|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
11.12.2007 10:37:57   
jooly
?????!!!!!!!!!
KAJ JE NAROBE????

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 476
11.12.2007 10:38:22   
Tanayya29
že 35 kaj jee??

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Neposredna povezava do sporočila: 477
11.12.2007 10:55:18   
kanarka
Ninocka...a pri kolikah tudi prdi? Ker to pa zelooo... Pa se ji res ne da pomagati??? Kaj pa menjava hrane?

ŽE 35...res nas strašiš. Kaj pa je?

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 478
11.12.2007 11:45:52   
nicolina
ŽE 35, KAJ JE? ME JE KAR SRH SPRELETEL PO TELESU? DEJ JAVI NAM SE!!!!

No, mi smo se danes spet kopali, je bila patronažna in zdej  lepo pančka. Ga je mami prvič kopala, sicer je patronažna pomagala. user posted image user posted image
Nayya, jaz imam tudi v šoli to pesmarico in je res fajn, obstaja pa tudi še veliko CD.jev z otroško glasbo. Zakaj se pa te kaplice uporabljajo? Če jih bom potrebovala, a mi jih boš lahko potem poslala? user posted image
Ninočka, sem dobila svojo G., me je kar lepo pomirila, verjetno je šlo za večji strdek krvi. Dokler nimam kakšnih bolečin v trebuhu in vročine, ni razloga za paniko.
Ajtak, vse te kapljice, Antiflat, Sabsimplex, vetrovne... naj bi se uporabljale proti krčkom.
Vanja  user posted image user posted image  za vaju...
Mamuška, hvala za nasvet o čajčkih, kolk te jaz rada berem... se vidi, da si dala veliko skos in imaš izkušnje user posted image
Punce, a ima katera kaj novic o Debeluški, se mi zdi da se ni še nič javila?

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 479
11.12.2007 12:03:35   
Tanayya29
Nicolina,kapljice so za kosti,dobila jih boš pri pediatru,navadno dajo ad3 ali d3 plivit,po njih imajo full krče(ne vsi),olevit d3 pa so bolj prijazne(so pa avstrijske)...seveda ti jih bom poslala.

samo,zakaj jih pri nas nimajo?če jih skor vsi uporabljajo?meni so še v odpustnici v porodnišnici napisali naj zamenjam z olevit kapljicami,če teh ne bo prenašal??

že 35...kaj pa je?upam,da si uspešno opravila pri zdravnikuuser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 480
11.12.2007 12:34:19   
nicolina
Nayya, hvala user posted image ,
Ajtak, tud men so se pojavili hemeroidi, tud že proti koncu nosečnosti in potem še po porodu.  ko sem šla prvič na blato, sem mislila, da bom kar umrla.
Zdej je že ok, mal so še zunaj, samo več ne bolijo. Jaz si jih mažem z olivnim oljem in Tea tree kremo od Justa. Meni pomaga. Res pazi, da greš redno na blato in jej čim bolj tako hrano, da bo blato mehko in da se ne boš napenjala. Te kreme, ki si jo ti dobila, pa ne poznam.

Neposredna povezava do sporočila: 481
11.12.2007 13:15:54   
mamuška
Čaja se praviloma ne sladka, če pa že, mora sladkro obvezno prevreti, vendar je tako zaradi zobk (kasneje) kot tudi zaradi prebail bolje, da sladkorja ni. Sladkor tudi odpira! Zeleno blato je v povezavi s kolikami normalno - pomeni, da črevesje še ne uspe predelat hrane, kot bi jo moralo.

ŽE 35 - KAJ, KEJ, KDO ZAKAJ????? PROSIM, NEHAJ NAS STRAŠIT, ŽE TISTA BULA ČERAJ MI JE KAR MRAVLJINCE POGNALA PO HRBTU. DAJ SE PROSIM JAV!!!

Kolike in krči so tja do 3. -4. meseca normalne pojva, na žalost, blažijjo jih take in drugačne kpaljice, jaz jih dajem po vsakem obroku, naj je dojenje ali flaša, če pa je vse skupaj le prehudo in je blato smrdljivo in sluzasto, pomislite na alergijo. Prvi alergen je v tej dobi KM, pomeni, da mamica ne sme ne pojest in ne popit nič mlečnega (ne samo mleko, tudi maslo, jogurt, razne skute, mlečni namazi, mleko v kruhu, pecivu itd - ODPADE), naslednji je jajce, nazadnje pa gluten. Če je kje res zelo hudo, poskusite z opušćanjem posameznih živil. Je pa treba vztrajat vsaj 8 dni, da se pokaže učinek. Pa agrumi tudi zelo zelo napenjajo.

Ups, alarm - letim!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 482
11.12.2007 13:28:39   
Nana Liza
Mene pa zanima, če so vaši user posted image tut čez noč in pa tudi podnevi totalno mokri po trebuščku do pazduhe in kakšne plenice uporabljate? Mi imamo paket iz Dm (babylove) od 2-5, pa tistega 3-6, fixes tut niso boljše, Muller 3-6 tut ves moker. Ali obstajajo kakšne nočne plenice? Ponoči od 23-5h zjutraj ga ne previjam. Podnevi po vsakem dojenju (na 3-4 ure).

Pri punčki imam izkušnjo, da so bile najboljše plenice iz Mullerja in pa Libero iz Spara. Pri fantkih  mi je pa to še vedno uganka. user posted image

Ninočka - pri meni je bilo razlike 15 mesecev med obema porodoma s CR. Že zadnjič sem ti pislala, če želiš tisti knjigico za vaje, da mi pošlješ na zs naslov. Samo pri tebi je verjetno že minilo 6 tednov in lahko že delaš trebušnjake in vse ostalo, tako da ti ne pride več tako v poštev.

Krčki - ima ful vetrove in ga zvija po dojenju, ko pa zaspi, je ok. Mi smo pa dobili neke kapljice iz gorenjskih lekarn. Ali katera pozna?

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 483
11.12.2007 13:39:11   
potepinka
Dober dan

nemrak-sem kupila Novalak proti kolekom,bomo videli situacijo zvečer

nayya-ja prava faca si stem pesmicam,najboljš da se grem vse učit,ker Mark ful posluša če mu pojem.
Lepega sinčka imaš

že 35-Kaj je narobe javi kako si uredila pri zdravniku

Jaz sem Marku danes prvič dala malo čaja,Hip komarček,ga nič ne obožuje,dobi glih toliko dodatka da se mi je zdelo da malo je pa fajn,drugače če je otrok dojen,ne rabi čaja

ajtak-hemeroidi ista pesem kot pri tebi jaz sem si v lekarni kupila kremo Eulatin NN,mi je ful pomagala,zdaj je mir

Drugače pa noč pri nam ob 21 je zaspal,potem ob 2 zbudil,pa ob 5,pa ob 7.30 itd.....
V četrtek imamo 1.posvetovalnico me prav zanima kako bo

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 484
11.12.2007 14:28:52   
jooly
Ne vem sicer, če se bo že35 strinjala, ampak bom vseeno napisala, kaj jo je tko razžalostilo, da se v bodoče to ne bi več dogajal. Mam namreč njeno številko, pa mi je zaupala, da je bla včeraj full razočarana, ker ni nobena pokazala niti najmanjšega sočutja ob njeni zaskrbljenosti glede zdravja - tiste pike. Bla je res full zaskrbljena, mi pa, kot da je njen post neviden oziroma "za nas nepomemben". Rabila je pač kakšno vzpodbudno besedo, toplo misel...mi pa razglabljamo samo vsaka o svojih težavah in problemih, sem pa tja kakšni kej odgovorimo, pa še to samo v zvezi z otroci. Pa nobeno opravičilo ni, da smo okupirane s svojimi malčki, saj po pravici povedano, kar precej časa preživimo na RR-ju in imamo čas razglabljat vse sorte stvari. Zelo očitno smo preveč zaslepljene s svojimi otroci, tko da - dejmo vse skupi odpret oči in se začnimo zavedat, da se vse začne in konča pri dobri in zdravi mami, ki pa ima včasih tud slabe dneve in takrat si mormo stat ob strani.

že35, jaz si kljub vsemu, kar se je iz tega izcimilo želim, da se na teh straneh še beremo. user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 485
11.12.2007 15:09:25   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: že 35
Mene pa zanima kako imate tiste ki nosite očala kaj vid?Meni se oči zdaj izredno hitro utrudijo in me pečejo pa še vidim slabšeuser posted image
Čišča-končno je ni več -sem jo imela 6 dobrih tednov-sem bila že tako sita teh vložkovuser posted image
Jutri pa grem k svoji osebni DR.-v grlu se mi je pojavila taka velika kot grah bula ali kaj -bele barve in to sem dobila po porodu-nisem pa si do včeraj nič v grlo gledala ,včeraj sem pa možu rekla če kaj vidi,me pa nič ne boli samo ko požiram me moti kot bi imela luščino od kokic-ali se je že keri to naredilo?Me je malo panika včeraj zgrabla ko sem to zagledala v grluuser posted image

Jaz sicer ne nosim očal, pa opazim, da se mi oči dosti hitreje utrudijo. Tudi po porodu so bile okoli mrežnice pordele, zato ker sem pri iztiskanju odpirala oči - me je babica med zadnjimi popadki zato kar pošteno kregala. Sicer pa mi razne tetke na obiskih priporočajo naj vsaj prvih nekaj tednov čim manj berem ali gledam TV... kot da imam čas še za to.

Glede bule ti ne znam odgovoriti, nisem nikoli imela česa takšnega. Kdaj pa kdaj se mi je (ampak pred nosečnostjo) v ustih in ne na grlu pojavila kakšna razjeda, ki jo je pa v dveh - treh dneh odpravilo izpiranje s Paraginom (se dobi v lekarni brez recepta).

Sicer pa ne skrbi, gotovo ni kaj hujšega. Mene tudi vsaka malenkost ful zaskrbi, najbrž so hormoni. V prvem tednu ene cele noči nisem prespala, ker sem pri večernem dojenju v dojti zatipala otrdlino. Sem si dala alkoholni obkladek, obenem pa so mi šli vsi najhujši scenariji po glavi... potem je pa zjutraj ni bilo več.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 486
11.12.2007 15:18:26   
ninocka
Ojoj, punce, jkaj je zdej to - tle se neki "kregamo", pri nam na septemberkah tud... a je kaksna polna luna al kaj?
Sem sla nazaj brat, kaj je skrbelo Ze 35. Sem prebrala ze prvic in hotla odgovort, ampak sem pozabilauser posted image . NAs je pac velik na forumu in jst ko berem poste, si ena vprasanja zapomnem, ena mi pa kr uidejo. Sem ze tko al pa tko hotla predlagat, da bii vprasanja oznacevale z rdeco (da ko ves, da je nekdo neki vprasal, ampak se ne spomnes kdo in kaj  samo poisces rdece obravan stvek al pa da dajemo pred vprasanje  tale znakuser posted image ). Jst tud vcasih kaj vprasam, pa ne dobim nobenega odgovora...user posted image

No v glavnem, da ne bom ful zabluzila - Ze 35 - moji tasci se je kaksne 4 tedne nazaj nardilo, da je dobila obcutek, kot da bi  se ji lupina od jabolka (je lih jedla jabke) zataknla v napacni luknji. Pa ful ji je oteklo. Zdravnik je na UZ ugotovil, da ima v slinavki (se mi zdi)  kamen user posted image in jo je to tolk bolelo in ji otekalo. Edini opciji sta bli zvecenje limone in masiranje ali pa operacija. Na sreco ji je slo z limono in masiranjem ven. No, sej dvomim, da je pri tebi tudi to, glede da je v grlu... Dej sporoci, kaj ste odkrili, upam pa da ni nic hujsega. Pa ne bit huda na nas user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 487
11.12.2007 15:22:31   
naraščaj
no šele sedaj mam par minutk(spi na men, zato se opravičujjem za tiskarske)
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka

nayya-ja prava faca si stem pesmicam,najboljš da se grem vse učit,ker Mark ful posluša če mu pojem.
Lepega sinčka imaš

se podpišem pod tole. hvala, sem si sprintala. jaz sem res leva em vse pozabla

že 35, Kaj je narobe javi kako si uredila pri zdravniku

no , noč je bla kr ok, sva pa bli prej zunaj dobo urco in pol, skupaj s sosedo, ki ma 20 dni strejšga sina, vendarr tamala ni nič kaj spala, večino časa budna. prideva domov je bla lačna, zdaj pa jo neki zvija in je sitna in se carta na men. kaolce ji nč kaj ne pomagajo pa še špuka mi jih ven. zgleda, da ji ni všeč.

hemeroidi, tut mam, sicer še ni panike, ne bolijo, sam čutim jih. bom tut mogla neki nabavt, da jih spravum v red.

Pa nobeno opravičilo ni, da smo okupirane s svojimi malčki, saj po pravici povedano, kar precej časa preživimo na RR-ju in imamo čas razglabljat vse sorte stvari. Zelo očitno smo preveč zaslepljene s svojimi otroci, tko da - dejmo vse skupi odpret oči in se začnimo zavedat, da se vse začne in konča pri dobri in zdravi mami, ki pa ima včasih tud slabe dneve in takrat si mormo stat ob strani.

že35, jaz si kljub vsemu, kar se je iz tega izcimilo želim, da se na teh straneh še beremo. user posted image

to si pa prov napisala jooly. res smo ble nesramne. že 35 oprosti, vendar ko nimam odgovora sem raj tih. bom v bodoče skušala vsaj kak signal dat.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 488
11.12.2007 15:28:32   
nicolina
Ninočka, se popolnima strinjam s tabo. Res imamo zdej vse manj časa jaz tudi včasih na hitrco preletim in pol že pozabim, kaj je katera vprašala.

Mene je tudi zadnjič zeloo skrbelo zardi krvavitve, pa so mi samo Ninočka, mama11 in Nayya potolažile in svetovale. user posted image  Sej so verjetno tudi druge prebrale, pa pozabile odgovorit, ker imamo zdej itak vse polne glave.

Morda bi blo res pametno najti en sistem za odgovarjanje, da bi bile vse potem zadovoljne.
Itak,da smo vse okupirane s svojimi malčki, sploh tiste, ki smo prvič mamice.

Zato, ŽE 35 ne nam zamerit in bit žalostna, pridi nazaj. user posted image user posted image  zate..

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 489
11.12.2007 15:36:41   
scubadiver
Že35 tudi jaz se ti iskreno opravičujem. Ne sme biti izgovor da smo preokupirane z našimi malčki, še posebej ker je bil tvoj post o buli zares zaskbljujoč. Pa sem ti pozabila napisati kaj vzpodbudnega. Ampak za kaj takega sploh še nisem slišala in nekako nisem niti vedela kaj naj napišem. In res je, da večino napisanega samo preletim. Vem, ni prav in obljubim da se bom probala popravit. saj ko princeska spi imam čas tudi bolj podrobno prebrati in tudi odgovoriti. Sam kaj ko polovico že pozabim, kar pa se ne bi smelo dogajati.
Lepo prosim ne jezi se na nas in ne bit žalostna in pridi nazaj med nas. Ti pošiljam en močan objem v opravičilo user posted image user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 490
11.12.2007 16:34:19   
Tanayya29
ooooo že 35.........res,prav žalostno..da,nobena ni odgovorilauser posted image .Mi je prav hudo.....
Jaz tudi nimam nobenega odgovora,upam,samo,da si dobro opravila.En velikuser posted image .
Jolly,si pa prav napisala.Se strinjam!!Res,bi bilo fajn,da bi vprašanja označevale z rdečo barvo oz.pač z eno barvo...(Ninočkina ideja)user posted image .

Jaz kdaj tudi samo napišem in niti ne preberem,priznam!
Uglavnem Že 35,upam,da nam tokrat odpustiš.

mi smo s pregleda,zrasli smo 5 cm in se zredili za 1020guser posted image .

Sedaj šibam malo pojest,se potem oglasim.

aha vprašanje Koliko vi pazite pri hrani?No,meni je pediatrinja točno razložila kaj smem in kaj ne...uglavnem zanima me koliko dejansko pazite?Ker se mi zdi,da nič ne smem..nič konzervansov ...uglavmen ama ništa,kar jaz obožujem....nič čokoladeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 491
11.12.2007 17:13:35   
nicolina
ŽE 35, resnični upam, da si dobro opravila, jaz tudi nisem vedla, kaj naj ti odgovorim. user posted image
Nayya, jaz nekako jem vsega po malem, res se izogibam konzerviranih stvari, bolj gledam, da je čimbolj naravno, prekuhano in sveže pripravljeno. Sem tudi že pojedla košček čokolade, pa je bilo vse ok.
Kaj pa druge pravite? Morda bi blo fajn sestavit kakšen seznam jedi, ki jih smemo in tistih, ki ne.

Nayaa in Taj user posted image user posted image  za uspešen pregled, Taj je pravi korenjak...

Neposredna povezava do sporočila: 492
11.12.2007 17:19:18   
mamuška
IKoliko vi pazite pri hrani?No,meni je pediatrinja točno razložila kaj smem in kaj ne...uglavnem zanima me koliko dejansko pazite?Ker se mi zdi,da nič ne smem..nič konzervansov ...uglavmen ama ništa,kar jaz obožujem....nič čokoladeuser posted image

Jaz ful pazim, ker drugač ne spimo in ne živimo normalnouser posted image Od sajda jem kuhana jabolka in banae, od zelenjave peso in korenje. Vse ostalo ali napenja ali mu ožge ritko ali pa je ves flekast, skratka tko revno nisem jedla odkar pomnim. Zaradi alergije na KM odpade vse pecivo, vsa čokolada, še kruh moram dobro pogledat, kaj sploh lahko, da ni podtaknjeno noter ali mleko ali kak mlečni derivat. Ne smem zelja - rdeča ritka, ne smem repe - napenja, solate itak niti pogledat ne smem user posted image , ne smem suhega sadja, nič od svinjine, večina salam in paštet odpade - je povsod not melko v prahu itd itd. Podn! Ampak če hočem, da se tamau doji, je pač tko. Saj ne bo večno, kilaže mam tud iber zadost, tud če me pol pobere user posted image

Že 35 - ko se boš javila, da je vse OK, ti bom povedala, zakaj sem jaz čist zavestno in namerno požrla komentar tvoje bule dol. Prosim, ne kuhat mule na nas, vsaj mene že ornk skrbi, kaj si opravila. Jooly, daj bit malo naš advokat in ji povej, da ful težko čakamo njen odgovor.

Dajte ve meni povedat: a budite deco, če vam prespi obrok?? Naš froc ima kar zadnje čase kar navado, da ko greva ven, on zaspi in potem ni žive sile, ki bi ga zbudila. Mine po 5, 6 ur, on pa še kar dreto vleče na polnouser posted image user posted image če ga probam prej zbudit in nahranit - ni šans, Dosežem samo, da se sicer malo predrami, je pa besen na ves svet, dere se ko zmaj, je pa seveda ne.  Tako prespi obrok, meni dojke pokajo, on pa, ko se zbudi, je tako sestradan, da se sploh ne uspe pristavit, amapk samo histerično joka, ker pač ne teče v curku v usta. Preostane mi samo, da si izčrpam

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

Neposredna povezava do sporočila: 493
11.12.2007 17:53:00   
Tanayya29
No imam ravno čas,čakam da se skuha kosilo,pa bom malo napisala.

mamuška jaz svojega ne budim ,ker podnevi bolj malo spi..ponavadi sestavi samo enkrat dnevno 2 uri drugače se pa zbuja na pol ure.Mi je pa rekla pediatrinja,da če čez dan prespi obrok,naj ga kar zbudimo,ker lahko zamenja noč za dan.
No,pri hrani je pa kr treba pazit ja,se kar strinjam z mamuško.

dajica super sta videti,jaz sem bila po CR vsa zabuhlauser posted image .Je prišla tašča in rekla,ja kakšna pa si?Še huje kot pred porodomuser posted image .Fajn kompliment.

ninočka hvala za info.glede zanositve,si bom jaz tud dala 5 kondomov goruser posted image .

martita jaz oblečem samo ene predporodne hlače,jupi,ravno danes sem jih za pediatra,drugače pa sem si kupla 2 trenirki...kg niti nimam toliko več plus 5-7 tam nekje se giblje.

očala nimam,tako,da ne znam odgovorit.prav tako nimam hemeroidov.

nana liza jaz uporabljam pamperske in mullerjeve,zjutraj je tudi kdaj premočen(ponoči ne previjam).

ena je spraševala,za kavo?eno na dan,mi lahko,je pa rekla pediatrinja,da nič pravih čajev,in kave zvečer,če ne bo otrok ves naspidiranuser posted image .

upam,da nisem kej pozabila odgovorit....

pesmice....
Zima zima bela ,vrh gore sedela,pa tako je pela,da bo Mirka vzela...ker Mirko nič ne dela,ker Mirko nič se ne uči..čakaj,čakaj Mirko ti,da te zima ne ulovi.

Pleza mucek na drevo,vedno više,vedno više,pleza mucek na drevo z vrha gleda že na hiše.Ko,pripleza prav na vrh,glej pred hišo skleda mleka,a kako bi dol prišel,mali mucek veka veka..user posted image (ja ubogi muci..)

Krica kraca glej pajaca,ki skaklja,ki skaklja,hopa cupa hopa ca.user posted image

TU tu tu po cesti trikrat naokrog,avtobus nas pelje k teti v Zali log,teta v Zalem logu sedem putk ima,osem belih zajčkov in kozlička dvauser posted image .

Bom še kej napisala,ko se spomnim...

Ali so se vam full povečala prsa?Jst mam joške..ajej...d košarco,sm si naročila v Alisi en modrc,pa mi je premajhn..grozaaaa....
sm si hotla prej enga kupt še pa imajo tle pri nas sam en model pa mi je vse vn gledal.

Ali mogoče katera ve kje prodajajo triumfove modrce za dojenje?jaz sem že prej same njihove nosila..?

kosilo oz. večerja kuhana...

aha kupla sva brita filter in je supeer...če ne je bil sam vodni kamen....

pa pa

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 494
11.12.2007 18:38:44   
Laubica
No da vas ne bo preveč skrbelo še nič ne vem moram jutri k specialistu ORL ker moja DR. ne ve kaj bi to bilo ker še ni tega videlauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 495
11.12.2007 19:11:43   
martita
Zdravo,

danes sm šla v lekarno po karkoli proti krčem, pa so mi dali sirup iz kumine. A ga ktera uporablja? Ji ga dajem po žlički, ker čaja ne pije, da bi ga not umešala. Bomo vidli, če bo jutri kak učinek. Če ne bo nič boljš, pa je lekarnar rekel, naj pridem po kaplice.

Za vse, ki imate težave s hemeroidi. Moja G mi je svetovala, naj si zrihtam kremo HADENSSA. Dobi se pa baje samo v Avstriji ali Italiji. Jaz bom vsekakor šla v lov, ker mi Modolex NIČ ne pomaga in se že mesec in pol kregam s temi nepovabljenimi obiski pa še kar nočejo stran!

Že35...jaz stvari, na katere se ne spoznam, raje ne komentiram. Bojo že dohtarji zrihtali, zato jih pa mamo. Držim pesti, da je vse ok. Morem pa rečt, da je ta tvoja zdravnica res ful taktična...res zna potolažit pacienta...no comment.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 496
11.12.2007 19:14:49   
martita
...še nekaj sem pozabila vprašat:

A poznate elektronsko varuško ANSMANN, ki je v akciji v arielu? Kake izkušnje?

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 497
11.12.2007 19:53:18   
jooly
smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

user posted image  Bravo za mamo laubico, da je spet z nami user posted image
Sej nam ne moreš kar vzet "našega novemberčka" Timona user posted image  user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 498
11.12.2007 20:26:41   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: že 35

No da vas ne bo preveč skrbelo še nič ne vem moram jutri k specialistu ORL ker moja DR. ne ve kaj bi to bilo ker še ni tega videlauser posted image

Že35 kako sem vesela da si nazaj z nami. Sem se res prav slabo počutila da smo te tako užalostile user posted image  Držim pestke da vendarle ni nič hujšega čeprav tvoja DR kaj takega še ni videla. Lepo prosim javi jutri kako boš opravila.

Nanaliza jaz sem prvo rundo uporabljala pamperske za nemški trg in so ble super. POtem pa sem kupila še fixies in mi je ponoči že trikrat premočila. Tko da sem danes poslala mojega spet po pamperske. Se mi zdijo ful boljše.

Nayya men se niso prsi nič povečale, sam smo pa spet tam da itak nimam dovolj mleka.

Mamuška jaz tudi ne budim svoje princeske. Itak me sama zbudi, tko da ni panike in se ni za bat. Čeprav mi je pa tud ponoči že spala 5 ur v kosu pa sem jo pustila.

A je katera ko sem jaz odšla v P kaj posodobila seznam? Ga moramo prenesti na to temo, da ga čist ne zgubimo...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 499
11.12.2007 20:53:44   
makica

Koliko vi pazite pri hrani?No,meni je pediatrinja točno razložila kaj smem in kaj ne...uglavnem zanima me koliko dejansko pazite?Ker se mi zdi,da nič ne smem..nič konzervansov ...uglavmen ama ništa,kar jaz obožujem....nič čokolade

Jaz ful pazim, ker imamo drugače krče. Sem bila sedaj na 14 dnevni dieti brez KM in zadnja 2 dneva sploh ni imela krčev, tudi prej je bilo kar znosno, zato sem včeraj zjutraj za zajterk jedla mleko. Smo se do polnoči ukvarjali s krči, tako da me je kar minilo, da bi ga še kaj pila. Pri prvi sem bila prve 4 mesece bolj ali manj na dieti. Potem pa sem začela vse jesti, ko so krči minili. Se pa tolažim, da gredo vsaj kile hitreje dol. Me pa kar mine, ko berem, da hrana ne vpliva. Seveda vpliva, saj vsak dan vidim kako reagira ko kaj pojem. Tudi kave žal ne pijem, preventivno raje vidim da mirno zaspi, kot da mi ves čas z joške "pada " in se krči. In na koncu ne vem ali jo tok boli ali je še res lačna. Sesala pa bi.

mamuška:
ne je ne budim. Ponavadi dopoldne spi enih 4 ure, vendar potem nadoknadi hranjenje popoldne, ko je na 2 uri. Sem včasih budila pa sem dosegla le tečnobo.

nayya28: Jaz imam modrce iz Mullerja. Se zelo lepo perejo, jih dam kar na 95, ker so vedno zapacani. Te blazinic skušam ne uporabljati, ker imam zelo občutljive bradavice in očitno se mi zelo rade glivice zaradijo in potem bolijo kot . Za triumfove pa žal ne vem.

scubadiver: če si prej ti skrbela za seznam najlepša hvala, ker je verjetno kar nekaj dela s tem. Če pa je posodabljal pa jaz ne vem, ker nisem utegnila vse spremljati. Tudi sedaj je težko vse prebrati. Če nisem en dal gor potem je toliko postov, da res ne utegnem. Ponavadi samo kar preletim

Se mi pa zdi dobra ideja, z rdečo označit vprašanja. Tako lažje odgovoriš. Ali katera ve kako citirat iz več različnih postov. Meni uspe samo iz enega.

LP

< Sporočilo je popravil makica -- 11.12.2007 20:57:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?