lepa posadka
|
Ženske...kako naj vas sledim? PO petih dneh sem imela včeraj zvečer pol ure časa, pa vas nisem uspela niti do konca prebrat, kaj šele, da bi kaj dodala :-))) Ejejeje.... Moje obveznosti v službi počasi gredo h koncu...ritem je res naporen, saj oddelamo tukaj na dan cca 16 ur. Hvala Bogu, je bilo vsaj včeraj res ustvarjalno in temu primeren je bil tudi večer, ko so bili vsi dobro razpoloženi. Tako človek lažje preživi. Še dva dni in bo mimo. Sicer pa naj komentiram par stvari, ki se jih spomnim od včeraj: EA - jaz se nisem nikoli odločila za to. Se mi zdi, da bi me bolj bolelo, da bi mi sploh to anredili, kot pa, da rodim. Prvič sem si zelo želela naravnega poroda brez sredstev za lajšanje in res so bili vsi porodni zelo enostavni in hitri, tako da pri naslednjih tudi ni bilo časa za nič. Menda tokrat ne bo hudo drugače. Poznam pa kar nekaj kolegic, ki so se za to odločile in so bile zadovoljne. 13.plača: ponavadi je odvisna od prisotnosti na delu - vezana na mesece, ko nisi na bolniški ali porodniški...vsaj pri nas je tako. Krvavenje dlesni: vse to je zaradi povečanega ne vem katerega hormona v nosečnosti. Tudi meni se to pogosteje dogaja. Vsekakor pa ne škodi pasta za občutljive zobe oz. dlesni... Pa obisk zobozdravnika ne preskočite. Sedaj je še idealen čas, ker na koncu boste bolj težko zdržale dolgo na tistem stolu :-) 3D UZ Dobrna: nikoli nisva imela kakšnih dodatnih preiskav...sedaj pa se moj mož navdušuje, da morda bi si pa le privoščila, saj je verjetno zadnja nosečnost...pa še otroci bi morda lahko kaj razumeli potem, če bi prinesla domov na CD-ju... MI lahko katera napiše številko za poklicat, da ne iščem predolgo? Pa še to me zanima...če že greva tja, bi si morda privoščila tam kakšno masažo. Veste, ponujajo kaj za nosečnice? Pa še to - a dela dr.Ocvirkova tudi ob popoldnevih ali sobotah? Črne misli: so nekaj čisto normalnega. In nič se vstrašit kakšnih čudnih sanj...to je vse normalno in nič slabega ne napoveduje. Samo čustva delujejo tako in drugače. Saj, ko smo vesele, smo tudi pretirano...:-)))) Srbenje dojk: to je tudi normalno...koža se le razteguje...tudi mene je vsako nosečnost...pa trebuh...malo večkrat namazat...pa mine tudi :-) Nile: čestitam za 10ko. Le tako naprej. Tašče in mame: ve jamrate, da se vam preveč vtikajo...jaz bi si včasih želela, da bi imela lahko malo več pomoči od njih. Tašča živi daleč stran in se vidimo samo 1x na mesec...če sploh - kar je po drugi strani super, ker se vedno razumemo. Mama pa je že starejša in dosti bolna. Pomaga zelo po svojih močeh...se pa nikoli ne vtika. So le pred menoj že dva brata in sestra, ki so dali čez dobo osamosvajanja, tkao da je zelo nevsiljiva. Je fajn, res :-))) Sploh v teh dneh, ko me ni nič doma rada priskoči na pomoč. Pri vseh, ki ni tako enostavno pa...kot je že nekdo rekel: bolje prva zamera, kot zadnja...je pa res, da kakšne malenkosti kdaj tudi preslišite... Pa še tole: kakšne tašče bomo šele me, kaj?! Zokica: ne živiš v normalnih razmerah. In, če si želiš, da bi tvoj oz vajin otrok imel le drugačno zgodbo, se že prej pogovorite...tudi s tvojim možem ali fantaom ali karkoli že. Odselita se prej, kot pa bi se kaj groznega zgodilo, če tako pričakuješ... Vsekakor moraš razmišljat tudi tako, da ostanete vsi trije skupaj...ne, da boš sama spokala z otrokom. Želim ti vse dobro in veliko poguma. Vsem čestitke za opravljene preglede...kot kaže se fantje res ne dajo!!! Se že veselik aprila, ko bomo pisale dejanske zgodbe :-)))) Prepiri in prepirčki: ja, kot ste že same ugotovile, je tudi prepir del vsakdana. Eni bolj nežno, eni bolj divje. Važno, da se spoštuje dostojanstvo človeka, pa je. Saj po prepiru je potem ponavadi tako luštno, kaj ne? Lepo se imejte. Jaz imam čez 15 minut že ljudi spet v firmi... in veselo v akcijo. Počutim se presenetljivo fajn, samo te večerje me ubijajo - imam vsako jutro obseg trebuha večji za kakšen mesec nosečnosti :-)))...ja, pa ena mišica na eni nogi me od časa do časa tako zvije, da me zelo boli... Bo bolje. Sem si pa včeraj privoščila daljše poležavanje zjutraj in ej bilo super... sem dobila samo še bolj skomine. Se že veselim počitnic ...potem bomo pa videli dalje s kakšenim tempom bom nadaljevala. Upam, da do porodniške samo še po 4,5 ur na dan. Uživajte...poročajte...saj vas je fajn brat, samo te dneve res ne dohajam :-))) Lep dan.
|