Putka
|
Čau! Sem imela tako dopoldne , sem samo čakala, da domov pridem, kaj šele da bi se v Kranj vozila. Mentorica me je totalno zaj.., no vsaj namen je imela tak. Je moj predlog magisterija čisto raztrgala, pa da naj si ne predstavljam, da po toliko časa lahko uporabim material. Ker bo rabila za doktorate, za tiste ki so zdaj na institutu.. Skratka, zelo lepo in mirno sem ji odgovorial, da bi uporabila samo moje rezultate, tudi tiste, ki sem jih opravila z ZASTONJ delom (inštitut pa je bil za to plačan)... Malo sem jo hvalila, pa kako razumem da rabi ta boljše teme za doktorate.. Ampak jaz bi res rada zelo dobro nalogo napisala, pa čeprav samo magisterij, pa saj nekaj se bo pa našlo za porabit. Super ste, bla, bla. No, sem ji obljubila, da bom res dober predlog napisala, tak kot se zagre... Potem je pa zgleda zmanjkal argumentov, ker se je pomirila in smo se celo menili, kaj bi lahko uporabila. In pomoje bo na koncu še prav fajn izpadlo, samo se bom morala zdaj v roke vzet in pisat, pisat Pa da slučajno ne bi imela slabe vesti, kje pa. Kao kaj sem si kriva, da sem na pol naredila in izginila za tri leta. Če je pa komisiji za mlade raziskovalce povedala, da sem noseča in kaj s tako kandidatko In tako sem postala ne-kandidatka. Tolk o našem šolskem sistemu in pedagogih, ki komaj čakajo, da lahko komu pomagajo. Aja, ima pa nazivov tolk, da ne ve kaj z njimi, prof., dr., pa še več kot dr., akademik, častni član SAZU,.... Saj bo. Imam v službi vsak dan s takimi opravke, tako da sem jo prav lepo na svojo stran obrnila. Bravo Putka , nekaj sem se pa le naučila. Ker drugače sem bolj impulzivna in slab diplomat.
|