|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
5.12.2007 21:31:20   
tejč
Ojla, komaj sledim, toliko dela si zadam. Kok smo uživale me 3 dons! In Ajša je bla set pridna!user posted image

KAj naj rečem-res hvala vsem za glasovanje.user posted image

Urošu čestitke za zobek!

Petra a, tebi pa za izpit. 9! Pa saj ti si nora!!!!

Putka, mi pa smo bli na Miklavžu v Merkatorju tu pri ans, pa je blo čist OK, pa tud kar dost ljudi. Ajša je imela družbo enega fantka-od kolegice in sta skup norela, super je blo.

No, dost mam, utrujena sem-že spet...

KAj je zdaj s temi petki? Kdaj torej gremo?
Za torek pa jaz upam, da se vam pridružim.

LN.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
5.12.2007 22:20:46   
Majchi
Oj!
Jaz napeto gledam kmetijouser posted image user posted image .

Bambina, hvala za odgovor glede AC. Zadnje noči se mi nekaj oglaša, prej se mi je v petih mesecih mogoče 3x. Vedno pa se je oglasil neupravičeno ali pa je Lana ravno zadihala, ko sem jaz skočila do njeuser posted image . Aja, plošče imam obe, jakost na 3, jogi isti kot Griša (Dormeo), kable sem pregledala, baterije so zamenjane.

Še mal pogledam TV, potem grem pa spat.

Nočko.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
5.12.2007 22:20:59   
petra a
hvala še enkrat...mi kar nekako gre...se bojim da se mi bo ustavilo, ker se že drugo leto ne učim...sem pa šele na sredi, tako da imam še kar nekaj pred sabo...bi želela bit tudi jaz na koncu kot ti,rožica...letos sem kar nekako začela obupavati, ne vem, se mi ne da več,utrujena sem

mi zaradi gužve in mraza nismo šli na sprevod miklavža, pa mi je žal

mal sem na kratkem s časom, se še kaj javim...ko bom lahko...sej berem vas pa

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
5.12.2007 22:23:26   
petra a
aja...

lahko noč

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
5.12.2007 22:38:58   
ancka1
Punce, lepo počasi, no...komaj sledim, katera vse bo prišla. user posted image  user posted image  user posted image  Smotke!

Torej...PETEK, 7.12., cca. 11h, QLANDIA V KRANJU:
  • Ančka1+Tevž
  • Rožica81+Nace

Felicia, jaz naslednji petek, 14.12. ne morem, ker bom imela res največ dela v službi.

Lahko noč user posted image  mačke!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
5.12.2007 22:43:26   
ancka1
Tejč, Maša je dobila tudi moj glas! Bom pridno glasovala. user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
5.12.2007 23:49:11   
s u g a r
hoj hoj

ja dans sva se s Putko na žalost zgrešile (mal je Vall potegnil s spančkom, pol pa še ubitačna gužva na Celovški in rezultat Putka je letela naprej (oz preskakvala ovire z vozičkom, beri tovornjake na pločnikih, ah sej vozički se lahko vozijo po cesti user posted image  prok.... da ne rečem kdo), uglavnem letela je naprej na kosilo. Mi smo pa pol kao neki bluizli po Mrčkatorju, pol sva dobla babi za varuha (očko je imel še sestanek).
Ka se mi je zgodl - ne morte verjet, previjam Vallija v previjalnici in ga še podojim in mi uleti ena mami z punčko bum kr notr pa na previjalno, brez dober dan, brez mu bu, al pa oprosit, **** (pardon) otroka na previjalno in kot da sva midva duh. Sem se sam na peti obrnila in popokala malega in vse kar sva mela in zaloputnila z vrati, da ji je tamala zihr po tleh padla (u jezik sem se pa tko ugriznla da me še zdej boli) - krota babja.

Bogi otrok k ma tako graužno mami.

No pustmo to

Na žalost naju v Q ne bo, za Lj pa ne vem še čist točno. Drugače pa mislim na to in bi rada prišla.
Mormo mal žurat - jah mene to že jutri čaka (večerja huda s teamom), pol pa še žur v Bakusu (privat žurček). To bom spet prišla mal na svoj račun, da se mal odklopim od pleničk in mlekarne.

Vall drugače ful dobr papa, sam banana mu ne gre - no pa sej mu ne zamerim, ker meni tudi ne gre.

AC - Majchi, men se je sam enkrat do zdej ukolpil, me pa ne praši, če ga nimam na ful jakost (itak da ja) in skoz čekiram če utripa lučka.

Putka vesela za operacijo mami. user posted image

No se vam zdaj pa mal opravičujem - cel dan smo bili z doma in sem odkrito povedano malce zmatrana in grem nekaj še pojest in ležečki.

Aja mami moji smo nesli Miklavža (na čisto drug konec izven Lj) in me kliče prejle, da k sta šle s kužo na sprehod (večerni), da je skor čez eno velko vrečo padla in da če smo slučajn mi to naštimal in da smo ji jo ušičil bi saj notr pršli (ddddd kje je pol suprise). No tko da ona že dobla Miklavžka pa njena kuža muža pa moj mačonar. Mi pa še čakamo.user posted image

Nič pupike  - grem ajat.

nočko in lepe sanje.

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
6.12.2007 7:03:04   
tejč
JAz sem bolj jutranja za pisanje.
Kako kaj Miklavžki? Pri nas-linčajte me-ne praznujemo ravno teh možekov, imamo samo novoletno darilo, čeprav otrokom tega ne "kratimo", samo povemo tko kot je-da pač mami in tati dasta denar, Miklavž al pa Dedek Mraz pa da-da je bolj čarobno...No, je pa Ajša, pa tudi Maša dobila darila od drugih-sosed je včeraj uletu zvečer z darilom za punci, pa kolegica, ...
Evo, Maša je tudi že pokonci.
Že tri dni pozabim povedat, da tudi "seksa"user posted image user posted image user posted image  in se spretno plazi nazaj. Včeraj, ko sem delala mlečno testo-pogledam in je na blazini. Pol se pa mal zamotim in spet pogledam, kaj dela, ker je blo vse tiho, nje pa nikjer!user posted image user posted image  Čez par sek zaslišim, kako žaluzije  pri balkonskih vratih vleče.user posted image  Jao, zdej se je pa šele začelo, bejbe!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, hop!, na kavico!

Ančka-btw.hvala za glasovanje, ampak pridno zgubljamo-po vsej verjetnosti pridem ta četrtek v Q.

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
6.12.2007 7:04:56   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1

Punce, lepo počasi, no...komaj sledim, katera vse bo prišla. user posted image  user posted image  user posted image  Smotke!

Torej...PETEK, 7.12., cca. 11h, QLANDIA V KRANJU:
  • Ančka1+Tevž
  • Rožica81+Nace
  • Tejč kjejetaplusnevidimktipkamvtemi Maša

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
6.12.2007 7:34:50   
iwa
čestitke felicia za urošev zobek!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrinja ni sam tvoj še brezzob, tud naša je....čeprov ko vidim kako mi bradavico raztegujr že zdaj, ojojj kaj bo šele pol....
mi smo kr cool, itak skoz dogajauser posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
6.12.2007 8:55:02   
felicia
jutro
men je pa tko žal ker ne morem v petek priletet al pa se bom potrudla sej ne vem.

No mi mamo kar burne noči, sinoč se je mali tako jokal da to ne moreš verjet pa dvakrat jedel ponoči pa težko zaspal!

Glava me boliuser posted image  groza!

Mi tudi ne praznujemo teh raznih mož samo dedka mraza (še iz komunizma heheheuser posted image ), ker pri nas tega ni ( Božička in Miklavža).

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
6.12.2007 10:20:31   
Majchi
Dobro jutro!

Pri nas je pa Miklavž Lani prinesel pametnega kužata in copatkeuser posted image . Ampak ji še ne pokažem, kaj je v vreči, ker čakam, da bo še oči zraven, da ji skupaj dava in da jo slikava za v album.
Me je pa že mami klicala, da je tudi pri njej nekaj pustil za vse tri. Tko da moram it čez dvorišče iskat, ampak je Lana sitkana, sam da grem ven iz sobeuser posted image .

Reva mala danes kašlja kot nora, moj je tud nekaj prehlajen, tko da se jutri skoraj ne upam pridt, da še koga ne okuživa. Tašča mi je pri Justu naročila Materino dušico in mi jo je ravno včeraj prinesla, tko da sem Lano že namazala po prsih in po hrbtu. Poleg tega sem ji še nalila fiziološko v nos, čeprav še ni prehlajena. Tudi čaj ima skuhan in ji ga nameravam cel dan turit.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
6.12.2007 10:22:56   
Majchi
Tejč, glas za Mašo oddan. Moram popoldne še sestro in mojga namutit, da bosta prvič glasovala, potem pa lahko jaz naprej vse zrihtam.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
6.12.2007 10:41:06   
tejč
MAjchi, ja, boga Lana. Samo fajn nos ji čisti, da se ne bo zamašilo, potem je manjša verjetnost in za vnetje grla, dihala....pa še za ušesa. Meni se ti božčki mali vedno smilijo, ampak raje mal zamiži na en uč in ulij fiziološko. jAz uporabljam kar Sterimar, da so fajn razpršeni delci in je ok. Pa čaj, ja, če ga hoče pit seveda. A je pol tvoj dragi doma na bolniški??

PA hvala za galsovanje, ampak "pušimo" 100 na uro.
lp

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
6.12.2007 10:41:44   
Putka
Kakšno jutro, ne? Jaz sem bila že nekaj ćez 7 pokonci, pa Vesna že ob 8h v vrtcuuser posted image . So šli ob 9h na Ljubljanski grad gledat lutkovno predstavo Miškolin. Potem ima pa še plesne urice ob 16h, tako da jo šele ob 5h popoldne vidim. Dosti časa, da ji grem mandarine in parklja nabavit. Smo včeraj pozabiliuser posted image .

Pri nas tudi dedek Mraz nosi darila, mi je tako najbolj všeč, da se šele na koncu praznikov obdarujemo. Ponavadi že sredi decembra jelko (tiste ta prave skandinavske v Obiju kupujemo že par let) postavimo, potem pa počasi darila spodaj postavljam. Na Silvestrovo imamo kosilo ali zgodnjo večerjo, pa odpiranje daril. Vesni smo lani potem na hitro pod smrekico njene škatle zložili, jih je dedek Mraz prinesel.

Sicer nismo verni, na kakšno polnočnico ali vsaj jaslice pogledat gremo pa vedno. Včasih je imela draveljska cerkev prav fajn božični program, je mladina nastopala (violina, kitara, klavir..), pa božične pesmi so peli... Zadnja leta je pa vse preveč cerkveno (maša in dooolga molitev, za nas nepobožne bolj dolgcajtuser posted image ).

Nekaj zgleda da bo še sonček, mogoče bova šli pa s Katico še ven kasneje.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
6.12.2007 10:49:12   
rogljicek
Cao bejbe user posted image  Bosna je odpadla, ker je bil let odpovedan, kaj tazga!!! Pa tko sem si zelela it v Sarajevo, cel vikend jest cevapcice, bureke in ostalo dobro svinjarijo. Ah ja. No, potem smo pa kar spokali in se se isti vecer odpeljali v Nemcijo. Reya je bla spet kot vedno pridna v avtu, spala celo pot.
No, sedaj smo tukaj, v zacasnem stanovaju in pospeseno iscemo stanovanje|hiso za kupit in tud avto bomo zamenjal, ker rabimo nekaj vecjega. Seveda se je Dez spet zagledal v enaga BMW-ja, ampak jaz pa ne bi, ker ga bom jaz mogla vozit. Veb, da bom skoz zivcna. Jaz mam raje stare gare, ker nic ni narobe, ce kam pritisnes user posted image
Moj cigancek je kot vedno priden, le ponoci se pa se vedno zbuja  cc 2x in hoce josko. Kdaj se bo to koncal?

Tejc, jaz tud glasujem za tvojo lepoticko, ampak le kadar se spomnim. Bom poskusala bit bolj pridna.

Pridne bodte, jaz bom kavico jutri pila tukaj, ampak v mislih boma pa z vami v Q. Ste tolk fajn punceuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
6.12.2007 11:13:58   
Putka
Tejčuser posted image Sem malo pobrskala po naključnih straneh babyjev, pa je maša kar dobro stoječa. Redko kateri so imeli 200 glasov, večina pa niti enegauser posted image Kje si pa ti našla zmagovalce? Pa še ni konec, včeraj sem še fotra in sestro prijavila, zaenkrat dobi Mašonka od nas 5 glasov vsak dan.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
6.12.2007 11:39:29   
felicia
tejč- mi navijamo zate in mašenkouser posted image  (upam da ne zameriš ker ji tako pravim, če pa me pa kar napiz....)

rogljiček- a tebe pa več ni v naši deželici si že na zahodu? Mate kej snega? Upam da se čimprej poštimate pa da vam bo luštn a ne!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
6.12.2007 12:45:56   
BAMBINA_
Kakšne termometre uporabljate pri svojih malčkih? Jaz sem doslej kar klasičnega živosrebrnega pod pazduho držala. Pokaže najbolj točno temperaturo. Zdaj, ko ima Griša mičkeno vročine (37,6° C), mu pa malo pogosteje merim in je tečno držati tisto reč toliko časa, ob vsem zvijanju... Sem šla včeraj ušesni termometer kupiti, pa smo bili vsi pri naši bajti podhlajeni, ker nam je vsem kazal okoli 34,5° C user posted image user posted image Mislim takšna odstopanja user posted image , pa sem dala okoli 30 € zanj. Valda sem ga po hitrem postopku vrnila, zdaj pa tuhtam, kaj nabaviti, da bo vročina hitro izmerjena.
Joj, pa ECine fotke že tako nestrpno pričakujem...

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
6.12.2007 12:53:31   
rogljicek
Bambina, abolutno ti kaze najbolj tocno klasicni termometer. Pri otrocih ga je pa najbolje dat v rito, pokaze pa 0,2 stopinje vec. Jaz mam tudi elektronskega, pa prvic isto pokaze okrog 34, 35, potem v tretje pa kar u redu. Cudo tehnike.

Drage moje, Reya se pa zdej zares plazi,oziroma se premika po kolenckih. Mama je tolk ponosna. Bi vam filmcek prilepla,pa ne znam. Putka, Juniorka, vidve sta experta za to.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
6.12.2007 15:49:18   
Putka
Termometer - Braun za uho dela super že dve leti, nič nismo podhlajeniuser posted image . Če se mi zdi meritev čudna (enkrat pri Vesni 39) pa na sebi preverim in je do zdaj ok.

Rogljiček - upam da vam čimprej rata nov domek najti. Ostali kupujemo decembra drobna darilca, vi pa kar hišouser posted image .

A je katera navdušena bordarka? Sem šla s Katjo na en dolg sprehod čez Šentvid in se nazaj grede ustavila v Stegnah (industrijska cona) v Reebok outletu. In presenečenje! Imajo danes in jutri do 19h odprodajo artiklov, precej znižano po 50-70%. Firme so Reebok, Madness, Burton, Vans, imajo superge po 10, 15€, zimske jakne, hlače, čevlje, bootse za boardat, boarde, čelade, rokavice, nogavice, neke meni neznane firme, spet bolj skate stil puloverji, kavbojke, flis, več moškega kot ženskega. Če ste za te zadeve, se splača pogledat.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
6.12.2007 16:17:31   
petra a
mi mamo tud braunovega-za v ušes, dela k šus,brez problema

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
6.12.2007 16:18:36   
petra a
mojo dons spet dajejo zobki...me grize v lica,brado,nos...se tako zaganja

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
6.12.2007 16:55:14   
Cappy96
Oj!
V pon. po plavanju sta mi hrbet in vrat totalno odpovedala. Nisem mogla sama iz postelje, glavo si moram pa še zdaj podpirat, ko vstajam. V torek me je moj spravil v ZD, ampak sem zaradi dojenja dobila samo lekadol in naklofen gel. Dons sem poslala mail enmu dr., k se ukvarja tudi s kiropraktiko, masažo in akupunkturo in zdaj čakam odgovor. Z Lano sva pri meni doma, da mi jo moja mami lahko poštima, moj pa prileti po šihtu.

Dons je en teden, odkar je našmu sončku pokukal ven prvi zobek!

Putka, iskrene čestitke za tvoj praznik! Vse lepo ti želim.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
6.12.2007 17:45:46   
ancka1
O, babnice, sem kar malo user posted image . Ste se slabo odzvale na kavico v Kranju. No, upam, da vsaj za nas 3 velja. user posted image  Kako mi je šel teden v službi user posted image .... Sedaj pa šibava z mojim na govorilne ure za ta velika. Otroci so pa pri moji mami, so šli po Miklavža.
Spet tempo......šibam...

LP!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?