|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
8.12.2007 12:06:48   
Naja30
Imate že kaj bušija? Hehe, jaz sem si že kupila ene user posted image  hlače v hm in so tako lepo udobne user posted image  Saj jih imam še nekaj raztegljivih, ampak bolj za doma.

Naty, super za brcike. Zdaj bodo pa vedno močnejše. Na koncu bomo pa jokale, kako so nas spet zbrcali. Moja je bila res turbo plesalka user posted image  Cela nogica se je včasih vidla, tista mala petka user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
8.12.2007 12:44:57   
aurora28
Glede na to, da imam jaz že kar konkreten trebušček (no res je tudi to, da sem pred user posted image imela obloge user posted image user posted image ), a mislite, da igra kakšno vlogo to, da imam posteljico spredaj? Nekje sem zasledila to, pa nisem prepričana. 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
8.12.2007 12:49:40   
TamaraJ
Čaw majčice!

Moje detece je bilo pa zvečer aktivno, preden sem zaspala. Ne vem, kaj je počel/a, ampak zdelo se je, kot da vadi akrobacije. Občutek je seveda božanski. Potem se se lepo k Timkotu stisnila in kakšen nor občutek. Mami, ki ima oba svoja otročička tesno pri sebiuser posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: teodoral

(sem mislila, da bom Naty kje vidla )

Teodoral... Naty je še bolj luštkana kot na slikah. Jo skoraj ne moreš zgrešitiuser posted image .

Mamice, lep dan vam želim. Pičim v Logatec in bom verjetno šele zvečer nazaj. Čaw

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
8.12.2007 12:58:44   
Estrella*
Aurora: če imaš spredaj posteljco , se ti buši hitreje pozna in bo po verjetnosti velik tudi ob koncu. Če nosiš v križu pa je ravno obratno. Jaz sem Andraža nosila v križu, sedaj pa je očitno vse bolj spredaj. Moram vprašat G, kaj meni o lego in velikosti posteljice.

Danes bom ponovno alleine zu Hause. Bom izkoristila dan za malo razvajanja. Kopel, urejanje nohtov, nega kože......

Sem brala malo majčice 2007, pa so bile zelo "redkobesedne" do konca maja "le" 127 strani.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
8.12.2007 14:30:49   
sesil
teodoral a te je na račun lege posteljice (zadaj) bolel kaj križ?

Neposredna povezava do sporočila: 3230
8.12.2007 15:11:50   
Estrella*
Sesil: Jaz sem že tako ali tako nagnjena h bolečinam v križu. Med 1user posted image so le te še povečale. Lahko, da je bila to posledica lege posteljice. Sedaj očitno nosim bolj spredaj(moram še preverit priG) in me križ boli minimalno. Me pa joški zato toliko bolj! Vedno se nekaj najde, ki nas tare.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
8.12.2007 19:18:50   
aurora28
Dober večer souser posted image !

Evo mene nazaj, danes je bila pestra sobota..najprej sva z mojo mami pospravili vso stanovanje, jaz sem oprala perilo, ga v sušilcu posušila in nato zložila, skuhala kosilo, nato pa sva z mojim šla še malo v shopping v Lesnino Levec in si vse ogledala in dobila dobro ponudbo narejeno posebej za najino spalnico in super komaj čakam. Ogledala sva si še koutre, odeje, lučke....joj joj komaj čakam se že veselim in videla sem, da se moj ljubi tudi veseli, ker ko sva prišla domov je hitro šel v spalnico in veselo meril user posted image user posted image user posted image . Prihodnji teden bova še šla malo okrog in najverjetneje potem v prihodnjem tednu naročila. Dobavni rok je 30 dni, v tem času pa lahko prebeliva in pobarvala spalnico, naštimava novo stropno lučko, najbolj je počutim kadar grem kaj kupovati user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3232
9.12.2007 8:00:33   
aurora28
Dobro jutro souser posted image !

Kako ste, še spite? user posted image Jaz sem se včeraj zvečer tako najedla in sem potem postala zaspala, da sem šla ob 20. uri spat. Sem spala 2 uri in me je tako tiščali v želodcu in več nisem mogla spat. user posted image Potem pa sem šla gledat tv. user posted image user posted image Upam, da moj korenjaček ne bo zamenjal dan za noč user posted image user posted image user posted image .

Vam moram povedati, da se je tudi meni vrnila želja po user posted image user posted image user posted image in sva z mojim te dni bila kar kreativna user posted image user posted image . Mi pa po sexu zelo paše in imam občutek, da se vsa napetost okrog trebuha malo sprosti in mi paše.  Našla sva pa tudi ustrezen položaj user posted image user posted image user posted image , ojoj kaj meni hodi po glavi...ampak moj user posted image je pa izrednooooooooooo vesel. user posted image user posted image user posted image Kaj pa ve in vaša spolnost, se je želja vrnila in veselo slončkate?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
9.12.2007 9:33:37   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Naja3, bravo za pregled user posted image

aurora28, krasna blazina za tvojo pasjo bejbo user posted image  Nas sicer ne čaka kakšno večje preurejanje stanovanja, bomo pa zamenjali pohištvo v otroški sobi - punci imata zaenkrat še moje staro pohištvo iz stanovanja mojih staršev user posted image  Zbiramo predračune podjetij in mizarjev, potem pa se nameravamo do konca tega leta odločiti user posted image

Ko ste že ravno pri user posted image  - o ja, stanje se izboljšuje user posted image

Kar se brcik oz. čutenja gibov tiče, se nikar ne sekirajte. Sama sem v prvi nosečnosti gibe začutila šele, ko sem bila krepko preko 20. tedna. Pa sem bila zelo vitka, brez kakšnih maščobnih oblog, tako da niti to ni merilo.

Aja, da ne pozabim: včeraj je bil dan D, ko sva tašči in tastu povedala za prihajajočega novega člana. In sta bila zelo vesela!!! Kar je nekaj čisto novega user posted image  - nobene prejšnje nosečnosti si nista razveselila. Na stara leta postajata sentimentalna user posted image user posted image

Zdaj se grem obleč (ja, še vedno visim v pižami user posted image ), preden pride nazaj user posted image  Peljal je našo veliko piko na generalko za balet in pevski zbor - smo skoraj zaspali user posted image user posted image

Prijetno nedeljo želim vsem user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Neposredna povezava do sporočila: 3234
9.12.2007 9:50:49   
TamaraJ

Sem brala malo majčice 2007, pa so bile zelo "redkobesedne" do konca maja "le" 127 strani.

Me smo cericeuser posted image user posted image . Ali pa tako klepetave user posted image

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 3235
9.12.2007 9:54:31   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aja, da ne pozabim: včeraj je bil dan D, ko sva tašči in tastu povedala za prihajajočega novega člana. In sta bila zelo vesela!!! Kar je nekaj čisto novega user posted image  - nobene prejšnje nosečnosti si nista razveselila. Na stara leta postajata sentimentalna user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Hvala bogu, da je bila reakcija tako dobra. Če ne drugega, se ti bolje počutiš. Privoščim ti. Včasih nas kaj preseneti in če v pozitivo, je zmaga user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
9.12.2007 11:05:13   
sesil
špelin@ super da sta bila vesela ob novici. si pa pozno povedala, kako si zdržala? kako pa to da nista pokazala veselja pri prejšnjih nosečnostih?
no, sej naša dva tudi nista skakala do stropa ko sva jim povedala, ma sta bla vidno vesela. seveda se je mogla moja mama takoj pohvalit da bo babica celi bližnji in daljni soseski.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
9.12.2007 11:18:05   
sesil
še user posted image  moram komentirat. pri nas je še vse po starem . čeprav povsod beremo, da ne škoduje otroku, imam jaz kar nekaj v glavi, da ga ne bo moj "preveč zbadal" ali da ne bo kaj narobe.
no, 2x na mesec nam rata. moj pa potrpežljivo čaka. se pa drugače mečkava.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
9.12.2007 11:39:36   
špelin@
Hvala, punci user posted image

sesil, s taščo in tastom živimo 90 km narazen in se vidimo cca. 1-2x na dva meseca, zato ni bilo sile, da bi prej povedala user posted image  Zdaj pa se mi že vidi, razen če imam na sebi ohlapen pulover, kar pa ni moj stil user posted image  
Pri prvi nosečnosti tašča ni mogla preboleti, da bo sin zdaj pa res šel od doma in je ob novici, da sem noseča, jokala in tarnala user posted image  Drugo nosečnost je sprejela nevtralno, pri tretji je bila šokirana, ker je bila sama pri sebi očitno prepričana, da po izgubi otroka ne bova več šla v to. No, zdaj pa tako veselje, da sva se z možem kar spogledala user posted image

Tako, ob koncertiranju v spremljavi Novih Fosilov s cd-ja sem vse zlikala, počasi se odpravljamo na kosilo k mojim staršem (čakam še, da pralni stroj opravi svoje in obesim cunje), potem pa greva z user posted image  v kino user posted image user posted image user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
9.12.2007 13:23:43   
Anitka
Dan majčice!

Kako ste? Jaz sem po dveh večerih s fešto kar fajn utrujenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem se danes že tudi nadelala, pa še nekaj ima za zlikat a tisto pride na vrsto šele zvečer. Sedaj je čas za okrepčilni počitekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem ugotovila, da se je obseg mojega bušija povečal že za celih 10 cm. No ja. Prej sem bila kot deska, sedaj pa se trebušček fajn boči. In tudi nosečniške hlače pridejo že v poštevuser posted image user posted image user posted image user posted image Sicer so mi malenkost široke v bokih in zadnjici a se bomo že navadili. Sem namreč bolj vajena nositi oprijete stvari.

Pa seveda že komaj čakam, da bom tudi jaz čutila prve brcike. Upam, da bo to čimprej, do takrat se pa moram pač zadovoljiti z AS.user posted image

špelin@ me veseli, da sta tašča in tast novico dobro sprejela. In kaj gresta pogledat v kino?

Mi že tudi malec več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj malce v horizontalo in se še beremo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
9.12.2007 13:38:37   
Anitka

APRILSKE MAJČICE 2008      

27.April 2008
user posted image  Čmrlika(80´),1.user posted image ,(morfo: 14.12.), NS:user posted image , MORFO: Maribor
(O: 93cm, +4kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                               

MAJČICE 2008 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO  

01.Maj 2008
user posted image  Peli, 2.user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja(80´),1.user posted image ,(GP:12.12.), (morfo:17.12.), NS:user posted image , MORFO:user posted image , Kranj 
user posted image  petrahh(80´), 2.user posted image ,(morfo:14.12), NS:user posted image , MORFO: 
(O:XXcm, +2kg)

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), (GP:06.12.) , NS:user posted image , MORFO: 
(O:95cm, +xx kg)

04.Maj 2008
 user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image (GP: 14.12.) , NS:user posted image , MORFO:   ,Trbovlje
( O:104cm, +4,5Kg )
user posted image Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image (morfo: 20.12.), NS:user posted image , MORFO: , Slovenj Gradec

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra***/Poljanska dolina/(80´),1.user posted image ,(morfo:21.12) NS:user posted image  
MORFO: , Kranj  
(O:103cm, +3,5kg)
user posted image  majčica24 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99, 1.user posted image  

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , NS:user posted image  , MORFO:

(O:88cm, +0kg)
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , NS:user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image   (morfo: 27.12.) 
MORFO:
user posted image  Sashy,    1.user posted image
user posted image  Barbaw, 2.user posted image

10.Maj 2008            
user posted image  luksi, 1. user posted image       
user posted image  aria81(81´),  1. user posted image
(morfo: 7.1.)NS:user posted image , MORFO:    
(O: 66cm, +1kg )

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
(GP:12.12.)NS:user posted image , MORFO:
(O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava , (GP: 12.12.), NS:user posted image , MORFO:  
(O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , (morfo:07.01.),
NS:user posted image , AC:user posted image  , MORFO:
user posted image  Pepita , 1.user posted image , (GP:18.12.) , NS:user posted image , MORFO: , Slovenj Gradec
(O:XX cm, +2Kg)  

user posted image sankica (75´), , 1.user posted image  

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82, 1. user posted image

14.Maj 2008  
user posted image Maja22 (74´), 6.user posted image (GP:11.12.) , NS:user posted image , Jesenice

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , (morfo:08.01.), (AC:30.11),  NS:user posted image , MORFO:   
user posted image  Buccka 
(GP:12.12.)

18.Maj 2008   

user posted image  Liza 
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , (GP:11.12.)NS:user posted image , MORFO:   , Postojna
(O:+7 cm; +2kg )

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara (80´), 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO:  
user posted image  80Kaja (80´), 3.user posted image , (GP:10.01.)
(O:XX cm, +3kg)

20.Maj 2008
user posted image  mali pingo/Ljubljana/ (81´), (GP:20.12.), NS:user posted image , MORFO:  , Ljubljana
(O:100 cm, +4kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) (GP:12.12.), NS:user posted image , MORFO: , Postojna
user posted image  najča (82´), (morfo:4.1.), NS:user posted image , MORFO:  ,
(O:XX cm, +1kg)

21.Maj 2008
user posted image  Naja 3 (78´) ,2.user posted image , (morfo:4.1.), NS:user posted image , MORFO:
O:XX cm, +3kg)

22.Maj 2008
user posted image  teodoral/Medvode/ (74´), 3.user posted image (morfo: 07.01.), NS:user posted image  ,MORFO:   , Postojna

(O: 95cm, +2,5kg )

24.Maj 2008                              

user posted image  ninula    

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27  
user posted image  Majabo

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)  (GP:20.12.), NS:user posted image , MORFO:  

user posted image  sesil (77´) (GP:14.12.), NS:user posted image , MORFO:   ,Postojna
(O: XX cm, +0kg)

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´), 1.user posted image (GP: 24.12.) , NS:user posted image , MORFO:    , Murska Sobota
(O: 80cm /+10cm/; +2kg )          

user posted image  Žanai, 2.user posted image , NS:user posted image , MORFO:                       
user posted image  Valentina 2006             

28.Maj 2008

user posted image  narava (83´), (GP:04.01.) (morfo:17.01), NS:user posted image , MORFO:
user posted image  BOJANC (68´),(GP:27.12.), (AC:17.12), (morfo:22.01.), NS:user posted image , MORFO:  , Ljubljana 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´), 2user posted image ,
(morfo:7.1.) NS:user posted image , MORFO:
(O:91cm, +0,5kg) 
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,(user posted image user posted image ), (GP:11.12. ) , NS:user posted image , MORFO: ,
(O:74 cm /+3 cm/;+3kg )

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image (GP:17.12) , NS:user posted image , MORFO: ,Novo Mesto
user posted image  martina 25 (82´),(GP:17.12), NS:user posted image , MORFO: , Kranj
(O: xxcm, +3kg)
user posted image  natasa 34 (73´), (GP:17.12), NS:user posted image , MORFO:    , Trbovlje
(O:89 cm, +3kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image , (GP:31.12) NS:user posted image , MORFO:  Ljubljana  

( O: 91CM, +0kg )   
user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image  
(GP:07.01), NS:user posted image , MORFO: , Ljubljana 
(O:XXcm, +2kg)

SKUPAJ NAS JE 62 SREČK user posted image      

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/
Imamo 11user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradej, murva, KAHLO, maska, mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joobuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 3241
9.12.2007 17:28:31   
aurora28
Čer user posted image !

Midva sva tudi nazaj, sva bila namreč povabljena na kosilo, saj je tašča praznovala rojstni dan in nas je povabila ven jesti. A vam tudi paše tak fejst jesti, ker ja se kar bašem in čez dve urci sem spet lačna. user posted image

Včeraj me je pa prvič matrala kislina user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam pregled v petek, da vidim najinega user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
9.12.2007 17:51:10   
Taula
Aurora..ne o hrani. Mi smo ta vikend imeli fešto in sem jedla kot user posted image  Me je kar sram. Drugače sva si pa šla ogledati danes center Lj in  lučke. Je lepo. Aja...ena odločitev je padla. Naročila sva voziček. Je bil obema všeč in drugi teden ga dobiva.user posted image  Jutri se dobim s kolegico in ji končno povem da sem user posted image . Upam da ne bo zamere.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
9.12.2007 18:04:40   
StBarbara
dobr vecer,

jaz mam pa novico, da mi po 4 dnevih spet dela net. Matr sem bla, kot brez gat user posted image ...ugotavljam resno zasvojenost na tem podrocju, a se katera user posted image ...morm vsaj ZS/je pregledat, pa maile, pol pa lahko naprej user posted image . Sicer mam nek zacasni Firefox ki nima niti sumnikov, ampak sem vseno zadovoljna.

Na hitro sem preletela in veliko vas ze cuti brcike...jaz jih se ne cutim, pa tudi kolikor se spomnim sem jih v prvi nos bolj pozno, po 20t.

Naja super za pregled, na zs sem ti pa odgovorila, pa mi je napisalo, da ne more poslati, pol je pa tko zgledalo, kot da je poslalo. A je al ni user posted image  

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
9.12.2007 18:05:59   
StBarbara
Aja se kile...sem se vedno 2 v minusu, tako, da sem zadovoljna, ampak kaj ko vem, da ne more trajat vecno user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
9.12.2007 21:45:58   
Anitka
Ahoj še enkrat preden odidem v krtkovo deželouser posted image user posted image

Ja čez vikende tudi jaz pretiravam s hrano. če pa so v zadnjih tednih kar naprej neke fešte, pa praznovanja pa ne vem kaj še vse in na mizah same dobrote, katere je škoda vreči proč, a ne?user posted image user posted image

StBarbara pozanm tole ene vrste zasvojenost od RR-jeuser posted image user posted image user posted image user posted image JUtri bom spet cel dan nervozna, ker bom na intrenetu lahko šele zvečer in bom spet komaj dohajala vse napisano, ko pa ste čez dan tako pridne in aktivne. Jaz pa žal čez dan ne pridem do neta. Eh bo že.

Taula in kakšen voziček sta naročila, če ni skrivnost? Jaz kar naprej brskam po revijah in po internetu in se odločava kateri bodo prišli v ožji izbor. Bova pa verjetno počakala tam do morfologije, potem pa ACTIONuser posted image user posted image user posted image

Lepo spite, jutri pa fajn klepetajte pa se beremo.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
10.12.2007 6:34:52   
Skye
Ojla čveke!

Mah ste pridne..človem vam sploh ne more slediti...me par dni ni, pa že razturateuser posted image

Aurora: če imaš spredaj posteljco , se ti buši hitreje pozna in bo po verjetnosti velik tudi ob koncu. Če nosiš v križu pa je ravno obratno.

A torej položaj posteljice pove kje nosiš? Ker pri obema mojima user posted image user posted image je posteljica zadaj, a to pomeni da nosim zadaj?

Jaz bom morala mal zategniti pri hrani....me je skoraj kap ko sem stopila na tehtnico....zredila se vsega skupaj že 4,5 kg. Zdaj pa sledi še Novo leto in zopet sama dobra hrana...uh ne vem kako bo to šlo naprejuser posted image

Kar se vozičkov tiče, jaz ravno nimam velike izbire, tko da bo moja odločitev lažja, kot vaša...trenutno mi najbolj mi ugaja Peg Perego...za nakup pa se še nisem odločila...tam nekje po 25 tednu bomo šli v akcijouser posted image user posted image Še prej pa treba sobico urediti...zmetati ven staro pohištvo, zbrusiti in polakirati parket, prebarvati stene itd. Uh bo še delauser posted image

Nič služba kliče...pridne bodite in se še tipkamo.

Lp
Skye

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
10.12.2007 6:44:01   
Estrella*
Jutro majske zasvojenke RR!user posted image

Je katera za skodelico kave??? user posted image

Naj vas potolažim, da sem glede zasvojenosti na istem. Vedno rečem, da vsaj en dan ne bom pogledala na RR, pa nikakor ne gre. Ko sem na šithu vsako luknjo izkoristim za net, ko pa pridem domov prvo prižgem računalnik in..hop

Žrem kot user posted image . Sedaj sem se odlčila, da je vseeno to pretiravnje, pa bom poskusila malo manj. Ta čas(2 trimesečje) je najnevarnejše  za pridobivanje na nepotrebni teži. Tore punce, jejmo s pametjo, da ne bo potem neljubih in nepotrebnih posledic. Vse se tolažimo po porodu bom že...pa vam lako povem, da je vsako kilo preveč res težko odpraviti.

Taula: Kakšen voziček, ja to tudi mene zanima. Čeprav ga sama ne bom kupovala, si kar malo dušico privežem ko vidim kaj si bodo druge omislile.

Uspešen dan vsem!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
10.12.2007 6:50:42   
Estrella*
Sky: Tako je, potemtakem nosiš zadaj in se ti buši zato ne pozna toliko kot meni. Se bo pa kmaluuser posted image , ne boš mogla več skrivati.

Joj, meni se že tako pozna.....prav noro. Sem dala ene fine hlače 40 št., ki sem jih nosila pred nosečniškimi. Sedaj jih ne zapnem več, 3 tedne nazaj pa je bil še katr precejšen luft v pasuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3249
10.12.2007 7:03:52   
CatJa
Dobro jutro!

Sem že pri user posted image  in čakam, da se zbudi naš mulček, da se umijeva in oblečeva za v vrtec. Trebušček je začel rasti, zato sva z mojim zadnjič šla po nakupih in ugotovila, da so mi prav edino hlače velikosti XS. Še te sem komaj našla in ko sem prišla domov, mi je bilo že skor mal žal, da vseeno nisem vzela večjih. No, včeraj sem jih imela cel dan na riti in se mi zdi, da so se še raztegnile user posted image  Tolažim se s tem, da se bom še zredila, ker sicer bi blo treba it k šivilji. Grem ta teden še v H&M in C&A pogledat za kavbojke.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?