Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 14:44:08
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ANA_P Potrdili so mi NOCSEČNOST!!!!!!!!! Ana_P, Č E S T I T K E !
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 14:46:09
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: meeryana Tudi jaz se javljam z veselo novičko, da so potrdili nosečnost in prav tako kot ANA_P imam UZ 21. 12. UAUUUUUUU, še ena nosečka! Bravo, bravo! Čestitke!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 14:48:53
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINŠČICA IZVIRNO SPOROČILO: meeryana Tudi jaz se javljam z veselo novičko, da so potrdili nosečnost in prav tako kot ANA_P imam UZ 21. 12. UAUUUUUUU, še ena nosečka! Bravo, bravo! Čestitke! Se kar pod tole podpišem tudi jaz. LP
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 14:51:06
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Sulfinija, daj še ti test naredi in nam sporoči tretjo veselo novico.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 15:01:55
|
|
|
|
Amelia
|
Danes je pa srečni dan za naš forum, a ne ? Še Tassi čakamo, GO tassi, GO Tassi
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 15:22:29
|
|
|
|
T1979
|
Meeryana tudi tebi čestitke. Danes ste pa zmagale, bravo.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 15:25:14
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jaz pa še sedaj čakam novičko od naše konine,ki je danes bila v LJ.Konina upam,da ti je hormon lepo narastel. LP
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 15:42:45
|
|
|
|
tassi1
|
men se pa na žalost ni izteklo takokot sva si z mojim želela.test je bil -, pa še vedno ni!tako dahvala vam za vse pestke in dobre želje. odločla sva se,da boma mal odklopla vse tole,grema na en fajn dopust po NL in mogoče bom dobila na zavarovalnico še 2 nova postopka,pa se bomo MORDA slišali kej spomladi.do takrat vam VSEM SKUPI želim . ps-sayuri daj me na seznam navijačic,ko se pa kej novega odločma ,se pa slišimo! še enkrat hvala vsem
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 15:44:57
|
|
|
|
tassi1
|
ANA_P in meeryana obema želim zdravega
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 15:45:34
|
|
|
|
T1979
|
Tassi1
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 15:49:03
|
|
|
|
Sulfinija
|
Tassi1 . LP
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 15:52:40
|
|
|
|
kajsica
|
Meeryana ČESTITKE! Naj bodo naslednji meseci čim lepši! tassi Ja tudi mene zanima kaj je s konino, upam in držim pesti!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 15:57:16
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra ANA_P in Meeryana čestitam, pa čimlepšo nosečnost.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 15:58:57
|
|
|
|
sonček33
|
Punce, olja. Evo, danes je prišla moja M. Torej jutri si dam prvo inekcijo Menopurja. Povejte mi, je važno kdaj si inekcijo dam - zjutraj? zvečer? moram dajati vsak dan ob približno istem času?? Joj, do danes nisem bila nič panična - zdajle me vprašajte. Se kar tresem.... Groza, bom sploh zmogla vse to. Joj joj joj
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 16:17:24
|
|
|
|
Anonimen
|
AnaP in Meeryana, obema iz srca čestitam za najlepšo novičko. Držim pesti za nadaljnih 9 mesecev. tassi, pa pošiljam cel koš
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 16:19:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Sonček33, kar mirno pa bo. Mislim, da jemlješ vedno ob istem času.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 16:24:23
|
|
|
|
taraji
|
Ana P in MEERYANA ČESTITKE, tako se dela!!!!! Želim vama čim lepših 9 mesecev.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 16:58:17
|
|
|
|
Stormy
|
Dober dan punce. Ana_P in Meeryana, čestitam!!!!!! To punci. Želim vama mirno, zdravo ter lepo nosečnost! Abra, a si ti vidla to...petek bo spet najin dan!! Sayuri, še enkrat spančkat (to, kar trenutno najraje delaš), pol pa srčke poslušat. Srečno!! Kajsica, jaz sem kar v redu, v bistvu sem kot cunja, slabo mi je, pa prav do ničesar mi ni, tako da se svalkam po kavču, po postelji, pa spet po kavču in čakam na petek ter upam, da bo vse ok. Tudi jaz komaj čakam, da vidim, kolk pikic nosim. Ti srečka, sreda bo tako kmalu tu. Vse bo ok, videla boš ali . Kaj je lepšega. Držim pesti!! Čakamo na vesele novice. Tassi, žal mi je. Probaj se čim prej pobrati. Arneja, me veseli, da ti je bolje. Boš videla, kako bo februar kmalu tu. Ker bodo tile prazniki tako hitro minili in že bomo v novem letu. Konino pa še čakamo. Upam, da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 17:27:40
|
|
|
|
citrončica
|
tassi, žal mi je....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 17:42:43
|
|
|
|
Abra
|
tassi1 jaz sem tko upala na lepši razplet. Ne obupat, pojdita z dragim na potovanje, uživajta, potem pa v nov boj. Stormy, jaz tudi upam, da bo petek spet najin dan. Sem sicer skoz polna dvomov (saj veš katerih ), potem pa spet upam naprej.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 17:59:55
|
|
|
|
lejla007
|
Obema nosečkama ČESTITAM in želim lepo nosečnost! Arneja in Tassi - vama pa želim čimveč pozornosti vajinih , da si čimhitreje nabereta novih moči za nov boj in da čimlepše preživita december! Pa čeprav ne bo tako vesel, kot bi vama želela, da bi bil...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 18:16:58
|
|
|
|
Lotty
|
Ana_P in Meeryana, čestitke tudi z moje strani!!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 18:20:06
|
|
|
|
mami 26
|
no pince moje danes je dan ko bi ga najraje preskocila...... prisla je !!!!!!!!!! ampak upanje umre zadnje.............
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 18:42:54
|
|
|
|
Abra
|
mami26 a si prepričana, da je že taprava . Jaz sem imela v soboto, na 8. dan po et, tudi neko manjšo krvavitev, ki pa je kmalu izginila.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.12.2007 18:48:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Mami26, en objemček zate . Ni pravice, te pa srček žene naprej, da prideš do cilja. Uspelo ti bo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.