|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.12.2007 20:51:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4851
   RE: OKTOBER 2006
7.12.2007 20:54:43   
moci
kaj potem hočejo tule:

E-Mail-Adresse bestätigen

sivkamivka?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
7.12.2007 20:57:18   
moci
kam ste šle zdaj? imam odprt ebay in čakam navodilauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
7.12.2007 21:01:01   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: moci

tadva sta pa faceuser posted image user posted image user posted image user posted image

odvisno kako sta situirana. glede na to, da odpotujeta verjetno ne bosta vlačila pralnega stroja s sebojuser posted image

iščem neki izvirnega...denar se mi zdi čist bzv.....ker veeeelik ga itak ne morem dat.....pa še za spomin nič ne ostane. Drgač sta pa ona nezaposlena...on pa po novem prevajalc v EU....šele začenjata svojo kariero služenja denarjauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
7.12.2007 21:02:08   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

pikapolona, danes ni zneslo, je bil sin preveč tulečki, ker je bil tako utrujen. pridemo čimprej, jutri pa sigurno ne, ker imamo ful letanja. mogoče v nedeljo? ali pa raje ti povej, kdaj

v nedeljo imamo pa mi žurko pa obiske pa polno bajto....pa drug teden.....kadarkoli samo v četrtek imam jaz popoldne-zvečer pilates

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
7.12.2007 21:02:51   
pikapolona2

kaj potem hočejo tule:

E-Mail-Adresse bestätigen

sivkamivka?

mislim da ga moraš še enkrat vpisat istega kot zgoraj....če si se mogoče prvič zmotila pri vpisu

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
7.12.2007 21:05:55   
pikapolona2
no zdej ste pa poniknile.....bom pa mojmu comp prepustila....on je pa čist zasvojen z enim forumom k vse od neke navigacije pa od garmina razlagajo-......čist brezvezeuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
7.12.2007 21:10:07   
moci
sem vpisala še 1x. je ratalo. zdaj pa eno kodo dobim po pošti, al kako?
joooj če nisem prebutasta za tole. pa ravno ene take lepe nike škorenjce sem našlauser posted image

a mi katera pomaga? sivkamivkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4858
7.12.2007 21:11:28   
pikapolona2
moci...ja mela si dve možnosti.....a neki po pošti dobiš tega nism čist štekala....al pa iz kreditne kartice tiste cifre prepišeš...jst sm mal naivna pa sm kr kreditno ponucala

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
7.12.2007 21:11:44   
Arabela

sem vpisala še 1x. je ratalo. zdaj pa eno kodo dobim po pošti, al kako?
joooj če nisem prebutasta za tole. pa ravno ene take lepe nike škorenjce sem našlauser posted image

a mi katera pomaga? sivkamivkauser posted image

A si jih že kupila al moraš za njih licitirat? Ker če si jih že, potem dobiš po pošti napotke za plačilo....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
7.12.2007 21:12:12   
pikapolona2
sm šla na zgornji compuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4861
7.12.2007 21:13:10   
pikapolona2
jst sm po emailu dobila napotke za plačilo...pa ženskica je celo angleško obvladala

Neposredna povezava do sporočila: 4862
7.12.2007 21:13:35   
Arabela
Jaz sem doslej vedno dobila bančni račun, pa sem raje šla v banko plačat kot da sem dajala kartico... pa je vedno ratalo.. enkrat sem celo denar kar po pošti pošiljala pa smo tudi dobili (ribiški telovnik user posted image za atija)....user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
7.12.2007 21:14:51   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Jaz sem doslej vedno dobila bančni račun, pa sem raje šla v banko plačat kot da sem dajala kartico... pa je vedno ratalo.. enkrat sem celo denar kar po pošti pošiljala pa smo tudi dobili (ribiški telovnik user posted image za atija)....user posted image

ne...sej sam za potrditev ebay accounta sem dala kartico...itak ne mislim vsakemu posamezniku moje kartice ponujat...plačala sem pa direkt na njen račun preko skb neta

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
7.12.2007 21:15:40   
pikapolona2
pajdo pod sem.......arabela.....kak ti meni lušte delaš

Neposredna povezava do sporočila: 4865
7.12.2007 21:16:09   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

ne...sej sam za potrditev ebay accounta sem dala kartico...itak ne mislim vsakemu posamezniku moje kartice ponujat...plačala sem pa direkt na njen račun preko skb neta

Ja točno mi smo tudi morali dati št. kartice... že pozabila... ampak te ta ebay lahko res zasvoji...se pa občasno tudi res kaj splača kupiti..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4866
7.12.2007 21:16:22   
pikapolona2
a nism jst imela že 4 zvezdice????user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4867
7.12.2007 21:17:22   
pikapolona2
quote]IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Ja točno mi smo tudi morali dati št. kartice... že pozabila... ampak te ta ebay lahko res zasvoji...se pa občasno tudi res kaj splača kupiti..

zasvoji ja...user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
7.12.2007 21:18:14   
pikapolona2
hočem 4 zvezdice (un smajli ki miga z glavo in cepeta)

Neposredna povezava do sporočila: 4869
7.12.2007 21:25:05   
mis
Čer!

sivkamivka, tudi srednja varianta je dobra. Lahko pride za vami, lahko ne. Zanimivo mi je bilo, ko je možu lani avgusta umrla babica, pa sploh nisva doživljala neke travme take. Zanimivo.

altati, tud mi te mamo radiuser posted image

e-bay, tudi moj oči je zasvojen. Tako kot jaz z RRuser posted image  Zmer rečem dans pa ne grem na RR. Ahauser posted image

frrrr, moci, lepo da so stanja boljša, sej se bo zrihtalo.

Tino še vedno zobki matrajo, no, danes pa zaenkrat dobro kaže. Zaenkrat...

Pa vesela sem da smo zdravi, veseli, Tina je začela hodit kot nora, ves čas je na nogah... Pa pri tašči je baje tak cuker. pa sej je. Kdaj malo potečka, sicer je pa tako prijetna, nežna... moja moja. Res sem vesela. In najbolj mi je to všeč, ko je muki napisala, da moramo živet za ta trenutek, zdaj. Ne za naprej ali nazaj. Včasih sem jezna, ko moram npr. v soboto zjutraj vstat z malo in dopoldneve same preživljava, ker jih itak že med tednom, pa še v soboto, kdaj tudi nedeljo, če je ati kje. Danes ima spet nekaj v LJ in bo jutri spal, ker bo pozen. Pol pa rečem, ej, bravo muki. Vsaka minuta je pomembna. Poglej kakšne darove mi življenje prinaša. Res sem prismuknjena...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

Neposredna povezava do sporočila: 4870
7.12.2007 21:35:30   
moci
jah, upam, da ga nisem kaj posralauser posted image

pikapolona, tvoje zvezdice so šle papa skupaj s stranmi našega čveka. menda jih bodo povrniliuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
7.12.2007 21:36:40   
moci

sem hotela licitirat, pa ne morem, dokler ne dobim kodeuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
7.12.2007 22:10:25   
frrrr
muki, kk lepo si napisala user posted image prav imaš - uživajmo v vsakem trenutku kot, da je zadnji!

Maxica, poslušaj piškotka kaj moraš naredit!

Remy, Maxica, psaša, Pikabu - čimprej se pozdravite!

lucika, moj naziv v službi je koordinator blablabla user posted image bi blo že čudno, če si svojega življenja ne bi znala zorganizirat, projekte pa znam speljat user posted image

altati, fejst se crkljajte do operacije... potem pa le javi, da ti kakšno čokolado prinesem user posted image

bravo Brina za prve korake! user posted image pikapolona, kot poročna priča jim privošči kakšno kopel v dvoje, za spomin pa mogoče kakšnega palčka njune ljubezni ali dobro vilo ljubezni (stenski okrasek ročno izdelan). tvoj mož - se mogoče ukvarja z navigacijo? moj je namreč v teh vodah, zato sprašujem.

bravo Zoja za nedriskanje user posted image user posted image upam, da tudi moč dobi kmalu nazaj in ne bo bušk.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
7.12.2007 22:24:21   
frrrr
naš današnji dan... v službi bila od 9:30 do 14:00, vmes pa še na kosilo skočila user posted image pol sm šla k frizerju... nč neu slike, ker se mi ne da slikat user posted image
ko sem prišla mau pred 16. domov, je mali še spal... zaspal je pa ob 13ih user posted image no, po treh urcah se je končno odločil vstat, smo se najedli, nacrkljali, previli in odpeketali v službo na obdarovanje. najprej je bila polurna predstava, Jaša je pridno sedel na svojem stolu, zobal bobi palčke in gledal. vmes je plesal z rokami, ko so "živalce" pele in ploskal, ko smo ploskali. potem je petelin začaral palčke in na koncu še božička. ta je pa otroke obdaril. Jaša je hotel vse od blizu opazovati in je skoraj zraven vsakega otročka šel do božička user posted image bilo 17 otročkov - tasveži so 2 lanski januarki, en julijski fant, en avgustovski, jaša in en letošnji junijski fantič; ostali so bili pa večji.
sem pa imela priložnost videt kako se mali obnaša v vrtcu, kjer tudi skoz nekaj dogaja, kričanje, jok, smeh, glasba,... jeres full samostojen. šel do "plesišča" in malo zaplesal. mi pokazal kje je kakšna lutka in kako se oglaša (imeli so žabo, petelina, osla, muco, kužka). ko je palčko pojedel, mi je pokazal kaj želi. ko je bil žejen, tudi prišel povedat in pokazat kaj želi. naši otročki so res že pravi mali korenjaki! aja, božiček mu je pa prinesel lesen ksilofon in tomy risalno tablo - za obe stvari piše, da sta od 3. leta dalje, a mali je danes oboje preizusil pravilno... torej se ne rabi igrat samo s plišastim medvedkom, lahko tudi kaj bolj didaktičnega uporablja v igri.

jutri nas pa čaka praznovanje babičinega rdja (moževa babica). še prej pa jelko okrasimo, ker smo se danes drugače zabavali in se nama je zdelo brezveze hitet... raje jutri z užitkom okrasimo user posted image

lep in ZDRAV vikend vam želim!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
7.12.2007 22:38:32   
Maxica
Miha in Psaša sta sprejeta v bolnico, vendar še ne ve, kaj mu je. Upam, da nič hujšega in da prideta čimprej zdrava domov.user posted image
Altati, za obisk se ne bom ponujala, taka kot sem rajši ne hodim okoli in delim bolezen. Sva pa komot na vezi preko sms ali telefonske povezave.user posted image
Remy, upam, da tudi tvoja driska odjadra, od kjer je prišla. Sam da je Tinkara boljš.user posted image  Pa če te lahko prosim na zs povezavo na tvoj blog, če lahko, da si ga shranim.
Lina, spet sem sanjala ta tvoj NY.user posted image  Vse oktobrke smo prišle v vaše stanovanje na kosilo, sedele smo za eno tako dooolgoo mizo, ker smo bili vsi z družinami. Smo se že veselile, kaj dobrega ameriškega nam boš skuhala, pa si nam ponudila le pristno govejo juho z rezanci.user posted image
Arabela, fino, da je Katarina že boljša, da ima tudi apetit. Vsak dan bo bolje.user posted image  In ful lepo si napisala, se strinjam, za praznike pa vsi zdravi, smo dogovorjeni?user posted image
Moci, copatkov žal ne poznam, je pa super, da gre Zoja počasi po starih poteh. Še malo, pa bo dobra stara nagajivka.user posted image
Pikapolona2, čestitke za prve korake, zdaj pa le previdno in srečno.user posted image  Glede daril pa ne vem, jaz sem v takih primerih vedno najbolj za denar, pa čeprav je tako klišejsko.
Frrrr, veš, da si zelo pogrešana.user posted image Glede igrač pa, čakaj, da boste imeli še kakšnega otročka. Takrat bo šele igrač, človek rata že kar brez idej, kaj bi otrok sploh še rabil...
Lucika, tudi jaz te prosim, če mi pošlješ link od vašega albuma, da si ga končno enkrat shranim v priljubljene, pa da pogledam tega vašega novega družinskega člana.user posted image
Muki, kako lepo si napisala, vse je res in jaz sem točno taka. Res lepo napisano.user posted image  Morda bi moral človek vsako jutro, ko vstane, najprej kaj takega prebrati, pa potem še večkrat čez dan, dokler mu tako početje ne preide v navado.
Altati, prav fino, da je Tia končala z zdravili, upam, da tudi Tari ne bo treba kakšnih AB, Jaša je pa itak tak korenjak, da bo komot odgnal vse bolezni stran. Ti se pa drži pa lepo izkoristi vikend, zadnji pred operacijo.user posted image
Sivkamivka, hvala za opozorilo. Sem pa dobila ene take čudne AB, vzamem samo enega na 24 ur, pa samo tri dni, baje je bolj depo varianta. Bomo videli, sam da mi pomagajo, pa da mi zraven še ne škodijo, ja.

Zdaj pa mislim, da sem pokomentirala mal za nazaj, grem še mal pred TV, Max dobi ob pol enih AB, pa na kavču mal zakinkam do takrat, se stisnem k možu, pol pa brž dalje v posteljo. Lahko noč.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?