NiLe
|
Ojla punce ... tako smotan dan je danes ... pa namesto h knjigam, me k računalniku vleče ... mah, sej bom videla, če bom šla na izpit naslednji četrtek. Sicer pa, saj sta še dva roka v januarju ... Sedaj v decembru je toliko stvari ... razni dedki mrazi (vrtec, službe), pa rojstni dnevi, pa nakup božičnih daril (sem rekla, da bom letos prej nabavila in se ne bom gužvala zadnji teden), sedaj še izbiramo oz. naročamo sobo za našo 2,5 letnico, da bo imela svoje kraljestvo, ko se nam pridruži nova članica... v glavnem, pestrooo. IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Punceeeeee, glavo pokonci!!! Pride tudi kakšen tak dan! Dajte tiste ki ste doma, raje kaj dobrega skuhati, da nam v službah zadiši!!!! Pri nas bo danes rižota z morskimi sadeži in rdeča pesa, včeraj pa sem naredila zelooo dobre polpete (pekla sem jih v pečici in niso bili nič mastni), pire krompir in paradižnikova omaka. Zokica: tole tvoje stanje doma ni prav nič zavidljivo . Res upam, da s tvojim dorečeta stvari in ugotovita, kaj je za storiti, da bosta vi2 oz. vi3 lahko zaživeli srečno, brez stresov, ustrahovanj, groženj ... Ketrin: uspešen nastop želim . Pol te danes ne bo na telovadbo? Tudi mene ne bo, ker imamo službenega dedka mraza in komaj čakam, ker bo spet nekaj posebnega - narejeno bo v stilu grajskega plesa in otroci bodo izdelovali krone in nato se bo pridružil DM in razdelil darila. Barby78: mislim, da si se dobro odločila. Saj bodo še RD. Ti pazi nase in se ne izpostavljaj. Sasy; to je pa čudno, da so ti prekinili bolniško. Meni vsakič napiše G, kdaj imam naslednji pregled in tako nekako računam, da tudi upoštevajo na komisiji. Boš videla, kako bo šlo v službi. Lahko pa vzameš bolniško za kakšen teden, če bo prehudo. Katka28: nikar se ne sekiraj. Mogoče bodo pa jutrišnji izvidi bolj obetavni. Držim pesti! Prepiri: pri nas so včasih tako banalni prepiri, da je totalno brez zveze ... pa še to je tako, da je moj rakec in nič kaj prepirljiv človek. No ja, več ali manj rešujeva prepire sproti, z normalnim tonom, jaz pa taka kot sem - zelo hitro zamerim in tudi hitro odmerim Punce, mene tako matra tale 3D UZ (na enem forumu sem prebirala izkušnje in vse so tako navdušene, predvsem pa to, da ti ostane spomin na CD-ju, to se mi zdi res super), da sem mojemu že malo namignila in upam, da me bo kmalu peljal na izlet v Dobrno . Grem še malo na kavč, potem pa kosilo kuhat ... sem že fuuul lačna. Naredite si lep dan - temu vremenu se pa res ne bomo pustili, a ne?