|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
7.12.2007 11:16:12   
TamaraJ
Aurora, luštkane blazinice> Pa seveda najbolj pašejo k princeski user posted image . Jih po posvojila?

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
7.12.2007 11:16:33   
aurora28
user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem tudi zaradi tega zelo vesela. Se pa prav čudim nekaterim ljudem, ko vedo, da imamo psa in da bomo dobili dojenčka...potem pa me sprašujejo A zdaj boste pa dali psa stran? Ja halooooo, moja psička je moj 1. otroček in za vedno bo pri nas ostala, ker je moja lubica in si brez nje ne bi mogla predstavljati življenja. sej bo kdo rekel, da sem mal neumna, ampak včasih ko gledam mojo psičko mi gredo kar user posted image user posted image user posted image user posted image , ko se zamislim, da je ne bi več bilo. Joj kako sem čustvena in vsa sentimentalna in jokica. 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
7.12.2007 11:17:20   
petrahh
aurora28 . . .  hura za tvojega psa. Moja psička je sicer zunaj ker je zimski pes in bi po moje kr znorela not.
No odobravam pa da so pač nekateri psi not. Stvar posameznika.
No enim kot npr tvoji tašči se pa pač tega ne da dopovedat.

važn da je teb dobr, ne se ozirat na mnenja drugih

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
7.12.2007 11:32:48   
80kaja
majčice pozdravček....
veselo čvekate na tale deževen petek...saj ni čudno da je deževen; že pregovor pravi "babji čvek...dež bo..."  rečeno v hecuuser posted image  
se mi zdi,da vam gre kar vsem dobro...hvalabogu...da bi bilo vsaj do konca tako...
no jaz vas vsak dan prebiram, na kratko se vam tudi oglasim; predvsem pa veliko mislim na vas...
imejte lep vikend
kaja

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
7.12.2007 12:50:14   
kodrana
dan.

uf, sm se napapcala rižote in solate..pa še ne kup sladkarij imam od sv. Miklavžauser posted image . prava bajsa bom.
zvečer mi je pa še vedno kar slabo. in še vedno imam nos, kot kak detektiv. vse zavoham. in vse mi smrdi. bljak.

ja, kužki so res ena luštna bitja. pri tašči in tastu imajo tudi psa. s akterim se mi2 kar precej ukvarjava. no, vsak dan ga peljeva na sprehod.. Kal.

danes me čakajo še pevske vaje. vendar sme že sedaj utrujena..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
7.12.2007 12:54:47   
aurora28
Petrahh hvala, saj se ne sekiram in se požvižgam na druga mnenja glede psa user posted image user posted image user posted image , to je najin pes in midva sva se zavestno zanj odločila in ga tudi pošteno drago plačala, ampak njena dobrota, navihanost in ljubeznivost vse odtehta. user posted image

Blazinica je tudi že sešita in princeska že spi na njej, prvi test je šel mimo zelo dobro. user posted image Kmalu dam slikico gor. user posted image

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
7.12.2007 12:56:17   
Naja30
Ojla, drage moje.

Sem s pregleda. Vse je ok, kar se tiče vode in krvi. Vzela mi je bris, ker imam zelo obilen izcedek in naročila sem se na morfologijo - 4.1.2008. Kar je pa najpomembneje, slišala sem srček in sem zelo vesela in pomirjena! user posted image  Super, tako dobre volje sem. Aja, zredila sem se pa precej, 3 kile! Uf, bo treba malo pazit, do konca je še dolga.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
7.12.2007 13:04:11   
aurora28
Sem poslikala, naložila slike in tukaj so user posted image :

Kak je mehka ta moja nova blazina user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ampak je zares mehka user posted image user posted image user posted image , moja gospodarica je res super!

user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
7.12.2007 13:12:50   
TamaraJ
Naja3...user posted image user posted image user posted image  za pregled. A ni lepo, pomirjujoče slišat srček svojega otročkauser posted image ..

Aurora...zdej pa je carica na novi blazinici. Si morala pa kar veliko sešituser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
7.12.2007 13:16:07   
aurora28
TamaraJ user posted image user posted image ja če bi sešila malo manjšo blazino bi ji bila premajhna user posted image user posted image user posted image , ker ta naša slinavka se tak raztegne na vse konce in kraje in ponavadi ji vedno nekje gledajo sprednje tace ven...zdaj pa to zagotovo ne bo. user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
7.12.2007 14:43:50   
buccka
Aurora ful lep kuža. Js mam pa pudlčko doma in je tud ne dam za nič na svetu. Spi z nami na postli, včasih pa kar pod rjuhami. In mi tud vsi nekaj težijo....kar navadi jo spat v svoji posli ker ko bo otrok ne bo več tako. Vedar js kar vstrajam in bo zmeraj z nami. Jo mamo itak vsi kot enga dojenčka. Jo tud povsod s sabo vzamemo. Res si ne predstavljam kako bi bilo, če je ne bi bilo. Včasih se kar zjočem, ko pomislim, če bi se ji kaj zgodilo. Drugače pa bo imela na moj PDP 5 let. 

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
7.12.2007 14:55:31   
Taula
Kolk je važna na novi blazini lepotička.user posted image
Prej me je user posted image  brcala veselo..preveč cukra sem jedla in očitno to na njo vpliva. Je po meni..sladkosneda.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
7.12.2007 15:22:02   
aurora28
Pa zakaj ve vse čutite brcike, jaz pa ne? user posted image user posted image user posted image user posted image Žalostna sem. 

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
7.12.2007 15:24:13   
sesil
auroro28, ne bit žalostna, jaz tudi še nič ne čutim. midve bova na vrsti v 22 tednuuser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
7.12.2007 15:29:23   
aurora28
Verjamem v to Sesil, da jih bova prav kmalu čutili user posted image . Mi moj dragi pravi, saj bo, boš videla in potem ko bodo si boš želela, da malo neha, ker te bo tak brcal. user posted image user posted image user posted image

Sem brala na sosednjem forumi ˝prvi gibi˝ in user posted image pravijo, da so prvič nekatere čutile brcike in gibe v 20. tednu, tak, da zdaj vidim, da je vse to normalno in se ne bom več sekirala, ko bo, jih bom že čutila, kajne? user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
7.12.2007 15:31:09   
Taula
Aurora ne bodi žalostna. Možno, da te brca ponoči ko ti spiš. Kaj pa veš kaki bioritem ima tvoj user posted image . Po moje jih boš prav kmalu čutila.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
7.12.2007 15:50:53   
Estrella*
Naja3: user posted image  za opravljen pregled. Za kilce se ne sekirat, jaz sem kuj za tabo +2,5kg in še narašča. Samo, da je z našimi pikicami vse OK.

Aurora28: DeeDee zavzema enake poze na novi blazini kot naša Asja. Vidim, da zelo uživa. Sicer pa user posted image  za šivilske spretnosti. Mene je kar sram, a o šivanju nimam pojma. Štrikam , kvačkam, ampak šivanje mi je španska vas.

Špelin@: Naša se tud kobaca po postelji....tako, da nas je tu že kar nekaj s takimi razvajenci. Kar mislijo drugi, se požvižgam. To govorijo tsti, ki ne vedo koliko ti žival nudi.

Naty: Mi res sesamo 2x dnevno, samo pomivam pa ne. Tudi ko se je Andraž plazil po tleh, sem gledala, da ni bilo usran. Preveč sterilno tudi ne sme biti.

Aurora, Sesil: danes ste žalostne, da še ne čutita brcik, potem bosta pa javkale kako so vaši akrobati postali boksarji...user posted image user posted image  in vama ne pustijo spat...

TamaraJ: Najprej sem čutila kot si napisala, kot bi  se razpokali mehurčki in nežno božanje s prstki. Sedaj pa že kot bi se mlinsko kolo vrtelo. Gibi so že močnejši in trajajo po par sekund user posted image . Komaj čakam, da bo žačel brcat kot fuzbaler/ka

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
7.12.2007 18:55:39   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Ja, meni je G tudi napisala za sprehode, pa v odločbi komisije ni bilo nič. Je rekla G da je od komisije odvisno, če upošteva

Meni je G rekla, da komisija to upošteva in da na odločbe oni vedno skoraj napišejo mirovanje na domu. Ona je članica komisije na Gorenjskem, tako da ji verjamem.user posted image   

Jap, potem pa dobro, če je tako... tolk, da lahko pokažeš tisto potrdilo od G, da se lahko malo svežega zraka naužiješ... Vidim, da nas je nekaj v mirovanju, Taula, Sesil, Aurora28.. vse za naše user posted image !

Sicer pa je fino videti kakšne slikce kosmatih prijateljev, vidim, da imate eni doma res veselo... Pa fino se mi zdi, da bodo ta mali odraščali blizu živali, zato ne razumem pomislekov raznih tašč user posted image , to je treba samo z nasmehom odmisliti.

Naja3, lepo da si zadovoljna s pregledom, kar se tiče kg pa se ne sekiraj - jaz sem zadnjič ugotovila, da itak ni realna slika tam na tehtnici, ker te stehtajo z vso tono oblačil in čevlji vred  user posted image

TeodoraL, tale primerjava z mlinskom kolesom je user posted image , uf, kaj nas šele čaka... Meni se tudi zdi vasih, kot bi en metuljček pobožal narahlo, ampak na prave nogometne poteze pa še čakam user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
7.12.2007 19:30:15   
Estrella*
Sesil: Je že kaj brcik???

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
7.12.2007 20:46:29   
katy82
Čer mačkice kako ste kej?

Jst sm vsa vesela k sm končn dobla lubija mal domov,čeprav ma jutr že dnevno ampak da je vsaj zvečer mal z nama pa mi je prec mal lažje.user posted image

Čestitke vsem k ste uspešno opravle pregled,je lepo slišat srčka ne?

Jst tud še ne čutim brcik,sam sem tud močnejše postave pa mi je ginekologinja rekla,da jih bom najbrž čutla kasneje kot vitkejše ženske.Sm pa že 2x imela občutek k da bi me eden na hitr nežno pobožal po notranji strani trebuha ampak samo en gib.Punce a je to to?

Aja še to AS sem pa včer naročila po zaslugi špelin k sm vidla,da je to napisala,tko da ful hvala 15 evrov se pa res že pozna.

Zdj se grem pa mal z lubijem pocartatuser posted image

Vsem želim en lep vikend,lepo se mejte pa uživajte,se kmal spet kej pišemo

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
8.12.2007 8:10:24   
aurora28
DOBRO JUTRO! user posted image user posted image user posted image

Pa je zopet sobota in vikend pred nami user posted image , moj dragi dela user posted image , jaz pa moram malo stanovanje popucati in cunje oprati, pa kosilo skuhati... Danes bom za kosilo naredila ribe file oslič, rizi bizi, solata in juhico. Mnjama komaj čakam, ker zdaj pa opažam, da kar naprej jem in vedno sem lačna, kot začaran krog user posted image user posted image user posted image .

Midva sva z mojim možem včeraj šla gledati garderobne omare za spalnico in sedežno za dnevno sobo...juhuhu končno se bo malo začelo premikatiuser posted image user posted image user posted image , v načrtu imava, da vso spalnico preuredila, edino kar bo ostalo od dosedanjih stvari je posteljni okvir, ker je narejen po naročilu iz polnega lesa. V spalnico pa pridejo nove stvari kot so: stenska lučka, kotna garderobna omara, komoda, kinderpet (tega bova kupila najverjetneje marca), nova jogija, nova kovtra in novi 2 odeji. Moj mož se kar križa, ampak kaj naj, zdaj morava to urediti in po eni strani, glede na to, kakšno je zdaj moje finančno stanje, mi je kar malo žal, da se nisem že prej odločila za  preurejanje stanovanja, ko je bila moja plača 2 krat višja od denarnega nadomestila user posted image . To je to, ko vedno nekaj čakamo, saj bo, saj bo...ja potem pa si primoran stisniti, se zapufati, vzeto kredit in šele takrat si lahko urediš stanovanje. user posted image user posted image user posted image Kaj čmo, a smo vse iste v tem?
user posted image user posted image user posted image

Naj vam še povem, da meni Magnesol malo pomaga in včeraj ni bilo nič otrdevanja trebuha. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
8.12.2007 9:09:44   
Estrella*
Jutro!

Aurora28: Super za preurejanje stanovanja. Upam, da vama bo finančno zneslo. Jaz sem šla včeraj še v merkur v Logatec(sem mislila, da bom Naty kje vidlauser posted image ) in sem naročila kopalnice in vse plošcice za celo hišo. Prišlo me bo okoli 6000EUuser posted image
Moje finance niso ravno visoke, ker že odplačujeva kredit. Samo mislim, da bomo nekako pregurali. Sem optimistuser posted image

Jaz nisem imela problemov s krči, samo če jih bom imela bom probala z Magnesolom.

Kosila ne bom kuhala, ker sem v službi in imam obilno malico. Za večerjo pa špagete bolognese in solatko. Tak na šnek, grem sedaaj arbetat.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
8.12.2007 9:13:40   
sesil
dobro jutro

teodoral, jaz bom z brcikami kar še malo počakala. do 20 tedna bom že zdržala. sicer pa bo kaj prinesel božiček.
trebušček mi je pa malo zrastel. imam posteljico bolj zadaj (???) in pomoje mi zato ni tako očitno videti trebuščka.
jaz tudi samevam. moj user posted image  je šel nekaj delat. bom pa tudi jaz malo pospravla in skuhala kosilo.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
8.12.2007 9:48:51   
Naty*
Jutro!!

Najprej se vam moram pohvalit... Veste, da že cel teden ugotavljam a je to kar čutim brcanje al ne...no včeraj sem 100% čutila prve orng brcike user posted image user posted image user posted image ! Ko sem se namakala v banji (baje ma voda mal vpliva), sem tko čist za probo mal izbočla trebušček pa rahlo pritisnila z roko na njega. In čutla sem precej močneje tist, kar je blo že čez teden. In to celo trikrat user posted image ....sm čist blažena prišla iz kopalnice. No pol je pa še zvečer mal divjal, zdej pa očitno pančka user posted image .

Teodoral zakaj nisi šla danes v Merkur!!! Midva se bova verjetn glih zdele enkrat odpravla user posted image .

aurora ti se pa res ne sekiraj. Sej pravijo, da je čas do 22. al pa celo 24. tedna. Ful je odvisno od debeline trebušne stene pa od maščobnih blazinic na trebuhu pa od velikosti plodeka, nenazadnje pa tud od tajminga, da se glih taprav cajt koncentriraš na to, ko on rogovili po maternici user posted image . Js vem, da ne bi čutila, če ne bi vsake tolk mal pritisnila na trebuh, ker dobro čutim samo takrat. Ampak se vseen zavedam, da sem lahko srečna, ker že v prvi nosečnosti čutim brcike tko hitr. Sej bo boš videla...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
8.12.2007 10:09:56   
Estrella*
Naty:Danes sem v službi do 14h tako, da ne bom mogla se mal zapravljat. No, samo do drugega tedna, ko se bom ponovno narisala v Logatcu. Bom pa zvečer šla v Godovič na hiško in ti bom pomahalauser posted image Sicer pa ko bom z vozičkom, bom hodila v šoping in na kavice v Logatec, ker mi Idrija ni ravno simpatična. Te bom takrat pocukala, če se mi pridružita na kakšnem klepetu ob kaviciuser posted image
Pa preudarno zapravljajta!
Sesil: V 1user posted image  sem tako čakala na bušija in kar ni in ni hotel priti. V 7 mesecu pa je vshajal kot hlebček kruha. SEm bila tako vesela, da so bile zizike končno manjhne videti!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?