|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
12.12.2007 20:41:53   
felicia
eh se moram pohvalit Uroš je začel oblikovati svoje prve besede in zdej non stop poslušam tatatatatata, moj se pa kar topi ker reče mali tatauser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
12.12.2007 20:48:03   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

eh se moram pohvalit Uroš je začel oblikovati svoje prve besede in zdej non stop poslušam tatatatatata, moj se pa kar topi ker reče mali tatauser posted image

juhuhuuhuhuhu
ja, ti dedci...ajša tud pravi, da ima tatija najraje. kaj pa jz?user posted image user posted image  jo se vsako popoldne pripravljam, da ustvarjava, riševa, se igrava skupaj...tati je pa zakon, ITAKuser posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
12.12.2007 20:54:42   
felicia
ej ženske grem likat ker če ne bom šla zdej se ne bom vidla ven iz nepolikanih cot pa še mož bo šel v gatah v službo! Pa sej ne bi mela nič proti sam ko je pa zima pa res ne bi da faše kakšen prehlad.user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
12.12.2007 21:05:03   
Putka
Tejč, perem praktično vsak dan. Če ne, me pa večja runda čez vikend čaka. Če niso cunje so pa rjuhe, brisače, tepihi, čevlji... Nekaj se že najde za v stroj. Včeraj sem 2x prala (temne in Katjine), danes še polulano posteljnino (ob 5h zjutraj) in dopoldne še eno kratko rundo.

Hvala Afnica, ja 7 kg viška bi bilo prav fajn. Bo pa malo več pri meniuser posted image . Res bi rada prišla na težo pred Vesno, se pravi nekje 70kg. To pomeni, da moram še -15kg pridelati. Je pa res, da se mi je tudi telo malce(user posted image ) preoblikovalo, od kar na aerobiko hodim je malo več mišic. No, pa ne 15 kg večuser posted image . Evo, tele praznike preguramo, se probamo nazaj držat (jao, zadnje dneve sem tolk lačna, skoz bi nekaj, pomoje me user posted image čaka), potem pa juhu Monti, ne Majchi?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
12.12.2007 21:38:08   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka
Naprimer moj pa res nima domišlije in ga je vedno, ko je Nel začel v svojem jeziku klepetat, spraševal: Kaj hočeš povedat moj fant, kaj hočeš... milijonkrat user posted image ! Sem mu kdaj zabrusla, da mu hoče reč, naj že neha s tem ponavljanjemuser posted image !

user posted image user posted image Ma si me nasmejala!
Ej punce, a ste videle, da vodijo seznam otrok, rojenih v letu 2007 in smo vse napisane user posted image user posted image http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1275970&mpage=1�

Živ, kristi user posted image user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
12.12.2007 21:43:36   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_
Ej punce, a ste videle, da vodijo seznam otrok, rojenih v letu 2007 in smo vse napisane user posted image user posted image http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1275970&mpage=1�

Bambina, pa na nekem podforumu so tudi čestitke za vsak mesec! Tudi tam nam vsak mesec čestitajo. Poglej enkrat za foro. Mislim, da je na forumu Skupnost RR.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
12.12.2007 21:46:56   
Majchi
A tole štalo ste vidle?
http://www.ringeraja.ba/forum/tm.asp?m=3614&mpage=1&key=

Našim forumovkam je dolgčas in so šle "zabavat" še Bosanke.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
12.12.2007 21:51:09   
lex
moja miška je prej tako lepo rekla mama, da sem se skor stopila, pa taatatata amama gre pri nas.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
12.12.2007 21:59:16   
felicia
mene pa ni bilo na seznamu in uroša user posted image

evo zdej grem pa počasi spat. u7ki- evo to je od mojga možeka za vas kr neki

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
12.12.2007 22:11:02   
kristi79
Moj srček je prejšni teden rekel mama, včeraj pa ata in tatatata, dadadadad, dededed, pa se očka čist stopu, ko je slišal ata ravno med previjanjem( očka je previjal).

lahko noč

2.5.2007 Anže

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
12.12.2007 22:18:03   
petrinja
Felicia, daj še petrinjo na seznam za VDS, no! Se je že zdavnaj prijavila, pa je ni gor . A mam prav, petrinja?

ja sem prav čakala katera se bo kaj spomnilauser posted image . premalo sem gor na RR, pa te enostavno zbrišejo iz registrauser posted image . a ne boste se me znebileuser posted image .

torej danes spet naporen dan- očeta na polikliniko-ekg ( da ni kakšna pljučna embolija), pa injekcije,... no pa je bil kar hitro konec- 2 uriuser posted image , pol pa domov, in me mlajša sestra čaka objokana na pragu, da je z njeno činčilo nekaj narobe ( smo jo drugače že prejšnji teden peljali, ker ni hotela nič jest ) in je bila čisto podhlajena, saj ji je metabolizen popolnoma odpovedal-ni jedla( smo zato dajali frutke, a očitno ni pomagalo ) in tudi iztrebljala ni nič-no in se je moja sestrica pogumno odločila, da ga da uspavat, ker je bil čisto na koncu-in je bilo tako čustveno tam v ordinaciji, ko se je poslavljalauser posted image . ah kriza res. po eni strani že komaj čakam da se to leto izteče in začnemo na novo!
enostavno sem se mogla malo izpovedat-oprostiteuser posted image

sem pa opazila, da imamo ''aprilske majčice'' vse probleme z nočnim nespanjem naših otrokuser posted image . a je bilo takrat kaj v zraku? no pa se tolažim, da raste in da enkrat že bo malo bolje, ne?user posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
12.12.2007 23:13:54   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Bambina, pa na nekem podforumu so tudi čestitke za vsak mesec! Tudi tam nam vsak mesec čestitajo. Poglej enkrat za foro. Mislim, da je na forumu Skupnost RR.

Iiije pa res. Itaq, jaz firbec, sem mogla it iskat: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2086605

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
13.12.2007 6:56:09   
tejč
Jutro! Eno kavico grem skuhat, bo še katera?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
13.12.2007 7:38:41   
tejč
Veste kaj pa jaz iščem? En lep verz ali kitico iz kake pesmice za čestitke, pa da bi bilo kaj lušnega, preprostega, nič pametnega ne najdem. Imate idejo?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
13.12.2007 8:39:31   
kristi79
Dobro jutro.
Končno smo prespali celo noč.

lp

2.5.2007 Anže

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
13.12.2007 8:56:36   
felicia
kristi bravo za celonočno spanje!

ja tejč dej še men skuhi en kofe
evo jaz pa tebi skuham eno kavico
user posted image

(odgovor članu kristi79)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
13.12.2007 9:02:23   
kristi79
hvala felicia

koliko pa vi kaj spite preko noči?

2.5.2007 Anže

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
13.12.2007 9:09:17   
kjava
Naša lumpa tud ne spi več ponoči. Se kar naprej zbuja in hoče cuzat, zato jo mam kar v svoji postelji user posted image

Kristi in ostale, ki ne dojite, kaj pa ve pol delate, če ne spi?

(odgovor članu kristi79)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
13.12.2007 9:09:56   
felicia
heheheh dobro vprašanje. Uroš se zbuja ob 00.00 pa potem okoli 2.00 pa še ob 4 al pa 5-ih. Potem pa spi tja do ene pol sedmih. Je pa problem, ker včasih težko nazaj zaspi in je  buden ppa se z dudo igra pa s kovtrčkom kakšno uro pol pa zaspi nazaj. Je pa bolj spal ko je bil novorojenček kot pa zdej se mi zdi. Pa takrat sem tudi jamrala da ne spi dobr.

(odgovor članu kristi79)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
13.12.2007 9:23:56   
iwa
Dobr jutr!

Naša pa zadnje cajte tkole  spi, zvečer mrkne ob 21h pol se zbudi okrog 2-3h in se ne crklja ampak žre, pol pa še okrog 6h spet žre. Ustanemo med 7-8. Men je zej to kr zlaufal, sm se navadla tko da mam občutek da se kr naspim...recimouser posted image user posted image user posted image jo pa večkrat takrat ob 3h vzamem k seb da pol ob 6h sam poje in spimo naprej... ah punce še pogrešal bomo to ko bojo enkrat v pubertetiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
13.12.2007 9:26:55   
kristi79
Naš mali se običajno zbuja na 1h tja do 00.00, potem pa na 2-3h.
Samo da omenim; se ne dojiva več od 6m, ker enostavno noče več pri meni in že od 1,5 m spi v svoji sobi - tako vsi bolje spimo.
Kaj počnem? Ko ugotovim kaj mu je, kar pa običajno ni nič, ampak se enostavno zbuja , nato pa po 0,5-1h zaspi, poskušam zaspati, a pogosto ne gre. Premetavam se po postelji, ko pa to traja , traja, traja, grem običajno zalivat rože, cunje pospravit, itd. za ene 0,5h pol pa že nekako zaspim.

2.5.2007 Anže

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
13.12.2007 9:50:50   
Putka
O, feliška, kak lep kapučinouser posted image . Jaz bi enga naročila.

No, včeraj sem kar Tobija prek eBaya naročila, za 207€ s poštnino vred, zdaj bom pa čakala a bom kaj dobilauser posted image . Poročam.

So me pa na Amazonu nekaj nategnil, so mi zaračunal 80$ za nek Amazon Primeuser posted image Čist sem besna! In moram v center na banko nakazilo reklamirat. Kolk dela.

Še dobro, da je lep dan zunaj, po dolgem času. Grem z eno nosečko na sprehod.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
13.12.2007 9:53:35   
Putka
Ojoj tole spanje. Katja se zbudi ene 3-4x na noč. Zvečer jo dam v otroško sobo, včeraj je bila že ob 22.45 (pogledala na uro) pokonci. Spat je šla ob pol desetih.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
13.12.2007 10:52:33   
rogljicek
Putka, praviš različne kulture, različne navade. To že, ampak kar se tega tiče sem bila in sem še vedno prepričana, da sem dobro izbrala. Kuha, pere, lika (samo on, tudi moje), pospravlja malo manj ampak tud, če je treba. Maš prav, da je zanjga velik šok, ker je bl samski in mel ves čas na svetu samo zase. Sedaj ga pa po službi čaka še ena obveznost- midve.
pridem nazaj, Reya me rabi. 

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
13.12.2007 11:19:46   
rogljicek
Evo Reya spi user posted image
Ja, kar se gospodinjskih opravil tiče, se nimam za pritoževat, ampak res pa ne ve kja bi počel z Reyo. Putka, verjetno imaš prav, se bo že navadil samo vzpodbujat ga je malo treba in ne držat dolgega nosu. No, včeraj je bil že bolj priden. Ko je prišel iz službe se je celo ukvarjal z malčico, zvečer ji je bral knjigo....ampak uspavat mu je pa ne rata. Ampak menda bo tudi to veščino sčasoma osvojil, samo malo bolj potrpežljiva moram bit. Je res, da smo tude me rabile nekaj časa, da se navadimo in, da jih pogruntamo.

Reya z vsakim dnem napreduje, niti trenutka ni več v svojem igralnem kotičku, ampak puza naokrog, že vleče iz polic user posted image , se zadane v kakšen rob, hitro najde kaj za pod zob. Olala. Pa 3. zobek ji je danes pogledal ven.

Felicia, kaj Uroš pa že na bejbe pada user posted image . Zadnjič na Viču sta bila predaleč stran, da bi si živjo rekla. Ampak so pa teli malčki res že sila družani, Petrinjin sinko in moja bejba sta se full ujela user posted image

Mi še vedno iščemo naš novi domek. Pišuka je težje kot sem pričakovala. Cene so že tako vrtoglave, potem pa še posredniki zaračunajo celo premoženje (3.57-4.75% od nakupne cene) Za domek je pa kar treba odštet tam okrog 200.000-400.000 eur user posted image   za 120 m2. Ja, Dez hoče tako veliko stanovanje, jaz bi bila zadovoljna tudi z manjšim. Ampak, Američani, kaj češ.

Spanje. Reya spi na trebuhu, boku, hrbtu- kar češ. Ponoči se zbija od 1x do 3x. Od česa je to odvisno ne vem. Se pa verjetno ne bi zbujala, če se ne bi toliko premetavala. Namreč, se obrne za 90 stopinj in potem bunka v letvice. Mamo obrobo okrog, pa vendar. Potem jo moram obračat, zaspi sicer takoj nazaj, sploh, če jo dojim.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.