|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
11.12.2007 20:43:04   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

kaj pa če prestavimo srečanje na četrtek? Nas bo kaj  več?

jaz bi raje tako, ja. Ampak samo zaradi mene pa res nit reba prestavljat, da ne bo katera jezna...

Putka, meni tudi ni všeč (poznam jih pa veliko), ki svoje otroke učijo neke "bejbiščine". Npr. Uuuuu, kako klobaso si naredu! Kako bedno, kakšno klobaso neki??? Drek! KAr je, je!
PA kaj je še meni tok hecno. Ko npr. naša babi skoz govori: Ja, Maša, kje pa si? Ja, kje? V Kamniku!user posted image

Kar pa se tiče razvoja besednega zaklada, je pa dokazano to, kar pravi Putka.

Evo punce, jaz grem počivat. Sem že bolje, antibiotik je zagrabil, hvalabogu.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
11.12.2007 21:10:06   
Putka
Gre kera v ToysR'Us v kratkem? Me zanimajo cene avtozicev, pa nimajo nič na spletu.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
11.12.2007 21:10:48   
felicia
user posted image
VDS- veselo decembersko srečanje                          user posted image
20.12.07 četrtek, center Ljubljane ob 19.00?

- Felicia
- Majchi
- Ancka1
- Putka če dobi varstvo
- Indy
- tejč

user posted image

evo a bo šlo za četrtek? Dejmo se no zmewnt ker jaz moram častit še za zmageca batino! tako da morte prit v čim večjem številu prosim!

Drugač sem pa jutri spet cel dan sama s tamalim, bom nekam morala iti da mi čas čimprej mine!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
11.12.2007 21:12:07   
petra a
uf, če bi pa to vedla,bi se pa ognila odgovoru majchi...

v glavnem na hitro,niti slučajno jo ne učim iz knjig, ker če povem po pravici nisem niti ene prebrala (pri vsaki sem se že na začetku ustavila in je pri tem tudi ostalo),kakšen članek iz revije,to pa sem že, pa kakšen pogovor z sošolko (itaq potem vsaka naredi kot se njej zdi prav)...poiskušam se znajti kakor vem in znam, je le moj prvi otrok,potem veste,kako to izgleda, v trdni veri da delam prav in dobro

pa saj je vseeno,z moje strani bo priletelo samo še kakšno konkretno vprašanje (na katerega verjetno ne bo odgovora) ali konkreten odgovor,pa malo branja

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
11.12.2007 21:19:06   
Putka
Čist navdušena, našla v avstrijski Kiki lušten alu vozek po normalni ceni, za 219€. Upam, da ga bojo spomladi še imel:
user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
11.12.2007 21:19:24   
tejč
Petra a,
pa saj nisem nič hudega mislila. Res ne. Sem ti napisala tudi ZS, pa najbrž nisi videla.
Tisto "iz knjig" tudi nisem mislila nič slabega, prej nasprotno. Hočem reči, da tako svetujejo, da se uči dojenčke.
Je pa res, da sem tsito o hrani (da ji vsakič poveš, kaj kuhaš) razumela zelo direktno in se mi pač zdi malo too musch in to sem tudi povedala.
Zaključek mojega mnenja: delaš super dobro. Vsak pač na svoj način...
Pa brez zamere.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
11.12.2007 21:20:57   
felicia
ooooooooo zdej nas je pa kr neki za čvek a ne!user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
11.12.2007 21:21:15   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Čist navdušena, našla v avstrijski Kiki lušten alu vozek po normalni ceni, za 219€. Upam, da ga bojo spomladi še imel:

Res lep. Ampak, a ga boste še rabili za Katjo?? Ker Ajša se odkar je shodila ni hotla več vozit...

Maša se je zbudila-smo jo dali spat neumito. Zdaj jo pa grem kopat, ker je čist naspidirana.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
11.12.2007 21:23:42   
BAMBINA_
Ej, petra a no, ne bodi užaljena. Itaq, da počneš tisto, kar se ti zdi najbolj prav. In to, da se veliko ukvarjaš s Tjaško je vredno vseh pohval!! Se pa vsaka mamica loteva učenja in vzgoje svojega (!) otroka na takšen način, ki ji je najbolj blizu in se ji zdi najboljši. Tukaj si pa potem izmenjujemo mnenja. Nekatere imamo takšno mnenje, druge pa povsem nasprotnega. Ne biti jezna, no! Ne nas zapustit, ker si prav poživila našo temo, odkar si spet vrnila. user posted image user posted image user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
11.12.2007 21:24:41   
felicia
ja lep vozek sam a ti ne iščeš Putka avto zic?user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
11.12.2007 21:30:39   
felicia
Ana, Dorian in Kaja vse naj za 7. mesecev!

user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
11.12.2007 21:33:58   
felicia
aja sem čist pozabila napisat mere: 71cm  8390g in končno smo doživeli da je pediatrinja rekla da se je ddovolj zredil!  Naslednji pregled pa v 9 mesecu. je rekla da je opravil test za 6 mesečnika, kljub temu, da ni pobral rozineuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
11.12.2007 21:44:13   
petra a
bambina-nč bat,vse je vredu...nisem nič zamerila,tejč je super punca,jo zelo spoštujem in sem ji zelo hvaležna za vsakič, ko mi je priskočila na pomoč ko sem kaj rabila...sej sm kleuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
11.12.2007 21:58:15   
BAMBINA_
Majchi,  a si videla tole, ko si zadnjič pravila, da te je RR avtomatsko cenzuriral: KLIKNIuser posted image user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
11.12.2007 22:01:23   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Majchi,  a si videla tole, ko si zadnjič pravila, da te je RR avtomatsko cenzuriral: KLIKNIuser posted image user posted image

Ojej, lukrecija je pa imela izpad.user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
11.12.2007 22:02:34   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

bambina-nč bat,vse je vredu...nisem nič zamerila,tejč je super punca,jo zelo spoštujem in sem ji zelo hvaležna za vsakič, ko mi je priskočila na pomoč ko sem kaj rabila...sej sm kleuser posted image

Hvala.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
11.12.2007 22:12:08   
Majchi
Petra a, men se pa ful fajn zdi, na kakšen način se s Tjašo pogovarjaš in igraš. In tud vem, da so ti pogovori čist usput, ko kuhaš.
Jaz npr. Lani isto razlagam, ko pridem v dnevno s prižganim sesalcem, pa da se ne ustraši, ji vedno vse razložim, kako je nasvinjano in mora mami zdaj pospravit, da se bo Lana lahko plazila,... Pa ful je še takih primerov, ki jih tud nisem iz nobene knjige pobrala, ampak jih spontano razlagam bitju, s katerim sem 24 ur/dan in ki se odziva na vse moje gibe, besede, znake.
In če sedaj, po tem, ko sem prebrala tvoje besede, pomislim za nazaj, delam podobno in tud Lana se odziva podobno.
Le pri igračah se greva malo drugače. Jaz ji jih skrivam in jo vprašam, kje je, in ji jo potem spet pokažem in zraven rečem "ku kuc". No, to pa sem prebrala v knjigi. K tej igri me je pa vzpodbudil tudi njen firbec, saj sem opazila, da se ful obrača za ljudmi. In če npr. moja sestra gre iz naše dnevne v kuhinjo, se Lana nagiba na stran, da bi nekako videla, kam gre in kaj dela. Isto se obnaša, če ji skrivam igračo. In tako kot jo vprašam za igračo, kje je, enako rečem npr. za mojo sestro: "kje je Tina? Kam pa je šla?" In ona jo ful gleda in išče.

Torej, če povzamem. Sploh se nisem zavedala, da se podobno pogovarjam in ukvarjam, čisto mimogrede. Zato zdaj mislim, da je bilo moje vprašanje v bistvu butastouser posted image . Evo, do tega zaključka sem prišlauser posted image .
Petra, vse dobro delamo in mislimo, smo super mamice in vsak dan znova dobivamo potrdila o temuser posted image .

Zdaj moram pa it, ker je kmetija na sporeduuser posted image .

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
11.12.2007 22:18:34   
tejč
Zdej grem pa še jz gledat Kmetijo.user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
11.12.2007 22:18:38   
petra a
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Zdaj moram pa it, ker je kmetija na sporeduuser posted image .

sej se mi je zdel user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
11.12.2007 22:18:44   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Ah dej no Bambina, sem se zdej tok režala, da me moj spet čudn gledauser posted image . Včeri je spet p i z d i l, da mi bo računalnik ruknil čez okno, če mislim skoz ta rr klofat. Zadnjič mi je pa sms iz spalnice v dnevno poslal, če pridemuser posted image .

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
11.12.2007 22:31:27   
petra a
punce, bom dala računalnik na power off

lahko noč,vsem bolnim pa še želim,da se jim zdravje čimprej povrne,če že zjutraj pa še toliko lepše

čau

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
11.12.2007 22:34:33   
tejč
Ej, jaz pa nisem sploh vedla, da je bla tale Kmetija tok hard...Brez kopalnice? Drek pucat s šajtrgo??user posted image user posted image user posted image Uh, jaz ne bi zdržala.../zdle so reklameuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
11.12.2007 22:48:37   
Majchi
Ja, je bla kar hard, jauser posted image . A si slišala, da so se najprej umivali vsak dan, potem vsak drugi dan, na koncu pa že vsak 4. danuser posted image  (je blo že hladno).

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
11.12.2007 23:05:22   
tejč
ja, sem. svašta. za crkent. lej, tedva norca, k bosta žagala.user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
11.12.2007 23:46:36   
tejč
No, zdaj pa res grem spat.user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?