|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
6.12.2007 12:22:12   
*anč*
moci  je zoja boljše? ma še drisko?

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
6.12.2007 14:11:08   
piskot
jaz vam bom pa nekaj cisto potiho povedala ... martin je ze 2× spal od 20:00 do 05:00. tko da mi je miklavz prinesel kar lepo darilo, spanje do jutra.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
6.12.2007 14:51:56   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

moci  je zoja boljše? ma še drisko?

danes še ni driskala. ampak se ne bom prekmalu veselila. včeraj dopoldne tudi ni, potem je pa driskala 100 na uro. zvečer sem jo dala spat in se je 3x zapored pokakala.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
6.12.2007 14:52:24   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jaz vam bom pa nekaj cisto potiho povedala ... martin je ze 2× spal od 20:00 do 05:00. tko da mi je miklavz prinesel kar lepo darilo, spanje do jutra.

vauuser posted image
upam, da tako ostane

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
6.12.2007 15:01:10   
moci
user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
6.12.2007 15:01:55   
moci
eh, hotela sem pokazat zloženko z infekcijske, pa se nič ne vidi.user posted image
grem ležat.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 16:41:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4782
6.12.2007 16:52:37   
Maxica
Bravo Martin in bravo Blaž. Miklavž se je tokrat res odrezal.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
6.12.2007 16:54:14   
Maxica
Jaz pa danes cel dan več ali manj ležim, sem švoh in v glavi mi tišči, pa kot bi se mi hotelo mal vrteti. Ne vem, a mi v nosu mal tišči, kot bi imela sinuse zamašene al kaj jaz vem kakšne. Nikakva sem, pa v bistvu nimam kaj pokazat, kaj mi fali.user posted image  

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
6.12.2007 17:44:08   
*anč*
user posted image user posted image user posted image   Blaž za prve korakeuser posted image in 
Martin za prespane noči!user posted image

Naj bo čimveč in prvih in drugih!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
6.12.2007 19:51:48   
*anč*
uf, dans pa smo zgovorne ... user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
6.12.2007 19:58:01   
moci
bravo blažuser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
6.12.2007 20:18:35   
moci
na, sem se umila in večerjala ob rr, pa vidim, da nobene ni. a stavkamo?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
6.12.2007 20:42:48   
*anč*
nevemuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
6.12.2007 20:43:45   
Arabela
Pri nas se je stanje izboljšalo user posted image ... zjutraj je bila še ful švoh, jokala, tečkala, potem zaspala ob 10ih in se ob 12ih zbudila kot rožica... je pojedla malce jogurta, kurje juhice, popila okrog 5dcl čaja, zdaj zvečer pojedla polovično porcijo čokolina.. ampak še vedno je budna in galami po dnevni sobi...user posted image user posted image user posted image ... samo da je boljša...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
6.12.2007 20:44:50   
@lina
bo kaj nocoj? jaz tudi večerjamuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
6.12.2007 20:48:44   
*anč*
tristan je zaspal,dragi je na novoletnem žuru v firmi, jst pa spet sama. gledam neki tv, jonasa,jao sami butci user posted image , ne morm druzga rečt.

danes nas je miklavžek lepo obdaril ... mandarince,suho sadje, full čokolade(frrrr si dobila kako milko?), tistan je dobil še novo zobno ščetko,pižamico in ene kocke. jst sm pa dobila svoj najljubši shower gel - mandelj iz loccitana,poznate? jst ga naravnost obožujem,sam si ga ne privoščim velikrat,ker full stane.

kaj je pa vam prinesel miklavžek poleg hoje in spanja?  upam,da nam to podari božiček user posted image ...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
6.12.2007 20:51:59   
*anč*
arabela super,da je katarinca že boljša!user posted image drugi se pa po njej zgledujte,da ne bo več bolezni  letos!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 20:57:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4794
6.12.2007 21:00:03   
*anč*
lucika   sm pogledala tedijeve fotke ... full je posrečen,tista z odprtim gobčkom je pa itak najboljša!!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
6.12.2007 21:06:37   
*anč*
sivkamivka  lepo si napisala,res. tvoja babica je pa res faca,če lahko tko rečem ... upam,da se boste vseeno lahko malo poveselili,saj si je to želela. vem pa,da je lažje reči,kot narediti.  pa saj veš,da ni odšla, še vedno je z vami,le na drugačen način ... kot sončni žarek, prvi pomladanski zvonček,nežen veter,ki te poboža po koži ...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
6.12.2007 21:14:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

pa jutri bo psihično naporen dan, saj imamo sedmino za babico. najbrž nisem povedala, da ni bilo nič pogreba, saj je babica darovala telo za znanost in se bomo jutri prvič po njeni smrti zbrali vsi njeni najbližji skupaj. tako je želela in to spoštujemo, je rekla, naj gremo v eno gostilno, se najemo, in veselimo. user posted image to zadnje bomo najbrž spustili, čeprav bi nam bilo lažje. še najhuje mi je za dedka, ki je po 66 letih zakona ostal sam. star je 94 let, še zelo vitalen, a ne more verjeti (kot pravi sam), da je punca kar spokala kufre in šla. tudi jaz imam občutek, da je samo kratkotrajno ni, da se še vrneuser posted image

ful dobra gesta....

Od moža dedek, je pri 90 ostal vdovec. Danes je star 93 let, ima eno ljubico, no on ji pravi prijateljica, skupaj živita, mu kuha, pere,....samo pravi je zanj prestara ( ona ima namreč 80 let ). Drugače pa skypata, imata laptop, pišeta knjige, maile....se vozita naokoli in nikoli jih ne dobiš doma. Se moraš en teden prej najavit da prideš....No tkole se grejo.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4797
6.12.2007 21:17:51   
Arabela
Sivkamivka lepo napisano.... Ampak po lastnih izkušnjah tako na sedmini babice kot dedka ni bilo tako žalostno.. spominjali smo se jih, se smejali prigodam njunega življenja, vse slabo je bilo pozabljeno... tako da le drži se...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
6.12.2007 21:22:04   
@lina
no, zdaj sem povečerjala in imam roke frej, zato lahko tudi kaj napišem.

Moram rečt, da ko sem dopoldne prebrala altatijin post, sem bila tako žalostna - res sem se zjokala - da pravzaprav nisem mogla nič komentirat. Kako žalostno!user posted image user posted image user posted image   Groza, kakšno moč morajo zbrati starši v sebi, ki se soočijo s takšno diagnozo.

In potem sem ful razmišljala čez cel dan - slaba stran tega, da sem doma na bolniški in nimam možganov 100% zasedenih z delom. Mislim, da me črne misli kar nekaj časa že držijo, verjetno od stričevega pogreba, ko se večkrat spomnim tete, kako nemočna se je zdela, tarnala, kako bo zdaj sama itn.... In potem razmišljam, kako negotovo, žalostno in kruto je včasih to življenje. Zadnjič sem jokala ob zgodbi tashe23 in tiste 6-letne deklice, na en post sem naletela še nekje na RR, mislim da je šlo za isto deklico... potem danes ta žalostna novica od altati - saj vem, da boj še ni zgubljen, ampak to je tako kruto... to so otroci....
Potem pomisliš, kaj se še dogaja -kako lahko nekega dne pride en psiho na delovno mesto nekoga in ga kar tako pokonča, al pa en drug psiho ti pripelje po avtocesti v napačni smeri vozišča in spet nastrada nekdo, nič kriv, nič hudega sluteč... In res me take črne misli preletavajo danes že cel dan...sem se že spraševala, a bom rabila kakšno strokovno pomoč, da se jih otresemuser posted image

Ni pravično, da življenje postavlja na preizkušnjo take nebogljenčke, male otroke, malo večje otroke, mlade nedolžne ljudi.... Zakaj?

Močno upam, da bo mala Nina dovolj močna za boj s svojo boleznijo. Močno upam, da bosta starša zmogla ta njen boj z veliko optimizma in vere v življenje! user posted image user posted image user posted image

Upam, da vas nisem preveč zamorilauser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
6.12.2007 21:23:51   
@lina
Martin in Blaž, Miklavž vaju je res lepo obdaril user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?