|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.12.2007 13:40:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1001
   RE: Januarčice 08-2.del
11.12.2007 13:40:29   
klepetka
Lunca1,a pa jo oblečeš tadebele žabe al najlonke?Ker pri nas v vrtcu je za tiste tadebele res prevroče .Zdaj sem mu kupila take nadkolenke ,pa zaenkart s tem rešujemo zadevo.Ko bo pa minus,pol pa ne bo več dileme,ima da se obleče.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
11.12.2007 13:42:14   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
pa še nekaj mi povejte tiste ,k iže imate otroke (luša ,mml,Lunca ,puri,...),ker jaz nisem dovolj pametna;ali oblečete žabe otroku za v vrtec ali varstvo?

Ne, ker imajo v igralnici toplo. Tudi doma je brez žabic user posted image

lp

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
11.12.2007 13:42:31   
Lusa
Hvala vam za pojasnilo glede teh barv!

pa še nekaj mi povejte tiste ,k iže imate otroke (luša ,mml,Lunca ,puri,...),Sem tamalmu  ž e dala žabe v ruzak ,pa ko bodo šli ven ,sem mu naročila naj si jih obleče.Ma ja,ni zgubljal časa z žabami.

Klepetka tud jaz sem tako naročila Luši.Ko gre ven si naj žabe obuje ,ampak saj veš ,da si jih ne.Ji pa oblečem dokolenke in ji rečem ,da si jih naj gor povleče ,če gredo ven ,če pač ne želi žab.Noter pa imajo po 25-30stopinj ,za moje pojme prevroče.Naša je v igralnici vedno v kratkih rokavih in zaenkrat(trkam) najbolj zdrava od nas vseh.Vroč otrok.

Si me pa zdaj spomnila na nekaj v zvezi z žabami.Pri nas rečemo ,da so to štrample.In mi lepo gremo k Ajši na pediatrijo in sestra reče Luši:
"joj ,kako lepe žabe imaš!"
Luša pa odvrne:"to niso žabe ,ampak peseki!"(vzorec na žabah)user posted image

mala pikica-saj veš ,da se vedno nekaj moram novega naučit ,zdaj mi kolkotolko citiranje gre od rok ,zdaj pa bi spet za vse drugo potrebovala inštrukcije.Saj bo ,če ne danes jutriuser posted image

ketrin-meni je rekla moja dr. niti slučajno nobeno zdravilouser posted image Ogromno čaja ,kak domač bezgov čaj ,ki je najboljši za pljuča ,med in limono noter.Jaz sem ga prejšnji teden za vso leto noter spravla.Kašljam še vedno ,ampak ne več suho.Sem pa bila na istem kot ti-za umret.Lahko pa vzameš samo lekadol ali daleron ,če je kakšna vročina ali glavobol.3x dnevno.

alfabeta-ja kaj pa potem sploh lahko je?Bošček mali!Moja Ajša bi naj imela celiakijo in vem kako hudo je ,ko ne sme mleka ,pa ne pšenice ,lahko je pa vsaj sojine izdelke jedla.je pa bilo hudo!

golobček-meni je rekla moja osebna ,da komot lahko vzamem daleron.

benika-ti si prava rekorderka v obsegu.Daj prilimaj kakšno slikico gor.Me matra firbec.Jaz sem pri obsegu 118.Samo to je polno špehcauser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
   [Brisano sporočilo]
11.12.2007 13:44:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1005
11.12.2007 13:47:58   
mml
Evo drugi pleh medenjakov je v pečici, čakam, da se spečejo in po tem še malo lenarit in po tem po Manco.

klepetka pri nas tudi ni debate o žabah...doma ima ali trenerko in dokolenke ali pa žabe in pajkice, za ven pa (če je pod 10 stopinj) hlače (večinoma nepodložene) in žabe. Zaenkrat punca še ni pogruntala, da si lahko zmišljuje, kaj si bo oblekla, tako da počnem to namesto nje jaz user posted image

prehlajenčki proti kašlju najbolj pomaga med (dokazano v nedavni študiji), lahko z ali brez cimeta, poleg tega pa veliko tekočine, vsaj 3 litre, sobna temperatura ostal oje pa vse larifari...proti bolečinam pri požiranju so v nosečnosti dovoljene pastile iz islandsekga lišaja...ne vem kako se jim reče, pa tudi malo Angala v pršilu ne bo naredilo hude škode. Daleron = Lekadol = Calpol = Panadol = Coldrex,...vsi vsebujejo PARACETAMOL, ki je zdravilna učinkovina, ki jo v zmernih količinah lahko jemljemo tudi v nosečnosti. Sicer pa upam, da vas virusi čim prej zapustijo in dajo mir user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
11.12.2007 14:05:11   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: mml

prehlajenčki... Daleron = Lekadol = Calpol = Panadol = Coldrex,...vsi vsebujejo PARACETAMOL, ki je zdravilna učinkovina, ki jo v zmernih količinah lahko jemljemo tudi v nosečnosti.

mml, zdaj bom pa jaz enkrat tebe popravila, saj ne zameriš, ne user posted image "Daleron = Lekadol = Calpol = Panadol = Coldrex,...vsi vsebujejo PARACETAMOL" To ni ravno tako, je potrebno vseeno biti malo previden. Daleron=Lekadol=Panadol še nekako, čeprav je potrebno pri Daleronu paziti, da ne vzameš Dalerona Cold3, ker to ni enako kot navaden Daleron. Kar se tiče Calpola, ta je bolj za otroke, pa še samo v obliki sirupa se ga dobi. Coldrexa pa v nosečnosti ne bi priporočala. Je zelo podoben kot Daleron Cold3 in se vsekakor v nosečnosti oba odsvetujeta. Je pa res, da vsa ta zdravila vsebujejo paracetamol, so pa še druge učinkovine zraven, s katerimi se ni zaigrat, sploh Coldrex in Daleron Cold3 lahko povišata pritisk.

Skratka, najbolje je vzeti Lekadol, čeprav je konkurenca nekaterim našim zdravilom user posted image Bi me zdaj naši šefi morali slišat, bi jih po 'tazadnji' dobila user posted image Ampak tako pač je, najprej skrb, da bo z našimi otročki vse v redu!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
11.12.2007 14:08:28   
ljubljana
Ojla, da se še jaz malo javim.
Najprej glede žab: če ni pod 0 mu jih ne oblečem.
Sem bila pri babici in je rekla, da če mi bo v petek na pregledu ginekologinja rekla da sem že odprta 3 cm, da grem lahko popoldne ko ona dela kar rodit. Bom glih ene 37 5/7 noseča in da ni nobene panike.
Po eni strani bi kr šla, ne bo problem zaradi varstva ker bo vikend, po drugi strani, bi bila pa še doma in uživala v brezdelju. Se mi zdi da vsak dan neki štimam pa delam in da se sploh še nisem uspela spočit. Če vidim, da je doma kaj za nardit kar naprej nekaj pretiravam.
Sem včeraj voščilnice in obvestila ob rojstvu naredila, pometla stopnišče, posesala stanovanje, skuhala kosilo, zrihtala tamalga... Sem bila ob petih čisto fuč in še dobro, da sta starejša dva tok velika, da se lahko čisto sama igrata in me pustita spat če sem utrujena. No pol sem spala 2 uri in bila potem kot skokica user posted image user posted image pokonci do 1 zjutraj.
Vstala sem ob 8 zjutraj in sem se kar ustrašla same sebe ko sem se pogledala v ogledalo. Bleda kot smrt pa podočnjake do kolen.
Sem komaj tamalga v vrtec spravla in sem šla pol kar ležat na kavč in sem odspala ene dve uri, da sem malo k sebi prišla.
user posted image Imam tudi jaz čisto vnete oči, in se vlečem kot megla, upam, da bo minilo.
Vsem, ki se slabo počutite sočustvujem z vami. Držite se, bo kmalu boljše.
Sem bila že v orodnišnici in sem se dogovorila za TENS (to je tista napravica, ki si nalepiš na hrbet diode in ti  potem med popadki izvaja masažo v določenih točkah, kar ti pomaga, da lažje prenašaš bolečino. Bolečina ni manjša, je pa po raziskavah baje dognano, da ženske ki so med porodom uporabljele TENS kasneje zaprosijo za sredstvo proti bolečinam ali ga pa sploh ne jemljejo)

Zdej grem pa do 16 popoldne spat, ker starejši šele ob 18 neha s treningom, mali je pa šel šele ob 10 v vrtec in dones lahko malo potegne do 16:30.

Uživajte, razvajajte se in predvsem veliko počivajte.
Hormoni pa tako ali tako divjajo po svoje user posted image .

Držite se vse in sporočim, ko bom v dveh delih.(user posted image +user posted image )

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
11.12.2007 14:45:52   
mala pikica
Punce, jaz sem razmišljala glede teh naših bližajočih se porodov. Dajte si malo izmenjat mobitele preko ZS, to čakanje, kdaj se bo katera kaj oglasila, nas kar živčne dela, vsaj mene. Pa potem seveda tudi sporočite, kako in kaj user posted image Glede minke že 5 ali 6 dni nič ne vemo, pa piškamiška gre drugi teden, pa ljubljana pravi, da počasi odhaja, klepetka že tako kar nekaj časa 'grozi' da bo šla (klepetka, brez zamere user posted image ), pa še nekaj nas je. Sicer pa se tako bliža januar, ko se bomo vsak dan spraševale, če je ta pa ta že rodila...

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
11.12.2007 14:50:20   
nana35
Prišla sem od gin.in iz Europarka,sva z Martinco še malo klepetali ...Malo???user posted image  Je tako martinca?Naj poročam,da je vse ok in da bomo najverjetneje počakali do januarjauser posted image  s porodom,takoj po praznikih!Tako,da upam,da bom januarčica,le če bi zakrvavela zaradi nizke posteljice naj pridem prej in bodo takoj naredili CR,drugače pa lepo po praznikih.Pa bo vseeno 2008!!user posted image Joj,je moj user posted image  vesel zaradi tega.Mi je pa gin.poslušal srček in naredil UZ,vse je ok,za dodatna vprašanja ni bilo časa,ker nisem imela predvidenega UZ,pa sva vseeno na hitro opravila.V torek imam CTG in vsak teden naprej tako.Pa višina maternice od sr.kosti gor je 39!!user posted image cm.Ste pa ogromno napisale že danes in grem lepo po vrsti.

martinca pa si imela prav kar se tiče teh izvornih celic in dednih bolezni!!user posted image
sani,upam,da si danes bolje.
nussy,mislim,da smo glede počutja skoraj vse v isti situaciji,nisi sama!!

Bila je polna luna??Škoda,da je tako redko,sem se po dolgem času malo naspala in nič x šla ponoči na wc,očitno na mene dobro vpliva.

Lusa,super je ta ideja s likami za obletnico,saj sem tudi jaz malo tako razmišljala glede teh slik (nosečih!)da bi eno super lepo dala naredit in bi jo user posted image  podarila za Božička!Lušna zgodbica o štramplah.user posted image Mi jim tudi tako pravimo.

piškamiška,ti si frajerka.Že greš drugi teden rodit??Joj,kaj bi dala da sem na tvojem mestu...fajn pa je da je vse ok z vami.

Moj trebuh je bil včeraj zvečer 107 cm,sem ga končno zmerila.

ursulina,kake plastične copate neki!Kar lepe udobne mehke natikače ali kakšne fajn copate za v P je treba imet,tiste plastične naj kar v bolnici imajo! Presredka si ne bom masirala,ne vem zakaj si bi sploh (CR),do presredka si po moje niti sežem več ne.Pa tudi čaja mi ni potrebno piti.Uh,mi je kar nekaj stvari prihranjenih.

urssyy,vrečo lahko kupiš mislim,da v vsaki otroški trgovini,v Celju imate sigurno v planetu Tuš kako otr.trgovino,jaz sem npr.tudi v H&M videla kar fine zimske vreče.Za velikost pa ti bo znala trgovka najbolje svetovati.

Ja bodite lepo in pozdravite se tiste,ki ste prehlajene...lep pozdravček!!

:))

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
11.12.2007 15:33:21   
SuzanaKK
No, da se še jaz javim. Spala sem super, upam, da bom tudi danes, ker grem v Celje. Si bo moral dragi temeljito nos sčistit, da ne bo potem prehudo smrčal. Ko bo pa sedežna končno prispela, ga bom pa kar v dnevno sobo nagnala spatuser posted image . Jaz sem danes stopila na tehnico in imam že skoraj 60 kg, obseg trebuha 93 cm, me je skoraj kap. Sem pa slišala, da nas bo itak zadnji mesec najbolj "razneslo", ker otročki zdaj najbolj pridobivajo na teži. Mene boli medenica za popiz ..., pa zelo hitro sem brez energije. Ursula, mene prav pogosto boli v desnem predelu trebuha, samo jaz predvidevam, da mi maternica pritiska na staro zarastlino, ko sem bila operirana na slepiču. Me pa tako štihne, da se zravnati ne morem. No, jaz sem se povezala s katee, tako da če zbežim predčasno v P., vam bo ona javila, kako in kaj. Jaz sem za malega kupila zimski pajac, in to v C&A, se mi zdi, da bi ibla z vrečo štorasta, ko bi ga dajala v jajčko.
Piškamiška, drži se, pa fanta tudi. Ti nič ne zavidam, da imaš kar dva razgrajača v trebuščku, ker mene že eden tako brca, da me vse boli. Še posebej mu je všeč moja sečnica in črevo. Moram v četrtek nujno vprašati, če se je slučajno spet obrnil v medenično vstavo ali me z glavo tako buta tam spodaj. Presredka si ne bom masirala, ker niti ne vem, kaj in kje bi si morala. Moja mami je bila rezana, verjetno bom tudi jaz, ko sem bolj drobna. O britju sploh ne bom govorila, ko si nesem 2 ogledala v banjo, pa še vedno nič ne vidim. Drugače hodim na depilacijo, ampak me zdaj niti pod razno ne mika, ko me že vse skupaj tam doli boli. Bomo že, če ne prej, dobimo tretma pre vstopom v porodno sobouser posted image . Ok, spet sem dolga kot kača, lep pozdravček iz Velenja!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
11.12.2007 15:56:04   
katee
Oh ve čveke! Če vas človel ne bere sproti, se ti v polovici dneva nabereta dve strani in pol!

Sem bila zjutraj pri frizerju, mi je pramena naredila in mičkeno ustrigla. Zdej bi šla pa tud jaz lahko Bena spoznat, a ne Lunca?

sani: kako si se pa ti razvajala?

nussy: upam, da se bo stanje pri tebi umirili. Ves, sej mene tud ful spodaj na trebuhu boli, ampak po moje so to vezi in se ne sekiram prav dosti. Glavno, da čutim pikca. En velik user posted image  zate!

piškamiška: kaj naj ti rečem? Blagor se tebi, ker boš nalsednji teden že spoznala oba princa!!!

ursulina: tudi mene tako boli v trebuhu. Zadnjič sem imela feeling, kot da me ful krč grabi. In sem tudi pridno dihala in počivala, pa je bilo bolje.

katrin24: upam, da se kmalu pozdraviš

klepetka: ja, po krofu tudi mene zgaga peče. Sem pa ravno pred 15 min pojedla eno žlico lutenice, pa bi kar ogenj bruhala. Grem en gastal pojest. Moj obseg trebuha je bil pa včeraj zjutraj 102, zvečer pa 104 cm - jaz sem ful sfalila večerjo! Višina maternice pa 33cm.

Zdaj grem pa do konca skuhat in pojest

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
11.12.2007 15:58:11   
Lunca1

Lunca1,a pa jo oblečeš tadebele žabe al najlonke?Ker pri nas v vrtcu je za tiste tadebele res prevroče .Zdaj sem mu kupila take nadkolenke ,pa zaenkart s tem rešujemo zadevo.Ko bo pa minus,pol pa ne bo več dileme,ima da se obleče.

Ne najlonk nima nobenih, spijo pa samo v žabicah, pa pri priprtem oknu. Se mi ne zdi pretirano vroče.

No jaz sem pri obsegu tudi na 118 cm.

SuzanaKK kje je že pri meni 60 kg, prazgodovina.user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
11.12.2007 16:31:42   
aurora6
Dobr dan punce.....jst sm s pregleda in sm čistuser posted image ... Namreč hotl so me kr not zadržat zarad mojga sladkorja namreč mela sm kr povišanega...pa za nameček so mi še beljakovine najdl v vodi in se je sestra kr ustrašla, da kao kaj je zdej to pa da to ni dobr ko sm jo pa vprašala zakaj ni dobr pa mi reče da ona to ne zna povedat halooooo....pol pa zdravnico pokliče pa ji zdravnica reče, da naj grem domov in naj jutri pridem??? Beljakovin bi moralo bit 0 jst mam pa 1....a ma katera podobne izkušnje??? Pritisk, ctg pa mam vse odlično.....joj pa men se ne da bit v bolnici in to še ne vem do kdaj.......pa še same ne vejo a bi me poslale al ne uf uf...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
11.12.2007 16:54:39   
koala
Dan januračice!

klepetka nam so tudi v MŠ rekli, da se od nas otrok ne more okužit, da pa je treba bit previden pdi obiskovalcih.

SuzanaKK blagor tebi in tvojim 60kg, sploh ne vem kdaj sem nazadnje tehtala toliko.

nana saj vem da si se veselila da boš princa že v decembru spoznala, pa sem vseeno vesela da ostaneš januarčica. PA fajn da je vse kot mora biti.

aurorauser posted image user posted image , upam, da se naslednjič urin porihta.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
11.12.2007 17:07:59   
mml
mala pikica hvala za popravek in dopolnilo...sem v Registru pogledala samo "paracetamol", nisem šla pa potem gledat, kaj vse so še dodatki user posted image

nana lepo, da boš počakala z nami do novega leta user posted image

aurora povišan sladkor in beljakovine v urinu so ponavadi povezani, ker je v krvi več sladkorja, in kri gre skozi ledvice, da se očisti, ledvice ne zmorejo potegniti vsega sladkroja nazaj iz urina in hkrati s sladkorjem prehajajo tudi beljakovine in voda...upam, da nisem prehudo zakomplicirala. Držim pesti, da bo jutri na pregledu izvid boljši user posted image

katee user posted image  za novo frizuro...vsake toliko paše malo sprememb in razvajanja a ne user posted image ? Jaz bi morala danes na spinning pa nimam varstva za Manco user posted image , no pa naslednji teden, ko bo user posted image  končno doma.

urssyy vreča ni preveč praktična, ko daješ otroka v lupinico oziroma moraš biti pozorna, da ima posebno luknjo za pas, da lahko pritrdiš pasove v lupinici. meni so dosti bolj praktični zimski kombinezoni...
...druga možnost pa je, da tebe zanimajo zimske vreče za vozičke...to je pa druga stvar

sporočanje o rojstvu - če ne bom sporočila kateri izmed vas, vas bo o tem obvestila kaktera od čvek december 05 ali pa user posted image , ki je tudi občasno tu gor in me "nadzoruje", tako da ne smem preveč grdo govorit o njem user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
11.12.2007 17:13:45   
urssyy
Aurora ne se sekirati saj bo vse ok. Vem, da je mml napisla da se ta hemoglobin dnevno spreminja, ima pa mala pikica s tem izkušnje, tudi niso vedeli al bi jo obdržali v bolnici al ne. Verjetno ti bo sama kaj več opisala.

SuzanaKK ti pa kr nehi jamrat, s tvojim trenutnim obsegom in kg si za k manekenkam. Moj obseg trebuha je hvala bogu na 100 cm, kg pa raje ne pišem, ker če stopim z longeto na tehtnico, mi še pristisk naraste user posted image user posted image

Katee a ti tud sediš po 3 ure pri frizerju, tako kot jaz?user posted image Se mi kr user posted image .
Nana35 fajn, da boš zdržala do januarja, moj user posted image  se vedno heca, da bodo naši user posted image  več vredni ker bodo novi letnik (2008). Moj user posted image  tudi avte prodaja in pol veš....poklicna deformacijauser posted image .

Ljubljana ti nam boš pa verjetno res pobegnila med decemberke.
Piškamiška sem zelo vesela za vas tri, da ste tako dolgo zdržali skupaj, pa še naravni porod boš imela, kar si si tudi sama želela, a ne? user posted image
Ketrin24, Ursulina in Golobček upam, da se čim prej pozdravite, sicer pa priporočam, da poslušata nasvet Mml in Lunce, ki sta svoje otročke pozdravile skoraj v 3 dneh user posted image .
Hvala vsem za informacijo glede zimske vreče, zdaj ko sem nemobilna, ne morem v nobeno trgovino in lahko samo na netu kaj izvem. Res sem vesela, da vas imam user posted image . Tako, da bom mojemu nardila seznam kaj mora kupit in kaj bo pač bouser posted image

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
11.12.2007 18:48:16   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: mml

sporočanje o rojstvu - če ne bom sporočila kateri izmed vas, vas bo o tem obvestila kaktera od čvek december 05 ali pa user posted image , ki je tudi občasno tu gor in me "nadzoruje", tako da ne smem preveč grdo govorit o njem user posted image

Sploh ni važno, kdo bo sporočil, samo da nekdo sporoči in da se lahko me tukaj veselimo istočasno z mamico user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
11.12.2007 19:07:08   
vaney
jaz sem pa prej hotela lepo zrihtat dudice in flaške, da bodo pripravljene, pa nimam pojma, kako.user posted image Na embalaži nič ne piše. V vrelo vodo za par minut, al kako? Pa celo flaško (je plastična) ali samo cucelj? Joooj, grozno, ko nimam pojma.

Drugače so pa v teh bolnicah čisto zmedeni.user posted image Jaz sem bila notri od srede ponoči so sobote do kosila, pa se je zamenjalo 5 različnih zdravnikov na viziti. Niti 2x ni bil isti. In, kako naj potem vodijo pacientko? Mislim, kar nekaj. Ko je pa v soboto prišel končno isti, ko je me je noter dal, me je pa pogledal in rekel, če še nisem šla domov. user posted image Organizacija na vrhuncu.

Mene pa nekaj prav čudno matra že par dni. Skoz bi jedla, ko pa pojem, me pa ful tišči v prsih in mi gre na bruhanje. In sploh ne vem, al naj jem al ne. Groza. Saj bo bolše.

Držite se.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
11.12.2007 19:46:00   
koala
vaney prekuhati moraš komplet, flaško, oni obroček z navojem in dudico, samp pazi da bo dovolj vode.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
11.12.2007 20:32:13   
martinca
pozdravljene!
ja nana malo sva se začvekale, tam nekje od 10 pa do 14. sva skoro pol šihta skup naredle user posted image user posted image

saj je blo super, sam jaz ko sem pol domov prišla sem šla spat in sem za uro pa pol zaspala. pol sem se pa zbudila pa me je tak glava začela bolet, sem mogla kr en lekadol vzet. user posted image
sva se pa danes z nano zmenle da bova šle midve kr skup rodit. ona tak mora it 7.1. noter tam nekje no. jaz pa tud mam rok 10.1. te pa bova  obe naenkrat rajši šle. še bova lahk v sobi skup.user posted image user posted image nana, zdaj pa le glej da ne boš ki prehitevala oz. tvoj user posted image . malo te hecam user posted image

drugače pa na UZ je blo vse OK. user posted image ima trenutno 3155g. in mi je tud ta G danes potrdil da je malo večji  user posted image . pa nič ne de samo da bo zdravo dete. ga bomo že nekako na svet spravli, saj zato pa so oni tam da ti pomagajo user posted image user posted image zdaj pa še mam juter pregled pri G, in bom videla kaj mi bo še ona kaj povedala. ji moram rečt za napotnico za CTG in za v P.

lepo se imejte. se grem tuširat pol pa spat ker sem že tak zmatrana.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
11.12.2007 20:56:04   
vaney
punce, jaz se pa zdaj ukvarjam z dejstvom, da ima moja mami ćez 12 dni rojstni dan in nimam pojma, kaj ji kupit. sama je rekla, da bo najbolj vesela, če ji naredim kakšne okraske in voščilnice, ampak meni se zdi to takoooo malo, ker nama je obema z možem ogromno dala in pomagala. je pa hec še v tem, da veliko ne moreva zapravljat, ker imava ogromno stroškov ta mesec (kredit, stvari za user posted image , registracija avta, prazniki,...). ima katera kakšno idejo?

v začetku januarja imata pa še tast in tašča 25 let poroke? a se mogoče kateri sanja, kaj naj njima zrihtava (se precej dobro razumemo)? seveda spet v mejah normale, kar se denarja tiče.

vem, da sem čisto mimo teme, ampak vsaka ideja bo dobrodošla.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
11.12.2007 21:14:09   
klaja
Vaney tašči in tastu lahko kake karte za kopanje podarita.

Jaz sem tudi čisto paf, tako me križ boli, da se mi zdi, da ga bo raztrgalo. Pa to že traja ene 14 dni. Čisto sem crknjena. Ta nosečnost pa me je zdelala, nič več nisem navdušena, da bi še enega user posted image imeli. Res pa je, da če bi bila Julija v vrtcu, bi bilo drugo in bi si lahko dopoldan malo spočila, tako pa sem že ob desetih čisto zanič. Joj samo jamram, komaj čakam januar. Jaz bi te praznike kar preskočla, če bi se dalo.

Grem spat, ker sem sama sebi tečna!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
11.12.2007 22:14:45   
muzika
Mala pikica in koala, jaz danes diham na škrge. Sama sebi se smilim. Pa medu mi je tudi zmanjkalo za med s cimetom. Bom morala jutri ponj, čeprav se mi nič ne ljubi. Tako da bi jaz res iz varnostnih razlogov prestavila obisk na naslednji teden, čeprav sem se ga že ful veselila. Upam, da koali tudi ustreza.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
11.12.2007 22:47:11   
limma
TRIŠ-hvala za tolažbo ,ampak verjamem ,da se bo moja pikica obrnila na glavico.

Luša, itak da se bo obrnila, sicer pa še vedno obstaja zunanji obrat, ampak vidve z Dašo ga ne bosta potrebovali user posted image

Suzana - tudi jaz sem dragemu že poleti rekla, da mi je nabral malinove liste, ko je enkrat kolesaril nekje po Uršlji gori. čaj bom začela pit v 37. tednu, saj takrat priporočajo?

vaney - ne se sekirat glede mesa in glede tega, kako so vsi pametni, sploh starejši. jaz ga pred zanositvijo skoraj nisem jedla, mogoče enkrat na 2 meseca pri tašči, ko se mu res nisem mogla izogniti, zdaj pa tu in tam pojem kak košček in imam v redu kri. doma ga pa ne kuhava, ker ga tudi user posted image  ne mara preveč oz. poje kdaj kak zrezek pri mami oz. pršut, šunko na pizzi.

KatrinRR - jaz imam cotike že skoraj vse oprane, nimam pa omareuser posted image  in zdaj jih razstavljam in prašim na sedežni .. bom jih morala še enkrat oprat, če bo šlo tako naprej user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

... sem pa danes si kar žajbelj na mleku skuhala, ker to meni najbolj od vsega pomaga... sicer sem nekje zasledila, da se ga ne sme...?

žajblja naj user posted image  res ne bi pile, ampak enkrat ni nobenkrat. meni to drugače tudi pomaga, pa žlička medu.

si že masirate presredek? jaz sem dobila ta teden olje za masažo od welede in nekaj izvajam, ampak sploh ne vem, kaj točno naj počnem tam spodaj :) da o britju ne govorim...

jaz imam tudi to olje in sem včeraj zvečer nekaj "izvajala".. ne me vprašat, kaj user posted image  

Ketrin24 - po moje kaj drugega nimaš.. spij pa veliko čaja, da se boš lažje izkašljevala user posted image user posted image

benika - jaz imam obseg 90 cm, S/F (33t) pa 32 cm, pa se mi zdi, da sem pojedla žogico user posted image  ti si pa očitno res rekorderka in mora biti kar hudo.. samo še malo user posted image

Lunca1 - čakamo poročilo o Benu  - visok/nizek, lepši/manj lep kot na fotkah, itd. itd. user posted image  upam, da te čevlji niso ožulili - samo to bi ti še manjkalo!

vsem, ki imate težave user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?