedce. Meni že to pomaga, da se komu skašljam. Ampak v tvojem primeru, rogljiček, se morata pa malo bolj na glas zmenit. Sicer pa ti je Majchi lepo napisala, svaka čast. Dez je prvih 7 mesecev praktično prešpričal, zdaj mora se mora pa navadit na punčko. Saj smo tudi mamice rabile (vsaj jaz) nekaj časa, da smo se navadile na novega družinskega člana. Sem prepričana, ko bo dobro spoznal Reyo, je ne bo hotel več tebi prepustit. Ker je prekrasna punčka.

Je pa tudi malo kultura tukaj kriva. No, sicer govorim na pamet, ampak moški po različnih koncih sveta so različno navajeni. Eni imajo še vedno striktno ločena žensko-moška opravila, in se ne pritaknejo otrok ali gospodinjskih opravil. Od prijateljice mož ni enkrat otrokoma rit previl, mu smrdiuser posted image Jaz mislim, da si taka fajn punca in si si tudi fajn desca zbrala, samo malo časa rabi.

hej, saj bi bil zame tudi šok, prej živim sama in imam cel božji dan zase (no in službo), potem pa žena+baby in se vse poruši. Ah, nakladam.

Živjo Kristi in Afnica
(še enkrat). Lepo nove forumovke spoznavat (virtualno). No, saj ene par se jih je že takole vmes pojavilo, pa so potem kar ušle. Kakšna Kaya se še vmes pojaviuser posted image

Eca, hvala za ponudbo. Ampak bom kar prek eBaya naročila, pride 199€ in poštnina 15€.

Afnica, Katja sploh noče na trebuhu spat. Se pa zelo zeelo pogosto prebuja. Predvsem dojeni otroci se bolj pogosto zbujajo, ker so na jošk navajeni. Ker flaško lahko tudi očka/babica da, joška pa na žalost neuser posted image .

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
12.12.2007 20:40:09   
felicia
ojla se še ktera prijavi za četrtek in kuhanga?

no jaz perem belo vse enkrat na teden oz. 1x belo, 1x barvasto in 1x Uroševo, no njegovo mogoče dvakrat.

(odgovor članu kristi79)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?