|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
11.12.2007 11:22:44   
katka28
Dobro jutro.
Koncno sem docakala torek in MF ampak kje je se ura 18:00.
Punce razmere, ki so doma naj vam ne pridejo do zivega. Pri nas se je dogajalo marsikaj ampak odkar sva se z mozem preselila na svoje se imamo vsi super. Saj moja tasca je zlata nimam kaj rect ampak prej smo imeli eno kuhinjo in vsako jutro ali si kaj jedla si lacna, kosilo je pripravljeno pridi jest se pravi nisem imela 5 min casa, da bi sama kaj naredila. Zdaj pa nic ne pametujejo ampak vsi komaj cakajo, da prideta soncka na svet ( bo prav lusno, ker bo vedno kdo pri roki za cartat ).
Kar se pa imen tice sva jih pa tudi midva ze izbrala, to je bilo prvo kar sva naredila user posted image in stara mama se vcasih poheca in pove neko drugo ime, ki imava izbranega ces a ni ta ime lepo pa se nasmejimo, ker ve da naju ne bo prepricala. Imeni vam zaupam, ko bom vedela kaj imam v trebuscku. Glede na to, da ste tako pridne o slikanju bo ze cas, ce se jaz kaksen albumcek naredim. V naslednjih dneh bom poskusila biti pridna..

Lep soncen dan in Stajerskega konca
Pa-Pa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
11.12.2007 11:50:39   
Majček28
Zokica: ne morem verjet, dase kaj takega sploh dogaja. Kaj pa na vse to pravi njegova mama in on? jaz osebno mislim, da bi tvoj dragi mogu tuki naredit mejo in se s sestro pogovort, ker če boš poskušala sama bo po mojem še slabš. Iskreno upam, da se tvoj dragi postavi zate in da se ne poskuša umaknit kam v ozadje, ker bo potem ona čutila še večjo moč. Upam, da se ti bodo stvari uredilo oz. do bo oba čimprej najdla nekoga, ki jo bo imel rad in ona njega pa da bo začela gradit svoje življenje. Do takrat pa upam in ti želi, da bi imela čimmanj neprijetnih srečanj z njo in da bi se lahko brez strahu predala najlepšemu obdobju vajinega skupnega življenja v pričakovanju novega člana.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
11.12.2007 12:06:51   
sinskaT
Ojla, sem nazaj v civilizaciji user posted image in kar ne morem vsemu sledit kar se tu gor dogaja. Vidim, da je debata nanesla na tašče in moram rečt, da sem presrečna, da se moja tašča prav nič ne vtika. Res, da živi več 100km daleč, pa vseeno se vidimo skor vsak vikend in se mi zdi fajn, da ima že moj user posted image .  Moji domači so pa sploh razumevajoči, pomagajo ampak se ne vsiljujejo.

Sem spet v rožcah, ker sem cel podaljšan vikend crkljala malega jenčka....pa naš user posted image me tudi stalno opozarja nase, tako da sem kar pomirjena. Dobila sem še cel pok revij za starše in nosečnice, tako da me čaka velikkko dela, da se kaj iz njih naučim, ker se mi zdi, da nimam pojma kako in kaj je potrebno z malim sončekom. Itak se pa zavedam, da vaja dela mojstra in da od branja ne bom ratala strokovnjak za nego, ampak ok, škodit pa tud ne more.

Aha, Ketrin - sem pogledala bušija, zelo lep!

Jutri pa kaj več od mene, čaw baw!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
11.12.2007 12:14:19   
zokica
Punce, hvala za vzpodbudo!!!
Ja, moj dragi se postavi gor za mene, tašča in tast sta že izgubila preveč živcev z njo, saj je bila že v MB v bolnici parkrat po nekaj mesecev, ampak se ji ne da pomagat. Tašča komaj čaka, da bi že nekam odšla, ker ko bo izgubila živce, jo bo sama ven vrgla iz hiše. Saj jaz sem rajši tiho in moj srček pove, kar mi  leži na duši, ker veste, kako je, mi štirje smo vsi v službi, in vsi imamo svoje stroške, treba je plačati položnice, če se kaj za hišo ali okoli nje kupi, damo vsi zraven, samo ona ne in mene to najboljuser posted image . Saj veste, cel mesec se mantraš v službi, delaš kot nor za tisti dorbiž, ona pa uživa na drug račun.
Hvalabogu samo, da imava svojo gospodinjstvo. Ker preden sva si začela delati stanovanje, sem mojemu dragemu postavila pogoj, da ne grem sem, če ne bova imela vsega za sebe.
MAJČEK, veš ona ni zmožna nikogar imeti rada. Imela je fanta nekje iz Savinjske doline, pa jo je pustil, pa sedaj je imela fanta leto dni, pa je odšel v Koper delat. Veš, tako je, tudi ona bi morala dajati, ona misli da si bo našla takega ki bo celo življenje skrbel za njo. Njen največji problem pa je to, da se za vsakega fanta spremeni. Meni je žal, ampak, če te ima nekdo rad te bo sprejel takega kot si če ne pa adijo!!! Ona pa je zdaj pri zadnjem fantu postala vegetarijanka ( kao  pred njim ) za njegovim hrbtom pa je jedla meso, klobase,...
Tudi jaz sem veliko dala skozi, moja starša sta se ločila, ko sem imela 8 let, mami gre samo za denar, mojemu bratu se zdaj dogaja isto, kot se je nama s sestro, vsem je pobrala denar (štipendijo) in nismo mogli hoditi v šolo, zato danes tudi vsi trije nimamo izobrazbe. Zdaj, ko sem starejša, je nočem videti in slišati, ker je ne prenesem. Oče pa ima v LJ svojo družino. Žalostno, ampak resnično, jaz pravim, če sem že marsikaj preživela, bom še to, če pa bo res delala kake probleme, pa spakiram cote in grem in me ne bodo več vidli, ne mene ne otroka!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
11.12.2007 12:16:29   
Jo@n
Drage souser posted image ,
se opravičujem, ker prekinjam debato o taščicah s kratkim poročilom o MF:

Vse ok, pridno rastemo, glavica, srček, mehur, jetra, ledvičke in stegnenica BP.
Težki smo 420 g, ker po velikosti že skozi malo prehitevamo, imam nov PDP (za evidenco) 22.4.2008. Naslednji pregled 8.1.08.

Ja, tudi pri nas je napovedan user posted image !!!

Oba sva vesela, ker je z malim sončkom vse v redu, ne glede na to, ali bo na koncu user posted image  ali user posted image .

Držim pesti še za vse ostale preglede, pobožajte bušije!

Joan

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
11.12.2007 12:29:56   
Calena
Jo@n,

user posted image user posted image user posted image Čestitke za uspešno opravljeno MF in za še enega user posted image .

Lepo, da pridno raste in je vse ok z njim.

Lp,
Calena

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
11.12.2007 13:23:10   
maja24-2
Joj o taščah res nebi sam vidm da nimam sam jest zmaja
Me pa zanima kje nabavlate spodnje perijo, jaz pronto rabm sp. hlaške pa jih nikjer ne dobim bi pa mela tak model k pride pod bišija se pravi čist bikinke sam ne tangic.
Pa še to je še katera lačna jest bi jedla vsako uro sam še na hrano mislmuser posted image  sicer je res da sadaj naši user posted image  pridobivajo na teži sam sem se pri Lari prav v teh tednih največ zredila pa je problem potem proti koncu velik buši pa še kaka kilca preveč pa ni fino...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
11.12.2007 13:45:28   
Ketrin
Hojla čveke!

Že od zjutraj berem, pa sem šele zdajle prišla do konca....

Joan user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Vsem ostalim user posted image user posted image user posted image user posted image  za preglede!

Zokica, prav žal mi je da imaš takšno zgodbo za seboj.... user posted image  saj veš, da te bomo me spodbujale in ti pomagale, te poslušale. Hvala bogu je tvoj lubi in njegovi starši OK. Probaj jo čimbolj ignorirat, oz. saj veš čez eno uho notr, čez drugo ven!!! Želim ti vse lepo in čimmanj problemov v bodoče! Ko pa boš objela svojega user posted image  pa boš itak pozabila na ves svet in skenslala vse ki ti delajo probleme!!!! Bodi pogumna, tako kot si bila do sedaj! user posted image

Drugače pa je moja tašča super. Ravno danes mi je zašila ene hlače, k jih jutri rabim za nastop! user posted image  Je prava dobrota! Tast tudi! Z mojimi pa se oba z možekom še bolje razumeva in smo veliko skupaj (na morju, na žurih, izletih).... Najbolj pa me veseli to, sta moj brat in možek dobra prijatelja in smo veliko skupaj prežurali in preživeli.... Je pa res, da kjerkoli že smo, zvečer greva spat v svoje stanovanjce....To je pa tudi nekaj vredno.user posted image

Punce, hvala za pohvale za bušija! Mi je prav nerodno!user posted image user posted image

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
11.12.2007 13:51:27   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image

ojla, čvekice...čist na hitr, ker kuham...user posted image

zokica - tvoja zgodba je žalostna, ampak začutila sem, da si močna punca user posted image , ki ima veliko user posted image
Sama boš svoje življenje gradila dobesedno na izkušnjah...in tu ni debate - uspelo ti bo!!! Verjemi, da boš zlata mama...
Samo zate user posted image user posted image user posted image

Jo@n - user posted image user posted image user posted image še za enega fantiča!!!

NIč...ne morem klepetat - kosilo se kuha.
Danes bo goveja juha s palačinkami, govedina, restan krompir, zeljna solata............že dišiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
11.12.2007 13:55:34   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Je pa res, da kjerkoli že smo, zvečer greva spat v svoje stanovanjce....To je pa tudi nekaj vredno.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image to je vredno čistega zlata!!! user posted image user posted image user posted image

Tud jaz sem srečna, da imava svoje gnezdo in nikoli nisva rabla polagat računov... To je najin raj - v katerega nima vsak vstopa - vsaj vsak trenutek ne! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
11.12.2007 13:57:29   
Ketrin
Tosja, zeloooooo si pridna! user posted image user posted image user posted image

Jaz pa grem danes takoj po službi k frizerju, sem že včeraj kupila za današnje kosilo. Bomo imeli pleskavice in kajmak... Potem ko pridem domov bom pojedla in skuhala za jutri, ker grem jutri tudi direktno iz službe na nastop!!!

Majček, kako luštno, tola zgodba s smrekico! Prav prikupno! Bravo tvoj lubi!user posted image

Violica, čim manj poslušaj take bedarije! Tole je kr neki! A ker je to tvoja mama naredila, se šteje da boš ti enaka al kako.... Madona, saj tega pa res ne podedujemo..... Ni vredno! Bodi pogumna, in taka fajn kot si zdaj! user posted image  

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
11.12.2007 14:39:13   
tasyo
Zokica, tale tvoja zgodba je res pretresljiva, ampak iz tvojih besed vre optimizem in moč in prepričana sem, da ti (vama) bo uspelo. Krasna mama boš! Če pa imaš kdaj slab dan, pa smo tu, da te potolažimo in spodbudimo.user posted image

Majček, tvoj dragi te je pa lepo okoli prinesel... Ampak dokler to počne samo pri luštnih stvareh, ga moraš samo objet in polubčkat!

Joj, punce, kaj sem pa jaz ušpičila...user posted image    Po tem, ko sem skrajšala vse hlače, sem se odpravila k tašči na kavo, da jih čimprej odnesem nazaj, pa je bil tam nečakec, ker danes ni šel v vrtec in sem se seveda zaigrala in začvekala. In pozabila, da sem na štedilniku pustila ogromen lonec ričeta!!!! Ko sem prišla domov, je bila že cela hiša polna dima, moje kosilo pa čist sežgano! Pa še veliko sem naredila, da bom dala v skrinjo in lahko vzamem ven, kadar se mi ne da kuhat ali pa je moj sam doma... In zdaj sploh ne morem zluftat! Tako grozno smrdi - povsod! Pa vedno imam zaprto kuhinjo, danes pa sem imela odprto vse - spalnico, kuhinjo, dnevno...user posted image  Sploh ne vem, kaj naj storim.

Jo@n - bravo za zdravega fantka!!!!

Punce, jutri pa res stiskajte pesti, da bo vse ok, ker mene tako stiska in skrbi...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
11.12.2007 14:41:49   
Roberta69
Midva sva se pa včeraj orng skregala oz. sva imela skoraj mesarsko klanje user posted image (sem tako razdražljiva, tudi drugače se hitro razburim, ampak je zdaj vse skupaj na tretjo potenco), tako da sem šla spat domov, prejokala pol noči, za nameček sem bila pa še ful v skrbeh, ker me je noro tiščalo v trebuhu. Ni kej, naše pikice vse čutijo. Še najbolj me pa jezi to, da ko sovražim mojega, sem tut ful jezna, da sem noseča - kako grdo! V glavnem spala nisem skoraj nič, zjutraj sem bila pa kar bolana in nisem do opoldneva naredila nič, tako da se bo danes delovni dan zavlekel kar v noč. Prov nič lep dan ni user posted image .

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
11.12.2007 14:46:50   
Ketrin
Tasyo, oprosti ampak sem se prav nasmejala.... user posted image user posted image user posted image user posted image Te kar vidim bogica, kako gledaš po stanovanju ko mali otročiček: kaj naj nardim! user posted image

Nič se ne sekiraj! To se vsakomur zgodi! Nosečkam je pa itak vse oproščeno! user posted image  Fino preluftaj stanovanje, naredi prepih. Ampak pazi, da se dobro oblečeš, da te kaj ne ujame! Par minutk pa bo dobro! Potem pa še malo posprejaj pa bo! Lonec bo pa najbrž kar za v smeti, a?! Nič hudega, važno da si dovolj zgodaj prišla, da ni šlo predaleč! Skuhala boš pa že jutri še enkrat! user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
11.12.2007 14:58:01   
NaTaŠa*
Pozdravljene!

Evo se spet malo oglašam po obilnem kosilu. Pri nas smo danes imeli polento, golaž pa zeleno solato. Tako sem se najedla da komaj diham.

Ketrin- hvala za spodbudo, ampak če mi vrjameš se nič več ne sikiram, ker vem da je user posted image na moji strani. Na začetku se ni upiral staršem, ampak je mu pol že čez glavo in jim je začeu kontrat. Tako da tastu to ni nič všeč. Hvala bogu imam tako fejst user posted image in pa dobrga atija, me razumeta.
Drgač pa mi ni nikol blo jasn kako mamica lahko pusti svoje otroke, jaz sem noseča zj šele 6 mesecev pa mam občutek da bi kr ubijala za svojega user posted image . Že sedaj ga imam najraje na celem svetu tako da si sploh ne predstavljam da bi ga zapustila. Še user posted image se včasih kibica in pravi da imam raj našega malega user posted image kukr pa njega, ampak ve da imam rada oba. Tako da komaj čakam četrtek da ga bom videla na monitorju. Pa kdaj bo že pršu tale naš april da tele naše male sončke stisnemo k sebi.

tasyo- si pa res revež če si ostala brez južne, najhuje je pa to da ti celo stanovanje smrdi. Ampak hvala bogu da ni bilo kj hujšga, lohka bi celo stanovanje zažgala. Tako kukr pravijo je sreča v nesreči. Upam da čimprej use prezračiš in pa zrihtaš.

Lep dan še naprej se še kaj oglasim.

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
11.12.2007 15:00:15   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo
Joj, punce, kaj sem pa jaz ušpičila...user posted image    Po tem, ko sem skrajšala vse hlače, sem se odpravila k tašči na kavo, da jih čimprej odnesem nazaj, pa je bil tam nečakec, ker danes ni šel v vrtec in sem se seveda zaigrala in začvekala. In pozabila, da sem na štedilniku pustila ogromen lonec ričeta!!!! Ko sem prišla domov, je bila že cela hiša polna dima, moje kosilo pa čist sežgano! Pa še veliko sem naredila, da bom dala v skrinjo in lahko vzamem ven, kadar se mi ne da kuhat ali pa je moj sam doma... In zdaj sploh ne morem zluftat! Tako grozno smrdi - povsod! Pa vedno imam zaprto kuhinjo, danes pa sem imela odprto vse - spalnico, kuhinjo, dnevno...user posted image  Sploh ne vem, kaj naj storim.

Joj, hvala bogu, da se je dobro izteklo user posted image .
Jaz imam ene dve slabi izkušnji, bi šla skoraj bajta u luft! Enkrat ko sem pekla krofe, se mi je noro mudilo naprej in sem "kuhalo" na elektrokeramični plošči prekrila s pokrovko in pustila prižgano kakšen dan in pol. Še dobro da je bila "kvalitetna" in se je le dodobra, ampak res dodobra (itak je romala v smeti) segrela - lahko bi se pa vse vnelo. Drugič sem pa hotela psički kosti zapečt (nimam pa sploh nobenih izkušenj z vročim oljem (krofi so bili 1.), ker ne maram cvrtja, če pa že je kdo kdaj cvrl, je bila pa to moja mami) in sem koza šla gor za računalnik, da se olje kao mal segreje, na to čist pozabila... hvala bogu je oči glih počival na vrtu (zraven kuhinje, če bi bil še on gor, hiše ne bi bilo več in morda tudi naju) in ga je zbudil dim, tako da je pograbil gorečo ponev, jo odnesel ven in jo pogasil. K sreči se napa nad njo (vdelana v les) še ni vžgala, je bilo pa že vse črno, po hiši pa tako gost dim, da ko me je poklical, kaj se dogaja in sem odprla vrata, je že do gor prišel čist gost črn dim. Odprli smo vsa okna, a je hiša kljub temu smrdela še ene tri dni. Ko se spomnim me je kar groza in verjetno bova v novem stanovanju namestila kakšen pršilnik. Mogoče se sliši butasto, ampak lahko se zgodi!!!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
11.12.2007 15:23:30   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: maja24-2

Joj o taščah res nebi sam vidm da nimam sam jest zmaja
Me pa zanima kje nabavlate spodnje perijo, jaz pronto rabm sp. hlaške pa jih nikjer ne dobim bi pa mela tak model k pride pod bišija se pravi čist bikinke sam ne tangic.
Pa še to je še katera lačna jest bi jedla vsako uro sam še na hrano mislmuser posted image  sicer je res da sadaj naši user posted image  pridobivajo na teži sam sem se pri Lari prav v teh tednih največ zredila pa je problem potem proti koncu velik buši pa še kaka kilca preveč pa ni fino...

Jaz kopujem spodnjice v skiniju imajo take z nizkim krojem. Hrana tudi jaz sem non stop lacna zato imam na mizi skos sadje in ga pocasi glodam tako vsaj ne mislim na sladkarije, ki bi jih jedla na kile.

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
11.12.2007 15:32:03   
Ketrin
Joj, frčafele! user posted image

Res nesrečne kuharske dogodivščine s srečnimi konci! Hvala bogu! No, kot pravijo, vsaka šola nekaj stane, ne!? user posted image  Samo da se je vse dobro končalo tudi pri tebi Roberta!

Drugače pa se ne razburjaj preveč! Pa nič več jokanja, velja! Seveda user posted image  vse čutijo in ni čudno da te je vse bolelo, saj jok je tudi napenjanje.... Verjamem da se bosta (če se že nista) z lubijem pobotala! Te že pogreša! user posted image user posted image  Pridna bodi pa bušija pobožaj! user posted image

Violica, mnjammmmm za golaž in polento! Mmmmmmm! user posted image  Te razumem in prav je tako, da se ne sekiraš več! Škoda energije! Hvala bogu pa da imaš dobrega očita in lubija!!!! Važni so ljudje, ki nas imajo radi in mi njih.... Bolje malo takih, kot veliko hinavčkov! user posted image  Dobra mamica boš, super mamica!!!!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
11.12.2007 15:33:22   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Dobro jutro.
Koncno sem docakala torek in MF ampak kje je se ura 18:00.

Katka še par uric! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
11.12.2007 17:09:42   
NaTaŠa*
Katka še slaba ura user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
11.12.2007 17:11:42   
barby78
Ojla aprilčice!
Jaz sem že zdavnaj s pregleda,ampak sem še malce počivala.
Moram priznat,da sem malce razočarana,ker mislim,da to sploh ni bila MF user posted image .V bistvu je to bil bolj pregled,zaradi mojega MV,oz.,če se kaj bolj odpiram.No,vsaj to se je malce izboljšalo,zaradi mojega počitka in se je vse skupaj malce zaprlo in MV se je par mm podaljšal user posted image .Imam pa spet neko vnetje,baje kar močno,ki ga je seveda treba pozdravit,da se slučajno kaj ne prenese na pikico.
Tudi user posted image  je bil razočaran,je rekel da je pričakoval več.Hvalabogu,sva vsaj vidla našegauser posted image  in z njim je vse OK,čeprav ne vemo kolk približno tehta in kako je velik.Spol se pa tudi ni videl.Tak da še nič ni sigurno,če bo user posted image .Mogoče pa na naslednjem pregledu.

Tosja,za seznam,naslednji P imam 27.12.

Roberta69,nisi edina,ki se takole skragaš.tud midva imava občasno take izpade.Pa jaz sem še zdaj tolk bolj razdražljiva in se mi zdi,da user posted image  nič prav ne naredi.Pa včasih se mi zdi,kot da mu je vseen za vse skupi,čeprav vem da mu ni.Ampak jaz včasih res pretiravam.

Punce se še čujemo,grem še mal vodoravno
PA-PA

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
11.12.2007 17:32:00   
darja33
Roberta69, tud js sem se danes ful skregala. To pa zato ker sem crkjena in lačna prišla domov iz službe, on pa doma ves dan in ni nič skuhal!!!!!
Baje bi mu mogla povedat prej, da bom lačna (?????) in da naj kaj skuha. Kot da ne ve da se vsak dan je kosilo. Sma se ful skregala in sem šla sama jest v Citija pa še 2 uri po nakupih. Zdaj grem pa na kavč. Se ne dam! Nekje pa so meje in ne vem če je tu kriva kaj moja nosečnost. Grem počivat!

Čestitke za M vsem.
Glede tašč pa je moja, hvalabogu!, 70 km stran in se vidmo komaj 1 na mesec ali dva. Za praznike se bomo.

Pazite nase!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
11.12.2007 18:23:20   
zolika
Drage moje punce...me kr pomirja dejstvo,da nisem edina z hudo taščo,...včasih bi jo rajš nosla ko pa poslušala - to bo še zanimivo - ampak že sedaj počasi nakazujem na to, da je user posted image  NAJIN - midva sva za vzgojo in nihče drug - tako bo kot bom jaz rekla in NIČ drugače...pa če ji je všeč ali pa ne! Me ne zanimajo njene pedagoške fore - ne nje in ne moje svakinje, ki je včeraj izjavila da je za otroka ki je star 2 in pol absolutno prehitro da ga dajo v vrtec?!!! Zakaj pa potem obstajajo že jasli? Kaj pa če ga nimaš kam dat?! Kaj pa potem? Raje ga dam v vrtec kot pa da mi ga prevzgaja tašča - res! Ona je bila namreč vzgojiteljica - ravnatelca vrtca - in vse ve najbolje! Ni stvari ki je ona ne ve...tako,da...ampak pri meni je na napačnem naslovu - sploh sedaj, ko me iz tira vrže vsaka malenkost in sem razdražljiva 10000000000na uro! user posted image user posted image

SIcer pa me je moj mož danes presenetil z obiskom na radiu - mi je prinesel paket iz McDonaldsa...mmmmmmmmmmm kako je pasalo! user posted image  bravo za možeka!

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
11.12.2007 18:41:34   
sinskaT
Danes ste pa vse bolj izpovedno razpoložene (tašče, mame, partnerji...), ful bi vas rada potolažila, da bo še vse dobro, ni važno kaj je bilo, same si krojimo prihodnost in glede na to, da iz vaših postov veje optimizem lahko z gotovostjo napovem, da bo še vse ok.
Sem se pa zamislila, da sem ful občutljiva na prepire. Z mojim možekom se sploh ne znava skregat, kvečjemu se malo bolj burno pogovarjava, ker sva oba bolj take sorte, da sva u izi, mirna in ne marava, če preveč poka (sploh pa ne za brezzveze). Pa tudi moj je tko priden, da se nimam kej pritoževat user posted image .

Jo@n- super za potek morfe in rezultate!
Jutri smo pa tudi mi na vrsti, me kar malo zvija (Tasyo helou - sva na istem) user posted image Pa sej bo kul, ve pa tudi kar pridno klepetajte(a ste vidle kake klepetulje so šele majčice?nas šišajo user posted image ), ker vam bom poročilo poslal šele pozno zvečer ali pa šele v čet.
Torej, držte se bejbe!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
11.12.2007 19:58:41   
katka28
No mi smo koncno doma. Izvedeli smo, da je z njima vse v redu in ugotovila sem, da sta ze zdaj nagajiva saj lezita drug za drugim in migetata kot nora ( se dobro, da jih ne cutim prevec) smo komaj opravili preglede. Za samo velikost in tezo ne vemo vemo pa, da en bo user posted image drugi pa se se skriva upam, da bo naslednjic bolje.
Glede trdenja trebuha pa, ce se bo pojavljalo moram trebuh nest pokazat v porodnisnico in se bodo potem odlocili kako in kaj. Moj sladkor je spet malo visji ampak se sploh ne sekiram vec za to. Jutri me se caka Glukozni test potem bom pa vedela kdaj imam naslednji pregled. Toliko z nase strani...

Lep vecer vsem

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?