|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
10.12.2007 15:42:55   
Pikca
delamo s prstnimi barvami pa flomastri pa plastelinom samo, če Diti slučajno kaj zaspi, k drgač takoj oddrsa k njemu in mu iz rok puli, pol pa v usta. Je zadnjič vse voščenke pogrizla
he he, naš se še ne plazi, pa zobkov nima, tko, da morava z Živo zdaj izkoristit

luštne so tele zadeve od tomyja, ideja za darilo namesto kake brezvezne plastike...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
10.12.2007 15:44:02   
tinaaja
Thx za info, se mi je zdelo, ampak ker so nasi marcki toook napredni, sem mislila, morda pa user posted image user posted image  hmm glede na brinino nadebudnost pa je papir je jest in stene za likovno ustavarjanje user posted image

Super Pikca, da ste bolje, upam,da noben marcelk ne bo cez praznike buban...

men pa Tomy strani ne odpre user posted image

Prej sem iskala recept za teranov liker, ki ga imam drzugace na mojem rac, ki je v popravilu in mi je brina odletela - sicer bolj grozljivo vidit in slisat kot pa je dejansko bilo, ampak jaz ne grem vec za racunalnik, ce ona ni v stolcku ali pa spi ali pa jo ima kdo v varstvu... mi je bilo tok bed, oz mi je se vedno user posted image

grem uzivat se zadnji dan s fotrckom na dopustu... papa

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
10.12.2007 15:45:06   
A-N-J-A
Našmu Boru bo pa DM prinesu tudi tole
user posted image

K dr. pa ne vem če bom šla,če vse boli zapestje.Pa saj ni čudn če moram mojga 11 kg težkega sumota prenašatuser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
10.12.2007 15:47:27   
A-N-J-A
Men tud Tomy jeve strani ne odpreuser posted image .
Tinaaja tisto risalo pa prišpari za roj.dan.Je pa to super zadevauser posted image .
B pošilja B enga lupčka na buškicouser posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
10.12.2007 16:04:53   
dskubin
Men tud Tomy jeve strani ne odpre

meni pa takoj user posted image

saj ni čudn če moram mojga 11 kg težkega sumota prenašat

Madona, a bo hmal Elo ujel?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
10.12.2007 16:25:06   
A-N-J-A
Madona, a bo hmal Elo ujel?

Še kilca pa bouser posted image .Ampak a veš da se je v 2 m zredil samo 700 g.Prej pa po skor 2 kg na mesecuser posted image .

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
10.12.2007 16:32:10   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
glede plazenje je pa vas v napredku,nas gre sam nazaj user posted image

Ja, sej je en teden starejši user posted image user posted image user posted image  Pa drugič ko se dobimo v Koloseju mu zapovej, da ne sme spati, ampak druge opazovati. Pri nas se je tako začelo user posted image user posted image

Pikca - user posted image user posted image  super to pri vas ustvarjate

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
Men tud Tomy jeve strani ne odpre

meni pa takoj user posted image

Men tud takoj user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
10.12.2007 16:39:48   
bibi
Lepo pozdravljene po dolgem času!

Mi smo bili 1.12. stari 9 mesecev in smo veliki 81 cm in pa težki 12 kg! Imamo že 4 zobke (enice). Zdaj so pa verjetno dvojkice na pohodu, ker tako grize, da je groza! Najraje se plazimo po tleh, se postavljamo na kolena, hodimo s pomočjo maminih prstov (v oporo), brcamo žogo in jo mečemo (napihljivo žogo). Vstane že tudi s pomočjo opore, tak da bo vsak čas shodil.user posted image user posted image Zaenkrat reče samo ata in pa teta, kdaj bo pa izgovoril mama pa nimam pojma!user posted image

Pa še par fotkic.

http://www.najporoka.com/forum/uploads/20071203_172228_IMG_0841_450_x_.jpg

http://www.najporoka.com/forum/uploads/20071203_172447_Kopija_od_IMG_0.JPG

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
10.12.2007 16:58:29   
Dajadada
Mi smo bili 1.12. stari 9 mesecev in smo veliki 81 cm in pa težki 12 kg!

Uau, še en sumouser posted image . Bibi, lepo, da si se oglasila po dolgem času in nam pokazala svojega sinkota.

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
10.12.2007 17:06:22   
dskubin
Ampak a veš da se je v 2 m zredil samo 700 g.Prej pa po skor 2 kg na mesec

Nema veze, tut če da to dodajanje še na četrt, jo bo do RD ujel ;)

IZVIRNO SPOROČILO: bibi
kdaj bo pa izgovoril mama pa nimam pojma

k bo, bo! In kadarkoli bo, bo nadoknadil za vse nazaj, vrjem. Mami to, mami ono, pa samo mami, mamica,..... vrh glave user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 10.12.2007 17:09:03 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
10.12.2007 20:05:48   
thaiss
Ojoj, skor smo na drugo stran padle...
na hitro vas pokomentiram user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matia je pogruntal da se po štirih daleč pride in zdej je vse njegovo!!!user posted image user posted image
Danes so mi sporočili da smo dobili vrtec user posted image  user posted image  ampak že z januarjem..tko da še en mesec in gre moj fantina v vrtecuser posted image  Jaz pa po vsej verjetnosti brez službe ostanemuser posted image

Sibil kako je z uno službo ki se ti je obetala, si kej zrihtala???

Tinaaja izkoristi zadnje urce z dragim na dopustu!!

Erna sej veš da mislim nate user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
10.12.2007 20:18:11   
Sibil_
Čer!

Thaiss-zakaj brez službe ostaneš?Sem videla da je poslovalnica zaprta, kaj je ne bodo odprli al kaj?Ne, uno službo sem zavrnila, ker nimam Lukasa kje pustit, bi pa morala že sedaj začet.Pa glih prvič ko bi jo ziher dobila in to dobro, mater!Ampak kaj čmo, ko pogledam Lukasa mi ni nič žal.user posted image

Sem pa danes srečala eno bivšo sosedo-je stara 55 let, ima sina starega kot jaz in mlajšo hčerko.In je res ok, jo poznam že od rojstva, pa sem za foro vprašala če bi pazila malega.In mi reče da je dobila odpoved in bo doma-hehe.Samo ni sigurna kako bo z vnukinjo, ji je prehudo pazit dva pa bo verjetno morala vnukinjo pazit.Shit no, pa njej bi ga čisto mirne vesti pustila, ji res zaupam.Držite pesti da privoli, se še ni dokončno izrekla namreč.Ufff bi bilo to lepo...user posted image

Jutri grem po Mireno-si jo grem dat vstavit, pa ne vem kaj naj pričakujem in sem mal na trnih.Ampak bomo kmalu videli kako in kaj.user posted image

Sem pa že kar utrujena, danes sem z Lukasom lutala skoraj cel dan okoli, Koper je eno veliko gradbišče in sva firbcala kaj delajo.Je kar zanimivo-no, vsaj meni, sem bolj tehničen tip človeka.user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
10.12.2007 21:33:50   
tinaaja
Thaiss, a je kokolo spoznal, da je kobacanje kuul user posted image user posted image user posted image bravo.. mami pa zdaj ne bo vec imela tok casa user posted image user posted image user posted image bravo za vrtec, sluzbo pa bos ze spedenala user posted image

Hehehe teranov liker se ze medi user posted image user posted image user posted image tko disi po stanovanju, da njamaaaa user posted image B spi, fotrcek pokerira, jaz pa... uzivam v teranu .. hmm prsut mi manjkauser posted image

Mami to, mami ono, pa samo mami, mamica,..... vrh glave

nekaj tazga je bilo danes pop - nikakor se igrat brez mamice, oci ni bil dovolj dober user posted image jaz sem pa pesnila dopis za podaljsanje pporodniske.. no ni slo, je zmagala B..

nocko!

PS: CV105 - kako je dedek (morda sem kje zgresila)

Skacica - drzi se, upam, da ... user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
10.12.2007 21:37:22   
Žabika
Samo na hitro, ker grem malo bolj zgodaj spat, saj bo počitek prikrajšan za jutranji spanec.

Hvala vsem za lepe želje ob ponovnem začetku. Upam, da bo vse ok, v bistvu se mi zdi, da bi kar moralo biti.
Javim jutri, kako smo preživeli dopoldne.

Nočko

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
10.12.2007 21:41:40   
tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

tinaaja: hvala za lepe želje, v sredo jih pa prosim še enkrat ponovi. Nam je nekaj prišlo vmes, pa sem malo prestavila prvi dan. Tako da štartam v četrtek. Tudi fino je, da prvi teden ne bo predolg. user posted image

sem cakala, da ponovim

Zabika - jutri staratas? Drzim pesti za uspesen prvi dan, pa da roke ne bodo prevec trpele 

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
10.12.2007 22:03:52   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Thaiss-zakaj brez službe ostaneš?Sem videla da je poslovalnica zaprta, kaj je ne bodo odprli al kaj?

Poslovalnica je zaprta, ker jaz nisem hotela pridet delat z 8.11.07; tako da kar pričakujem da mi konec mesca ne bo podaljšal pogodbe.

Tinaaja te vabim na pršut!!!

Žabika user posted image  user posted image  za jutrišnji štart!!!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
10.12.2007 22:07:55   
A-N-J-A
Naš Borko je pa danes prvič sam na nogice vstaluser posted image user posted image user posted image .Uf zdaj bo šele pestro,ga ne bom mogla tud za sekundo pustit,ker bi mi lahko nazaj padu.More še mal trenirat da bo bolj stabilenuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
10.12.2007 22:31:09   
cv105
čer, drage mame ...

... no, mal sem se skulirala ... do zdaj urejala papirje za možev sp ... upam, da nisem kje kaj zajeuser posted image  ...

tinaaja: hvala za skrb ... user posted image  ... dedka so prejšnji teden kar na lepem domov pripeljali (kako in kaj ne bom ... ampak nič kaj lepa reklama za naše zdravstvo ... s5) ... mora pa v petek nazaj in zdaj gotovo sledi amputacija

sicer pa user posted image user posted image  za vse zobke ... za vse jedce in jedke ... za vse korake ... zlati ste ... user posted image

naše dete je že cel dedec ... o kilah ne bi ... sumo po moje ne bo nikoli user posted image  ... zna pa ploskat brabo-bravo, če mu rečem naj mi da poljubčka, me poslini do tal user posted image  ... ne zna več sedet ali ležat, ker je tako fino stat ... vsak dan kaj novega ... meni je tako fino ... user posted image

dedek mraz: pri nas v službi so letos zamenjali direktorja ... stari ima pubertetnike doma .... zato je enkrat pred leti kar ukinil dm ... novi ima 3 otročke ... in zato letos DM bo ... mislim, da 20.12. ... pohvalno ... user posted image

thaiss: ne se sekirat zaradi službe ... se ne splača ... user posted image

žabika: srečno ju3 user posted image  ... po moje sem spregledala ... kje si našla varstvo za Hano?

sicer pa pridno spančkajte ... jaz se močno nadejam, da bomo nocoj spali ... nočko

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
10.12.2007 23:18:58   
tejčica
Čeeeeeeeeeer! A se me še spomnete?user posted image  Situacija pri nas se počasi umirja in sedaj bom spet imela malo več časa za čvek.

Večje obveznosti za šolo so sedaj (za dober mesec) mimo, sem pa v tem času naredila seminarsko, naredila kolokvij, naredila izpit user posted image , danes pisala še en kolokvij (rezultat šele po novem letu), dolgčas mi v glavnem res ni bilo. Največje težave pa moja šola dela Taji. So muke vsakič ko se odpravim od doma in mislim da je te pavze, ki je sedaj pred mano, še najbolj ona vesela. Bova mogle malo skupni čas notri prinest in december je kot nalašč za to. Lotile sva se že izdelave čestitk, bile na novoletnih delavnicah v vrtcu, naredile smrekico v njeni sobi in sedaj me že priganja da jo naredimo še v dnevni, pa moram prej nove okraske kupit. Z delom doma sem pa čist zadej. Cunje zjutraj s kupov jemljemo, posesam takrat ko se že mački na trenerko prijemljejo, delo v stanovanju je čisto obstalo...groza, ampak bo že. Nisem navajena da mi ne znese, se pa privajam.user posted image

Naše noči so se pa končno izboljšale. Vidova ura za spanje je še vedno ob osmih, okrog šestih zjutraj se hranimo (saj ponoči se še zbuja ampak običajno hitro zaspi nazaj brez flaše), potem pa povleče še kakšne dve urce.user posted image   Seveda je tu pa tam še kakšna neprespana noč, kot recimo današnja (ko sem ob pol dveh zaključila z učenjem in se odpravila spat je mali začel z žurko, ki je trajala do skoraj pol štirih), ampak te so bolj redke. Upam da ga nisem prehitro pohvalila.

Prejšnji teden me je v slabo voljo spravilo obvestilo iz vrtca, da za Vida še vedno ni prostora.user posted image  Nekaj otročkov je še pred njim v čakalni vrsti, so pa sedaj skupine že dobro vpeljani in ni realno pričakovati, da bi jih še toliko šlo ven. Sploh noben vrtec v Kopru nima prostora v prvi starostni skupini. Sem v momentu dobila glavobol da te kap! Sva z mojim že razmišljala o privat varstvu, pa je rekla tašča, da bosta ona in tast imela malega. Ma meni je to ful šit. Pa ne da jima ne bi zaupala, daleč od tega, samo nimam ju srca tako obremenjevat. Bomo videli, še dva meseca, pol pa...user posted image

Sicer pa iščem tudi novo službo. Te imam vrh glave, pa otročka ne bosta imela kaj dosti od mene, tako da sem že začela z akcjo.
Uuuuuu, saj res. Končno smo dočakali še enega zobka.user posted image Zgoraj nam je ven pokukala enkica, druga se tudi že matra, dvojkici pa lepo sledita.

Za prebrati me je čakalo dobrih 30 strani, tako da sem vas samo na hitrco preletela.

Skačica, user posted image user posted image user posted image  za tvojega atija in močno upam da je vse ok.
Erna, super da si z delom zadovoljna.user posted image

Žabika, tebi pa jutri želim prijeten prvi delovni dan.

Dedek Mraz, mi ga imamo naslednji teden, ampak samo Taja. Pri obeh je tako, da obdarijo šele naslednje leto. Pri meni v službi pa imamo sploh smotano, ker imamo predstavo in obdaritev v Lj, tako da gre Taja samo k atiju v službo na predstavo in po darilo, jaz pa dobim bon in pač nekaj kupimo. Moram pa še poklicat v službo, če so me letos zgrešili, ker ni bilo še nič glasu od njih, pa se mi zdi že kar pozno.

Čaka me še nakupovanje vseh daril. Za maledva se mi še sanja ne kaj naj jima kupim, za ostale otroke v familiji bodo najbrž kakšne družabne igre (monopoli, scrable), škatle za igrače, barvice... Bi mi prav prišla kakšna trinajsta plača ali božičnica, pa mi mislim da mi letos ne pripada (ker sem na porodniški).user posted image

Draja, pa ne morem verjet, da imate vi še vedno take noči oz. vedno slabše.user posted image  Ma res ti iz srca želim da se to čim prej neha.user posted image

Mirena, jaz se že dva meseca odpravljam na vstavitev, pa vedno preložim. Vmes je bil že en vooooornh preplah, pa še vedno mečkam. Sibil, čakam na poročilo, kako je vse skupaj potekalo.

Vsem bolančkanim user posted image user posted image user posted image  da se zdravje hitro vrne, pa user posted image  vsem malčkom za napredke, user posted image  za vse prigode malčkov, na slikcah so pa vsi cukrčki za popapat.

Jutri zjutraj pa imamo posvetovalnico.

Dost me mate zaenkrat.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
10.12.2007 23:28:06   
dskubin
Dost me mate zaenkrat.

teeeeeeeejčica user posted image , kok sm te vesela. Sm že mislila, da te nau več nazaj. A pekla pa letos ne boš? user posted image PRIDNA SI! user posted image

Mi tudi, mi tudi.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
10.12.2007 23:51:19   
tejčica

Dost me mate zaenkrat.

teeeeeeeejčica user posted image , kok sm te vesela. Sm že mislila, da te nau več nazaj.

Za tak scenarij ste pa preveč prijetna družba, pa preveč rada čvekam.user posted image  

Obalke, a je kakšen čvek na vidiku???

A pekla pa letos ne boš? user posted image

user posted image  Sem se prov z muko odločla da letos pa to odpade. Upam da me Taja ne prepriča v kontra.user posted image

Mi tudi, mi tudi.

Dobro opravte.

Sem pozabla Diti čestitat za celo četo novih zobkov. Je pa mogla bit bošca, noro tole, tolk naenkrat.user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
11.12.2007 7:04:59   
amy26
tejčica WBuser posted image

thaiss, čestitke za vrtecuser posted image  čas gre pa res tako hitro, še malo pa bodo eno leto stari

Žabika srečno danes

Naše noči so se zadnji teden zelo izboljšale, že trkam, da tako ostane, zadnje čase se Ela zbudi samo 1x se podoji in potem nadaljuje spanec pri meni v spalnici, no prej me mal cuka, pa boža dokler ne zaspi.

Pa glede Gh počasi napredujemo, goveja juhica je še vedno zakon, vendar zdaj je že 2x jedla tudi zmiksan svež jabolk in ga poje od 80-100ml, vsaj nekaj vitaminčkov, pa obožuje še vedno mandarine in pomaranče. Res se počasi pomikamo glede GH vendar že to je super, ker je ne slilim s hrano ampak sama odpira svoj kljunček.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
11.12.2007 7:34:59   
tinaaja
Jutro...
ker brina ze hara samo hitro vprasanje:
rdece ima  v notranjem delu ucka, kot pri solzevodih? Je to vnetje, ali je se kaj razen fizioloske? kdaj peljat pokazat P? user posted image

Amy, super za napredek v GH.. pri nas sicer je, ampak tko kot pri naomi so kolicine sle user posted image ponoci z zizanjem nadoknadi vse user posted image

Tejcica WB..

kasneje

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
11.12.2007 8:03:18   
dskubin
Dobro jutro!

Uau, je že neki napisano, se vračamo počasi na stare tire. Je blo kr neko zatišje zadnje dni user posted image

Obalke, a je kakšen čvek na vidiku???

Zadnje cajte se dobivajo v Izoli (sem namenoma tko napisala, ker sem bolj malokrat zraven, ke z obema težko pridem do Izole - no, lažem, projekt nemogoče je pol prit domov do 12.30 do kosila), ker tele mamice tu so ful pridne in so vsak dan zjutri na kofetu in kakem briošu, pol pa sledi sprehod, ni tle nč zabušavanja, jih pa maš od 1 mesca (mislim user posted image ), pa starejše kot so naši, tko da ne zmanjka za bla bal bla.... Vabljena tudi vidva! Sej to boš vidla na J. Primorska.

thaiss, kje si pa dobila vrtec?

ponoci z zizanjem nadoknadi vse

user posted image user posted image user posted image nkol konca user posted image

Morm it, je ena mal večja ritka kakala v plenico user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
11.12.2007 8:50:44   
thaiss
user posted image
Tejčica WB. Pridna da si kljub selitvi še vso za fax sfolgalauser posted image  Res si zaslužiš kavo!!!user posted image

Tinaaja user posted image user posted image  Brini za učko

čvek - sem za, povejte kdaj???

dskubin- mesto smo dobili v taspodnjem vrtcu. Drugi teden bom šla vprašat če je kakšna možnost da gre gor, mogoče septembra.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.