juniorka
|
Bravo Reya ! Pr Nelu zgleda pa samo kot zadnji del- kolena, pa na trebuh ! Se pa strinjam s tistim, kar je Bambina prlepla o plazenju- moja sestra se ni plazla, ker smo ji pomagali, da je stala in je začela hodit pr tej starosti za roko, pr 9m pa sama..je pa vse ok z njo ! Rožica in ostale, saj bodo jedli, ne se obremenjevat, še noben ni samo na zizi ostal , jaz sem tudi mislila, kdaj bomo zamenjali obrok, pa zakaj noče moje zelenjave jest, pa se je vse uštimalo- zelenjavo s paličnim zmiksam, pa z juhico zalijem, da ni pregosto- to je bil problem, saj kupljene kašice so tudi bolj tekoče, začela sem pa najprej z vodo zalivat, ko še ni mesa jedel! Sugar, mi imamo tudi z noskom probleme, že 4 dni, sva bla pri p. včeraj, pa je samo grlo malo vneto, sem dobila fiziološko na recept( kdo bi si mislil), druga pa ne..v glavnem, spi lahko edino na trebuhu, ko mu pa ne paševeč, pa na mami... in mi tudi imamo tisto: pri mami, z mamo....tudi mokra iz tuša letim, ker mi ga moj čisto prebudi, če se jokat začne. Včeraj ga je sicer imel 2 uri, a samo zato, ker vsakič, ko je prišel z njim gledat, kje sem, da mi ga preda, sem fuuuulll delala in se nisem zmenila za namere... in sem uspela posesat, pobrisat, posteljnino zamenjat, a kopalnico malo ščistit, dat kuhat...pol pa se neha! Petra a, ko so bli še dojenčki, sem prebrala, da je dobro govorit z njimi in če nimaš idej, kaj, jim samo opisuj, kaj počneš...tako sem počela tudi jaz in tudi ti, vidim, da imaš podobno strategijo... edino pri pripravi hrane meni ne uspe, ker norim rezat, mešat, ko hoče takooooooj jest , če pa že tečnari, pol pa mu moram razložit: glej, samo korenček še dam not, pol boš pa jedel, ne jokat, takoj dobiš, glej ! Naprimer moj pa res nima domišlije in ga je vedno, ko je Nel začel v svojem jeziku klepetat, spraševal: Kaj hočeš povedat moj fant, kaj hočeš... milijonkrat ! Sem mu kdaj zabrusla, da mu hoče reč, naj že neha s tem ponavljanjem ! Bambina, spanje je pa tako, kot da vas kopiramo , tudi uspavanje! Zaenkrat še gre tako, tudi pri 11kg ! lex, sem se ti hotla pridružit, pa nič ne bo, zgleda da tole dojenje vpliva čudno na mene- po 4 rednih m. je zdaj pa kar ni in ni... tud prav! Še kaj napišem, ko bo čas.. Afnica, midve sva pa blizu- jaz sem trenutno v Makolah! Za srečanje se pa itak brez menijo- je moj rekel, ja lahk greš, saj z otroci, a ne?
|