Lusa
|
Tako ,pa imam tud jaz že skoraj vse pripravljeno za P.Je moj rekel ,da si naj grem kar pripravit ,da mi ne bo kaj čudnega prinesel v P. Pina-hepi brzdej IZVIRNO SPOROČILO: butara Še en nedeljski pozdravček od mene Berem vas redno, pišem pa nič več, saj odkar sem izvedela, da je moja pupa obrnjena z bučko navzgor in z ritko navzdol, nekako nimam prave volje do ničesar Samo upam in želim, da se še obrne... Sicer pa držim pesti za vse nas, predvsem za tiste s takimi ali drugačnimi težavami. Še malo, pa smo na vrsti Butara ,tudi pri meni je isto stanje.Očitno naju najini punci zezata.Kar brez stresa in ne premišljuj preveč o tem in boš videla ,lahko naju obe preseneti naslednji uz.In kaj tebi sedaj pravijo ,kakšen porod bi naj bil?Ker jaz imam 20. kontrolo in boma videla z g. kaj bomo.Daši sem rekla ,da se naj kar lepo obrne ,da bo mamica lahko v vodi uživala. Lima-včeraj ,ko sem bila eno uro v vodi sem se spomnila nate in natvojo kopanje.Mala je ful norela v trebuhu ,meni je tako prijala voda.Prav božansko mi je v vodi ,tako ,da se še pred porodom grem 1x kopat ampak v januarju ,ko bo že manj ljudi. mala pikica-jaz sem tud mnenja ,da malo preveč panike zganjajo.Jaz sem pri lUši bila tako otečena ,da stopit več nisem morala ,pa se s tem ni moj g. nič obremenjeval.Glavno ,da je pritisk v redu.In čimveč ležat ,drugega ti ne preostane.Aja pa na koncu sem 1dan pred PDP-jem rodila in 10kg naenkrat pri porodu izgubila(veeeeliko vode).Menim ,da bo pri tebi isto. triš-zdaj si me pa ustrašila s tem rezanjem ,ko si rodila z ritko naprej.Jaz pri nobeni nisem bila in zdaj se pa lahko pripravimal kako? nalin-pa ja ni tako hudo Pa le nam malo(ne preveč) zateži s tvojimi živčki ,ti bo lažje.Zato smo tu.Tudi jaz nisem bogve kaj ,ker me še vedno prehlad daje ,pa danes glava boli ,ko me drugač 1x letno ,ampak že bo nekako. vaney-tudi mene si nasmejala z gatami.mene je pa vedno mož poklical ,ko je stal pred gatami in sem mu razložla do potankosti ,katere mi mora prinest. sonček balonček-glede celic je ravno zadnjič en doktor rekel (ne vem več kje),da je to samo polnjenje zdravstvene blagajne .Pa te celice itak niso večne ,ampak samo par let ,ali ne?Meni je to predrago ,tako kot je že Nana napisala.Včasih moramo denar za hrano dobro obračat ,kaj šele za te stvari.Če bi pa bila z možem zelo premožna ,bi pa vsekakor šla v to. mml-no potem te celice za mojo lušo več ne bi prišle v poštev ,ker ima že sedaj 21kg ,pa je stara točno 4leta in pol.
|