|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
9.12.2007 23:01:20   
Anonimen
Vse, ki ste na Sayurinem seznamu (test, uz, et), da jutri prosim dočakam prva
user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1076
9.12.2007 23:10:20   
Anonimen
Pišuka, sama sem tle gor. Nobene ni.
Sam da vam povem, jutri bova z user posted image  postavila user posted image .

A ni prečudovito. user posted image  Ja sej vem, prehitro, saj še ni božič........ Tolk se trudim, da celo stanovanje okrasim, pa smrekico, po bi jo pa čez en tden mogla podret pa vse pospravit. Zato je moje stanovanje že zelo hitro user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1077
9.12.2007 23:15:02   
Anonimen
No, pol pa lahko noč. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1078
9.12.2007 23:40:19   
jadrnica
očitno ob tej uri samo še jaz strašim na RR-ju,user posted image user posted image
samo toliko, ker mi je pri preišnjem postu nekaj ven padlo:

ker sem 1 teden v sluzbi manjkala zaradi ICSI-ja, so mi full zateziliuser posted image user posted image user posted image , kaj pa je zdaj to, blalalal, letos sem manjkala 3 teden vsega skup, 1 teden spomlad, 1 teden jeseni, pa en teden po ET-ju,
ali imate ve tudi take tezave? full mi je bedeno, da mi tako sikajo, ti user posted image

aja, jaz sem ze kr ene lucke obesla, da je malo bolj bozicno vzdušje......user posted image user posted image user posted image

lp,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
10.12.2007 7:59:36   
arneja
Bejbike, dobro jutro user posted image !

Jaz sem že bolje, zdajle se mi sicer mudi, ampak kasneje pa pridem malo z vami počvekat user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
10.12.2007 8:32:53   
Anonimen
Pozdravljeneuser posted image
Punce rabila bi pomoč kakšne Mariborčanke.Zdaj sem rezervirala 12 škatlic Progesterona v lekarni pri bolnici.
Rabila bi nekoga, da bi mi to dvignil in poslal.V sredo bi poslala recepte in denar za zdravila in poštnino in seveda bi plačala za uslugo.Če je katera blizu doma in ji to ni odveč se mi naj javi na zs.
Hvala.

(odgovor članu arneja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1081
10.12.2007 8:33:41   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: dakec

Čer punce!

Sem bla cel dan odsotna tko, da se vam šele sedaj lahko malo posvetim.

Bilka, ti sprašuješ in te citiram:
"Imam pa problemček, nevem kaj se dogaja, menstruacijo sem imela pač 9 dan po et in je trajala 6 dni normalno brez večjih težav, sedaj pa nevem morda ima kakšna kakšne izkušnje s tem, od takrat naprej sem skozi lačna pa slabo mi je v želodcu ne bruham samo slabo, pa nevem ali je to še vedno posledica vseh teh hormonov ali je bolje da se mal odpravim k doktarju, čeprav ponavadi če imaš apetit naj ne bi bilo nič narobe, sem prav zmedena?user posted image "

No jst ti lahko povem, da sem dobila user posted image  8 dan po ET, trajala je 8 dni (očitno osmice niso moja srečna številka) in od takrat imam skoz napihnjen trebuh, glava me boli, slabo mi je, v spodnjem delu boli, lačna???..... pojedla bi hladilnik. In zgleda nekako takole user posted image
Ampak ne se bat, to je le zato ker se telo čisti. Da o mozolih ne govorim.

Glede na tole temo pa se vma tudi jaz pridružujem.Meni se je 8.in9.dan po ET začel mini izcedeke.10.dan po ET se je pokazala user posted image ,ki je bila nekam čudna sploh ni lilo kot prej po dveh neuspelih iVF,vendar je bilo vse skupaj nekam čudno,nobenih krčov,....Tudi jaz se sprašujem kaj hudiča je sedaj tole.Test sem sicer delala 7.dna po ET kar je mnogo prezgodaj na uradni test pa nsiem šla in vama povem mi je iskreno žal za tole,kajti čudno je bilo vse skupaj in hitri nehalo.Se spomnim po 1.IVF in 2.IVF je iz mene lilo ko noro sedaj pa tole user posted image .Ja jaz sem na tem,da en dan sedaj zjutraj naredim en CB da se pol pomirim,ker mi prav nič ne štima pa še prsa me ob straneh vedno bolijo.Po vrh vsega tega pa sem še fasala hemeroide...

Punci ne dajmo se gremo naprej.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
10.12.2007 8:38:13   
kajsica
Punce, ne se obremenjevati s to user posted image . Če sumite, da bi lahko bilo karkoli drugače, naredite še enkrat test in boste pomirjene, ker sedaj še vedno upate, tako pa boste vedele pri čem ste.

Upam, da se je kateri kaj zmotilo in da bi bili CB vseeno pozitivni.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
10.12.2007 8:39:50   
Sulfinija
Kind lady jaz bi ti iz srca rada pomagala vendar žal nise iz mS drugače bi ti ziher nredila tole oslugo.

Kajsica normalno je vse ker smo nabite z hormoni da je vse skupaj zelo čudno.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
10.12.2007 9:38:31   
Abra
Dobro jutro!

Tuki pa tokrat ni bil najbolj živahen vikend, skoraj ni blo nič za brat user posted image Ste vse piškote pekle.

Danes je dan testov. user posted image user posted image user posted image
konina, upam da ti bo hormon narasel user posted image
Vse punce, ki imate potrditveni test, držim pesti, da bo hormon visok
tassi1 zate še prav posebej

jadrnica jaz sem tudi v postopku z zamrznjenčki jemala estrofem, 3x na dan. Če imaš isto terapijo, glej da boš jemala na 8 ur in ne 3x na dan, recimo po jedi. Meni so v lekarni tko rekli, Reš me je pa pol kregal. Te tablete ti bojo zavrle ovulacijo in pripravile endometrij, da bo primeren za vgnezditev. Jaz sem imela transfer 4 dni po uz, se pravi 16. dan ciklusa. Te pa med "trepetanjem" skoraj ne more presenetit user posted image , ker tablete to zavirajo. Jaz sem delala 12. in 14. dan po transferju test in sta bla oba negativna. Menstruacijo sem dobila šele tri dni po tistem, ko sem prekinila z estrofemom. Sem pa na začetku celo paniko zagnala, ker sem vidla, da to jemljejo ženske v meni in da je največja dovoljena doza 1 tbl/dan. Te terapije v navodilih ni, se jo pa zelo pogosto uporablja v postopkih z zamrznjenčkih.
Držim pesti, da bo to zate zmagovalna kombinacija.

Arneja, lepo je videt smajlije v tvojih postih user posted image

kind lady, danes imajo mariborčanke test, se bodo ziher kaj javile

Pa lep začetek tedna. Jaz si prav želim, da bo konec še lepši. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1085
10.12.2007 9:39:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Pozdravljeneuser posted image
Punce rabila bi pomoč kakšne Mariborčanke.Zdaj sem rezervirala 12 škatlic Progesterona v lekarni pri bolnici.
Rabila bi nekoga, da bi mi to dvignil in poslal.V sredo bi poslala recepte in denar za zdravila in poštnino in seveda bi plačala za uslugo.Če je katera blizu doma in ji to ni odveč se mi naj javi na zs.
Hvala.

Sorči, nisem iz MB, če bi pa bila, bi ti pa z veseljem to uredila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1086
10.12.2007 10:03:27   
mami 26
ojla cvekice!!!user posted image
nisem morala vsega prebrati od petka ker si moram vzet 1-2uri casa.
zato vas najprej lepo pozdravljam jaz in mojuser posted image sva zelo uzivala cez vikend saj sva sla na en velik izlet......
no zdaj pa k moji tezavi jutri bo 10 dan et in ker pravijo da lahko natedis tes sem se odlocila da to storim (ce prej ne dobimuser posted image ) ampak me je ZELO ZELO strah!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
10.12.2007 10:27:02   
bilka
Dobro jutro, sonček je in jaz sem dobre voljeuser posted image

he, no prišla sem pogledat če so kakšne novičke od punc, kje ste, danes je dan d za kar vas nekaj...user posted image user posted image

Dakec in Sulfinija no pa smo tam, pol vsaj vem da ni nič hujšega, torej se telo čisti vsega tega...

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
10.12.2007 10:32:15   
Anonimen
Mami, te prstki srbijo. A nebi raje počakala do uradnega testa?

No, če pa že pa hitro javi kaj novega.

(odgovor članu mami 26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
10.12.2007 10:51:18   
mami 26
srbijo srbijo......
ampak me je pa zelo strah namocit cb sej nevem ce bom zmogla ker nevem kako bom reagirala ce bo - in nevem kako ce bo +?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
10.12.2007 11:00:25   
MARTINŠČICA
Dan!
Kje ste punce z lepimi novičkami?

200% MAMI

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
   [Brisano sporočilo]
10.12.2007 11:20:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MARTINŠČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1092
10.12.2007 11:49:34   
arneja
Sulfinija, pa daj naredi test user posted image .

Kajsica, kako pa kaj vi trije user posted image ?

Jaz sem pa očitno zaradi vsega stresa še prehladu podlegla in mi zdaj iz nosa teče, grlo me boli, pa še levo uho user posted image . Upam, da hitro mine, ker imam milijon stvari za narediti.

Tassi, kdaj boš že sporočila, da ste user posted image  ugledali in da dragi nima nič razloga nalivat se hodit user posted image ?

Jadrnica, bravo, da imaš eskimčke user posted image . Januar bo vaš mesec user posted image .

Abra, navijam za tvoj najlepši konec tedna user posted image . In kako kaj joške user posted image ?

Mami, pogum v roke, pa testek naredit, če je res že pravi čas zanj. Itak da bo plusek user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1093
10.12.2007 11:56:36   
Amelia
Hej punce, kako ste, meni se dnevi do testa tako zelo vlečejo, danes je šele 3 dan, še 11 dni....jaz pa skoz samo razmišljam o znakih, ki jih ni, pa na internetu skoz berem ene članke o vgnezditvah, pa gledam slikce o kakovosti blastocist in jih primerjam z mojima, pa berem članke o odstotkih uspešnosti postopkov,...se mi bo kar strgalo...najboljš res, da grem na dopust za 1 teden, tako bo najlažje pozabiti...pa še v službi nimam tage gužve ta teden, tako da imam čas razmišljati....ah

Držim pestke za vse, ki danes delate test!!!user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
10.12.2007 12:02:36   
arneja
Amelia, če je Reš dovolil in če vama služba dovoli, odpotujta res za teden dni. Ampak nekam, kjer ne boš imela dostopa do računalnika user posted image .

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
10.12.2007 12:05:09   
kajsica
Arneja, Ja mi2 ali mi3, smo pa tako tako. No začeli so se pojavljati tisti znaki o katerih punce govorijo, zaprtost in tako da boli, mal slabosti, pa rahla zgaga.....ampak bo za zdržat, ni problema. Komi pa čakam na sredo, da vidim ali sta 2 ali 1 pikica.

Sayuri, kako pa kaj ti? Jutri pa že UZ!!! Ti kar zavidam malo ta 1 dan.

Stormy, kako pa si kaj ti? Kakšno počutje? Ja še par dni pa boš tudi ti videla svoje pikice.

Kje so danes punce, da javijo svoje rezultate, ma sem radovedna.

Vidim, da naše nosečke Martinščica, maja24 in rebeca se še vedno javljajo in navijajo. Super ste!!! In kako je kaj pri vas drugače, upam da uživate!

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
10.12.2007 12:18:24   
Abra
Amelia sem mislila, da kakšen moj star post kopiraš user posted image če greš pa lahko kam na dopust, kar pojdi. Ti povem, da se to čakanje tkoooo vleče.

Danes je moj 10. dan po transferju in dan D za menstruacijo. Še računam uno varianto, da do M pride 12 do 16 dni po ovulaciji, potem je jutri 16. dan, če računam kot dan ovulacije punkcijo. user posted image s čim vse se ukvarjam, kajne. Arneja z joški nič novega user posted image user posted image user posted image Upam, da se boš kmalu pozdravla, da boš vsaj žurala lahko.

_rebeca_ pliiis, ti še kar navijaj user posted image kaj kugla pravi?

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
10.12.2007 12:22:40   
arneja
Kajsica, saj prav, da so znaki, saj kažejo na nosečnost user posted image . In še dvakrat spat, pa boš dva srčka ugledala user posted image user posted image .

Sayuri, ti pa samo še enkrat spat user posted image .

Abra, user posted image  ne bo, ker si jo s svojo dobro voljo pregnala za celih devet mesecevuser posted image .

Jaz tudi upam, da čimprej k sebi pridem. Ampak zdaj šele kiham, kar pomeni, da bo še dolga do tja.

A je katera Mišek na kateri temi opazila??

Zdaj grem pa malo počivat.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
10.12.2007 12:37:42   
Abra
Arneja kupi si Coldrex al pa Daleron. Baje zelo pomaga, si že naslednji dan boljš. Moj user posted image ga je parkrat jemal, je bil kmalu bolje. Mene se nič ne prime tko, da ne vem.
Mišek13 se je pa po mojem izpisala, tudi njenih zasebnih sporočil ni več, očitno se tudi to zbriše. Zgleda, da rabi malo večji odklop. Upam, da ji ni prehudo.

Moje krvavitve pa ne znam pojasnit, mogoče sem se v petek zvečer preveč režala user posted image user posted image me je prav trebuh bolel, mogoče je zaradi tega kakšna žilica počla user posted image Mislim, da bo to najboljša razlaga user posted image

Kajsica user posted image user posted image za znake. Saj vem, da so nadležni, v enem obdobju se jih pa blazno želimo, kajne? Sreda bo tik tak tu user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
10.12.2007 12:45:58   
tita13
Maja imaš ZS.

Čakam novičke, pa še nič.

Lep pozdrav vsem.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.