Maxica
|
Miha in Psaša sta sprejeta v bolnico, vendar še ne ve, kaj mu je. Upam, da nič hujšega in da prideta čimprej zdrava domov. Altati, za obisk se ne bom ponujala, taka kot sem rajši ne hodim okoli in delim bolezen. Sva pa komot na vezi preko sms ali telefonske povezave. Remy, upam, da tudi tvoja driska odjadra, od kjer je prišla. Sam da je Tinkara boljš. Pa če te lahko prosim na zs povezavo na tvoj blog, če lahko, da si ga shranim. Lina, spet sem sanjala ta tvoj NY. Vse oktobrke smo prišle v vaše stanovanje na kosilo, sedele smo za eno tako dooolgoo mizo, ker smo bili vsi z družinami. Smo se že veselile, kaj dobrega ameriškega nam boš skuhala, pa si nam ponudila le pristno govejo juho z rezanci. Arabela, fino, da je Katarina že boljša, da ima tudi apetit. Vsak dan bo bolje. In ful lepo si napisala, se strinjam, za praznike pa vsi zdravi, smo dogovorjeni? Moci, copatkov žal ne poznam, je pa super, da gre Zoja počasi po starih poteh. Še malo, pa bo dobra stara nagajivka. Pikapolona2, čestitke za prve korake, zdaj pa le previdno in srečno. Glede daril pa ne vem, jaz sem v takih primerih vedno najbolj za denar, pa čeprav je tako klišejsko. Frrrr, veš, da si zelo pogrešana. Glede igrač pa, čakaj, da boste imeli še kakšnega otročka. Takrat bo šele igrač, človek rata že kar brez idej, kaj bi otrok sploh še rabil... Lucika, tudi jaz te prosim, če mi pošlješ link od vašega albuma, da si ga končno enkrat shranim v priljubljene, pa da pogledam tega vašega novega družinskega člana. Muki, kako lepo si napisala, vse je res in jaz sem točno taka. Res lepo napisano. Morda bi moral človek vsako jutro, ko vstane, najprej kaj takega prebrati, pa potem še večkrat čez dan, dokler mu tako početje ne preide v navado. Altati, prav fino, da je Tia končala z zdravili, upam, da tudi Tari ne bo treba kakšnih AB, Jaša je pa itak tak korenjak, da bo komot odgnal vse bolezni stran. Ti se pa drži pa lepo izkoristi vikend, zadnji pred operacijo. Sivkamivka, hvala za opozorilo. Sem pa dobila ene take čudne AB, vzamem samo enega na 24 ur, pa samo tri dni, baje je bolj depo varianta. Bomo videli, sam da mi pomagajo, pa da mi zraven še ne škodijo, ja. Zdaj pa mislim, da sem pokomentirala mal za nazaj, grem še mal pred TV, Max dobi ob pol enih AB, pa na kavču mal zakinkam do takrat, se stisnem k možu, pol pa brž dalje v posteljo. Lahko noč.