|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
11.12.2007 10:24:22   
Dinki
Azzurra, ti kar uživaj še zadnji dan v službi...bodi vesela, ker so te upoštevali in ti zrihtali zamenjavo v pravem času. Ves čas, ki ga boš sedaj porabila z Liamom pa ti bo tud super, ravno zato, ker ne boš potem več (vsaj na začetku) imela toliko časa zanj (žal je tako res)....

Ribica85, sem se spomnila, da tudi ti ješ iste tablete za železo kot jaz. Kako se pa ti kaj počutiš? Delaš ali si doma? 

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
11.12.2007 10:34:24   
lucalu
Ja, Dinki, res je full dober občutek... se mi zdi, da, ko bo posteljica stala... bo vse skupaj še veliko bolj blizu...
Mimogrede, sem pa tudi jaz dobila majčko "My dad is stronger than your dad"... imam pa še dve z napisom... na eni piše: "Milk built this body", na eni pa: "I'll be good, mum (tomorrow)"... in so mi full dobre.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
11.12.2007 10:47:28   
Dinki
user posted image  Lucalu, tudi jaz imam še 2 majčki, s tovrstnimi napisi, vendar nista iz H&Ma, ampak iz Zare (mi ju je sestra prinesla iz Barcelone)
na eni piše "My daddy and I agree: Mummy is adorable"
na drugi pa "My mummy and I agree: Daddy is charming"
tko da je bila ena majčka za mene, ena pa za mojga. To sta bili prvi stvari, ki sva jih prejela in sva bla čist navdušena...prvo mikico bo nosil ko bo z atijem, drugo ko bo z mano user posted image

Kaj se bo pa zgodilo ko se bosta srečali 2 mamici z vozički, notri pa dojenčka in vsak v majici z napisom "My dad is stronger than your dad"????? user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
11.12.2007 10:54:23   
lucalu
user posted image user posted image user posted image  Hahaha... Dinki tole me je pa res spravilo v smeh. Full dobri napisi na tvojih majčkah. Jaz poznam eno punco, ki tiska na majčke... pa mu bom, ko se rodi, dala tiskat še marsikaj... sam morm pridet do dobrih idej.
Zdej mam eno nosečniško, ko na trebuhu piše: "Belly is my fault, but ass is not"

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
11.12.2007 11:10:02   
Arabela
Lep pozdrav!

Dnaes sem morala v laboratoriju spet dat urin... pa mi je prvič vse preko steklo... ja valda če nič več ne vidim mimo trebuha, drugič pa mi je potem le ratalo napolnit lonček... Drugače pa bi lahko za vsakim vogalom lulala, v laboratoriju pa kar neka blokada...

Malecko sem dala v varstvo k staršem, jaz pa moram malo stanovanje počistiti ker je kot da bi bomba not padla...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
11.12.2007 11:40:30   
Katy13
Dober dan!

Sicer zame ni ravno najboljši. user posted image  Upam pa, da je za vas.  user posted image  Zbudila sem se ob 5:00 in šla na WC in potem nisem mogla nazaj zaspati (če grem prej, nikoli nimam problemov user posted image ) in sem bedela do 6:30 in potem vstala, si naredila zajtrk in ob 7:15 sem se vlegla na kavč in zaspala do 9:30, ko me je zbudil telefon. user posted image  Zbudila sem se čisto povožena, vse me je bolelo. Poleg tega pa je še zunaj bolj kislo vreme. user posted image

Prej sem klicala na CS, da bi preverila koliko prej se moram zaposliti, da mi pripada porodniška in ugotovila, da mi bodo v povprečje vzeli 1 plačo manj, kot pa sem jaz predvidevala in posledično pomeni manjša porodniška. user posted image Sedaj pa zopet ne vem kaj naj naredim, ali se naj spustim v te komplikacije ali naj obdržim štipendijo user posted image  

Lucalu - hvala za informacije o ceni. Imaj šekar ceno, čeprav sem ravno gledala v Baby centru, pa pride 10 navadnih tetra plenic 17,48 evra. user posted image  Glede na to ceno, pa se mi potiskane ne zdijo tako fejst drage.

Lepo se imejte, sedaj grem delat venček za na vrata, potem kuhat kosilo in nato v šoping zraven mame (nakupovanje user posted image user posted image ). 

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
11.12.2007 11:58:44   
lucalu
Ja, Katy, potem pa res niso drage... nisem vedela, da imajo navadne tako ceno.
Dinki user posted image user posted image user posted image  krasen buši!!!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
11.12.2007 12:52:03   
Dinki
Pa ne razumem, da so navadne bombažne plenice tolk drage user posted image
jaz sem še mal out iz tega, ker nisem še tako daleč pri nakupih, niti še dobro ne vem kaj točno moram kupiti, vendar pričakujem da vse to zvem v MŠ.
Kaj teh poslikanih plenic se pa nikjer ne dobi pri nas, samo v Avstriji?

Katy13, glede na to, da greš danes v praznična nakupovanja je še dobro, da si še mal zaspala na kavču...da ne boš prehitro zmatrana in zaspana user posted image ....glede porodniške oz. štipendije pa si zračunaj kaj ti na mesec znese več, vsaj jaz bi tako naredila. Jaz si sploh še nisem računala koliko bom dobivala porodniške user posted image ...ker itak kolikor bo pa bo, na to tako nimam vpliva.

Lucalu, hvala za bušija user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
11.12.2007 13:08:42   
Katy13
Ja, plenice imajo kar ceno. Tudi sama sem si predstavljala nižjo. Tudi sama še nisem tako daleč z nakupi, vendar ko grem ravno v Avstrijo, jih bom pač kupila. Očitno jih je pri nas bolj težko dobiti. user posted image

Dinki- sama si bom izračunala koliko bi dobila denarja v 12 mesecih, če vzamem porodniško in če vzamem štipendijo. Štipendije namreč ne bom dobivala do konca porodniške, ker se mi prej izteče. Vendar je toliko nekih stvari katere moraš upoštevat (dodatno zavarovanje, zdravniški,...)user posted image

Jaz sem ravno danes klicala kdaj bo januarja MŠ in so mi rekli, da se začne 7.1. Upam, da bom tam dobila kakšen koristen seznam kaj je potrebno kupit. Sicer me glede oblačil ne skrbi, ker bom vse dobila in vem, da je teh oblačil velikon (več kot jih bom dejansko potrebovala). Ostale malenkosti bom pa kupovala januarja. V soboto bom še pogledala za koš za plenice, do danes ga imajo v Toysu v akciji. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
11.12.2007 13:25:44   
Špela100
Živjo punce, samo, da vam javim, danes sem imela pregled, vse je ok, na hitro smo naredili uz, videli glavico, hrbteničko, rokice...
Vidim, da že nakupujete, tudi jaz se bom morala spraviti v šoping...

Sem pa že iskala potiskane plenice pa jih ne najdem, a jih je katera kupila? Kje?

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
11.12.2007 13:51:45   
*BellaLuna*
Midva pa že hodiva v MŠ in je kar kul. Tudi zveš, kaj približno rabiš za otroka. Midva se v nakupe še nisva podala, bo pa počasi treba. Jutri greva gledat za voziček oz. bolj izbirat barve, ker za model sva nekako odločena (Dinki midva sva tut od Jane fana user posted image ) potem ga bo pa treba počasi naročiti. Drugih stvari nimava pa še nič, pa to lahko počaka tudi na prihodnje leto.

A je mogoče katera bila v Tosamini trgovini? Mogoče imajo tam kaj cenejše plenice in podobne zadeve.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
11.12.2007 13:53:29   
ursi84

FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted imageuser posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 95 cm , + 7kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 97 cm, +5 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:113 cm, +10 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted imageuser posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 15 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image , (OT: 95 cm, +8 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted imageuser posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 112 cm, + 4 kg)

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted imageuser posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice, user posted image , (OT: ??, +??)
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 94 cm, + ? kg)

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image
user posted image Dadica , 2.user posted imageuser posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted imageuser posted image  
user posted image štručka , 2.user posted imageuser posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +7 kg)

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted imageuser posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image ,user posted image - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 2.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT: 90 cm, +6 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 96 cm, +5 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2. , user posted image
user posted image lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: 97 cm, +7 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 22 let, user posted image , ( OT: 106 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 96 cm,  +7 kg)
user posted image  Zofy , 1 user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 91 cm, + 7,4 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 106 cm, +7 kg)

26.3.08:
user posted image  Stigmata , 1.user posted imageuser posted image
user posted image  Katiandi , 2.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +5kg)
user posted image  florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image , (OT:??, + 5kg)

27.3.08:
user posted image  Naša črtica koraka , 1.user posted imageuser posted image

28.3.08:
user posted image  Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:94 cm, +8 kg)
user posted image  ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 94 cm, +7 kg)

29.3.08:
user posted image  Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image
user posted image  Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 97 cm, +4,4 kg)
user posted image  Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08:
user posted image  hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image  vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  mergetka , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:94 cm, +4 kg)

??.3.08:
user posted image  Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image

69 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 20
user posted image : 18

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
11.12.2007 14:18:36   
Dinki
Špela100, ti kar zavidam, da si videla svojega user posted image ...tudi jaz bi ga zelo rada....

Ursi84, hvala za seznamček...kako si drugače, je pri tebi vse OK?

BellaLuna, kaj hodiš v MŠ kje v Lj? Jane user posted image ...sva pa tud za barvo midva kar dolgo tuhtala in se na koncu kompromisno odločila za sivo-rumenega. Jaz sem ga že naročila in ko ga dobijo, me iz Pikapolonice pokličejo, da ga prideva prevzeti. Naj bi bil že ta teden user posted image

Za plenice pa punce, če jih potiskane katera najde pri nas, javite!

Jaz sem se ravnokar tko najedla, da moram it mal ležat user posted image ...sem si naredila pire in špinačo user posted image ...njamiiiii....

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
11.12.2007 14:31:52   
Čakajoča
Pozdravljene!

Tudi jaz sem iz pregleda. Vse je OK! Pohvalila me je, ker sem se vsega skupaj zredila (do sedaj) 5 kg. Malo že gledam, da se ne bašem toliko, ampak jaz sem se pred nosečnostjo zelo veliko zredila. Od poroke (9.9.06) več kot 10 kg. Bomo potem hujšali user posted image user posted image user posted image !
Nik raste (po trebuhu sodeč). Izmerila mi je 27 cm. Drugače pa se mi je obseg tudi spremenil in sedaj znaša 114 cm. Kaj ve res nimate nič napisano v materinski knjižici na strani 15 (razdalja simfize/fundusa v cm).
Dobila sem napotnico za v laboratorij za sladkorno. Ta teden moram iti, ker se sedaj v tem dednu nosečnosti to dela. Vstopila sem v 28. teden! user posted image user posted image user posted image

mergetka sem bolj pozna, kar si spraševala, pa vendar. Mene te bolečine pri kihanju spremljajo že od začetka nosečnosti. Grozno, grozno boli, če ležiš na hrbtu in kihneš! Mene je zbolelo tudi, če sem stala! Sedaj se bolj te bolečine umirjajo. user posted image user posted image  Tudi jaz sem za te bolečine vprašala G in je rekla, da je to normalno, ker se maternica skrči, ko kihneš ali ko se hitro vstaneš!

perp iskrene čestitke za user posted image  user posted image ! Veš, sem ti kar malo "fauš"! Jaz sem si skoz tako želela punčko! Pa bo drugič!

Katy13, lucalu kar se plenic tiče v Baby centru; morata vedeti, da so v otroških trgovinah takšne stvari najdražje. Baby center je zelo draga trgovina (razen izrednih akcij).
Jaz sem plenice nazadnje videla v Rutarju (MB) za 10€ (10 kos.). Kolikor se pa spomnim niso potiskane.

Naš Nikuser posted image  pa je imel danes ponoči zbavo v trebuhu. Zbudila sem se ob 4.00 pa nisem vedela zakaj. Ugotovila sem, da me je mali razgrajač boksal in brcal.
Tudi jaz čutim brcike bolj spodaj in ko poslušam z Angelsoundom je srček tudi spodaj levo. Kar lahko tudi pomeni, da se je že obrnil, ali ne!? No, sicer pa še ima čas!

Kar se vam pa moram potožit pa je to, kar se tiče nše socialne in porodniške. Po študiju sem delal od 1.4.2003 - 31.12.2004. Potem pa sem od 3.1.05 dalje na borzi (vmes sem delala preko podjemne pogodbe pol leta), drugače pa nisem našla službe, čeprav sem jo iskala. Ko sem šla vprašat na socialno, kaj mi pripada, me je skoraj kap. Gledajo 3 leta nazaj in moraš imeti najmanj 1 leto delovne dobe. Ker pa bom oddala vlogo v letu 2008, mi porodniška ne pripada. Pripada mi starševski dodatek, ki znaša 175€. Ker sedaj dobivam iz socialne 250€, pa mi bodo potem še od tega zneska odšteli 175€. Krasno, kaj ne!?user posted image user posted image user posted image
Včeraj sem bil tako žalostna, da sem se cel dan samo jokala. Pa vse mi je šlo na živce, pa skoz sem imela nekaj, da so mi tekle solze.user posted image user posted image user posted image
Danes se že bolje počutim. Sploh, ko me Nik brcne in si misli, pa daj nehaj se že jokat.

Sedaj pa dovolj! Bodite zdrave in vesele!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
11.12.2007 14:42:09   
Čakajoča
Pa še nekaj sem pozabila! Ko se postavim z miško, na katerokoli ime, mi več ne pokaže, kateri teden je katera. Ko smo si naredila iz lilypie.com. Tudi na svojem imenu ne. Ali vam pokaže? 

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
11.12.2007 14:53:51   
Dinki
Čakajoča, glede denarja te čaka zares neprijetno obdobje. Potolaži se s tem, da imaš verjetno ob sebi partnerja, ki bo lahko bolj poskrel za vaju...Pri naši državi je res žal tako. Moraš vedeti, da imam jaz skoraj 4 leta delovne dobe, pa ne bo moja prodniška nič kaj blesteča. Ne vem sicer kako, vendar nekatere mamice dobivajo večjo porodniško od plače, medtem ko pri meni ne bo tako... Ampak sej bomo preživeli....Nč bit več žalostna user posted image ...dokler ste zdravi, boste vse pregural...
drugače pa jaz pri tebi vidim ticker (27 tednov 1 dan), prav tako pri vseh ostalih. Na strani 15 v materinski nimam nič napisano.
Si pa res pridna, da imaš tako velik trebušček pa si pridobila le 4 kg. Bravo user posted image

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
11.12.2007 15:01:31   
ursi84

Dinki: Jst sem kr dobro, mal delam, mal počivam user posted image . Se mi zdi je z utrjevanjem trebuha nekoliko bolje. Vsaki dan grem na sprehod vsaj za 1 uro user posted image user posted image

Danes sem si zadala nalogo, da pospravim omaro za Nejca. Ker sem dobila veliko oblekic, jih moram nekam pospravit ( sedaj jih imam kr v vrečkah). Čakam mojga, da pride iz službe in AKCIJA user posted image user posted image
Ja vidim, da nas je "večina" na bolniški ali na dopustu do konca nosečnosti. A ni to fajn. Si bomo lepo v miru pripravile vse za prihod naših user posted image .
Mi 2 tudi že hodiva v MŠ, vsak četrtek jo imava. Je full fajn. Zdej bomo mel 1 porodna doba...
A ve ste že kej razmišljale o porodu z epiduralno anestezijo? Namreč pri nas je zastonj. Samo fora je v tem, da lahko je ne dobiš, če ni anesteziologa (pri nas je samo 1). Jst še razmišljam...

Lepo se mejte....čao

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
11.12.2007 15:17:34   
Čakajoča
Sem že uredila s temi tickerji, jih že vidim!

Prej sem pozabila, da tudi meni včasih otrdi trebuh, ampak pri meni se to pogosto dogaja in popusti, zato se sploh nisem več s tem obremenjevala!

Dinki tudi pri nas v MB je epiduralna zastonj in tudi jaz se k temu vedno bolj nagibam. Samo kaj, če potem ne veš, ali bo tako kot si dogovorjen, ali anestezista ne bo.
Ali se ve za kakšen primer, ki se ni dobro iztekel, kar se epiduralne tiče!?

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
11.12.2007 15:41:44   
Dinki
Ursi84, ja je kar fajn bit doma, ampak jaz sem le začasno, ker moja porodniška se začne uradno šele 28. februarja, tko da je še daleč do tja. Pred tem bom izkoristila še 10 dni dopusta, tko da končam z delom 14. februarja - na valentinovo user posted image . V januarju me tako čaka še cel mesec dela.
Jaz sem o epiduralni razmišljala in se za njo ne bom odločila, vsaj pri 1. porodu ne. Želim roditi naravno, ni me strah, če bom pa najebuser posted image  bom pa vedela za naslednjič, da ne grem brez.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
11.12.2007 19:11:42   
perp
ja jaz imam tudi še kar nekaj dni za biti v službi. Po mojih izračunih se mi porodniška začne 23. februarja. Prej bom izkoristila še 10 dni dopusta, pa letošnjega imam še 8 dni. No imam pa že pomoč v službi, tko da kar bo. Sicer imamo drug teden v petek in soboto inventuro in sem valda v komisiji, ampak bo že nekako.

Glede košev za plenice ali t.i. palčki zavijalčki. Letos so ven prišli novi brezkasetni koši:
user posted image

Mislim, da se absolutno bolj splača kupiti te brezkasete, saj daš notri navadno vrečko. Redna perodajna cena je 60Eur.

Pri tistih Sangenikovih zavijalčkih  moraš na dobr mesec kupovati kasete- so prav posebne. no ena kaseta do 4/6 mesecev stane prbl. 7EUR, od 6. mesecev dalje pa skoraj 10EUR. Res se bolj splača kupiti brezkaseten koš.
Čepa ima katera boljši predlog ali izkušnjo, pa kar naj pove.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
11.12.2007 20:35:18   
Arabela
Ko sem jaz kupovala košek za plenice takih brezkasetnih še ni bilo. Pa imam tega s kaseto... Ampak sem zadovoljna, iz koša res ne smrdi, zdaj ko je mala večja ga praznim 1x na teden, prej še manj... je pa res da ful služijo s temi kasetami... 

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
11.12.2007 20:37:57   
Arabela
Tudi jaz sem tetra pleničke kupila takrat v Rutarju, so bile nekako najbolj kvalitetne in cenovno ugodne... in res jih zdaj ves čas uporabljam...

Baby center je pa res drag, razen akcij....Jaz sem takrat za tamalo vse nakupila v toysu pa sem cenovno kar dobro skozi prišla...
Zdaj pa še nič ne kupujemo, večino bo mali tako od sestrice podedoval, oblačilca in ostale stvari pa bom začela zlagati po novem letu....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
11.12.2007 20:42:26   
Čakajoča
Kar se tiče teh košev imam pa jaz drugačno informacijo. Meni so rekli, da je to brez veze, ker ko je otrok večji tudi smrdi ven. Sva ga nameravala kupiti, pa glede na to informacijo, ki sva jo dobila od familije ne bova. Kupiš malo večji koš, ki ima pokrov, pa sigurno ne daš za njega 60€. Sicer p je to stvar posameznika in jaz pač povem, kaj slišim in kaj mislim!

Lahko noč!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
11.12.2007 20:43:02   
max81
čer, vidim, da kr pridno čvekate...mene pa danes boli glava za znoret in to samo zaradi denarja...mah ne bom tuki jamrala in zamorila vseh tuki...tudi jaz sem na bolniški, v bistvu mi je porodniška potekla oktobra, pol sm bla na dopustu zdej mam pa bolniško naprej in 123 bo marec tu in že bomo mele svojeuser posted image  ob sebi.....no drugače je pa naša mala miška včeraj dobila sestričnouser posted image user posted image , jutri jo gremo pa pogledat, sem že pozabila kolk mjhno bitje je..pri nas bomo mel pomoje same babe na kupuser posted image

jest mam palčka zavijalčka od Captive angel Care na kasete kupljen lansko leto...kaseta je okol 9 ojrov, je pa približno za en mesec kaseta, res nič ne smrdi iz koša...tega ki ga je prilimala perp pa je zdej kupla sestra od mojga, ga bodo pa v prihodnjih dneh sprobal, pa vam poročam če bo kej smrdelo vn....baje da smrdiuser posted image ...bomo vidl...je pa fajn zadeva, za to reč mi še danes ni škoda denarja, ker si ne predstavljam, da bi vsak dan mogla nest plenico v spodnji štuk, sploh na začetku, ko sem malo previjala tudi ponoči

in kako ste kej drugače souser posted image , jest sm kr fajn, edino fino bi bilo če bi bil moj malo več doma, da bi jest malo počilauser posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
11.12.2007 23:16:26   
*BellaLuna*
Dinki midva hodiva v MŠ v porodnišnico. Je kar fajn, čeprav precej obsežno (10 predavanj). Drugače pa se tudi jaz pri Jane nagibam k sivo-rumeni ali sivo-oranžni kombinaciji. Greva jutri pogledat, da se v živo prepričam, kakšne so barve in se potem odločiva.

Jaz se za EA nisem odločila, ker bi rada probala, kakšen je naraven porod in če sem toliko sposobna zdržat. Konec koncev imam zelo boleče M, pa tudi sedaj v nosečnosti ful probleme z otrdevanjem trebuha, tako da upam, da porod ne bo takšen šok.
Sem pa službeno precej delala z anestezisti, pa mi je večina rekla, da svojim najbližjim EA ne bi predlagali. Vzrok je pa v tem, da ženska manj čuti in ne ve, koliko pritisnit, porodi so daljši, večkrat se zgodi, da otrok zastane v porodnem kanalu in morajo porod vakuumsko dokončat ... EA je tako s strani matere super, s strani otroka pa najbrž ne najbolj. Sicer se pa meni zdi smiselno o tem odločat obporodu, ko vidiš, ali lahko preneseš bolečine ali ne - če je res prehudo, potem se je vsekakor dobro odločiti za kaj protibolečinskega, da vsaj lahko sodeluješ.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......