nana35
|
Suzana,60 kg?? Jaz jih toliko nisem imela niti ko sem zanosila,pa ne da bi bila debela kje.Ampak ok,verjetno nisi ravno neka prekla. Koala,ja,mogoče pa sem se res že veselila,da bom micenega spoznala prej.Ampak takrat bo tudi ok!!Bom še bolj vesela,če bo še bolj vredu in večji in močnejši... urssyy,ja moj je res ful navijal da bi bilo po novem letu in da bi se nam mali takrat pridružil.Na koncu pa se mu bo še želja izpolnila.Mislim pa da je to res poklicna deformacija. Moj sicer avtov ne prodaja,ga pa zanimajo,pa motorji,pa nogomet,ki bo ga najin otroček igral (po njegovem) in potem bo najmočnejši pri svojih letnikih in v šolo mu ne bo treba s 5.leti...on ima 100 in 1.razlog!! Glede sporočanja o porodu,mojo številko ima Martinca,le to bo mogoče hec,da bova še kje istočasno v P. Ampak ona pa ima verjetno katero drugo št.od vas pa se bomo že znašle. martinca,se bom potrudila da ne bova z pohitela in zdržala vsaj do 4.1. Takrat je menda ponedečjek po praznikih,pol pa bomo videli,kako se bo kdo od nas odločil! Jaz napotnice za CTG nisem dobila?? Ne vem,ali bodo kaj komplicirali,če pridem brez nje v torek?Mi je g.samo tako rekel in to bo to.Upam,da bo vse ok. Za napotnico za rešilca pa tudi ne vem,je nimam. vaney,če ima tvoja mama kakšen hobi,ki jo posebaj veseli,pa ji kupita kaj v tej smeri,ali pa kako masažo podarita...ne vem.Moja mama zelo rada slika na primer in že 3 leta hodi v slikarski tečaj,pa ji vedno kaj v tej smeri kupim,kar ji potem prav pride (stojalo za slikanje,barve...). Klaja,še malo pa bo bolje!!Meni tudi vse preseda,res da nimam še nobenega otroka doma,pa mi že otroški obiski,kot so od mojega sin in njegov bratranec odveč.Ni mi jih za strečt,niti za poslušat,kako se smejita brez veze.Še dobro,da je babica doli in da sta dosti tam.Po pravici povem,ko vsaj en pride jaz poskusim kam splinit,samo da mi ni treba nič poslušat.Upam,da bo po porodu boljše. Jaz bom zdaj to poslala,da mi ne bo kam izginilo,kot zadnjič!!