frrrr
|
altati, kaj naj rečem? svašta... si srečnica med vsemi nesrečnimi pacientkami, ki jih čaka taka ali drugačna operacija, a vseeno je način dela tako napačno zasnovan, da si nesrečnica, saj lahko vsak trenutek dobiš klic in si primorana vsak dan mislit na bližajočo se operacijo katastrofa! glede male Nina pa groza @lina, Jaša flaške (imamo itaq samo magični lonček) ne sprejme ne od moža (če mene ni v sobi), ne od mene, ne čez dan, ne ponoči... on hoče joško in konec mah, sej ga bomo enkrat odvadili... ampak ne na silo... počasi... zdaj smo pač spet na istem kot smo bili septembra... do drugega leta pa mogoče uspe čist ukinit glede razmišljanj o dobrih ali slabih stvareh - le piši... tudi to pomaga... nisi zamorila, samo mislit si dala še mau bolj... in po vseh pretočenih solzah ob žalostnih novicah, so vse nepomembne stvari (zaradi katerih se prepiramo s partnerji, starši, prijatelji) spet nepomembne in smo srečni, ker smo "zdravi" (kašelj, vročina, driskanje, bruhanje sploh ne štejemo več kot bolezen) muki, js sm tut kdaj tk živčna in se ne morem zbrat... včeraj je bil eden takšnih dnevov... zgleda, da je bilo nekaj v zraku sem v službi pustila vse in šla za dve uri v šoping pol sm pa v eni urci naredila več kot prej v celem dopoldnevu res je pa tut, da mi niso tolk morili po telefonu kot dopoldne to me pa kr vrže iz tira, če imam nekaj zahtevnega za naredit, pa ti vsakeih 5 minut zvoni telefon in dobiše nekaj za spedenat... in potem sem cela polepljena s post-it listki, ker valjda med enim in drugim klicom ne uspeš spedenat, kar si ravno prejel... pa še tvoje delo stoji ali pa se moreš po vsakem klicu ponovno začet koncentrirat no, sej obstaja tipka na telefonu do-not-disturb hvala tistemu, ki se je spomnil nanjo šoping... js pa nimam take sreče kot ti čevlji, ki so meni všeč, niso nikoli znižani in nikoli ne stanejo pod 130€ in posledia tega je, da nimam čevljev, ker tolk dnarja pa za čevlje NE dam! pa super, da gre Ivi učka na bolje! dojenje - si me nasmejala s tem kolk sta se najina fakinčka lani tak čas dojila in kolk letos lani zak čas je mali spal od 20ih do 2. ali 3. ure, potem pa joškal in okrog 5., 6. ure spet... potem pa do 7ih spanje in mau buden in spet spat... proti zdej uživancija Maxica, @lina, Arabela, Remy, moci - pozdravite sebe in svoje sončke! piskot, zakaj te tolk mučijo v službi? delaš še za nazaj, za čas porodniške, al kaj? pa super za Martinovo spanje... tudi vi ste dočakali mi še čakamo *anč* super za čofotanje Tristana. pridejo kakšna obdobja, a tudi minejo. naš mali je bil vedno vesel sesalca in zvok fena za lasega je kot dojenčka pomirjal. potem je prišlo obdobje, ko se ju je na smrt bal. nato je počasi odkril, da sesalec ni bavbav... zdaj ga pa lovi in se mu nastavlja, da piha vanj, ker mu je to blazno smešno moci - pri nas je mali driskal 8 dni... pa tudi vmes bilo enkrat že ok (4 dni brez bruhanja), potem pa spet en dan bruhal tudi Zoja bo ok, drži se! naša prehrana je pa v času driskanja izgledala bolj tk tk - joškanje, banane, bobi palčke, riž, korenje, nemastne juhice, kompot, kruh. pri meni trajal calici virus pol dneva... pa pol dneva sem bila bolj adijo... gre hitr mimo. sivkamivka, kaj je pa bilo na youtube? datum vpisan - bravo Blaž za prve korake! Remy - tudi pri nas je tako s pitjem... Jaša je v najboljšem dnevu do sedaj spil 200ml. sicer pa 100 ml povprečno *lina* in sivkamivka - odbite stare starše imata... upam, da bomo tudi mi v 90ih tolk dejavni. sivkamivka, tvoja babica je pa imela podobne želje kot jih imam jaz - upam, da me bodo uslišali, ko bo nastopil čas zame (čez enih 60 let ) tako kot ste vi babico. mis, Tinine prve korake imam v tabelci - 26.11.
|