|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
6.12.2007 21:27:16   
@lina
Sivkamivka, želim vam, da vam bo jutri dan minil v prijetnih spominih na babico...

Kako pa v takih primerih, ko ni pogreba in groba, prižgeš svečko pokojniku? A pri sebi doma, al kako?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
6.12.2007 21:28:18   
mis
Mah, sem hotla vam pokazat slike (venčke), pa shrani.si prenavljajo.user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
6.12.2007 21:36:13   
mis
Altati, tudi jaz jim želim ozdravitev in moč zanjo.

anč, jest mam to milo. Ga tudi obožujemuser posted image

Bravo za spanje Martinu in korake Blažu!

frrrr, a si ti vnesla kdaj je tina shodila? Ker takrat nisem bila čisto ziher, ker zdaj semuser posted image  Zdaj se že kar sprehaja okoli po stanovanju. Kolena so še vedno v igri, ampak stopala pa bolj in boljuser posted image

@lina, mene tudi včasih to prime. Ampak potem rečem, ej brezveze, ne vem kaj mi je namenjeno. Ne bo nič bolje, če se bom sekirala... Je pa težko. Vem...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 22:43:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4804
6.12.2007 22:51:38   
frrrr
kuku, ste me kaj pogrešale? user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
6.12.2007 23:59:32   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: moci

infekcijska je pa prostor, kjer se ti zmeša, no. tista mala steklena sobica, 24/7, od 22h do 7h prenosna postelja. o udobju ne bi.
da o tem, da nisem prepoznala svojega otroka ne bi. mala je 2 dni samo ležala in spala. niti sesti ni mogla. nič. groza. mi je šlo na jok, če sem jo samo pogledala. zdaj je pa že kar živahna, samo slabotna. ko hodi se kar malo lovi.  nima moči.

Zdaj razumeš, kaj sem tam doživljala s Tio, ene 5x, po min. teden dni , kajne?
js vaju razumem, ker sem po eni noči tam komi čakala, da greva domov. prostor enostavno postane premajhen za otroka. prvi večer je bilo tamaučku še zanimivo - vse polno živalc okrog porisanih, pa pisano... čez dan še šlo... proti popoldnevu sem mu pa že s težavo dopovedovala, da mora bit v sobi, bolj kot ne na postelji... vglavnem težko delo. vidve sta pa carice, da sta preživele več dni... prav tako vse ostale mamice, ki so bile kadarkoli s svojimi otročki v bolnici nobeni ne privoščim tega!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
7.12.2007 0:00:32   
frrrr
altati, kaj naj rečem? svašta... si srečnica med vsemi nesrečnimi pacientkami, ki jih čaka taka ali drugačna operacija, a vseeno je način dela tako napačno zasnovan, da si nesrečnica, saj lahko vsak trenutek dobiš klic in si primorana vsak dan mislit na bližajočo se operacijo  katastrofa!
glede male Nina pa groza

@lina, Jaša flaške (imamo itaq samo magični lonček) ne sprejme ne od moža (če mene ni v sobi), ne od mene, ne čez dan, ne ponoči... on hoče joško in konec mah, sej ga bomo enkrat odvadili... ampak ne na silo... počasi... zdaj smo pač spet na istem kot smo bili septembra... do drugega leta pa mogoče uspe čist ukinit
glede razmišljanj o dobrih ali slabih stvareh - le piši... tudi to pomaga... nisi zamorila, samo mislit si dala še mau bolj... in po vseh pretočenih solzah ob žalostnih novicah, so vse nepomembne stvari (zaradi katerih se prepiramo s partnerji, starši, prijatelji) spet nepomembne in smo srečni, ker smo "zdravi" (kašelj, vročina, driskanje, bruhanje sploh ne štejemo več kot bolezen)

muki, js sm tut kdaj tk živčna in se ne morem zbrat... včeraj je bil eden takšnih dnevov... zgleda, da je bilo nekaj v zraku sem v službi pustila vse in šla za dve uri v šoping pol sm pa v eni urci naredila več kot prej v celem dopoldnevu res je pa tut, da mi niso tolk morili po telefonu kot dopoldne to me pa kr vrže iz tira, če imam nekaj zahtevnega za naredit, pa ti vsakeih 5 minut zvoni telefon in dobiše nekaj za spedenat... in potem sem cela polepljena s post-it listki, ker valjda med enim in drugim klicom ne uspeš spedenat, kar si ravno prejel... pa še tvoje delo stoji ali pa se moreš po vsakem klicu ponovno začet koncentrirat no, sej obstaja tipka na telefonu do-not-disturb hvala tistemu, ki se je spomnil nanjo
šoping... js pa nimam take sreče kot ti čevlji, ki so meni všeč, niso nikoli znižani in nikoli ne stanejo pod 130€ in posledia tega je, da nimam čevljev, ker tolk dnarja pa za čevlje NE dam! pa super, da gre Ivi učka na bolje!
dojenje - si me nasmejala s tem kolk sta se najina fakinčka lani tak čas dojila in kolk letos lani zak čas je mali spal od 20ih do 2. ali 3. ure, potem pa joškal in okrog 5., 6. ure spet... potem pa do 7ih spanje in mau buden in spet spat... proti zdej uživancija

Maxica, @lina, Arabela, Remy, moci - pozdravite sebe in svoje sončke!

piskot, zakaj te tolk mučijo v službi? delaš še za nazaj, za čas porodniške, al kaj? pa super za Martinovo spanje... tudi vi ste dočakali mi še čakamo

*anč* super za čofotanje Tristana. pridejo kakšna obdobja, a tudi minejo. naš mali je bil vedno vesel sesalca in zvok fena za lasega je kot dojenčka pomirjal. potem je prišlo obdobje, ko se ju je na smrt bal. nato je počasi odkril, da sesalec ni bavbav... zdaj ga pa lovi in se mu nastavlja, da piha vanj, ker mu je to blazno smešno

moci - pri nas je mali driskal 8 dni... pa tudi vmes bilo enkrat že ok (4 dni brez bruhanja), potem pa spet en dan bruhal tudi Zoja bo ok, drži se! naša prehrana je pa v času driskanja izgledala bolj tk tk - joškanje, banane, bobi palčke, riž, korenje, nemastne juhice, kompot, kruh. pri meni trajal calici virus pol dneva... pa pol dneva sem bila bolj adijo... gre hitr mimo.

sivkamivka, kaj je pa bilo na youtube? datum vpisan - bravo Blaž za prve korake!

Remy - tudi pri nas je tako s pitjem... Jaša je v najboljšem dnevu do sedaj spil 200ml. sicer pa 100 ml povprečno

*lina* in sivkamivka - odbite stare starše imata... upam, da bomo tudi mi v 90ih tolk dejavni.
sivkamivka
, tvoja babica je pa imela podobne želje kot jih imam jaz - upam, da me bodo uslišali, ko bo nastopil čas zame (čez enih 60 let ) tako kot ste vi babico.

mis, Tinine prve korake imam v tabelci - 26.11.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
7.12.2007 0:13:04   
frrrr
kaj dogajalo zadnja 2 dni pri nas... včeraj šopingirala za Miklavža in jutrišnjega "zgodnjega" Božička, ki pride v službi. zvečer tamauga podojila in z njim zaspala. ob 22ih se nama je še mož pridružil in naju pokril, ker sva kr tako zaspala sred postelje. danes zjutraj vstala in se crkljala... potem sem pa mau pred 9. odpeketala proti službi. domov sem šla mau prej, ker sem šefa v moje konce v avtohišo peljala po avto (ga je imel na popravilu). prišla domov in kmalu zatem sta prišla še brat in njegova zaročenka  - sta imela nuhalno svetlino v lj in je veliiiko manjša verjetnost za kromosomske napake kot pri Jaši, pa že pri Jaši so bili zeeeelo dobri rezultati. valjda sta prinesla Miklavža. pa še moževa sestrična mu je prinesla eno knjigico in je bilo čist noro. aja, včeraj sva mu pa dala poganjalca, ki mu ga je tašča za Miklavža podarila in sva ga komaj previla, ker fant ni hotel iz njega user posted image ugotavljava, da nas bo v roku enega leta zasulo... igrače se kopičijo in kopičijo... sicer didaktične, a vseeno user posted image no, sledil medolino, nodi, kopanje, dojenje in nočka (mogoče res bil zobek kriv, ker je zadnja 2 dni ok, prej pa 3 dni bila štala)... mami potem dobila zagon in pomila tla, zalila rože, šla v klet po jelko in jo postavila... jutri jo pa okrasimo user posted image
kaj me čaka jutri? zjutraj crkljanje s tamaučkom, ker ima mož opravke in grem spet malce kasneje v službo. potem mau službe, ob 14:30 frizer. potem pa ob 18ih predstava čarovnika petelina in božiček user posted image
aja, iz mestne občine smo dobili odločbo, da imamo od 21.11. do 2.1. zdravniško rezervacijo vrtca in plačamo samo 30% cene. prva položnica pa že prispela, a je rekla računovodkinja včeraj možu, da je ne smemo v celoti plačat, ker še ni dobila vrnjene vloge za znižano plačilo in je komercialna cena. ker ostane sklic isti in ona ne sme imet plusa, je rekla, naj kakšnih 100€ nakažemo user posted image sej kaj več itaq ne bomo imeli za plačat - vsaj tako mi je pokazal izračun tukaj na RR.

grem še zobke umit in mojima sončkoma družbo delat v miži.
lepe sanje! pa upam, da se zbudite v lep dan, poln zdravja in lepih dogodkov!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
7.12.2007 8:04:12   
lucika
dobro jutro!

mi smo že vsi ultra aktivni. mali se je spravil v tedijevo košarro, ker iz nje tako lepo doseže papir v kopircu, v pogonu je že od šestih zjutraj.
pridejo nam zaprat hišo, da ne bo več zgledalo kot kozolec:) sem tak vesela, da sem se lotila spečt delavcem še pecivo. pečica se že greje, hehe...nimam navade nekaj pečt, ker moram še potem pojest. saj sem že omenila...rada imam fuuuul, vem pa tudi, da ni glih dobro, da bi se še več basala kot se...

pes se nam počasi odomačuje. je danes spal na preprogi pod posteljo. toliko o košari in ne vstopu v spalnico. mali je takoj ko se je zbudil, šibal na hodnik, po žogo, in jo vrgu bogemu zaspanemu pesu. halo, auf, jaz bedim, gremo se igrat. prav posrečen je, mislim, da smo dobro naredili, ko smo mu prijatelja zrihtali, če že bratca ne.
jap, mi je to kr šola, kako bi bilo z dvema na hitro, sem začela kr tablete jest:) bomo še malo počakali.

frrrr, ti pa imaš razgibane dneve. a to veš vse napamet, kdaj v službo danes, in kdaj domov in kdaj čez par dni...ali imaš rokovnik. no, budala jaz, zdaj so elektronske zadeve, samo nimam niti pojma kako se jim reče:9 v glavnem, faca si. jaz imam kak razgovor kdaj, pa je to en teden priprav, tisti dan, ko pa je to pol urce, je pa itak cel zaseden...

a ima katerqa flaško na slamico? se mi zdi da sem videla to nekje, zdaj pa ne najdem. ker naš zdaj obožuje slamico. še bolj kozarec, samo tisto je malo nevarno, ker ga je treba kar preoblačit...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
7.12.2007 8:35:12   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

kuku, ste me kaj pogrešale? user posted image

seveda user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
7.12.2007 8:46:54   
*anč*
jutro user posted image

mi smo tut že pokonci kako uro, sam kaj ko jst nisem šla tok zgodi spat,ko mali ... on  ves naspidiran, men bo pa glihkar glava na tipkovnico omahnla user posted image . ob 10ih sm zmenjena z eno prjatlco za kavico ... upam,da bo dragi takrat že priseben (posledice včerajšnjega žura user posted image ), da bo malega mal počuval in bom lahko šla saaaaaaamaaaaa oz. samo s tiso. mi mal  manjka čas,ki ga preživim sama s sabo. vreme je pa tko ogabno,da malega res ne bi vn vlačla ...

lucika 
  jst sm u soboto pršla do podobnega spoznanja ... šli smo na grad,trg,kavico ... in ko smo hodil dol z grada sva mela oba total polne roke; vsak enga psa in voziček. ja pa kam bi mi še enga otroka dal?  pojma nimam user posted image   tko,da bomo še mal počakal ...

frrrr  fajn se sfriziri in uživite na božičku in predstavi. poročaj kako je bilo všeč jaši!

mejte prelep dan!!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
7.12.2007 9:41:32   
Anonimen
evo poročilo

meni je Miklavž prinesel rota virususer posted image , Tinkara je malo boljše, zato sem pa zdaj jaz glavni obiskovalec wc školjkeuser posted image ! Najhujše mi je, ker bi mala rada plezala po meni in se igrala, stiskala, jaz sem pa čist outuser posted image  Ampak glavno, da je ona bolje, kakala ni že od včeraj popoldan.......

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4812
7.12.2007 10:01:22   
Maxica
Jutro, jaz sem čist sesuta, glava me boli, vrti se mi, nekaj me driska, brez apetita sem in okusa, tako da se grem spet pokazat. Sem čist zamorjena, ker sem res že sita teh bolezni in nimam več moči. Popoldne je spet Max zakuhal v 39...
@lina, te čist razumem, tudi mene tako zelo prizadenejo take "novice", ampak jaz jih pol projeciram še vase, v svoje bližnje in tuhtam, kaj če... Včeraj mi je mož že zagrozil, da bo odklopil internet, ker same take berem in vidi, kakšna sem potem. Mah, saj ima prav....user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
7.12.2007 11:44:02   
*anč*
remy,maxica  pozdravita se!

kar se pa tiče negativnih misli ... grozno je kaj vse se dogaja na tem svetu. ampak mislim,da je treba na življenje gledati pozitivno in z veliko optimizma, ker drugače se te slabe misli in občutki hitro začnejo poznati na našem počutju in si tako posledično sami škodujemo. treba je biti hvaležen za vsak trenutek in ga kar se da užiti ... user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
7.12.2007 11:49:19   
psaša
Dan,
mali mi je ponoči zakuhal, tako da smo spet doma. Trenutno sem v službi, da popedenam par stvari, potem pa domov. Še dobr, da je oči še na bolniški.
Ta vrtec, prejšnji teden bili v vrtcu 2 dni, ta teden bili v vrtcu 2 dni, .... Ma, brez veze.

Čim prej se vsi pozdravite user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
7.12.2007 12:19:30   
piskot
hmmm, kaj cem pa danes rect ...

punce, sestavite se vse skupaj, pa vasi mozeki tud, da boste uzivali v vikendu.

tamalckom pa en kup zdravja.

vidim pa da je kljub vsemu bolje prenasati razne finte nase babice kot pa da bi stalno kuhali in driskali kot ostali.

lucika a das se enkrat link, da pogledam kuza? ne da se mi nazaj brskat.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
7.12.2007 12:20:58   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Jutro, jaz sem čist sesuta, glava me boli, vrti se mi, nekaj me driska, brez apetita sem in okusa, tako da se grem spet pokazat. Sem čist zamorjena, ker sem res že sita teh bolezni in nimam več moči. Popoldne je spet Max zakuhal v 39...
@lina, te čist razumem, tudi mene tako zelo prizadenejo take "novice", ampak jaz jih pol projeciram še vase, v svoje bližnje in tuhtam, kaj če... Včeraj mi je mož že zagrozil, da bo odklopil internet, ker same take berem in vidi, kakšna sem potem. Mah, saj ima prav....user posted image

danes imas za nalogo, da preberes tisto knjigo ki jo je frrr poslala!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
7.12.2007 13:50:50   
muki1
Tudi mene je zgodba od Altati čisto pretresla in sem komaj čakala, da pridem domov in objamem svoji ljubici. Življenje je res krivično, sprašuješ se kdo je tukaj kaj komu naredil, zakaj tak ubog nebogljen otročiček, ves dan sem si zamišljala, kaj bi bilo, da se to zgodi nam, imela sem v mislih punčko, njene starše….. …. Res grozna stvar, ki nas je potrla prav vse…….. ampak vseeno se moramo tudi iz takih zgodbic učiti in vzeti na znanje, da sreča, ki jo zdaj doživljamo ob svojih dragih otročičkih in prezaposlenih možekih ni samoumevna, ampak je poseben dar. Tudi sama se večkrat zalotim, da sem vedno v nekem pričakovanju, tistega kar je pa pred mano tu in zdaj, pa le nekak ne znam zajeti s polno žlico. Čakam na vikende, uh, samo še dva dni....potem čakam na praznike, uh, še en teden....pa potem čakam dopust...oh, še en mesec, še dva mesca in bo pomlad…vedno pričakuješ da pa takrat bo lepše, boljše, lažje.... dnevi pa gredo mimo mene. Treba je res uživati v življenju tu in zdaj, živeti zdravo in polno. Vsak dan dajati ljubezen, se smejati in ljubiti, kot da smo zadnji dan na zemlji, upati pa seveda, da bomo še dolgo dolgo tako srečni.
Žal bodo vedno Nine, 6-letne punčke ki umrejo, pa babice, dedki...... tudi to je žal življenje. Upam, da bo punčka ozdravela v najkrajšem možnem času. Upam zanjo, za njene svojce, obenem pa se skrivam in zrem v tla, da se slučajno kdo ne spomni in pokaže s prstom name, češ….zdaj ste pa vi na vrsti.Saj ne vem sama, v čem je smisel tega pisanja….. verjetno vam hočem povedati, da bo z Nino še vse okej, pa da moramo manj jamrati, ker se ne zavedamo kaj imamo, dokler to ni ogroženo, ali izgubljeno.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
7.12.2007 14:42:32   
altati
Da se še jaz javim....
Čakam novice od male Nine. Včerajšnje žal niso bile dobre.
Zdravniki so računali na to, da ima Nina tipično levkemijo, a je žal nima. Če bi bila tipična, se pač zdravljenje pozna, traja 6 mesecev, v glavnem punčka bi se že zdravila, vedelo bi se kaj in kdajs e lahko pričakuje. Tako je pa žal atipična, to so izvedeli včeraj. Kakšna, kako se bo zdravila, kdaj itd...pa še ne vedo. danes naj bi izvedeli, upamo.....Upam, da vam ne morim preveč....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
7.12.2007 14:49:44   
altati
No, da ne bom samo težila.
Mi smo v redu.
Tia je danes končala z ospenom (zaradi škrlatinke), Taro sem pa poslala k zdravniku, ker že akkšen mesec kašlja in je dobila en sirup (nekaj na fuser posted image user posted image user posted image , je plačljiv).
Jaša je zdrav (hitro trkam), tudi iz noska mu ne teče (trkam hudo in samo šepetam).

Priznam, da se nam naši mali problemi zdaj zdijo res miniaturni, ob zgodbi, ki jo bom dnevno spremljalauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Kot kaže znam prihodnji teden imeti operacijo in če se bo kateri dalo, je seveda dobrodošla pri meni v bolnici, da mi bo krajšala čas. Obiski so vsak dan od 11h do 19h, meni se zdi kar veliko.....Vam pa vsekakor sporočim, ko bom šla.
Vsem želim lep vikend, stiskajte se, čubčkajte se, cenite vsak trenutek s svojimi najdražjimi, odmislite svoje male probleme, odženite črne misli.....
Mi bomo delali okraske iz gipsa za na okna in postavljali jelko. Komaj že čakam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
7.12.2007 15:17:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

a ima katerqa flaško na slamico? se mi zdi da sem videla to nekje, zdaj pa ne najdem. ker naš zdaj obožuje slamico. še bolj kozarec, samo tisto je malo nevarno, ker ga je treba kar preoblačit...

mi jo imamo. Ima pokrovček, se lahko zapre, če jo okoli obračaš iz palčke nič ne teče...tko da nam je zelo všeč...

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4821
7.12.2007 15:19:13   
Anonimen

Kot kaže znam prihodnji teden imeti operacijo in če se bo kateri dalo, je seveda dobrodošla pri meni v bolnici, da mi bo krajšala čas. Obiski so vsak dan od 11h do 19h, meni se zdi kar veliko.....Vam pa vsekakor sporočim, ko bom šla.
Vsem želim lep vikend, stiskajte se, čubčkajte se, cenite vsak trenutek s svojimi najdražjimi, odmislite svoje male probleme, odženite črne misli.....
Mi bomo delali okraske iz gipsa za na okna in postavljali jelko. Komaj že čakam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če boš imela laptop, bom jaz tvoja virtualna obiskovalka....bom pekla piškote, kremšnite, ti pela pesmice, uspavanke, spraševala za recepte, kuhala piščanca.....

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 4822
7.12.2007 15:28:05   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

če boš imela laptop, bom jaz tvoja virtualna obiskovalka....bom pekla piškote, kremšnite, ti pela pesmice, uspavanke, spraševala za recepte, kuhala piščanca.....

vzela ga bom s seboj. Upam, da se bom lahko kam priklopilauser posted image user posted image user posted image  Močno upam, drugače bom imela abstinenčno krizo in to hudouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
7.12.2007 15:46:18   
Anonimen
no vidiš...se bova zabavale.....Pejt v nadstandardno sobo ! A jo sploh imajo ? Mater sem bila jezna lani, ko sem bila v porodnišnici....namreč plačujem nadstandardno zavarovanje in sem seveda mislila, da bom lahko v nadstandardni sobi, pa je bila polna in ni bilo nič s tem....sej zdaj ne plačujem več, ker mi je glupo...nekaj plačuješ in plačuješ, potem pa ko rabiš, ni pa nič....Je bila pa letos ena soseda v njej, pa sploh ne plačuje zavarovanja.....mislim halo...pa še izbjeglica je...ma sej ona ni nič kriva, tisti ko tam gori delajo red....kao...

Sem se pa res že zadnjč spraševala, kam gre ves ta denar od zdravstva...In kako je naše zdravstvo za nič, vam bom dokazala s primerom.

Mož je imel zaraščen noht, na nogi, in to kr hudo, gnojno, obolelo, rdečo ....skratka fajn...Letošnjega marca je imel operacijo, bolniško 14 dni, pet dni ni mogel stopiti na nogo....vmes je imel trikrat previjanje in to je to...nobenih tablet, mazil, ništa....No in noht je rasel, rasel in se zopet vraščal...pa je šel spet k zdravniku, pa so mu rekli, da je to čist normalno, naj namaka v kamilice pa z alkoholom maže...user posted image user posted image user posted image ...Pa veste koliko stane alkohol ? Sem rekla, naj nam kar recept napišejo...

Na kar smo mi šli v NY in ker ga je prst še vedno bolel, je šel k zdravniku ( tu v NY )....Ko je zdravnik videl noht, je rekel: OH ŠIT...KDO PA VAM JE TO DELAL ? Naslednji dan je imel operacijo, predpisal mu je en antibiotik, dal en mazilo. Operacija je uspela in mož bi lahko šel še isti dan v službo. Dobil je še ene protibolečinske tablete in naslednji dan je lahko že veselo hodil. Brez problema. Sledilo je seveda še nekaj obiskov pri zdravniku, še nekaj mazil, zdravnik ga je osebno poklical, če je vse Ok, če je kaj bolečin, ipd...Skratka hudo profesionalno. In vse to za 400 dolarjev...sej je veliko, a ni veliko, če pomislite, koliko denarja gre v Sloveniji v nič za nič ?

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 4824
7.12.2007 15:50:23   
altati
*lina*- če imajo pa v KC na ginekološkem oddelku nastandardno sobo, se pa lahko ta moment spremenim v papežauser posted image user posted image user posted image
a veš, da jih bom definitivno poklicala in vprašala v ponedeljek.
in če jo imajo, kar se mi zdi ta moment, glede na to, kar sem videla, čista utopija, jo pa TAKOJ VZAMEM. In naredim prednovoletni žur RR oktoberk, a pravuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?