klepetka
|
quote]IZVIRNO SPOROČILO: piškamiška Kaj Klepetka, a se vidiva v P? [/quote] piška miška,...no ...., ne vem ...ni to še moj namen.. ,ne bi še šla..ampak nikol se ne ve . Tebi pa želim vso srečo ,če boš pred mano tam.Pa pozdravi se ,bacile in viruse pa le naženi stran ta teden. mml,hvala .Upam da ne pobegnem prej v P,ker vse bolj verjamem v to ,da imam rok 1.1.2008 . In ,da je Manca ozdravela in je že na delovnem mestu. masiranje presredka;prvič sem si ga masirala;raztrgana in prerezana ohoho,drugič si ga nisem ,raztrgana in prerezana ohoho,tako da zdaj si ga tud ne bom. ursulina,kaj te ne bo bolelo vse ,če pa letiš po stopnicah ,Malo zabremzaj in prilagodi brzino stanju ,pa bo boljše .pa ko praviš da še dobro da greš uradno na porodniško jutri;kaj misliš da boš ti šefica pa kar brez nadzora nad delavci?! Poznam to ,veš.Imaš preblizu službo ,kajne urssyy,jaz imam vrečo za dojenčka ,št.56,kupljena je bila v Baby centru,za ceno pa ne vem ,ker sem jo dobila. sani,pride tak dan.Ampak za vsakim dežjem posije sonce . .In še res je ,akko lep sonček je ;no vsaj pri nas.Upam in želim ti da si danes res že boljše pa še nekaj mi povejte tiste ,k iže imate otroke (luša ,mml,Lunca ,puri,...),ker jaz nisem dovolj pametna;ali oblečete žabe otroku za v vrtec al ivarstvo?Ker pri nas smo vsak ojutro ko v živalskem vrtu,sodeč po krikih.tamali me prepričuje ,da ga ne zebe ,jaz ga prepričujem v nasprotno.Sice rje tud vzg.rekla ,da je v vrtcu prevroče za žabe ,amapk ko gredo ven ,je pa mrzlo.ne vem ,no.Sem tamalmu ž e dala žabe v ruzak ,pa ko bodo šli ven ,sem mu naročila naj si jih obleče.Ma ja,ni zgubljal časa z žabami. Zdaj grem pa mal taksi špilat,če sploh se bom lahko zvalila v avto(še dobro da je malo višji,ker drugače bi rabila os.šoferja),ker moram v šolo tamali nest mažoretno opremo .Je zjutraj pozabila ,ker mati tud ne morejo na vse mislit .Pa po tamalga bom šla spotoma v vrtec i ntak oubila dve muhi na en mah. lep sončen dan še naprej.