|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
11.12.2007 13:21:41   
Estrella*
Taula: Jaz imam popek notr, brez vidnega šiva. Sam se mi bo izbočil...če se spomnim se je pri prejšnji user posted image okoli 26 tedna. Nič kaj lepo ni bilo videtiuser posted image . Sicer pa se tako ali tako ne bo videl.

Strij tudi jaz nisem pridelala, ker imam zelo elastično kožo. Bom si začela vseeno mazat, saj škodit ne more, pa še zelo suho kožo sem dobila po celem telesu. Jo imate tudi ve in kako ste se lotile tega.??

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
11.12.2007 13:29:29   
Taula
Mene koža ful srbi. Se mažem, za kritične predele imam pa Eucerin olje. Itak sem nagnjena k strijam, jih imam že od prej in vem da mi ne uidejo nove.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
11.12.2007 13:31:00   
narava
Mislim, da tisto je slika manekenke. Sklepam po drugem delu stavka, kjer pravi, da slikco drugih hlac se isce na netu. Ce bi bila tisto Tamara (tle si zdaj prepevam un komad: Ko mi tebe uze, Tamaraaaaa!? Prodala si suze drugimaaaa! Nocimaaaa... cuf cuf k Raztresena Ally user posted image ) bi si enostavno oblekla tudi druge hlace, se slikala in gor dala..
em aj vrong, misju pojro? user posted image

joj jest moram it domov user posted image

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

Neposredna povezava do sporočila: 3303
11.12.2007 13:33:44   
narava
Taula, vsec mi je tvoj "bolj spodnji" podpis! user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
11.12.2007 13:45:42   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Sem mislila, da je slika manekenke iz kataloga.user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
11.12.2007 13:49:58   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: teodoral
...pa še zelo suho kožo sem dobila po celem telesu. Jo imate tudi ve in kako ste se lotile tega.??

Jaz imam izredno suho kožo od kolen navzdol. Mažem z navadnim hladilnim mazilom iz lekarne in je edino, kar vsaj malo pomaga. Namažem zvečer in potem še malo berem (če imam čas), da se vsaj malo vpije. Pa zadnje čase opažam suho kožo na zunanji strani stegenuser posted image .

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 3306
11.12.2007 13:51:10   
TamaraJ
Ajaaaa, zdej je bjondi film potegnil. Na sliki, kjer so hlače je seveda manekenka. Hotela sem pokazat samo model user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
11.12.2007 13:52:43   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: narava

Mislim, da tisto je slika manekenke. Sklepam po drugem delu stavka, kjer pravi, da slikco drugih hlac se isce na netu. Ce bi bila tisto Tamara (tle si zdaj prepevam un komad: Ko mi tebe uze, Tamaraaaaa!? Prodala si suze drugimaaaa! Nocimaaaa... cuf cuf k Raztresena Ally user posted image ) bi si enostavno oblekla tudi druge hlace, se slikala in gor dala..
em aj vrong, misju pojro? user posted image

No, no... ju r rajt user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
11.12.2007 14:30:07   
aurora28
Taula super  voziček, meni je tudi zelo všeč ta, ampak je kar drag. Danes sem imela obisk od svoje dobre prijateljice in mi je prinesla cunjice za dojenčka in so krasne.

Dobila sem izvide za svojo psičko in nima erlihije, pa to je superrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Danes sem dobila še nakazan denar za nazaj od svojega bivšega delodajalca, jeeeeeeeeeeeeeeeee joj kak sem vesela. Same dobre svari se danes dogajajo!

Včeraj sem pa prvič čutila gibe svojega korenjaka! Joj jaz sem tolk vesela, da kar vriskam!!!

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
11.12.2007 14:38:12   
Taula
Super za psičko.user posted image user posted image

Voz ni poceni vem..samo napram drugim, katere sva gledala je ful poceni. Karkoli sem pogledala je bilo 500 evrov brez košare..samo voziček. Nore cene imajo.user posted image user posted image  Ali pa je tak voziček, da ko ga malo primeš in pelješ..se vse trese in imaš občutek da bo razpadel.user posted image

Super za cunjice...midva štartava iz nule...stroški da glava boli. Morava vsaki mesec neki kupiti, drugače bo bankrot.user posted image

Čestitke za brcike.user posted image user posted image  Je dober občutek, a ne?user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
11.12.2007 14:50:23   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Taula super  voziček, meni je tudi zelo všeč ta, ampak je kar drag. Danes sem imela obisk od svoje dobre prijateljice in mi je prinesla cunjice za dojenčka in so krasne.

Dobila sem izvide za svojo psičko in nima erlihije, pa to je superrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Danes sem dobila še nakazan denar za nazaj od svojega bivšega delodajalca, jeeeeeeeeeeeeeeeee joj kak sem vesela. Same dobre svari se danes dogajajo!

Včeraj sem pa prvič čutila gibe svojega korenjaka! Joj jaz sem tolk vesela, da kar vriskam!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo za tvoj megaaaaa dan!!!! Bravo za psičko (carica), bravo za finančno podporo in končno aurora: Čestitke za prve brcike. Si videla, da je vredno malo počakat. No, zdej pa le božaj trebuščka. A ni noro!! Ful sem vesela zate in ti prav privoščim tale dan. In da jih bo še veeeelikoooo!!!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
11.12.2007 16:20:55   
katy82
Čau mačke

Mal se vam javljam k mi je tko dolgcajt,dons mam rojstn dan pa sm čist sama doma moj user posted image je še kr v Tacnu pa še on je slabe volje k je izpit ruknu.Pa sj bo,zdj k sm mal vas prebrala sm kr mal bolše volje ratala.

No se moram pa še pohvalt,da sm dobla že AS pa se user posted image ful lepo sliš.

Pa še eno vprašanje,že skor cel mesec opažam zvečer predn se stuširam,da mam bel sirast izcedek  iz bradavic sam ga ni velik,tolk da je tam.A ma to še katera?

Aja od brcik pa še nč duha ne sluhauser posted image user posted image user posted image upam,da bojo kmal

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
11.12.2007 17:36:48   
petrahh
Katy82 . . . . vse najboljše user posted image

Aurora28 . . . oooo ful dobre novice user posted image  user posted image  user posted image . Kako si čutila gibe?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
11.12.2007 17:42:26   
sesil
ooooo, končno lahko odgovorim, prej nisem imela ne slikc, ne znakov...samo kar je napisano.
katy 82 vse najboljše
tudi jaz imam zelo suho kožo, se mi prav lušči. edina rešitev je po vsakem tuširanju olje ali kakšna hranilna krema in še po potrebi. največ problemov imam s prsmi, trebuščkom in spodnjim delom nog. če se enkrat ne namažem, že vse leti dol - prav luskice.

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
11.12.2007 17:43:15   
kodrana
aurora bravo za zdravo psičkouser posted image  ter za brcikeuser posted image .

katy vse najbolše tudi od mene..

Tamara res imaš zavidljiv trebušček. jaz bi tud takega imela. bo treba še malo počakat, a ne!?

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
11.12.2007 18:25:14   
Taula
Katy82: VSE NAJBOLJŠE.user posted image user posted image  Želim ti predvsem eno...zdravo user posted image  meseca maja.user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
11.12.2007 20:31:17   
Naty*
Čer bejbike user posted image ! No grem od začetka....

Katy82 čestitke za rojstni dan, upam, da si ga lepo preživelauser posted image !

aurora ful dobr za kužiko in za brcike, pa je res bil en lep dan zate user posted image !

petrahh spraševala si me za motive za na steno... mam kr neki talenta za risanje, tko da sm si poiskala luštkane motive iz Disneyevih knjigic in jih bom sama narisala na steno. Sej bom pol poslikala pa objavla, čeprav mislim, da pred marcem ne bo fertik user posted image .

Hvala vsem za lepe želje za GP, no zdej pa da poročam. Najprej mi je pregledal MV in mal zmajal z glavo pa reku, da bom kr do konca v bolniški. Da bova naslednji mesec dala kr predlog za bolniško do konca. Pa ne vem zakaj... nič ni pa reku, da bi blo kej ekstra narobeuser posted image . No potem sva delala pa UZ...kak velik je že ta moj srček user posted image ! Ampak najbolj hecno je bilo, da tud če ne bi vedla, kakega spola bo, bi danes videla. Ker ko je pokazal nogice pa ritko, ma tolk velika jajčka, da jih je blo nemogoče spregledat user posted image  (si predstavljate ponos očija, ko sm mu povedalauser posted image ). Prav smešno je blo..pa mu js rečem, a prav vidm, da je fantek? Se je najprej sam smejal, pol je pa reku...ja pa res zgleda da je fantek user posted image . Zaenkrat je vse vredu, reku mi je pa, da je pri morfologiji zaželjen oči, pa da morm met poln mehur. Drugač pa vse tko kot je treba user posted image .

Podatki za seznam so pa naslednji: morfologija 15. 1. 2008, do sedaj +4,5kg (ojoj!) user posted image  pa +9cm.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
11.12.2007 20:46:47   
sesil
Naty, kaj pa je z MV? a si imela že prej kakšne probleme?

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
11.12.2007 20:57:59   
sesil
ah sorry, sej si napisala. se mi pozna da sem noseča in pozabljiva. pa čestitke za fantka. ko sem mojmu prebrala tvoj odlomek o jajčkih, se je tako smejal in rekel. aha, pol bomo mi v petek že vedli.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
11.12.2007 20:58:44   
Taula
Naty*..čestitke za user posted image . Ti je predlagal ležanje oz. počitek zaradi MV, da ne pride do prezgodnjega poroda? Imaš nizko ležeče posteljico?user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
11.12.2007 21:00:31   
katy82
Hvala mačke za vse lepe želje,me je zdele tud moj poklicu pa sm prec mal bolš volje.

Naty pr tvojem opisu jajčk sm se pa tko nasmejala,si tko slikovito opisala,no glaven,da je oči zadovolenuser posted image user posted image user posted image

Ja nč pridne bodte pa lepo pančkite,pa bušije božajte

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
12.12.2007 6:32:30   
Skye
Jutro user posted image

Častim eno user posted image za vse. Oziroma kaj si vsaka sama najbolj želiuser posted image

Najprej moram zaželeti naši dragi Katy82 vseeeeeeeeeeeeeeeeee najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeee za rojstni dan. Želim ti vse kar si sama najbolj želiš, predvsem pa zdravega user posted image v mesecu majuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce hvala za peste za GP. No pa še moje poročilouser posted image Izvidi krvi, urina so OK. Maternični vrat zaprt. user posted image user posted image pa pridno rasteta...sta celo 2 dni starejša kot pa bi bila po ZMuser posted image user posted image user posted image Je pa bilo smešno, ko sem sem gledala v ekran in videla enega z glavo obrnjenega navzdol...noge narazen...in naenkrat je tko brcnil, kot da bi nogomet igral. Sem si mislila...ta je že fantekuser posted image Ponovno sem naročena čez dva tedna, oz. 28.12.2007 ko mi bo verjetno že delal morfologijo....le ta se pri dvojčkih dela prej, ker je pozneje baje vidljivost slabša. Bom pa se tud naročila za 3D UZ, da ju vidim še v drugi dimenzijiuser posted image No upam da takrat izvem tudi spol ker me radovednost zelo daje, čeprav v končni fazi mi je vseeno kakšnega spola sta.

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Skye...si videla vozičke za dvojčke od http://comfortbaby.com/zx2.htm
Sem jih videla v živo in so hudi.  

Pa res ni slab...čeprav se nekako bolj nagibam k  izvedbi "eden za, oz. proti drugemu"...ker glede na to, da so pri nas v MB pločniki zelo ozki in še avtomobili jih polovico zasedejo, me je mal strah so takšni vozički mal preširoki, oz. da bom imela probleme kar se mobilnosti tičeuser posted image

Naty čestitke za uspešno prestan pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image

Aurora bravo za tvojo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sam da bo vse OK. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
12.12.2007 7:53:57   
TamaraJ
Dobro jutro majčice!!

No, jaz pijem kavico in vas veselo prebiram. Se mi zdi, da sem postala že kar malo odvisnik od RRuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
Tamara res imaš zavidljiv trebušček. jaz bi tud takega imela. bo treba še malo počakat, a ne!?

Ja, ma ne prav dosti user posted image . Meni se pri Timiju poznalo kaj šele v 5. mesecu. Zdaj je res hitro. Sem pa takooo vesela in trebuščka ponosno kažem user posted image

Katy... vse najboljše!!user posted image user posted image user posted image Želim ti seveda velikooo sreče, pa še več zdravja in vse skupaj ovito v nežno tančico ljubezni. In da čimprej začutiš brcikeuser posted image  in seveda zdravega user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Najprej mi je pregledal MV in mal zmajal z glavo pa reku, da bom kr do konca v bolniški.

Najbrž nimaš zaprtega, tako kot je treba ali pa imaš nizko ležečo posteljico (bom malo pobrskala na netu, ker tudi mene zanima). Meni je Tašev pogledal MV v četrtek in rekel, da imam lepo zaprtega in da je super. Ker mi zdajle paše bit v službi in bi umrla od dolgčasa doma (No, predvidevamuser posted image ). Tako da Naty, ti samo v easy, sam da bo s tabo in otročkom vse OK. Imam kolegico, ki se ni preveč pazila in je šla enkrat še za cel dan na vrt-od košnje, kopanja gredice, itd. naprej. In je začela krvavet. Sledilo je popolno ležanje do poroda. V bolniciuser posted image . Tako, da ti začni kar počasi ustvarjat za user posted image . Aja, pa baje oken ne smemo pomivatuser posted image

..kak velik je že ta moj srček user posted image
Bravo za user posted image  user posted image user posted image user posted image

! Ampak najbolj hecno je bilo, da tud če ne bi vedla, kakega spola bo, bi danes videla. Ker ko je pokazal nogice pa ritko, ma tolk velika jajčka, da jih je blo nemogoče spregledat user posted image  (si predstavljate ponos očija, ko sm mu povedalauser posted image ).

...in zdaj ata že dela plane, kaj bosta vse skupaj počela...Hmmm... mu bo naredil lok, pa mlinček na vodi, pa kakšne igrce bosta skupaj igrala user posted image user posted image

Prav smešno je blo..pa mu js rečem, a prav vidm, da je fantek? Se je najprej sam smejal, pol je pa reku...ja pa res zgleda da je fantek user posted image . Zaenkrat je vse vredu, reku mi je pa, da je pri morfologiji zaželjen oči, pa da morm met poln mehur. Drugač pa vse tko kot je treba user posted image .

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
12.12.2007 8:19:31   
Taula
Jutro user posted image

ste zgodnje bile. Upam da ste se naspale. Jaz sem imela take butaste sanje.user posted image  Neki me zanima (spetuser posted image )..ali katero bolijo sramne kosti. Mene zadnje dneve ''bolijo'' oz. jih kar čutim, posebej ko hodim? Sej to je normalno? Mam butasta vprašanja, vem, samo sem prvič v tej vlogi in ne vem kaj je ok in kaj ni.

Skye...čestitke za pregled. Verjamem, da te zanima kateri spol je. Mogoče sta pa user posted image  in user posted image user posted image

Glede brck..včeraj zvečer me je user posted image  brcnila ful na predelu pod popkom, pa sem rekla user posted image naj da roko gor, če bo kej čutil. Dama je seveda štrajkala in se pustila čakati kako minutko, nato je pa še 2x brcnila tako močno da je user posted image  rekel da je čutil na roki.  Je tak smešen občutek bil, ker me tako močno še ni brcnila, ampak sem bila user posted image

Ima danes katera pregled?

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
12.12.2007 10:47:17   
TamaraJ
Aja, pa če katero zanima; sem dala slikice od Timija bobnarja v album. Sej veste, kako smo mamice ponosne na svoje mladičkeuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?