rogljicek
|
Evo Reya spi Ja, kar se gospodinjskih opravil tiče, se nimam za pritoževat, ampak res pa ne ve kja bi počel z Reyo. Putka, verjetno imaš prav, se bo že navadil samo vzpodbujat ga je malo treba in ne držat dolgega nosu. No, včeraj je bil že bolj priden. Ko je prišel iz službe se je celo ukvarjal z malčico, zvečer ji je bral knjigo....ampak uspavat mu je pa ne rata. Ampak menda bo tudi to veščino sčasoma osvojil, samo malo bolj potrpežljiva moram bit. Je res, da smo tude me rabile nekaj časa, da se navadimo in, da jih pogruntamo. Reya z vsakim dnem napreduje, niti trenutka ni več v svojem igralnem kotičku, ampak puza naokrog, že vleče iz polic , se zadane v kakšen rob, hitro najde kaj za pod zob. Olala. Pa 3. zobek ji je danes pogledal ven. Felicia, kaj Uroš pa že na bejbe pada . Zadnjič na Viču sta bila predaleč stran, da bi si živjo rekla. Ampak so pa teli malčki res že sila družani, Petrinjin sinko in moja bejba sta se full ujela Mi še vedno iščemo naš novi domek. Pišuka je težje kot sem pričakovala. Cene so že tako vrtoglave, potem pa še posredniki zaračunajo celo premoženje (3.57-4.75% od nakupne cene) Za domek je pa kar treba odštet tam okrog 200.000-400.000 eur za 120 m2. Ja, Dez hoče tako veliko stanovanje, jaz bi bila zadovoljna tudi z manjšim. Ampak, Američani, kaj češ. Spanje. Reya spi na trebuhu, boku, hrbtu- kar češ. Ponoči se zbija od 1x do 3x. Od česa je to odvisno ne vem. Se pa verjetno ne bi zbujala, če se ne bi toliko premetavala. Namreč, se obrne za 90 stopinj in potem bunka v letvice. Mamo obrobo okrog, pa vendar. Potem jo moram obračat, zaspi sicer takoj nazaj, sploh, če jo dojim.
|