|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
10.12.2007 16:27:47   
ajtak
Hej, sem malo preletela kaj vse ste napisale od zadnjic...

Jaz ga ponoci nic ne previjam. Ob 7h (priblizno) se kopamo, nato se oblecemo v pizamo, najemo in ga dam v posteljico, ce se spi mu dam dudo in potegnem lunico ki poje (se preden odpoje mu pade duda iz ust in zaspiuser posted image ).To je navadno okrog 21h in pol mam mir do 2-3h. potem jeva (ponoci pogosto samo iz ene dojke) in spet spi do 6h. Potem spet jeva in med 8-9 imamo previjanje in hranjenje potem pa vstanemo.

Caj- ko ga je zvijalo sem mu pripravila 30ml caja (janez,kumina,koper,kamilice) in to mu je full pomagalo!! Dala sem mu ga po flaski, imam tommee tippee in ga ne moti oz ima vseeno raje zizo!!

Danes smo si privoscili prvi izlet!! Peljali smo se do Mislinje v lekarno po vetrovne kapljice in v Velenje po plenice in se ene par stvari. Tjas je bil neverjetno priden in je celo pot spal (avto mu full pase, ko smo se ustavili se je kar pritozevaluser posted image ). Sva si uspela celo kavico privoscit in kok je fajn ko imamo ta protikadilski zakon in niso lokali nic zakajeni!!

Kako dajete kapljice (vetrovne, AD3,D3)??? Jaz razmisljam, da bi bilo najbolje po zlici, sam kako bom pa to izvedla pa ne vem...

Ker se Tjasek carta pri atiju moram skoristit guzvo in dat perilo prat.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 451
10.12.2007 16:37:22   
mamuška
V telegrafskem slogu:

AD3 - ne dodajam, dajem oleovit, ker ga je hotelo po AD3 pretrgat. Oleovit dobite v A, stane nekih 5 eur in ga imaš eno flško za skoz dost, se daje samo 1 kapljica.

Čajček, krči etc - če vam ne pijejo po flaški, niti po žlički - naš to obvlada - mu dajte kapljice oz. čajček z brizgo. Uporabna je tista od sirupov, pa tudi navadna, "injekcija" (seveda brez igle) je čist OK. Dajajte počasi, po kapljicah, pa bo šlo. Jaz dajem po dojenju sab simplex, če ga pa še šraufa, pa še janeževe kapljice proti krčem - pomagajo.

Z Novalacom imam jaz enako izkušnjo, napenjalo ko hudič, potem smo šli na AC1 - isti šmorn, zato sem postala pozorna, da gre skoraj sigurno za alergijo. Ko smo mleko ukinili, je stavr prišla v znosne okvire. Tko da - če 2, 3 menjave mlek ne pomagajo, dajte pomilsit tudi na alergijo!!

Previjanje_ jaz previjem, čim zavoham, da je pokakan, podnevi in ponoči, razen če spi kot top, kar redko, ker ga drekec očitno moti. Plenic ne ptejem več, zaradinizke kilaže pa sem prisiljena kombinirat bombažke s plastikouser posted image Vneto ritko pa cajtamo tako, da namesto vode umivam z oljem in mažem gor bepanteh+daktarin

Sesalni žulj - ni nujno samo žulj, dokaj tipično je, da s etam naberejo ostanki soora. Daj detetu par dni 4 x dnevno 1/4 žličke daktarina in boš videla, če gre na bolje ali ne.

Še kaj? Ne vem, ampak itak šibam, ker naš pob laaaaaaaaaaaaaaaačenuser posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 452
10.12.2007 16:48:27   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Čajček, krči etc - če vam ne pijejo po flaški, niti po žlički - naš to obvlada - mu dajte kapljice oz. čajček z brizgo. Uporabna je tista od sirupov, pa tudi navadna, "injekcija" (seveda brez igle) je čist OK. Dajajte počasi, po kapljicah, pa bo šlo. Jaz dajem po dojenju sab simplex, če ga pa še šraufa, pa še janeževe kapljice proti krčem - pomagajo.

Mamuška kolikokrat na dan in po koliko kapljic mu daješ Sab simplex? Mi imamo tud te so jih dali mojemu v lekarni. mu daješ po vsakem dojenju?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 453
10.12.2007 17:53:42   
sonchek
Ojla..mamice!!!!
..pri nas je pa Ata malo bolj dežuren danes...jupiii..lohk mami mal več počiva....user posted image
no na hitrco sem vas mal prebrala...kokr mi pač čas dopušča...
Se pa vidi da ste ene iz tahudih začetkov že ven, k imate malo več časa tle gor pisat...no seveda, da ste pridne..se še me mamice kaj novga naučimo od vas...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Imam pa eno vprašanje. Dojim z nastavkom ker mi noče zagrabit bradavice brez njega. Ima pa uboga punca že čist požuljeno ustnico od tega. A katera kaj ve kaj bi pomagalo? Če sploh kaj da bi to zginlo. Sicer nimam občutka da bi jo bolelo, ker vleče kr pridno kadar jo spusti ihta da sploh vleče :)) 

...Skuba..tudi mi se dojimo s nastavkom...in imamo tudi žulj..vendar na zgornji ustnici...baje naj bi bilo to normalno...
Upam, da nam bo ratalo ta nastavek čim prej stran vrčt...sam brez njega sploh ne prime...tko da boljše to kot nič...
Tudi mi smo mogli na začetku dodajat...zdej si morm pa včasih še pumpat...tko da verjemi da bo iz dneva v dan boljše...

Pri nas pa punca včasih spi tu po 6-ali več ur...in je sploh ne morm prebudit da bi jo vmes nafutrala...sem že vse probala...ampak ona spi naprej kot ubita...
..a mislite da bi se mogla sekirat zaradi tega...sej vem da bi bile ene ful vesele takih user posted image ...ampak mene skrbi da ne bi dost pridobivala nateži, čeprav očitno lačna ni, ker če ne bi se verjetno zbudila...al kako?????? user posted image user posted image  

no že kličemo....papappaaaaaaaaaaa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 454
10.12.2007 18:22:33   
naraščaj
Čaj proti krem - komarček,.. od hipa v filtru, a se to kr natur da al je treba kaj dodat (sladkor??)?? Mal cvikam dat po flaši, da ne bom pol mela kakih problemov pri dojenju.
Kolko in kdaj jim dajete čaj???

Ajtak, Tjaš je pa ful priden, ti kr mal zavidam. Naša Taja je še vedno brez dude, sam čedalje bol razmišljam, da bi ji jo dala, čer če ne bo men bradavica scuzala user posted image user posted image user posted image . Bom še vidla kak bo. Moj je proti dudi, saj jaz tut, sam več kot dojit pa tut ne morm, ker nonstop gor visi.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 455
10.12.2007 19:29:08   
Tanayya29
Naraščaj jaz ti predlagam pesmarico Majhna sem bila(notri so vse otroške pesmice in tudi note).Jaz mu pojem npr. Kuža pazi,Ringaraja,Barčica,....).Dobiš jo v Knjigarni,mi smo jo imeli na šoli in tudi v vrtcu imamo to pesmarico.Je super.Upam,da sem ti kaj pomagala.Važno je,da malo poješ zraven ali pa kaj mrmraš....user posted image .
Če bi rada kakšno besedilo,ti ga z veseljem napišem(Če si pozabila).

Olevit D3 so super kapljice,če bo katera potrebovala,jih imajo tudi v Škofji Loki(arnika),stanejo 5,88evra.Če ste predaleč,vam jih lahko tudi jaz pošljem.Če bo katera potrebovala,da ne boste hodle v avstrijo.

Vanja V. mi sporoča...hoj,jutri greva domov.Jupi...Upam,da se sine ne odloči za solarij.Kako ste kaj mamice?Se kmalu beremo.Pozdravi vse levinjeuser posted image user posted image ....

Flaška in čaj..jaz dajem planteks čaj po flaški(zelo rad pije).Dobi še v lekarni,je fajn tudi proti krčem.Bom pa verjetno naslednjič kupila hippotovega komarčka,ker planteks je kar drag.

tudi moj ma raje joško kot flaško.

no,sedaj se greva pa kopat,jutri imava pediatra,me prav zanima kako se redimo in rastemo.moj je celo frej jutri.....jupiiiiiiiiiii.....
sva kr "nasrkala"midva s Tajem saj je veseli december in moj veliko dela...
ah,ah..

pa saj nama gre..evo Taj kliče.

Pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 456
10.12.2007 19:31:13   
nicolina
Ojla mamice,
naš Tin ga že cel popoldan tudi neki sračka, zgleda da so krčki. user posted image  Malo zaspi, pa bi jedel, pa nosil, roke mi bodo odpadle. Dobro, da je še mami tle in user posted image , da ga mal neseta.
Sem mu dala prej kapljice Antiflat in se mi zdi,da mu je pomagalo. Skuhala sem mu tudi čajčka, nam je v lekarni dal Plantex in je ful pil po žlički, pol sem mu pa dala ša na flaško, pa je kar potegnil.
Nayya, ful lepe slikice... user posted image user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 457
10.12.2007 20:00:55   
Dajica
Ojla!

Danes pa nasa Kaja praznuje, saj je stara 1 teden! user posted image Je res zelo pridna in kar ne morem verjeti, kako hitro gre cas naprej.  Zaenkrat mi je uspelo dati le eno slikico v moj album (geslo je kaja), tako da naju boste videli, kako izgledava eno uro po porodu. user posted image

Lp

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 458
10.12.2007 20:40:02   
jooly
Mamuška... prov pri srcu me segreje, ko berem tvoje poste. Res sem vesela, da si med nami, ker mi tvoje besede vsakič znova vlijejo pozitivno energijo in moč. Mislim, da bi se od tebe vsaka lahko kej naučila. In verjamem, da se ob taki mirni in pozitivni mamici vse da in da tvoji otročki prov uživajo ob tebi. user posted image

Kanarka... jaz vetrovne kapljice dajem že od 2. tedna, sicer redko. Še največkrat jih mal kapnem na dudico, da jo zagrabi, ko se je ne da drugač potolažit. Sicer dudke ne mara, če je pa sladka, jo pa vsaj za par minut pocuzla user posted image .

A ve pijete kavo?

Jaz si "dovolim" eno na dan - ampak ne turško, pač pa espresso z mlekom.

Soor... od česa se to pojavi ???- da bomo ostale previdne

Mark... čestitke za dopolnjen mesec - je kar zanimivo tu zunaj pri nas, ne?! user posted image

Mleko za dodajat... jaz uporabljam Aptamil. In Kim ga kar v redu prenaša. So pa vsa umetna mleka težja za prebavo, tko da nobeno ne gre tko zlahka skoz, kot mamino.

Nadaljujem kasneje user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 459
10.12.2007 20:50:15   
Laubica
DAJICA-kako si spočita videt -ni bilo nič hudouser posted image -zelo lepa slikcauser posted image
Jaz pa imam končno malo mira od 19h mi je zaspal -je skopan in 2x prevituser posted image ta velik pa gleda klinikouser posted image
Mene pa zanima kako imate tiste ki nosite očala kaj vid?Meni se oči zdaj izredno hitro utrudijo in me pečejo pa še vidim slabšeuser posted image
Čišča-končno je ni več -sem jo imela 6 dobrih tednov-sem bila že tako sita teh vložkovuser posted image
Jutri pa grem k svoji osebni DR.-v grlu se mi je pojavila taka velika kot grah bula ali kaj -bele barve in to sem dobila po porodu-nisem pa si do včeraj nič v grlo gledala ,včeraj sem pa možu rekla če kaj vidi,me pa nič ne boli samo ko požiram me moti kot bi imela luščino od kokic-ali se je že keri to naredilo?Me je malo panika včeraj zgrabla ko sem to zagledala v grluuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 460
10.12.2007 20:57:52   
ajtak
Hej, se hitro javim preden se zacnejo nadaljevanke user posted image . Tjas ze pridno panca ceprav sva imela spet tezave s krci... pa sem dala kapljice (je ratalo po zlicki), malo smo se nosili in ob 7h skopali nato pa dojenje in ker po eni uri se ni bil sit (mama pa vsa ozeta) je dobil se cca 30ml nacrpanega mleka po flaski. Sedaj spi ko top.

Zanima me kaj so to zaene kapljice in za kaj se uporabljajo, ko pisete: Antiflat, sab simplex... a to je vse proti krcem? Mi mamo vetrovne kapljice koroskih lekarn (sem jih danes nabavila in bomo vidli kako se obnesejo).

Sem pa kupila v koroskih lekarnah se njihovo mazilo za vneto ritko in je takoj pozdravilo pordecelo kozo, ki bi se razvila v plenicni izpuscaj! So se ze zaceli tisti mali mozoljcki...

A je dobila katera s porodom hemeroide?? Jaz sem jih (oz sem jih fasala ze v nosenosti- sedaj je samo se slabse), za enkrat sem jih samo hladila s hladno vodo in mazala s hladilnim mazilom sedaj me je pa zacelo pri vsakem odvajanju full bolet (v kombinaciji z rahlo bolecino sivov ki jo se imam ni nic prijetnouser posted image ) tako da sem danes kupila neko mazilo Eulatin NN, a ga katera pozna ali uporablja?? Ste zadovoljne?

Nic, grem se hitr v kopalnico ker bo vsak cas Betty user posted image .

LAHKO NOC!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 461
10.12.2007 21:03:32   
jooly
Evo, nadaljujem. Lažni alarm user posted image

Sem prej nosila same bolj ali manj oprijete stvari in zgleda, da se vsak kg pozna...pa tud kosti so zgleda mal drgač. A gre to sploh še kdaj na mesto??

Jaz mam isto težavo, Martita. Te medenične kosti so user posted image . Ampak gre nazaj (sicer počas), vsaj pri meni po prvi user posted image  je šlo. Upam na najbolš user posted image

Scuba... mi mamo tud tak luštn žulček sred ustk user posted image . Prov smešn, ampak glih zarad tega se laži prisesajo in ustvarjo vakuum. Tko da ena skrb manj, ne?! user posted image  Aja, in full sem vesela za vaju, da se kaže napredek kar se tiče dojenja. user posted image  Verjetn si bla mal neučakana, sej si v bistvu glih dobr rodila! Kr pogumno (in predvsem mirno) naprej!!!

Ajtak... tale tvoja večerna in nočna procedura je pa čist šolska. Men se zdi čist prelepo, da bi si upala pomislit na kej tazga user posted image  Kapljice pa dajem po žlički, Kim se tko oblizuje in cmoka zraven, da sevsi smejimo user posted image

Čaj... a  jim je treba dajat čaj?? Jst nisem še nikol. Al sam ob krčkih al tud za žejo?? Sej menda že z začetnim mlekom dobijo za žejo. user posted image

Zdej bo pa res treba nehat user posted image  Ueeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image  To je v bistvu po "naše": "Maaamiiiii laaaaačnaaaaaa!!!!" user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 462
10.12.2007 21:14:27   
ajtak
Ajtak... tale tvoja večerna in nočna procedura je pa čist šolska. Men se zdi čist prelepo, da bi si upala pomislit na kej tazga

user posted image  ja ce je pa mami profesorica (no, bo ko diplomira)user posted image

Sem se spomnila, da morm se nekaj vprasat... Tjasa kopam ze en teden in je bilo vse kul. Danes zjutraj pa sem opazila koscke strjene krvi v popku. A mislite, da ni panike in je ok da sem samo z alkoholom scistila al bi ga mogla k zdravniku pelat?

Sem pa pozabla prej na to in sem vseeno kopalauser posted image  Po moje ce se jutri ne ponovi ni treba panike delat, kaj ve pravite???

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 463
10.12.2007 21:40:30   
naraščaj
oj,

smo se ob sedmih skopale in najedle in je bla totalna koma, ampak sam 15min, pol pa spet auf. Spet lačna, moj prjavi, da je pokakana (ni bla) sem jo previla in spet jest. No pa je zaspala na zizi in dragi jo je ravno odnesel v spanico. Me zanima za kak dolg 5min???

Prej sem ji skuhala čaj in dala po flaški. skor se je zadavla. sploh ni hotla pit po flaški. spila komi 10ml. sem ji pa uspela dat vetrovne kaplce.

Mah spet bo ena lušna noč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 464
10.12.2007 22:04:26   
mamuška
Punce, plantex in hipp-i majo ful cukra - da ne bosta kasneje imele problemov, ker kose otročki navadijo na cukr, je ni inštance, da jih ODvadi. Rajši skuhajte ali bebe čaj v filter vrečkah ali pa "elementarno" obliko janež, kumina, mal majarona in to je to. Sicer pa načeloma dojeni otroci čajev ne rabijo, pridejo pa prav za olajšat krče.

Soor so pa podivjane glivice.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 465
10.12.2007 22:06:30   
Tanayya29
mamuška a v bebe dam kej cukra.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 466
10.12.2007 22:45:25   
kanarka
Nayya, jaz bi se pa priporočala za kakšno besedilo. Tukaj nimam Mladinskeuser posted image . Pa do ringaraja še pridem, pol je pa tema.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 467
10.12.2007 22:48:05   
kanarka
Aja...pa jaz sem ji dans dala vetrovne in skuhala Bebe čaj, pa se mi zdi, da nč ni pomagalo. 3 ure je kričala, tako da zdaj od utrujenosti spi ko ubita in je še jest pozabla. Morem res dohterja vprašat za neki, ker to mi ni normalno. Se prav zvija od bolečine.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 468
10.12.2007 23:49:43   
scubadiver
Kanarka in mislim da Nicolina jaz sem ful otroških pesmic in uspavank pobrala dol kar na emule. Aja pa ful pravljic je tud. Vsaj za ponovit, ker iz vrtca se nič ne spomnim. Posluha pa itak nimam ampak važn da neki brundam user posted image

grem pančkat. pa pa do jutri.. upam da bomo vse čimbolš spale user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 469
11.12.2007 0:26:41   
ninocka
Evo, jst sem dal zdej mojga bubija spat, pa na hitrco napisem se par odgovorov, ki se jih spomnem:

Dojenje - se polno dojimo, ampak se zmeri nisem cist prepricana, a je sit user posted image V soboto sva se pa dojila od 4ih popoldne do 11h zvecer, ko sem koncno omagal ain sem mu dala dodatek, spil ga je pa borih 30ml (tolk bi pa lahko se pri meni nacuzal). Jst mislim, da mleka mam dost, samo pri njegovem ubijalskem tempu hranjenja, se mi sploh nima casa narest user posted image
Blazinice - jst jih moram met nujno, ker mi ful tece ta mlek. Najbolj smesno mi pa je, da ko ga slisim jokat, mi zacnejo kar puscat in mam takoj vse mokro, ce nimam modrcka in blazinic.
Caj - jst mu dajem Hippov caj po zlicki, ker flaske sploh noce vec zagrabit. Sem mu ga pa zacela dajat, ker je mel ful vdrto mecavo, kar je znak dehidriranosti. Drugace pa naj bi se odzejali s prvim (prednjim) mlekom.
Scuba, tist je zulcek od dojenja. Evan ga je dobil se pr 7 mesecih, ko je tolk vneto zulil flaske user posted image ZA dojenje pa kar tako naprej, ce je pa ful neucakana, ji pa daj najprej kaksnih 30 ml po flaski, pol pa dojenje, pol pa ostanek. Bo lazje zagrabla, ko bo mal sita.
kanarka, to so kolike - za njih je znacilen neutolazljiv jok, vedno ob isti uri in traja lahko tud 3 ure ali vec, pa otrok se ful krci oz. ful si vlece nogice k trebuscku. Pomaga pa na zalost nic, morjo prerast.
nayya, najboljs, da nam na naslednjem srecanju das ucne urice o pesmicah in nas vse naucis  user posted image Jst pa nasmu brundam amazing grace - to sem tud Evanu in se je vedno ful umiril...
Caje nic ne sladkas.
Dodatek - jst mam tud aptamil (so ga meli tud v porodnisnici) na rezervi. Pri Evanu sem pa uporabljala Hipp, ker ga je aptamil cist zaprl.
sonchek - ce ma pri vsakem previjanju polulano in pokakano plenico, pol je OK. CE je pa plenica suha oz. ti ne kaka po par dni, potem pa ne dobi dosti. Potem spi zato, ker spara energijo in ne zato ker bi bla pridna. V glavnem bodi pozornana plenice, ce pa nisi ziher pa naj ti patronazna jo pride stehtat oz. naredte poskusno dojenje.
sintocynon - to sem tud jst dobila v porodnisnici, ker sem imela trde joske. MI ga je pa patronazna odsvetovala, ker vseeno mal preide v mleko in otrocka. Pa pazte, ker se lahko uporablja samo 1 mesec po odprtju. Ja in men je bil ful zanic, ker je blo tko, kot da bi si plesen v nos spricala. Pomagal je pa res, je sprostil mlecne vode in je mleko hitrej teklo.
makica, ja flaska je v dolocenih pogledih res lazja - ce ne druzga, vsaj tocno ves kolk ti otrok poje in pa lahko ga se kdo drug nahrani...
Nicolina, kaj si zrihtala - a si se sla pokazat?
Zirafa in ostale, ki ste imele CR - ne vem, a so vam v porodnisnici povedali ali ne, ampak da ga ne bi slucajno srackale stem, da bi takoj imele se enega otroka! Ce ste imele CR, mora do naslednje zanositve miniti vsaj 1 leto (se boljs 2), saj lahko v nasprotnem primeru maternica poci. Se spomnem, da je takrat, po tistem ko sem rodila Evana, ena punca na RR zanosila ene 2-3meseca po porodu s CR in je mogla it delat splav, ravno zaradi zgoraj omenjenega. Mene je to takrat tolk prestraslo, da sem tko vestno uporabljala kondome (ce bi se dal, bi mu jih kr 5 gor nataknla, za ziher user posted image ). Sicer se pa otem posvetujet tud s svojim G, ce vam ze sam od sebe ne bo omenil!
Jst vem, da somi pri Evanu ze v porodnisnici tio popvedali, potem pa se G na pregledu.

Potepinka, cestitke Marku za 1 mesec user posted image user posted image user posted image

Nc, zdej grem pa spat, dons sem sama, ker ma moj nocno (delajo nek upgrade)...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 470
11.12.2007 8:01:38   
nemrak
user posted image user posted image ,
dobro jutro!!!
Sem se prehitro pohvalila. Danes sva morali jesti ob 3.30 user posted image . Pa sem ji dala samo nočno furmulo in je že dobila krče. Še dobro da se je pokakala (zeleno).
potepinka, jaz mešam takole. Če delam 120ml, dam ponavadi ponoči 2 žlički proti krčrem, + 2 žlički nočne. Ker pa ima Mark probleme poskusi samo proti krčem. Jaz sem ji danes zjutraj dala tudi samo proti krčrm, da se zopet umiri.
Očitno ji to mleko zelo pomaga.

Zopet me kliče!!
Se javim kaj pozneje

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 471
11.12.2007 9:04:40   
sonchek
Dobro jutro...

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

sonchek - ce ma pri vsakem previjanju polulano in pokakano plenico, pol je OK. CE je pa plenica suha oz. ti ne kaka po par dni, potem pa ne dobi dosti. Potem spi zato, ker spara energijo in ne zato ker bi bla pridna. V glavnem bodi pozornana plenice, ce pa nisi ziher pa naj ti patronazna jo pride stehtat oz. naredte poskusno dojenje.

ninočka hvala za odgovor...včeraj smo imeli 6 pokakanih plenic čez dan...pa tudi danes zjutraj malo...spala mi je pa skoraj 8-ur...pa sem jo prebujala..ampak ko ji dam zizo se sam buni in sploh noče prijet, s tem da sva se v čisti svetlobi prej previle, se pogovarjale, pa kr nič...zjutraj ko se je prebudila pa mi je obe joški čist scuzala...zdej pa spet spi kot ubita...
Aja..imam tudi vago doma...in ko je ji teža lepo raste...pol pa seveda spet pade...sam mislim da smo kr pridobili od P...bo danes povedala patronažka...

No mi imamo pa danes prvo kopanje...glih kar bi mogla pridet patronažna...jo že težko čakam..me prov zanima kako bo naša prenesla tole prvo kopanje...user posted image

no evo je...jupiii gremooo
se beremo kasneje...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 472
11.12.2007 9:22:29   
Tanayya29
Jutro..najprej bom napisala nekaj besedilc najbolj takih preprostih pesmic...

KUŽA PAZI z repkom miga,vstane leže,tačko da.Hišo čuva jezno laja,če nikogar ni doma.
Ko pa Jurček cicibanček truden se odpravi spat,Pazi naš pred vrata leže,da ne vzame Jurčka tatuser posted image .

RINGA ringa raja muca pa nagaja,kuža pa priteče pa vse na tla pomeče...user posted image

BARČICA po morju plava,drevesa se priklanjajo,oj le naprej,oj le naprej,dokler je še vetra kej...user posted image

JAZ SEM mala miška saj me vsak pozna,moja stara hiška luknji dve ima...škrap škrap škrap grem z dežja pod kapuser posted image .

METULJČEK CEKINČEK  ti potepinček kje si pa bil,pri majceni cvetki drobni marjetki medek sem pil. Potem,ko želodček poln kakor sodček bil je nalit,sem rekel Marjetki drobceni cvetki,zdaj sem pa sit....user posted image

no,nekaj takih sem napisala,drugače pa važn,da kr kej pojeteuser posted image .Lahko pa se zmenimo za učne ureuser posted image user posted image ....

potem še kej napišem,super,da nam ninočka in mamuška tok fajn delita nasveteuser posted image user posted image user posted image .....
hvala......

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 473
11.12.2007 10:26:39   
Laubica
Hvala vam za podporo ko sem jo rabla-NASVIDENJEuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 474
11.12.2007 10:29:34   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: že 35

Hvala vam za podporo ko sem jo rabla-NASVIDENJEuser posted image

ZE35 kaj pa je??? Lepo prosim ne strasi me? A sem kaj spregledala? user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?