Roberta69
|
O midva pa pojma nimava o imenih, se mi zdi, da imajo pa vsi drugi (tudi tisti, ki še zdaleč ne pričakujejo) izbrana. Jaz sem že rekla ene parim, ki jih to veseli, da naj mi kar kak obširen seznam naredijo, če jih že tako razganja (mene v to smer prav nič). Vmešavanje in kupovanje staršev: taščo pa jaz le nekajkrat na leto vidim, pa tudi drugače se ne bi upala kakor koli umešavati, ker je moj dragi tak, da ne pusti, da bi mu kdor koli v življenju pamet solil in v bistvu nihče niti ne poskuša. Po moji strani pa so tudi taki, da se nikoli v nič ne vtikajo (mi je mami vedno govorila, da je ožja družina zaključena celota in da nimajo babice kej vmes skakat). Je pa mami taka dušica, da kvečjemu hočemo, da je zraven... Drugače nama pa njegovi ne bodo ničesar kupili, ker pri lubijevi družini ni v navadi, da si kaj kupujejo za razne praznike (še za roj. dan ne - je bilo meni tudi čudno); moja mami se je zadnjič neki ponujala, da mi bo celo vrečo cunjic nakupila, pa sem rekla, da ne, ker sem tok izbirčna, da mi tričetrt stvari ne bi odgovarjalo in se mi zdi potem škoda stran metat denar (pa tudi nima ga v izobilju), čeprav mi je rekla, da tok hitro prerasejo, da je itak škoda in bla, bla, bla... ampak jaz vseeno raje vsak kos precizno izberem - ne nameravam zapravit gore denarja, ampak reči nekako smiselno izbrati. Moj oči je pa od veselja, da bo postal dedi, dal zelo radodarno ponudbo (se mi zdi prerazkošno in mi je nelagodno omenit) in nama bo s pikcem zaradi tega veliko bolj udobno.
|