|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
12.12.2007 8:40:14   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: tejč

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Čist navdušena, našla v avstrijski Kiki lušten alu vozek po normalni ceni, za 219€. Upam, da ga bojo spomladi še imel:

Res lep. Ampak, a ga boste še rabili za Katjo?? Ker Ajša se odkar je shodila ni hotla več vozit...

Maša se je zbudila-smo jo dali spat neumito. Zdaj jo pa grem kopat, ker je čist naspidirana.
Ja, sem ravno to včeraj razmišljala. Vesna isto. Voziček smo rabili največ leto in pol, potem navadno zložljivo marelo, ki se je bolj kot ne samo v avtu vozila.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
12.12.2007 8:52:48   
Putka
No, še dobro jutro. Vidim, da ste včeri vse na Kmetijo prešaltale, namesto na RR visele. Glede umivanja, tudi jaz sem se na treking potovanjih po zelo odročnih krajih, kjer ni bilo tekoče vode par dni, umivala ko je bila priložnost. Saj najprej mi je bilo , potem se pa navadiš. Pa še vlažnih robčkov hitro zmanjka, ravno 10 kg jih pa ne moreš s sabo nosit.

Tejč, glede vozička sem itak mislila našo gajbo kmalu upokojit. Bomo šli enkrat po novem letu v Avstrijo, pa si bom ogledala v živo tale vozek. Imajo pa še varianto s košaro (za isto ceno), pa bi mogoče ob priliki (če bo še tretji) prav prišlo.
user posted image

Spali smo obupno, Katja se z dudo niti slučajno ne pomiri. Pa še Vesna se je fajn v kovter zavila in lepo polulala, tako da je bilo vse skoz in skoz mokro. Pa še vsa premražena, revca... No, par dni je pa zdaj suha zdržala.

A ni lukrecija tudi majčica? Se mi zdi da je bila na nosečkah bolj aktivna. Se motim?

Še to. Katjo sem dala na posteljo na trebuh, se šla umit, pajo najdem na tleh. K sreči je bila vreča s preraslimi cunjami takoj zraven ion se je gor skotalila. Sploh ni pisnila, v ogledalo se je gledala in si prigovarjala.

****user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
12.12.2007 8:59:06   
felicia
Dobro jutro,

putka- dobr da je Katja na mehkem pristala!

Vidim, da ste ratale zasvojene s kmetijo ha?

Jaz jo pa zdej ne gledam, bom v soboto finale, me zanima katera bo zmagovalna kmetica!user posted image

Danes bom pa čufte kuhala pa pire krompir.

petrazg- kje si pa zdaj a net še ne dela al maš pa ti velik dela?

aja tv se je pri nas sam popravil, se je očitno mene usmilil pa je reku ****user posted image bom pa še mal delu.

evo še za zaspanke ena kavica
user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
12.12.2007 9:00:55   
felicia
kako je lepo ko se ti ni treba ozirat kako govoriš, te kar dugi cenzurirajo.

A si predstavljate da v resničnem življenju medtem ko govoriš in rečeš grdo besedopride iz ust biiiiiiiiiiiip

pa bi blo pri tipih "matr je dobra biiiiiiiiiiip"user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
12.12.2007 9:18:33   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

kako je lepo ko se ti ni treba ozirat kako govoriš, te kar dugi cenzurirajo.

A si predstavljate da v resničnem življenju medtem ko govoriš in rečeš grdo besedopride iz ust biiiiiiiiiiiip

pa bi blo pri tipih "matr je dobra biiiiiiiiiiip"user posted image

user posted image  biiiiip biiiip biiiiip user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
12.12.2007 9:27:27   
felicia
evo čveke  so tuki

pri nas neki dežuje matr je vreme za nič ko bi vsaj snežilo!

user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
12.12.2007 9:29:21   
Afnica
Pri nas tudi lije. user posted image  Sneg pa naj še 10 dni počaka, ker drugače se ga do božiča že naveličam.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
12.12.2007 9:33:42   
felicia
Afnica ti si pa fejst baba za pogledat!user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
12.12.2007 9:57:55   
Afnica
To rečeš zato, ker me še nisi vidla. user posted image  

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
12.12.2007 10:24:31   
indy
Oj.

A je to sploh kakšno vreme?Je samo ful bedasto.Že kar vidim da bomo danes tečni, ker bomo cel dan notri.user posted image
Večeraj sem mojemu povedala, da je VSD prestavljen in kako hitro je on to izkoristil. Saj potem boš pati doma a ne, ker jaz imam še opravke.In to do pol desetih.user posted image Sama sem kriva, kaj pa sem mu sploh povedala. Mar bi bila tiho in bi izkoristila še ta večer zase.user posted image
Mark sploh noče jesti samo kuhane zelenjave.Razne frutke zelenjevne pa poje.Tko da se ne mislim **** s kuhanjem zelenjave, če jo potem samo stran mečem.
Ja pa pri nas tudi še ni zobkov na pohodu.

Cappy kako je kaj s tvojim vratom a si kaj boljš?A ti je Roman pomagal?

Ja jaz pridem v četrtek, oz. kadarkoli se boste zmenile.Enkrat v sedmih mesecih si pa lahko privoščim večer zase in za vas, a ne!user posted image  

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
12.12.2007 10:27:53   
Putka
Kdaj te bomo pa lahko vidle, Afnica? In tvoja sončka?

Katja je zaspala, jaz grem pa živalcam terarij spucatuser posted image

Ja jaz pridem v četrtek, oz. kadarkoli se boste zmenile.Enkrat v sedmih mesecih si pa lahko privoščim večer zase in za vas, a ne! 

Tako jeuser posted image . Jaz tudi.

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
12.12.2007 10:29:51   
tejč
naša živalcauser posted image  pa skoz bedi, pa moram tud naš skupni terarij spucat...

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
12.12.2007 10:45:54   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Kdaj te bomo pa lahko vidle, Afnica? In tvoja sončka?

Ne vem. Zdaj sem videla, da imate srečanje- ampak v LJ. Jaz sem pa iz Rogaške in mi je to 'malo' daleč. Pa še z dvema se težko kam tak odpravim.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
12.12.2007 10:51:13   
lex
Dobro jutro evo jaz vam častim čajček, za mrzle dni (jaz pa itak ne smem kave, ker pol mam zmenek s WC školjkouser posted image ) Naša gospodična si je končno gor rišla, da bi mami ponoči spala in tako se samo okoli 1-2h zbudi popije flašo potem je pa ob 6.30 najhitreje gor. pa še takrat jo zbudi ati ko tolče po TV da se pržge 8ja tud naš slovo jemlje. Pa vam povem foro, da baterije v daljincu še nikoli niso crknile ker ajo datum uporabe gor leto 1998user posted image user posted image , je moj rekel da grejo v naslednjega, ko kupimo naslednji TV)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
12.12.2007 10:57:43   
rogljicek
user posted image

Da probam, če dela. Hvala juniorka.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
12.12.2007 11:10:37   
tejč
Rogljiček, jao, jao, jao, user posted image user posted image user posted image , kako je luštna in "gibljiva" tale Reya. Kot sem ti rekla, ona je res pred vsemi majčki kar se tiče gibanja. Hvala, sem si filmček zdle ene parkrat zapored pogledala, tako luštno!

Maša se dere, grem ponjo...user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
12.12.2007 11:12:01   
petra a
uuuuuuu, noro dobr,čist sem navdušenauser posted image user posted image user posted image

bravo Reyauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4117
12.12.2007 11:19:54   
ajdaN
Vauuuuu! Rogljicek tamala pa res razturauser posted image .

Pri nas se niti obrača še neuser posted image , kje je šele postavljanje na kolena ali plazenjeuser posted image .

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
12.12.2007 11:26:51   
BAMBINA_
Uuuu, Reyauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
12.12.2007 11:42:07   
rogljicek
Ja, Reya raztura, ponosna mami pa trobi naokrog in jemlje osebno user posted image . Pa vseeno, hvala za pohvale.
Tejč, Reya je res motorično od sile, ampak čveka pa ravno ni. Kaj več od ata-ta-ta ne spravi ven.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
12.12.2007 11:46:28   
Putka
user posted image Reya.

Nič. Še stušat se nisem uspela, je že tamala pokoncuser posted image . Zadnje čase štrajka s spanjem, niti v novi stajici noče bit več kot 10 minut. Pa nosit jo moram, če se usedem je joj.

Neposredna povezava do sporočila: 4121
12.12.2007 12:22:40   
juniorka
Bravo Reyauser posted image ! Pr Nelu zgleda pa samo kot zadnji del- kolena, pa na trebuhuser posted image ! Se pa strinjam s tistim, kar je Bambina prlepla o plazenju- moja sestra se ni plazla, ker smo ji pomagali, da je stala in je začela hodit pr tej starosti za roko, pr 9m pa sama..je pa vse ok z njouser posted image !
Rožica in ostale, saj bodo jedli, ne se obremenjevat, še noben ni samo na zizi ostal user posted image , jaz sem tudi mislila, kdaj bomo zamenjali obrok, pa zakaj noče moje zelenjave jest, pa se je vse uštimalo- zelenjavo s paličnim zmiksam, pa z juhico zalijem, da ni pregosto- to je bil problem, saj kupljene kašice so tudi bolj tekoče, začela sem pa najprej z vodo zalivat, ko še ni mesa jedel!
Sugar, mi imamo tudi z noskom probleme, že 4 dni, sva bla pri p. včeraj, pa je samo grlo malo vneto, sem dobila fiziološko na recept( kdo bi si mislil), druga pa ne..v glavnem, spi lahko edino na trebuhu, ko mu pa ne paševeč, pa na mami...
in mi tudi imamo tisto: pri mami, z mamo....tudi mokra iz tuša letim, ker mi ga moj čisto prebudi, če se jokat začne. Včeraj ga je sicer imel 2 uri, a samo zato, ker vsakič, ko je prišel z njim gledat, kje sem, da mi ga preda, sem fuuuulll delala in se nisem zmenila za namere... in sem uspela posesat, pobrisat, posteljnino zamenjat, a kopalnico malo ščistit, dat kuhat...pol pa se neha!
Petra a, ko so bli še dojenčki, sem prebrala, da je dobro govorit z njimi in če nimaš idej, kaj, jim samo opisuj, kaj počneš...tako sem počela tudi jaz in tudi ti, vidim, da imaš podobno strategijo... edino pri pripravi hrane meni ne uspe, ker norim rezat, mešat, ko hoče takooooooj jestuser posted image , če pa že tečnari, pol pa mu moram razložit: glej, samo korenček še dam not, pol boš pa jedel, ne jokat, takoj dobiš, glejuser posted image user posted image !  Naprimer moj pa res nima domišlije in ga je vedno, ko je Nel začel v svojem jeziku klepetat, spraševal: Kaj hočeš povedat moj fant, kaj hočeš... milijonkrat user posted image ! Sem mu kdaj zabrusla, da mu hoče reč, naj že neha s tem ponavljanjemuser posted image !
Bambina, spanje je pa tako, kot da vas kopiramouser posted image , tudi uspavanje! Zaenkrat še gre tako, tudi pri 11kguser posted image !
lex, sem se ti hotla pridružit, pa nič ne bo, zgleda da tole dojenje vpliva čudno na mene- po 4 rednih m. je zdaj pa kar ni in ni... tud prav!

Še kaj napišem, ko bo čas..
Afnica, midve sva pa blizu- jaz sem trenutno v Makolah! Za srečanje se pa itak brez user posted image  menijo- je moj rekel, ja lahk greš, saj z otroci, a ne? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4122
12.12.2007 12:37:26   
lex
juniorka škodauser posted image , pa drugič a pravuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
12.12.2007 13:22:39   
iwa
Bravo Reya vau carica si in v ponos mamici a ne?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo cool, danes je zmazala že 2dcl sadja seveda, zelenjave še povoha neuser posted image user posted image user posted image user posted image je že zbirčna baba!user posted image user posted image user posted image

Se pa ful že sama igra tko da ma mami še zase 5 minut časa, zej ko sedi je vse lažje... joj prov lepo je stemi našimi sončki.
Pa verjamem da se vse vsaka na svoj način trudimo da bi našim malim bilo kar se da dobro in to je važno, vsaka na svoj način a najbolj kar zmore! Kar tako naprej!

Pa Putka seveda so tud konecaprilčkemajčke naj naj!user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
12.12.2007 14:28:22   
Majchi
Vaaauuu, bravo Reyauser posted image ! Kako je res hitra! Rogljiček, zdaj se bo pa akcija začela, a neuser posted image ?
Pri nas plazenje zgleda tako, da kolena potegne pod sebe in se ob tem z nosom zarije v puzzleuser posted image . Ali pa "sexa". Se pa vrti okrog in okrog, pa rikverc kar fino šiba, tko da jo najdem tud sred dnevne sobe, knedla majhnega.

Bile sva pri P in sva dobile ene kapljice za sluz, ki se ji že par dni nabira za nosno votlino. Pogoltnit jo ne more, izkašljat je ne zna, in potem lahko vse skupaj na ušeska udari.
Poleg tega je včeraj dobila ene drobne izpuščajčke po hrbtu. Zdravnica je najprej posumila na Šesto otroško bolezen, ampak ker Lana ni imela nobene vročine, je potem to izključila. Prav tako je izključila alergije, tako na kreme kot tudi na hrano. Na koncu je zaključila, da včasih kakšni nesrbeči izpuščaji lahko spremljajo takšne viroze, ki jo Lana glih kar preboleva.
Za AC je rekla, da se vklaplja verjetno zaradi zamašenega noska, ker dojenčki v spanju ne znajo tok hitro preklapljat iz dihanja skozi zamašen nos na dihanje skozi usta. Je rekla, da to pri tej starosti ne more biti nevarno. Če bi se pa kasneje še vklapljal, naj pa pridem nazaj.

Putka, voziček je pa tud men všečuser posted image .

VDS: meni je kul kadarkoli boste rekle. Aja, razen naslednji petek ima moj službeno zabavo.

Afnica, jaz pa poznam enga Ervina iz Rogaške. Je mladička labradorčka od nas vzel (ime mu je Lord). Sem jih enkrat obiskala, ko sem službeno tam kruzala.
Aja, pa moj bratranec ima punco iz Rogaške. Tko da, mogoče pa mene kdaj na tvoj konec zaneseuser posted image .

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?