|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
11.12.2007 22:54:42   
limma

"joj ,kako lepe žabe imaš!"
Luša pa odvrne:"to niso žabe ,ampak peseki!"(vzorec na žabah)

Luša - user posted image  user posted image  user posted image , si me prav nasmejala... tudi na Koroškem so žabe štrampli, v Lj pa ne vedo, kaj je to in jim najbrž ni tako smešno user posted image

še to, da vam povem - sem bila na obisku pri prijateljici in njeni user posted image  in sem že skoraj pozabila, kako majceni so dojenčki... mala skoz spi, šele danes je nehala bruhati plodovnico in je že 500g shujšala, mama pa še nima mleka user posted image , tako da še ne vesta, kdaj bosta šli domov. držimo pesti user posted image user posted image user posted image  porod je bil pa super - pravi, da je popdaki niso boleli bolj kot malo hujši krči pri menstruaciji in da nam vsem želi takega.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
11.12.2007 23:03:50   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

Mala pikica in koala, jaz danes diham na škrge. Sama sebi se smilim. Pa medu mi je tudi zmanjkalo za med s cimetom. Bom morala jutri ponj, čeprav se mi nič ne ljubi. Tako da bi jaz res iz varnostnih razlogov prestavila obisk na naslednji teden, čeprav sem se ga že ful veselila. Upam, da koali tudi ustreza.

Muzika, velja user posted image SPloh ni problema za naslednji teden, če bom še seveda 2 v 1 user posted image Sicer pa sta tudi po porodu vabljeni user posted image Bo pač mami spekla pecivo user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
12.12.2007 7:21:24   
koala
muzika velja, mi skoraj še bolj odovarja, ker bom drug teden salmnata vdova kot pravijouser posted image .

mala pikicavidva pa nikar ne prehitevajta, je še vedno letnik 07, mali pa se je najavil letnik 08, tako da naaslednji teden nima še kaj mrdatuser posted image .

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
12.12.2007 7:28:51   
Lunca1
Dobro jutro, evo sem spala do 7h.user posted image

No zdaj pa poročilo, tja sva prišla malo po 19. uri, so nas vsak par pofotkali, da smo na koncu dobili fotko. Potem smo pa čakali. Ben je prišel ob cca. 20.30, nisem gledala na uro in ostal tam nekje 15,5 do 2 uri. Je dokaj visok, seveda dobro izgleda, kot se mi je tudi dozdevalo bolj suh kot na fotkah. No saj kamere itak dodajo nekaj kil, a ne. Najprej se je pojavil pri pozdravu na odru. Jankovič mu je podaril eno sliko, ena oblikovalka čevljev Alja ??? pa en par čevljev. Potem so ga pospremili na drug konec dvorane, kjer je ene 3/4 ure revež poziral s tistimi, ki so se hoteli slikat z njim. Me je moj prepričeval, če se greva še midva, pa sem se tolio čas pustila prosit user posted image , da so prenehali s slikanjem.user posted image user posted image  Potem so ga pa pospremili v en del dvorane, ki je bil rezerviran za vip, ki je bil pa čisto zraven nas, tako da sem ga videla na cca. 5 metrov.user posted image  Res dobor izgleda. Je imel pa skoz zraven kamero in fotografa. Jaz vem, da tega ne bi ravno najbolje prenašala. Imeli so tudi lecitacijo njegovega scenarija za Good Will Hunting (dosegli 5000 EUR), take čevlje kot jih je on dobil (3300 EUR - mislim ne rečem, če bi jih on prej obul user posted image ), pa en podpisan plakat (če se ne motim 1500 EUR), pa še nekaj, kar se ne spomnim.

Ob odhodu se je še poslovil z odra in to je bilo to.

Mojemu user posted image  se je pa čist rolal od glasne glasbe. Je čisto norel v trebuhu in se mi skoz opiral v vse možne smeri.user posted image  Saj ne vem, a je plesal al trpel.??? No ostala sva tam nekje do 23h, potem sva šla pa domov. No tolio o včerajšnjem večeru.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
12.12.2007 7:43:34   
Sunny Morning
Samo en dan me ni in ve toliko načvekate, da rabim celo večnost, da se prebijem čez vse poste. Res se vidi, da so se začeli časi dopustov in porodnišk.

Lunca1 važno, da si se ti imela fajn. Sploh ne vem kako ste lahko dvomile, da Ben ne bi bil v resnici tako dober kot na TV ali slikah. Škoda, da se nisi šla slikat z njim, ker si bila sigurno edina user posted image in bi sigurno imela kakšno protekcijo.user posted image  Upam, da čevlji niso bili preveč sovražni do tebe.user posted image

urssyy jaz sem vrečo/kombinezonček kupila v H&M-u. Mi je bila že v Grazu zelo všeč, pa sva se z user posted image nekako odločila, da je takrat ne bova vzela. Sem jo šla potem pa v Lj iskat. Mi je pa všeč, da je lahko kot vreča in da ima med nogicami tudi zadrge, da lahko narediš kot za vsako nogico posebaj. Sem vzela št. 62/68, torej za 2-6M. Se mi zdi, da je to kar dovolj, če pogledaš, da aprila user posted image najbrž ne bom več tlačila v njo. 
user posted image

ursulina jaz sem si kupila take copate. So res mehke, imajo debelejši podplat, pa še drage niso bile (cele 4€ v Tušu). Ne vem kako imajo zrihtano v P kopalnico in koliko je mokro, bom za vsak slučaj vzela s sabo še ene japanke za tuširat. 
user posted image

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 17.12.2007 9:37:59 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
12.12.2007 7:50:47   
Lunca1
Sunny nisem bila edina user posted image , definitivno pa najbolj proti koncu. Čevlji pa niso bili sovražni, sem imela pa nizko peto.user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
12.12.2007 7:51:11   
Sunny Morning
vaney glede daril se nikakor ne rabiš preveč sekirat. Če nimaš preveč denarja za zapravit potem ne kupuj dragih daril, ker ne boš imela dobrega občutka. Ena ti je kar dobro svetovala za tasta in taščo kakšne karte za kopanje ali pa masažo, recimo Darilni bon v Dolenjskih Toplicah. Meni so to fajn darila, ker si lahko človek potem do neke mere tudi sam izbere kaj bi najraje.
Važno, da je darilo od srca. Pa, če se res razumete potem bodo tudi razumeli, da imata zdaj izdatke za user posted image in bodo veseli kakršnegakoli darila.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
12.12.2007 8:47:28   
Lusa
Punce ,jaz pa komaj čakam ,da bodo slikce končane ,kaj sve se šle včeraj z lušo slikat.Slike bodo čudovite ,sem jih samo še na fotoaparatu videla.Sploh ne veš katero si naj izbereš ,bom kar moji fotografinji pustila ,da se odloči ,ker jaz bi jih itak imela vse ,ampak je nemogoče ,jih bo preveč in potem bi moja denarnica trpelauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Naj poročam,da je vse ok in da bomo najverjetneje počakali do januarjauser posted image  s porodom,takoj po praznikih!Tako,da upam,da bom januarčica,le če bi zakrvavela zaradi nizke posteljice naj pridem prej in bodo takoj naredili CR,drugače pa lepo po praznikih.Pa bo vseeno 2008!!user posted image Joj,je moj user posted image  vesel zaradi tega.

Sem ti zadnjič rekla na srečanju ,da bodo nardili CR takoj po praznikih ,ker vem ,kako je med prazniki.Mam preveč izkušenj iz pediatrije.Tudi jaz bom imela po praznikih CR ,če se ne bo gospodična obrnila na glavco. 

mala pikica-je res fajn ja ,da si zmenjamo številke.Jaz jih itak imam od tebe ,koale in muzike.

urssy-meni so pa pri nas tako drage te vreče oz. kombinizoni.,če pomisliš ,da je otrok samo dva meseca v tem.Samo kaj ,ko pa jih moraš imet.Mi imamo poleg Avstrijo in so kombinezončki od 9-13eurov pa še tko cart.Meni je mama spletla dve vreči ,ko jih dokonča vam poslikam in se malo pohvalim.

ursulina-jaz bom tud imela ene fajne natikače oz copate ,ki jih imam že zdaj nonstop doma obute

Suzana-skoraj 60kg user posted image ,pa ti si smešna ,to je ful malo ,eni smo s tako težo zanosili ,vsaj jaz!Jaz pa imam že 76user posted image Malo ne?user posted image

Vaney-ja tako je v našem zdravstvu.Če naletiš vedno na drugega ,kar čakajo ,da pride nazaj tisti ,ki te je sprejel in ti on napiše odpustnico.Drugi si nočejo mancat rok.Tako je žalostno!!!!Prekuhaš pa tako ,da daš najprej stvari v mrzlo vodo in ko zavre ,mora vret 5minut in je gotovo.Jaz sem tudi že prekuhala dve dudici.Glede daril pa ji kar naredi domače kot ti je rekla ,meni je to najlepše darilo glede tega ,da tvoja mama to ceni.Za 25obletnico pa pojma nimam.Zberite skupaj denar(če vas je več) in jima kakšen aranžma vikend paket kupite.Tega bi se jaz vedno razveselila ,ne samo pri 25obletniciuser posted image

limma-se bodo ljubljančake morale malo od nas naučit kakšne besede ,da ne bodo tako čudno v ekran buljileuser posted image Za tvojo prijateljico in user posted image pa že držim pesti.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
12.12.2007 9:06:05   
mala pikica
Sem vas prišla malo pozdravit v tem deževnem, grdem jutru!

Sem mislila že prej vstati, pa sem šele ob 00.30 zaspala. Se mi je prvič zgodilo, da tako dolgo nisem zaspala user posted image Pa sem potem spala kot polhek user posted image

Zdaj dopoldan imam pregled, da vidimo, kakšno je kaj naše stanje. Pa sem sigurna, da pridem domov, tako da ne bo mira pred mano user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

Vaney-ja tako je v našem zdravstvu.Če naletiš vedno na drugega ,kar čakajo ,da pride nazaj tisti ,ki te je sprejel in ti on napiše odpustnico.Drugi si nočejo mancat rok.Tako je žalostno!!!!

Pri meni pa je bilo ravno obratno. Vsak, ki je prišel na vizito, me je čudno gledal, kaj sploh delam tam, dokler me pač ni v nedeljo ob 12.30 čisto tretji ginekolog odpustil Mi je tako čudno, kako se enim zdi nek problem 'velik', drugi pa te gledajo, kot da nimam kam iti, pa sem pač prišla k njim na oddelek ležat. To naše zdravstvo...

Kakorkoli, danes sem skoraj prepričana, da me ne bo poslal v bolnico, edino če bi se odločil, da bi šla rodit, to pa se tudi ne bo, vsaj ta teden še ne user posted image

Aja... lunca upam, da si se za nas še nagledala Bena user posted image

Se popoldan oglasim...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
12.12.2007 9:36:54   
sani1
Dobro jutro!
Da se še jaz oglasim in javim...

nussy- včeraj sem prav mislila nate ko sem videla silvestrovanje v Tuniziji po res smešni ceni. Pa sem rekla, da bi ti sigurno bila tam, če nebi blo trebuščka. Te bo pa tudi bolečina minila, če ne prej, ko rodiš. Soryy...user posted image

dašabina- očitno je bil včeraj dan za frizerja. Si lepa?

piškamiška- sem vesela, da ste še v enem kosu. Je pa res, da tu v LJ porodnišnici nikakor ne naredijo CR. Sej ti bo šlo lepo po naravni poti in bo tolko bolj lepo vse... Držim pesti za vse vas!

ursulina- jaz sem isto včeraj kupila olje za presredek welede, pa še nisem začela. Sem to nalogo naložila user posted image pa bomo videli kolk bo priden. Po mojem bo bolj slabo...

mml- a od 36. tedna dalje malinov čaj? Jaz sem ga zdej dva dni zjutraj pila, pa moram reči, da ni slabega okusa. Sem imela pa kar občutek, da se neki dogaja spodaj. mogoče je samo v glavi...

benika- razpoloženje se je popravilo. In sej veš iz dneva v dan je drugače...

klepetka in nana 35-  hvala za podporo!

urssyy- sam tri ure pri frizerju? Jaz imam čisto kratke lase pa sem ravno v treh ureh gotova...

limma- ja boš mogla še kakšno koroško besedo napisat, da se bodo ostale učile. Čeprav pa verjami, da Ljubljančani tudi niso tolko neumni, da nebi določenih stvari pogruntali...

katee- sem bila pri vseh možnih popravljalcih lepote. zvečer me je pa še dragi popravil tam kjer se drugim nebi pustila...user posted image user posted image user posted image

No kot ste najbrž ugotovile se je moje razpoloženje izboljšalo. Kako dolgo bo trajalo vam ne znam povedati, ker so za vse krivi hormoni... Sem pa ravno iz tega razloga , da se malo razvedrim bila včeraj pri frizerju( noro frizuro mi je naredil-- in jaz bom mama) in pri kozmetičarki in potem zvečer še doma finiš in sem se in se še danes počutim super...
Trebušček raste in je zdej že trebuh.Imam pa zdej pregled tako, da bomo videli še mojo pupo in bo potem vse ok... 

lep dan vsem!!!  Se javim tako ali drugače...

Neposredna povezava do sporočila: 1035
12.12.2007 9:40:07   
klepetka
jutro

samo da vas pozdravim na hitro ,ker sem sama sebi tečna ,zoprna,ne vem ,če nebi kar jokala.....Pojma nimam zakaj.Mogoče ker sem hotela na sprehod ,pa je presenetil sneg... ne vem.

Še dobro da sem sama doma,ke r bi drugače še koga ugriznila.user posted image

Tako.... malo lažje mi je,ko sem izkihala ...ko bo moje stanje vsaj za odtenek boljše ,se pa vrnem.

lep dan z veliko snega

Neposredna povezava do sporočila: 1036
12.12.2007 10:03:48   
raja
Dobro jutro,

jaz sem ravnokar iz postelje prilezla, zgleda, da bo danes bolj tak zaspan dan.

Drugače pri nas nič novega. Danes imam zobarja, sem se zmenila še za zadnji pregled pred odhodom v P, tako, da imam potem nekaj časa mir.

Klepetka user posted image  upam, da tvoja slabo volja čim prej odleti daleč stan. Mi bi tudi sneg!!!!!!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
12.12.2007 10:19:05   
mml
No pa gremo še enkrat...sem že vse napisala...pa je nekam izginilo user posted image

klepetka sva že dve, ki se danes ne počutita najboljše user posted image , upam, da se dobra volja kmalu najde. Lahko pa pošlješ še malo snega v Ljubljano, tukaj namreč dežuje in je prav ogabno...
...je pa celo prišel monter in se ukvarja z mojo omaro user posted image , tako da vse pa le ni tako črno kot se zdi...

sani malinov čaj se pije od napolnjenega 36. tedna dalje...držim pesti za pozitivne učinke user posted image

mala pikica sporoči kako si opravila pri zdravniku, držim pesti za dobre rezultate user posted image

muzika najt prehlad čim hitreje zapusti user posted image

vaney kaj pa če mami kupiš kakšen boljši gel za tuširanje in zraven mleko z telo poleg tega narediš pa še nekaj božičnih okraskov...za obletnico poroke je pa bolj težko...mogoče res kakšno razvajanje v obliki masaže, skupne masažne kopeli v kakšnem zdravilišču...če sta seveda za takšne stvari user posted image

urssyy jaz sem tudi pri prejšnjem fritzerju sedela 3 ure, da se je kaj zgodilo, no sedaj hodim pa v manj fensi salon in sem gotova v slabih 2 urah, pa še približno polovico manj plačam, kar je pa ravno tako ugodno user posted image . Računam, da grem še na manjše popravke okrog 20. januarja, ker po tem bo kakšna 2 meseca bolj težko izvedljivo posedanje pri frizerju user posted image

lunca vidim, da ti ni žal, da si šla v živo pogledat Bena user posted image

Grem pogledat ali bi pekla pomarančne ali linške piškote....upam, da monter ne bo zameril user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
12.12.2007 10:35:19   
piškamiška
Dobro jutro, dober dan!  user posted image

Ja hvala za vse vzpodbudne besede. user posted image user posted image

V ponedeljek me bodo sprejeli, potem pa opazovali kaj se dogaja z mojima fantoma. Če jima nič ne bo falilo, bodo počakali do konca (do 38. tedna) in sprožili takrat, če se pa ne bosta počutila uredu, bodo pa sprožili prej. Vsekakor ne bodo čakali do 40. tedna (taka je praksa v LJ., saj od tistih 2 tednov v trebuščku dvojčki nimajo nič; baje prej dozorijo kot enojčki, tako, da so pri 38. tednih čist ok). Poleg tega je faktor tudi čas, ko bo v P dežurna moja G, da me bo lahko ona spremljala in vodila med porodom. Upajmo.  user posted image Vsekakor mi bodo porod sprožili v roku enega tedna, tako, da možno, da bosta tudi "Jezuščka".user posted image

Ja naravni porod je bila moja želja, če pa pač ne bo šlo, bodo že dohtarji uredili, da bo vse ok s fantoma in mano. Pa tudi EA ne želim, seveda če res ne bom mogla zdržati in obvladovati bolečine. Itak mi je pa moja G EA odsvetovala, baje jo pri dvojčkih odsvetujejo. V poštev bo prišel kakšen TENs, ali pa smejalni plin in take zadeve. Bomo videli kaj se bo dogajalo. Vsekakor bom  pa poslušala babico in G oz. porodničarja kaj narediti.user posted image

Hja res smo prišli daleč. user posted image Kdo bi si mislil, vsaj po tisti "mali" krizi v 26. tednu, ko smo preprečili prezgodnji porod. Mislim pa, da je vse naredil počitek (res sem bila pridna lede tega) in moj dogovor s fantoma, da počakata v trebuhu vsaj do 36. tedna. user posted image
Sedaj smo pa dogovorjeni, da morata do konca ful jesti, da se bosta malo poredila.user posted image

Je pa zanimivo, da so se mi vse nevšečnosti, ki sem jih imela med nosečnostjo, nehale (krvavitve, krči). Sedaj ni sluha o teh zadevah. user posted image

Presredka jaz ne bom masirala. Nekako mi ni feeling, da se tam doli kaj šara, poleg tega pa jaz sploh ne dosežem oz. težko.

Malinovega čaja tudi ne bom pila. user posted image

Hja takole punce, upam, da preživite en lep dan, čeprav malo dežuje. Božajte svoje trebuščke in pustite se razvajati!user posted image

lpuser posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
12.12.2007 10:43:49   
nana35
Suzana,60 kg??user posted image Jaz jih toliko nisem imela niti ko sem zanosila,pa ne da bi bila debela kje.Ampak ok,verjetno nisi ravno neka prekla.user posted image
Koala,ja,mogoče pa sem se res že veselila,da bom micenega spoznala prej.Ampak takrat bo tudi ok!!Bom še bolj vesela,če bo še bolj vredu in večji in močnejši...
urssyy,ja moj user posted image je res ful navijal da bi bilo po novem letu in da bi se nam mali user posted image takrat pridružil.Na koncu pa se mu bo še želja izpolnila.Mislim pa da je to res poklicna deformacija.user posted image Moj sicer avtov ne prodaja,ga pa zanimajo,pa motorji,pa nogomet,ki bo ga najin otroček igral (po njegovem) in potem bo najmočnejši pri svojih letnikih in v šolo mu ne bo treba s 5.leti...on ima 100 in 1.razlog!!user posted image

Glede sporočanja o porodu,mojo številko ima Martinca,le to bo mogoče hec,da bova še kje istočasno v P.user posted image Ampak ona pa ima verjetno katero drugo št.od vas pa se bomo že znašle.

martinca,se bom potrudila da ne bova z user posted image pohitela in zdržala vsaj do 4.1. Takrat je menda ponedečjek po praznikih,pol pa bomo videli,kako se bo kdo od nas odločil!
Jaz napotnice za CTG nisem dobila??user posted image Ne vem,ali bodo kaj komplicirali,če pridem brez nje v torek?Mi je g.samo tako rekel in to bo to.Upam,da bo vse ok.
Za napotnico za rešilca pa tudi ne vem,je nimam.

vaney,če ima tvoja mama kakšen hobi,ki jo posebaj veseli,pa ji kupita kaj v tej smeri,ali pa kako masažo podarita...ne vem.Moja mama zelo rada slika na primer in že 3 leta hodi v slikarski tečaj,pa ji vedno kaj v tej smeri kupim,kar ji potem prav pride (stojalo za slikanje,barve...).

Klaja,še malo pa bo bolje!!Meni tudi vse preseda,res da nimam še nobenega otroka doma,pa mi že otroški obiski,kot so od mojegauser posted image sin in njegov bratranec odveč.Ni mi jih za strečt,niti za poslušat,kako se smejita brez veze.Še dobro,da je babica doli in da sta dosti tam.Po pravici povem,ko vsaj en pride jaz poskusim kam splinit,samo da mi ni treba nič poslušat.Upam,da bo po porodu boljše.user posted image

Jaz bom zdaj to poslala,da mi ne bo kam izginilo,kot zadnjič!!

:))

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
   [Brisano sporočilo]
12.12.2007 11:01:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1041
12.12.2007 11:03:10   
nana35
Naju je tudi tašča včeraj prijetno presenetila,ker kupujemo peč na olje-novo pa bi bil to za naju kar velik strošek glede na vse,kar naju še čaka-sobico sva uredila,vendar prideta v dve sobi še radiatorja in te cevi morava kupit,pa delo za centralno in kje je še najina spalnica (laminati,postelja,boljše vzmetnice...),pa še user posted image prihaja...tako da ne vem.In je rekla da za peč midva niti slučajno ne rabiva dajat,ker to bosta ona dva kupila.Pa se je moj pošteni user posted image  nekaj pritoževal, da se tudi midva grejema in take,pa sta vztrajala.Ja,super ne,bova vsaj kakih 1000 evrov prihranila!user posted image Ker moj user posted image je taki človek,da na njegovo željo nimava nobenih kreditov in niti nobenih trajnikov,ker vse prihrani in kupi z gotovino.Vem,da je malo starokopiten, ampak če se tako vzame,je tudi njegova teorija ok,vsaj zadolžena nisva!!

Lusa,se spomnim da si mi rekla,kako je med prazniki,pa saj sem nekako to pričakovala.Glavno je,da bi bilo vse ok do takrat!!Tebi pa želim,da se Daša še obrne in da bo tako kot si želiš!!

klepetka,vi imate sneg?Mi pa samo dež in sem spala,spala....saj vidiš koliko je ura,moj kapučino pa je šele dobre pol ure pod streho!!user posted image Saj popoldan bo že bolje,verjemi!!

piškamiška,zate pa dobre želje in pesti,pa user posted image  inuser posted image !!

Evo,še drugi del moje zgodbice.Lepo bodite!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
12.12.2007 11:15:07   
ursulina
punce, zdaj mi nekaj ni jasno... v petek sem na socialni oddala papirje za porodniško (ker se mi upošteva tudi novemberska plača). danes je uradni datum za nastop porodniške... papirja iz csd-ja po pošti pa nobenega, a ne bi morala dobiti neko odločbo ali kako?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
12.12.2007 11:17:14   
nana35
Ursulina,pokliči na CSD,saj so vsak dan tam.Bi mogla dobiti odločbo,ja,tam je vpisana tudi višina porodniške...jaz sem dobila odločbo,nastopim pa 16.12.07. Razen če se ni kje izgubila!!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
12.12.2007 11:26:22   
mml
ursulina meni so na CSD rekli, da je pomembno, da je vloga tam 2 dni pred PDP, pošta pride pa z zamikom, tako da po mojem ni nič narobe, jih lahko pa za boljši občutek seveda pokličeš, ker včasih pa kaj tudi založijo in pozabijo in nima smisla, da imaš še s tem težave

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
12.12.2007 11:33:36   
urssyy
Samo da vas na hitro pozdravim, Nalin vidim, da si imela že naporno jutro, zdaj pa pojdi počivati, ko je Žan v vrtcu.

MMl saj ni tako lsab dan zate, prišel je monter in to točno na datum kot sta se dogovorila, če to ni uspeh?user posted image
Lunca upam, da si si učke spočila na Benu še za vse nas, sicer pa se jaz vedno hecam, da so tudi tile zvezdniki krvavi pod kožo....glih tko gredo na wc ko mi, pa glih tko smrdi njihov kakecuser posted image , pa še paparacom nič ne uide, če  ga kaj biksajo.

Punce men je pa ta zadnji mesec tako slabo. Ponoči se zbujam imam bolečine v trebuhu in mi je slabo, pa tudi jutranje slabosti se pojavljajo. Prej pa v celi nosečnosti ne duha ne sluha o slabosti. Upam, da ni nič narobe.komaj čakam petka da vidim svojo user posted image .

Se vam javim še kaj popoldne in napišem II. del epizode user posted image  "nori na Januar 2008".

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
12.12.2007 11:50:19   
Katrin
Oj hoj, punce!

Samo, da se javim, vse OK user posted image

Popoldne greva s Kajo na nočni pohod z lučkami, ki ga organizira vrtec - se že veseli (upam, da preneha deževati).

Sedaj grem pa likat, ker je prvi stroj s plenicami ravno končal user posted image  (saj bo uspelo tudi meni počasi vse pripraviti); limna tebi pa želim čim manj prahu user posted image

lp

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
12.12.2007 12:03:05   
puri
Ojla!

Jaz sem bila malo na sprehodu, da dobim malo svežega zraka, ampak je zunaj res tako čudno vreme. Sedaj bom šla pa počasi kuhat.

Piškamiškauser posted image , da si prišla z nosečnostjo že tako dalečuser posted image user posted image ,.....zdej boš pa kmalu v rokah držala dve mali štručkiuser posted image ,.....želim ti, da bi šlo pri porodu vse tako kot mora biti!

urssyy
,...tudi meni je zadnje čase tako slabouser posted image ,...če jem ni dobro, če sem pa lačna pa spet ne. Sem pa to omenila G, pa je rekla, da je to normalno, da se pri nekaterih na koncu pojavi slabost. Sej samo še malo potrpimo, pa bouser posted image

mml,....ti si pa res pridna,...vsak dan nekaj pečešuser posted image . Jaz sem edino v soboto pekla krofe, ker sem si jih tako zaželela in sedaj se vsak dan bašem z njimiuser posted image ,....bolj so stari, boljši so mi, pa kakšen čajček zraven.

Jaz bom sporočila veselo novičko kar mml (saj lahko, aneuser posted image ), ker imam edino tvojo številko.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
12.12.2007 12:04:30   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Sem mislila že prej vstati, pa sem šele ob 00.30 zaspala. Se mi je prvič zgodilo, da tako dolgo nisem zaspala Pa sem potem spala kot polhek

ti si še dobra, jaz sem se premetavala po postelji do 1.30, potem sem brala do 2h, ko so me začele pečt oči, potem sem pa iz čistega dolčasa svojo jopico in pulover na roke oprala in se šla trudit zaspat.. ob 5h sem se spet zaradi obveznega postanka na wcju in še malo zaspala - pa bi bilo bolje, da ne bi.. se mi je sanjalo, da sem v Grčiji, v eni lepi poletni oblekici, ful je bil topel večer in z grškimi navijači smo na velikem platnu gledali nogometno tekmo.. do tu vse lepo, ampak pri tem smo jedli neko mastno musako z jajčevci in fuuul sira, vse je plavalo v olju in ni bilo najbolj sveže in toplo... vsi so pili ouzo, jaz pa si ga zaradi user posted image  nisem upala.. in zbudila sem se vsa sita, z želodcem v ustih, z okusom po postani musaki in še do zdaj nisem spravila vase niti grižljaja... ves čas sem na robu user posted image  kak nasvet, kako naj se znebim tega okusa, ki se mi je zasidral v podzavest? user posted image

SPOROČILO: sani1
limma- ja boš mogla še kakšno koroško besedo napisat, da se bodo ostale učile. Čeprav pa verjami, da Ljubljančani tudi niso tolko neumni, da nebi določenih stvari pogruntali...

saj ne mislim, da so Ljubljančani ali bilo kdo drug neumni, tako da ne bi razumeli, kje pa!!! moji sodelavci v Lj so že posvojili par naših besed, npr. vsi pravijo 'včeraj smo jedli štranklje' (stročji fižol) ali 'obožujem repincl (motovilec) z jajci'  user posted image  ti dve sta jim najljubši user posted image  aja, pa 'mene pa cuka (se mi kolca)', je tudi na vrhu seznama... no, našo user posted image  zdajle spet cuka user posted image

klepetka - a pri vas sneži? to je pa ja lepo.. ne bit slabe volje, prižgi si svečke, glej skoz okno in uživaj user posted image

lep dan vsem, pa čeprav je turoben.

Neposredna povezava do sporočila: 1049
12.12.2007 12:41:53   
mml
Evo...omara zmontirana, je izpadla prav super, sem vesela...zdaj jo moram pa samo še pobrisat in po tem lahko čevlje preselim nazaj iz balkona, pa še kaj drugega stalčim noter

Piškoti se pečejo, sem ravnokar skoraj cel pekač stresla čez balkon k sosedom user posted image ...no so padli samo 4 v njihov atrij, se moram po tem opravičit

Kar se slabosti tiče...menda so dokaj "noramlen" pojav po 33. tednu nosečnosti, ker maternica pritiska na želodec in dvanajstnik...ene peče zgaga, enim je slabo...Enkrat je en predavatelj rekel, da se nosečnice konec nosečnosti morajo slabše počutiti, ker bi bi sicer porod preveč travmatična ločitev...mogoče ima pa možakar celo prav

puri mislim, da si ti dosti bolj pridna s svojimi 3 nagajivčki kot jaz s piškoti, sicer pa seveda mirne duše javi, ko pride princeska na svet, bom vesela in sporočila dalje user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?