TamaraJ
|
Dobro jutro majčice!! No, jaz pijem kavico in vas veselo prebiram. Se mi zdi, da sem postala že kar malo odvisnik od RR IZVIRNO SPOROČILO: kodrana Tamara res imaš zavidljiv trebušček. jaz bi tud takega imela. bo treba še malo počakat, a ne!? Ja, ma ne prav dosti . Meni se pri Timiju poznalo kaj šele v 5. mesecu. Zdaj je res hitro. Sem pa takooo vesela in trebuščka ponosno kažem Katy... vse najboljše!! Želim ti seveda velikooo sreče, pa še več zdravja in vse skupaj ovito v nežno tančico ljubezni. In da čimprej začutiš brcike in seveda zdravega ! IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Najprej mi je pregledal MV in mal zmajal z glavo pa reku, da bom kr do konca v bolniški. Najbrž nimaš zaprtega, tako kot je treba ali pa imaš nizko ležečo posteljico (bom malo pobrskala na netu, ker tudi mene zanima). Meni je Tašev pogledal MV v četrtek in rekel, da imam lepo zaprtega in da je super. Ker mi zdajle paše bit v službi in bi umrla od dolgčasa doma (No, predvidevam ). Tako da Naty, ti samo v easy, sam da bo s tabo in otročkom vse OK. Imam kolegico, ki se ni preveč pazila in je šla enkrat še za cel dan na vrt-od košnje, kopanja gredice, itd. naprej. In je začela krvavet. Sledilo je popolno ležanje do poroda. V bolnici . Tako, da ti začni kar počasi ustvarjat za . Aja, pa baje oken ne smemo pomivat ..kak velik je že ta moj srček Bravo za ! Ampak najbolj hecno je bilo, da tud če ne bi vedla, kakega spola bo, bi danes videla. Ker ko je pokazal nogice pa ritko, ma tolk velika jajčka, da jih je blo nemogoče spregledat (si predstavljate ponos očija, ko sm mu povedala ). ...in zdaj ata že dela plane, kaj bosta vse skupaj počela...Hmmm... mu bo naredil lok, pa mlinček na vodi, pa kakšne igrce bosta skupaj igrala Prav smešno je blo..pa mu js rečem, a prav vidm, da je fantek? Se je najprej sam smejal, pol je pa reku...ja pa res zgleda da je fantek . Zaenkrat je vse vredu, reku mi je pa, da je pri morfologiji zaželjen oči, pa da morm met poln mehur. Drugač pa vse tko kot je treba .