|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
7.12.2007 12:23:32   
Urša08
nas morm na prvo stran spravit, k ostale štrajkateuser posted image ne, sej vem da je kriza s časom ko si v službi, pa doma je treba poštimat,...časa pa nč

Meni je dons Nejc že pred 11 dol padu. Očitno ga tole vreme daje. Sem pa vsaj v miru kuhinjo pospravila, pa kosilo dala kuhat, ...imam dons namen vse poštimat da smo za vikend frej.
Ta vikend morm pa res mojga user posted image spravt po štacunah. Je treba počas darila za božička nakupit. pa smrekca me že mika, jaz bi že kar ta vikend postavila in stanovanje okrasilauser posted image .


Želim vam en lep vikend.

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
   RE: gorenjske mamice
7.12.2007 13:39:33   
Peli
No da se malo javim. Mam res ful mal časa, še dobr da sm doma.
Včeraj sm peljala bratranca na Jesenice na en pregled, pa je šel cel dopoldne, pa še mal popoldneva, potem pa sm mela cunje za zrihtat, pa mal pospravt, zvečer še obiski...Danes sva šla še do moje sestre k je tud Miklavž nekej pr njej pustu, popoldan mormo še do moževe sestre...jutri mam čiščenje, popoldan praznovanje, v petek pa Miklavževanje v gasilnem domu...v glavnem ful pestro.

Aljaž kaže na vse igrače in pravi "pakok" - da mi je prinesel parkelj, potem ga še oponaša, tako da vpije "beee,buuu...", no dobil je tud motor na akumolator ki pa je zakon, nanj pa pokaže in reče "klauš" - samo tega je kao Miklavž prnesu user posted image . No, z motorjem se veselo vozi po stanovanju, in seveda ne zna šofirat, tako da bomo kmalu brez vogalov, pa omare obtolčene...dobr da mamo same stare, da jih ni škoda...

Sploh ne vem a nej grem kej kuhat user posted image , najbolš da še počakam - Aljaž mi je šele mal čez 13h zaspal in bo do takrat, da se on zbudi, že vse pocasto...

LP



(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
   RE: gorenjske mamice
7.12.2007 22:41:11   
Peli
No Urša zate vem da si čist padla vtele papirje druga pa ...

ste že slišale za tole? http://www.bambino.si/posebne_rubrike/novice/z_oddajo_vloge_hitreje_do_odlocbe_dohodnina_2007 mene je slučajn tašča opozorila, k je blo v Gorenjskem glasu...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
   RE: gorenjske mamice
8.12.2007 14:30:39   
pikapolona2
če boste kej pekle...imam recept za zares dobre medenjakeuser posted image


pa še recept za res doooobre MEDENJAKE:

300 g medu
100g sladkorja
125g masla
150g škroba-gustin
600g ržene moke
10g sode bikarbone
3 žlice ruma ali vinjaka
1 jajce
začimbe za medenjake


pa še potek:
Ob stalnem mešanju v kozici segreješ med, sladkor, maslo...počakaš da se sladkor res dobro raztopi...odstaviš in pustiš da se malo ohladi.
Moko zmešaš z začimbami ,notri vliješ sedaj zgornjo zmes (sladkor,maslo in med), dodaš še sodo bikarbono, ki si jo prej raztopila v rumu in jajcu. Vse dobro pregneteš zaviješ v folijo in pustiš v hladilniku najmanj 12 ur...še bolje 24 ur.

Ohlajeno testo nato razvaljaš na cca 8mm izrežeš poljubne oblike in spečeš na 175 stopinjah  C (12-15 minut). preden daš pečt lahko dodaš mandelje, pinjole, orehe, lešnike.....

lahko pa po pečenju narediš sladkorni preliv:
200g sladkorja v prahu 1 beljak in malo limoninega soka.....zmiksaš dobro......zmes mora biti lepo gosta(če je premalo dodaj še malo sladkorja). To zmes nato daš v plastično vrečko.....vrečki odreži špičko vogala in okrašuj piškote.


medenjaki so dobri ko malo odležijo v škatliuser posted image ...dober tek

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
   RE: gorenjske mamice
8.12.2007 14:32:03   
pikapolona2
nam dogaja....z včerajšnjim dnem lahko rečem da smo shodili....saj se tamala od včeraj dalje skoz sprehaja po stanovanju....in je kot en mali pijanček lovi ravnotežje......pa dobili smo kooooooončno 6 zob. Aleluja......se pozna da je pridrl ven....že 2 dni spimo kot angelčkiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
   RE: gorenjske mamice
8.12.2007 15:12:02   
Peli
Brina - user posted image  za prve korake, pa čimmanj bušk user posted image  .

Pikapolona - ne ti men s sladkobo no, a še ni dost sladkarij Miklavž prnesu, jest se bom razlezla  user posted image . No, pa sej medenjakov na srečo ne jem.

Kolk ste pridne da se vam še pečt da. Jest sm dons imela spet čiščenje, pa me zdej križ boli ko user posted image .
Jest pa trenutno čakam obiske, malček spi, tko da mam trenutno še mal miru.
Ve pa tud uživajte.

LP


< Sporočilo je popravil Peli -- 8.12.2007 15:13:38 >

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
   RE: gorenjske mamice
8.12.2007 21:40:05   
Urša08
Bravo Brina za prve korake user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
   RE: gorenjske mamice
10.12.2007 11:10:17   
Urša08
Ojla!

Dokler imam še mal miru in časa se na hitrco mal javim.

Zopet je šel vikend z brzino mimo, ampak sedaj se tolažim, da moj še 14 dni dela potem je pa 16 dni frej user posted image .
No za vikend smo šli k mojim, kjer je tud miklavž prnesu, pa ne sam za micene, tud na naju z user posted image ni pozabu, sva bla očitno zlo zlo pridna user posted image user posted image user posted image . Mal sva Nejca pustila v varstvu in šla sama v šoping. Sva mal nakupovala za božič, pa tud jaz sem se mal na nov napravila. Sem kar nekiu stvari našla zase. V nedeljo sva se še v qulandiji v Kranju ustavila in sem šla mal pofirbcat, pa mal zapravit.user posted image V C&A sem dva puloverja zase dobila, pa seveda čeprav ma Nejc cel kup cunj sem mogla še njemu en puloverček vzet, če je mel pa disneyev motiv user posted image Moj user posted image se je znajdu in mi je že kupu za božička, sem mal pojamrala, da rabm mal novga perila in me je hitr v šoping peljal po novo zalogo, v glavnem sem izbrala 4 nove kompletke, en kompletek sem pa še pr mojih za miklavža dobla. Tko da sem sedaj s spodnjim perilo dobro založenauser posted image . Sem ga že oprala, sedaj ga morm pa v vrečko dat pa na božička počakat. Za Nejčka sva tud že izbrala za božička.

Dejte mi povedat glede lego kock? A tisti ta osnovni modeli nimajo nobenih figurc not? Včer smo bli popoldan na obisku in smo za foro tamalmu dal škatlo z lego kockami - s temo od 1,5 let naprej, pa ni blo nobene figurce not? Midva sva pa mal študirala, da bi mu za roj. dan kupla kak paket, ampak hočem da so figurice not? No predlogi,...

Sedaj moram pa naprej porihtat stvari, potem pa šibam v Ljubljano do ginekologinje.

papauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
   RE: gorenjske mamice
11.12.2007 20:03:21   
pikapolona2
Urša pr nas smo kupili ene pet različnih paketov lego kock...in ravno te živali in človečki so zakon jih skoz  grize in prestavlja. Kupi tak paket k ima notri tudi to.

Smo bli pa med vikendom v šparu in sm kupila en tak komplet domačih plastik fantastik živalic....so zelo realistične....trenutno je čist navdušena nad njimi....še posebej nad kužkom...skoz dela vov vov.

Do četrtka sm sama...dec je šel službeno na nizozemsko......pa vsa bom mogoče kej več prebrala. Sam pisat morte kej. Urša je očitno zdej skoz zaposlena z novim sexi perilomuser posted image

nočko


(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
   RE: gorenjske mamice
12.12.2007 13:47:56   
Peli
Helov, Peli nima časa pisat, je na bolniški...user posted image --> sm skor kot pinzionisti!

Pikapolona - potem maš zdej ti žurke doma?user posted image

Urša -  mal poglej za kakšen kompletek kmetije al pa živalski vrt, maš kr velik izbire od Lego Duplo. Aljaž je dobu za 1. rojstni dan ta velik paket živalskega vrta, pa se je najprej bl igral z živalmi, zdej pa je začel sestavljat tud kocke. Pa sej se da počas tud dokupovat.

 Pikapolona in Urša za petek nam pa nč kej lepo ne obeta? Torej - kam gremo na kavo? Pridete k men?



(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
   RE: gorenjske mamice
12.12.2007 14:44:00   
ajdaN
Dan!

Na hitrco pozdravček še od nas. BOm videla kok mi bo ratal napisat - Anči "pomaga"user posted image . Lovro pa na srečo še drnjoha.

S tamali letava okol dohtarjev - po celi levi strani telesa so se mu naredili eni izpuščaji. V KR itak niso imel pojma kaj mu je, na Jesenicah tudi ne, v LJ pa v bistvu tudi ne, ampak sva dobila vsaj kremo za mazat. Pustimo to, da je koštala 63€!!!! user posted image

Pikapolona user posted image  za korakanje. Zdaj boš pa nabirala kondicijouser posted image . Jaz sem imela ta "privilegij" zadnje 3,5m nosečnostiuser posted image user posted image .

Duplo - imaš ful paketov s figuricami. Je pa odvisno kok sta cenovno pripravljena dat. Recimo že za 5€ dobiš kompletek. V enem je traktor + kmet + kocka. V drugem je konjiček + ena punčka al kaj + vedro za konja + kocka. Za 10€ dobiš en vlakec za vagončkom enim stričkom in s slončkom, pa enga fantka s šajtrgo, kužkom, pujskom, ovčko, kravco. Pa še en kompletek s punčko in slonom, žirafo, medvedom pa tigrom (nekaj takega)...

Pa za tam cca. 15€ dobiš "hruško" za beton s stričkom, lopatko, eno ograjico + kocke. Pa smetarski kamion z nekaj kockami...

V glavnem izbire kar je hočeš, samo denar moraš imet.user posted image  Je pa skoraj v vsakem paketu tudi "striček" zraven.

Pa naslednji teden imaš v Müllerju v akciji 2 paketa z mojstrom Mihom - enega za 15€, drugega za 25€.

Jaz imam skoraj diplomo iz teh kock, ker Lovra fuuuuul zanimajo in počasi počasi dokupujemo. Je sicer svinjsko drago ampak kvalitetno. Pa še oba se bosta igrala.

Peli madona ti bi mogla imet največ časa viset tukejle goruser posted image .

A ste za kakšen kofe v Mercatorju?

Šibam - Anči preveč "pomaga"user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
   RE: gorenjske mamice
12.12.2007 20:02:30   
Urša08
Dobr večer!

Nejc že spi, user posted image ni doma je na enmu sestanku, jaz mam pa višek časa user posted image user posted image user posted image

Pikapolona moje "seksi perilo" je zapakirano v vrečki in čaka, da ga božiček prinese. A ti je kej dolgčas brez user posted image . Jaz bi pomoje kr k mojim spakirala, če bi moj za par dni odpotoval.

Ja lego kocke pa mislim da bova kr kakšen velik komplet kupla, bo kar darilo za roj. dan. Sem mu mislila poganjalca kupit, pa ga bo dobu od mojih za božička, kolešček bo dobu za roj. dan od mojih,... tko da mi je zmanjkalo idej kaj mu sploh kupit user posted image pa sm se spomnila na lego kocke, te bodo pa prav prišle, vsaj zadnjič k smo bli na enem obisku se je kr zamotu z njimi.

Dons sva bla pa midva doma. Kadarkoli sem hotla it na sprehod je bil dež.  Sva pa  z Nejcem stanovanje posesala.  Nejc najbolj uživa, ko se spravim sesat, ma ko zagleda sesalec je koj priden in leta okrog njega , da se mu prav smejim. user posted image

Ja v petek bomo mele pa bolj smolo z vremenom, tko da bomo najbrš notri. Lahko se pri meni dobimo? No al pa pr Peli? Lahko gremo pa v Kranj na kavico, da še AjdaN spoznam - ostale se že poznate, a ne? Odločte se men je v bistvu vseeno, mam cajt.

papauser posted image

No sedaj grem pa še cune iz sušilca pobrati, pa pod tuš, potem pa upam, da že user posted image domov pride.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
   RE: gorenjske mamice
12.12.2007 20:12:10   
pikapolona2
user posted image Urša...že treniraš za jutri?....ob pol šestih te poberem


za petek se še jutri popoldne zmenimo......mislim da bi mogle ve k meni prit...pa da vidite sobico od Brine...no ampak sej se še zmenimo a ne?...Urša a boš imela avto?


AjdaN...meni tudi ni škoda denarja za lego kocke......pa to je igrača ki ni za enkrat ampak je res za doooolgo.

Peli.....je pa noseča penzionistka z manjkom ur v dnevuuser posted image user posted image

Urša glej tale poganjalec je meni takooooo neznansko všeč...pa še lesen je

user posted image

ga imajo v cityparku na vrhu v eni novi trgovini z igračami ...stane pa okoli 70 EUR...velikoooo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
   RE: gorenjske mamice
13.12.2007 8:36:02   
Urša08
Dobro jutro oz. bolje rečeno zaspano jutro

Nejca odvajam nočnega hranjenja in se je dons ob 5 zbudu in hotu jest user posted image sem ga prvo zamotla z dudo in mislila da bo do 7 zdržal, ma ja 15 minut pa spet jok, tko da sem vstala in mu dala flašo. Potem je nazaj zaspal ampak samo do 6.15 potem je bil pa on poln energije in je hotu vstat. Je moj user posted image vstal in bil do 7 z njim, potem sem se pa že jaz nekako s postle spravla.

Sem mogla mal pojamrat.

Pikapolona ful lušn poganjalec.user posted image Ma mojedva sta enga zagledala v pikapolonci in jima je všeč, je kao 5 v 1, je pa tud 65 e tko da sem jima rekla da je predrag, ampak če mu hočta kupit kaj naj. Na koncu sem jima rekla, da me ni treba spraševat in če je njima všeč naj mu pa vzameta. Ful se mi trapasto zdi, da bom jaz komandirala starše kaj naj mu izbereta.

No tkole sem se mal na hitrco javla, sedaj pa šibam Nejcu zajtrk pripravit.

Peli a gremo na sprehod?

papa
user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
   RE: gorenjske mamice
13.12.2007 13:57:09   
Peli
Naš otrok je pa dons do 9:15 spal. No, jest sm tačas lepo v miru kavico popila, zakurila, posesala... No, pa nama ni prav zgodej uspel vn pridt...
Dons ponoč sva se še z možem skregala, k je Aljaž hotu ob 4h k nama spat, seveda je spet njegova obveljala user posted image , mislm...najbolš da zdej začne pr nama spat...ne bomo potem nobene druge postlce rabl, bomo kr zakonsko povečal...user posted image .
Dobr, še zdej sm mal jezna!

Aljaž, pa opoldan nč dalj časa ni zdržal, čeprav je dolgo spal, sm mu hotla dat jest kosilo, pa je vse po tleh zmetov user posted image , sm ga samo v postlo nesla, pa je takoj spal.

Kaj potem jutri Pikapolona in Urša?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
   RE: gorenjske mamice
13.12.2007 14:13:46   
Urša08
Oj!

Najboljš, da Pikapolona pove kako ji jutri odgovarja, pa se potem do konca zmenimo. Men je pa v principu vseeno. Čas imam, glede avta pa težko rečem a ga mam al nimam. Zvečer lahko povem.

Peli priden Aljaž, da tako lepo spi. user posted image Men je pa Nejc že v vozičku zadrnjohov in sem ga sam slekla in v postelco položila in spančka.

Pridem pa domov s sprehoda in me kličejo iz merkatorja, če mi lahko dnevno dostavijo. In jo že mamo. user posted image Sem tud monterja že klicala tako, da do novga leta bo zmontirana. Še kavč počakamo , sem pa tud dons tja klicala in naj bi bila sedežna že koj po novem letu. user posted image Uvau če bo sreča bo do Nejčkovga roj. dneva vse tipi topi.

Se beremo.

papauser posted image



(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
   RE: gorenjske mamice
13.12.2007 15:00:04   
Peli
Uršauser posted image za dnevno sobo!
Pa sej tud Nejc ni tako problematičen za spat, no.

No potem zdej čakava na Pikapolono!

Jest pa zdele šibam k tašči na kavico!

Čao.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
   RE: gorenjske mamice
13.12.2007 18:30:39   
pikapolona2
evo mene...a me kdo pogrešauser posted image user posted image

jutri je zbor pri meni....Urša upam da dobiš avto v nasprotnem primeru pridemo pa po tebeuser posted image . A rečemo okoli 10 ure....glede na to da Aljaž spi do
9 15user posted image ...kdaj bom to jst doživelauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
   RE: gorenjske mamice
13.12.2007 21:14:18   
Peli
OK, midva prideva mogoče clo peš, če bova dost zgodej ustala, pa če bo lepo vreme.


(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
   RE: gorenjske mamice
13.12.2007 21:19:44   
Urša08
Tud midva prideva.  user posted image user posted image user posted image

Se jutri vidimo.

lahko nočkouser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
   RE: gorenjske mamice
13.12.2007 22:27:37   
pikapolona2
se vidimouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
   RE: gorenjske mamice
14.12.2007 13:59:14   
Urša08
Ojla!

No me (Peli, Pikapolona in jaz) smo ble dons pri Pikapoloni in je blo super user posted image user posted image user posted image Je pa Brina že tako velika punca, pa kako že hodi user posted image mislim noro, kakšna sprememba. Sta bla pa oba tako pridkana, tako Brina kot Aljaž. Moj mulček je pa bolj nagajive sorte in ju je mal cukov user posted image user posted image   ne vem kdaj ga bo to minilo, ampak je prav nadležno. Drugače je bilo pa zabavno mal počvekat, pa mal tamalčke na kupu vidt kako se igrajo oz. prerivajo.user posted image user posted image user posted image

Med potjo proti domu mi je zaspal in sem ga samo premaknila v postelco in spančka naprej, jaz sem pa že kosilo naredila, pa mal pospravila. Popoldne k user posted image pride domov bova pa naprej dnevno sestavljala. Tako da bo tale vikend bolj delaven, ampak bo pa lepo. user posted image

En lep vikend vam želim.

papauser posted image



(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
   RE: gorenjske mamice
14.12.2007 14:28:37   
Peli
Ja Urša si pozabla povedat, da je Pikapolona prav dobr zrihtala sobico Brini. user posted image za Pikapolono!!!
Midva sva šla pa potem še do trgovine, med potjo se je spomnu Aljaž da ma Brina dojenčka v sobici user posted image .
No jest mam pa zdele kosilo za dokončat, Aljaž se je prej že mal oglašal, mislim da je že buden in se igra v posteljici.

Lep vikend!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
   RE: gorenjske mamice
14.12.2007 15:42:18   
pikapolona2
da se še jst javim :-)))

in vam prišepnem...Peli je fajn na obisk povabit ker take domače piškote prinese....in pije samo razredčen sok....čist nč gorenjskouser posted image .

Brina se je pa naaaaaspala...spala je 2,5 ure in nato se je zbudila tako posračkana da sem jo samo v bano prestavila.

zdej pa že cvili moram it

papa

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
   RE: gorenjske mamice
17.12.2007 11:48:02   
Urša08
o kriza smo ble že skor na dnu druge strani user posted image kaj nima nobena časa kej napisat, no bom pa jaz

Ta vikend je bil bolj delaven, sva v četrtek dobila dnevno in sva jo sestavila oz. smo jo, saj je Nejc tud pomagal user posted image user posted image user posted image user posted image ni hotu nč zamudit, pri vsakem šravfu je bil čist zraven user posted image user posted image user posted image    Včer sva mela pa cel dan obiske tko da dons še mal finiširam. Mi je pa ratalo včer zvečer še smrekico postavit, sicer eno miniaturno, saj zarad Nejca ne upam dat smreke na tla tko da jo mamo letos na omari. Je pa res micena tko da tud luč nisva mogla dat gor ker se je čist povesla user posted image user posted image user posted image sva jih potem napeljala pod stropom pa tud dobr izgleda .

Naju je pa Nejc presenetil in sedaj naredi že 4 korakce skupuser posted image .

Sedaj grem pa naprej čestitke pisat, pa položnice plačat.

En lep zasnežen dan

papauser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?