|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
9.12.2007 8:52:28   
pajčolanka
sayuri prvi posvet da izberemo zdravila itd...mava 14.1 tako da tole še ne vem, sva pa pristala na ICSI zaradi fanta ker ima zelo malo plavalcev.
nama je pa na zadnjem pregledu ko nama je tudi povedal za ICSI omenil kot eno izmed slabosti to da so postopki dragi....

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
9.12.2007 9:27:23   
Sulfinija
Dobro jutro čvekice in pekarice!

Ste ga pa načvekale sem komaj prebrala vse skupaj.Vidim,da ste že aktivne v peki.

No tudi jaz počasi študiram z skupnimi močmi moje mame kaj boma sperkle za božičeka in tele praznike,pa še moj ima vms god juhu spet ga bomo pili.Midve imava ful odbre recepte vendar od svega mi je najbolšje pecivo za novo lto iz bebih piškot z rumom smao letos bo tole pecivo za božičeka kajti pol naju z novo leto ni doma juhu se že pripravljama in ful veselima.
No tale vikend se z mojim user posted image  imava zelo lepo pridno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  rezultat bo viden 31.12 he,he.

SEdaj sem malo skočila na net kajti moj je šel po mleko in jaz sem izkoristila ko sem sama doma.Sem pobrala cunje nekaj še perem,pol mam še neko malenksot za zlikati,kar se je čez noč posušilo in nato uživancija celo nedeljo boma lepo lenarila doma pred TV in mogoče kako butelkico spila boma videla kakšno bo kaj vzdušje pri nama.Upam,da bo kaj sončeka ker mi pol tudi mahnila na en kratek sprhod.Zvečer si boma pa privoščila eno oreng masažico v kadi.

Punce lahko malo z idejami na plan kak pripravljate za božično večerjo?

Tkole tole bo na kratko vse.Se kaj beremo in pišemo pozneje,ko bo vse oreng poštimano.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
9.12.2007 9:32:51   
Pija76
Amelia ne moj sploh ni alergičen na RR, včasih še vpraša kaj kej pravite, pa zadnjič ga je res srčno zanimalo kaj je tolk smešen tle gor, se je mal zapostavljenega počutil user posted image user posted image . Glede poznanstva mislim tako, da tukaj gor smo vse v istem šmornu in ena drugo čist zastopimo, saj vse bijemo isto borbo. Sej meni se dogaja da vsakič ko grem na GK nekoga poznanega srečam, pa si spet mislim, ma pa kaj, saj smo z istim razlogom tle. Če bi šla oseba komu razlagat naprej itak ne moreš preprečiti, upamš da ima v glavi tolk pošliftano da ve, da je to res osebna stvar. Tako, da bi vedela cela SLO mene ne skrbi, je pa res da je tukaj gor veliko ferbcev nekulturnih, ki uživajo v nesrečah drugih in to prav iščejo. Ti kar svojega pomiri, reč da je z nami lažje!

Arneja user posted image  za tvoj pozitivizem, samo dalje!!!
Pikovit res si žurko zamudila, saj mogoče jo še kdaj ponovimo!

Sayuri mislim da si ti spraševala kaj bomo počeli, jaz grem zdele za službo delat, potem pridejo nečaki na obisk user posted image user posted image user posted image , pa pizzo danes za kosilo spečem, pol pa likat in mal k babi na obisk. Pol pa verjetn pred TV. Za ven itak zgleda da ne bo!!!

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
9.12.2007 9:52:31   
dajamaja
Arneja user posted image user posted image user posted image , pridna pupa, ti kar pozitivno naprej. To kar sem ti poslala sem večinoma dobila od Mišek13 (se vidi, da so najini pogovori kar skopirani), nekaj sem pa še sam naklestila. Pa še tole sem se danes spomnila - po Ašiču za neplodnost:
- čaji: plahtica, rman, krvomočnica, ;
- kopel: tavžentroža; 
- rožmarinovo vino;
- glineni obkladki na spodnjem delu trebuha;   

Pa tole tudi nisem sigurna, da sem ti že poslala - za plodnost se priporoča avokado, mango, šipek, bučke, ohrovt, olive, paradižnik, šparglji, špinača, melone - vsebujejo E vitmani.

Tko, zdej pa k gospodinjskim opravilom, tale vikend je kratek. Pridno jajčka valit, nič preveč trepetat in same lepe rezultate!!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
9.12.2007 9:54:14   
citrončica
vidim, da včeraj niste bilo zako pivsko razpoložene, kot dan prej,no pa sem mela vseeno nekaj dela, da sem vse prebrala...firbec, ne, moram bit na tekočemuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tud sproti malo perem, sušim, moj je šel na rekreacijo, tako da bo za kosilo doma, pop pa greva mal do prijateljev na obisk...pa bo dan spet ušel nekamuser posted image ..nimaš kaj

lepo nedeljo!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
9.12.2007 9:58:42   
sayuri
user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 10.12.
Ana_P - TEST
tassi1 - TEST
meeryana - TEST
konina -TEST
pija76 - UZ
babylove - ET

Torek, 11.12.
user posted image sayuri - UZ
Mišolina - UZ

Sreda, 12.12.
user posted image kajsica - UZ

Četrtek, 13.12.

Petek, 14.11.
Abra - TEST
user posted image Stormy - UZ

Sobota, 15.12.

Nedelja, 16.12.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11. ????
ANA_P greje user posted image  - TEST 10.12.
tassi1 greje user posted image user posted image  - TEST 10.12.
meeryana greje user posted image  - TEST 10.12.
sonček500 greje user posted image user posted image  - TEST ???
Abra greje user posted image user posted image  - TEST 14.12.
mami26 grejeuser posted image user posted image  - TEST 17.12.
konina greje user posted image user posted image  - TEST 10.12.
Amelia greje user posted image user posted image  - TEST 21.12.
Lotty greje user posted image user posted image  - TEST 21.12.

user posted image dakec (MB)user posted image
user posted image m.rudovic (PO)user posted image
user posted image bilka (LJ)user posted image
user posted image Sulfinija (LJ)user posted image
user posted image T1979 (PO)user posted image
user posted image SAFIRA (MB)user posted image
user posted image citrončica (LJ)user posted image
user posted image maša74user posted image
user posted image barbarela77 (MB)user posted image
user posted image tobika (LJ)user posted image
user posted image Linda25user posted image
user posted image
user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image

• Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • Amelia (31let)(2.ICSI;PO,dr.Reš), 14.11. začetek Diphereline,19.11. Menopur, punkcija 2.12., ET 7.12.
  • macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 15.11. in začetek Diphereline, nato Menopur
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal), Suprefact
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10., 26.11. punkcija, ET 1.12.
  • tassi1 (34let)(5.IVF, MB) kratek postopek, 12.11.začetek Merional, 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), 18.10.začetek špikanja, 22.11. punkcija,ET 27.11.
  • babylove (IVF;Francija), punkcija 7.12.
  • Ana_P (1.IVF/ICSI?; MB, ?) 26.10. začetek Diphereline,9.11. začetek GonalF, 21.11. punkcija, ET 26.11
  • Abra (2.ICSI;PO, dr. Reš) takoj v nove boje, punkcija 25.11. ET 30.11.
  • gold fish (33let) (LJ) 23.11. začetek Suprefact, nato Menopur,UZ 17.12. 
  • Mišolina (32let)(3.ICSI;LJ) začetek 28.11. 6.12. začetek Menopur
  • meeryana (30let),(1.IVF;MB,dr.Reljić) 22.11. punkcija, ET 27.11.
  • Rmeli (3.IVF/ICSI?;LJ;dr.Vogler) Suprefact
  • Lotty (2.IVF,PO,dr.Merlo) 21.11. začetek Diphereline in Menopur. punkcija 5.12.,ET 8.12.

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (31let),(LJ) zamrznjenčki v decembru,
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (28let),(1.IVF;LJ) 3.12. razgovor, Menopur in Cetrotide 
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) januarja v nov boj
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek Suprefact,nato Menopur,17.12.UZ
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • sonček75 (32let)(2.IVF;LJ?) 3.12. razgovor, Menopur
  • GITA14 (LJ) januarja v nov boj
  • jadrnica (PO) februarja v nov boj
  • tejka** (LJ)
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) januarja po zamrznjenčke
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor
  • **NiNa** (1.IVF;LJ,dr.Bokal) 5.12. v boj
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) začetek špikanja januarja, punkcija in ET po 19.2.
  • DaisyE (3.ICSI;PO,dr.Reš) v začetku januarja v boj
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj

user posted image  
    koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image user posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74user posted image , MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , *ajetam*, micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, m.rudovic, sayuriuser posted image ,Sulfinija,Pamela,blanč, konina, Stormyuser posted image

user posted image
  • user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image
  • GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image  , BETY UPA, žani4 (LJ),

• user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image
     MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
    user posted image SAYURI (31let),(PO) pregled 11.12.
    user posted image KAJSICA (35let),(LJ) pregled 12.12.
    user posted image STORMY (31let)(LJ) pregled 14.12.
    user posted image KIND LADY (Praga) pregled ???
    Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.
  •  
    Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na zelenem ali modrem seznamu in se že tako spodbujate med seboj.
    Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako som med navijačicami dekleta, ki smo že mamice ali nosečke.

(odgovor članu dajamaja)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1056
    9.12.2007 10:02:57   
    citrončica
    Ponedeljek, 10.12.
    Ana_P - TEST
    tassi1 - TEST
    meeryana - TEST
    konina -TEST
    pija76 - UZ
    babylove - ET

koliko se bo dogajalo jutri!!!
    Že držim pesti, za vse, posebej za čimveč +!!!

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1057
    9.12.2007 10:03:35   
    sayuri
    IZVIRNO SPOROČILO: pajčolanka

sayuri prvi posvet da izberemo zdravila itd...mava 14.1 tako da tole še ne vem, sva pa pristala na ICSI zaradi fanta ker ima zelo malo plavalcev.
    nama je pa na zadnjem pregledu ko nama je tudi povedal za ICSI omenil kot eno izmed slabosti to da so postopki dragi....

Vidva vsekakor lahko rečeta, da bi šla rada že prvi postopek na zavarovalnico. Možno je, da bosta kak mesec čakala.... Ne vem. Midva sva prvi postopek plačala in sva bila takoj na vrsti - takoj naslednji dan sem začela s postopkom. Moraš pa it v plačljivem postopku po zdravila v Italijo - jaz sem šla na Fernetiče. Pride pa ICSI postopek okrog 1010€, + zdravila okrog 300€.

Neposredna povezava do sporočila: 1058
    9.12.2007 10:06:35   
    Anonimen
    Za jutri in seveda tudi za druge dneve držim pesti user posted image user posted image user posted image
    Dobro opravite in čimprej poročajte dobre novice.
    Sayuri UZ imam v sredo 12.12. user posted image pa ni treba zdaj popravljati, pejt še malo spat.user posted image
    Jaz tudi hodim spat že ob 8h, kar se ni zgodilo od otroških let, ko sem morala.Počutje je v redu, edino tečna sem, pa nič hudega saj sem sama doma.
                                   Lepo nedeljo vsem skupaj user posted image

(odgovor članu citrončica)
      Neposredna povezava do sporočila: 1059
    9.12.2007 11:20:15   
    sonček75
    joj ste pridne!!!
    nekaj dni nisem nič pokukala sem gor,pa ste toliko napisale,da sploh ne pridem na zeleno vejouser posted image user posted image user posted image
    Jaz sem včeraj dobila user posted image in danes dobim prvo pikico menopurja user posted image user posted image user posted image
    Si jo bom dala kar namesto sladice po kosilu user posted image user posted image

V soboto 15.12.  pa imam 1 UZ..
    jutri se bo pa veliko dogajalo in za vse držim pesti da vam uspe
    Ponedeljek, 10.12.
    Ana_P - TEST
    tassi1 - TEST
    meeryana - TEST
    konina -TEST
    pija76 - UZ
    babylove - Et

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1060
    9.12.2007 11:25:26   
    ANA_P
    oj,
    ste pridne, ve čvekice.
    Torej, jutri je dan D za mnoge od nas.
    Ker sem pač takšna kot sem, sem danes spet naredila test, da preverim, če še je vse OK, še vedno mi kaže en lep +user posted image . Ampak uraden rezultat vam sporočim jutri.
    Vsem želim jutri srečo in upam, da bomo lahko  vse sporočile veselo novico.
    Pa fajn bodite.

čao

(odgovor članu sonček75)
    Neposredna povezava do sporočila: 1061
    9.12.2007 12:51:59   
    masa74
    PUNCE HELOW

JAZ BI LEPO PROSILA,CE BI OD KATERE DOBILA PRHRANO ZA VECJI PRIDELEK FOLIKLOV...BI SLO?
     LEPO LEPO PROSIMuser posted image    hvalauser posted image

UPANJE UMRE ZADNJE!!!

(odgovor članu ANA_P)
    Neposredna povezava do sporočila: 1062
    9.12.2007 14:58:26   
    bilka
    Dober dan želim.

joj koliko časa me ni bilo pa ste toliko načvekale da bom rabila cev večer da preberem kaj se je dogajalo.

jutri bo za marsikatero dan d, zato držim močne pestke in želim vse dobro tako tem za pluske kot za punkcije ali transfer, pravtako vsem ostalim mirno roko in mirne živčke.

čestitke vsem ki ste pridne kokoške ali srečneuser posted image

tistim ki ni ratalo mi je zelo žaluser posted image

sicer pa kot sem rekla moram pogledat kaj se je sploh dogajalo v moji odsotnosti in kako ste kaj pridelale ali že ugledale pluseke..

no jaz sem se mal odklopla, bolj sem v knjigah in delam izpite jutri eden pa pol še 19 eden pa smo končali po Novem letu pa spet na novo, tak da sedaj sem polna znanja in sploh več ne vem kaj se dogaja okoli mene..

Imam pa problemček, nevem kaj se dogaja, menstruacijo sem imela pač 9 dan po et in je trajala 6 dni normalno brez večjih težav, sedaj pa nevem morda ima kakšna kakšne izkušnje s tem, od takrat naprej sem skozi lačna pa slabo mi je v želodcu ne bruham samo slabo, pa nevem ali je to še vedno posledica vseh teh hormonov ali je bolje da se mal odpravim k doktarju, čeprav ponavadi če imaš apetit naj ne bi bilo nič narobe, sem prav zmedena?user posted image

(odgovor članu taraji)
    Neposredna povezava do sporočila: 1063
    9.12.2007 15:08:46   
    bilka
    arneja samo zateuser posted image

pa vidim oz. čitam da že pečete jaz tudi, danes sem delala torto za sosedo, in naročila za Novo leto že padajo imam že 15 vrst peciv za delat, tak da bo kar delovno..

(odgovor članu bilka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1064
    9.12.2007 15:33:14   
    **NiNa**
    Halo punce!

Joj ste se razpisale user posted image , porabila sem skoraj eno uro, da sem vas prebrala. Vidim, da ste pridne pri pitju piva in peki piškotkov. Imam idejo- naredite pivske piškotke user posted image , pa vas nihče ne bo čudno gledal.
    Jaz sem  5.12. pričela s Superfaktom in imam 19.12. prvi UZ. Prosim povejte mi kam se ve špikate v nogo ali v trebuh? Pa kako naredite oz. v kateri predel se špiknete, da niste modre? No eneparkrat mi je to že uspelo, včeraj sem imela pa eno slabo iglo pa še kože nisem mogla prebost, sem mogla kar fino porint iglo notruser posted image . Mene bo na UZ sram, če bom edina imela ves moder trebuh, pol me bodo zagotovo nadrli.
    Drugače sem pa ugotovila, da bom imela glavni del ravno čez novo leto, zato upam, da me bodo vseeno vzeli resno in ne , da jim bo vse oddveč.
    En velikuser posted image  za vse ki jim tokrat ni šlo po željah. Ostanite močne!!
    Čestitke vsem, ki ste zagledale tisti magični +

Lep vikend še naprej,
    pa pa

(odgovor članu bilka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1065
    9.12.2007 15:39:54   
    gold fish
    Punce - prosim pomoč....

Od 23.11 imam Suprefact, od včeraj pa še Menopur...., moja M je prišla 30.11., se že tako rekoč poslovila, zdaj pa je zgleda spet tu... me danes tudi boli spodaj....  Kaj to je v redu tako, v prvem postopku se mi to ni dogajalo (sem jo imela normalno 5 dni, pa potem konec), sem pa imela takrat Diphereline.   Dr. Vogler je rekel, da je dobro, da se še kaže? Zakaj je dobro? Meni se tako zdi kot da mi zdravila ne primejouser posted image  Če ve katera kaj o tem naj mi prosim javi....

Zdaj grem v kuhinjo - orehovi  rogljički ....čakajo, da se jih lotim...

Aja, ste zadnjič spraševale za recepte.... ima katera mogoče Ramine knjižice... tam not so ful dobri recepti... od talahkih pa do malo bolj zahtevnih... v kratkem dobim novo letošnjo izdajo....

Se beremo kasneje.

Pozdrav.

(odgovor članu bilka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1066
    9.12.2007 15:41:25   
    maja24
    Nina nej te ne bo sram zarad tega ker nisi edina z modricam tut jest sm jih mela pa ostale tut.Kar se tiče pa špikanja je najbol da se v trebuh pod kožo sej je nacajte boleče pa pekoče ampak boš prežvela.

Dobrodošla pa želim ti čimbol uspešn postopekuser posted image

(odgovor članu **NiNa**)
    Neposredna povezava do sporočila: 1067
    9.12.2007 17:58:26   
    pajčolanka
    IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: pajčolanka

Vidva vsekakor lahko rečeta, da bi šla rada že prvi postopek na zavarovalnico. Možno je, da bosta kak mesec čakala.... Ne vem. Midva sva prvi postopek plačala in sva bila takoj na vrsti - takoj naslednji dan sem začela s postopkom. Moraš pa it v plačljivem postopku po zdravila v Italijo - jaz sem šla na Fernetiče. Pride pa ICSI postopek okrog 1010€, + zdravila okrog 300€.

a pa me nebo čukasto gledal če bm rekla da bi šla prvi postopek na zavarovalnico?
    no sej bomo videli ko bova šla na posvet kaj bo reku...
    tako na tiho upam da bi začela  s prvim postopkom že januarja ker mam prvi dan M ponavadi nekje 15-18-tega v mesecu...to pomeni kmalu po obisku bm verjetno dobila M...
    no pa četudi začnemo čez en mesec bo vredu...
    hvala!

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1068
    9.12.2007 18:16:19   
    Anonimen
    Punce,ali mi lahko poveste, če se pri nas dobi zdravilo Progesteron-Utrogestan?
    Rabim še 12.škatlic za 2 meseca.V sredo dobim recepte, pa me zanima, ali zdravila vseeno plačaš?
    V Pragi sem kupila 6 škatel do testa in ker je pozitiven, moram z zdravilom nadaljevati.Upam, da mi odgovorite.Hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1069
    9.12.2007 18:30:33   
    Sulfinija
    IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Punce,ali mi lahko poveste, če se pri nas dobi zdravilo Progesteron-Utrogestan?
    Rabim še 12.škatlic za 2 meseca.V sredo dobim recepte, pa me zanima, ali zdravila vseeno plačaš?
    V Pragi sem kupila 6 škatel do testa in ker je pozitiven, moram z zdravilom nadaljevati.Upam, da mi odgovorite.Hvala user posted image

Kidny lady,Utrogstan dobiš z belimi recepti v lekarni pri bolnici v MB ali v Avstriji.S tem da ble recepte vzameš nazaj v lekarni prosiš lepo naj ti dajo račun in poštemplan recept nazaj ko zdravila plačaš.Kar se dobi na beli recept se vseeno plača le dabratson je brezplačen.Z tem poštamplanim računom in belim receptom in dokumentacijo šibaj na ZSSS in tam ti napišjo prošnjo za LJ in,ko odobrijo dobiš domov po pošti in dobiš za vsa zdravila vrnejo 100% ki so plačala.Pa veliko sreče pa ne pusti sem jim odpraviti meni je uspelo.

LP user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1070
    9.12.2007 18:36:22   
    Anonimen
    Hvala Sulfinija.Sama ne dobim nič povrnjeno, ker sem samoplačnik.Pomembno mi je, da vem, kje dobiti zdravila.Hvala user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
      Neposredna povezava do sporočila: 1071
    9.12.2007 18:38:09   
    Sulfinija
    Dobijo se še tudi v Čakovcu v lekarni in Avstriji samo z predhodnim naročilom.

LPuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1072
    9.12.2007 18:45:43   
    Anonimen
    Bom jutri poklicala v Mariborsko lekarno.Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 1073
    9.12.2007 18:46:05   
    jadrnica
    hoj drage moje RR ovke, posebna kategorija IVF - jovke, saj niste jezne da vas tko kličemuser posted image user posted image user posted image ,to je namreč častni naziv, ne pridejo vsi do tega :)

spet sem nazaj, polna energije in optimizma, mal sem se odklopla od RR ja (po prvem ICSI konec novembra pač ni uspelo in sem bila slabe volje)
    no , pa k novicam, se spomnijate, k smo se konec novembra menle kako od Reška nismo doble nobene pošte od zmrznjenčkov: no jaz je nisem, pa sem imela dva in grem januaraja po naši dve pikici user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako da punce, kličte Reška in ga resno vprašajte, kaj je to,ker mene je kar odpravil: Če ni pošte ni zmrznjenčke, pa sem mu  verjela, ampak to ne drži. BRAVO ABRA; DA SI MI REKLA; DA NAJ ŠE POKLIČEM. Jaz nisme dobla pošte, meni je samo na list napisal 2z in kljukico. Jao sem bila jezna. Prej sem 14 dni mislila, da jih pač nimam.
    Ta mesec smo rekli, da gledamo, če bi šlo naravno, pa nekako ne bo šlo, tako da za praznike začnem z Estofenom (ali nekaj takega, je katera že imela to?)  in januarja 2008 grem po zmrznjenčka user posted image user posted image na 12 dan uz. Tako da Sayuri daj me lepo kar na januar prestavi user posted image
    Sedaj grem pa nazaj brat več kot 50 stranuser posted image user posted image user posted image , saj ste tolk na pisale, prave čvekarceuser posted image user posted image , sem vas kar pogrešala.

Pa še malo črnega humorja: dober teden sems vsega  skupaj s tem tednom cca 3 tedne  - 15  dni na bolniški, Brrrr, en teden spomlad , enega jeseni in enega zdej, pa mi težijo, bedniki, aja, ženske mi tezijo , no commentuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1074
    9.12.2007 22:59:14   
    Anonimen
    Čer punce!

Sem bla cel dan odsotna tko, da se vam šele sedaj lahko malo posvetim.

Bilka, ti sprašuješ in te citiram:
    "Imam pa problemček, nevem kaj se dogaja, menstruacijo sem imela pač 9 dan po et in je trajala 6 dni normalno brez večjih težav, sedaj pa nevem morda ima kakšna kakšne izkušnje s tem, od takrat naprej sem skozi lačna pa slabo mi je v želodcu ne bruham samo slabo, pa nevem ali je to še vedno posledica vseh teh hormonov ali je bolje da se mal odpravim k doktarju, čeprav ponavadi če imaš apetit naj ne bi bilo nič narobe, sem prav zmedena?user posted image "

No jst ti lahko povem, da sem dobila user posted image  8 dan po ET, trajala je 8 dni (očitno osmice niso moja srečna številka) in od takrat imam skoz napihnjen trebuh, glava me boli, slabo mi je, v spodnjem delu boli, lačna???..... pojedla bi hladilnik. In zgleda nekako takole user posted image
    Ampak ne se bat, to je le zato ker se telo čisti. Da o mozolih ne govorim.

(odgovor članu jadrnica)
      Neposredna povezava do sporočila: 1075
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.