klepetka
|
jutro evo mene kolk je ura .Že ene dobri dve uri (tam nekje od pol dveh)strašim budna bo bajti, stem da sem šla spat ob pol enajstih.Zdaj sem prišla poskusit srečo še sem na RR,če me za vsak slučaj uspava,v kar dvomim.Pa zgaga me peče(nisem pila kokakole,)amapk sem zvečer jedla krof( iz Trojan. )In ravno njega sumim za tovrstno težavo.Ampak nebeški je pa bil. izvorne celice;Midva jih ne bova dala shranit.,kljub prvotni odločitvi da ja,ker se mi zdi ,da je preveč če-jev.Se je pa zato odločila kolegica ,pa pravi da bo plačevala (oz.že plačuje)na obroke po 100€ mesečno.To je cena za 20 let shranjevanja,za naprej pa pravi ,da je potem vsako leto čisto nekaj malega za plačat.Samo ne vem ,koliko pridejo po 20 -ih letih tele celice v poštev ,ko pa je prej ena pisala da je do teže 40 kg. vaney,sem se pa zdajle tako nasmejala tvojemu in tvojim gatam,ker sem prepričana ,da obstajata potem najmanj dva taka primerka na tem svetu;poleg tvojega še moj. pa še glede mesa;jaz ga jem normalno ,pa sem bila kljub temu slabokrvna. in sem rabila pripomočke v obliki železa. nič ,grem zdaj še nekja jesttako da po moje tud ni vse v mesu. mml,marmelada uspela?Glavno da je bilo kozarcev dost . Upam da je Manca ozdravela.Aja ,pa enkart si že napisala,kje se kupi čaj iz malinovih listov.Bi poskusila ,ke r zgleda da še nikamor ne bom šla .A imajo to čudo v lekarni,će mogočev eš? katee,ti kar jamraj glede tvojega križa tukaj in tvojim ,k o pa včasih tako pomaga. zdaj nam je tale šport dovoljen.Čeprav sem jaz glih v nedeljo jih slišala(prijateljica),da se zzdaj pa že sama sebi smilim .Le kako ,ko pa ravno njej nisem še nikol zatežila,da me kaj matra. nalin,upam da si boljše.jaz bi tud kakšen dan samo jokala,da bi mi sam prst pokazal ,bi blo že dovolj.Amapk je že naslednji dan boljše.Naše razpoloženje niha. alfabeta,ja bogi tvoj prvorojenec.Ti pa z njim ,da zdaj na koncu še po bolnicah letaš z njim.Amapk nimaš kaj,saj bo bolje. nič ,grem zdaj še nekja jest ,da glih nisem zastonj pokonci ,(mogoče je še kaj krofa ostalo )potem pa upam ,da me kaj premaga spanec,čeprav dvomim. Lepo se imejte ,pa se zjutraj kaj beremo