Majchi
|
Petra a, men se pa ful fajn zdi, na kakšen način se s Tjašo pogovarjaš in igraš. In tud vem, da so ti pogovori čist usput, ko kuhaš. Jaz npr. Lani isto razlagam, ko pridem v dnevno s prižganim sesalcem, pa da se ne ustraši, ji vedno vse razložim, kako je nasvinjano in mora mami zdaj pospravit, da se bo Lana lahko plazila,... Pa ful je še takih primerov, ki jih tud nisem iz nobene knjige pobrala, ampak jih spontano razlagam bitju, s katerim sem 24 ur/dan in ki se odziva na vse moje gibe, besede, znake. In če sedaj, po tem, ko sem prebrala tvoje besede, pomislim za nazaj, delam podobno in tud Lana se odziva podobno. Le pri igračah se greva malo drugače. Jaz ji jih skrivam in jo vprašam, kje je, in ji jo potem spet pokažem in zraven rečem "ku kuc". No, to pa sem prebrala v knjigi. K tej igri me je pa vzpodbudil tudi njen firbec, saj sem opazila, da se ful obrača za ljudmi. In če npr. moja sestra gre iz naše dnevne v kuhinjo, se Lana nagiba na stran, da bi nekako videla, kam gre in kaj dela. Isto se obnaša, če ji skrivam igračo. In tako kot jo vprašam za igračo, kje je, enako rečem npr. za mojo sestro: "kje je Tina? Kam pa je šla?" In ona jo ful gleda in išče. Torej, če povzamem. Sploh se nisem zavedala, da se podobno pogovarjam in ukvarjam, čisto mimogrede. Zato zdaj mislim, da je bilo moje vprašanje v bistvu butasto . Evo, do tega zaključka sem prišla . Petra, vse dobro delamo in mislimo, smo super mamice in vsak dan znova dobivamo potrdila o tem . Zdaj moram pa it, ker je kmetija na sporedu .
|