|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
10.12.2007 19:14:27   
Ketrin24
ČER!

Samo na hitro, da vas pozdravim, potem pa smuk v posteljo ker sem ful zmatrana.
Zjutraj sem bila na pregledu, in je vse OK, glede zatekanje je rekel, da je to normalno, da sem začela zatekati in da ni nič hudega. Malo več počitka bo potrebno in malo manj slanih stvari jesti, ker to mam pa jaz ful rada. Kar se visokega pusa tiče, me je dal pa na EKG, ki ga imam v sredo. Tok za preventivo je bolje, da grem na pregled, da pogledajo če ni z mojim srcem kaj narobe, ker mi na momente ful ponori.
Drugače pa mi danes ni delal UZ, samo vaginalno me je pogledal, zmeril višino matrnice in pogledal če smo že kaj odprti, in nisem nič, srček smo pa poslušali user posted image ful  dobro je slišati otrip našega user posted image
No naslednji pregled imam pa 3.1.08 čez 3 tedne, je rekel da ni potrebno prej hodit, po 3.1. se bova pa srečevala vsak teden.

to je to, sedaj grem pa v pirje, ker sva lutala po trgovinah in me je to ful zmatralo.

nočko

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 951
10.12.2007 19:25:45   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

Ne vem sicer, zakaj, ampak to in refleksna masaža stopal (joj, kako to paše) sta baje prepovedaniuser posted image

Jaz sem bila ravno danes na telovadbi in zaradi zatekanja mi jo je babica odsvetovala. Tako sem se samo segrela in potem sproščala. Oziroma me je sproščala babica in to ravno z refleksno masažo stopal, no ne ravno stopala, ampak če nogo obrnete na stran, ta del med palcem in peto, torej ob strani. Če bi bilo kaj narobe s tem, me verjetno ne bi user posted image Saj pravim, ni pa masirala celega stopala. Je pa bilo prečudovito... user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 952
10.12.2007 19:37:06   
katee
Dober večer user posted image !

Jaz sem danes malo po City parku lutala, sem še par stvari kupila. Me je pa spet tok križ bolel, da sem se komaj premikala. Včeraj sploh položaja nisem mogla najti, v katerem me križ ne bi bolel. Ah, se mi zdi, da grem sama sebi na živce, kaj šele mojim, ker skoz jamram.
Sem bila v fitnesu; sem šla pogledat moje stare vadeče. Bi šla že kar sedaj nazaj delat, toliko pogrešam šport in vse kar spada zraven.

sani: včeraj pa nisva šla v center, ker je dežek padal. Bova šla pa čez teden.

sunny morning: vem, da je že bilo govora o tem, pa kljub temu; kje si kupila mrežaste hlačke in katero cifro si vzela?

izvorne celice: mmidva jih ne bova shranila.

mala pikica: sem vesela zate, da si dobro. Sedaj pa lepo počakaj na praznike, potem pa v akcijo.

nalin: verjemi, da smo vse na istem. Tud jaz imam občasno takšna stanja, ampak to bomo prebrodile, a ne?

Jaz si grem pa sedaj čokolino narest, pa še kakšno mandarinco pojest, potem pa še malo pred TV in spat.
Lep večer vsem!!!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 953
10.12.2007 19:46:44   
Tinča1
Koala in nana, hvala za vpodbudne besede. Res paše, ko te hormoni dajejo.

Izvorne celice, midva jih ne bova shranila. Preveč če-jev za toliko denrja. Od začetka sem bila tudi sama navdušena nad shrambo, vendar sem kasneje isto kot mml, zasledila preveč pomanjkljivosti v realnosti. Sicer pa gre medicina tako hitro naprej, da lahko matične celice pridobivajo po zadnjih podatkih tudi iz kože, ki je obnovljiva.

Muzika, ziher je ziher, bolje, da imam vse pripravljeno, kot, da sem presenečena.

Se mi je pa trebuh kar spustil, tako, da mislim, da se mali user posted image  že počasi pripravlja na prihod.

Nalin, malo te dajejo hormoni, malo pa vreme. Ne sekiraj se, se lahko vsaj zgovarjaš, da te morajo razumet, ker si user posted image .

Lp

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 954
10.12.2007 20:15:01   
Alfabeta
Jaz se pa samo malo javljam. Po 1 tednu sva s prvorojencem nazaj iz bolnišnice (zopet!!!!), imel je pljučnico. Zdaj sva hvala bogu doma. Sem pa imela tudi jaz pripravljeno torbo za porodnišnico, pa mi jo je moral mož že prej prinesti, ker sem pač ostala s sinom v bolnišnici.

Sedaj pa sva se "dogovorila" da ne greva več not, samo po dojenčka še.

Torej en lep pozdrav, pa držite se. Kmalu bo tek častnega kroga!

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 955
10.12.2007 20:41:29   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katee
sunny morning: vem, da je že bilo govora o tem, pa kljub temu; kje si kupila mrežaste hlačke in katero cifro si vzela?

Kupila sem jih v Muellerju, vzela sem pa 38-40 in se mi ne zdijo nič majhne. Saj je vrečka taka, da se da odpret brez problema in pogledat, tako da ti kar tam poglej in malo premeri.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 956
10.12.2007 20:49:43   
SuzanaKK
Dober večer punce! Jaz sem imela danes zelo aktiven dan, tako da sem zdajle čist na nuli z energijo in že komaj čakam, da grem spat. Zjutraj sem šla v šolo, se res posloviti od kolektiva (bila sem pripravnica) in mi reče mentorica, da naj grem v razred pozdravit najine učence. No in pridem noter in so me bili ful veseli, so rekli, da me pogrešajo (ja, tako fajn tršica sem baje, še posebej zdaj, ko me ni večuser posted image ) in da naj pridem potem, ko bo dojenček že na svetu. Ful je bil dober občutek, pa ko sem itak zdej ful čustvena. Ti naši hormončki. Pa spet mal v šoping, pa popoldne k frizerju, tako da sem se komaj privlekla domov. Zaradi tega pa jaz danes sonček balonček nisem šla na telovadbo, ker enostavno nisem imela energije. Mi pa dans mali pritiska na črevo in mehur, tako da se mi res zdi, da bo zdaj zdaj ven padel (občutek je pa zelo neprijeten).
Glede izvornih celic sem se jaz najprej res ogrela za zadevo, potem pa je bilo kar nekaj dvoumnih izjav, pa še stane veliko, tako da sem misel na to potem opustila.
Malinove liste sem si nabrala na vikendu v gozdu že poleti, posušila itd., ker se mi je v 29. tednu začel Mv mehčati sam od sebe, zdaj sem pa že praktično pripravljena na porod, ga ne bom pilauser posted image . Sem še vedno optimistka, da bomo januarčki.
Vsem nosečkam, ki jih dajejo hormoni in zdravstvene težave en velik user posted image , ostalim pa paruser posted image user posted image user posted image . Lep večer še naprej, jaz grem pred tv.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 957
10.12.2007 20:51:28   
koala
Sunny Morning, jaz sem bila zadnjič na predavanju o porodu in uporabi pripomočkov za lajšanje bolečine, predavala je babica in ko sem jo vprašala za čaj iz malininih listov je rekla da ga ful priporoča pit, pa masažo presredka tudi. Rekla je namreč (glede masaže) da četudi je ptrebno rezat, se masirani presredki dosti lepše in hitreje celijo, tako da jaz bom definitivno počela oboje, je pa do 36 tedna svetovala samo nego, pomeni mazanje presredka z kakšnim olivnim ali pa mandljevim oljem.

mala pikica meni je prav, jaz nimam številke od muzike, a se bosta vidve zmenle pa mi ena na ZS javi?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 958
10.12.2007 21:00:17   
vaney
joj, sunny, dobro, da si omenila, jaz sem čisto pozabila na te mrežaste spodnje hlače. bo treba še nabavit, da ne bo prej časa zmanjkalo.

Me je pa danes razp... od mojega stara mama. Sem šla v spodnji štuk po kruh za večerjo (ker nama ga je zgoraj zmanjkalo) in me je vprašala, če si bom kakšno meso naredila za večerjo. Sem rekla, da ne, ker mi meso pač ne diši. In je potem rekla, da to ne bo dobro, da to sigurno user posted image  škodi, ker ne jem mesa. No, pa da povem, jem ga 1-2x na teden (zrezki, salama, pica...) in vsaj 1x na teden ribe. Potem je še rekla s takim očitujočim glasom "ne vem, ne ve, to ne bo dobro", da mi pritisk kar na 1000 zletel. Nisem se hotla kregat in sem samo rekla, da jem, kar mi paše in kar je dobro meni, je tudi user posted image . Potem je zmajala z glavo, jaz sem pa šla. Saj vem, da ne misli nič slabega, ampak mene je spravila v slabo voljo (kar pa ni težko zadnje čase).
Kaj pa ve? A pogosto jeste meso? Vam je kdo rekel, da ga morate? Vem, da so nekatere nosečke 100% vegeterjanke, pa je vse ok. Jaz mislim, da če meso jem 1x na teden, da je to ok (plus ribje palčke, sojine polpete, rakce, kakšno salamo...).

Drugače sem pa ratala grozno zbirčna, pa prej nisem bila. Mi mora nekaj prav zadišat, drugače nočem jest. Upam, da me bo minilo, ko pride user posted image  ven. A ste ve tudi take?

Neposredna povezava do sporočila: 959
10.12.2007 21:12:40   
koala
vaney, ne oziraj se na izjave raznih starih mam, one še vedno živijo v prepričanju, da moramo nosečke jesti za dva. Glede mesa, midva ga jeva pogosto, je pa res da večino puranja prsa. Od rib pa uspem dol spravit samo kakšno konzervirano tuno, kre mi vse ostalo smrdi do neba. Ti papaj to kar ti paše, pa bo vse ok.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 960
10.12.2007 21:17:55   
katee
vaney: jaz sem pred nosečnostjo pojedla veliko mesa (piščančji file), sedaj ga pa bolj malo. Mi mora res ful zadišat, da ga pojem. Ne sekiraj se. Stare mame so rade zelo pametne! Otroček itak sam vzame iz tvojega organizma, kar potrebuje.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 961
10.12.2007 21:36:33   
mala pikica
koala velja, bom poklicala muziko in ti sporočiva na ZS.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 962
10.12.2007 21:42:17   
Katrin
Čer user posted image

Dolg dan je za mano, sem že utrujena, a moram še malo po RR brskatiuser posted image

Glede izvornih celic: midva se nisva odločila; kaj pa vem...

mml: ja, vem, kako je. Saj bova tudi midve uspeli oprati tistih nekaj cotk, a ne? Včeraj smo sestavili omaro, kamor bom te stvari lahko zložila in danes sem izpaznila 2 škatli. Tako kot si rekla, izbrskala sem tiste začetne stvari in plenice, ostalo pa počasi. Kdaj mi jih bo uspelo oprati in zlikati, pa še ne vem user posted image

Danes sva hodila po salonih in našla spalnico ter sobo za Kajo - vse na zalogi... čaka nas res še ogromno dela, pa bo že.

Mala pikica: vesela sem, da si doma. user posted image

Vsem ostalim želim mirno noč, cartajte se in božajte svoje pikce user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 963
10.12.2007 21:49:15   
limma
Limma oprosti nisi ti pisala negativno o EA , Ljubljana je podala svoje mišljenje. Sorry mal sem se zmotla
ni problema :) saj ste najbrž že zaključile s to debato, nisem še nič brala... se pa strinjam s tabo, da je treba mislit pozitivno - o EA, o legi naših user posted image , o vsem.. ker potem tako tudi je user posted image
ti si pa itak največja frajerka, z natrganimi križnimi vezmi, berglami in še vse spodbujaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 964
   [Brisano sporočilo]
10.12.2007 21:54:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu limma)
  Neposredna povezava do sporočila: 965
   [Brisano sporočilo]
10.12.2007 21:55:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 966
10.12.2007 23:03:15   
muzika
Nana, voščilnic sem naredila približno 30, pa sem jih 10 dala tašči, ker so ji bile tako všeč.

Glede odstopanja pri teži otročka pa tole: pred 5 dnevi mi je moja g rekla, da je dete težko približno 2100 g , danes pa sem bila na uz pri drugem g in mi je rekel (izmeril), da je težek nekaj čez 2600 guser posted image user posted image user posted image  Če je meni kaj jasno?! Torej odstopanja so očitno OGROMNA! Toliko v informacijo vsem, da ne boste preveč presenečene, če bo dete kar nekaj lažje ali težje, kot so vam rekli.

Koala in mala pikica: meni osebno tudi bolj paše v sredo. Začenjam pa imeti en problem: moj dragi je nekaj staknil (prehlad ali kaj hujšega, še ne vem) in se mi zdi, da se mene tudi nekaj loteva. Malo me žgečka po grlu in v ušesih.user posted image Bom jutri pojedla veliko medu z cimetom in če se izvlečem, bom ful vesela, če se dobimo. Če pa ne bom čisto ok, pa bi imela slabo vest, okužit še dve nosečki. Torej jutri popoldan javim.

Zdaj pa grem počivat, spanec je najboljši zdravnik.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 967
10.12.2007 23:06:57   
limma
nana35 - a veš, da te moram razočarat - ni rumena. na fotki je samo v tej barvi, zato tak link. sva najprej naročila "ivory" (slonokoščeno), potem si je pa user posted image  premislil in bo (klasična) bela.... je pa rumena tudi meni ful lušna user posted image  ampak si ne upam naročit samo na podlagi fotke, bi jo morala videt v živo. muzika - tudi tebe sem "razočarala" user posted image

tinča1 - ne se skirat zaradi negativcev, ti samo uživaj v user posted image , pa čeprav "samo" ležiš. še prehitro bo konec. user posted image

malamanja - hvala za opis postopka pri akupunkturi. kje to delajo, kam ti hodiš oz. boš hodila? sem mi zdi, da sem nekoč/nekje prebrala, da v Dobrni??

hana - napiši nam še kaj user posted image  jaz imam rada zanimive nasvete, pa tudi recepte - sem si shranila marmeladinega, zdaj se moram samo še lotit user posted image  

nalin - user posted image  saj bo kmalu boljše. mogoče pa jutri pri vas posije sonček in boš vsaj za kakšno uro boljše volje.

izvorne celice - tudi midva sva nekaj razmišljala, ampak še ne veva-iz istih razlogov kot ostale, preveč je nedorečenega... nam so v MŠ rekli, da se lahko za odvzem odločimo pri drugem otroku (ko bodo tehnika jemanja in samo shranjevanje, postopki zdravljenja že bolj napredovali - čeprav naj bi to v Z Evropi prakticirali že nekaj let??) in se prav tako lahko, če bo treba, uporabijo, tudi pri prvem. je kateri kaj znano o tem, mogoče mml?
sonček balonček- jaz sem tudi 32 in ne vem, kako lahko število izvornih celic z leti upada? kje si to brala?

vaney in gatke - user posted image  user posted image  jaz mislim, da moj bi pa vedel, katere mi bi moral prinest (večna optimistka), saj se mi zdi, da "mam skoz ene in iste".. no, ne dobesedno user posted image  pač tistih 10, ki mi jih je še prav user posted image  tangice in lepe gatke so pa tudi pri meni v drugem predalu user posted image

mml in koala - meni je tudi tako lepo bit user posted image (kljub občasnim težavicam), tako da se pridružujem čveku z vama v "nedogled"...no, toliko tudi ne user posted image

lahko noč vsem. naša user posted image  me tako brca, da upam, da mi sporoča, naj greva že enkrat spat.. ne pa, da bo imela veselicouser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 968
11.12.2007 4:20:32   
klepetka
jutro
evo mene kolk je ura .Že  ene dobri dve uri (tam nekje od pol dveh)strašim budna bo bajti, stem da sem šla spat ob pol enajstih.Zdaj sem prišla poskusit srečo še sem na RR,če me za vsak slučaj uspava,v kar dvomim.Pa zgaga me peče(nisem pila kokakole,)amapk sem zvečer jedla krof( iz Trojan.user posted image )In ravno njega sumim za tovrstno težavo.Ampak nebeški je pa bil.user posted image

izvorne celice;Midva jih ne bova  dala shranit.,kljub prvotni odločitvi da ja,ker se mi zdi ,da je preveč če-jev.Se je pa zato odločila kolegica ,pa pravi da bo plačevala (oz.že plačuje)na obroke po 100€ mesečno.To je cena za 20 let shranjevanja,za naprej pa  pravi ,da je potem vsako leto čisto nekaj malega za plačat.Samo ne vem ,koliko pridejo po 20 -ih letih tele celice v poštev ,ko pa je prej ena pisala da je do teže 40 kg.

vaney,sem se pa zdajle tako nasmejala tvojemu  in tvojim gatam,ker sem prepričana ,da obstajata potem najmanj dva taka primerka na tem svetu;poleg tvojega še moj.user posted image
pa še glede mesa;jaz ga jem normalno ,pa sem bila kljub temu slabokrvna. in sem rabila pripomočke v obliki železa.
nič ,grem zdaj še nekja jesttako da po moje tud ni vse v mesu.

mml,marmelada uspela?Glavno da je bilo kozarcev dost .user posted image Upam da je Manca ozdravela.Aja ,pa enkart si že napisala,kje se kupi čaj iz malinovih listov.Bi poskusila ,ke r  zgleda da še nikamor ne bom šlauser posted image .A imajo to čudo v lekarni,će mogočev eš?

katee,ti kar jamraj  glede tvojega križa tukaj in tvojim ,k o pa včasih tako pomaga.
zdaj nam je tale šport dovoljen.Čeprav sem jaz glih v nedeljo jih slišala(prijateljica),da se  zzdaj pa  že sama sebi  smilimuser posted image .Le kako ,ko pa ravno njej nisem še nikol zatežila,da me kaj matra.

nalin
,upam da si boljše.jaz bi tud kakšen dan samo jokala,da bi mi sam prst pokazal ,bi blo že dovolj.Amapk je že naslednji dan boljše.Naše razpoloženje niha.user posted image

alfabeta,ja bogi tvoj prvorojenec.Ti pa z njim ,da zdaj na koncu še po bolnicah letaš z njim.Amapk nimaš kaj,saj bo bolje.user posted image

nič ,grem zdaj še nekja jest ,da glih nisem zastonj pokonciuser posted image ,(mogoče je še kaj krofa ostalouser posted image )potem pa upam ,da me kaj premaga spanec,čeprav dvomim.

Lepo se imejte ,pa se zjutraj kaj beremo

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 969
11.12.2007 5:36:43   
TRIŠ
SONČEK BALONČEK prav tako se je meni čist mali umiril.Včeraj sem imela CTG pa je vse v najlepšem redu.Če bi imela dinarčke bi se odločila za shranjevanje definitivno.

Glede kg.pa sem se včeraj opogumila in stopila ne tehtnico 85 kg,ni čudno da se komaj premikam

NALIN ne sekiraj se nisi edina jaz nisem na tleh ampak pod podnom s počutjem(jem,spim,težim,se derem....)

Lusa ne sekiraj se.Če boš rodila z ritko boš po vsej vrjetnosti rezana kajti ritika ne skoči kar tako ven  kot glavica.Pa saj nič ne čutiš ko te prerežejo niti ko te šivajo.Pol kak teden po porodu pa je malo hudo ker ne moreš sedet kot bi hotel.NE SEKIRAJ SE KER NI TAKO HUDO KOT SE SLIŠI.

VANEY zaradi stare tete se pa ne sekiraj.Jej kar ti paše.Ona je tudi rojevala po njivah ali pa doma ne vem zakaj mi v porodnišnicahuser posted image VČASIH HOČEJO BIT PAMETNI VSIuser posted image

ALFABETA user posted image user posted image user posted image ZA OBA.Zdej pa počivat do porodauser posted image

user posted image

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 970
11.12.2007 6:54:35   
Lunca1
Jutro souser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

nič ,grem zdaj še nekja jest ,da glih nisem zastonj pokonciuser posted image ,(mogoče je še kaj krofa ostalouser posted image )potem pa upam ,da me kaj premaga spanec,čeprav dvomim.

Klepetka a imaš ti mal mazohista v sebi.user posted image

Alfabeta upam da bo pri vas zdaj vse v redu.

Nalin en user posted image  za boljše razpoloženje.

Kar se izvornih celic tiče jih midva  ne misliva shranjevat, malo zaradi financ, malo pa zaradi nezanesljivosti. no upam da se ne bom enkrat zaradi tega po glavi tolkla.user posted image

No z možem sva šla pa včeraj v shopping za moje čevlje, ker je ugotovil, da v mojih pa res ne morem spoznavat Bena. (imam zelo zahtevna stopala, visoko in široko nogo, od Pine naprej še eno številko večje, trenutno pa še malo zatečene) Sva preletala pol Kranja in končno kupila 2 para.user posted image  Samo upam, da me ne bodo preveč ožulili, ker jaz tega, da imam čevlje takoj za cel večer, načeloma ne počnem. Jih bom danes skoz gor imela.user posted image

Tamala je pa zvečer še vedno kuhala, je sicer popoldne odspala 3 ure, ker je bila res že čisto fertig, je že komaj gledala. Jest pa še vedno noče. No ja bo že bolje.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 971
11.12.2007 6:57:53   
martinca
dobro jutro!
danes sem pa že jaz tako zgodnja tuki gor. user posted image mam UZ ob pol devetih te pa se moram še zrihtat pa najest pa vse tako. pa še tu gor prebrat kaj ste napisale. te mi pa že pol cajta zmanjka.

vaney, jaz prve tri mesce sploh mesa nisem jedla ker mi je tak smrdelo. sem dva mesca samo na paradižniku in pečenem krompirju preživela. pač ene so takrat bruhale druge pa nismo apetita mele, vsaj jaz ne. pa se je user posted image vseeno redil tud če se nisem jaz že kar na začetku začela redit. babice kot babice. tak kot je že koala rekla. meni moja stara mama tudi vedno pravi naj dovolj jem da bo otrok velik da ne bo taki mali ostal user posted image user posted image . čuj če bo user posted image kaj po atiju bo kar velik. user posted image
drugače pa jaz jem meso takrat ko mi paše, ima tudi tašča včasih kake izpade s tem mesom. pa kaj češ.

se potem javim kaj sem zvedela na UZ.

pridne bodte

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 972
11.12.2007 8:17:50   
nana35
Vaney,jaz jem meso,ko mi paše,ko pa ne pa ga nejem in to je to.Nihče mi ni rekel,da bi ga morala.Na začetku nos.mi je meso ful smrdelo in ga sploh nisem jedla več kot mesec dni,samo krompir in razne priloge,ker ga enostavno nisem mogla niti videt.Tako,da ti kar lepo tako kot doslej,nobenemu ne bo nič škodilo.Samo njegovi babici.user posted image
klepetka,tudi mene peče zgaga še kar naprej,pa ne jem več mandarin,ne pijem mleka (samo v kapučinu) in ne pijem coca cole.Kaj še ne smem?Pa to je grozno,kako je to neprijetno.Čez dan je ok,ko pa ležem spat pa...bolje da se niti ne spomnim...user posted image

:))

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 973
11.12.2007 8:31:15   
klepetka
jaz pa še kar strašim budna .......No ,torej ,nič mi ni uspelo zaspat ,ker ob 7 -ih ko bi lahko ,sem mogla pa tamaladva zrihtat za vrtec in šolo ,mož se je pa nekako samuser posted image .No ,saj se je hčerka tud sama,potem sem sam tamalga zrihtalauser posted image .Zdaj sem se pa prečula in adijo spanje.

me je pa prej nekam sumljivo šraufalo.....user posted image hm,da to kaj ne nakazuje

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Klepetka a imaš ti mal mazohista v sebi.user posted image

Čistto majčkeno ,ampak popolnoma neškodljivo in nenamernouser posted image user posted image .

Jaz sem pa glih sredi noči ugotovila da nisi še bla na BEnu (seem mislila da greš že prejšnji teden),ko sem videla nek oglas ,da šele prihaja v Slo.In ja,vidiš da se splača da pride v SLo,da si prišla do dvojih novih čevljev.user posted image user posted image tvoj mož

martinca
,dobro opravi danes na UZ-ju.Pa poročaj

zdajle si grem pa en kapučino narest,pa nekaj jest(je minilo že kar nekaj ur ,ko sem nazadnje jedlauser posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 974
11.12.2007 9:02:29   
raja
Dobro jutro,

vidim, da ste danes že zelo zgodaj štartale, jaz pa sem današnjo noč, po dolgem času super preživela, nič zbujanja, samo en odhod na WC user posted image .

Vidim, da imate v zadnjih dneh debato glede izvornih celic, midva sva tudi razmišljala pa se na koncu nisva odločila. Sem pa ravno včeraj gledala po TV, je en zdravnik govoril, da se mu trenutno to ne zdi najbolj smiselno, ker izvorne celice lahko uporabijo samo do teže otroka 20 kg pa še to le v redkuh primerih. Priporoča shranjevanje le v kolikor je v bližnjem sorodstvu kakšna takšna bolezen, ki bi jo lahko dobil tudi otrok, pa bi mu z izvornimi celicami lahko pomagali. Rekel je pa še, da v tujini že imajo banke izvornih celic, kar se mu zdi bolj smiselno, in da pričakuje to tudi pri nas, odvzem bi bil cenejši, celice bi se hranile v banki, vse izvorne celice pa bi lahko uporabljali različni uporabniki, glede na potrebe, ne samo darovalec zase (podobno kot pri darovalcih kostnega mozga, kot darovalec si v bazi in v kolikor rabijo kostni mozeg za presaditev poiščejo najbližjega darovalca). Upam, da nisem preveč zakompliciralauser posted image .

Vaney glede mesa, jaz ga tudi jem zelo malo, že pred nosečnostjo ga nisem, pa se nihče nič ne sekira, kri imam super pa počutim se tudi super. Imam pa zelo rada sadje, ki ga pojem na tone.

Martinca vso srečo danes na UZ.

Lunca 1 user posted image  za čevlje, naj se še jaz pohvalim, da sem tudi od včeraj ponosna lastnica novih škornjev.

Danes pa me čaka še zadnji stroj malih cunjic, pa priprava torbe, potem pa samo še počitek do velikega D.

Drage punce, za konec pa vam pošiljam še veliko sončka iz gorenjske, in da čim prej preženete meglo iz kotlin, še posebno tebi Nalin, da se ti počutje čim prej izboljša.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?