aurora28
|
DOBRO JUTRO! Pa je zopet sobota in vikend pred nami , moj dragi dela , jaz pa moram malo stanovanje popucati in cunje oprati, pa kosilo skuhati... Danes bom za kosilo naredila ribe file oslič, rizi bizi, solata in juhico. Mnjama komaj čakam, ker zdaj pa opažam, da kar naprej jem in vedno sem lačna, kot začaran krog . Midva sva z mojim možem včeraj šla gledati garderobne omare za spalnico in sedežno za dnevno sobo...juhuhu končno se bo malo začelo premikati , v načrtu imava, da vso spalnico preuredila, edino kar bo ostalo od dosedanjih stvari je posteljni okvir, ker je narejen po naročilu iz polnega lesa. V spalnico pa pridejo nove stvari kot so: stenska lučka, kotna garderobna omara, komoda, kinderpet (tega bova kupila najverjetneje marca), nova jogija, nova kovtra in novi 2 odeji. Moj mož se kar križa, ampak kaj naj, zdaj morava to urediti in po eni strani, glede na to, kakšno je zdaj moje finančno stanje, mi je kar malo žal, da se nisem že prej odločila za preurejanje stanovanja, ko je bila moja plača 2 krat višja od denarnega nadomestila . To je to, ko vedno nekaj čakamo, saj bo, saj bo...ja potem pa si primoran stisniti, se zapufati, vzeto kredit in šele takrat si lahko urediš stanovanje. Kaj čmo, a smo vse iste v tem? Naj vam še povem, da meni Magnesol malo pomaga in včeraj ni bilo nič otrdevanja trebuha.