zokica
|
Punce, hvala za vzpodbudo!!! Ja, moj dragi se postavi gor za mene, tašča in tast sta že izgubila preveč živcev z njo, saj je bila že v MB v bolnici parkrat po nekaj mesecev, ampak se ji ne da pomagat. Tašča komaj čaka, da bi že nekam odšla, ker ko bo izgubila živce, jo bo sama ven vrgla iz hiše. Saj jaz sem rajši tiho in moj srček pove, kar mi leži na duši, ker veste, kako je, mi štirje smo vsi v službi, in vsi imamo svoje stroške, treba je plačati položnice, če se kaj za hišo ali okoli nje kupi, damo vsi zraven, samo ona ne in mene to najbolj . Saj veste, cel mesec se mantraš v službi, delaš kot nor za tisti dorbiž, ona pa uživa na drug račun. Hvalabogu samo, da imava svojo gospodinjstvo. Ker preden sva si začela delati stanovanje, sem mojemu dragemu postavila pogoj, da ne grem sem, če ne bova imela vsega za sebe. MAJČEK, veš ona ni zmožna nikogar imeti rada. Imela je fanta nekje iz Savinjske doline, pa jo je pustil, pa sedaj je imela fanta leto dni, pa je odšel v Koper delat. Veš, tako je, tudi ona bi morala dajati, ona misli da si bo našla takega ki bo celo življenje skrbel za njo. Njen največji problem pa je to, da se za vsakega fanta spremeni. Meni je žal, ampak, če te ima nekdo rad te bo sprejel takega kot si če ne pa adijo!!! Ona pa je zdaj pri zadnjem fantu postala vegetarijanka ( kao pred njim ) za njegovim hrbtom pa je jedla meso, klobase,... Tudi jaz sem veliko dala skozi, moja starša sta se ločila, ko sem imela 8 let, mami gre samo za denar, mojemu bratu se zdaj dogaja isto, kot se je nama s sestro, vsem je pobrala denar (štipendijo) in nismo mogli hoditi v šolo, zato danes tudi vsi trije nimamo izobrazbe. Zdaj, ko sem starejša, je nočem videti in slišati, ker je ne prenesem. Oče pa ima v LJ svojo družino. Žalostno, ampak resnično, jaz pravim, če sem že marsikaj preživela, bom še to, če pa bo res delala kake probleme, pa spakiram cote in grem in me ne bodo več vidli, ne mene ne otroka!
|