Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 3.12.2007 11:18:46
|
|
|
|
zorica
|
Odločila sem se, da testa ne bom delala.To občasno špikanje je še vedno prisotno, to pa je že vse.Prej bi rekla, da se pripravlja na svoj prihod .Saj ne, da ne bi upala, ampak v mejah normale. Sem brala svoje stare poste in to špikanje je bilo že nekajkrat v preteklosti prisotno, rezultat je itak bila .Tako da bom lepo počakala s testom. Hvala za pestke !Efi kako pa tvoje počutje ? PS : Sem se pa ravnokar spomnila, da sem sanjala da sem test delala Je bil negativen
< Sporočilo je popravil zorica -- 3.12.2007 11:21:34 >
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 3.12.2007 13:41:18
|
|
|
|
spelka12
|
Pol nisi sanjala, imela si nočne more. Stran z njimi. A rabiš kakšno lepo uspavanko, potem bodo sanje sigurno lepe pa sami pluski bodo okol tebe skakal. Plusek pri plusku.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 3.12.2007 14:38:04
|
|
|
|
lina10
|
Dajmo punce navijam za vas sve ! Sama sem že v 25. tednu po 2. IUI ju, ki je bil uspešen in sem ze čez polovico. Ne izgubit upanja in bodite optimištične da zagledate tisti magični . Bolje je malo počakati na rezultat, jaz sem delala test 13. dan po IUI pa mi je pokazal - ,ko pa sem odšla oddati kri v laboratorij pa je bil povečan hormon in so mi potrdili ,čeprav je bil še nizek ampak je vse odvisno od posameznice kako njeno telo reagira na vse. Držim pa pesti za vse vas da vam bo uspelo,ker vem kako vam je in vso srečo vas spremljam.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 3.12.2007 15:05:44
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: lina10 Dajmo punce navijam za vas sve ! Sama sem že v 25. tednu po 2. IUI ju, ki je bil uspešen in sem ze čez polovico. Ne izgubit upanja in bodite optimištične da zagledate tisti magični Lina to si pa lepo napisala
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 3.12.2007 18:45:43
|
|
|
|
curkica
|
Pa se še jaz malo javljam! Efi in zorica, držim pesti za . Samo pogumno! Nestrpno čakam na test! Jaz pa morem povedat, da se zadnje čase počutim ful čudno. V maternici čutim ful napetost, ko hodim, me malo boli, ful sem napihnjena, še posebej jo čutim v ozkih hlačah. Ne vem, nekak čutim, kot da bo rdečka zdaj zdaj prišla. Včeraj sva z mojim , in ko je spustil vame, me je nekaj časa še ful bolelo tam notri. Vsake toliko časa sem čutla tud nekakšne krče. Ne vem, je katera doživela že kaj podobnega? Meni se je enkrat že to zgodilo, pa sem po nekaj dneh dobila menstro. Prav čudno, kot da je maternica sovražno ozemlje za njegove plavalčke. U glavnem, nekak sem prepričana, da se pripravlja .
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 3.12.2007 21:15:45
|
|
|
|
zorica
|
Ma punce smejim se sama sebi.Še danes sem pisala, da testa ne bom delala, pa sem ga ravnokar naredila ( ob 21.00 ) Avtomatično, sploh ne vem zakaj sem ga delala, pa še to BCmini.Logično da je pokazal negativno, pa ne le to, še kontrolna črta se ni lepo naredila Se res smejim.OK če bi delala onega ki ti pokaže 10dni po oploditvi, ne pa navadnega,3dni prej in še to zvečer.Sploh ne vem kaj sem študirala Res se samo smejim. Sedaj pa bom verjetno res počakala da mine teh 14 dni, saj je še samo 3dni!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 4.12.2007 13:32:24
|
|
|
|
zorica
|
Bojim se da je moja pravljica končana.Z mojim sva pravkar in ko sva končala in sem šla na WC sem opazila zraven kri.To pomeni da bo prišla .Danes je 11 dan po IUI. Nisem imela nobenega izcedka rjavkaste barve, bel tok ja, ampak rjavkaste, da bi se napovedovala pa ne.Ful sem razočarana.Sedaj lahko samo čakam, da se vlije Efi upam da vsaj ti zagledaš
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 4.12.2007 14:43:28
|
|
|
|
bumbum
|
Zorica, nikar še ne obupaj! Če se ni ulila, so še možnosti. Upam s tabo!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 4.12.2007 15:00:11
|
|
|
|
zorica
|
Je možna kakšna druga razlaga še, zakaj je med spermo bila pomešana kri ?Mogoče sva bila malce predivja (naju je zgrabila taka strast ). Saj maš prav bumbum, dokler se ne vlije ne bom obupala.Sedaj recimo ni niti kapljice sledu o .
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 4.12.2007 16:58:12
|
|
|
|
curkica
|
Oh, draga zorica, seveda ni nujno, da je to to. Če sta bila bolj divja, je to lahko povzročilo manjšo poškodbo nožnice in je kri od tam. Nikar še ne obupaj! Jaz sem pa nekak prepričana, da bo . Samo mirno kri, bejba! Daj mi povej, kaj je sploh vzrok pri vama, da ne moreš zanosit? A njegov spermiogram je pa v redu? Veš, pri nama sva kar oba "krivca", da se nama nič ne "zasadi" . On ima slab spermiogram, jaz pa PCO, tako da je naravna zanositev skorajda nemogoča. Vsaj tako mi je rekel tudi dr. Reljič. Čeprav sem ta ciklus jemala spet klomifen in sva z mojim kar dosti , tako da še vedno upam, da se je mogoče našel kakšen "mačo" plavalček in prebrodil do cilja, da bo kaj naravno ratalo. V naslednjih dneh čakam , in tudi nonstop letam na WC, da vidim, če je že kje kak flek. Počutim se še v redu, nobenih posebnih znakov, malo me sicer zaboli v maternici vsake toliko časa in joškice me malček bolijo, ampak se mi zdi, da je to znak prihajajoče . Mah, kaj čem, bom pač mogla počakat na IVF drugo leto! Fajn se imej!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 4.12.2007 17:19:21
|
|
|
|
zorica
|
Curkica močno upam, da to ni bil znak prihajajoče .Spermiogram mojega dragega sicer ni odličen, porazen pa tudi ne.Pri nama bi naj bila možnost naravne zanositve, a očitno ne gre. Jaz občasno čutim neko mehurčkanje tam spodaj, pa joški so me danes začeli boleti.Seveda jemljem vse kot znamenja prihajajoče , čeprav upam da ne pride.Pa tako sem bila oz.sem prepričana, da nama sedaj mora ratati.Nevem zakaj! To mehurčkanje spodaj pa je prav čudno.Se ne spomnim, da sem ga že kdaj zasledila
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 4.12.2007 17:49:37
|
|
|
|
spelka12
|
go zorica, go zorica, go zorica....
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 4.12.2007 17:52:03
|
|
|
|
zorica
|
Sem si že prebrala o tem mehurčkanju.Večina to čuti pred prihajajočo
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 4.12.2007 20:40:53
|
|
|
|
Efi
|
Zorica, ne obupaj- Miklavžek te je slišal. Držim pesti za
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 5.12.2007 21:39:48
|
|
|
|
curkica
|
Kaj je zdaj to, bejbe? Ta tema ful sameva! A se nič ne dogaja, al kaj? Zorica, kaj novega? No, moji krči v maternici so se umirili, zdaj je tam spodaj vse tako kot mirno, kot da je nimam (maternice). Cicike oz. bradavičke me sicer malček skelijo, to je pa tudi vse. Ne vem, ne vem, kaj naj bi to pomenilo!? Čisto sem na trnih, saj ne vem, ali bo tečka prišla ali ne. Testa mi ni za delat, saj sem bila itak že vsakič razočarana, saj je po nekaj dneh nato prišla . Prav nobenih znakov ne čutim, niti za prihajajočo , niti ! Nestrpno čakam naslednji teden!!!!!!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 5.12.2007 21:53:15
|
|
|
|
zorica
|
Curkica tudi pri meni nič novega.Danes sem že enkrat letela v službi na wc z vložkom, saj sem bila prepričana da se mi je vlila.Pa nič.Upam da tako tudi ostane.Znaki ?Nobeni! Sem pa si danes prišla na jasno, da naravno ne bom mogla zanositi s to mojo endometriozo - očitno.Tako da,.... Curkica, Efi vama pa močno držim pesti da zagledata .Saj zase še tudi upam, le pripravljena sem na najhujše - na Jutri mi bo 14dni po IUI.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 5.12.2007 21:57:49
|
|
|
|
curkica
|
Zorica, nikar tako! Dokler je ni , veš, da je še vedno upanje! Tudi jaz si mislim, da slab spermiogram in PCO ne moreta dati nič dobrega, ampak dokler ne pride tečka, sem še vedno optimist. Če pa pride, bom pa seveda najprej ful depresivna, pol se bom pa pač sprijaznila in uživala v veselem decembru. NAslednje leto pa v nove boje!
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 5.12.2007 23:16:04
|
|
|
|
Efi
|
Zorica, Curkica, držita se! Jutri je nov dan in dokler se ne ulije, je upanje, a ne? Mene tud dajejo krči kot pred M, vendar je ne pričakujem šele 15.12.- mi je res čudno. Sm danes v službi parkrat letela na wc čekirat pa je bil sam malo bolj obilen beli tok... Hm, počakat bo treba. Zorica, držim pesti za jutri. Curkica, kdaj pa je tvoj dan D? Lahko noč pa dobre novičke jutri.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 6.12.2007 11:42:14
|
|
|
|
spelka12
|
zorica kje so novičke??????
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 6.12.2007 12:34:23
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: curkica Prav nobenih znakov ne čutim, niti za prihajajočo , niti ! Nestrpno čakam naslednji teden!!!!!! sem že velikokrat zapisala, pa bom še enkrat... Tudi sama nisem imela nobenega znaka... NIČ!!! Niti povečanega toka (ga še danes nimam), niti povečanih, občutljivih prsi, nobenega skelenja, nič napihnjenosti...NIČ!!! Sam, ko je zamujala 1 dan sem naredila test in je bil viden na Luno... Dajte babike, držte se...nič ne študirajte, kaj se pri drugih dogaja! Vsaka je drugačna! Tudi sama sem bila čist prestrašena, ko sem prebirala RR sama pa nisem imela niti enega znaka!!! VSE je mogoče!
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 6.12.2007 21:10:09
|
|
|
|
zorica
|
Punce nevem kam sem študirala, ampak meni je šele jutri 7.12 14dni od IUI. Delala sem danes on test, ki bi ti naj pokazal 10dni po oploditvi in je bil negativen.Tako da se več ne slepim.Samo vprašanje časa je kdaj se vlije .
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 6.12.2007 21:24:33
|
|
|
|
tosja
|
Zorica, če si imela več foliklov je lahko prišlo tud kasneje do razpoka in oploditve... počakaj še 2-3 dni! Držim pesti!!!
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 7.12.2007 11:06:53
|
|
|
|
spelka12
|
zorica smo že 7.12. Kako kaže? Boš še malo počakala a ne? efi pa ti? Koliko je še do testa?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 7.12.2007 19:25:02
|
|
|
|
Efi
|
Ja, Zorica, daj sporoči nam dobro novico Zame je danes šele 8.dan po IUI, tako da mora do testa preteči še kar nekaj dni. Sem pa danes in včeraj zelo razdražljiva in bogi je moj lubi, ki je pač pri roki, da se izkričim
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 7.12.2007 20:56:11
|
|
|
|
zorica
|
Testa danes nisem delala niti ga več ne bom.Zmerila sem si danes zjutraj prej kot sem vstala BT in je bila 36,4 včeraj 36,6 kar pomeni da je padla.Tako čakam .Sicer še je danes ni, bo pa prišla jutri Sem pa tudi jaz ful razdražljiva.Včeraj sem se cmerila, danes pa kregala.Res me meče nekaj .
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?