|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
10.12.2007 9:02:34   
Ketrin
Ufff, pozabila! V album sem končno pripopala slikice mojega bušija.... Včeraj zvečer sva bla z lubijem pridna!

Tosja, tebe pa prosim za geslo, da vidim tvojega bušija.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
10.12.2007 9:10:59   
u04111976
Lepa posadka- malo bolj na easy-mislimo nate. Spekli smo tvoje kekse-res super in enostavno.

Mi smo OK. Kontrolo za sladkor imamo čez en mesec, je bilo normalno, ampak bodo kontrolirali.

Tudi mi pospešeno urejamo nov dom, čeprav ne gre kot smo si planirali.

Ta teden me čaka še MF v LJ.

Pridne bodite.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
10.12.2007 9:20:35   
NiLe
Jutroooouser posted image

da se oglasim, preden oddrvim današnjim opravkom naproti - moram do službe nekaj uredit, pa k svoji zdravnici oddat za podaljšanje bolniške user posted image user posted image - po moje mi bodo podaljšali do sredine januarja, pol bomo pa videli, pa knjižnica me čaka, pa zvečer pa seveda telovadba (Ketrin, seveda .pridem .. ti pa pridno papaj vitamine, da te kakšni virusi ne napadejo user posted image ).

Vse tiste, ki pridno delate oz. nekatere že kar garate (lepa posadka, resnično srečna)- malo bolj na easy, pazite na svoje user posted image , sicer bodo pa kmalu prazniki in boste malo izpregle.

Pri nas je vikend tik-tak minil, pekli smo muffne - ob priliki napišem recept.

Še ena novička. Prejšnji teden ste pridno držale pesti zame oz. za izpit, ki sem ga opravljala. Čez vikend so bili objavljeni rezultati na netu in sem skoraj padla s stola, ko sem videla oceno: dobila sem prvo 10-ko user posted image user posted image user posted image in seveda zagon za izpit, ki me čaka naslednji teden!

Sedaj se grem pa še malo razvajat, pa lase umit in v akcijo.

Lep začetek tedna vam želim user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
10.12.2007 9:20:46   
Roberta69
Ketrin, lep buši! So že kar orng veliki teli naši bušiji, a ne? Jaz sem se zadnjič tudi spravljala, da ga slikam in prilepim gor, pa je fotoaparatu kar nekaj zadogajalo, tko da bo verjetno romal na popravilo.

Včeraj smo bili na Šmarni gori - mi je noro pasal svež zrak in gibanje! Prov jezna sem, da mi ne uspe it večkrat (pa še zima je tako mila, da ni pretiranega mraza). Me je pa potem, ko smo se pripeljali domov in sem vstala iz avta tako bolela sramna kost, da sem komaj, ampak res komaj hodila (kot da bi mi jo z vsakega konca vleklo 100 konj - ouch!!!). Po moje bo moj porod takoooo boleč, da bom tiste željene tri otročiče, ne vem kako pridelala user posted image .

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
10.12.2007 9:21:19   
sky77
Ojla

No pa je spet ponedeljek, kar je meni super saj grem v službo ... počivat. Je za mano ful delaven vikend. Sem generalno pospravljala stanovanje. So nam v soboto prišli zmontirat omaro v kopalnico, potem pa sledi pucanje in prestavljanje stvari. Mi je pri tem pomagal Rok. To pa nekatere veste kako izgleda. Jaz eno stvar v omaro on dve ven. Zdaj pa čakamo še mizo in stole za v kuhinjo. Potem smo pa za letos končali z opremljanjem. Samo še smrečico postavimo pa je.

Sem bila pa včeraj zvečer že ful boga. Mi je vse dol tiščalo, pa noge so mi zatekle. Sej ni čudno po nekajurnem stanju za likalno mizo. Sem se ob 8 samo še parkirala na kavč, ker je bilo že prehudo. Danes sem pa spet ok.

Tosja pri zobozdravnici sem že bila septembra in mi je takrat še eno plombico zamenjala. Drugače imam pa zrihtano vse. Sem pa nehala krvavet iz dlesni. Izgleda da moram samo malo pojamrat in je boljše. user posted image

Punce glede opreme- ne se pustit komandirat mamam in taščam. To je vaš otrok in ve boste večino časa vozičkale. Zato mora biti voziček všeč predvsem in samo staršem male pikice.

Lep dan

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
10.12.2007 9:41:42   
sasy20
Dobro jutro!

Da se še jaz javim. Sem v soboto dobila pošto od komisije, da moram po faksu poslati še izvid od morfologije user posted image  jaz pa nisem nič dobila le na CD - ju zapečene slikice. Ja danes popoldan ko dela G jo moram poklicati, da mi napiše izvid pa da ga pošljem. Imam kar slab občutek da mi bojo podaljšali...no pa sej kakor bo pač bo.
Drugače je viken zelo hitro minil in moj user posted image  je samo še danes na dopustu potem pa spet na stare tire v službo. Cel teden sva res uživala.
Toliko za danes vsem user posted image  ki imate preglede. Tiste ki pa delate oz preveč garate pa mislim na vas pa le glejte, da pazite nase in na svoje user posted image .

Lep dan.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
10.12.2007 9:43:31   
zolika
Lep ponedeljkov pozdrav!

Pa je teden ponovno tukaj...saj, če pomislim - še 2 tedna in BOŽIČ! spet bo šel denar...kaj čemo - sami smo tele praznike tako daleš pripeljali...kaj ne? user posted image

Drugače pa Sky 77 se popolnoma strinjam s teboj, da smo le starši eni in edini, ki odločamo o tem kaj, kako, zakaj,..bomo kupili za naše user posted image . Tud moja tašča zna bit pametna na trenutke tak, da JOJ!!!! Ampak se ne dam - iz principa kupin vse kontra kaj reče...user posted image  mogoče pa bo skapirala...

Naj vam zaupam, da se mi sedaj tile dnevi do MF taaaaaaaaaako vlečejo, da bom user posted image  od radovednosti...ali je vse ok - kaj imamo - itd. .... vse to me mori....še 8 dni! user posted image

bodite fajn - pa čeprav dežuje!

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
10.12.2007 9:52:08   
Majček28
Dobro jutro klepetulje,
ko vas tkole berem postane še tako siv dan prav prijeten user posted image

Vikend minil tik- tak in je blo vse: od razvajanja pri moji mami (in seveda gora hrane, ker je treba jest za dva user posted image user posted image user posted image  ), do razvajanja pri taščici s katero se prav super razumeva. Ja naša bambina tko razgrajala, da se je kar čez hlače vidl kako zna brcnt user posted image

Sem prejšni teden prebrala, da v drugem 3 mesečju nosečnice pridobijo cca 0,5 kg na teden. No, men se tole ni glih izšlo. Zdej sem v 23 tednu in sem dobila +4kg (povprečno nekako cca +7kg ), dons zjutri me je pa skor kap user posted image  Še v petek je blo 57, dons pa kar 58,5. Se je moj možek pohecal, da sem tole čist narobe razumela, ker je treba pol kile na teden dobit ne pa na dan user posted image user posted image user posted image . Mislim, da je tole samo posledica obilnega vikenda in da bo že jutri zjutraj stanje bolj realno!!!!! Tolk o kilah.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
10.12.2007 10:11:54   
NaTaŠa*
Pozdravljene aprilčice!
Zunaj se kaže nekaj sončka, upam da bo obstau da bomo šli na sprehod.

Ketrin- res lep trebušček, ti nekaj povem po starih vračih (pa čeprav ne vrjamem v njih), ti povem da ti obllika trebuha kaže na sineka. Ampak sj ni važn kaj je sam da je živ in zdrav.

Tašče- ne se jim pusti komandirat ker pol je skos isto. Zbereš takega ki je tebi in pa user posted image  všeč ker ga bota vidva vozila okoli. Jaz nimam problemov s taščo ji je user posted image  enkrat povedau da je to najin žživljenje in naj se oni nič ne vtikajo v njejga bova že preživela. Tako da pri meni tudi komentira ne. Razen zadnjič je imela pripombo zaradi imen in da mora ona pogledat katerega imena še ni v njihovi familiji in da bova tako dala ime. Pa je user posted image  rekel da ne, da bova midva dala ime tako kukr bo nama všeč in ne drugim.

user posted image  za vse opravljene MF, in pa držim pestke za današnje MF.

Lep dan še naprej si tipkamo še kaj popoldne.

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
10.12.2007 10:17:52   
maja24-2
Ojla
Jaz sem se naročila na 3D UZ tako da ga bom mela v petek na svoj rojstni danuser posted image user posted image user posted image  lepo darilo
Naročila sem se v Kalliste v Domžale pride 60 € + CD plačaš pa lahko tudi z kreditnimi karticami
tako da se mi zdi stvar kar ugodna.
Lari smo povedal da bo dobila user posted image pa se ni strinjala user posted image  je bilo kar nekaj solzic sicer smo potem šli kupit dudico ki jo je ona zbrala in jo pospravla v svojo sobico, tako smo jo malo potolažili.
Tako je naš user posted image  dobil že ime in sicer
LAN

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
10.12.2007 10:23:31   
maja24-2
Ketrin ful lep buši user posted image
No pri meni je popi že zunaj

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
10.12.2007 10:23:40   
simvir
Živjo!

Vidim da ste že precej napisale. Tudi pri nas je bil kar pester vikend in je prehitro minil.

Lepa posadka - ti pa res malo izpreži. Zdaj je tvoj user posted image na prvem mestu.

Tosja
res se ne pustit tašči. Kar povejta, da bosta tu imela vidva komando. Saj gre vendarle za vajinega user posted image . Raje kašno stvar sama kupita, kot pa da vama jo kupi ona po svojih željah.

Sky zgleda da se je krvavljenje dlesni preselilo k meni. Od sobote naprej si zelo težko umivam zobe. Moram poskusit, če bodo kapljice 31 kaj pomagale. Prej nisem nikoli imela teh problemovuser posted image .

Ketrin
lep buši, sam po mojem te prekašam v velikostiuser posted image .

Majček28
ne razumem čisto, koliko si se do sedaj zredila. Je pa res da bodo kg sedaj kar hitro rastli.

No toliko za enkrat.
Lp

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
10.12.2007 11:00:59   
Majček28
Simvir: od začetka nosečnosti pa do 'petka' sem jih dobila +4 kg. Od petka pa do dons zjutri mi je pa tehtnica pokazala še 1,5 kg več, ampak mislim da je to posledica 'obilnega' vikenda in da bo jutri zjutraj stanje spet bolj realnouser posted image user posted image user posted image

Nama se je pa mal ustavil pri imenih. Sva že imela izbrano za oba spola. No, zdaj ko sva pa sigurna kaj bo so pa začeli deževat vzroki zakaj naj ne dava ime tko kot sva si želela. Še najhujš je to, da ti vzroki niso najini, ampak od babic in tet!!!! Kar me fullllll jezi, še vseen pa zdaj vem kaj komu ime pomen in nehote zdaj tud jaz na to pomislm. Ne bom vam povedala imena in kakšni so razlogi zakaj ne, ker če ima kakšna od vas enako izbiro ji ne bi rada pokvarla izbire. In zdaj.....iščemo naprej, povedala ne bova nobenmu, ker ne bova še enkrat reskirala iste zgodbe.user posted image user posted image user posted image

Kaj pa če bi punce, ki imate probleme z dlesnimi poskusle z ustno vodico in mehkejšo krtačko. Men je že ustna vodica pomagala. Za dlesni je dobr tud, če grgraš nesladkan žajblov čaj, ampak POZOR: ne ga pogoltnit, ker bo verjetno sledil izlet do WC školjkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
10.12.2007 11:52:21   
Ketrin
user posted image user posted image Hvala za pohvale bušija!

Majček, ne se obremenjevat glede imen. Izberita kar vama je všeč. Ravno zaradi tega midva nikomur nisva povedala. Pri nas bo vse skrivnost do koncauser posted image  Če kdo vpraša, če imava že ime, rečeva ja imava. Potem pa vsak vpraša kakšno bo ime...in midva ne poveva...presenečenje! user posted image  In potem dajo vsi mir...Nobenih predlogov in opomb!

Violica, fantek praviš, a?! Možno, vse je možno! user posted image  Zdaj ko me sprašujejo, rečem: ja, al bo fantek al pa punčka, bomo videli! user posted image  Kar bo, bo! In se veselim dojenčka in ne spola! user posted image user posted image

NiLe bravooooooooo za 10ko!!! Madona, le do konca takole!!!!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
10.12.2007 11:58:20   
Ketrin
Tosja, pomagaj!!!! Mal sm smotana! Kam pa vpišem geslo!??? user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
10.12.2007 12:42:40   
maja24-2
No kae se tiče imen sva imela midva v prvo res probleme ko sva povedala bombandiranje iz vseh strani kar se domačig tiče zato sedaj sigurno ne bodo zvedl .
Ja je že tako osel gre samo enkrat na led.
Tako punce veste samo veuser posted image  

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
10.12.2007 13:00:29   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image Ketrin - super lep buši! user posted image
Geslo vtipkaš v kvadratek, kjer piše potrdi, klikneš in...

maja24-2: user posted image user posted image user posted image krasno ime; tud v paru mi je všeč...
Lara & Lan user posted image

tašča:
sej se ji tud do sedaj nisem pustila, ampak, ko jo moram prizemljit user posted image tega ne naredim ravno na lep način... user posted image

Sploh pa se mi zdi, da sploh izigrava to, ker moj user posted image nima babice in dedija, ker sta moja starša žal že user posted image user posted image

Sem se včeraj sestri potožla, ker sem fulllllll vesela, da bo najin user posted image spal v posteljici, ki sta jo imela moja nečaka user posted image
Zdaj pa naj rečem, da bo mi tašča kupila drugo posteljico user posted image user posted image
Ni pod točko razno!!! user posted image
Sam povedat ji še mormo...user posted image
Sama sem kriva, ker sem predolgo čakala...sam vse skupaj se je nabralo v pičlih 14 dneh....user posted image
Delajo načrte brez krčmarja!!!

Sem pa ravno danes rekla user posted image , da me je user posted image spremenila in se res hitro razkurim...nasploh se mi zdi, da ne pustim, da bi me kdo vlekel...razen tašče user posted image user posted image user posted image
Sem že v četrtek naročila leče, dans pa me kličejo, da se jim je računalnik pokvaril user posted image
Joj sem besnela user posted image sem rekla, da pri njih ne mislim več naročat, da pridem danes k zdravnici in bom to tud jasno povedala! user posted image

Danes bomo jedli palačinke user posted image Iz kuhinje že diši...jih user posted image peče...

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
10.12.2007 13:24:24   
Roberta69
O midva pa pojma nimava o imenih, se mi zdi, da imajo pa vsi drugi (tudi tisti, ki še zdaleč ne pričakujejo) izbrana. Jaz sem že rekla ene parim, ki jih to veseli, da naj mi kar kak obširen seznam naredijo, če jih že tako razganja (mene v to smer prav nič).

Vmešavanje in kupovanje staršev: taščo pa jaz le nekajkrat na leto vidim, pa tudi drugače se ne bi upala kakor koli umešavati, ker je moj dragi tak, da ne pusti, da bi mu kdor koli v življenju pamet solil in v bistvu nihče niti ne poskuša. Po moji strani pa so tudi taki, da se nikoli v nič ne vtikajo (mi je mami vedno govorila, da je ožja družina zaključena celota in da nimajo babice kej vmes skakat). Je pa mami taka dušica, da kvečjemu hočemo, da je zraven... Drugače nama pa njegovi ne bodo ničesar kupili, ker pri lubijevi družini ni v navadi, da si kaj kupujejo za razne praznike (še za roj. dan ne  - je bilo meni tudi čudno); moja mami se je zadnjič neki ponujala, da mi bo celo  vrečo cunjic nakupila, pa sem rekla, da ne, ker sem tok izbirčna, da mi tričetrt stvari ne bi odgovarjalo in se mi zdi potem škoda stran metat denar (pa tudi nima ga v izobilju), čeprav mi je rekla, da tok hitro prerasejo, da je itak škoda in bla, bla, bla... ampak jaz vseeno raje vsak kos precizno izberem - ne nameravam zapravit gore denarja, ampak reči nekako smiselno izbrati. Moj oči je pa od veselja, da bo postal dedi, dal zelo radodarno ponudbo (se mi zdi prerazkošno in mi je nelagodno omenit) in nama bo s pikcem zaradi tega veliko bolj udobno.

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
10.12.2007 13:46:39   
Majček28
O Tosja, žabica naša poskočna, tolk jeznih 'smeškotov' pa še nikol nisi napisala v enem postu. Še dobr, da te vsaj user posted image  razvaja in to s palačinkam. Mjamiiii, jaz bi tud eno user posted image user posted image user posted image
Jaz pa mislim, da bom imela več problemoz z mojo mami pa njenimi idejami in ne s taščo. Naša mami je tko mal 'komandant Stane' in težko jo je prizemljit, da imamo tudi mi svoje možgančke pa svoje izkušnje in da se bomo znajdli tud brez njenih nasvetov. Pa nočem zdej rečt, da niso dobrodošli, ampak ima pa vse svoje meje.

Moram pa rečt, da sem kar mal user posted image  ker mene pa ni še čist nič prjel, da bi kakšne stvarce za user posted image  kupovala. Tud sanja se mi še ne kakšni vozički obstajajo, pa kako bo sobica zgledala, pa kakšne so kaj cene, pa kaj vse bomo rabil.... potem pa berem vaše poste in ste že tko pridne. Je pa tud res, da sva se z mojim user posted image  odločila, da začneva z nabavo po novem letu in mogoče je to razlog. Uapm, da me bo kmalu prijel, do takrat pa pridno nabiram dinarčke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
10.12.2007 13:59:35   
Ketrin
Tosja, jaz te razumem! Jaz sem tudi čist drug človek zdaj med nosečnostjo. Prej nisem nikomur nikoli rekla NE, sem se prilagajala enim 100000000 ljudem okoli sebe. Zdaj pa mi je "svanulo" pravi moja mami, in je zadeva drugačna. Če mi paše ok, če ne povem... Je bil najprej šok ko niso bili navajeni, zdaj pa že gre!user posted image

Simvir, kdaj imate zabavo novoletno? Ravno sem dobila sms od naše "šefice" da imamo nastop za MOL 19.12 ob 19. uri. Boš tam?

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
10.12.2007 14:19:18   
katka28
Ojla punce...vidim, da ste bile pridne cez vikend.

Pri nas so se ze zaceli pojavljati problemi pri spanju. Boleca hrbtenica, da o levem in desnem boku sploh ne govorim. Trebuh mi otrdeva kot po tekocem traku se dobro, da imamo jutri morfologijo tako, da bomo zvedeli kako in kaj stojijo stvari in seveda spola najinih sonckov. Jutri tudi izvem ali bom ze pakirala za Rim ali me bodo cez praznike se pustili pri miru, da nakupiva sve potrebno za prihod otrok.
Problemi s tascami: pri nas je se za enkrat zatisje nihce ne sili, tasca celo pravi, da ni dobro prehitro kupovati stvari za dojencka jo je strah, da nebi slo kaj narobe. Nam je pa miklavz prinesel susilni stroj, ki ga sicer nisva zelela ampak bojda nama bo prisel prav user posted image
NiLe:  iskrene cestitke za 10-ko, le tako naprej in diploma je tu..user posted image

pa pa
za enkrat jutri zvecer pa se vam javim, ker mojs MF je sele ob 17:45

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
10.12.2007 14:26:09   
Roberta69
Majček28, mene je glede nakupovanja in opreme najbolj razganjalo čisto na začetku, ko je bila za druge nosečnost še skrivnost in če sem si le lahko ukradla minuto časa, sem zavila v kako otroško trgovino. Zdaj ko se pa zares "približuje" porod mi pa ni dosti več jasno, kot prej. Večino "znanja" o opremi sem pobrala na forumih (ker sem skoraj cele dneve za računalnikom user posted image ), ampak še zdaleč ne vem, kaj naj bi kupila. Vozičke sva si bežno ogledala - pa nama ni nič všeč (bova izbrala nekaj po sili razmer) - na ogled druge opreme se pa odpravljava že celo večnost, uspelo nama bo pa izgleda šele drugo leto. Jaz sem ponavadi zaposlena (malo s faxom, predvsem pa z delom) od ene 7-ih pa do 23-ih zvečer, pa tudi vikendi mi uidejo, če pa že imam jaz vsega poln kufer in bi šla, je pa moj lubi zaposlen user posted image . Me kar mal skrbi, da naju bo vse skupaj prehitelo! Postajam pa vedno bolj utrujena, so izgleda že tapravi meseci in bo treba verjetno zabremzat z delom, potem si bom pa končno lahko privoščila nosečniško nakupovanje user posted image (par tistih cunjic - čeprav se mi vsak teden kakšna prikrade v vrečko, ki je že kar zajetna), pa sploh ne šteje.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
10.12.2007 14:39:28   
simvir
Ketrin sem te tudi že jaz hotela vprašati, kdaj imate nastop. Mi imamo zabavo ta petek, a ne bom šla ker imamo ravno rezerviran app. v Kranjski Gori.
Očitno se v nobenem primeru ne bi videli, pa kdaj kasneje.

Tudi jaz se sedaj v user posted image veliko bolj potegnem zase in povem če mi kaj ne paše. Spomnim se da je bilo podobno tudi v prvič, se mi zdi da je sedaj še huje.

Nile sem ti prej pozabila čestitati za 10-kouser posted image . Kar tako naprej.

Majček28 za nabavo stvari imaš časa še na pretek. Če drugega ne, pa sedaj prelistaj kakšen katalog, da boš kasneje lažje in hitreje izbrala stvari.

Glede nakupovnja stvari in izbire imen midva nisva nikomur preveč razlagala. Sva šla pogledat, malo izbirala in nato kupila sama. Imena pa sva šele na koncu povedala katera sva izbrala, pa še to sva pri fantovskem kolebala do 14 dni pred rojstvom. Se mi zdi, da manj kot razlagaš okoli bolje se na koncu izkaže.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
10.12.2007 14:55:04   
barby78
Ojla punce!
Sem danes mal pozna.Tamali je ostal doma,ker ga je glava bolela (zdaj je že vse OKuser posted image ) in sem se z njim mal zamotla.
Ste ble pridne vso jutro.Komi sem vas uspela prebrat,pa še to sem bolj preletela.

Nile,čestitke za 10-ko.No,pa so pomagale naše pesti.Še več takšnihuser posted image .

Ketrin,ful lep trebušček.Bom še jaz morala kako novo slikco prlimat.Se mi zdi,da mam sam js tak čuden trebuh user posted image

Tosja,upam da boš rešila to zadevo s taščo.Medve sva bolj daleč narazen,tak da zaenkrat še nimam teh problemov.Je pa tud bolj mirne sorte.Nikoli pa ne veš.

Komi čakam jutri,ko greva z user posted image  na MF.
Se čujemo,LP

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
10.12.2007 15:14:50   
Ketrin
Simvir, se strinjam s teboj glede imen, nakupov...

Roberta in Majček nič se ne sekirajta, mi tudi še nismo nič kupili... Če sem iskrena sploh ne vem kaj naj kupujem? Dobro voziče, previjalno, posteljico....ampak za oblekice pa sploh ne vem... user posted image

Tko da, Roberta, mi bomo to tudi začeli enkrat spomladi.... user posted image  Moramo najprej pisarno prestaviti v dnevno (to bo januarja) pa potem zrihtat sobico in šele takrat bom začela kupovati stvari, ker drugče nimam kam dat.... To bo pa itak (kot vedno pri nasuser posted image ) tik pred zdajci.... Pa saj ni panike... Če pa nas prehiti, pa so trgovine itak cele dneve odprte, bodo že kupili in poskrbeli za naju s pikico.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......