|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
9.12.2007 21:31:33   
muzika
Hvala vsem za čestitke. Res sem tudi sama zadovoljna z narejenim.

Klepetalka, ti pa imaš toliko oblačilc, da bi lahko imela najmanj trojčke.

Ula, moj sinko baje tehta nekaj malega nad 2 kg. Sem bila kar malo razočarana, je pa res, da ima še dober mesec časa, prevelik in predebel pa tudi ne rabi bit!

Sani 1, me veseli, da si uspela sprehod po Lj doživet tudi z duhovne plati. Res se premalokrat zavedamo, kako smo lahko srečne in zadovoljne z našimi življenji (vsaj večina).

Martinca, saj ne morem verjet, da je bil tvojuser posted image  v 32 tednu 2500 g!

Nana, glede tehnike izdelave voščilnic: na barvni šeleshamer sem najprej z iglo "zakoličila" vzorec (zvezdice z neke podloge) potem pa z belo nitko šivala in na koncu to prilepila na bel karton. Pa da ne boš mislila, da jaz to vsako leto tako. Po moje prvič in zadnjič. No, naslednje leto vsekakor še neuser posted image , ker vzame res veliko časa.

Sunny Morning, se popolnoma strinjam s tabo, da je vsa ta (pre)velika izbira ena sama zmeda. Glede kozmetičarke pa je baje odsvetovano čiščenje obraza zadnji mesec nosečnosti. Ne vem sicer, zakaj, ampak to in refleksna masaža stopal (joj, kako to paše) sta baje prepovedaniuser posted image

Ama, tudi meni noge kar nekam po svoje skačejo. Prav smešno je nekaj časa, potem pa mi počasi gre že na živce. Pa kaj češ, še malo!

Malamanja, sva najmanj 2, ki še nimava vsega pripravljenega. Upam, da nas ne prehiti. Ne, Katee?

Ketrin 24, jaz imam pritisk približno 105/60. Če imaš tudi sicer nizek pritisk, to ne bi smelo biti problem.

Limma, res lepa posteljica, sploh ta rumene barve, je malo drugačna. Se mi zdi, da nas ima večina belo.

Urssy, user posted image user posted image user posted image  za pozitivno razmišljanje.

Mala Pikica, super, da so te spustili domov. Upam, da bo vse ok in ne boš rabila nazaj vse do poroda.

Suzana KK, hvala za nasvet glede mehčalca, bom poskusila s tem, če pa bo reakcija, pa ga ukinem.

Koala, jutri imam g, potem pa še nima planov. Če misli Mala pikica resno, bi lahko šli k njej enkrat v sredo ali četrtek dopoldan. Kaj praviš?

Tinča, ja kaj ti pa misliš že kar jutri it rodit, ko imaš že vse tako pripravljeno?user posted image

Groza, kako sem se razpisala. Upam, da vam ne vzame preveč časa.

user posted image Pa lahko noč in lepe sanje.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 901
9.12.2007 21:33:47   
hana5
pozdravljene januarcice. tudi sama sem ena izmed vas, tale bo moj drugi a jaz bom rodila v tujini, saj moj dela tam in jaz sem pristala z njim.
velikokarat berem tale forum a odgovarjam bol malo. enkrat sem odgovorila eni od vas glede poroda v vodi ( moja prva se je rodila v vodi), sedaj pa berem, da ima ena od vas problem z lego dojencka. Pred parimi dnevi sem ravno povedala tudi eni mamici -  ta ima rok v decembru eno finto, kako se lahko obrne dojencek . v nekaj dneh je vsa srecna javila da je obrnjen. no pa da se vam napisem; ulezi se na hrbet, daj noge na posteljo gor in dvigni rit pa tako nekaj casa drzi , kaj pa vem mogoce par minut. potem pa to ponavljaj par dni, pa bos videla ce se bo kaj zgodilo. to sem prebrala v eni knjigi, kako lahko sam pripomores k temu da se obrne dojencek.
upam da ti bo uspelo.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 902
9.12.2007 21:49:58   
Lunca1
Raho veliko sreče jutri.user posted image

No Pina pa še vedno kuha, se mi zdi kar dolgo, glede na to, da je začela v četrtek zvečer in ji na vsake toliko časa pride tudi do 39,5 (sicer merjeno v ušesu). Je danes zaspala že pred 19. uro, čeprav hodi ponavadi spat okrog 20h. Tako da bova šli jutri kar k zdravnici, jo je sicer danes pogledal moj oče in mi rekel naj se greva kar malo pokazat. No pa se bo treba spet naročit.user posted image  kranj ima po novem naročanje, pa mi je sistem čisto mimo, ker se lahko naročaš samo ob določenih urah. ja halo, a če pa otrok zakuha 10 minut kasneje, se pa sam znajdi. Pa niso med sabo še razčistili, a je dobro otroka za vsako figo pripeljat ali samo za nujne zadeve. Mi je enkrat rekla, da za vsako zadevo pa res ni treba jemat staleža, naslednjič pa vztrajala, da se morava priti pokazat. Da ne omenjam, da sploh ni vedela, če kaj razsaja. Ja kdo bo pa to vedel, če ne zaposleni.user posted image  Bodo morali še mal  izpilit sistem. Upam da naju ne bodo naročili za ne vem kdaj. No tako smo pa razvajeni otroci zdravstvenih delavcev, ker nas lahko odrajtajo kar doma, da ne govorim koliko pikic nam je bilo prihranjenih.user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 903
9.12.2007 21:52:34   
Lunca1
Aja pa seveda Mala pikica dobrodošla še nekaj časa med januarčicami.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 904
9.12.2007 21:53:24   
butara
Punce, hvala za tolažbo, zlate ste. user posted image Mogoče se bo pa pikica le obrnila...
Vidim pa, da imamo vse takšne in drugačne težave - pa so že pri kraju user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 905
9.12.2007 21:54:29   
butara
hana5, to metodo je tudi meni priporočila ginekologinja. Sem tri večere poskusila, ampak detece se ni prav nič sekiralo user posted image

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 906
9.12.2007 22:10:13   
mala pikica
hana5 dobrodošla in čestitke user posted image user posted image user posted image Če še nam kaj več zaupaš, bomo zelo vesele user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 907
9.12.2007 22:11:54   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Mala pikica, ti boš kar lepo do januarja počakala, kaj se ti tako k decembrkam mudi.user posted image

Nazadnje bom pa res rodila kakšnih 10 dni PO roku, ko zdaj toliko govorim, da bom decembrska januarčica user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 908
10.12.2007 6:03:47   
TRIŠ
butara ne sekiraj se glede lege.Meni je pri prvem gin.rekel da mu že nekaj tako paše in da ga nima smisla obračat.Rodila z lahkoto lažje kot pri drugi z glavico le rezana sem bila do pol riti ampak to pozabiš.
mala pikica dobrodošla domauser posted image user posted image user posted image ,vsak dan sem čekirala če si že rodila,zdej pa evo te nazaj.SUPERuser posted image

JEST IMAM DANES KONTROLO PA DA VIDIMO.NAŠ žAN SE JE NEKAM UMIRIL PREJ JE DELAL CELE VALOVE PO TREBUHUuser posted image ZDEJ PA SE SAMO ŠE MALO KOBACAuser posted image ,OČITNO NIMA VEČ PROSTORA.
LEP DAN VSEM

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 10.12.2007 6:04:45 >

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 909
10.12.2007 8:19:29   
urssyy
Lepo dobro jutro, pri nas je prav turoben,deževen dan....upam, da bo vsaj padla kaka snežinka. Noč je pa bla user posted image ......Grem nekaj pojest in kavico spit, bo po moje kr boljše.

Moram še poklicati na servis v MB (Avto Aktiv), imajo že avto 2 meseca na servisu in ga ne znajo popraviti-avto pa sem kupla nov in je še pod garancijouser posted image . Sploh ne vem kaj naj zdaj nardim, naj zahtevam kupnino al kaj?? Ve ki ste iz MB imate kaj izkušenj z AVTO AKTIVOM? Se mi zdi, da niso glih neki profiji, menda ga bom šla dvignit in odpeljala v LJ na sedež Avto Aktiva.

Še 14 dni in božiček je že tu, potem bomo pa vse na plitko začele dihatiuser posted image user posted image user posted image , ker bo počasi šlo zares.......

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 910
10.12.2007 9:00:07   
mml
Jutro,

so mi plani, da bi šla na kadrovsko padli v vodo, ker je ostala Manca doma, ima še vedno okrog 38 vročine, sicer pa ji nič ne manjka, vsaj ne pritožuje se prehudo, ampak bova danes in verjetno jutri kar lepo doma...

Se bom pa poskusila lotit pomarančne marmelade, tako da naredim vsaj nekaj

mala pikica kar se tiče beljakovin v urinu...njihova prisotnost je odvisna od tvojega krvenga tlaka in sprememb v ledvicah, kar je pa oboje dinamična zadeva. Držim pesti, da ostane tvoj urin čim dalj časa brez beljakovin in tvoje otekanje vsaj kolikor toliko znosno user posted image

klepetka kje se pa ti skirvaš???

urssyy ne vem kako je z avtomobili, amapk mislim, da sicer zakon o varstvu potrošnikov določa, da moraš dobiti nov izdelek, če ti tistega, ki ga imaš na servisu, v 6 tednih ne uspejo popraviti, tako da malo preveri kako je s tem

lunca upam, da s Pino ni nič hujšega in gre samo za kakšno virozo, ki se ne umiri tako hitro, kot si mi želimo. Manca ji pošilja en velik user posted image

muzika jaz sem si za letošnje voščilnice izbrala, kar fimo maso, ni bilo volje za kaj drugega. Pred dvema letoma sem pa za vse nekaj narisala z barvami za steklo na folijo in potem rezala in lepila, je prav lepo izpadlo, samo letos in lani pa ni bilo ne časa ne volje...drugo leto bo pa spet kaj zelo enostavnega user posted image

Kar se tiče refleksne masaže stopal jo odsvetujejo, ker lahko teoretično pride do sprožitve poroda...samo v zadnjem mesecu je to tako ali tako že vseeno, samo malo neugodno bi bilo, če bi do tega prišlo me masažo user posted image , po moje je to bolj za zaščito salonov. Ne vem pa zakaj ne bi smel na nego obraza...tu pa ne najdem razlage. jaz grem vsekakor naslednji teden na pedikuru in depilacijo nog, se mi ne da več sopihati doma med depilacijo user posted image ...

...se je pa včeraj končno zgodilo...

...da sem se brila skoraj povsem na slepo, ker ne vidim več čez trebuh user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 911
10.12.2007 9:02:08   
klaja
Hana5 dobrodošla med nami!

Urssyy žal nimam izkušenj z Avto Aktivom, sicer pa prvič slišim za njih.

Koala tudi jaz nisem sigurna, da sva se videli.

Aja, kje se pa Nalin skriva!?

Moram it, ker me že Julija kličeeeeee.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 912
10.12.2007 9:03:38   
butara
...da sem se brila skoraj povsem na slepo, ker ne vidim več čez trebuh user posted image

Haha, potem pa očitno nisem edina, ki tam izgleda tako, kot da bi me podivjena mačke v roke dobile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 913
10.12.2007 9:04:51   
butara
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

butara ne sekiraj se glede lege.Meni je pri prvem gin.rekel da mu že nekaj tako paše in da ga nima smisla obračat.Rodila z lahkoto lažje kot pri drugi z glavico le rezana sem bila do pol riti ampak to pozabiš.

Triš, hvala tudi tebi za pozitivne besede user posted image Jaz sem jo pa v prvo brez šivov odnesla...oziroma le enega notranjega sem dobila...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 914
10.12.2007 9:06:01   
puri
Dobro jutro!

Mala pikica,...fino, da bo tvojuser posted image se malo na toplem pri tebi, saj ima še časuser posted image

Meni je včeraj spet tako trebuh otrdeval,,......ah, bo že. Grem zdej pleničke likat.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 915
10.12.2007 9:13:32   
Lunca1
No da se vam javim, sva že nazaj s pregleda, sem klicala ob 7h in je rekla, če lahko pridemo ob 7.30, potem pa gas, ker smo bili seveda še vsi v pižamah.user posted image  (no pa je bil moj strah odveč) V glavnem Pina je imela zjutraj spet 39,5, tako da sem ji dala Calpol. Ima pa vneto levo uho in močno pordelo grlo. Je dobila Hiconcil. Upam da bo do sobote že fit za rojstni dan.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 916
10.12.2007 9:26:08   
sonček balonček

Jutro,

spet sem sama po živahnem vikendu in je kar malo čudno tiho in mirno.

Jaz sem imela ta vikend malo strahu, ker se je mala kar naenkrat nehala gibat. Tu in tam se je pojavila kakšen minimalen gib, za katerega nisem bila prepričana da je to sploh to. Prej pa intenzivno divjanje po trebuhu, do bolečin. Umirila se je pa v petek, ko smo bili na rock (mogoče ji ni všeč ta zvrst) koncertu do 24:30.Tudi, če sem se ulegla na hrbet (ponavadi je čisto podivjala) in jo rukala, ni bilo odziva. Včeraj sem že mislila it v bolnišnico, da pogledajo če je kaj narobe, potem se je pa po čokoladni torti spet začela gibat. Še vedno ima bolj redke intervale gibanja, toda to je v zadnjih tednih (danes se začenja 38. teden) menda normalno. Mogoče sem malo panična, ker je imela v sredo na pregledu utrip na zgornji meji. Ampak bilo je čudno ker sploh ni reagirala na božanje, rukanje... Glavno, da je sedaj OK.

Mala pikica, me veseli, da je vse OK. G. imajo resnično zelo različna merila in metode. Uživaj še zadnje tedne doma.

SuzanaKK, danes bom verjetno prišla na telovadbo. A ste prejšnjič imele dihanje ali telovadbo? Jaz nisem mogla priti, ker sem bila zelo prehlajena in se mi ni zdelo fer do ostalih nosečk. Se vidimo! Čestitke za izpit. Moj magisterij čaka, da pripravim še stvari za prodonišnico in operem cunje za dojenčka. Morda mi bo pred porodom celo stalo kakšen dan časa za pisanje mag. Me sploh ne mika.

Ostale, bodite fajn. Želim vam počutje, čim bolj podobno Mml-jinem. A ti kašne tabletke zase švercaš, ko imaš toliko pozitivne energije?!??! Lepo, da si OK.

Hvala vsem za nasvete okoli modrcev. Sem v soboto kupila dve različni št. v Mullerju, pa mi nobena ni OK. In 80B in 85B imata obe preveliki košarici - mi sploh ne podpirata prsi. Po obsegu je pa že 80 na spodnji meji, tako da si manjšega ne morem kupiti. Očitno imam čudne proporce!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 917
10.12.2007 9:42:47   
klepetka
jutro

evo mene spet.

Jaz imam spet pospravljalne izpadeuser posted image ,pa rabim malo počitka zdajleuser posted image .Se ne prepoznam več,resnično,ker to ni meni podobno.

Včeraj smo šli dopoldne v Lj ,v CP in hodili in krožili do popoldne .Verjetno ne rabim posebej poudarjati ,kako zelo sem bila utrujena.Potem smo pop.dobili obiske ,in večer je bil tukaj.Pol pa sam še spat.
Smo šli pa v CP na kavo in ko me je en kelnar zagledal,pripomni da sem že čisto pri koncu.Pa pravim da skoraj ,da sam še 3 tedne.Uspel je izdaviti samo ,O Jezususer posted image user posted image .Mojemu svaku,ko smo bili skupaj (tistemu ,ki je imel zadnjič komentar na to temo) se je sam smejalo ,ker da ni sam on takega mišljenja.user posted image user posted image

PINA  ,malo z zamudo  ,ampak vseeno iz srca ;VSE NAJBOLJŠE TI ŽELIM.pA da se čimprej pozdraviš ,pa vse bacile in viruse naženi stranuser posted image user posted image user posted image

mala pikica ,super da so te spustil idomov in da je vse tako kot mora bit..Nazadnje boš pa tako kot jaz res še kje ćez rok

sunymorning,se ti pridružuujem pri bolečinah v medenici.Ponoči se komaj še obračam ,tak ome boljio kosti.Ampak bo že ,kajne

tinča1,tvoja sestra bi se pa res lahko malo zadržala.Vse se vrača ,vse se plača,al  kako že pravijo.Smo pa zdaj res še bolj občutljive ,ker hormoni delajo svoje.

benika
,tudi ti si na istem kot jaz.Bolj se bližamo cilju ,bolše se počutimo.Bravo za nas ,kajneuser posted image

hana,dobrodošla.In zanimiv nasvet ,kako obrniti dojenčka.

urssyy,smola tole z avtom.Nov ,pa že nagaja.Ne spoznam pa se kako in kaj za uveljavitev reklamacije ipd.Upam da uspešno rešiš zadevo z čimmanj živciranja.Sam so pa res hecni ,da če ga ne znajo popravit ,da pol ne dajo drugega če je avto nov.Ah ,le kdo bi jih razumel.

mml,user posted image za podvig ,ki se mu reče depilacija na slepouser posted image .Meni je tud uspel v soboto  ,sicer ne vem čisto dobro kako,ampak šteje to ,da je.user posted image
Upam da bo Manca  kmalu brez vročine in v akcijiuser posted image .Za papirje na CSD imaš pa še dovolj časa,če sodim po meniuser posted image user posted image ,ko ponavadi vse zrihtam zadnji  možni dan .
Lunca ,ste pa hitre za okol dohtarjev.user posted image Še dobro da ni nič hujšega ,čeprav so tud ušesa user posted image .boli ko ... .Imamo izkušnje s tem ,ja.Nam tud hiconcil ne dajejo več ,ker sm oga pili že namesto soka(skoraj ,no),so nam na ORL dali kar Ceclor.Baje je  to mal  bolj močan A.Do sobote bo pa ziher že taka kot mora bit.

sonček balonček,tudi naše dete je danes  maksimalno mirno proti prejšnjemu tednu.Še včeraj zvečer sem stokala,da to pa vse kar je prav .Zbrcalo me je do bolečin.Zdaj pa imam,kio sem stokala.Se pa tolažim ,da prav skozi pa tud ne more bit tako zelo aktivno,da tud najboljši športniki rabijo počitekuser posted image in/ali pa da  se bližamo dnevu D,ko naj bi se umirili.Ima pa tudi moj otroček že vse skozi take dneve ,ko par dni brca kot za stavo ,par dni pa skoraj ne naštejem tistih obveznih 10 gibov
nič ,grem peglat.
Lepo se imejte

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 918
   [Brisano sporočilo]
10.12.2007 9:51:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 919
10.12.2007 10:10:32   
sani1
Dobro jutro!
Sem danes spala in še bi, če nebi zvonil telefon...
Se mi pa kar neki vrti v glavi, po mojem imam nizek pritisk in sem že skuhala kavicouser posted image , da si malo opomorem in se malo pocartljam...

Vikend je za nami. Čestitke so narejene, samo napisati jih še morem in iti po kuverte ter jih poslat...

Sem pa zjutraj stopila na vago in sem bila kar presenečena sem se zredila za 1,5kg in trebuh mi je tudi zrastel. To se pravi, da moja pupa raste in sem tolk vesela. Imam v sredo pregled in meritve pa bom videla kako napreduje...

No vidim, da se vse nekaj razvajate pa sem razmišljala, da se še jaz naročim malo na kakšno razvajenje jutri. Pa ne vem zdej, a bo prišla moja mama v Lj al ne? Jo grem poklicat pa se pol še kaj oglasim...
Lep dan do takrat in fino kofetkanje, ker vem, da ste vse pri user posted image !!!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 920
10.12.2007 10:12:25   
sani1
Nalin kar povej kaj te muči ti bo potem lažje!!! sem pa vesela, da si se oglasila...

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 921
   [Brisano sporočilo]
10.12.2007 10:23:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sani1)
  Neposredna povezava do sporočila: 922
10.12.2007 10:34:55   
sani1
Nalin, zato so krivi hormoni. Nisi edina in vem, da že komaj čakaš, da bo vsega konec. Najbolje je pa res, da če lahko spiš je najboljše če prespiš vse pa bo.
Vse bo dobro in bomo potem drugo leto vse nadoknadili.
Te pa držim za besedo in pridem ko bo sijalo sonce, ko bodo bebe malo večje na piškote pa čeprav kupljene iz škatle.
Drži se in vedi, da sem s tabo!!!
Lep dan!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 923
   [Brisano sporočilo]
10.12.2007 10:37:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sani1)
  Neposredna povezava do sporočila: 924
10.12.2007 10:50:03   
sonček balonček
Nalin, saj bouser posted image . Jaz imam pa občasne napade take psihične in fizičnene nemoči. Ampak gre na boljše, ker sem že na pol poti, da porihtam vse zastavljene aktivnosti pred porodom. No mag. bo še malo počakal...
Enako želim tudi tebi, da se ti obrne na boljše...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?