|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
10.12.2007 8:17:08   
TamaraJ
Dobro jutro majčice!

Ravnokar pijem user posted image  v službi. Komaj sem se danes zvlekla iz postelje... sem se stiskala k Timiju in mojemu in sta bila takooo prijetno topla.. Potem pa vstat v mrzlo jutro..bljak! No, zdej prihajam k sebi, hvalabogu.

Včeraj mi je lubi mal slikal trebuščka in sem mu naročila, da mi slike pošlje v službo. Pa če mi uspe, jih dam gor.

Kako ste ostale?

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
10.12.2007 8:36:10   
aurora28
Dobro jutro! user posted image

Jaz še ne pijem kavice, ker se mi sami ne ljubi je skuhati in tako čakam mamo, da pride k meni in potem skupaj kofetkama.

Joj, jaz sem se v teh 20. tednih user posted image zredila za 6 kg, saj ni čudno če pa jem kot user posted image in ko se najem grem user posted image ...in tako gredo kile lepo gor. Drugače sem pa v polni akciji glede gledanja in izbiranja pohištva, zdaj sva z mojim dorekla, da si kupiva za spalnico kotno omaro, dve komodi in komaj čakam, da začneva urejati. Bova še počakala do sredine januarja in nato bo moj user posted image frej in bova belila, urejala...joj komaj čakam, se že veselim, da se končnooooooooo znebim teh starih omar v spalnici na katere sem že pošteno jezna.
user posted image

Ko pa si urediva spalnico in dnevno, pa se bova vrgla v nakup vozička, jajčke, kinderpeta, oblekic in osebnih potrebščin za user posted image .

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
10.12.2007 9:38:15   
TamaraJ
Aurora, prav fouš sem ti malo, ko že urejata. Midva se bova generalne lotila najbrž šele jeseni prihodnje leto ali pa pomlad 2009. Imava spodaj pol štuka za poštemat, ker bova naredila novo kuhinjo (bo v prostoru nasproti tega, kjer imava zdaj kuhinjo), potem obok, skozi katerega se bo prišlo v dnevno sobo in potem na vrt. Sanjam o zimskem vrtu in je veliko prostora zanj. Super rešitev bi bila, potem pa vhod naprej na vrt. Poleg tega naju čaka še v zgornjem štuku 50 kvadratov za zrihtat (dve sobi in kopalnica-vanjo se bo prišlo samo skozi najino spalnico in bo samo najinauser posted image ). Otroci pa bodo imeli svojo. To, katero uporabljamo zdaj. Je majhna in zelo simpatična, sončna. Ampak koliko svinjarije, dela naju čaka. In da o denarju sploh ne govorim. Šli bodo vsi prihranki, pa še kakšen kredit bo po moje potrebno vzet. Vse je tako nenormalno drago. Ampak morama enkrat pred penzijo vse zrihtat user posted image . Poln kufr imam tega začasnega zidanja in si res želim enkrat vse zrihtat in potem v miru živet (Ha, ha user posted image ). če živiš v hiši mislim, da celo življenje nekaj urejaš, popravljaš... Le kje je še moj sanjski vrt... Zdaj je velik vrt, samo treva in nekaj jabolk in dve hruški. Tasta sem že skoraj prepričala, da ne rabimo iz vseh strani hiše dostopa za 5 tonski kamijon in da bi lahko malo zasadili. Rada bi svoj kotiček, kjer ne vleče cele dneve. Smo na ravnini in piha vedno iz vseh strani...

Jao, kok sem se spet razpisala... Mal me matra gnezditveni sindrom. Spet user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
10.12.2007 9:38:44   
petrahh
Jutro user posted image ,

No čez vikend nisem obiskala RR, sem pa čez teden več z vami.

Aurora28 . . . . vidim, da si prijetno zaposlena z urejanjem stanovanja. Kile . .. joj tud pri meni je tako, jem kot nora. Pa kaj čmo? user posted image  Pa sva na polovici user posted image , in tudi jaz komaj čakam petek . .. pa še moj gre prvič zraven user posted image  Kdaj pa imaš pregeld? Jaz ga imam zgodaj zjutraj

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
10.12.2007 9:50:16   
petrahh
TamaraJ . . . ja privoščim ti, da se ti sanje uresničijo.
To s  tasti pa taščicami .  . . tudi jaz bi del zemlje spremenila v travo, kako klopco, pa kej za otročke. . . . sam to pri njih traja da ugotovijo, da je to boljš kot pa neizkoriščen prostor.
Da o stroških o prenovi ne govorimo. No midva imava vse zrihtano, razen otroških sob, a se vseeno kaj najde za porihtat.

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
10.12.2007 9:58:52   
Naty*
Teodoral... Naty je še bolj luštkana kot na slikah. Jo skoraj ne moreš zgrešiti .
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Hvala enako Tamarauser posted image ! Ampak si mela prav, da se ne bomo zgrešile, smo se takoj opazleuser posted image . Res upam, da nam bo kmal uspel ponovit čvek user posted image .

CatJa mislim da si edina tu, ki se tolažiš, da se boš zredila user posted image . Js se pa tolažim, da očitno nism sam js edin požeruh na tem forumu, ko vidim, da tud ostale pridno jeste. Sploh ne rabim praznikov, men daš čips al pa kruh pa zdenka sir, pa sm čist srečna user posted image . Je pa res, da sm mal manj srečna pol, ko na vago stopim... me je kr strah jutrišnjega tehtanja user posted image .

aurora res je fajn, ko si urejaš gnezdeceuser posted image . Midva sva bla glih v fazi urejanja, ko sem zanosila, tko da ko sem nosila škatle iz stanovanja v Celju še sploh nisem vedela, da sem noseča. Ampak se je hvalabogu vse izteklo tko kot je treba. Zdej pa še zmer uživam, ko pogledam, da sva si prav luštkan zrihtala, najbolj pa uživam, ko so še malenkosti za uredit.... slikice pa kak nov lonček za rože v primerni barvi, pa malenkosti, ki naredijo vse skup bolj domače. Po novem letu bova pa začela kupovat stvari za otroško sobico pa našla sem že motive, ki jih bom narisala na steno user posted image .

Tamara je pa res, da če živiš v hiši...nikol ni konca! Midva morva še pokrit une "slavne" stopnice user posted image  pa enkrat v prihodnosti obnovit kopalnico. Ma pa okrog 12 m2, tko da bo strošek ogromen user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
10.12.2007 10:04:00   
Estrella*
TamaraJ, Aurora: Kako je lepo in kako se človek veseli vsake spremembe v domu. Če je volja se tudi finance najdejo. Mislim, da je res bolj smotrno, da si sedaj vse porihtamo in pri tem "zapufamo". ker ko so otroci pri hiši rabiš prostor. Na stara leta ko otroci gredo od doma, bomo pa imeli polno prihrankov in nobene volje za kaj preurejat.
Mene je tudi tako skrbelo, ker sva šla z user posted image v tako velik finančni zalogaj(nova hiša), vendar bomo že prebrodili. Enih 10-15 let bomo mogli malo gledat koko s financam, pol bo pa mir.

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
10.12.2007 10:06:10   
petrahh
Naty* . . . . kakšne motivi se izbrala pa kje si jih oz jih boš kupila? To misliš motive, da jih narišeš na steno ali kot trak okoli sobe . . ?

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
10.12.2007 10:51:35   
TamaraJ
Hej tole si poglejte. Sem se na koncu ful nasmejala. Baby je kot mamica in očka. Joker user posted image

http://www.metacafe.com/watch/861008/41_crazy_weeks_and_a_baby/

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
10.12.2007 11:00:40   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Bova še počakala do sredine januarja in nato bo moj user posted image frej in bova belila, urejala...joj komaj čakam, se že veselim, da se končnooooooooo znebim teh starih omar v spalnici na katere sem že pošteno jezna. user posted image

Ko pa si urediva spalnico in dnevno, pa se bova vrgla v nakup vozička, jajčke, kinderpeta, oblekic in osebnih potrebščin za user posted image .

user posted image  vidim, Aurora, da sta na istem, kot midva - tudi naju čaka v januarju čisto nova spalnica in dnevna soba.
A je to ta slavni "gnezdilni" efekt pri nosečnicah? user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
10.12.2007 11:26:30   
Aurea
Aha, pa TamaraJ, ti si tudi v tem prenovitvenem razpoloženju.. Te čisto razumem, ti se kar postavi za svoj mirni kotiček - potem, ko bo vse zrihtano, boš pa uživala.

Catja, Naty in ostale - a se lahko tudi jaz pridružim klubu "jedla bi vsake 15 minut" user posted image  , ker to je pa že kar noro... glede na prvo trimesečje, ko nisem mogla videti hrane in se mi je obrnil želodec ob vsakem vonju, bi pa zdaj kar naprej nekaj mlela... Saj se mi uspe držati nazaj in pazim, da vse ostaja v meji normale, sploh pri sladkih stvareh, ampak vseeno se z mojim kar reživa ob taki spremembi apetita.

A ima še katera občutek, da se je v zadnjem tednu ali dveh buši kar konkretno izbočil? No, jaz se vsak dan znova čudim, kako okrogel postaja... Kaj šele bo user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
10.12.2007 11:38:21   
Čmrlika
Hojla čveke!
Meni se pa zsdi, da je moj buši že fuuuuuul dolgo isti, pa me moj lubi prepričuje, da ni resuser posted image user posted image user posted image . Drugače, pa se redim,po tisti grozni tehtnici pri G bolj kot na domačiuser posted image , se mi pa ful ne zdi, da bi me kaj ful lakota mučila, ali  želja po ful in določeni hrani.
Sem pa ful nemirna, pa komaj čakam petek in morfo, da vidim user posted image  in da slišim, da je vse okitoki. Drugače pa sva s user posted image  prestopili polovičko...user posted image user posted image user posted image
Kje je še pol?user posted image  aja, pa od petka čutim že rahleeeeeeee brcikeeeeeeeeuser posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
10.12.2007 11:42:21   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Aha, pa TamaraJ, ti si tudi v tem prenovitvenem razpoloženju.. Te čisto razumem, ti se kar postavi za svoj mirni kotiček - potem, ko bo vse zrihtano, boš pa uživala.

Ahhh, jaz sem v tem razpoloženju že 5 let. Midva imava del hiše, ki je bil prej stara hiša, kateri so dozidali še zgornji štuk, da se je zravnala z novo, kjer živi tašča. Je na novo izolirano, nova okna.. Zgoraj ne bo problema, ker imava samo malo siporexa za stene nabavit, povlečt elektriko, vodo za kopalnico. Vse ostalo so že pustili. Pa kopalnico nameravava delat veliko kasneje, ne zdaj. Problem je spodnje nadstropje. Polovico sva že zrihtala, polovica pa naju še čaka. Štemarco pa rušit. Stari, leseni tlaki, omet, štukadur (katerega bova pustila in samo knauf gor vrgla- smo rušili 2m2 za spodnji wc in nikoli več. To je za zmeraj narejeno). Vrt so zaenkrat sanje. Časovno in finančno. Komaj čakam, da bo to enkrat mimo, pa se še začelo ni...smrkuser posted image

A ima še katera občutek, da se je v zadnjem tednu ali dveh buši kar konkretno izbočil? No, jaz se vsak dan znova čudim, kako okrogel postaja... Kaj šele bo user posted image

Moj takooo lepo raste. Čakam, da mi lubi pošlje slike in jih dam gor. Ima še katera že slikice trebuščka? Aurea, brcike že kaj čutiš?

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
10.12.2007 11:44:58   
Aurea
Čmrlika, jaz imam pa naslednji teden morfo in ravno tako komaj čakam.
A ti si že na pol! Čestitke za ta preskok in tudi za brcike user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
10.12.2007 11:48:25   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
pa od petka čutim že rahleeeeeeee brcikeeeeeeeeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  A ni noro?? Kar uživajmo tole nosečnost. Še prehitro bo mimo tudi ta polovica Čmrlika, boš videla.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
10.12.2007 11:51:12   
Estrella*
Ko pridem domov, bom tudi jaz pokazala slikce bušija, ki se je kar obilno razbohotiluser posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
10.12.2007 11:55:23   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Štemarco pa rušit. Stari, leseni tlaki, omet, štukadur (katerega bova pustila in samo knauf gor vrgla- smo rušili 2m2 za spodnji wc in nikoli več. To je za zmeraj narejeno).
Komaj čakam, da bo to enkrat mimo, pa se še začelo ni...smrkuser posted image

Ej, poznam to... sva ravnokar štemala kuhinjo, pa ne bi zdaj razlagala o prahu in umazaniji... Itak sem se poskušala čimbolj izognit, zaradi user posted image , ampak pri končnem pospravljanju mi to seveda ni uspelo user posted image

Aurea, brcike že kaj čutiš?

Jah, to je pa vprašanje, ki mi dela sive lase... Sem imela že parkrat občutek, da bi to lahko bilo to, potem pa se ni nič stopnjevalo. No, včeraj pa nastavim tisti AS na trebuh in v istem trenutku nekaj brcne (?), kar sem tudi jasno čutila in slišala po slušalkah, potem pa spet nič. Pomojem je ta moj user posted image velik lenuh ( no, v bistvu upam, saj to pomeni, da bo spal ponoči user posted image  (ja, kar tolaži se user posted image user posted image
Mislim, da bo po 20 t zadeva veliko bolj jasna.
Sploh pa me, ki smo prvič user posted image še nimamo čisto izdelanega občutka za prve brce, se mi zdi.
TamaraJ, ti jih že konkretno čutiš, kajne ?

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
10.12.2007 11:58:56   
Aurea
No, ponedeljkova idila (malica) : pijem borovničev čajček, jem jagodove milka srčke in pregledujem forum.

Zdaj pa naj kdo reče, da nam user posted image  ni fajn... user posted image  user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
10.12.2007 12:21:43   
80kaja
majčice...
pozdravljene na ponedeljkovo dopoldne. Kofetki so za vami?
jaz vas pozdravim in zaželim en prijeten teden...
kaja

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
10.12.2007 12:28:15   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea
TamaraJ, ti jih že konkretno čutiš, kajne ?

Ne čutim močnih, ampak zelooo nežne. Jih pa čutim vsak dan, še posebno zvečer, ko se umirim in se bolj osredotočim na to. Ja pa res, da se že čuti razlika med tistimi nežnimi dotiki (ja, kot bi se te metuljček dotaknil s krili), ki sem jih prve zaznala in sedaj, ko je vse bolj intenzivno.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
10.12.2007 14:27:43   
TamaraJ
No majčice, lepo popoldne vam želim. Jaz grem v LJ danes malo pogledat še za ene hlače. Črne za službo. pa kakšne čevljhe bi, pa se mi niti ne sanja, kaj bi imela. nekaj vmes... Navajena sem na visoke pete, katere moram kar izključit zdaj iz garderobe, ker se ne počutim več OK v njih. pa bi nekaj elegantnega, pa casual... joj, tako težko mi je kupovati čevlje...

Oglasite se kaj. pa božajte svoje trebuščke in cartajte svoje najdražje doma. Pa še bušija dam v albumuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
10.12.2007 18:46:11   
Taula
Skye...si videla vozičke za dvojčke od http://comfortbaby.com/zx2.htm
Sem jih videla v živo in so hudi.user posted image  

Jaz sem danes čisto zjahana..križ me boli za znoret.user posted image  Prejle sem prala cunje na roko, sem se komaj pobrala.user posted image  Juhej..radosti če imaš user posted image  v križu.user posted image

Jutri dobiva voziček...trikolesnik od Quinnya. Komaj čakam.user posted image user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
10.12.2007 19:23:36   
aurora28
TamaraJ super izgelad tvoj buši user posted image user posted image user posted image .

Taula koliko pa bosta dala za voziček, če ni skrivnost in kakšno jajčko bosta kupila? 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
10.12.2007 19:24:40   
kodrana
dober večer.

jst non-stop jem. imam že kaki 2-3kg več. bomo vidli v ponedeljek, ko imam g. pregled. 
zdajle smo šle s taščo po dve pici. njami, njami. ša malo piva smo zraven spili. no, jaz sem spila dober dcl. to menda ni taka rečuser posted image .
Taula mi2 bi tud imela Quinnya(freestyle 3xl comford-red), trikolesnika. sam upam, da bi mi kje ratalo dobit rabljenega.
do morfo bovapa še verjetno počakala.
križ pa tudi mene kar prevcej boli. že pred nosečnostjo sme imela težave. sedajse mi zdi, da me manj boli, kot pred nosečnostjouser posted image .
drugače pa imam že kar buši. sam se mi zdi, da ej to tud dost od papiceuser posted image .

lep večer.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
10.12.2007 20:48:25   
Anitka
Ojla čvekeuser posted image user posted image

Pa sem spet z vami vsa zmozgana, utrujena in ne vem kaj še vse. Po šihtu smo imeli še namreč eno delavnico s Power pointa, ki je trajala od 14.30-18.45.user posted image user posted image

Jaz bi imela tudi Quinnya freestyle 3xl comfort, a v tisti bronasto rumeni barvi ali kakršnakoli že je. Je bil voziček zadnjič v eni od reklam iz Pikapolonice. A žal ne vem, če se ga da še kje dobiti.

Jutri pa stiskamo pestke za:
  • Majo 22 (GP)
  • Naty (GP)
  • Skye (GP)

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?