SuzanaKK
|
No, da se še jaz javim. Spala sem super, upam, da bom tudi danes, ker grem v Celje. Si bo moral dragi temeljito nos sčistit, da ne bo potem prehudo smrčal. Ko bo pa sedežna končno prispela, ga bom pa kar v dnevno sobo nagnala spat . Jaz sem danes stopila na tehnico in imam že skoraj 60 kg, obseg trebuha 93 cm, me je skoraj kap. Sem pa slišala, da nas bo itak zadnji mesec najbolj "razneslo", ker otročki zdaj najbolj pridobivajo na teži. Mene boli medenica za popiz ..., pa zelo hitro sem brez energije. Ursula, mene prav pogosto boli v desnem predelu trebuha, samo jaz predvidevam, da mi maternica pritiska na staro zarastlino, ko sem bila operirana na slepiču. Me pa tako štihne, da se zravnati ne morem. No, jaz sem se povezala s katee, tako da če zbežim predčasno v P., vam bo ona javila, kako in kaj. Jaz sem za malega kupila zimski pajac, in to v C&A, se mi zdi, da bi ibla z vrečo štorasta, ko bi ga dajala v jajčko. Piškamiška, drži se, pa fanta tudi. Ti nič ne zavidam, da imaš kar dva razgrajača v trebuščku, ker mene že eden tako brca, da me vse boli. Še posebej mu je všeč moja sečnica in črevo. Moram v četrtek nujno vprašati, če se je slučajno spet obrnil v medenično vstavo ali me z glavo tako buta tam spodaj. Presredka si ne bom masirala, ker niti ne vem, kaj in kje bi si morala. Moja mami je bila rezana, verjetno bom tudi jaz, ko sem bolj drobna. O britju sploh ne bom govorila, ko si nesem 2 ogledala v banjo, pa še vedno nič ne vidim. Drugače hodim na depilacijo, ampak me zdaj niti pod razno ne mika, ko me že vse skupaj tam doli boli. Bomo že, če ne prej, dobimo tretma pre vstopom v porodno sobo . Ok, spet sem dolga kot kača, lep pozdravček iz Velenja!