|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
10.12.2007 18:50:10   
Anonimen
Ura je že veliko, Konine pa od nikoder. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1151
10.12.2007 18:57:34   
Anonimen
Abra, kako kaj tvoje počutje?

Sayuri, držim močne pesti, da bo jutri vse bp.

No, danes sem že hotela klicati ginekologa, če me lahko nujno sprejme, ker že od sobote me vsake toliko časa in traja dobre dve uri, boli v desnem jajčniku tako, da komaj hodim. Pol ko je pa nehal sem si pa premislila. Mali zdravniki, kaj mislite, da bi lahko bilo? Ovulacija je že bila, noseča nisem.

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1152
10.12.2007 19:01:33   
mami 26
abra kako to mislis dej mi malo bol po domace razlozi ja mislim da taprava user posted image  ni je malo krvavitve.....sam jaz to smatram kot konec vsega al kja???
sam tudi prsi nimam vec tok napete......
a mislis da se je samo eden poslovil od mene eden pa se vstraja???????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
10.12.2007 19:40:22   
blanč
Čestitke vsem,ki ste od danes naprej uradne nosečkeuser posted image user posted image user posted image .
Vsem, ki  to pot na žalost ni uspelo, želim veliko optimizma in vam pošiljam velik enuser posted image .
Tudi jaz bi rada slišala kao pozitivno novico od Konine.

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
10.12.2007 19:49:28   
blanč
Ja, kje pa ste vse moje virtualne in user posted image  prijatlce. A tak kot naša Marjeticauser posted image  akoholne user posted image  pečete.
Jaz sem danes user posted image in lahko zdaj po mili volji jemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
10.12.2007 19:53:20   
taraji
Tassi user posted image user posted image user posted image user posted image , zelo mi je žal.

Žal se vrata sreče ne odpirajo in zato ne služi ničemur, da se jih odpira na silo. Odpirajo se na ven in ni mogoče ničesar storiti. 

Soren Kierkegaar

Mami, zate pa močno stiskam pesti, da je samo manša krvavitev in da ni praveuser posted image

La vita e bella

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
10.12.2007 19:59:08   
Abra
dakec hvala, ker misliš name. Sem pa (še vedno) v pričakovanju kakršnihkoli znakov. user posted image user posted image Zaenkrat kaže dobro, upam pa, da me ne bo na 14. dan spet doletel minus. Če že misli bit, naj se mi vsaj user posted image prikaže prej. Je pa nočem videt in bom zeloooo jezna, če se prikaže. user posted image

mami26, ne vem kaj naj ti rečem - imaš izcedek, ki nekaj nakazuje, al je to prava menstruacija, intenzivna, kot mora bit. Jaz sem imela res blago krvavitev, mali flekec na dnevnem vložku. Tudi ne vem, al je bla sveža krvi, ker sem ga opazila zjutraj in je bil že rjav. Veliko jih po malem krvavi tudi v nosečnosti in to nič ne pomeni. Držim pesti.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
10.12.2007 20:01:30   
Abra
Kje pa je konina??

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
10.12.2007 20:05:00   
Abra
blanč, a nebi blo bolje, da bi jo samo nekam pospravla user posted image po novem letu jo boš pa spet kupovala user posted image user posted image

M.L.B.K. ti imaš pa vedno kak rek v rokavu user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
10.12.2007 20:12:11   
mami 26
in kaj naj zdaj cakam na test ali na  pravo user posted image ???
ker sem misnla jutri zaklucit z bolnisko in it delat
a naj kar cakam????

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
10.12.2007 20:18:47   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: mami 26

in kaj naj zdaj cakam na test ali na  pravo user posted image ???
ker sem misnla jutri zaklucit z bolnisko in it delat
a naj kar cakam????

To se boš morala sama odločiti. Pri Rešu nimamo po et bolniške, se mi tudi ne zdi potrebna, razen, če bi imela hiperstimulcijo. Med delom čas hitreje mine. user posted image
Nadaljuj s progesteronom dokler se ne ulije, drugega ti ne znam svetovat. Pa držim pesti. user posted image

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
10.12.2007 20:19:44   
sayuri
Mi ni dalo miru in sem mogla zdajle švignit za računalnik. Mislim, da je tole odvisnost user posted image user posted image user posted image . Pred eno uro sem prišla domov, komaj sem se pravzaprav privlekla, zdaj pa še tlele visim user posted image user posted image user posted image . Jah... moj mali že lepo spi, moj dragi je šel na badminton, jaz bom pa tud kmalu skočila v posteljo. Cel dan brez spanja pri mojem stanju je pa že kar preveč user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE ANA_P in MEERYANA user posted image user posted image user posted image  Dobrodošli v klub nosečk. Naj bojo trenutki nosečnosti čarobni, čimmanj slabosti in čimmanj zaprtosti ter izušnih plinov vama želim user posted image  Polepšali sta mi tale dooooooolg dan. user posted image

tassi1 user posted image user posted image user posted image  žal mi je, da je bil test negativen. Vidim, da pozitivno razmišljaš naprej. Odklopita malo, prežurajta december, potem pa v nov boj user posted image
konina se ni še nič javila?user posted image  Močno upam, da je beta HCG narastel.user posted image
mami26 a ni malo hitro za M? Joj, upam,d a je samo lažni alarm. Pri Abri je bilo samo malo izcedka, zdaj ima pa mir.... Močno držim pestke, da bo tudi pri tebi tako.
Abra...še malo zdrži user posted image user posted image user posted image
Amelia da ne boš pozabila testa  s seboj v Egipt vzet user posted image . SAj veš....da ti bo prihranjena pot iskanja lekarne user posted image user posted image user posted image

Uf....grem jaz res počasi v vodoraven položaj....
Se beremo jutri zvečer....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
10.12.2007 20:32:36   
Abra
Sayuri navijam za user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
10.12.2007 20:39:09   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Sayuri navijam za user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

tud jazuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tele so pa za Konino....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
10.12.2007 20:46:59   
sayuri
user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 17.12.
gold fish - UZ
mami26 - TEST

Torek, 11.12.
user posted image sayuri - UZ
Mišolina - UZ
pija76 - UZ

Sreda, 12.12.
user posted image kajsica - UZ
user posted image kind lady - UZ

Četrtek, 13.12.

Petek, 14.11.
Abra - TEST
user posted image Stormy - UZ

Sobota, 15.12.
sonček75- UZ

Nedelja, 16.12.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11. ????
sonček500 greje user posted image user posted image  - TEST ???
Abra greje user posted image user posted image  - TEST 14.12.
mami26 grejeuser posted image user posted image  - TEST 17.12.
konina greje user posted image user posted image  - TEST 10.12.
Amelia greje user posted image user posted image  - TEST 21.12.
Lotty greje user posted image user posted image  - TEST 21.12.

user posted image dakec (MB)user posted image
user posted image m.rudovic (PO)user posted image
user posted image bilka (LJ)user posted image
user posted image Sulfinija (LJ)user posted image
user posted image T1979 (PO)user posted image
user posted image SAFIRA (MB)user posted image
user posted image citrončica (LJ)user posted image
user posted image maša74user posted image
user posted image barbarela77 (MB)user posted image
user posted image tobika (LJ)user posted image
user posted image Linda25user posted image
user posted image tassi1 (MB)user posted image
user posted image
user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image

• Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • Amelia (31let)(2.ICSI;PO,dr.Reš), 14.11. začetek Diphereline,19.11. Menopur, punkcija 2.12., ET 7.12.
  • macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 15.11. in začetek Diphereline, nato Menopur
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal), Suprefact
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10., 26.11. punkcija, ET 1.12.
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), 18.10.začetek špikanja, 22.11. punkcija,ET 27.11.
  • babylove (IVF;Francija), punkcija 7.12., ET 10.12.
  • Abra (2.ICSI;PO, dr. Reš) takoj v nove boje, punkcija 25.11. ET 30.11.
  • gold fish (33let) (LJ) 23.11. začetek Suprefact, 8.12. Menopur,
  • Mišolina (32let)(3.ICSI;LJ) začetek 28.11. 6.12. začetek Menopur
  • Rmeli (3.IVF/ICSI?;LJ;dr.Vogler) Suprefact
  • Lotty (2.IVF,PO,dr.Merlo) 21.11. začetek Diphereline in Menopur. punkcija 5.12.,ET 8.12.

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (31let),(LJ) zamrznjenčki v decembru,
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (28let),(1.IVF;LJ) 3.12. razgovor, 11.12. začetek Menopur,nato Cetrotide 
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) januarja v nov boj
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek Suprefact,nato Menopur,17.12.UZ
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • sonček75 (32let)(2.IVF;LJ?) 3.12. razgovor, 9.12.začetek Menopur
  • GITA14 (LJ) januarja v nov boj
  • jadrnica (PO) januarja po zamrznjenčka
  • tejka** (LJ)
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) januarja po zamrznjenčke
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor
  • **NiNa** (1.IVF;LJ,dr.Bokal) 5.12. začetek Suprefact UZ19.12.
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) začetek špikanja januarja, punkcija in ET po 19.2.
  • DaisyE (3.ICSI;PO,dr.Reš) v začetku januarja v boj
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj

user posted image  
    koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image user posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74user posted image , MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , *ajetam*, micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, m.rudovic, sayuriuser posted image ,Sulfinija,Pamela,blanč, konina, Stormyuser posted image , tassi1
    user posted image

• user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image
  • GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image  , BETY UPA, žani4 (LJ),

• user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image
     MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
    user posted image SAYURI (31let),(PO) pregled 11.12.
    user posted image KAJSICA (35let),(LJ) pregled 12.12.
    user posted image STORMY (31let)(LJ) pregled 14.12.
    user posted image KIND LADY (Praga) pregled 12.12.
    user posted image ANA_P (MB) pregled 21.12.
    user posted image MEERYANA (30let),(MB) pregled 21.12.
    Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.
  •  
    Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na zelenem ali modrem seznamu in se že tako spodbujate med seboj.
    Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako som med navijačicami dekleta, ki smo že mamice ali nosečke.

(odgovor članu sayuri)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1165
    10.12.2007 20:48:21   
    sayuri
    Neki sm zbrkljala s seznamom user posted image user posted image user posted image . Mi ni dalo miru, pa vem, da boste jutri spet regljale...pa predno potem to človek uštima user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res grem user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1166
    10.12.2007 21:32:04   
    dajamaja
    Najprej MOČNE, MOČNE pesti za našo Sayuri za jutri! Glede na nosečniške znake me tako nič ne skrbi, da ne bi videla jutri dva močna, zdrava srčka.

Abra, veseli me, da se je krvavitev ustavila. Bomo manj žingae tu gor, ko so pa posledice pol tako nehvaležne.

Nosečkama Ani in Meeryani, vse dobro in zdrave otročke.

Tassi, zate mi je pa žal. A kaj čmo, ene moramo pač več krogov.

Jaz sem pa dobre volje, ko ta teden le ne bo tako naporen kot je bil videti in sem lahko mal več z vami.
    Dr. Volgerju sem se prijavila in imam pregled v januarju. Zdej sam, da sem se k tapravemu prijavila  - dobila sem namreč dve različni številki in se na eno prijavila, zdaj pa nisem več prepričana user posted image  a grem k ta pravemu. A ta ki v stavbi pred porodnišnico dela ima svojo ambulanto tudi na Peričevi (Bežigrajski dvor)?
    Drugim pozdrav in vso srečo!!

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1167
    10.12.2007 21:43:37   
    Amelia
    Tassi , Mami 26 žal mi je, mislimo na vaju, evo tri user posted image user posted image user posted image  za srečo.

Drugač pa punce, a ste videle najnovejši seznam nosečk, samo v zadnjem času je kar 6 novih user posted image , čist noro, zadeva res deluje, JUPI, kako lepo je to videt, ste vsem nam v spodbudo punce!! tale forum ratuje bolj stran nosečk kot pa nas trepetelk, poglejte samo aktualno ta teden!čist noro !

Sayuri, brez skrbi, Clea blue bo prva stvar, ki jo bom zapakirala za na user posted image , user posted image  ,  user posted image drugač pa še nisva zihr, en ful ugoden termin za 14.12. so nama pred nosom prodali, bomo videlu jutri, jaz moram mal spakirat kufre, jih nisem že od julija, se mi kar meša...user posted image

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 1168
       [Brisano sporočilo]
    10.12.2007 21:46:01   
    Brisani uporabnik
    [Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dajamaja)
      Neposredna povezava do sporočila: 1169
    10.12.2007 21:57:08   
    dajamaja
    joj, mami 26 sem spregledala, da se žal ni izšlo. Drži se, tudi za nas bo enkrat uspešno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
    Neposredna povezava do sporočila: 1170
    10.12.2007 22:56:13   
    vampirka
    Meeryanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! user posted image user posted image user posted image BAGI, kako Lenart, če bo pa pupa user posted image ?!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 1171
    11.12.2007 8:01:37   
    arneja
    Dobro jutro,

imam par minutk časa, sem mislila, da bom vse prebrala, pa ste preveč nakvačkale včeraj user posted image .

Abra, tebi je res verjetno kakšna žilica počila od prevelikega režanja user posted image . Jaz bi pa tako rada z Mišek govorila user posted image . Trenutno sem na Lekadolih, bom pa danes cel dan na nogah, tako da bo vse skupaj bolj čudno user posted image . Če bi pikici dobila nazaj, bi si danes sigurno vzela bolniško. Ti pa kar pridno počakaj do petka na testek user posted image .

Sayuri, vidim, da si bila ti pa včeraj cel dan delovna. Bodi vesela za zaspanost in slabost, jaz komaj čakam, da me doletita user posted image . Si imela pri Filipu enake težave? Na UZ-ju bo vse idealno, boš videla user posted image .

Rebeca, a boš še nam zacoprala kakšno lepo jajčno celico februarja user posted image ? No, raje kar ene par lepih user posted image . Ti bom večno hvaležna user posted image .

Amelia, vama bo sigurno uspelo. Ob toliko lepih zarodkih, uspeh ne more izostati user posted image . Jaz sem zadnjič hotela Reškotu reči, a mi date kar enega Amelinega dojenčka notri user posted image . Jaz sem nama pa rezervirala tri dni v toplicah med prazniki - no, če že pikic nimam, vsaj kopam se lahko. Pa slončkamo tudi že lahko user posted image . Vsaj nekaj, ne user posted image ? In vem, da tudi pikice bodo, ko bo čas pravi user posted image . Pa se boš ti upala v Egiptu kopati?

Maja, hvala tudi tebi za spodbudne besede. Sem se že precej pobrala, bo pač naslednjič uspelo user posted image .

Pija, že 19 mm veliki foliklčki user posted image ? Kar naenkrat boš srečka user posted image .

Ana in Meeryana, vedve sta carici user posted image user posted image . Kako se pa očikoma fino zdi, kaj user posted image ?

Tassi, nikar ne obupuj, nič še ni končano, samo pravi čas očitno še ni prišel user posted image . Dopust si pa le privoščita in potem lepo v nov postopek polna moči user posted image .

Sonček 33, če sem jaz, boječka, zmogla injekcije, jih boš ti tudi, tako da kar brez panike user posted image .

Nič, zdaj moram pa pod tuš. Od strani 47 naprej, preberem proti večeru ali jutri zjutraj user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1172
    11.12.2007 8:45:06   
    Pija76
    IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Pija, že 19 mm veliki foliklčki user posted image ? Kar naenkrat boš srečka user posted image .

Arneja iz tvojega pisanja v moj trebuh, danes je velik 20 mm in jutri spet jovo na novo tja. No upam, da bo jutri pa že konec.
    Pozdravček vsem grem delat, da bom lahko šla čimprej domov.

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 1173
    11.12.2007 8:56:14   
    maja24
    Tassi inMami žal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 1174
    11.12.2007 9:37:56   
    macka27
    Hoj hoj punce

No, pa se vam končno javljamuser posted image

Evo, da vam povem, prejšni torek 4.12. sem imela punkicjo pridelala sem 9 jajčk, od tega se jih je oplodilo 8. V petek 7.12. pa sem imela transfer user posted image user posted image . Počutim se uredu, občasno špikanje tam spodaj dol, nič posebnega tako kot pred M, prsi so malo občutljivejše ..drugače pa čisto brez posebnosti.

In a je katera nova srečka user posted image ? ste tolk čvekale da se mi ni dalo prebrat za nazaj user posted image

Nushy

(odgovor članu maja24)
    Neposredna povezava do sporočila: 1175
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
    Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.