klepetka
|
jutro evo mene spet. Jaz imam spet pospravljalne izpade ,pa rabim malo počitka zdajle .Se ne prepoznam več,resnično,ker to ni meni podobno. Včeraj smo šli dopoldne v Lj ,v CP in hodili in krožili do popoldne .Verjetno ne rabim posebej poudarjati ,kako zelo sem bila utrujena.Potem smo pop.dobili obiske ,in večer je bil tukaj.Pol pa sam še spat. Smo šli pa v CP na kavo in ko me je en kelnar zagledal,pripomni da sem že čisto pri koncu.Pa pravim da skoraj ,da sam še 3 tedne.Uspel je izdaviti samo ,O Jezus .Mojemu svaku,ko smo bili skupaj (tistemu ,ki je imel zadnjič komentar na to temo) se je sam smejalo ,ker da ni sam on takega mišljenja. PINA ,malo z zamudo ,ampak vseeno iz srca ;VSE NAJBOLJŠE TI ŽELIM.pA da se čimprej pozdraviš ,pa vse bacile in viruse naženi stran mala pikica ,super da so te spustil idomov in da je vse tako kot mora bit..Nazadnje boš pa tako kot jaz res še kje ćez rok sunymorning,se ti pridružuujem pri bolečinah v medenici.Ponoči se komaj še obračam ,tak ome boljio kosti.Ampak bo že ,kajne tinča1,tvoja sestra bi se pa res lahko malo zadržala.Vse se vrača ,vse se plača,al kako že pravijo.Smo pa zdaj res še bolj občutljive ,ker hormoni delajo svoje. benika,tudi ti si na istem kot jaz.Bolj se bližamo cilju ,bolše se počutimo.Bravo za nas ,kajne hana,dobrodošla.In zanimiv nasvet ,kako obrniti dojenčka. urssyy,smola tole z avtom.Nov ,pa že nagaja.Ne spoznam pa se kako in kaj za uveljavitev reklamacije ipd.Upam da uspešno rešiš zadevo z čimmanj živciranja.Sam so pa res hecni ,da če ga ne znajo popravit ,da pol ne dajo drugega če je avto nov.Ah ,le kdo bi jih razumel. mml, za podvig ,ki se mu reče depilacija na slepo .Meni je tud uspel v soboto ,sicer ne vem čisto dobro kako,ampak šteje to ,da je. Upam da bo Manca kmalu brez vročine in v akciji .Za papirje na CSD imaš pa še dovolj časa,če sodim po meni ,ko ponavadi vse zrihtam zadnji možni dan . Lunca ,ste pa hitre za okol dohtarjev. Še dobro da ni nič hujšega ,čeprav so tud ušesa .boli ko ... .Imamo izkušnje s tem ,ja.Nam tud hiconcil ne dajejo več ,ker sm oga pili že namesto soka(skoraj ,no),so nam na ORL dali kar Ceclor.Baje je to mal bolj močan A.Do sobote bo pa ziher že taka kot mora bit. sonček balonček,tudi naše dete je danes maksimalno mirno proti prejšnjemu tednu.Še včeraj zvečer sem stokala,da to pa vse kar je prav .Zbrcalo me je do bolečin.Zdaj pa imam,kio sem stokala.Se pa tolažim ,da prav skozi pa tud ne more bit tako zelo aktivno,da tud najboljši športniki rabijo počitek in/ali pa da se bližamo dnevu D,ko naj bi se umirili.Ima pa tudi moj otroček že vse skozi take dneve ,ko par dni brca kot za stavo ,par dni pa skoraj ne naštejem tistih obveznih 10 gibov nič ,grem peglat. Lepo se imejte