tejčica
|
Čeeeeeeeeeer! A se me še spomnete? Situacija pri nas se počasi umirja in sedaj bom spet imela malo več časa za čvek. Večje obveznosti za šolo so sedaj (za dober mesec) mimo, sem pa v tem času naredila seminarsko, naredila kolokvij, naredila izpit , danes pisala še en kolokvij (rezultat šele po novem letu), dolgčas mi v glavnem res ni bilo. Največje težave pa moja šola dela Taji. So muke vsakič ko se odpravim od doma in mislim da je te pavze, ki je sedaj pred mano, še najbolj ona vesela. Bova mogle malo skupni čas notri prinest in december je kot nalašč za to. Lotile sva se že izdelave čestitk, bile na novoletnih delavnicah v vrtcu, naredile smrekico v njeni sobi in sedaj me že priganja da jo naredimo še v dnevni, pa moram prej nove okraske kupit. Z delom doma sem pa čist zadej. Cunje zjutraj s kupov jemljemo, posesam takrat ko se že mački na trenerko prijemljejo, delo v stanovanju je čisto obstalo...groza, ampak bo že. Nisem navajena da mi ne znese, se pa privajam. Naše noči so se pa končno izboljšale. Vidova ura za spanje je še vedno ob osmih, okrog šestih zjutraj se hranimo (saj ponoči se še zbuja ampak običajno hitro zaspi nazaj brez flaše), potem pa povleče še kakšne dve urce. Seveda je tu pa tam še kakšna neprespana noč, kot recimo današnja (ko sem ob pol dveh zaključila z učenjem in se odpravila spat je mali začel z žurko, ki je trajala do skoraj pol štirih), ampak te so bolj redke. Upam da ga nisem prehitro pohvalila. Prejšnji teden me je v slabo voljo spravilo obvestilo iz vrtca, da za Vida še vedno ni prostora. Nekaj otročkov je še pred njim v čakalni vrsti, so pa sedaj skupine že dobro vpeljani in ni realno pričakovati, da bi jih še toliko šlo ven. Sploh noben vrtec v Kopru nima prostora v prvi starostni skupini. Sem v momentu dobila glavobol da te kap! Sva z mojim že razmišljala o privat varstvu, pa je rekla tašča, da bosta ona in tast imela malega. Ma meni je to ful šit. Pa ne da jima ne bi zaupala, daleč od tega, samo nimam ju srca tako obremenjevat. Bomo videli, še dva meseca, pol pa... Sicer pa iščem tudi novo službo. Te imam vrh glave, pa otročka ne bosta imela kaj dosti od mene, tako da sem že začela z akcjo. Uuuuuu, saj res. Končno smo dočakali še enega zobka. Zgoraj nam je ven pokukala enkica, druga se tudi že matra, dvojkici pa lepo sledita. Za prebrati me je čakalo dobrih 30 strani, tako da sem vas samo na hitrco preletela. Skačica, za tvojega atija in močno upam da je vse ok. Erna, super da si z delom zadovoljna. Žabika, tebi pa jutri želim prijeten prvi delovni dan. Dedek Mraz, mi ga imamo naslednji teden, ampak samo Taja. Pri obeh je tako, da obdarijo šele naslednje leto. Pri meni v službi pa imamo sploh smotano, ker imamo predstavo in obdaritev v Lj, tako da gre Taja samo k atiju v službo na predstavo in po darilo, jaz pa dobim bon in pač nekaj kupimo. Moram pa še poklicat v službo, če so me letos zgrešili, ker ni bilo še nič glasu od njih, pa se mi zdi že kar pozno. Čaka me še nakupovanje vseh daril. Za maledva se mi še sanja ne kaj naj jima kupim, za ostale otroke v familiji bodo najbrž kakšne družabne igre (monopoli, scrable), škatle za igrače, barvice... Bi mi prav prišla kakšna trinajsta plača ali božičnica, pa mi mislim da mi letos ne pripada (ker sem na porodniški). Draja, pa ne morem verjet, da imate vi še vedno take noči oz. vedno slabše. Ma res ti iz srca želim da se to čim prej neha. Mirena, jaz se že dva meseca odpravljam na vstavitev, pa vedno preložim. Vmes je bil že en vooooornh preplah, pa še vedno mečkam. Sibil, čakam na poročilo, kako je vse skupaj potekalo. Vsem bolančkanim da se zdravje hitro vrne, pa vsem malčkom za napredke, za vse prigode malčkov, na slikcah so pa vsi cukrčki za popapat. Jutri zjutraj pa imamo posvetovalnico. Dost me mate zaenkrat.
|