|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
13.12.2007 13:36:16   
kjava
A  sta C&A in HM v Avstriji cenejša kot v Sloveniji?

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
13.12.2007 13:44:17   
rogljicek
Jaz mislim, da sta to eni izmed redkih štacun, ki imata povsod iste cene (vsaj H&M)

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
13.12.2007 14:47:25   
rožica81
Reya user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  res super, kako šiba mala princeska user posted image  user posted image

no, tole sem hotla napisat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4178
13.12.2007 15:16:35   
kjava
Andrej se mi je dons na sprehodu neki afnal in po robniku hodil, naenkrat se je pa samo dol zavalil. Ga postavim na noge in tud stat ni mogu. Sem že mislila, da si je zvil nogo. Kaj sem hotla, mulota za vrat in voziček tiščat proti domu. Pa skor čist na drugem koncu vasi smo bli user posted image . Sem zakuhala k norc.
Zdej pa ne vem, baje ga peta boli, zdej neki krumpa, ampak ni videt kaj hujšga.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
13.12.2007 15:32:09   
kjava
Mi včer moj napove, da ma drug teden dve fešti, v ponedeljek in v četrtek, jest pa njemu hitro, da jest mam pa VDS v sredo. No, pol pa vidim, da je VDS tud v četrtek. Tko, da jest nimam varstva user posted image .

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
13.12.2007 15:37:33   
Majchi
Oh shit Kjava, upam, da ni nič resnega.

Tejč, a si že kej boljša? Pospravljaš, ko nora, ejuser posted image . Res si pridna punca!

Rogljiček, srečno pri iskanju stanovanja. Po mojemzna to še mal trajat. Moja bivša sodelavka išče stanovanje že več kot eno leto. Ampak ne rabita tok nujno, tko da sta res zbirčna. Provizije so pa user posted image . Kok so pa pri nas? Kera ve?
Pa bravo za Deza. Vsak dan mu bo šlo boljšuser posted image .

Spanje: Lana spet že nekaj časa spi celo noč. Tri večere se mi je zbudila za tisto crkljanje, o katerem sem včeraj govorila, ampak to sploh ne štejem, ker takrat sem jaz še pokonc. Pa itak je bilo samo 3x, včeraj se npr. ni zbudila. Naj tako ostane.
Vas pa vse ostale občudujem. Men ga včasih kakšno noč userje (to pri nas pomeni, da se v celi noči 1-2x zbudi), pa sem že adijo.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
13.12.2007 15:41:07   
Majchi
Joj Rogljiček, zdele sem se spomnila, pa ti moram povedatuser posted image . Dons se mi je sanjalo, da je Lana kar naenkrat začela kobacatuser posted image . To je ziher zarad tvojga filmčka, jaz mam zmeri ene take adijo sanje.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
13.12.2007 15:54:15   
rogljicek
Majci, sej še mal počak pa bo. Reya je seksala kakšen teden, potem pa je začela kobacat. Zdej se pa že dviguje oziroma poskuša plezat navzgor, če najde kaj za oprijet. Jao, jao, še mal pa bo šlo vse iz omar.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
13.12.2007 16:37:17   
kristi79
Kjava sedaj mi je pa jasn kako ti veš, da jaz ne dojim. Ko si omenila Andreja sem šla mal pogledat nazaj po klepetalnici pa vidm, da se poznava, saj sem ti včeraj na sprehodu povedala, da ne dojim.  Upam, da je z Andrejem vse uredu. A prideš kdaj na kavo ?

Mali mi popoldne spal samo 0,5h in me je že zdej groza kaj bo čez 1h, ko bo tok zaspan, da bo samuser posted image user posted image user posted image user posted image .

2.5.2007 Anže

Neposredna povezava do sporočila: 4184
13.12.2007 17:04:25   
Cappy96
Ojla!

Jst sem že kar precej boljše. Indy, na terapiji mi je blo cool, bolečine so še, ampak je rekel, da bom mogla parkrat prit in da definitivno pomaga. Pol bom mogla pa po moje še fajn hrbtne mišice ojačat (fitness mi pa čist nič ne diši user posted image ), ker dugače bo to eno sr...  

Glede spanja je pri nas vsaj čez noč super. Zaspi res precej pozno (med 21 in 23), samo potem spi do jutra (med pol 7 in 8), pa še po dojenju običajno mal potegne (vsaj zdej, k sva doma). Dons sva vstale ob 11. Predrami se pa, če se obrne tko kot Reya, ampak hitro mrkne nazaj.
Aja, Reya, super si!!! Kaj vse nas še čaka!

Moram pa mojga pohvalit, ker se res fajn znajde z Lano. Lana je pa tud čist hepi, k pride oči iz šihta!  Tko, da jst tud mislim, da Dez samo malo časa rabi, da se navadi na nov življenjski stil in na svojo novo vlogo! 

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu kristi79)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
13.12.2007 17:12:52   
felicia
ojla

evo mi smo bili malo v šopingu danes. Sem za Uroša kupila zajčka za zobke pucat, pa babica mu je hojico kupila, ker se mali non stop na noge postavlja. je tud pediatrinja rekla, da ta bi pa hodu, ko ga je dala na noge. Pa za nečake sem počasi začela kupovat za dedka mraza, pa še za ostale bo treba neki nabavit.

A katera ve kako je s tem kosmodiskom? Bi ga očetu kupila, ker ma težave s hrbtenico pa ne vem če sploh to kej pomaga?

cappy- lepo d ati je bolš!

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
13.12.2007 17:42:43   
kjava
He he, kristi, sem čakala, kdaj boš pogruntala. Andrej se je glih pr vas zvrnil, veš. Mi je tvoja mami še ponujala, da ga domov pelje user posted image , ker je glih ven prišla. A kava? Hja, mogoče bi se dalo kaj zmenit, al pa če greva rajši v SPH, ker jest neč kej rada po hišah ne hodim. Pa še Andrej ti bo raztur naredu user posted image . Ti boš pa še možeka vidla user posted image .

Aja, Andrejeva noga ni nič otekla, šepa pa še zmeraj, ampak je vseeno zunaj. Pol ni tok hudo.

Erika je mela pa zdele pozno kosilo, ker je dolgo spala.Je tok piščančje obare pojedla, da mi ni nč jasn user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
13.12.2007 17:43:26   
kjava
aha, sej že bruha. Ti ti požrešnica user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
13.12.2007 19:51:33   
Eca
Hej!

Pri nas tudi bruhamo....in driskamo in imamo visoko vročino preko 39 in noče pasti. Zgleda, da je Dorian dobil od Marka. Tudi atija nekaj zvija, samo jaz se še nekako držim pri zdravjuuser posted image .

Glede C&A in H&M so cene menda res enake, samo izbira je različna ali podobna. Mislim, da sem enkrat že pisala, da je tašča iz Španskega C&A-ja prinesla Dorianu in Marku ful lepa oblačila, ki jih niti pri nas niti v A. niso imeli.

Evo, moram it, je Mark prišel po mene in ga moram slečt - se gre kopat po tednu dniuser posted image .

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
13.12.2007 20:19:27   
BAMBINA_
Ojej, Eca, menda se bo ja hitro pocajtal, bošček.
Mi smo še vedno prehlajeni, nos se mu je totalno zabil, včeraj smo bedeli do treh zjutrajuser posted image , preden je končno lahko spal v posteljici. Danes valda je bil ob šestih že tako zaspan, da sva že kar povečerjala, potem se je pa do osmih stalno zbujal in jamral, ker ni mogel dihati skozi noska. No, zdaj spančka že cca. 15 minut. Upam, da bo današnja noč mirnejša.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
13.12.2007 21:08:26   
Putka
Eca za tvoja ubožčka.

Da te spet malo kregam, felicia. Hojca. Res ga imej čimmanj notri, se pravi po 10 minut. Ker spodbuja napačen način učenja hoje. Otrok se začne plaziti, ko je pripravljen (se pravi dovolj močan) se začne postavljati na noge in ko osvoji ravnotežje, takrat shodi. V hojci pa izgubi občutek za ravnotežje, ker je dejansko v sedečem položaju. Za občutek ravnotežja pa je zelo pomembno, da otrok stoji na celih stopalih, po možnosti bos. Tudi čeveljce odsvetujejo pri začetnih korakih. V hojci pa se otrok odriva s prstkov in ne s celih stopal. Običajno imajo otroci težave s prehodom iz hojce na trdna tla.

A si gledala ponovitev oddaje prejšnji teden? Je bilo res super prikazano, kako otrok sam prehaja iz ene v drugo fazo. Tudi držanje za rokice pri hoji ni fajn. Če že, potem za trup. Skratka, čimmanj pomoči, le varovanje da ni nezgode.

Moja prijateljica je imela tamalo dosti v hojci, ji je bilo najbolj enostavno, da je za njo po hiši hodila. In je kar hitro shodila, nič ne rečem. Hodila je že, ampak ko je pa padlauser posted image . Ubožica, sploh se ni znala loviti, padla je direkt na glavo, brez pomoči rok (roke je imela ravno ob telesu, pa direkt na bučo). In kar nekaj grdih bušk je pridelala. No, prediatrinja ji je rekla, da je to posledica hojce. Ker ima otrok lažen občutek varnosti, pade seveda ne in se tako ne zna pobrati.

No, to je moje mnenje. Sem se tudi z mojimi starši zadnjič skregala, ker so rekli, da bo imela Katja pri njih hojco. Se mi zdi veliko bolj pametna stajica ali lesena ograjica (če je dovolj prostora), kjer lahko varno puza in se postavlja na nogice.

Kaj takega, samo da se npr. par m2 ogradi:
user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
13.12.2007 21:11:54   
Putka
Eca, neki pike poke nočjo delatuser posted image Na, pa tole malo večjo

user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
13.12.2007 21:13:38   
Putka
Na, še eno za Marka:
user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
13.12.2007 21:45:45   
rožica81
Eca, upam, da se kmalu pocajtate! Pa da ne dobiš virusa še ti user posted image user posted image user posted image

ajdaN, kako je z Lovrom? A si že kje napisala, pa sem spregledala? Kako sta opravila v Lj?

rogljiček, a sta to vidve z Reyo na avatarju? A sem jaz edina, ki te ni spoznala? Upam, da te še bom. Saj še pridete kaj v Slo, a ne? Dezu bo pa tudi zalaufalo z Reyo, samo navadit se mora. Saj so vsi ful veseli atijev, ker so več lai manj skoz z mamicam, a ni tko? Se jim kar očke zasvetijo, ko očkati stopijo v sobo user posted image

Nace je pa danes popoldan spal 2 uri - se je poznalo, da dopoldan ni poleževal. Je bil tako lep dan, da mi je bilo kar škoda, če ga ne bi ven peljala. Je tkao fino sedaj, ko lepo sedi in je v vozičku vedno buden in vse spremlja, firbec mali. Pa skoz se nagiba v stran, ker mu jaz pogled zastiram user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
13.12.2007 21:58:27   
lex
Eca za tvoja dva sončkauser posted image user posted image , da bosta čimprej zdrava!

No midve z Alino sva pa danes šle gledat našo tretjo pikico, ki ni več pikica ampak že prava pika. Velika je tri centimetreuser posted image user posted image user posted image . alina je bla ful prida v ordinaciji, seveda je pa zašarmirala tako sestro kot dohtarco. In pol je dohtarca rekla, sedaj pa vem zakaj sta se odločila še za enegauser posted image .

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
13.12.2007 22:08:35   
felicia
Putka- ja vem za hojico, da ni dobra in jo res mislim uporabljat minimalno, sem že velik stvari prebrala o njej. Sam enostavno ga ne morem imeti po rokah cel božji dan pa bi ga tačas ko pripravim za kuhat dala not pa pol spet na puzzle ali v stajico, ki jo imamo. Sicer sta oba nečaka bila v stajici in ko sta začela kazat znake, da bi hodila samostojno oz. sta bila toliko trdna in močna so ju dali ven iz hojice in sta shodila ob podpori držeč za rokice in nimata nobenih problemov glede padanja vsaj ne da bi jaz opazila, bom pa vprašala. Vsekakor Uroš ne bo dolgo v hojici, ker je tudi še premali sam nekam ga pač moram za par minutk odložit in ker je tašča hotela jo kupit sem rrekla zakaj pa ne, ena več stvar v hhisši heheeh. No hvala pa za opozorilo.

madona sem se razpisala zdej pa spat.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
13.12.2007 22:09:58   
rogljicek
Putka, glede hojce se 100% strinjam s tabo. Otrok naj po naravni poti pride do hoje. Tudi za rokice naj ne bi pomagali držat. Tako naj bi bilo, ampak res pa je, vsak zase ve kaj bo delal.

Rožica, veš, da sem res verjetno večno majčic spoznala, le Kranjčank ne. AJAJAJ!

< Sporočilo je popravil rogljicek -- 13.12.2007 22:11:33 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
13.12.2007 22:19:50   
rogljicek
Eca bogi vi. 39 vročine?!? KO je Reya zbolela je tudi mela tako visoko vročino in sem paničarila, jo zavijala v brisače, delala kopeli. Sem se bala, da ne bi mela vročinskih krčev, tega pa res nočem doživet.
Pozdravite se hitro.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4198
13.12.2007 22:35:22   
Majchi
Čer punce!
No, midva sva pa danes v Lesnini končno kuhinjske stole izbrala, tko da bova po enem letu, ko sva vseljena celo prave kuhinjske stole imela. Na začetku sva sedela na unih malih piknik stolih, zdaj pa imava ene stare. Bo sicer za čakat 6-8 tednov, ampak nima veze. Važno, da so izbraniuser posted image .

Feliška, jaz pa Lano kar v stolček za hranjenje dam al pa na puzzle, če rabim frej roke. Moram rečt, da se kar zamoti. Zaenkrat še gre, ko bo pa šibala naokrog, bom mogla pa drugo rešitev najdt. Verjetno bomo stajco kupili. Bomo videl, kako bojo stvari potekale.

Eca, upam, da ne stakneš še ti! Čimprej se pozdravite!

Lex, ravno danes sem mal po forumu nosečnost kruzala. Joj, kako pogrešam te brezskrbne in lepe čase. Res mi je bilo lepo in verjamem, da ti tudi uživaš, ko si spet na tem. Pazi nase in na malo pikico.

Neposredna povezava do sporočila: 4199
13.12.2007 23:02:33   
kristi79
Eca želim vam, da temperatura čim prej pade in da ne bi še ti zbolela. Rasaja trebušna viroza.

lp

2.5.2007 Anže

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?