|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
12.12.2007 19:57:35   
*medica*
pozdravljene čvekice..
no jest se počutim ok..zvečer zadnje čase slabo spim ..ne hodim toliko na wc temveč se samo premetavam in nemirno spim..ne vem kaj mi je ..user posted image pa razbija in razbija kr čez cel dan..pol enkat se malo umiri kar verjetno spi sem pa panična ..včas sem prav smešna sama sebi...user posted image user posted image
vidim da govorite glede teh košev...jest nisem za ta koš..al vrgla v navadn koš al ta posebaj za pleničke mi je isit user posted image ..za blazino pa mam drugo mnenje...jest sem si jo kupla za zj  za spanje...a če je bom kej ful nucala pri dojenju pa ne vem bom še vidla..samo zj mi ful pomaga pri spanju..ker blazine jest po 10 min več nisem imela ne pod bušijem ne med nogami ...povsod so ble sam tm k bi mogle bit niso ble..user posted image user posted image ampak normalno vsaka ma svoje mnenje in izbiro ...vsaka si kupi tisto kar misli da ji bo bolj potrebno...
glede poroda pa tudi jest razmišlam da bi rodila naravno brez EA ..ker veliko kolegic mi je tudi svetovalo da grem naravno ...ker se jih je veliko odločilo za EA pa na koncu so preh rodile preden je sploh injekcija prijela..user posted image

uživajte na toplem in pridno božajte svoje bušije..

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
12.12.2007 20:01:50   
*medica*
aja pa glede teh tetra plenic..v dipotu sem enkat vidla ful pocen 10 kom navadnih plenic mislim da je blo 10 do 12€...v pikapolonici in BC pa so ble še enkat draži..poslikanih pa nisem nikjer vidla...

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
12.12.2007 20:11:39   
mergetka
Ojla, user posted image !

Že mate smrečko? Midva sva jo postavila včeraj in zdaj mam skoz prižgane lučke user posted image .

Sonnja, a si že končala  z MŠ? Sem gledala, da maš rok po dvajsetem (na enem plakatu sem videla, naj bi šle po končanem 7. mesecu). Sej jaz bi tud mogoče šla mal prej, da izvem, kaj vse rabim za user posted image .

Vidim, da ste ene že pri plenicah...

Aja, Dinki, vidim, da buši raste user posted image user posted image . Moj se ful reži, ker si kažemo  bušije, ampak kaj češ, če smo pa tak ponosne...user posted image

Za EA sem bila sama čist navdušena, ko sem prvič slišala zanjo. Zdaj pa .... ma, ne vem, bolj me zanima porod z ultivo, sam je v Lj še ni user posted image .

Uživajte v brcikah  (moj user posted image je začel brcati višje, okrog popka user posted image ) .

Še neki, a ste ve tud non stop na wc-ju?

Čav  čav

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
12.12.2007 20:34:40   
mergetka
Še neki sem se spomnila...

Ob petkih je ena fajn oddaja na SLO 1: NOVOROJENČEK!

Ta petek 15 do šestih bo 2. del.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
12.12.2007 21:28:32   
Katy13
Lucalu - ja dala sem 20 evrov za vse to, vendar takšna cena je le v Arielu outlet v Mariboru (tam ko je Obi). Imajo na vse znižanja (do 70 %). Jza sem dobila zadnji komplet. Imajo pa veliko kompletov v katerih je posteljnina (prevleka za pojšter in odejo), baldahin in obroba - tudi 20 evrov. Se splača iti malo pogledat. Imajoa tudi vozičke (sicer nimajo kaj veliko izbire), kinderpete, stolčke za hranjenje, previjalne, igrače, oblačila,...

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
13.12.2007 7:03:10   
lucalu
Dobro jutro punce! Kako ste kaj? Ste vredu spale? Mi smo, začuda, spet zelo dobro spali...
Katy, hvala za informacijo... se bomo zapeljali do Mb... vsekakor se splača.
Pridne bodite in javljajte se!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
13.12.2007 9:38:57   
Arabela
Dobro jutro! Vidiš na ta Ariel v Mb jaz vedno pozabim, pa pravijo da imajo res ugodne stvari.. bo treba iti pogledat..

Pri nas spet turobno vreme brez sončka in snega... pa bomo že..

Pozdravčke nosečke...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
13.12.2007 9:40:43   
Dinki
Dobro jutro še iz moje strani,

Lucalu, fajn, da si začela malo bolje spati. Tudi jaz imam za sabo lepo prespano noč (niti za WC se nisem zbudila user posted image ).

Mergetka, hvala! Tudi moj mi je že rekel, da smo res mal zmešane, ampak sej veš kako je to, tipi tega preprosto ne razumejo user posted image

Vidim, da ste nekako "prečesale" dosti trgovin glede poslikanih plenic in da jih očitno v Sloveniji ni za dobiti...neverjetno....kar ne morem verjet. Zgleda bo še treba iti v Avstrijo.

Katy13, vi na vašem koncu mate pa res fajn tale Outlet. Sicer sem za isto ceno vse to troje dobila tudi v Ikei, ampak a kera ve če imamo kaj podobnega tudi v Ljubljani? Drugače pa tudi jaz ne odstopim od babyfona user posted image

Lepo se mejte, tiste, ki imate možnost pejte na kakšen sprehod, zunaj se je naredil zares lep dan....
pa pišite kaj....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
13.12.2007 10:01:47   
Dinki
Pri nas spet turobno vreme brez sončka in snega... pa bomo že..

Arabela, moraš priti k nam, mi mamo danes modro nebo in sonček user posted image , sam vprašanje za koliko časa.....

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
13.12.2007 10:18:21   
jagoga
Dober dan punce,
včeraj sem bila en dan v službi, da sem še do konca pospravila pisarno, če se bo v tem času kdo vselil vanjo. Povejte mi, ali so tudi pri vas v službi tako obupni odnosi kot pri nas, včeraj je bilo pri nas obupno (no to je videti že dalj časa) totalna anarhija, en drugemu očitajo in iščejo napake, če kdo prosi za kakšno pomoč, ga bodo raje raztrgali, popljuvali in še nož v hrbet zabodli. Nobenega kolektivnega duha - a je res to tako odvisno od šefa, ali smo ljudje postali taki egoisti, ali nas je do tega pripeljalo tudi trenutno stanje družbe (podražitve, politični konflikti, stavke, plače,...)?
V kakšnem svetu dodo rasli naši otrociuser posted image ????

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
13.12.2007 10:28:18   
Lona76
Dobro jutro vsem!
Ja Jagoga verjetno je dosti odvisno od šefov. No pri nas so odnosi tako tako, se pa vidi, ko so zgorni slabe volje je pri nas kot v panju.
Včeraj sem imela G. Bi morale narediti UZ, ker se zadnjič ni hrbtenička vidla in pazite UZ je bil zaseden! Pa sestri sem povedala da mam UZ pa mi še reče ja pol morte pa u sredo popoldne pridt. In evo mi G. pravi ne ob sredah in četrtkih je UZ zaseden. In zdej morm it še enkrat v petek samo na UZ. Za sladkorno test imam pa 3.1. direkt po praznikih da bo cuker nenormalno velik user posted image . Še dobro da se po novem letu bolj sarme je. Mi je od moža stara mama rekla, ker ima sladkorno, da je tri dni zelje jedla, ker je imela pregled za sladkor, da ma pol dobre izvide user posted image . Se tudi znajde ženska pri 85-ih. No bomo videli kako bo. Sem pa dala učeri kri in vodo. Pa srček sva samo poslušale. Ga je full dolg iskala. Mi je bilo kar slabo od strahu. Je pa rekla da se je v kot skril in zato ne najde srčka takoj. Da ko je večji se ga prej najde.
Joj na WC-ju bi bla lahko skos. Zvečer predno zaspim grem sigurno 6-krat
No lepo se imejte in božajte bupije.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
13.12.2007 10:42:50   
Lona76
Aja pa še nekaj me zanima?
A ve ste že vse dobile potrdilo o predvidenem roku poroda. Jaz ga namreč še nisem. Rok imam 25.03, naslednji pregled pa 23.01. Pa me skrbi da bi bilo malo prepozno za urejanje glede porodniške. A kar jutri ko bom imela UZ zatežim da naj mi dajo še to?

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
13.12.2007 10:50:25   
jagoga
Lona76, najbolje da kar jutri zatežiš, saj te je s tem datumom (23.1.) kar malo okoli prinesla, saj skoraj 6 tednov ne boš imela pregleda, papirje za pordniško, pa moraš oddati 2 meseca pred rokom, torej do 25.1..

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
13.12.2007 10:51:22   
*medica*
dobro jutro...
glede službe...hhhuuuu odnosi so pomoje povsod isti ..ampak pri nas bi šef veliko več lahko naredil za dobro vzdušje in dobro delo ..vendar on ne naredi nič..govori eno nardi pa drugo..je pa ves drekast okoli ust koliko je že zlezel določenim v rit..ubistvu mu samo še taml prst na nogi gleeda ven..user posted image user posted image ..sploh ne vredn omembe..lahko bi tri dni pisala o tem..ampak brezveze ker se samo napsihiram..tko da tiste ki se pripravljate na bolniško teh par mesecv ali pa ve ki pripravljate na porodniško ..ko prestopite prag vašega podjetja pozabite nekaj časa sploh da ste tam delali in sploh na odnose z določenimi delavci oz.šefi..user posted image

glede cukra pa tko ..tazadno sem se zgovarjala z kolegico s katero mava na isti dan PDP..in mi pove da ko je ona delala test ji je sestra rekla da zjutraj mora pojest žličko medu..in normalno še ko je tisto spila ji je cukr dvignilo na 6,5..ampak ji je vseeno rekla da je ok in da naj pač malo pazi na hrani...user posted image
lona držim pestke da bodo rezultati čim boljšiuser posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
13.12.2007 10:51:22   
Katy13
Dobro jutro oz. že kar dober dan.

Tudi jaz sem danes spala več kot odlično. Od polnoči in do 7:40, takrat sem se zbudila, da sem šla an WC, potem pa hitro nazaj v posteljo in sem spala do 9:45. user posted image  Kako je to pasalo.

Dinki - tudi mi nimamo takšne trgovine (sem iz Koroške). Tako,da se moram peljati v Mb. Je pares, da grem občasno na faks in pač tedaj izkoristim priliko in malo pogledam. Sem pa sedaj prvič sploh kaj kupila, ker prej sem res samo gledala.

Lona76 - tudi jaz še nisem dobila potrdila. Imam pa naslednji teden pregled, mogoče ga dobim takrat.

Tudi pri nas imamo nebo brez oblačka in prijetno sonce. Lepo se imejte, uživajte čez dan....

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
13.12.2007 10:53:11   
Katy13
medica - meni so rekli, da ne smem jesti in piti (razen vodo) 12 ur pred pregledom, ker moram biti na tešč.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
13.12.2007 10:55:47   
san
se ćisto na itro javim.

mali je končno šel včeraj v vrtec, danes pa je zopet doma, ga boli ušesekuser posted image in je prav bogi.

midva sva bila pa včeraj v ikei in sem jezna ko user posted image . vse tiste stvari, ki sem jih imela ogledane niso imeli. je rekla, da dobijo čez tri tedne. pol sva kupila dva regala za knjige za otroško sobo in par drobnarij za tamale, za dojenčka pa samo brisačko. bo treba konec januarja še enkrat it, če bo čas in bo vse po sreči in bom še v enem kosu. a ne morjo ene dobre lokacije za ikeo tuki v lj dobit. pa sej bi bil verjetno skoz naval.

glede potrdila lona, bi ji jaz rekla, da ti ga da, da ne boš imela potem norijo. jaz nisem še dobila, ampak imam pregled 4.1. in bo takrat čist ok.

lepo se imejte, se še kaj tipkamo. zdej morm pa sinkota naprej crkljat

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
13.12.2007 10:55:56   
*medica*
kety sej meni je tud rekla no meni je rekla da lahko nekaj zjutraj pojem da mi ne bo slabo ko bom tist spila...ta pa je mogla med pojest..ne vem v čem je poantauser posted image ene dobijo taka navodila ene pa taka..no jest sem šla na tešče..nisem nič jedla ne pila..

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
13.12.2007 11:13:16   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

kety sej meni je tud rekla no meni je rekla da lahko nekaj zjutraj pojem da mi ne bo slabo ko bom tist spila...ta pa je mogla med pojest..ne vem v čem je poantauser posted image ene dobijo taka navodila ene pa taka..no jest sem šla na tešče..nisem nič jedla ne pila..

Jaz sem imela v obeh nosečnostih test za sladkor pa sta bila oba drugačna... enkrat mi je najprej vzela kri, popila glukozo čez 2uri spet vzela kri.. drugič pa mi je kri vzela samo 1x čez eno uro po popiti glukozi... pa mi je obrazložila ta v laboratoriju da je testov za sladkorno več in da pač naredijo tistega za katerega se odloči g... je pa res da sem jaz pri obeh  morala biti tešča...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
13.12.2007 11:13:58   
Arabela
No pa je sonček tudi pri nas posijal.. user posted image user posted image
ampak jaz se moram učiti..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
13.12.2007 11:17:54   
jagoga
San, a ušesa vneta, to je pa tako sranje, meni se zdi, da je to ena od težjih zadev, kar se tiče takšnih in drugačnih vnetij, viroz in lažjih obolenj. Tamali jih je imeli v sredini avgust, kar na enkrat ni hotel več spati, pa kar med spanjem se je prebujal in jokal in ga nisi mogel potolažiti, jaz pa nisem vedla kaj je z njim narobe - povedat pa tudi še ni znal, še sreča, da je začelo zvečer malo iz ušesa teči, tako da sem pogruntal od kje je izvor. Jaz osebno nimam izkušenj z vnetji ušesa, ampak tisti, ki jih pa imajo pa pravijo da je cela štala, hujše kot pa zobobol. Ubogi mali, kar pocertajta se, pa srečno in brez posledic.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
13.12.2007 12:35:47   
san
evo zdele je končno zaspal. jagoga mi imamo kar izkušnje s temi vnetji. jih je imela hči 3 leta non stop, pol pa še sin od 11 meseca naprej. in je res sranje. ampak smo šli do homeopatinje in dobili kroglice, ker z antibiotiki se je samo pacalo in pacalo, pa stalno ponavljalo. in zdej ga že več kot eno leto niso bolela do danes. sem mu raztopila kroglico in upam, da bo kmalu ok.

sem na hitro pogledala albumčke, pa ne vem a sem že kaj pohvalila dinki in perp.
dinki, krasen trebušček imašuser posted image , nič kaj dosti se ne veča, pa lucalu se tudi ni toliko povečal. prav luškane steuser posted image . moj je pa že precej narasel od zadnjič. ga moram zmert.
perp, ful luškana slikica tvojega detecauser posted image . sem kazala mojemu dragemu, pa on sploh nič ne razpozna. kolegica ima pa še kratek filmček in mi ga je dala za pogledat, pa on nič ni pošteku kaj gledauser posted image , jaz sem ga pa hotla nakurt, če bi midva tudi šlauser posted image .

zdej pa letim kuhat
papa

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
13.12.2007 12:38:27   
Sonnja
Mergetka ravno danes smo imeli zadnje predavanje,lahko greš ko ti paše js sm šla zdj ko mi je že zdj problem eno uro sedet pr miru na enem stolu.mislim pa da ni neke omejitve gdaj lahk poa gdaj ne doben te ne bo nagnal je pa boljše pozneje je bol sveže vse kar čuješ tamuser posted image .

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
13.12.2007 12:51:32   
Lona76
San, upam da se mali čimpreje pozdravi!
Ja pregled imam šele čezz 6 tednov. Imam pa baje takrat zopet UZ, vsaj tako je sestra rekla, da v 32. tednu je UZ. Sej pol bom pa verjetno na 1 teden tam. Vem da na koncu si skos pri G.
Za sladkorno so tut men rekli na tešče pa še s flumastrom mi je una v laboratoriju napisala da ja ne bom spregledala user posted image . Verjetno se zaveda, da sem ratala pozabljiva k user posted image .
Drugače pa tudi naš amli kašla za znort, jaz pa tudi, sva imela danes ob štirih zjutraj duet. Sploh ne vem, kaj naj mu še dam. No danes mu bom dala še ene parkarat paro za dihat pa upam, da bo to pomagalo.
Ja za potrdilo bom pa res kar jutri zatežila, ker drugač bom mogla vse v enem dnevu zrihtat. Tok energije pa tut nimam.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
13.12.2007 12:53:05   
Dinki
Evo mene iz eno urnega sprehoda...je tolk pasal, da sem imela skoz nasmešek na ustih in sem si mislila še dobr, da sem na bolniški, da lahko tkole mal uživam. V sižbi pa zaprti, zdej k je zima skoz pod neonkami, bulimo v računalnike....groza...

Jagoga....jaz bi rekla, da je pri nas v službi isto. Mislim so ful različna obdobja. Prihajam pa iz podjetja kjer je zelo prisotna hierarhija (mam 10 šefov nad sabo user posted image ) in pol narediš eno stvar in preden ti jo vsi potrdijo, pa vsak se neki vtika in izraža svoje mnenje.....kar mene najbolj moti pri meni je to, da nimam nikoli nobene pomoči. Veliko stvari delam samo jaz in če manjkam, me dobesedno počakajo, jih nimam komu preložiti in tako je tudi zdaj. To me jezi, da si kao ful neki pomemben, če bi pa jutri šla bi jim blo pa tud čist vseen. pri nas so cenjeni le ljudje, ki pridejo na novo od vzuni, mi ki rastemo skupaj s podjetjem pa nič. Ma sem optimist in upam, da bo bolje ko se vrnem iz porodniške.

Jaz imam pregled v torek 18.dec in bom tudi že zatežila za potrdilo. Upam, da mi ga bo dala, ker si želim papirje začeti urejati po novem letu, ne pa zadnjih nekaj dni.

San, hvala ti za bušija. Tvojemu malemu želim, da se njegov ušesek čim hitreje pozdravi. Glede Ikee maš pa tud smolo...tolk časa si čakala nanjo, zdej pa tko.... 

Joj punce, da ne pozabim....mi mamo pa nov voziček user posted image user posted image user posted image
sam je še zapakiran in čakam na mojega, da pride domov in da ga mal sestaviva...sem tolk neučakana, ampak ga ne upam sama gor nest zaradi teže.

Zdej grem pa še jaz kuhat....

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......