tasyo
|
¸Dobro jutro! Evo, pa je vikend mimo! Je takooo hitro minil... Midva sva bilav petek v šopingu, sem si kupila 3 majčke in pa plašček, ki bo po moje zdržal celo zimo, če se le ne bom preveč zredila! Potem sva oblekla še mojega, na koncu zavila - kako originalno - na otroške oddelke, ampak nisva kupila ničesar. Bova počakala do srede, ko imamo morfologijo in potem v šoping, vsaj nekaj kjut za malega pikolinota. (Uf, bi bil zdaj moj možek jezen, ker ne odstopa od pikice). Nisem prepričana, katera je pisala, ampak tudi meni se dogaja, da imam na trenutke črne misli in strahove, pa jih uspešno odganjam. Seveda mora bit vse ok z nami! Potem pa malo pobrca, pa sem spet srečna. Pri nas so brcike tudi še vedno nežne. Očka jih čuti že od vsega začetka čez trebuh, ampak niso pa fuzbalerske in so prav prijetne. JAz bom to po moje najbolj pogrešala. Vsem petkovim srečkam, ki ste tako lepo opravile MF, ! Pa imamo vse več punčk - izgleda da bo december njihov. Čeprav ni izključeno, da bo na koncu še kateri zrastel lulček... Moja prebava se je nekoliko ustalila, tako da mi je lažje. So mi pa začele kar vstrajno naraščat kile, pa ne jem več kot prej. A ste se ve tudi začele redit? No, saj ni sile +4, ampak še pred manj kot tednom je bilo pol kilce manj. Aja, pa včeraj sem naredila kardinalno napako, pa sem pojedla vitamine na prazen želodec - rezultat - deset minut bljižnega spoznavanja WC školjke. Groza, sem pomislila, da se ne bodo ponovili prvi tedni, ki so bili obupni! Pa je danes vse ok, tako da je bilo res krivo moje nespametno ravnanje. Vsaka šola nekaj stane.... Babice in dedti so zgroženi, kako nimajo na zalogi vseh vozičkov v vseh barvah, da bi lahko prišel, izbral in odpeljal takoj... Evo, toliko za zdaj. Sem vmes pozabila, kaj moram še napisat, pa bom dodala kasenje, ko se česa spomnim. Pozdravček!
|