|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
7.12.2007 20:29:15   
Joob
Pa kdaj bom dobila tetko iz krvavca??? Porkas...jutri bo en mesec od UPN pa se nicuser posted image
kako ste kaj ve?
Jaz sem dons nekam cudna...na jetra mi gre to, da mam telo ciiist razcefukano...se mi zdi da sem iz dneva v dan debelejsa...kdaj pa se hormoni umirijo...al kako je s tem...v nosecnosti sem se zredila 4 kile...sm misnla, da bojo splahnele...pa se me drzijo ko klop.user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 551
7.12.2007 22:47:06   
KAHLO
joob.... jaz sem imela občutek da se je pr meni telo komaj zdaj malo regeneriralo....kaj se tiče hormonov, in upam da tudi user posted image , sem bla polna enih mozoljev pa pikic...no to je zdaj izginlo...prva tetka je uspela prit 39 po abraziji....za naslednjo upam da bo prišla v normalnem ciklu......z kilogrami pa tako....jaz sem jih pr nosečnosti najprej zgubila 3 pol jih pridobila nazaj.....in se tud nikamor ne premakne.....pa tud počutim se vso zavaljenouser posted image user posted image user posted image  ampak to skušam zdaj z gibanjem mal odpravit.....čeprav bo težka.....nekje sem slišala da se ti v nosečnosti kao nek putrček nabira (špehek)....in mislim da se ga je pre meni kr nekajuser posted image user posted image  ali pa je sam psiha saj nevem....bom vidla če bo kaj bolše po rednem miganjuuser posted image  

ti kr nič ne skrbi...vse se bo uredilo...tud una bo pršla user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 552
8.12.2007 23:33:04   
*talcy*
...ojla pupce....
...no moja težko pričakovana druga user posted image  je končno prišla ...
...sem šla uprašat ginekologinjo zakaj mi je zamujala pa je rekla naj nardim test pa ni blo ničuser posted image user posted image
....sicer pa se mi zdi da bi blo vse skup prekmalu če bi videlauser posted image .....

gantar...a pol ti boš začela delat nauser posted image  že po dveh ciklusih???....ker jst nevem zdaj al bi po dveh al bi počakala do januarja....sam kje je še to.....user posted image user posted image user posted image ...zako dalčččč

< Sporočilo je popravil *talcy* -- 8.12.2007 23:38:17 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 553
10.12.2007 7:21:57   
Anonimen
Dobro jutro!

Moram kar takoj odgovoriti *talcy*, da ne pozabim. user posted image   Veš, jst si preveč želim imeti user posted image , zato bom po dveh ciklusih šla v nove boje. Res je, da mi je G. rekel, da moram počakati 3 - 4 mesece. Sam... ne morem. Sestra mi je rekla, da bo dovolj en mesec. Ker pa grem danes na pregled k G. upam, da bom od danes naprej prava borka za user posted image . Močno si želim, sam bom pa popoldan videla, kaj bo rekel G., če je vse ok z mano. Jst upam in si želim da je. Ker če ni... potlej ne vem kwa bom naredila. A to bom poročala popoldan po obisku G.-ja.

(odgovor članu *talcy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 554
10.12.2007 8:23:58   
KAHLO
DOBRO JUTROuser posted image

Talcy
tudi jaz si tako močno želim user posted image , da sem se odločila da se podam v boje po drugi user posted image (le glej da boš prišla hitro)user posted image user posted image drgače mi je g sprva rekla 3 cikle...ampak pol sva podebatirali in sem izrazila kako močno željo imam po user posted image je rekla da ne bo nič narobe če poskuim po drugem cikluuser posted image , ker itak ni mus da se bo v prvo prijelo, da  se  to (prazna GV) načeloma ne ponovi ni pa izključeno......ker to se pač zgodi......me je pa po abraziji podrobno pregledala, bris, maternico in je vse o.k....tako da....ni nobenih zadržkov, če sem psihično pripravlena....tak da se januarja podajam v boje...jaz mislim da je najbolše če se pogovirč s svojim/o G

Gantar držim pesti za danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa le glej da boš poročalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 555
10.12.2007 10:10:59   
murva
Jutro, deklce!

Vidim, da se "dogaja" tule, na forumu user posted image user posted image user posted image . Danes držimo pesti za našo  Nežo7, a ne? Da bi s svojim user posted image  ustvarila novo življenje... no, naj pridno user posted image user posted image , pa bo user posted image user posted image user posted image .
Sem bla zadnje dni doma na bolniški, pa sem malo "ven padla"...pridno čvekate, ni kaj user posted image user posted image user posted image . Da bi pa doma na internet lezla, je misija nemogoče user posted image user posted image user posted image .
Sem dočakala svojo 2. user posted image  po SS-ju...in sem imela srečo, da sem bla doma, ker je spet lilo iz mene user posted image . Pol sem pa brisala smrkajoče noske malih dveh, pa na skretu čepela, pa vložke menjavala kot po tekočem traku. Mislim, kaj takega pa res ne bi rada ponavljala...sej vem, najboljša rešitev bi bla nova user posted image  , user posted image user posted image user posted image . Sam bo treba še mal počakat - najprej na ginekološki pregled v sredo, pol bomo pa vidli al dobiva z mojim user posted image  zeleno luč za user posted image  "na polno".
Kaj pa vem, tale SS me je fizično čisto iz tira vrgel. Matr, si mislim, da pa svoje telo poznam, ampak ga ne...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 556
10.12.2007 11:09:15   
Joob
Heey...juuurto!
Kako ste?
Jst sem kr ok...sam tale tetka noče pridt in mi živce kravžla. Dejte mi neki povedat, sam ne bit hude, ker je vprašanje čudno...a je možno, da če sem prejšnji teden še krvavela od UPN, da v tem tednu tetka pride? Vem, da ta krvavitev ni bila tetka...ampak vseen ne vem kako in kaj.user posted image

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 557
10.12.2007 11:23:46   
KAHLO
hmmmmmmmmmm.......jaz mislim da bo prišla tam enkrat po 35. dnevu od upn.....se mi zdi da po upn...rabi ene pet dni da se vse zaceli...pol pa začne nov cikel....ampak to je pr vsaki različno......žal ti nič druga ne preostane kot čakatuser posted image ........joj men je blo tak težko čakat na to user posted image po abraziji...se mi je že user posted image ampak je pol prišla na 39. dan od abrazije.
mene pa zdaj mal skrbi da bom mogla kje ta drugouser posted image tud tako dolgo čakat ..............madonca....to čakanje je pa res za živce zgubituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 558
10.12.2007 11:28:18   
Joob
Hvala za odgovor.
Pismo, res upam, da nas tetke čimhitreje obiščejo...reees me to čakanje ubija. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 559
10.12.2007 13:41:26   
KAHLO
mene pa danes kar nekaj daje.....tako bi rada že spet kakšen test kupila pa lulalauser posted image user posted image pa še moram cel mesec pa še več počakatuser posted image ....no zdaj pa še kanček pesimizma....pol pa še mam občutek da ne bo nič in bo samuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo ....se je že začelo .....nevem danes meni ni za nič....jaz bi šla samo pod odejico ajat.......tak da se bom danes popoldan za eni dve urici zabubla v zavetje moje tople oddejice...in se me zunanji svet ne bo dotaknil (upam)user posted image
pa upam da me bo ta občutek neučakanosti in kanček pesimizma čimprej zapustil!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 560
10.12.2007 15:52:50   
...Martina...
Živijo pupe.

Vse čakate ta rdečo, jaz si mislim, da bo za božička prišla. Zdej vsaj tako upam, da je ne bom imela na smučanju. he he, bi bila pa res štala.

Jaz sem čisto zmedena!!!
Danes ponoči sem pa imela hard sanje. V nedeljo sem po forumu brala o posvojitvi... in kaj nisem sanjala, da smo midva posvojila otročička in kar naenkrat sva bila starša. Šla sva na hitro kupovat pleničke, mokre robčke...., dudo in flaško, in ker une prave nismo dobili, smo kupla kar uno z bombončki... hard. tako realne sanje, da padeš dol...

Punce imejte se lepo.

lp
Martina

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 561
10.12.2007 19:24:02   
Mavrica32
Ojla
pa je vikend mimo ... jaz pa sem svoj rd sprejela čisto hladno. Sploh ga nisem dojela. Groza, prav tako kot sem nekako melanholična do svojega splava. Čeprav se k sreči še ne počutim depresivno ....  itak me tetke ne smejo več obiskat - vsaj devet mesecev. ne tetka Depra, ne tetka Meli, še manj pa tista s krvavca.
čakam na vgnezdeno krvavitev... hm dvakrat sem jo imela... jo bom morda tretjič tud? Al ko lhk spustim.  Kahlo, jaz tud že nekaj dni sanjam, da bi si kupla test... da ne govorimo o črticah.
Ko sem bila drugič noseča, ga sploh nisem uporabla - verjetno sem si mislila, eh kaj mi pa pomaga. Sej mi je prvič tud pokazal nosečnost, pol je bla prazna vrečka.
Vse tok čakate na tetko s Krvavca, jz pa še vedno nism čist prepričana, da sem preživela tretjo al drugo. Ko sem napisala, da sem imela sicer malce šibko po 18 dni ste vse rekle, da to ni M. Nisem se pa preveč sekirala, saj sta naslednji prišli kar v roku. Prvič sem tudi jz rekla, kdaj pa naslednjič lhk?, pri ginekologu. Pa je rekel pol leta - nakar je zaradi moje velike želje spremenil na tri mesece. Zdaj drugič je kr avtomatično rekel 3 M.
In me tukaj čakamo in čakamo.... ene user posted image , druge user posted image , k' ena velika čakalnica...
in medtem sanjamo zelo žive sanje... ja Asprinčica, in Martina... to se dogaja vsem nam.  Tudi jaz sem sanjala ljudi, ki so mi dragi... pa da sem imela v vozičku fantka inp. zelo žive sanje, ki so vedno vključevale moje še nerojene , (upam) otroke. 

le kje je Mihi, in Pikabu...verjetno imata norišnico v službi. Tale mlaj je bil res močan.

ženske, uspelo nam bo....vse bomo dočakale in vse se nama bo srečno sešlo...samo ne smemo zgubit upanja... lepe sanje vsem,  da se zbudite s smehljajem.

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 562
11.12.2007 9:34:34   
Anonimen
Dobro jutro punce!

Včeraj nisem hotela nič pisati, ko sem prišla od G., saj sem bila zelo, zelo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Sedaj se sprašujete zakaj. To pa zato, ker je z mano vse ok. Brisa mi ni delal, k mi ga bo, k bom ponovno user posted image . To pa sem po njegovem lahko šele marca ali aprila, saj moram počakati še user posted image  v januarju in tudi v februarju. user posted image  Pol sem mu pa rekla, če lahko kaj prej. Pa je rekel. SS je prišel zaradi vnetja. SAMO ZARADI VNETJA. VNETJA. Pa sem mu spet rekla a pol ne smem, pa tolk si želim met user posted image . Kaj pa če se zgodi, sem ga še vprašala. Pa je rekel. Če se bo zgodilo, nimamo kaj narediti, sam moram gledat, da se to nebo naredil. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Mavrica32)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
11.12.2007 9:39:53   
Anonimen
Pa sem prehitro pritisnila Potrdi. Punce, jst sem še zdaj mal jezna. Pa ne vem na koga. Na sebe al na G. Ne vem kaj naj. Z možem sva se pogovarjala, pa je rekel, da se bom morala sama odločit. Če bi po njegovem bi pač počakal še januarja. Jst bi pa takoj danes že delala na user posted image . Kdo pa mi garantira, da jo januarja ne bo user posted image , da mo že user posted image . Saj tud prejšnjič ni v prvo ratal, je pa v drugo. Punce, kaj naj? Naj ga poslušam, al ne? Zakaj ne smem bit tud mal srečna? Sem pa včeraj vseeno kupila folno kislino. am kdaj jo bom začela jemat, se pa še nisem odločila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 564
11.12.2007 9:43:10   
Joob
Gantar, težko je, ker imamo pa res tako veliko željo po otročičkih. Ampak lej, bolje je počakati še kak mesec , pa da je vse ok...bog ne daj, da se nam zgodi spet ista zgodba, in da se bomo potem teple po glavi, zakaj nismo raje počakale še en mesec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 565
11.12.2007 9:55:22   
Neža7
Uspelo je! user posted image

Sem ponovno srečna user posted image ... Upam, da bo takrat lepo izteklo user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 566
11.12.2007 10:03:15   
KAHLO
Neža7 men so kar solze stople v učke, se moram kr mal skrituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako sem vesela za tebe ti sploh ne moram povedat, pa ne samo za tebe za vse nas.......spet ena lučka upanja ki si jo prižgala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro smo navijaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽELIM TI VSE NAJ NAJ, VSEH user posted image , NAJLEPŠO user posted image IN ZDRAVGA OTROČIČA.....JAZ SEM RES TAKO VESELA!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zgleda da smo prišle na vrsto tudi meuser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 567
11.12.2007 10:03:33   
Anonimen
Neža7, še tukaj prejmi moje čestitke! user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 568
11.12.2007 10:06:43   
Joob
Iiiiiiiiiiiiiiiii...jst sem po celem telesu kr kurjo polt dobila...BRAAAAVO Neža7user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 569
11.12.2007 10:09:36   
KAHLO
Gantar.....a še maš zmeraj vnetje ali so ga že ozdravili.....!?!?!
a pol še maš zmeraj to vnetje k bi še mogla malo počakat ali kako!!

No jaz sem se definitivno odločila da po abraziji počakam dve tetki user posted image res je da se mi zdaj že čas vleče sto na uro...!!!!

nevem....jaz res nevem kako bi se na tvojem mestu odločila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 570
11.12.2007 10:10:16   
KAHLO
gantar kaj ko bi še poskusla dobit kakšno mnenje pr kakem drugem g???

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 571
11.12.2007 10:26:12   
Anonimen
Baje je sedaj vse ok. Vnetje so pozdravili že v bolnici. Ker,če mi ga nebi, jst nebi smela it še domov. Sam takrat nisem vedela, da sem imela ss zaradi vnetja. Sam on hoče da počakava. Sam zakaj pa ne vem. Joj! Poleg tega pa sej ne vem, kam naj grem oz. k komu naj grem, po drugo mnenje. user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 572
11.12.2007 10:41:16   
KAHLO
pojdi k enemu na samoplačniški pregled...pa tudi na medover. net...lahko povprašaš pušenjaka...je baje strokovnjak...če ne druga ga vsaj povprašaj zakaj 3 mesece !?!?!?! če je vnetje pozdravljeno....man to ni čist jasno...???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 573
11.12.2007 13:11:18   
murva
Gantar, kaj naj rečem...user posted image user posted image user posted image ...res, tako, kot je rekla Kahlo, probaj dobit še drugo mnenje, čeprav samo "virtualno".
Ja, bravo za našo Nežo7 user posted image user posted image user posted image ...zdej pa brž na Čvekanje v pričakovanju, pa nč več sem, a ne?
Ja, punce, počasi se bomo vse "postrgale" od tu...to želim vsem nam v prihajajočem letu. Pravzaprav, kar hočem verjet v to, da bomo v letu 2008 vse user posted image . Ene prej, druge kasnej, sam da bo vse OK user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 574
11.12.2007 13:18:05   
natasarobi
Najprej iskrene čestitke Neži7!user posted image user posted image user posted image

Vsem želim, da bi čim prej postale srečke nosečke.

Sama se pa poslavljam, ker sem ugotovila, da tako ne morem več naprej. Žal je skoraj vsak teden kakšna, ki si je zgodilo isto kot nam. Preveč je teh žalostnih zgodb, tako, da moram narediti odklop. 

Srečno vsem!

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......