Tanayya29
|
No imam ravno čas,čakam da se skuha kosilo,pa bom malo napisala. mamuška jaz svojega ne budim ,ker podnevi bolj malo spi..ponavadi sestavi samo enkrat dnevno 2 uri drugače se pa zbuja na pol ure.Mi je pa rekla pediatrinja,da če čez dan prespi obrok,naj ga kar zbudimo,ker lahko zamenja noč za dan. No,pri hrani je pa kr treba pazit ja,se kar strinjam z mamuško. dajica super sta videti,jaz sem bila po CR vsa zabuhla .Je prišla tašča in rekla,ja kakšna pa si?Še huje kot pred porodom .Fajn kompliment. ninočka hvala za info.glede zanositve,si bom jaz tud dala 5 kondomov gor . martita jaz oblečem samo ene predporodne hlače,jupi,ravno danes sem jih za pediatra,drugače pa sem si kupla 2 trenirki...kg niti nimam toliko več plus 5-7 tam nekje se giblje. očala nimam,tako,da ne znam odgovorit.prav tako nimam hemeroidov. nana liza jaz uporabljam pamperske in mullerjeve,zjutraj je tudi kdaj premočen(ponoči ne previjam). ena je spraševala,za kavo?eno na dan,mi lahko,je pa rekla pediatrinja,da nič pravih čajev,in kave zvečer,če ne bo otrok ves naspidiran . upam,da nisem kej pozabila odgovorit.... pesmice.... Zima zima bela ,vrh gore sedela,pa tako je pela,da bo Mirka vzela...ker Mirko nič ne dela,ker Mirko nič se ne uči..čakaj,čakaj Mirko ti,da te zima ne ulovi. Pleza mucek na drevo,vedno više,vedno više,pleza mucek na drevo z vrha gleda že na hiše.Ko,pripleza prav na vrh,glej pred hišo skleda mleka,a kako bi dol prišel,mali mucek veka veka.. (ja ubogi muci..) Krica kraca glej pajaca,ki skaklja,ki skaklja,hopa cupa hopa ca. TU tu tu po cesti trikrat naokrog,avtobus nas pelje k teti v Zali log,teta v Zalem logu sedem putk ima,osem belih zajčkov in kozlička dva . Bom še kej napisala,ko se spomnim... Ali so se vam full povečala prsa?Jst mam joške..ajej...d košarco,sm si naročila v Alisi en modrc,pa mi je premajhn..grozaaaa.... sm si hotla prej enga kupt še pa imajo tle pri nas sam en model pa mi je vse vn gledal. Ali mogoče katera ve kje prodajajo triumfove modrce za dojenje?jaz sem že prej same njihove nosila..? kosilo oz. večerja kuhana... aha kupla sva brita filter in je supeer...če ne je bil sam vodni kamen.... pa pa